Panáček v reality show

Panáčkův TamTam: The Apprentice ještě nekončí

19. Červenec 2007 | napsal(a): | reality show: reality show obecně, Šéfka / The Apprentice

Když neustálému poklesu sledovanosti reality show Donalda Trumpa The Apprentice nezabránil ani nápad přesunout natáčení z New Yorku do atraktivního prostředí Los Angeles, televize NBC v květnu oznámila, že s tímto pořadem ve svém programovém schématu na přelom roku 2007/2008 nepočítá. Než by ale Trump od televize dostal padáka, raději sám oficiálně oznámil, že s The Apprentice končí. V průběhu uplynulých dvou měsících ale NBC změnila názor (především změnila svého programového ředitele) a tento týden oznámila, že se s Donaldem Trumpem opět dohodla na prodloužení smlouvy. Sedmá řada The Apprentice se tak natáčet bude a bude to dokonce celebrity verze.

Opět se proti sobě postaví dva týmy, tentokrát to ale nebudou ambiciózní právníci a manažeři vybraní na castinzích, ale populární osobnosti (osloveni už prý byli někteří herci ze seriálu Kancl, tedy z jeho americké verze). Celebrity ale nebudou bojovat o lukrativní pracovní místo v některé z trumpových multimiliónových organizací, ale budou se snažit vydělat peníze pro různé charitativní organizace. Ovšem i oni se při plnění úkolů pořádně zapotí a bude je čekat také obávaná zasedací místnost s nemilosrdným Donaldem Trumpem. Televize NBC očekává, že se jí touto speciální verzí The Apprentice podaří vzkřísit divácký zájem.

Není to ale jediná reality show, kterou Donald Trump na diváky chystá:

Lady or a Tramp

Spolu s televizí FOX připravuje reality show, v níž si vybere několik dívek, které neznají nic jiného než obrážení večírků, odveze je do školy slušného chování a pokusí se z nich udělat dámy (něco jako novodobá My Fair Lady). Celý tento nápad pochází z původní britské show „Ladette to Lady“, v níž dívky nastoupily do přísné internátní školy, kde musely nosit uniformy a učily se třeba vyšívat, vařit a aranžovat květiny. Podstupovaly také soutěžní úkoly a každý týden jedna z nich musela show opustit. Američtí producenti se ještě nerozhodli, jestli show natočí v USA, nebo odvezou dívky do stejné anglické školy. Donald Trump bude show nejen produkovat, ale měl by v ní také vystupovat.

Pageant Place

Donald Trump, který vlastní práva k soutěžím Miss USA, se v této docu-reality show podívá do zákulisí běžného života úřadujících královen krásy. Po celý rok totiž společně žijí v jednom neworském apartmá Miss Universe, Miss USA a Miss Teen USA, připravují se na módní přehlídky, focení a různé propagační akce. Tentokrát je ale na každém kroku bude doprovázet kamera, která zachytí vše, co se v jejich společném bytě stane. Natáčení začalo v létě, bude trvat čtyři měsíce, takže zachytí i okamžik, kdy skončí vláda Miss Teen USA a do bytu se nastěhuje nejnovější vítězka. Osm půlhodinových epizod se bude vysílat na stanici MTV na konci roku.

Monopoly

Záměr natočit světoznámou stolní hru Monopoly jako reality show oznámil Donald Trump už v roce 2006. Od té doby je ovšem ticho po pěšině. Stejně je docela těžké představit si, jak by tato hra vypadala ve skutečnosti.

reality show obecně, Šéfka / The Apprentice

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!