Panáček v reality show

Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (5)

18. Červen 2007 | napsal(a): | reality show: Amerika má Talent

Poslední díl z castingů. Z celkově přihlášených 50.000 adeptů se pře tříčlennou porotu na castingových kolech v Cardiffu, Birminghamu, Manchesteru a Londýnu mohlo postavit zhruba na 500 nejzajímavějších. Z nich si porotci předvybrali 120. Nyní ale nastal těžký oříšek: jak z nich vybrat 24 nejlepších, kteří se předvedou divákům v živých semifinálových kolech. Výběrem strávili porotci celkem 4 hodiny, během nichž se nezřídka dohadovali. Většinu semifinalistů už jsme vám představili v minulých článcích, nyní se podívejte ještě na některé další.

Dětská taneční skupina Mini Mezzos převlečených za malé čarodějnice předvedly ukázkovou choreografii a zajistily si také místo v semifinále.

Jameil sice umí skvěle žonglovat s fotbalovými míči, ale semifinále mu uniklo.

Stejně jako docela zábavnému maňáskovému divadlu Animated Gospel Choir. Alespoň dokázali rozesmát diváky a porotce.

Zato jedenáctiletá Bessie Curzonsová už měla větší štěstí. A není divu, po jejím skvělém pěveckém výkonu jako Eliza Dolittlová z muzikálu My Fair Lady.

V této show nejsou žádné věkové omezení, takže zúčastnit se mohl i teprve čtyřletá Shakira a salsu válela daleko lépe, než leckterý dospělý. Semifinále ji ale nakonec také uniklo.

související články

Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (4)
Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (3)
Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (2)
Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (1)

Amerika má Talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
1
Petr Novak
Reagovat

Mam za to, ze tohle davali zrovna vcera {nebo to bylo neco podobneho :-}. Bavil jsem se s jednou Ceskou, co tu zije, a pry maji Anglicani tento porad docela radi.

Dost vyhranenejsi nazory maji na Big Brother, ktery tu bezi take rano okolo devate… mimochodem – jako odpoledni soutez zde Five Channel vysila Deal or No Deal {Ber nebo neber} – s tim rozdilem, ze kufriky otviraji pribuzni souteziciho {alespon tak jsem to pochopil} – take zajimavy prvek.

Reagovat

U My Fair Lady je chybný odkaz, jinak Shakira je hrůza hrůzoucí, tu bych tedy vyhodil hned a ne jí někam posílal.

3
Charlene
Reagovat

Abych řekla pravdu, tak Bessie mě teda moc nezaujala. Nevím proč, prostě mám pocit, že až příliš tlačila na pilu…

4
TK
Reagovat

to SUNíčko:
odkaz na Bessie opraven.

to Petr Novák:
ráno běží na Channel4 pouze repríza Big Brother, nové díly se vysílají v prime time, buď ve 20:00 nebo 21:00, takže ve stejném čase, jako běželo Britain’s Got Talent. Průměrná sledovanost Big Brother je 2,5 miliónů diváků, Talent to v nedělním finále dotáhl až na 11 miliónů (díval se téměř každý druhý člověk, co měl právě zapnutou televizi).

5
pattrick
Reagovat

Mě se nelíbilo vůbec nic. My Fair Lady to bylo trapný, Shakira ani mi nemluvte, ale bude z ní hezká holka až vyroste. Mno prostě katastrofa

6
PoleCat
Reagovat

Jsem jediný, komu přijde účast dětí pod deset let v takovýchto soutěžích jako nesmyslná?

Reagovat

PoleCat, ne nejsi, přesně proto mně přijde Shakira hrůzostrašná. Přirovnal bych hodnotu takového vystupu k výstupu toho vepříka co „hrál“ na klavír.

Reagovat

OT: Líbí se mně, jak na YouTube soupeří mezi nejlepšími videi Britain’s Got Talent s českým atomovým výbuchem :)) Škoda jen, že jsem tak odhalil, kdo tuhle reality show vyhrál :)

Přidat komentář