Panáček v reality show

Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (2)

15. Červen 2007 | napsal(a): | reality show: Amerika má Talent

V průběhu castingů na Britain’s Got Talent bylo natočeno tolik materiálu, že kromě hlavního pořadu vysílaného na ITV1 se ještě na ITV2 vysílá další 45 minutový speciál „Britain’s Got MORE Talent“. V něm se diváci mohou nejen podívat do zákulisí, poslechnout si rozhovory s porotci, ale hlavně pobavit se nad desítkami dalších scének, které by jinak skončily pod střihačovým stolem. A to je docela škoda, protože bychom přišli například o nekrácenou verzi varietního vystoupení dvou mimořádně vybavených sexy tanečnic na castingu v Birmighamu.

Castingy v Birminghamu nezačaly vůbec dobře, porotci museli dlouho čekat, než se objevilo nějaké slušné číslo. A tím byla breakdance taneční skupina Kombat Breakerz.

Jiný druh tance předvedli rozomilý pár Luke a Charlotte, kteří by v pohodě převálcovali všechny účastníky StarDance

Sedmdesátiletá babička Norma předvedla, že rapovat se dá v každém věku.

Stejně tak nádherný hlas může může mít čtrnáctiletý Dominic, který zazpíval Unchained melody.

Sexy kočka Victoria vyrazila přítomným dech svým kouskem, kdy elektrickou rozbrušovačkou chrlila jiskry z kovového chrániče na svém klíně. Porota byla ale nadšená a pustila ji do dalšího kola.

A k velké radosti všech mužů u obrazovek do dalšího klání postoupily i dvě sexy dívky se svým svůdným tancem. Doufejme, že se probojují aspoň do semifinále jako jejich kolegyně v loňské America’s Got Talent, Michelle L’Amour.

související články

Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (1)

Amerika má Talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!