Panáček v reality show

Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (1)

14. Červen 2007 | napsal(a): | reality show: Amerika má Talent

A v těchto dnech také ve Velké Británii hledají svůj nový talent. Na vítěze čeká nejen finanční odměna ve výši 100.000 liber, ale také nejvyšší pocta, jakou může britský umělec dostat: se svým číslem vystoupí na slavné Royal Variety Performance před zraky jejího veličenstva královny Alžbety II. Porota je proto opravdu vybíravá a sedí v ní mimořádný trojlístek: Simon Cowell (porotce American Idol a X-Factor), novinář Piers Morgan a herečka Amanda Holdenová (která už před královnou v Royal variety vystupovala). První dily byly věnované castingům, proto se podívejme na výběr toho nejlepšího z Cardiffu a Manchesteru:

A hned první video slibuje, že v britské verzi bude tedy hodně veselo. Damon Scott vystoupil se svou loutkou, opičkou Bubbles, která zazpívala několik hitů Michaela Jacksona. Bylo to tak legrační, že i Simonu Cowellovi se najednou začaly Jacksonovy písničky líbit. A to je co říct.

Uvidíme, jak se asi královně bude líbit Katie a prasátko Rupert, které dokáže hrát na piáno. Docela nepochopitelně totiž oba dva prošli do dalšího kola.

Paul Potts je sice obyčejný prodejce mobilních telefonů z Jižního Walesu, ale při jeho operním zpěvu Nessum Dorma všem přítomným v sále přebíhal mráz po zádech. Zcela zaslouženě získal ovace ve stoje a postup do dalšího kola.

Skupina mladých tanečníků nazvaná MD Productions si získala také pochvalu od poroty.

Craig se v dětství rozhodl, že se bude věnovat točení hůlkou pro mažoretky, ikdyž jeho rodiče byli zásadně proti. Nenechal se odradit a v Manchesteru předvedl dokonalé číslo, které diváci v publiku označili jako to nejlepší za celý večer.

Amerika má Talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
Reagovat

Prodavač mobilů jako dost dobrý, ale Bianca je Bianca :) A hůlkař je taký fajnové číslo :)

Reagovat

Prase je příšerné, taky nechápu jak mohlo projít dál. To není hra na piáno, to se pouze čumákem dotklo piana, které vydalo zvuk. Opravdu příšerné :)

3
PoleCat
Reagovat

Třeba prase v dalším kole upeče. ^^
Ale Paul Potts svým hlasem tedy vážně překvapil, hodně pěkné.

To Craigovo roztáčení mě moc nezaujalo.
Dík za prima report.

4
pattrick
Reagovat

Tak jsem si to zkouknul a mohli jste tam přidat ještě Connie http://www.youtube.com/watch?v=QWNoiVrJDsE která zpívala a tu Rapující 70 letou babču. Z těchto 5 kousků musím říct, že mě zaujal ten s tou opicí tak nějak nejvíce.

Za to to prase nevím, nevím obyčejné a chtěl bych vidět Britskou královnu jak kouká na prasátko které hraje na klavír.

Taneční skupina mě přišla docela trapná. Pěvec – takovému žánru neladím, tak nevím ale asi to bylo slušné.

Mno a mažoreťák na kluka docela slušný výkon :-)

Reagovat

Pattrick, rapující 70 letá babča je nuda. Taková už byla v americkém hledání talentů, chce to něco nového, originálního :)

6
Charlene
Reagovat

Mě fascinuje, jak to dokážou sestříhat a podmalovat hudbou tak, že to na člověka vážně působí – a to je jen casting. Kéž by to uměli i u nás… :o)))

Přidat komentář