Panáček v reality show

Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (4)

17. Červen 2007 | napsal(a): | reality show: Amerika má Talent

Narozdíl od americké nebo australské verze, které se vysílají v týdenní frekvenci, se Britain’s Got Talent vysílá přímo v ďábelském tempu, každý den jeden díl + jeden díl speciálu Britain’s Got MORE Talent. Takže diváci si rozhodně přijdou na své. Výsledky sledovanosti mohou manažery ITV rozhodně těšit, v průměru se na pořad dívá kolem 7 miliónů lidí, ostatní televize jen paběrkují (včetně Channel 4 se svým Big Brother 8). Útěchou pro konkurenty může být, že tato mimořádně úspěšná show po dnešním finálovém večeru končí. My se ale zatím podíváme na několik videí ze 4.dílu.

Skupina Crew 82 předvedla ukázkový beatbox a dostala se do semifinále (ikdyž se štěstím, porotci je tam doplnili dodatečně na divokou kartu).

Třináctiletý George se zařadil po bok dalších účastníků, kteří předvedli špičkové breakdance číslo. Porotcům se tyto kousky očividně líbí, do semifinále pustili více streetdancerů než třeba kouzelníků.

Bar Wizards ukázali divákům, jaké triky dovedou za barovým pultem.

Tony Laf zahrál a zazpíval svou vlastní píseň „I’m Good“ a všichni přítomní včetně poroty museli uznat, že Tony je opravdu dobrý.

související články

Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (3)
Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (2)
Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (1)

Amerika má Talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
radek
Reagovat

Po strašných prvních kolech, které byly velice špatně natočené, přišly skvělé semifinále na megaprofesionální úrovni:) Už se těším zítra na finále, kam se dostala moje tajná hvězda, mlaďounká Cony

2
MONO
Reagovat

kde by som nasla preklad piesne co spieval tony laf – i´m good?

Přidat komentář