Panáček v reality show

Panáčkovo videobraní: Das SuperTalent (1)

1. Listopad 2007 | napsal(a): | reality show: Amerika má Talent

Po USA, Austrálii a Velké Británii (a dalších 10 zemích) v těchto dnech i Německo hledá svůj talent. Televize RTL si pro představení těch nejnadanějších zpěváků, tanečníků, akrobatů a bavičů vyhradila překvapivě krátký rozsah, pouhé tři sobotní večery. Než se tak ve velkém finále 3.listopadu dozvíme, kdo se stane vítězem a odnese si výhru 100.000 Euro, podívejme se na ta nejzajímavější videa z castingů.

Začněmě něčím, co se hned tak nevidí. Orientální břišní tanec je obvykle doménou žen, ale i do této oblasti už pouštějí kluci, jako například Zadiel. Porotu jeho výkon zaujal, ale na postup do finále to nestačilo.

Stejně tak se do finále nepodívá ani Lieselotte Wasner a je to jedině dobře, vydržet ještě jednou tak strašný zpěv německých písniček ala Eva a Vašek, to už je o zdraví. Panáček proto varuje, tento klip si pusťte jen na vlastní riziko!

Jedním z nejstarších účastníků byl 67-letý Gino Badagliacce, který nejdříve spustil jednu primitivní italskou píseň, porota ho ale umlčela a poslala pryč z jeviště. Gino ale v poslední chvíli spustil úryvek z operní árie Nessum Dorma (se stejnou písní zvítězil Paull Potts v britské verzi) a bylo jasné, že je tu první finalista.

Naopak nejmladším soutěžícím byl 6-letý trumpetista Tobias Krieger, který se hře na tento hudební nástroj věnuje od 3 let. Je ve finále.

Dětských finalistů je v Das SuperTalent ovšem víc, například 11-letý Udo Uhse zpívající píseň Eternal Flame od Bangles.

11 let mají i dva malí rappeři Sako a Tilly. Jejich písnička nebyla špatná, ale porotce zaujala hlavně Tilly. Navrhli ji, aby přišla na scénu ještě jednou a zazpívala sólovou písničku. Tilly přišla, nadechla se a spustila Beautiful od Christiny Aguilery. Všechny diváky v sále i porotu naprosto ohromila, vsaďte se, že se Tilly stane celkovou vítězkou a napodobí tak loňskou americkou vítězku, Biancu Ryan.

Amerika má Talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!