Panáček v reality show

Robinsonův ostrov 2: Miliony na dosah!

30. Květen 2018 | napsal(a): | reality show: Robinsonův ostrov

ro_header

Finále show Robinsonův ostrov sledujte již dnes od 21:30 na TV Nova!

Poslední čtyřka soutěžících zažila další dramatickou kmenovou radu, kam se z Ostrova vykoupení vrátil Martin. Když se zdálo, že má Mirek díky Martinovi dostatek hlasů pro ovládnutí hry, stalo se něco co nečekal nikdo. Zina se rozhodla, že do finále nepůjde dobrovolně s Mirkem prohrát a hlasovala proti němu společně s Martinou a Terry. Poslední hlasování hráčů tak Zina zakončila poeticky – blindsidem. Od této chvíle je hlasování už pouze v rukou poroty. Soutěžící čeká poslední soutěž o jisté místo ve finále a následně porota po vzoru loňské série jednoho hráče vyřadí. Po 32 dnech v drsných podmínkách se na finálové kmenové radě dozvíme verdikt poroty a jméno vítěze, který získá 2,5 milionu Kč a titul Robinsona.

Den 31

Souboj o finále

Po poklidné noci soutěžící čekala poslední výzva. Vítěz této soutěže má jisté místo na finálové kmenové radě. Úkolem bylo sestřelit prakem dva terče a náboje si obstarat na různých stanovištích. Střílet se ovšem dalo pouze, když měl soutěžící 5 nasbíraných nábojů. Už první překážka dala všem zabrat, Zina bohužel kvůli svému hendikepu nezvládla ani tu a později hru vzdala. Od začátku bylo vidět, že více fyzická hra sedla nejvíce Martinovi. Na první střílení si Martin přinesl hned 13 nábojů a Martina jako druhá chvíli za ním necelou polovinu a Terry na tom byla podobně. Co holky neměly v nohách musely vynahradit šikovností ve střelbě, tam ovšem dlouho váhal i Martin než našel ten správný trik, holkám nakonec nedal šanci zasáhnout ani jeden terč. Martin nakonec celou hru ovládl, byl to až 37. pokus, kterým sestřelil druhý terč a zajistil si místo ve finále.

ro_soutez

Před kmenovou radou probíhá v Tawi-Tawi ještě poslední porada mezi Martinem, Terry a Martinou. Terry apeluje na to, že do finále by měli jít oni tři kvůli srovnatelným výkonům a Zina by měla skončit právem na 4. místě. Martin se nezdá být nějak pohoršený, nicméně by rád, aby se to obešlo bez podrazu a na vyřazení se domluvili férově všichni společně.

Kmenová rada

Poslední vyřazovací kmenová rada probíhala oproti předchozím netradičně. Martin jako vítěz soutěže měl nejdříve zhodnotit ostatní tři ženy a jejich hru. Vzhledem k jeho dlouhému odloučení ani nemohl říct nic konkrétního a předat nějaké relevantní dojmy. Soutěžící v tento moment ještě zatím nevěděli, že konečné slovo ve vyřazování bude mít porota. Jednotlivý porotci měli možnost před hlasováním položit soutěžícím otázku. Nejvíce dotazů směřovalo na Zinu a Martinu, hlavně co se týká jejich hry. Bylo tak jasné mezi kým porota ve vyřazování bude rozhodovat. Hlasování poroty nakonec proti Martině nepřežila Zina a vypadla za stavu 5:4 a stává se 10. a taky posledním členem poroty. Zina si před porotou nedokázala dostatečně obhájit svou hru.  Nepomohly ani její hlášky, že Robinsonův ostrov bere jako soutěž Miss ani obhajoba, že si fyzický výkon kompenzovala přetvářkou a její naivitu jen hrála. Zkrátka Zina byla příliš nevyzpytatelná a její hra příliš nečitelná na to, aby ji porota mohla docenit. Některým porotcům taky mohlo vadit, že nepodávala téměř žádné výkony ve výzvách.

ro_rada

Martina to díky takhle těsnému výsledku nebude mít na finálové kmenové radě jednoduché. Šance si částečně nabourala sama, když přišel dotaz Mirka na definující moment její hry. Mirek Martinu zastihl nepřipravenou a ta s odpovědí váhala, čímž ukázala nejistotu a nedůvěru v její hru, za což ji pak Mirek nakonec dal hlas. Pro její vyřazení hlasoval také Bizon, Bára a Ondra. Martina bude muset pochopit, že porotu získá jedině tím, že si za svou hrou bude stát a hlavně musí najít způsob jak se prodat. Terry a Martin půjdou na finálovou kmenovou radu v lepší pozici, hlavně Terry, která také neměla nic jisté a její jméno ani jednou nepadlo. Otázky na ni nebyly nijak zákeřné a odpovědi na ně dávala Terry upřímné a srozumitelné. Martina se porota bude ptát až ve finále, kvůli jeho výhře tak nemá v tento moment oproti holkám ani náznak, jak jeho hru může porota vnímat.

ro_zina

Jak se nakonec poslední trojka soutěžících s porotou popere a kdo zvítězí se dozvíme už dnes večer…

zdroj obr.: nova.cz

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

Robinsonův ostrov

Diskuze k článku

Počet komentářů: 145
1
občasný návštěvník
Reagovat

Protože Ostrov s Ostrovem, a tejden s tejdnem se sešly, a Měsíc minul Sluníčko, pardon, SUNíčko, tak ještě přiživuju setkání nepodprahový informace:
http://reality-show.panacek.com/546-kniha-prani-a-stiznosti.html#comment-1053664
s podprahovou informací v jinejch mejch příspěvcích:
http://reality-show.panacek.com/49606-robinsonuv-ostrov-2-kdo-setri-ma-za-tri.html#comment-1054051
Tentokrát už naposledy (za tohle desetiletí) :-)

2
Michal V.
Reagovat

ja se priznam,ze twist s hlasovanim poroty o top3 dost dobre nechapu a urcite to nepovazuju za krok spravnym smerem…

3
Monika
Reagovat

Zasadni bude jak bude vubec finale probihat. To absolutne nevime, muzou to udelat prakticky jakkoliv, nic neni predem dane. V tom maji tvurci strasnou volnost. Osobne si nemyslim, ze to bude probihat stejne jako v prvni rade a tretiho vyradi porota. Tenhle system pouzili uz v TOP4, asi uz to nebudou opakovat, hadam, ze prijdou s necim novym.

Podle me se nebudou hraci prilis resit sympatie a antipatie, ale spise se zameri na hru jednotlivych akteru jako takovou. uz je to dlouha doba od vyrazeni, presla je nastvanost, emoce vychladly…Pamatuji si prvni radu, drtiva vetsina na OV nadavala na Marka, myslela jsem si, ze je bez sance a pak jsem zirala, psali ho na viteze i lidi co ukrutne stval. Myslim, ze dnes to probehne podobne. Je strasne tezke odhadnout viteze, muze to byt kdokoliv z nich, u kazdeho je nejake plus a minus. Vlastne mezi nimi neni ani zadnej velkej hrac, nikdo nehral socialni hru. Bude hodne zalezet na presvedceni poroty, na retorickych schopnostech jedincu. Jsem presvedcena, ze dost lidi v porote nema jasno koho bude volit a rozhodne se az podle zaverecne reci. Martin je dost slaby, mluveni mu nikdy neslo, nedokaze se podle me dobre obhajit. Obe holky jsou silnejsi v teto discipline. Videla jsem ukazku v reklame, kde Katka nastvane na Martina…jestli si mysli, ze si zaslouzi vyhrat, ze podle ni rozhodne ne…no a Martin zacne ze sebe soukat slova koktave, nepusobil presvedcive vubec…Na Martinu zas neco, ze se vezla a nevycnivala…Ta argumentuje, ze kdyby byla vyraznejsi sedi mezi nima dnes…je to skutecne hodne otevrene, vyhrat muze kdokoliv z nich myslim.

4
Martasa
Reagovat

Tak jsem to přehodnotila a výhru přeju Martinovi.
V sociální hře jsou si všichni tak nějak rovni.
V soutěžích a logice vidím silnějšího Martina.
Na OV si upevnil vztahy s ostatními, to může být výhoda…
Dnešní jeho řeč bude rozhodující.

5
Monika
Reagovat

Kdyby o Robinsonovi rozhodovali divaci, baby by se vubec nechytaly. Z ankety, kde hlasovalo pres ctyri tisice lidi.
Martina 425 hlasu
Terry 567 hlasu
Martin 3210 hlasu

6
Michal V.
Reagovat

@Monika: a kdyby v top3 byl Mirek tak to bude pro baby jeste horsi :-)

7
Martasa
Reagovat

@Monika:
Tak máme vítěze:-)
Doufám, že to tak dopadne.

8
Monika
Reagovat

@Michal V.: Kdyby tam byl Mirek, je to uplne jasny vitez. Hral socialni hru i zvladal souteze, umi z nich nejlepe mluvit, zaverecnou reci by zavrsil sve jednoznacne vitezstvi.

@Martasa: Ja to mam jako ty, hodnotim show ze dvou aspektu socialni hra a souteze. V socialni hre je to u vsech plichta, Martin byl mimo dlouho a baby zadnou aktivitu nevyvinuly. Ale co se tyce soutezi, Martin je valcoval od zacatku. takze i za me jasne Martin, ale obavam se, ze to nevyhraje. Daji mu sezrat pobyt na OV, nikdo nikdy nevyhral z OV soutez a ze tech vitezu uz je sakra dost pro srovnani. navic Martin neni prilis dobry recnik. Uvidime…

9
jj
Reagovat

Soutěž se chýlí k závěru, tak si zkusím tipnout, co se dnes stane a schválně, kolik mi z toho vyjde.

1. Vyhraje Terry.
2. Poměr hlasování bude 15 : -1. Kromě celé poroty a zbylých dvou finalistů Martina a Martiny bude pro Terry hlasovat i moderátor Ondřej, který bude mít k dispozici dva hlasy. Terry se zdrží hlasování, odmítne hlasovat sama pro sebe. Sčítadlo přidá Terry jeden hlas a jeden někomu odečte.
3. Martin před hlasováním použije skrytou imunitu, k ničemu mu ale nebude.
4. Ondřej slavnostně prohlásí, že Terry je nejlepší vítěz v historii a spolu s porotou začne zpívat oslavný chorál.
5. Samou radostí spadne celý internet.
6. Spadnou i všechny mobilní sítě.
7. Terry po vítězství nezpychne, zůstane skromná a dá 1000 korun na charitu.

No, aspoň jedno by mohlo vyjít, zas až takovou smůlu mít nemůžu :-)

10
občasný návštěvník
Reagovat

@jj: Já myslím, že imunitu použije Ondřej. Ale nikoliv skrytou, ale ten náhrdelník, a prohlásí, že tímto postupuje sociálněherně a fyzicky jako nejlepší „moderátor“ přímo do RO3.
A ta loď se začne potápět…

11
jj
Reagovat

@občasný návštěvník:
Když už mluvíme o Ondřejovi, tak mě k němu napadl další tip, pak ještě dva další s ním nesouvisející. Čím víc tipů, tím větší pravděpodobnost, že nějaký vyjde, trochu upravené jsou mé tipy takto :-)

1. Vyhraje Terry.
2. Poměr hlasování bude 15 : -1. Kromě celé poroty a zbylých dvou finalistů Martina a Martiny bude pro Terry hlasovat i moderátor Ondřej, který bude mít k dispozici dva hlasy. Terry se zdrží hlasování, odmítne hlasovat sama pro sebe. Sčítadlo přidá Terry jeden hlas a jeden někomu odečte.
3. Martin před hlasováním použije skrytou imunitu, k ničemu mu ale nebude.
4. Zina oznámí, že své vyřazení porotou jen hrála, taky jí to k ničemu nebude.
5. Na závěr hlasování moderátor Ondřej ukáže všem Ducha soutěže, ten ale nebude jevit známky života.
6. Ondřej slavnostně prohlásí, že Terry je nejlepší vítěz v historii a spolu s porotou začne zpívat oslavný chorál.
7. Při zpěvu oslavného chorálu překvapí Terry skvělým zpěvem a v letošní Superstar skončí těsně druhá.
8. Samou radostí spadne celý internet.
9. Spadnou i všechny mobilní sítě.
10. Terry po vítězství nezpychne, zůstane skromná a dá 1000 korun na charitu.

12
občasný návštěvník
Reagovat

@jj:
:-D

5. Na závěr hlasování moderátor Ondřej ukáže všem Ducha soutěže, všichni se chytnou za nos a sborově řkouce: No tak, Ondřeji, fůůůůj!

Nebo by měli mít mluvčí či mluvčího? A kdo by se na to hodil nejvíc?

Vyhraje snad Terry nebo Martina. Nebo že by Duch lesa ( https://www.csfd.cz/film/7557-lesni-duch/ )? Člověk je těma hrátkama štábu a „moudrama“ Ondřeje úplně zmatenej…
Nebo že by fakt Martin? No, narozdíl od Petra nebo Bizona se mu prej nepřezdívá „Klika vod dveří“, kterážto ani ta s Katkou nemluvila, když přišla na OV, ba jí nedala ani drobek odpadlej od pusy či se neposunula kousek pro sladkej to kousek spánku „bližního svého“ (nebo alespoň nebližní dámy nesvé) pod přístřeškem…
Takže za mě alespoň trochu lepší volba v tom, než jiný možný volby…

13
Iva
Reagovat

Když jsem měla před pár týdny neodbytný pocit, že Robinsona vyhraje Martin, přestože se právě poroučel na ostrov vyhnanství, připadala jsem si jako blázen. Ale jak hra postupovala, už mě víc zajímalo JAK se to stane než JESTLI se to stane. A dneska uvidíme korunovaci. Odmítám připustit, že by to vyhrála jedna z těch holek.
Dlouhý pobyt Martina na OV podle mého porota moc řešit nebude, vždyť právě tam se s ním většina dobře sblížila. Hezky v klídku, bez nutnosti pochybovat a tvořit aliance. Přijde mi, že pro českého Robinsoa je pobyt na OV spíš výhodou než naopak. Zejména když sčítat herní momenty finálové trojice je nemožné. Taková Martina považuje za svůj nejsilnější herní moment upřímnost, to ji teda Mirek nachytal na švestkách :-) Terry má momenty dva, ať žijou bonmoty a mužští fanoušci :-) Z toho plyne, že Martin může říct cokoli, i kdyby u toho koktal. Ty dvě strčí s přehledem do kapsy. Subjektivně je Martin sympaťák, ale jako Robinson v mých očích trochu kulhá za některými vypadlými adepty jako byl třeba Mirek. Ale je to hra, já se s tím nějak smířím :-)

14
Monika
Reagovat

Kdybych si mela sestavit finalovou TOP 3 snu, dala bych tam:
1) Mirka (byl by to i muj vitez, skvela socialni hra, bozi vykolejeni Martiny svoji otazkou, sikovny ve hre, chytry hrac na kmenove rade, vyborny recnik)
2) Zina (nepredvidatelna osoba, matla nas divaky, matla lidi na ostrove, nikdy nefnukala a nebrecela, zahrala bravurni tah na Mirka, nejbrutalnejsi v teto rade, pobavila me darovanim imunity totalni chaos pro ostatni)
3) Martin (sympatak a nejsikovnejsi clovek v hrach ruzneho typu)

15
Theresa_feat. Vladko
Reagovat

@jj:

:-D:-D

16
kimi
Reagovat

Pro fanoušky Terry, už je z ní hérečka :)
https://www.stream.cz/stafl/10023417-stihacky
asi ve 3.minutě

17
jj
Reagovat

@Monika:
Nyní je stav v anketě:
Martina 714 hlasu
Terry 1067 hlasu
Martin 5395 hlasu

Nás být hodně, vezmu-li v potaz, jak holky lezou lidem na nervy a Martin je skromnej sympaťák. A ty, Moniko, přestaň už s tím klikáním Martinovi :-)

18
občasný návštěvník
Reagovat

Náhodou, Terry se chystá i na další projekt… A prej pozvala i Martinu.

Mirek, šikovaný, chytrý a výborný to hráč, dle Moniky, se do výběru Terry bohužel nedostal, a ani Zina… Ale prej doplní trojici Katka :-)

http://www.ceskatelevize.cz/porady/10118379000-udalosti-v-regionech-praha/218411000140530-udalosti-v-regionech/video/623516

Dámy mi snad prominou můj nemístnej smysl pro humor… :-) Ale napadlo mě to, hned jak jsem to před chvílí viděl :-)

Teda, nemístnej… místnej, z Prahy jsem zamířil až do jižních Čech.

19
jj
Reagovat

@občasný návštěvník:
Vůbec tomu nerozumím :-D Cos kde viděl? V tom odkazu nemůžu najít nic zajímavýho :-)

20
jj
Reagovat

††† Danger ††† Ještě upozorňuju, že jestli nevyhraje Terry, budu zlej. V takovém případě radím všem, rychle se běžte schovat někam pod peřinu a až do rána zpod ní nevylejzejte, dokud to tu úklidová četa po mě neuklidí. Nebo budete mít až do smrti psychické problémy, imunita neimunita. Koukám až ze záznamu, takže na útěk budete mít dost času †

21
občasný návštěvník
Reagovat

@jj: To je mi líto… :-)

Ale jednou, až starý zálohy Panáčka, vypálený jistě alespoň na DATA TRESOR DISC vykopou ze sutin po apokalypse lidé roku 2148, tuto moji šifru snad vyluští…

I když to žádná šifra není (kolo je kolo, a kolem zůstane…)… :-D

22
jj
Reagovat

@občasný návštěvník:
To nevadí. Hlavně že to snad vypadá jako dobrá zpráva :-)

23
občasný návštěvník
Reagovat

Najděte 10 rozdílů… :-)
http://i66.tinypic.com/24ezvph.png

24
Lukša
Reagovat

Tak pojďme ještě rychle shrnout naše tipy. Já věřím ve výhru Martina. Co vy?

25
Bára
Reagovat

Vyhraje Terry. ONDRA „čauky mňauky“ jednoduše přesvědčí ostatní, že ona je ta pravá.

26
Bára
Reagovat

Ale moc si přeju, aby Martin

27
občasný návštěvník
Reagovat

Dle ukázky bude třeba Katka na Martina vostrá jako břitva… :-)

28
Johana
Reagovat

@občasný návštěvník: na kole vlevo je deset krvavých skvrn:)

29
občasný návštěvník
Reagovat

@Johana: Ale dámy tím pádem už mají zkušenosti, a určitě by jim to šlo… :-)

30
Hooper
Reagovat

@Lukša: Martin. Ale spíš v to věřím než že bych o tom byl přesvědčen.

31
Hooper
Reagovat

Hm, proč se na tak zbytečné hráčky jako feminazi a policistka vzpomíná tak pěkně?

32
VojtaP
Reagovat

Osobně bych vsadil na Terry, uvidíme, na radě se může stát cokoliv. Někteří porotci nemusí být rozhodnutí, i když se určitě spolu o tom bavili, takže tam určitě proběhlo nějaké vzájemné ovlivňování.

33
Motylek
Reagovat

@jj: 20 …se nebojím… :-D Protože jí fandím… /ale Martin mi jako vítěz taky nevadí…/ Takže slavit budu tak jako tak…. ♫

34
Hooper
Reagovat

Hm, ještě vzkazy od rodiny. Chjo, pouze to prodlužují.

35
Lukša
Reagovat

@Hooper: Zbytečné, za pár hodin zamíří domů, jen natahování.

36
Hooper
Reagovat

Martin hrál sociální hru? Ach tak.

37
Pattrick
Reagovat

Tvl, jako snad mu to nedaj, to byly kecy ..

38
Hooper
Reagovat

@Pattrick: Jo, ale ocásek si teĎ taky zrovna nepomohl, když nebyl schopen odpovědět na otázku Ziny. Ale ona představa, že to vyhraje Omalovánka…

39
Hooper
Reagovat

Je vidět, že Mirek přemýšlí. Vynikající otázka opět.

40
Lukša
Reagovat

Argument, že je nejmladší, má na Zinu fungovat? Hm, tohle Terka fakt nezvládla.
Martin točí pořád to samé…

41
Hooper
Reagovat

A Bizon svou otázkou taky příjemně překvapil. Přesné.

42
Hooper
Reagovat

Chápu Blanku, kam tím míří, ale trochu otázka mimo.

43
Hooper
Reagovat

Doufal jsem, že ze strany poroty bude nějaké zhodnocení hry finalistů. Nebylo, škoda.

44
Lukša
Reagovat

Porotci mile překvapili, některé otázky byly opravdu povedené. Cítím malou naději, že někteří nebudou hlasovat jen podle osobních empatií, ale že vezmou v potaz i kvalitu hry hráčů.

45
občasný návštěvník
Reagovat

@Lukša: A co má na Zinu fungovat? :-) Některý otázky možná byly „upřesňující“, ale spíš „potvrzující“, že to, jak se která členka nebo člen poroty už dávno (předpokládám, že min. drtivou většinou) rozhodli, je to, co chtějí udělat.
Příliš velkou váhu bych nedával ani otázkám, ani závěrečný řeči. U někoho vůbec žádnou.

46
Lukša
Reagovat

@občasný návštěvník: Neříkám, že byla šance jí nějak přesvědčit. Terry to ale pojala tak, že skoro nemá ani cenu odpovídat a plácla úplnou kravinu. Měla si ale uvědomit, že to slyší celá porota.

47
občasný návštěvník
Reagovat

@Lukša: Ale jo… Ale budu se opakovat: i když jsou kontejnerovky a tohle něco jinýho, ta únava (a hlavně ta psychická) musí bejt hodně velká.

48
Hooper
Reagovat

A ocásek si právě asi odstřelil vítězství. Tak snad ten Martin.

49
Pattrick
Reagovat

Tak nakonec snad melou všichni sračky.. to je neskutečný.. hrozná final 3

50
Hooper
Reagovat

Buznička bez překvapení.

51
Hooper
Reagovat

@Hooper: Koubič taky nepřekvapil.

52
Lukša
Reagovat

„Doufám, že porotci nebudou hodnotit dle citů,“ říká Katka a hlasuje pro největší hráčku Martinu.

53
občasný návštěvník
Reagovat

…jakpak se asi bavěj (a tvářej) hráčky a hráči na tý lodi, když už výsledek vědí… :-)

54
Hooper
Reagovat

Dobře to dopadlo. Uf uf.

55
dejna
Reagovat

Super, blahopřeju! :))

56
Lukša
Reagovat

Fajn, dle očekávání…

57
občasný návštěvník
Reagovat

nj… :-)

58
Enaz
Reagovat

Na začátku jsem si ho vybrala za fanouška. Je to sympaťák. Nicméně si myslím, že si to nezasloužil :).

59
Bára
Reagovat

Huraaa

60
občasný návštěvník
Reagovat

Jak jsem třeba krátkou, stručnou a jasnou řeč Dominika vyzdvihnul minule, tak tohle bylo přesně to, co jsem říkal – akorát to bylo průhledný jak křišťálový sklo… :-)

61
Monika
Reagovat

Jooooooo, gratulace ohromna, martin nejlepsi, parada.

62
Monika
Reagovat

Objektivne si myslim, ze to mel mit Mirek. nejchytrejsi clovek na ostrove, opet fantasticka otazka na Martina. Mirek je megainteligentni clovek, minule vykolejil Martinu a dneska Martina. Co se tyka zaverecnych reci slabota od vsech. Martin jel jako mlejnek furt dokola stejnou vec, on proste neumi mluvit, ani jsem nedoufala, ze vyhraje s tak bidnou reci. Terka jsem nejmladsi, proto mam byt robinson :-))) Co mne davate takove otazky :-)) Martina zas podlejzala porote…No bida od vsech….

63
Monika
Reagovat

Velke minus za ten rychlej konec. Nejdriv to hrozne natahuj a pak ukonci po par vterinach. Ani nevime kdo jak hlasoval, to zas bude ve videu mimo. ne kazdy to ale sleduje na netu, melo to byt v televizi jednoznacne, kdo jak hlasoval a proc, velka chyba.

64
Johanka
Reagovat

potvrdila se moje teorie: hlasy pro dvě holky se roztříštily a vydělal na tom Martin – kdyby ve finále byla Terry s Martinem a Mirkem, vyhrála by ona – takže za mě nebyla dobrá hráčky, největší chybu udělala, když se zbavila Mirka a tudíž mi vychází, že si to z této sestavy nejvíc zasloužil Martin ( o Martině snad nemůže být ani řeč).
Mám radost, byl to od začátku můj fanoušek a jsem ráda, že mu neuškodila ani závěrečná řeč, která teda fakt za moc nestála (musím sportovně uznat), ale asi byli všichni rozhodnutí a nic už je neovlivnilo.
Bravo, Martin!:-)

65
Muž
Reagovat

Tak kde je ta ženská aliance, Blanko?! :D Ha, ha, ha! :D
A Terry si to prohrála sama v minulém kole. Mělo jí dojít, že většina chlapů dá hlas tomu, co se dostane do finále, kdyby tam byla jediná ženská, měla mnohem větší šanci :)

66
občasný návštěvník
Reagovat

@Johanka: Petr se prej rozhodnul až po závěrečný řeči Martina… Ukázal mu víc respektu (a to je přece potřeba!).
A já mu to věřím! Fakt! Natuty! Vopravdu!

67
Monika
Reagovat

Puste si zduvodneni Ziny spadne vam brada, suverenne nejlepsi rec pro svuj hlas. Zirala jsem jako blazen ne proto, ze napsala Martinu, ona je nerizena strela a vzdy prekvapi, to me na ni hrozne bavilo, ale ten proslov. takhle fakt nemluvi hloupej clovek, sorry jako :-))
Jak hlasovali?
Martin – Jarda, Bara, Dominik, Bizon, Petr
Terka – Ondrej, Blanka, Mirek
Martina – Katka, ZIna

Normalne bych rekla, ze me prekvapil nejvic Mirek. Nicmene po te odpovedi Martina na svoji brilantni otazku mi bylo jasne, ze to Martinovi neda. Mirek imho byl v letosnim rocniku nejvetsi robinson nejchytrejsi clovek, ktery netrpel zadnou zasti a nenavisti, hlasoval skutecne podle hry a ne sympatii.

68
Johanka
Reagovat

Chápu, jak to Martin myslel, ale jak byl ve stresu, tak se fakt neuměl přesně vyjádřit. Ostatně v tom nebyl sám, žádná velká myšlenky nevypadla ani z Terry, od Martiny jsem ji ani nečekala – a nezklamala mě. :-D

69
Majka
Reagovat

Kde se da pustit to hlasovani? To me teda nastvali, ze to neukazali, fakt amateri!!!! A ten useknutej konec, hruza.

71
Johanka
Reagovat

@občasný návštěvník: :-DD tomu snad nevěří ani sám Petr! :-D
Při odhalení hlasů je to jasný-stačilo, aby Katka a Zina daly hlas Terry, která měla jasně lepší pozici, než Martina a byla by vítězkou Terry = názorná ukázka, jak se tříštily hlasy pro holky. Celou soutěž pořád piklily a konspirovaly a před závěrečným hlasováním se neuměly dohodnout?!

72
Iva
Reagovat

Z upřímného Martina už jsem měla kopřivku, fakt něco nacvičil a mlel to dokola. Porota snad měla zakázáno argumentovat ostrovem vuhnanství, jinak si neumím představit, že mu ty kecy někdo neodstřelil. Na OV nemusel nikoho vylučovat, kluk jeden upřímná! :-(
Když jsem viděla lístek s rukopisem Ziny a jménem Martina, měla jsem to za překlep. To zdůvodnění mě zajímá. Zina rozhodně palec nahoru za svéráznou hru. A souhlasím, že Mirek je Robinson (aspoň podle ducha hry :-)). Zachoval si grácii až do konce, tleskám a smekám! Jinak šedé finále. S takovým materiálem … bude RO3?

73
občasný návštěvník
Reagovat

@Majka: Tihle se ani na potenciální RO3 nepoučej v ničem. Ani nechtějí.

74
občasný návštěvník
Reagovat

@Johanka: Udělaly dobře (že to neudělaly). A domnívám se, že úmyslně. Martina si prostě nulu nezasloužila. A je mi jedno, kdo si co říká.
Ostatně, byla by to remíza (pro ten okamžik).

75
Lenka
Reagovat

@občasný návštěvník: Já teda slyšela víc aspektů.

76
občasný návštěvník
Reagovat

@Lenka: O moc víc ne… Ale v pohodě, každej máme jinej názor :-)

77
Honzad
Reagovat

@občasný návštěvník: Petr opravdu v závěrečné řeči konstatovat, že mu Martin ukázal více „aspektů“ (předpokládám herních), nikoliv „respektu“, jak tvrdíš :-)

78
Monika
Reagovat

Tohle rekl Ondra, moderator k Terry: „Byla to chyba za dva a půl milionu korun? Ano!“ potvrdil Ondra. „Od první do poslední otázky se to ve mně vařilo,“ vysvětlila Terry, proč nemohla mlčet. Podle Ondry by se její vystoupení mělo opatřit anglickými titulky a dát na internet jako nejhorší řeč všech sérií na celém světě. „Poslat všechny do pr*ele a s rozběhem,“ dodal.

79
frettie
Reagovat

Tak teda jo, Zina překvapila velmi!

Trošku mě to mrzí, Martin mě svým finálovým vyjádřením fakt nepřesvědčil. „Nehrál jsem intriky, pač upřímnej“ … ale prd, on nemusel, neměl ani kde a proti komu. :)))

A Terka si to pohnojila sama.

A Martina nic, no …

80
Iva
Reagovat

Jaké aspekty si kluci na ostrově bez respektu ukazovali? 😋

81
jj
Reagovat

@Motylek:
♥♪♫☼ Terry! ♪♫☼♥ Hurrá! ♪♫☼►◄
╝$$$$$$▓$╔╗$▓$$$$$$╚

82
Honzad
Reagovat

Škoda, že v české verzi nemáme závěrečný Reunion. Jeff se často ptá porotců na hypotetické situace a jak by při nich hlasovali, pokud by finále bylo v jiné sestavě. Tady by bylo velmi zajímavé nejen to, jak by porotci hlasovali v případě, že by ve finále byli dva chlapi a nikoliv dvě ženy. Myslím, že nejklíčovější by byla otázka hlavně na Báru nebo na Petra – „Pokud by Tereza nepředvedla tak katastrofální závěrečnou řeč, kdy se urazila na polovinu porotu, hlasovali byste nakonec pro ni?“ Vsadil bych se, že by jinak totiž vyhrála :))

83
Monika
Reagovat

No vubec nechapu, ze to takhle strihli, to je taky normalni v cizine? Vyhlasi Martina a smitec, ani neukazou jak kdo hlasoval, neskutecna chyba.

84
Kami
Reagovat

Hmm tak jsme se prave dozvedeli, ze ov byla asi Martinova taktika, aby se vyhnul a nemusel hrat osklivou socialni hru s podrazama.

85
občasný návštěvník
Reagovat

@Honzad: OK, máte pravdu :-)

@Monika: Jo, jasně, nikdo nebyl rozhodnut, a Ondřej je nejlepší moderátor všech sérií na celym světě.
Terry jen řekla to, jak to cítila, a za mě bych se z toho rozhodně nepos*al :-) Od pánskýho klubu a Báry by to nedostala ani tak, to je můj naprosto přesvědčenej názor.

86
LUL
Reagovat

Tak Martin nakonec celkem suverénně, není se ale čemu divit, ono předvést horší závěrečnou řeč, než ty dvě zbylé, bylo asi nemožné. Za mě spokojenost, i když bych tam radši viděl Mirka, který hrál objektivně nejlíp.

87
lily
Reagovat

no, to byl tedy „šokující“ závěr. Ne že bych to Martinovi nepřála, ale že závěru soutěže (nejen posledního dilu) jsem trochu zklamaná

88
Michaela
Reagovat

Za me byly posledni 3 – 4 dily jedna obrovska fraska.

Myslim si, ze soutez ma ve finale jen 3 vyrazne a zajimave osobnosti, mozna pridam jeste 2.

Za me Dominik – za to jak tahnul Manobo.

Radim – Kdyby neudelal tu blbost s tim potencionalnim uplacenim, byl by to muj fanousek.

Mirek – Byl to cerny kun souteze a moc jsem mu vyhru prala.

Katka – Jedina vyrazna baba, jen ji to nevyslo.

Blanka – Hrala a to se ceni.

U Martina mam problem, ze k tomu prisel, jak slepy k houslim. Nejdrive se jen vezl, pak vypadl, pak byl polovinu doby na OV, pak prisel, vyhral jednu imunitu a proplul az do finale. Tam s nim zustaly 2 tak nevyrazne „hracky“, ze to porota dala radeji jemu.

89
Johanka
Reagovat

@LUL: taky by mně Mirek jako vítěz nevadil a ostatně taky nikoho zákeřně nepodrazil – kdyby byl ve finále, rozhodně by měl nejlepší řeč a kdoví, jak by to dopadlo, když se někteří porotci údajně rozhodovali až během hlasování (?!)

90
jj
Reagovat

@občasný návštěvník:
No, finále jsem ještě neviděl, možná ani neuvidím, ale podle toho, kdo jak hlasoval, si myslím to samé. Předtím jsem si myslel, že by někteří mohli uvažovat i jinak, ale složení, kdo pro koho hlasoval, je více než vypovídajcí. Žádná řeč by podle mě nic nezměnila. Bizon, Petr a Bára jsou takové ty dušínovské typy z Rychlých šípů, pro ně nejlepší rovná se nejčestnější, a nejčestnější byl Martin. Co čtu z diskuze, tak to byla Martinova hlavní obhajoba. Bizon a Petr také těžce nesli vyřazení ženskou aliancí, Bára tu hru dodnes nepochopila, její nejpoužívanější slovo v soutěži bylo „falešný/á“. Dominik a Jarda, největší kamarádi Martina, kteří s ním byli na OV hrozně dlouho, těžko se od nich dalo čekat, že to dají holce, to by musely holky nějak excelovat. A samozřejmě také způsob hlasování ve finále udělaný tak, že holky měly nevýhodu. Podle mě se klidně mohli rozhodnout, jaký bude systém hlasování, až podle složení finalistů. Osobně bych uvítal, kdyby systém hlasování a průběh posledních kol byl známý od začátku, ať nejsou žádné pochyby. A aby aspoň o tom principu hlasování ve finále věděli i soutěžící a mohli tomu přizpůsobit svou taktiku.

91
lily
Reagovat

@Michaela: až na toho Dominika naprosto souhlasím

92
dorka
Reagovat

@jj: “ Osobně bych uvítal, kdyby systém hlasování a průběh posledních kol byl známý od začátku, ať nejsou žádné pochyby. A aby aspoň o tom principu hlasování ve finále věděli i soutěžící a mohli tomu přizpůsobit svou taktiku.“… Přééésně. Celou dobu si v rámci taktiky nechávat Zinu v záloze do finálové trojky jako tu, které nikdo hlas nedá a pak ve čtyřech zjistit, že o trojce rozhoduje porota, to je taky lahůdka. Kdyby imunitu nevyhrál Martin, ale jedna z holek a ony pak neměly možnost ho vyšoupnout a nechat si Zinu, tak být jima, namočím na tu jejich furt omílanou slavnou pochodeň a jdu domů.

93
Honzad
Reagovat

@jj: Sorry, ale mě baví, jak se pouštíš do spekulací, ale přitom jsi ani včerejší díl neviděl. To se pak těžko diskutuje, když vaříš z vody.

V mnohém máš pravdu, ale kdybys to viděl, minimálně víš, že Bára se rozhodovala až do poslední chvíle, paradoxně mezi Martinou a Martinem. Kdyby otočila, měl by Martin už o hlas méně, ta situace fakt nebyla neřešitelná a předem daná. Terry mohla v mnohém jít svému vítězství naproti. Kdyby se totiž chovala k porotě uctivěji (což Martin udělal a Martina zase přeháněla), Bára by se neurazila a mohla přemýšlet i nad hlasem pro ní. Stejně tak Zina, jejíž hlasování bylo jako vždy úplně otevřené, vždyť hlas nakonec zahodila. Za stavu, kdy k remíze scházela pouze změna jediného hlasu, tady nebyla žádná kategorická danost. Martin se pořád jen opakoval, vždyť pro něj nehlasoval ani jeho nejbližší spojenec Mirek, pouze chlapská sestava Manoba a Kalingy plus nestálá Bára. A kdyby došlo k remíze, hlas od Katky by bezpochyby směřoval právě pro Terezu. Do velké míry si tak šanci na výhru prohrála vlastní chybou, sama to včera v rozhovorech uznávala.

94
jj
Reagovat

@Honzad:
Uznávám, že můžeš mít s Bárou pravdu. Jestli se přemůžu, tak se na to kouknu a dám vědět, co si o tom myslím.

95
Honzad
Reagovat

Ještě mě napadá, protože pokud vím, nikdy se to nestalo ani v Americe – pokud by došlo k remíze a rozhodovalo se nakonec mezi Martinem a Terry, myslíte, že by hlasovala taky Martina jakožto třetí v pořadí? Logické by to asi bylo, kdyby totiž ano, měla by Terka výhru jistou.

96
občasný návštěvník
Reagovat

@Honzad: Po tom, co řekla Terry, se urážej leda osoby, který si sami sebou nejsou jistí nebo nemají nadhled, i když tvrděj opak.
A Bára? Tvrdit něco a skutečně to tak bejt můžou bejt zcela rozdílný věci.
Martin se dotkl jejího srdce…
No, když myslíte…
Jak už jsem psal, i když další to ostrost jako břitva, ohledně Martina souhlasim s tim, co řekla Katka za začátku kmenovky.

97
občasný návštěvník
Reagovat

@Honzad: Štáb se opět mohl zařídit dle situace, a dle toho, koho oni chtěli za vítězku nebo vítěze.
Už to tu padlo. Když neřekne někdo předem, jak to bude striktně probíhat (i včetně remíz), jsou to jenom kecy v kleci…
Ale možná dětem v jeslích to tak pak můžou vyprávět…

98
jj
Reagovat

@Honzad:
To je zajímavá poznámka. Díky systému hlasování se ty hlasy mezi holkama nejenže rozmělnily, ale vlastně si navíc jeden hlas navzájem i ubraly, protože je téměř jisté, že kterákoliv vypadnuvší by hlasovala pro druhou zůstavší. Pro holky nejnevýhodnější princip hlasování, co mohl být.

99
Monika
Reagovat

@občasný návštěvník: Martin mel obrovskou vyhodu, staly proti nemu nejslabsi „hracky“ ostrova, obe predvedly i mizernou zaverecnou rec, kdyby proti sobe mel Katku s Blankou, nevyhral by.

100
jj
Reagovat

@jj:
Tím myslím, že hlasovat se mohlo takhle: 1. Porota vyřadí posledního, dva finále. 2. Hlasuje se pro všechny, soutěžícím s nejmenším počtem hlasů vypadává, dva finále. 3. Jak to proběhlo, nejvyšší počet hlasů rovnou vítěz, žádně finále ve dvou.

101
Monika
Reagovat

@Michaela: kdybys vyhodila Dominika souhlas. Dominik Manovo vubec netahnul, v hrach nebyl prospesny, drzeli to tam jini lide, vcetne Bary. Dominik byl naopak velmi neviditelny, strasne brzo vypadnul, clovek o nem ani nevedel. Vyrazny byl jen vizazi, hrou urcite ne. Zbytek lidi v tvem vyctu vidim podobne.

102
Honzad
Reagovat

Tak zase pokud se bavíme o nějaké předvídatelnosti hry, tak právě český systém hlasování rovnou mezi třemi finalisty bez nějakého mezihlasování byl opravdu ten nejpředvídatelnější. Předpokládám, že naši soutěžící znají především americké verze a tam se ve finálové trojici hlasuje tak jednoduše, jako hlasovali porotci u nás. Že se o pravidlech jinak nemluvilo a byla to chyba, je jasné, ale v tomto případě se s tím kalkulovat dalo.

103
občasný návštěvník
Reagovat

@Honzad: Jasně, po tom, co v RO1 to bylo úplně jinak…

104
Honzad
Reagovat

@občasný návštěvník: Tak ona ten nadhled nepředvedla právě ani Tereza. Ostré otázky porotců k finálové kmenovce patří, byli na ni v podstatě ještě docela mírní, ve srovnání s tím, jaká byla například Katka na Martina. Takže absolutně nebyl důvod to tak hrotit a vyčítat porotě, že se ptají příliš ostře. Sama Terry to zpětně uznává, že se to v ní vařilo celou kmenovku a nevydržela to, zbytečně. Dalo se čekat, že budou nepříjemní. Místo toho, aby obhajovala svou hru, se nechala hloupě unést…

105
Honzad
Reagovat

@občasný návštěvník: Oh, my bad. Jak to bylo vloni, jsem už úplně zapomněl, to je dobrá poznámka, uznávám.

106
jj
Reagovat

@Honzad:
To je opravdu dobrá poznámka. Vůbec bych nechápal, proč by zahraniční verze měla být pro soutěžící větším vzorem než to, co se dělo v minulé řadě u nás. Ostatně si myslím, že když kdysi Terry hlasovala pro Martinu, tak si myslela, že už budou jen eliminační soutěže, jako byly v minulé řadě.

107
občasný návštěvník
Reagovat

@Honzad: Myslím, že hezky to ukázal Ondra (soutěžící), kterej to vzal s úsměvem…
Pokud chtěl někdo napsat Terry, tak ji napsal. Pokud ne, tak ne. A pokud se náhodou někdo rozhodoval mezi Martinem a Martinou, to jsou tak hodně odlišný lidi, a měli tak rozdílnou hru (a i možnost jak a kde ji hrát), že rozhodnutí na poslední chvíli prostě nevěřim… Ale jako pohádka na dobrou noc by to mohl bejt trhák…
Ale každej, ať si věří čemu chce, samozřejmě.

108
Monika
Reagovat

Terry si to prohrala sama, dala vitezstvi Martinovi na stribrnem podnose. je prece normalni, ze se porota pta, poklada soutezicim sve otazky. Terry to absolutne neustala a vybouchla, nejde jen o to co rekla, ale jakym zpusobem arogantnim a pohrdavym. Co me vubec otravujete s vasema otazkama, dejte mi hlas a zavrete hubu.

109
vitr
Reagovat

s touto sérii jsem vcelku spokojený, mé preference se během hry, měnily
ze začátku jsem fandil Radimovi, ten kluk mě dost bavil, na toho jeho uplácení
jsem koukal jak výr a tušil jsem , že to neprojde bez trestně. Dost jsem fandil i Mirkovi ty poslední kola jel na hraně a prohrál si to svou vlastní zbrklostí, protože děvčata v tom kole , byly úplně tragický, čekal jsem kdy zkolabují , z žen jsem docela fandil Katce i když si myslím že s Bizonem a s Petrem by asi došla dál a pak Báře, ta holka , všechny ženy převyšovala fyzičkou o míle , ale s tím sociálním myšlením byla zase o míle vzadu, Vítez Martin mi ani nevadil, defacto on vyřadil nejvíc lidí.

110
Johana
Reagovat

Tfuj, to bylo o fous…
Dnes jsem si poslední kmenovku pustila ještě jednou, v klidu a bylo vidět, že se pár lidí z poroty opravdu rozhodovalo na poslední chvíli. Terry svou neskrývanou arogancí ve vyjadřování i v mimice pomohla Martinovi jak Karius Realu a darovala mu minimálně hlas Petra a možná i Jardy a Báry…vřelé díky, Terry:)
Nejvíc mě překvapila při hlasování Zina. Dala bych krk za to, že hlas dá Martinovi. Možná někdo její hru a uvažování ocení, já se těmto nevyzpytatelným lidem vyhýbám jak upír česneku. Její zdůvodňovací řeč mi přišla jako předem nacvičená a zbytečná estráda.
Martinovi přeji v životě hodně štěstí a ať je mu výhra ke prospěchu.
Vám všem dík za zábavné počtení a milou společnost.

111
janica
Reagovat

Velká gratulace Martinovi, děvčata nestála za nic ani během hry, ani v odpovědích na
otázky poroty. Jen škoda, že Mirek nedošel do finál trojky.
Tak se těšme na RO3, třeba se tv štáb změní – personálně nebo lepší kamerou, vychytá
i jiné zajímavosti trosečníků než jen intriky. Přeji krásné léto.

112
občasný návštěvník
Reagovat

@Johana: „bylo vidět, že se pár lidí z poroty opravdu rozhodovalo na poslední chvíli“ Tý jo, ty máš voči, rentgenový, až do srdce (a hlavně do mozku)…
Nejsem Terry (ani Katka) a tak jsem jemný… :-)

Ale taky díky všem za diskuzi k RO2 :-)

113
Monika
Reagovat

@občasný návštěvník: Terry si to ale fakt prohrala sama, se s tim smir :-)) Mimochodem zkus si pomalinku poustet zaverecnou rec terry a sleduj vyrazy porotcu, hned nekolik vubec nechapalo a byli zaskoceni. Terry to podelala, sama to uznala, nejpitomejsi rec v historii souteze. takze ja ji moc dekuji za vitezstvi pro Martina. Vlastne ji mam rada pomohla Martinovi a to se pocita.

114
občasný návštěvník
Reagovat

@janica: Pokud se nezmění minimálně moderátor (ne k horšímu, samozřejmě, ale výrazně naopak – a vůbec nemluvím – a nikdy jsem nemluvil, když jsem psal proč – o češtině), tak za mě určitě ne. V jinym případě se rozmyslim…
(teď jsem byl zase trošku jedovatější, ale jsem si toho vědom… :-) – a kromě toho myslím, že je to namístě)

115
občasný návštěvník
Reagovat

@Monika: „hned nekolik vubec nechapalo a byli zaskoceni“ Jak to přímo souvisí s hlasováním? Podle mě nijak. Ale to už bych opakoval svůj názor po stý, a to už se mi nechce…

116
občasný návštěvník
Reagovat

@Monika: A btw, po roce se už jistě smířila s čímkoliv… :-)

117
Michal V.
Reagovat

@Honzad: Shodou okolnosti posledni „rocnik“ Survivora co skoncil minuly tyden meli remizu a rozhodoval posledni vypadnuvsi trosecnik.

Ja ho teda nesledoval ale trochu jsem se dival jak to vlastne dopadlo pres reddit…zajimava nahoda :-).

118
Johana
Reagovat

@občasný návštěvník: kdykoliv včera Terry promluvila, nejenom mně, ale i někomu z poroty padala sanice…škoda, že nebylo víc záběrů na ksichtění porotců, ale i to málo stačilo a nemusím mít ani rentgenový voči:)

A k moderátorovi Ondrovi…RO1 jsem částečně vzdala i kvůli němu. Bylo to takové toporné nemehlo, bez vtipu a přirozenosti, jak kdyby všechno četl z papíru.
V RO2 jsem čekala to samé, ale byla jsem mile překvapena jak moderátorsky povyrostl, byl pohotovější a přirozenější a dokonce mě místama i bavil…takže opět to každý z nás vnímá jinak a to je fajn:)

119
Honzad
Reagovat

@Michal V.: Dobré vědět, aspoň budu očekávat drama. Já mám tu řadu rozkoukanou, nebyla vůbec špatná, ale dal jsem teď přednost RO, tak se mám aspoň na co těšit. A ten aspekt s rozhodnutím posledního vyřazeného je fajn, člověk nemá fakt až do konce nic jistého.

Jinak taky díky všem vespolek za fajn diskuzi, drželo se to tady celou dobu v civilizované formě a hlavně na úrovni, spousta zdejších teorií a debat dokázala pro mě hru udělat o to zajímavější, takže díky. Snad za rok (nebo jindy), mě teda od sledování neodradí ani neobjektivní moderátor… :)

120
Filip
Reagovat

ta Nova bude furt vymyslet hovadiny… aby se za kazdou cenu co nejvic odlisila a neda si pokoj ani v poslednim dile :D proc paneboze pousteli vzkazy blizkych na finalove kmenovce? :D pochopil nekdo tu logiku? tam to za a) vubec nepatri a za b) se mohli videt s blizkymi klidne druhej den po tomto finale na zivo :D

Martina jsem jako viteze absolutne odmital – ale zaverecnou rec mel docela peknou… a potom co predvedla Terry… ktera vynada cele porote za dotazy (WTF? :D) pred hlasovanim (taktika jako prase)… tak me vitez Martin nevadi – ne… ze by to vynadani Terry ovlivnilo viteze (ten byl jasnej tak… ci tak) ale v mych ocich to udelalo Martinovo vitezstvi pravoplatny… za coz jsem koneckoncu i rad

jinak jsem trefil presne pocet hlasu (5-3-2)… jak jsem odhadoval v diskuzi u minule epizody :)

POSTREHY z hlasovani: https://novaplus.nova.cz/porad/robinson … rekvapili/

1) Bara zase hlasovala egoisticky podle toho… kdo se „dotkl jejiho srdce“ :D :D = kdo ji nejvic pohladil ego
2) ukazalo se… ze kdyby Terry nebyla na zaver tak protivna a mela lepsi rec (ikdyz co vymyslet… kdyz nic v podstate nehrala ze?)… tak mohla mit v pohode hlas i od Petra (pak by byla remiza – coz je skoda… protoze v Survivoru jeste nebyla a alespon timto mohlo byt to finale unikatni – pak by pravdepodobne o vitezi rozhodla Martina)
3) Mirek velky plus za svoje hlasovani… on jakoby v te hre uplne vyzral… velka skoda… ze letel… toto by byl nejzaslouzenejsi vitez teto serie

PS: pokud bude nekdy najaka dalsi rada – JE NUTNOST ZRUSIT OSTROV VYKOUPENI (zbytecnosti) !!! – Martin jako vitez je sam o sobe nejhorsi moznou reklamou na tento paskvil

PS2: na videu z „Robinson party“ mluvil Marek (vitez 1. serie) o tom… ze byl primo clenem stabu 2. serie – podle toho to taky vypadalo… takze jenom diky nemu se to posunulo k lepsimu (od Novy to byl asi nejlepsi tah… co mohla udelat)… verim ze 3. serii by mohl posunout jeste na lepsi level

121
Weasley
Reagovat

Za mňa teda dosť nevýrazný víťaz série :/ Hoci chápem, že sa porote vyberalo ťažšie, ale Martin neurobil za celú hru žiaden zaujímavý ťah z hráčskeho hľadiska. A ani argumentáciu na finálovej kmeňovke nedal :/ (ale aby som bol férový, ani baby na tejto kmeňovke nevynikali).
Škoda, séria neskutočne lepšia než prvá, a vyhrá to človek bez stratégie…
Snáď to v tretej sérii vyhrá niekto so super stratégiou. (a prajem aj ženskej aliancii, nech aj divákom ukážu, že sa to dá a že je to ok, keď je to šikovne premyslené :) )

122
Prochor
Reagovat

Terry mohla vyhrát kdyby nezradila Blanku protože by se včas zbavili Mirka. Toho, kdo se vrátí z OV je potřeba hned vyhodit jinak se do finále dostane přes imunitu protože je dobrý v soutěžích což se stalo. Na slova Blanky došlo – žádná ženská ve finále neporazí chlapa. Dokud to ženským konečně nedocvakne, tak každou řadu vyhraje chlap.

123
Prochor
Reagovat

@Filip: V Survivoru jdou do finále dva lidi a porotců je 7. Takže remíza nastat nemůže – další chyba Robinsonova ostrova.

124
Prochor
Reagovat

@Filip: Ještě bych zrušil jeden nesmysl: porota nesmí rozhodovat o tom, kdo půjde/nepůjde do finále. V porotě sedí lidi, kteří byli vyhození proto aby se do finále nedostali takže už nemají právo o složení finále rozhodovat. Závěr hry je právě zajímavý nejen v tom s kým půjdete do finále ale i koho pošlete mezi poslední porotce a o tom musí rozhodovat jenom hráči v rámci vyvrcholení jejich strategie. Ne, že jim do toho na poslední chvíli zasáhnou zhrzení vypadlíci.

125
Honzad
Reagovat

@Prochor: Remíze v Survivoru při třech finalistech (a deseti porotcích k tomu) možná je, viz poslední letošní série, došlo k tomu tak úplně poprvé v historii. Taky jsem na to byl upozorněn až tady v diskuzi a teď to zpětně zhlédl.

126
jj
Reagovat

@Prochor:
Kdyby Terry nezradila Blanku, vypadla by Blanka nebo Zina, bály se jeho domnělé imunity. Hned v dalším kole šel Mirek, v dalším už vyřazovala porota, nic by se nezměnilo. Chybu udělala ženská aliance už dřív, když vyhodily Báru. Ovšem nemohly počítat s tím, že pak otěže soutěže pevně uchopí do rukou štáb, jinak by ho vyřadily dříve i tak. Tehdy při vyřazení Báry byla v prvním kole remíza mezi Mirkem a Bárou.
Pro připomenutí pro Mirka hlasovali Bára, Blanka, Terry, Katka a pro Báru hlasovali Petr, Radim, Bizon, Martina.
Po remíze v dalším kole hlasovali Petr, Radim, Bizon, Martina, Katka, Zina pro Báru a pro Mirka hlasovali Blanka, Terry. Vypadá to, že největší chybu udělala Martina, v druhém kole i Katka, která se nechtěla moc brzo odkopat a přiznat barvu. Ty chyby jsou ale relativní, soutěžící vůbec neměli ponětí, jak bude zasahovat štáb, jaký bude další systém vypadávání, jak bude probíhat finále, těžko pak mít nějakou strategii. Vlastně to bylo ještě horší, představu asi měli, vzor byl minulá řada, ale pak vše bylo jinak.

127
jj
Reagovat

@jj:
Ještě dodám, že při jiném systému hlasování Terry vyhrát mohla, není pravda, že ženská nemohla porazit chlapa. Nechat si tam chlapa z OV, který kromě zdatnosti v soutěžích nic nepředvedl, nebyl špatný nápad. Porota pak uvažovala, jak uvažovala, nedalo se to úplně předvídat, i když nakonec hlasovala hodně předvídatelně a zřejmě bylo rozhodnuto už před finále.

128
Prochor
Reagovat

@Honzad: Měl jsem na mysli starý dobrý systém, kdy první finalista si vybírá druhého a víc jich není. Přitom je zajímavé jestli dobře odhadne porotu. Mimochodem- porotců by mělo být jen 7 aby ten koho do poroty nechceme letěl včas ze hry – další součást strategie. Vůbec se mi zdá že ve všem v čem se RO liší od Survivoru je horší. Jako když chcete vyrobit mercedes a vyjde vám z toho škodovka:-) Asi by Nova měla koupit někoho ze CBS, kdo by vždycky včas profackoval českého režiséra až si začne zase vymýšlet nesmysly.

129
Prochor
Reagovat

@jj: V americkém Survivoru sice už ženská chlapa porazila ale to je velká vyjímka. Pokud chce ženská vyhrát tak ve finále nemá chlap co dělat. Alespoň to je můj názor a naprosto souhlasím s taktikou Blanky vyházet včas všechny chlapy.

130
Monika
Reagovat

To je uplna blbost, ze by zenska nemohla chlapa porazit. Ono je taky podstatne jaka zenska. Martin to mel fakt jednoduche, ani jedna nic nepredvedla, mely i blbou zaverecnou rec…Bara, Katka, Blanka byly lepsi hracky nez obe baby ve finale.

131
Prochor
Reagovat

@Monika: Hlavně je chyba, že se do finále mohl dostat chlap, který vůbec nehrál a ještě se k tomu hrdě hlásil. Každopádně až 3.řadu zase vyhraje chlap tak už se ženy doufám zamyslí nad Blančinou strategií a budou jí brát vážně.

132
jj
Reagovat

@Prochor:
Podle mě by ani strategie Blanky vyházet všechny chlapy k ničemu nebyla. Prostě by chlapi začali nacházet více skrytých imunit, přidala by se občas i soutěž, kde by vypadl poslední, z OV by chodila ještě větší výhoda. Na něco by určitě přišli.

133
Monika
Reagovat

@Prochor: ja souhlasim, ze k tomu prisel Martin jako slepy k houslim, ale je to slabotou bab ve finale. nebylo na vyber vubec. Klidne muze treti radu vyhrat baba, bude-li to kombinace Katky a Bary treba.

134
jj
Reagovat

@Monika:
Bára nebyla lepší hráčka. Možná výraznější, určitě ne lepší, naopak byla jedna z nejhorších. S odstupem času mi Bára připadá mentálně na úrovni Ziny. Nejlepší hráčka ze všech tam byla Terry :-)

135
jj
Reagovat

@jj:
Není náhoda, že zrovna ti dva, kterým to nejvíc myslelo a dokázali ocenit hru, tedy Mirek a Blanka, dali Terry. Další chytrý hráč, Katka, upřednostnila největší kamarádku, jinak by taky dala Terry.

136
Monika
Reagovat

@jj: Ty jsi dobrej komik :-)) Kam vitr tam plast. Celou dobu jsi mel Mirka za blba, ktereho protezuje produkce a haze mu do kapsy imunity. Jen co dal hlas tve oblibenkyni Terry najednou je z nej chytry hrac, haha :-))

137
jj
Reagovat

@Monika:
Moniko, proč to děláš? Přiznej se :-) Normálně máš i dobrý postřehy, např. u Superstar. Ale když reaguješ na mě, tak zřejmě začneš vidět rudě a přestaneš používat mozek. Kdybych měl sestavit 10 nejblbějších příspěvků tady za celou dobu trvání Robinsona, tak je tam dost těch, ve kterých na mě reaguješ :-) Mně připadá, že se za každou cenu snažíš tvrdit něco obráceně než já, i když to nedává smysl nebo je to rovnou výmysl a dokolečka to opakuješ.
Kde jsem měl Mirka celou dobu za blba? Jako to jedno tvrzení, že mu všechno víceméně spadlo do klína a ostatní na jeho místě by museli jednat stejně? Toto tvrzení se nerovná tvrzení, že je Mirek blb. To znamená jen, že nešlo jednat chytřeji ani hloupěji a týkalo se to doby, kdy tam zůstal samotný chlap. Několikrát jsem naopak psal, že Mirek mluví chytře na kmenovkách, že jednou např. znemožnil i Radima, který se pak musel omlouvat, a že to má nakoukaný. O nikom jiném jsem tohle nenapsal. Že uměl ocenit hru ukázal tím, že upřednostnil Martinu na vyřazení místo Ziny, nedělal po podrazu naštvanýho, i když s chytrostí to nemělo nic společného, zřejmě ani s tím, co si skutečně myslel. Vadilo mi jen nadržování, ze které nemohl, ty v něj nevěříš, v pohodě, jinak jsem o něm nikdy nenapsal jediný špatný slovo. Vím to určitě, nemusím to hledat, protože až na to nadržování jsem ho uznával a neměním názor podle toho, jak se mi to zrovna hodí. Teď už je to jedno, stejně je po soutěži :-)

138
pimpa
Reagovat

Já jsem spokojená, sice Martin nebyl můj hlavní favorit, ale ani mi nijak nevadil, což se nedá říct o těch můrách, co tam seděly s ním. Nota bene, žádná ženská si nezasloužila vyhrát a největší radost mám z toho, jak sportovkyně srdcem i duší byla přímo zelená závistí, že tam nesedí taky! :P Muhehehe…

139
Monika
Reagovat

@pimpa: Pohled Katky jsem si tez vychutnavala, vubec to nezkousnula a citila se i po tolika dnech mimo deni ukrivdena. Prskala na vsechny strany. Hned v uvodu plkala, ze Martin nemuze nad holkama vyhrat, hihi :-))) Dobre si i protirecila…doufam, ze ostatni oceni hru a nebudou se rozhodovat podle emoci ..tak davam hlas Martine, hihi :-)))

140
Filip
Reagovat

@Prochor: co to je za hloupost… ze „v Survivoru jsou ve finale 2 a porotcu je 7“? mozna tak nekdy pred 15 lety za na zacatku… uz asi 10 let je FINAL 3… ted jsem dokoukal na posledni serii a o zbytku tve vety… abych nevyzradil vice pomlcim :D

141
Filip
Reagovat

@Prochor: a opet te opravim :D nejen… ze je vyjimka… ze vyhraje zena

ono jich Survivor vyhralo docela dost… at jiz takticky vyspelych jako Parvati (dalsi jmenovat kvuli spoilerum nebudu) a nebo to vyhrali kolikrat jen kvuli tomu… ze ostatni nasr*li moc lidi a rozhodne to nebyly kmenovky ze 100% zenskyho obsazeni (takovou snad ani nepamatuju snad jen pri te holcici alianci s Parvati – ale pravych holcicich alianci v historii ani moc nebylo)

142
Filip
Reagovat

@Filip: *neni vyjimka

143
Bára
Reagovat

@jj:
A co předvedla, kromě těla? Vždyť nevěděla, která bije víc, než Zina. A že moc chytrá není předvedla mnohokrát.

144
jj
Reagovat

@Bára:
Už jsem to psal, co předvedla, kdyžtak si to můžeš najít :-) Někteří, teda je jich spíš většina, si vytvořilo vůči holkám takovou averzi, že je úplně zbytečný psát něco znova a zkoušet někoho přesvědčit. Přes tu averzi žádný argument nepronikne. Terry chytrá byla, ne že ne, ještě bych zrovna k tomuto rád něco dodal, jenže bych musel být nekorektní, tak si to nechám pro sebe :-)

145
Bára
Reagovat

@jj:
Ale to klidně nekorektní buď;-) Já tedy averzi proti holkám nemám, ale proti Terry jo, to klidně přiznám. Ale tak alespoň tu krásu jí přiznávám:D

Přidat komentář