Panáček v reality show

Eurosong 2008: Tereza Kerndlová se v Evropě neprosadila + video

23. Květen 2008 | napsal(a): | reality show: Eurovision Song Contest

Kdo sledoval včerejší přímý přenos z druhého semifinále Eurovision Song Contest 2008 (a že to chtělo hodně síly a odhodlání), nebyl asi překvapen, že naše pěvecká hvězdička Tereza Kerndlová zcela propadla.

I druhým rokem nedokázal český zástupce nic více, než vyhrát národní kolo a následně zcela propadnout. A není divu, kdo včerejší vystoupení Terezy Kerndlové viděl, určitě si povšiml, že její pěvecký výkon byl takřka neslyšitelný, zatímco u dalších soutěží jsem jejich hlas na svém televizoru bez problému slyšel, takže bych to neshazoval na zvukaře, jak je klasická výmluva. Její tanec byl rovněž velmi nejistý a působil na mě dosti nepřirozeně. Je dosti možné, že za to mohla nervozita.

Tereza Kerndlová skutečně neměla čím zaujmout. Samotná píseň šla nejspíše zařadit k lepšímu průměru v daném večeru, ale když jí zpěvačka neuzpívá, tedy nikdo ji vlastně neslyší a svým vzhledem zapadne do řady dalších nablíštěných krásek toho večera, je ve výsledku pro diváka nezajímavou tuctovkou. A díky ohňům na scéně si asi ani nikdo nevšiml její krátké sukýnky, toho s čím měla tak velký úspěch v České republice.

Takže poučení pro další rok. Pokud se už takové zastaralé soutěže hodláme i nadále účastnit, chce to vybrat někoho originálnějšího, někoho s mnohem lepším hlasem (věřím, že její dvě bývalé kolegyně z Black Milk by zaujaly svým zpěvem mnohem více) a hlavně někoho, koho si vyberou sami diváci a ne další tlačenka od bohatého sponzora, který zaplatí SMS :)

A jak se líbil Vám, včeřejší estrádní večer Eurosong 2008? Budete se dívat na sobotní finále?

související články

Kerndlová na Eurovizi: Průser jako vrata! / Pikant.cz

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Eurovision Song Contest

Diskuze k článku

Počet komentářů: 19
1
Matouš (mvolke.blog.cz)
Reagovat

Mně se teda uplně děsně líbila ta znělka Conflusion of sound, ale ti zpěváci/čky a hezounci/ky byli děsní. Myslim, že to letos bylo mnohem horší než minule. Před rokem se mi líbilo Irsko, Maďarsko, Finsko, Island, ale letos vůbec nic. A Kerndlová? Fíííjůůů, to byl zase trapas. Chtělo by to Nekonečnýho :D

2
Matouš (mvolke.blog.cz)
Reagovat

*confluence
:D

3
Honzad
Reagovat

Nebylo by video alespon z jejího vystoupení já to totiž neviděl :-(

4
Libor Kuffa
Reagovat

Televizi jsem měl jako kulisu u barvení modelů a můžu zodpovědně říct, že jsem ač jsem poslouchal celý přenos, nebylo v něm vůbec nic, co bych si dnes pamatoval a ani (což je horší) nic, co by mne donutilo zvednout hlavu a podívat se, kdo je aktuálně na pódiu.
Celou dobu jsem měl pocit, že poslouchám průměrný pop…..

Reagovat

Honzad, zbytečná ztráta času něco takového vidět. Možná tak pod nějakým vlivem :)

Libor Kuffa, souhlas, tuto soutěž by měl někdo zmodernizovat. Jak mně správně Petr Novák napsal na ICQ, nemělo to daleko k Hrám bez hranic, jak je známe několik let zpět :)

6
Ljuk_Skajvolkr
Reagovat

nemáte nekdo prosim to video?? děkuji

8
Zack
Reagovat

Osobně si myslím, že toho ohně tam bylo až moc hodně.
Jinak bych 3/4 včerejších postupujích okamžitě vyházel. Piráty, Albánii, nebo Chorvatsko. U výsledků jsem si musel několikrát říct WTF?
Příští rok bych tam poslal ALL X, budou mít dlouhou dobu si připravit nějaké fakt kvalitní číslo, né jenom týden:)

Reagovat

Zack, s těmi All X to není fakt blbý nápad, to by mohlo projít a je to lepší alternativa než Dan Nekonečný :)

10
Ljuk_Skajvolkr
Reagovat

a v lepsi kvalite na stahnuti??

11
houbishe
Reagovat

kerndlovka – du opet blit :D

12
agile
Reagovat

Pirati to vyhrajou…! Vsazim na to… bednu plnou zlataku ;)

13
Tomáš
Reagovat

Eurovision Song Contest 2008 je propadák. Za „svoje“ soutěžící se stydí celá normální západní (a dnes už vlastně i východní) Evropa. Naprosto nechápum, jak je vůbec možné, že je ten pořad životaschopný. Vždyť to musí stát strašný prachy.

14
Zack
Reagovat

Ljuk_Skajvolkr – otevři si odkaz v článku v novém okně na youtube.com a stiskni watch in high quality. Kvalita by se měla o trochu zlepšit.

15
Rocko
Reagovat

Eurovize je skvělá soutěž a naprostá většina účinkujících byla skvělá! Určitě se na finále dívat budu.

16
Miloš
Reagovat

Myslím, že to není zase tak špatný projekt, jernom je třeba mít na paměti, že vlastně nejde o žádnou soutěž, ale o snahu udělat celevropský happenig. Jako soutěž to nemůže úspěšně fungovat už z principu – hudební esa do této „soutěže“ nikdo nedostane – s kým by soutěžili? Je to přehlídka tuctové muziky pro tuctové diváky – a v tomto směru je nominace za ČR vloni i letos naprosto v pořádku – pokazit není co, jde jen o to vždycky do eurosongu někoho poslat, aby nebyla ostuda z neúčasti …

17
RadstaR
Reagovat

At to posloucham, jak to posloucham, tak me to uplne trha usi. Zlati zpevaci v XFatoru.

18
fx
Reagovat

Celé to odzpívala naprosto falešně. To už si tam mohla rovnou sednout, roztáhnout nohy a do hudby masturbovat.. Mělo by to větší úspěch a byla by to menší ostuda. Tohle je vážně průser. Kdyby tam jeli Toxique, byla by jich škoda, protože nedělají tak dementní hudbu. Dan Konečný by byl asi ideální volbou.

19
Britt
Reagovat

Ani bych neřekla, že problém byl v konkrétních soutěžících, ale celou dobu, co jsem to poslouchala, mi připadalo, že to mají děsně blbě nazvučený, že vlastně ani ti zpěváci se nemůžou pořádně slyšet a do televize se to nedá už ani pořádně poslouchat.

Přidat komentář