Panáček v reality show

Hotel Paradise opustil další silný hráč – Viktor

12. Červen 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise


Po včerajšom vyhadzove najkontroverznejšej účastníčky celej show, sme sa dnes rozlúčili s ďalším silným hráčom, supermanom Viktorom alias Ginom. O jeho vyradení rozhodli ostatní súťažiaci v tajnom hlasovaní, v ktorom získal 6 hlasov. …ALE…

…ALE… nikdy nevieš, čo sa stane v raji a je viac ako isté, že štáb na nás niečo chystá.

Lenka je na odpis, Mirek sa má „poj.b.ť“

Lenka si po včerajšku vytvorila v Hoteli Paradise veľmi zlý vzduch. Niki, Daniela, Rocky ju majú plné zuby, Dominika na ňu donáša a dokonca sa jej chce vzdať aj jej partner Mirek, ktorý by prijal na izbe aj nafukovaciu Anču. Mirek, to má ťažké namiesto pozdravu na večer a na ráno dostane od Lenky odpoveď: „p.j.b sa!“ Mirek sa rozhodol, Lenku vymeniť za Lily, ale netuší, že narazí na problém menom Michal. Nakoniec sa žiadna výmena nekoná, do vlasov si skočia Mirek a Mišo, Lenka nakoniec zostáva so svojím partnerom.




Von z hry je Gino

Keďže pri najbližšom párovaní musí byť zachovaný nepárny (lichý) počet súťažiacich, hostia Hotela Paradise mali na papier napísať meno, kto by mal opustiť raj.

Výsledky:
6 hlasov pre Gina (Daniela, Niki, Mirek, Rocky, Martin, Dominika)
2 hlasy pre Mirka (Mišo, Gino)
1 hlas pre Martiny (Lily)
1 hlas pre Rockyho (Lenka)

Pri rozlúčke sa najviac bavil Viktor, ktorému celá rozlúčka prišla tragikomická. Za Ginom prejavili najviac smútku Lily a Mišo. Mišo sa rozhodol, že jeho pozíciu hráča, chce obhájiť on! Daniele mala pripomienky na Ginovu rozlúčku, nerozlúčil sa s ňou dostatočne a „jen ju plácnul po rameni„. Mirek zase ukázal, že prišiel hrať a pri Ginovej a Lenkinej otázke, koho chce vyhodiť nám „malý zmetok“ (ako ho počastoval Mišo), prezradil, že ide po Mišovi, na lístok však napísal Gina. Gino nemal asi jediného prečítaného človeka v hoteli práve Mirka.

Mišo témou Bermuďáka

Témou číslo jedna je v Bermudskom trojuholníku Ginov nástupca – Mišo. Pustí sa doňho asi väčšina súťažiacich, nepekné slová si vypočuje hlavne od Rockyho. Bermuďák bude pokračovať aj dnes a preto si to necháme na zajtra…

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 353
1
Macík
Reagovat

Elko dík za rekap :-D brou…brou…brou… :-D

2
jenka
Reagovat

Bermuďáky se mi už vůbec nelíbí. Už to dávno není o otázkách a opovědích. Prostor mají pouze největší štěkny Niki, Daniela a neustále řvoucí vulgární Rocky.

3
Hana
Reagovat

2 souhlasím, Nikola tam už asi trpí samomluvou, její sestra se jí snaží napodobit a ten sprostý, nadávací, vulgární huhňal, to je kapitola sama pro sebe.

4
woltan
Reagovat

Reziser a strihaci tohohle poradu odadi neskutecne mizernou praci. Celej ten vyhazov Gina byl tak mizerne zdramatizovanej. Oni se vubec nesnazi budovat zadny napeti, strihaj to jak nudny reportaze z regionalni TV.

Mimochodem, ten Gino mi tak trochu pripominal postavu Bena ze serialu Lost :-)

5
Jerremy
Reagovat

Konecne tajne hlasovani … :)

Skoda, ze jim nedali sance trochu se domlouvat … a pak ukazat, jak si to navazajem slibovali a jak kdo skutecne hlasoval.

Jinak by se mi celkem libilo, kdyby se s odchozich stala porota a pri urcitem poctu lidi (4?) by byla „kmenova rada“ (znalci Kdo prezije vi, co myslim) …

Na druhou stranu, by se to mohlo zvrhnout v Bermudak, co by bylo hodne naskodu…

6
Misty
Reagovat

Díl jsem ještě neviděl, takže děkuji za info a rekap :)

7
Macík
Reagovat

…no, Dájinu vcelku rychle přešla „spisovná mluva“ :-D po vlezu do HP to byla samá koncovka „néé“…a je to nemiléé, že Dájuš se nám proměnila jaxi v pavlačovou uhulákanou dtbňu :-D

8
Adéla
Reagovat

Tak žádné předvapení se nekonalo. Vikouš odkráčel středem. Zbývá doufat, že ho vrátí. Neumím si představit, že by vyhrála Téčka s Brumlou. Radši ať ty prachy dají na charitu.
Jinak včera top scéna: Brumla vyznává lásku Hafíkovi. To nemělo chybu. On mi přišel lehce retardovaný. Naty jestli koukáš na bednu, tak ho snad musíš konečně kopnout do p….

9
radek
Reagovat

7
Mnohem bliz k pavlacove drbne ma Lenka, ktera je navic hodne divna, jak sam potvrdil podvratak, kdyz se ji snazil menit a potvrdila to i ona sama, ze mu rika temi vypipanymi slovy. Pro me se jen potvrdil muj nazor ze vcerejska, ze je to hospodsky typ, povalec a tomu opdovida i mysleni a vyjadrovani.

10
radek
Reagovat

8
O jakych prachach mluvis? Prece jste tady meli teorie, ze zadny penize vitez neodstane a pak ze je vitezkou nela, ktere nevadi, ze dostane jen pulku nebo tak nejak ty cisla znely. Tak ted uz najednou neplati, ze je nela potezovana a ze viezneodejde s penezi?

Jeste byla vcera dobra jedna vec, kdy lenka byla rozcilena z toho, ze ji sisla dal kosem, pry ji rikal predtim neco jiny a tedy neni uprimny a lze a co ona? nele rekla, ze ji nevyhodi a pak prask a bylo to. No jo, dalsi clovek, ktery meri jinak sobe a jinym, ale ona asi muze. Dal si jaksi asi nestihla vsimnout, ze to byla od sisly opravdu hra, ale i kdyby ne, tak ona tam kazdymu rekla neco jiny a udelala nakonec neco uplne jiny.

Alkoholicke bunky v mozku nadale potvrzuje jeji vyber. Mela si vybrat kluka, s kterym chce byt. Vybrala si podvrataka a druhy den h ochce menit. Podvratak mne zacina porad vic vadit. Ten lze naprosto vsem.

11
koc
Reagovat

10 – ona si nevybrala Mirka pro jeho nesporne kvality ;-) .. jen chtela vyhodit nesmrtelnou (at uz to byl jeji vlastni napad nebo na pokyn stabu) ..
myslim ze ztracis kontakt s realitou viz tvuj prvni odstavec .. jsou to jen teorie a kazdou napsal jiny clovek (mam ten pocit) .. neber to zde jako diskusi jednoho cloveka a tak vazne .. ja vim ze cervena hlava vyradila Nelus ale pravdepodobne jen docasne ..

12
Nikol
Reagovat

Včera jsem si pustila předvčerejšek a tekly mi nervy :) jediní Gino a Mirek chápou, že je to hra, z ženského pak Lily možná. Ostatní jsou na dětském táboře. Nejsem si jistá, jestli mládí hraje roli – nebo spíš menší omezenost, přijmout fakt, že když vyhodím silnou hráčku, tak pro mé vítězství jedině dobře. Už jsem to tu psala, takže když Rockymu vyhodím čtvrtého pinčlíka v člověče nezlob se těsně před domečkem a díky tomu prohraje, tak jsem úplně vypatlaná, falešná a melu hovna. :)
Nela a Gino se dle mého vrátí zpět.
Rockyho brum brum vyznanie bylo velmi zajímavé – koukala jsem s otevřenou pusou a ujelo mi, co to meleš za hovna? :)

13
Redin
Reagovat

Tedy tolik pokrytectvi najednou jsem snad jeste nevidel. Kdyz Lenka vyhodila Nelu, to bylo kriku, nadavek a vycitani, ze vyhodila “starou“. Kdyz vyhodi Gina, je vse v pohode. Kdyz jednou oznacila Naty (mysli) na vyhazov sveho partnera, malem ji ukamenovali. Kdyz Marfusa udela vec jeste horsi a primo Gina napise na jasny vyhazov, tak opet je to v poradku. A tak by se dalo pokracovat. Je to chlejF. Niky, Marfusa a dementni cigos, neskutecna trojka sracek. Lenka, i kdyz mi neni nijak sympaticka, ma jedina z nich “koule“. Ted tam fandim Lili. Ta jedina ma asi jeste trochu nadhled.

14
Nikol
Reagovat

13 – to máš tedy pravdu, naprosto souhlasím :) a takhle do spojistosti Naty a její označení partnera a T2 vyřazení partnera je velmi zajímavé :)

15
dessin
Reagovat

10: trdlo, ty jsi fakt mimo. Uz ty prasky nezer. Placas nesmysly. Nela kdyz rvala byla super a uprimna, Lenka kdyz rve a taky rika pravdu lidem do oci, je hodpodskej povalec.

11: like, nenapsala bych to lip.

13: uplne na to same jsem myslela vcera. Naty malem sezrali zaziva a u Dajiny je to ok. Btw ta je mi cim dal tim vic nesympaticka, jestli je nekdo z pavlace tak je to ona, navic se chova jak maly dite … „me je jedno co mi budes povidat hlavne mi neco povidej“.. neco chi nevim co, dup dup dup :))

IMHO: Nela a Viktor se do souteze vrati jako par

16
Macík
Reagovat

9) no ráďo, mně zrzi přijde spíš jako „bubák“ a tím nemyslím vzhled :-D… ten pozdrav je teda síla, to jo!…

17
Miky
Reagovat

15, 16)
Čaute,
podľa môjho skromného názoru:
najkrajšia Marfuška má u starých pák trochu inú pozíciu ako mala Naty,
a keďže čo je dovolené bohovi, nie je dovolené volovi,
u nej sa odkop parťáka až tak nerieši.

18
Macík
Reagovat

17) bonžůůr, Miky :-D

…no, ono je tam těch protimluvů a dvojích metrů…hafo :-DD …nakonec jako v běžným životě :-D…navíc Dája vždycky něco chce „jáá chci!“ a když má možnost, tak neví coby??? viz. brumla,… viz.“být silná hráčka“…a naposledy viz. vikina…
…D :“ty si se mnou nepovídáš o normálních věcech“… V: „tak o čem si chceš povídat?“…D: „ticho“ …V:“tak povídej“…D: „ticho“…a po vyhazovu vikiny „co budu sama dělat na cimře?“…M: „plkej s ještěrkou a zapěj si krokodýla“…muhehehe…

19
anja
Reagovat

16 Macík, no ale zase na druhé straně, co měla Lenka na dobré ránko čivavákovi říct, že jo. Nezapomeňme, že Mirďa jí nakráčel do pelechu omašlovanej Nelinou památeční stužkou. Mně takhle přijít partner dom na sobě s hadrama od exky, tak spí na dvoře :D

krom toho by měl Mirďa na nějaký ten hardcore zvyklej, že… od Nelky mu nevadily facky a drcení intimních partiíí a na Lenku si stěžuje, že vypustila nějaké slovíčko

chm to jsou mi poměry %-)

20
yano
Reagovat

Fantomas vcera isiel ako pila. tomu sa snad neda verit ani to, ze ma holu hlavu. „radsej gumenu ancu ako teba“ “ v pohode budeme sa spoznavat, ostaneme spolu“. potom nech sa nedivi, ze sa mu cervenovlasa Marusia kazde rano, tak krasne pozdravi.

22
anja
Reagovat

21 no dyť mi bylo hned jasné, že si Naty drží Brumlu jako vibrátor. A když se na trhu objeví nový typ, tak ho hned vymění

23
Macík
Reagovat

19)…no tak to se mi ouplně vyčoudilo z hlavy :-DD…teda ten omašlovanej „malej zmeťour“, takhle přišel na cimru ??? …no, von se nám tam Mirďa asi trošku zabouch a není divu, páč vona to s ním Nelča uměla :-DD …a nejen s ním…“mršky“ chlapy tááhnou, to je fakt…ale taky je fakt, že někteří maj po zkušenostech s „mrškou“…doživotní trauma :-DD…ale to je život, no :-D

24
Trubka
Reagovat

Musím říct, že ta nová (Lenka asi) mi je dost nesympatická a není to proto, koho vyhodila, to už nechme spát. Prostě mi nesedí. Není v ní pro mě nic ženského.
Myslím, že se ti dva vrátí.
Akorát mě zarazilo, že se Gino říkal, že mu přislo směšné, jak ho při loučení lidi objímali a byli smutní z jeho odchodu. Protože ho objímali a byli smutní jen ti, kteří ho nenapsali. Jinak jsem nezaznamenal, že by se k němu někdo měl.

25
Macík
Reagovat

22)…ale že se brumlínek umí „zamilovaně culit“…:-DD

26
Trubka
Reagovat

21: Já se té holce ani nedivím. On Brumla nebude zlej, ale přelétavej teda je strašně.

27
Macík
Reagovat

24) tak Dájuš ho chytala kolem krku a chtěla hudlana :-DD…ale von jí plácnul jen po rameni, takže mu zato „nezatleskala“ na odchdnou :-D jako v letadle… :-D

28
Trubka
Reagovat

27: Aha, to jsem se byl asi napít, vím, že pak něco říkala, tak jsem předpokládál, že se ani muckat nechtěla :), ale viděl jsem Lily, ta byla smutná, Rockyho, toho objímal spíš Viktor a i u ostatních se mi to zdálo spíš formální.

Jinak z kluků mi tam nejméně sedí ten Michal, to je týpek s kterým bych na točenou Kofolu asi nešel.

29
Macík
Reagovat

28) tak „bábika“ mě nebaví už delší dobu, to je fakt…čekala jsem, že alespoň svede hafču, ale von na to prostě nemá koule :-DD navíc mu vůůbec nerozumím, páč šušle…hm

30
yano
Reagovat

ja dufam, ze Marusia da dole Fantomasa / ked aj nasilu/ a po cisle mu povie tu jej povestnu vetu…..

31
anja
Reagovat

25 tož to Brumlovo citové intermezzo bylo něco :))) culil se na Niki jak nejvíc to uměl, akorát mu to nebude nic platné, Nikča se s ním tulit a mazlit sama od sebe dobrovolně nepůjde……. škoda, že už jsou na konci, jinak by se Brumla povynasnažil o nějaký přesun, třeba k Domči

32
dessin
Reagovat

24/ Niki se po nem taky vrhala jak pred pohrbem…

33
Elko
Reagovat

18,19,23,27,31: Macík, Anja :-)))
12 Nikol: tiež to vidím podobne a po novom by si bola aj dementní fúrie :-)

Už viem koho mi pripomína Zrzka… Červenovlasú Arielu z rozprávky :-)

34
Miky
Reagovat

18)
Aj tebe bonžúrko, Macík…
Mám na teba ťažké srdce, Macík, čo si mi to vyviedla …:),
účasť v HPII. mám v keli …:)
Včera si mi krásne polichotila, že vraj „Kanec ale s mozgom“.
Nafúklo ma ako páva , tak to už hej, no a zrazu mi to došlo, že HPII. môžem zabaliť nadobro.

Ak sa prevalí to “ s mozgom“, no amen tma.
Predstavujem si, ako idem na kasting HPII. a celý zástup tých nadšencov bude ukradomky na mňa kukať a šepkať si „to je ten s mozgom“.. a bude to v kýbli.

S takouto nálepkou ma nepripustia ani k prvému dotazníku :)
pričom najpravdepodobnejšia možnosť sa javí, že ma hrubokrkí mládenci rovno vyvedú ako rušivý element a vyprásknu za dvere.

No a keďže s myšlienkou na lobotómiu mám trochu problém, a už vôbec ma nenadchýna predstava, že by som ju mal absolvovať na sebe, musím sa HPII. hanebne vzdať.

Nakoľko pojmy „RSHP“ a pojem „mozog“ sú v tak antagonistickom postavení, že jedinci s mozgom na takomto niečom sú jednoducho neakceptovateľní :))

RSHP a mozog, to si odporuje asi ako: bojovať za mier alebo ( a nech mi je odpustené ) ako : súložiť za panenstvo ..:)

Takže Macík, budete to musieť absolvovať bezo mňa, teda aspoň sériu II.
Je možné že v takej sérii HP XII. už z nárokov na súťažiacich v tomto smere organizátori poľavia a v RSHP XII. „for oldies“ už sa prepašujem – pod zmeneným meno a v škraboške. :))

35
nee
Reagovat

34 – díky za krásné ráno :))), budu se smát ještě dlooouho.

36
Macík
Reagovat

31) …no von koukal na Nikol jak na „porcelánovou panenku“ …dal by jí, myslím si, přednost přede fšema :-D…ale jak si již někde trefně psala, on se na baby nelepí, baby se musej přilepit na něj a buďto je setřese nebo ne, má totiž bobky, že bude odmítnutej :-DD což teda není z mojí hlavy, ale tak jsem to pochopila z jeho včerejší zpovědi :-DD

37
Petra
Reagovat

28 – a co ‚Nikca‘? Ta sa na neho vrhla, a objimala ho 5 minut. A ked odisiel, tak je „ji to lito“?? (Je normalna??)

38
dessin
Reagovat

Nela se vrati :)))

de tak už o druhý Nelin koniec v reality show, no ani tentoraz nie definitívny. Podľa zdroja zo zákulisia Hotela Paradise totiž produkcia opäť zamieša karty a taktičku Nelu vrátia. „Pošlú ju naspäť, pretože je pre divákov zaujímavá a chcú ju tam. Štáb si uvedomil chybu a tak sa blondínka vráti medzi súťažiacich,“ povedal Novému Času člen tímu z Dominikánskej republiky.

http://www.cas.sk/clanok/225672/cudny-vyhadzov-nely-z-raja-vrati-sa-druhykrat-spat-do-hry.html

39
anja
Reagovat

36 Macík, jistěže, Brumla má strach z odmítnutí. Naštěstí je u něho jedno velké plus, že má vcelku exotickou a líbivou vizáž, k tomu pohled plaché laně, takže přísun bab má zaručen

jenže k Brumlovi jako partnerovi by bylo potřeba si platit i tak ze pět goril, které by ho hlídaly a popostrkovaly, aby se na procházce nezastavoval a s kdejakou se nezapomínal

Brumla to je takový typ permanentně zatoulaného foxteriéra, na to bych neměla nervy

40
anja
Reagovat

38 dessin, tak já pořád doufám, že ten otazník v nadpisu tam není jen tak a že návrat nebude

41
Trubka
Reagovat

37: Já jsem ty dvě Ty neviděl, musím na to kouknout znovu :). Jo, ony byly jako první, ty jsem nestihl, už to vidím, ale nepřišlo mi, že by se u něj Nikola nějak zdržela nebo plakala, jak je jejím zvykem. Nějak ji nemám potřebu bránit, nemusím ji, ale prostě to loučení chladný bylo. Nedá se to srovnávat s jinýma.

42
Macík
Reagovat

34) :-DDD…no tak to já do HP II. bez tebe nejdu !… dobře, nechci ti dělat těžký srdce…navrhuju tedy přihlásit se do „X.Factor“…to „x“ by ti vyhovovalo, ne ? a factor ? …mozkové závity… :-D …zpěv?… to bych neřešila, ten už je druhoředej…hlavně to „X“, a to máš :-DD

43
Miky
Reagovat

42)
Nesmierne si cením takúto súdržnosť, ale na tvojom mieste Macík, by som to ešte nevzdával, toto nie je RS o troch mušketieroch …:)

A X-Faktor ??
No neviem, neviem,
moje spevácke buňky mi boli odňaté spolu s posledným mliečnym zubom, na škole som známky z hudobnej dostával iba za rapotanie životopisov skladateľov,
takže tudy by cesta nevedla.:)
Ešte ak by tam hodnotili „nohy do X“, aká taká minimálna šanca by bola… :)

Žiaľ, vidina ľahkého zbohatnutia sa rozplýva,
asi mi ostáva živiť sa prácou, ako doteraz….

44
Macík
Reagovat

39) no jo, brumlík…maňnáána, baby, cigáro (líp by mu sed tada doutník) a cuba libre :-D

45
Beruška bez teček
Reagovat

A Rocky se diví, že už ho Natálka nechce. Bože, vždyť on není schopný ani počkat a už se tam muchlá s druhou v pořadí :-DD Naty gratuluji, že prohlédla, protože mít toto vedle sebe fakt není výhra.

46
CarculkaC
Reagovat

Každý z „hráčů“ má své příznivce a ty co je nemají rádi. Ale asi jsem přehlédla ty, co fandí Dáje. Čistě ze zvědavosti, je tu nějaký?
PS: Zdravím souseda Mikese.

47
Beruška bez teček
Reagovat

Marně přemýšlím, kde se stala chyba, že se děvčata přes dvacet chovají jako nedospělé patnáctky. Tiše doufám, že je to jen vyjímka a obecně jsou holky v tomto věku už dospělé.

48
Petra
Reagovat

http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novinky/novi-hraci-prinesu-imunitu.html

Dnes pride „novy par s imunitou“ . A ked vojdu, tak niektori tleskaju a podla Mirka je to „Pecka jak svine“… Kto to asi bude?? :)

49
Hana
Reagovat

13 souhlasím, je to úplný klan

50
Macík
Reagovat

43) bohužel jsi naboural „trojlístek“ :-DD… navíc Elko, ten již vyšuměl :-D …Koc nevyhovuje, páč má nad 130 … takže mám po ftákách :-DD …ale třeba by šly Anja, Adel, Mel ??? :-DD …i když to už jsme taky probraly, takže mám smůlu a ofic. se vzdávám jekékoliv účasti v HP i v jiných RS, jen občas zajdu na páníčka a budu spokojená osoba pod plachetkou :-DD

51
Beruška bez teček
Reagovat

48 – no to bude překvapení :-DDDD

52
Macík
Reagovat

48) no, Mirda byl vytlemenej, zrzi to má mít těžký ??? kdo by to asi mohl být ??? žeby Neluš ??? :-DD

53
xando
Reagovat

Má věštecké schopnosti nelhaly :D. Vrátí se pár (a hádejme, kdo to bude) a bude mít speciální moc (imunitu, kterou někomu předají) a něco mi říká, že Viktor nám vyrazí dech :D

54
Macík
Reagovat

53) myslíš, že přivalej oba ?

55
xando
Reagovat

54: Si piš a navíc si myslím, že se Viktor s Nelou tak nějak „smířili“ a něco mi říká, že Viktor vrazí imunitu jí. Třeba venku diskutovali o tom svém plánu spojení dvou nejsilnějších hráčů a teď před finále to budou chtít realizovat.

56
Beruška bez teček
Reagovat

54 – no já Viktorem si nejsem jistá, Nelou jo. Kdyby dorazili oba bylo by to fér.

57
yano
Reagovat

Nela-Rocky
Viktor-Liv

58
Macík
Reagovat

…báábika letěl ke dveřím…tak to je jasnýý…je to vikináá !!!

59
Beruška bez teček
Reagovat

Jo a také mě dostala Niki: „Poprvé budu hrát zákeřně…“ Mám podezření, že ona je skutečně přesvědčená o své férovosti, přímosti a sluníčkové povaze :-D

60
Macík
Reagovat

55) tak oproti ostatním paradajcům, by to byla obzvlášť silná dvojka :-DD

61
Macík
Reagovat

kurňa…že bych si dneska na Nelu a Vikouše vsadila ??? :-DD

62
Beruška bez teček
Reagovat

60 – pokud se skutečně vrátí oba bude to jeden z prvních tahů štábu, který mně přijde zajímavý. Ostatní se budou muset vypořádat s tím, že se před nima odkopali a odkryli karty.

63
xando
Reagovat

55) Navíc, kdo by si na ně troufnul, když třeba u Nely je jasné, že i když se jí zbavíte, tak se nějak vrátí zpátky. Kdo by tedy riskoval, že jí půjde po krku? Doplatila na to Natálie, doplatí na to určitě Lenka, další odvážný už se určitě nenenajde. A štáb bude chtít ve finále někoho „záporného“. Akorát, jestli tam skončí třeba Niki a Rocky vs Nela a Viktor, tak těch záporných bude nějak moc :D

64
xando
Reagovat

Pardon, 60 :D. Kruci, ale už :D

65
yano
Reagovat

ok bude to zaujimavejsie. ale ked do toho takto zasahuju, preco nevratia aj Zuzu a Romea ? to by bola tiez dobra dvojka.

66
Petra
Reagovat

To je fakt fraska…

67
Melanie
Reagovat

Tak včera to byla pěkná komedie. :o) Na kameru každý, jak je Viktor falešnej, zákeřnej, každému říká něco jiného, a při loučení: byl jsi tady největší hráč, největší taktik…
A koukám, že komedie bude pokračovat i dneska. Fakt by mě zajímalo, kolik lidí bude ochotných utrácet peníze za SMSky kvůli takový frašce. :o)

59 Beruška: Tak to mě taky hned napadlo, že se máme na co těštit, když teď bude Niky „poprvé“ hrát zákeřně. :o)))

68
xando
Reagovat

65: To bych bral. Byla by to příjemné změna. Tohle mi ale vadí. Nela je prostě některými vnímána jako nejsilnější hráčka, taktické by bylo, jít jí po krku, ale nemá to cenu, protože se jí protě zbavit nedá, takže je lepší sklopit uši a jít po malých rybách a to ještě těch, které nejsou zrovna pod ochrannými křídly Nely.

69
Macík
Reagovat

62) já se včéra na konci HP polekala, že nám tam zůstane MŠ…je fakt, že vyjmout musím Liv a Mirdu, zrzi…možnááá z části i hafana…ale oni jsou tam bez těch „óbr.záporáků“ takoví prostě…nedomrlí, no :-DDD

70
CarculkaC
Reagovat

65) tak to bych si taky přála. Zuza by jim ten klan rychle rozprášila.

71
Macík
Reagovat

65) zuza, ta už je dáávno někde jinde :-DD a rómeo je spíš klaďas, kterej už by ani celkem na nic nenavázal, i když je miloučkej a zábavnej :-DD kdežto od N+V…alespoň já očekávám trošku fičááák :-DD

72
Elko
Reagovat

34 Miky: takto zradiť Macíka :-)
50 Macík: jak vyšuměl??? :-)

Ja som to vedel, MANIPULÁTORI sú späť! :-) (asi…)

73
xando
Reagovat

70: Nechápu, jak štáb mohl vyhodit ji, když v době jejího působení byla nejvýraznější ona. Ale možná se nechtěla řídit jejich „doporučeními“ a nelíbila se jí manipulace, je ten typ, co by si to nenechal líbit :D :D

74
yano
Reagovat

za tuto manipulaciu prajem stabu, aby tie peniaze museli odovzdat jednej z dvojice najvacsich brzd v celej sutazy.
Daniela , Dominika. to by sa sef celeho projektu mozno aj rozplakal. kludne nech to vyhra ta najvacsia bruska.

75
Elko
Reagovat

Martin sa bude olizovať s Lenkou? „Sexuálny loudil“ zmení názor?… to sú mi veci :-)

76
yano
Reagovat

75/ sa divis po takom dlhom abstaku ?

77
Elko
Reagovat

76: ale však má Dominiku, tá zase bude mať plný hard disk z toho všetkého. Rocky ju odmietol, Martin ju „podvádza“. Dnes to nebude jeden pohár vínka, ale celá flaša :)

78
dessin
Reagovat

ze by Nela a Viktor? Ze bych se dockala? :)))

79
yano
Reagovat

ja by som to takto namiesal pred finale:

1.Rocky-Daniela /pozor zalozit si sluchatka/
2.Nela-Viktor /prespekuluju to tak, ze vyhodia sami seba/
3.Niki-Mirek /musia si zapisat co komu naklamali/
4.Niko-Liv /cisty veget/
5.Romeo-Zuza /zabava/

80
Macík
Reagovat

72) Elko, tys mi jako první slíbil…včéra večer…fanfáry :-DDD…no a ?…prdlajs ! :-D …a to jsem dala jenom jeden vykřičník (za prdlajs), páč kdo jich prej dává víc, je psychopat :-DD

81
Katynka
Reagovat

Chci jen obecně nadhodit svůj pocit z posledních dílů – vzhledem k tomu, že Hotel Paradise sleduju v noci kolem druhé ráno, protože v tu dobu se budí moje dcera na kojení, tak si to k tomu pustím a sleduju, jak se to dál vyvíjí.

Vadí mi jedna věc – ten systém vyřazování a doplňování soutěžících má jednu trhlinu, kterou vlastně teď pořád řeší i soutěžící – a to jsou ti staří a noví lidi. Když byli Vyvolení, tak v určitém bodu se udělala stopka a všichni byli jakoby na stejné úrovni a tak mi přišlo spravedlivé, že jsou tam zhruba stejnou dobu, takže výhru by si z nich zasloužil kdokoliv.
Ale v Hotelu Paradise se již několik měsíců nedělá nic jiného, než se mění hráči a příjde mi nespravedlivé, aby to vyhrál někdo, kdo je tam třeba jen tři týdny a jiní tam byli opravdu 2 – 3 měsíce. To je prostě proti tomu skutečně nesrovnatelné – ten kdo je tam dlouho, je již třeba unavený, touží po změně, je mu smutno po blízkých a rodině a nemá již tolik energie jako ten, kdo přijde nově. A to je dle mě nefér a proto fandím těm původnějším, než těm nově příchozím. Aby to bylo spravedlivé, tak by se musela udělat stopka a ještě tak minimálně dva měsíce hrát s tím stejným osazenstvem. A ani tak by to nebylo úplně zasloužené, kdyby to vyhrál třeba ten, kdo přišel těsně před tou stopkou týkající se nově příchozích.

82
Macík
Reagovat

75) Elko, řekla bych, že sexuální loudil „má dost“…:-DD …paradajský holkýý, utíkejte na stromy :-DD

83
Macík
Reagovat

všeobecně ) já mám dotaz, …jak jste vůůbec přišli na to, že se mají vrátit N+V ??? prosím také, pokud možno, napsat zroj…a prosím…nepište věštecká koule a pod… :-DD

84
JanaV
Reagovat

Katynka – taky to sleduju při kojení, aspoň člověku trochu uteče čas:-)
mě zase vadí, že ti co jsou tam už dlouho jsou automaticky považováni za silné hráče…
už ani nevím, jestli tam je někdo, komu bych tu výhru přála…

85
Beruška bez teček
Reagovat

81 – já bych to tak úplně neviděla. Ti, kteří přišli později, zase mohou mít pocit nespravedlnosti, že dostali málo prostoru a proto jsou jejich šance na výhru malé. A to ať už ve finále budou hlasovat sami hráči nebo diváci.

Ale to jsou plané spekulace, stejně vyhraje Nela :-DDD

86
Prochor
Reagovat

Pro mně zcela přijatelný názor obsahuje tenhle rekap:
gorilla.cz/article/11829-hotel-paradise-vyletla-nela-ale-ne-na-dlouho.html

87
Elko
Reagovat

80: vidím, že sa niečo v dikusiách aj naučíš!!! :-)
Ja viem, ale Miky ma predbehol a tak či tak si v robote fanfáru pustiť nemôžeš, ale tak špécl pre teba: http://www.youtube.com/watch?v=z4dFXItGaII

82: ty si zlááá :D

83 Macík: to sú tipy, ktoré u teba pokulhávají, ale to všetci vieme :-)

88
anja
Reagovat

48 – to za tou palmou vedle Mirdi ve 25. vteřině, to je Pštrooos?……. na co Pštrooos?!!!

89
koc
Reagovat

83 – pritel na telefonu, cajove listky pripadne runove kameny

90
Beruška bez teček
Reagovat

Přijde mně dost nefér, že štáb tímto tahem odstřelil Lenku, aniž by jí nechal byť jen týden hrát. Docela by mě zajímalo, co by se dělo, kdyby měla místo Nely odejít třeba Daniela.

91
angela
Reagovat

83 Macík – prostě tip… odhad „myšlenkových pochodů“ štábu dle jeho dosavadních kiXů:-D

92
Petra
Reagovat

83 – nie je uz len v tej uputavke dost indicii?

93
anja
Reagovat

86 Prochor, souhlas, ten rekap na gorile je dobrý

94
vergelka
Reagovat

88 – myslím, že za palmou je Livie, ta měla žluté tričko. Jinak souhlasím, vrací se N+V

95
angela
Reagovat

92 Petra – Macík ale podle mě spíš myslela to, že jsme to tady odhadovali/psali už před dvěmi dny, po pondělní upoutávce, že se bude vyřazovat chlap… že jestli vyletí Gino, tak ho určitě s Neluš pošlou back jako pár:-)

96
Katynka
Reagovat

84 To je fajn, že nejsem v této situaci jediná. Malá už plače, ale i tak napíši rychle – já jsem to přála Nikovi, ten už tam není, přeju to Niki, protože i když už teď dost hraje a ovládá co může, tak pořád je pro mě ta nejčistší, co tam je a přitom je hráčka.
Tak hodně zdaru u našich miminek:-))

97
Melanie
Reagovat

86 Prochor: Taky to vidím stejně, jako autor článku.

98
anja
Reagovat

81 Katynka, mně to nespravedlivé nepřijde, To tam mohli hned nastěhovat desítku hráčů, nechat je spárovat, během týdne ať se povyhazujou a zredukujou na čtyři a z těch udělat finále

99
Petra
Reagovat

95 – aha, ok.

83 – Tak ja viem, ze Nela bude natacat po terajsej pauze a bude stale v hre – to znamena, ze sa tam musi vratit, ci uz dnes, alebo inokedy. Zdroj: jeden z hracov.

100
Miky
Reagovat

80, 87)
Elko,
už to len tak nenapravíš, márna snaha …:), aj keby tam vyhrávali všetky dominikánske cikády – kto rýchlo dáva, 2 x dáva.

Macík, však ho vezmeš na milosť ???

101
Trubka
Reagovat

46: já to nejsu

102
Miky
Reagovat

72 – 34)
Elko,
uznávam, že takýto koniec si Macíkova urputná snaha a jej organizačný talent nezaslúžili,
ale s takou poškvrnou a prezradenou intelektuálnou výbavou ( t.j. s mozgom ) by som určite bol hanbou ba až čiernou ovcou celej RS. :))
Takže som to hanebne vzdal.
Ale keďže sa kajám kade chodím, bude mi odpustené, alebo ..??

103
Macík
Reagovat

87) Elko, díík :-DD…pozdě, ale přeci.:-D

83) ano, správně…více zdrojů :-D

91) je vidět, že ke konci HP…se většina, samo kromě mne, naučila odhadovat a tipovat téměř se 100% výsledky a někteří si osvojili i vikyny výpočty „pravděpodobnosti“

92) tak Petruš, nááhodou tyhle tipy kolovaly ještě PŘED upoutávkou :-D

104
Petra
Reagovat

103 – sorry Macik, ja som ta nepochopila, v 99 sa opravujem.

105
Macík
Reagovat

…Miky, Elko,…odpouštím vám :-D vy „falešníci, falešní“ :-DDD

106
Macík
Reagovat

104) vůůbec nic se neděje :-DD

107
angela
Reagovat

103 Macík:-D to víš, Gino=náš učitel:-D

108
Macík
Reagovat

107) …no, to já se učila u Domči :-DD…no jo, plný disk !:-DD

109
Miky
Reagovat

105)
Elko,
takže s pokojom na duši a vymazanými hriechmi môžeme pokračovať – ty so svojimi ++rekapmi a ja so svojim občasným plácaním.:))

110
Petra
Reagovat

83 – A Vikousovi ked fanusikoviai vyjadruju sustrast, ze vypadol, odpoveda: „Jen se divejte dal, budete prekvapeni“. (Zdroj: FB) :))

111
Cipísek
Reagovat

67: falešnej zákeřnej + hráč, taktitk si vůbec neodporuje ale :O

Chci ať se tam oba vrátěj. Bude zajímavý sledovat, co to udělá s těma, kdo je poslali domů.

112
Macík
Reagovat

109) :-DDD

113
Macík
Reagovat

87) Elko,… ááá…už nepíšeš, že mi tipy nevycházejí :-D…už správně píšeš, že jen „pokulhávají“…správně :-DD

114
Melanie
Reagovat

111 Cipísek: Však já vím, že si to neodporuje, tady je to vlastně totéž. :o) Ale pobavilo mě, jak ho tím kritizovali, jak to byla Viktorova nejhorší vlastnost a při odchodu mu to podávali jako poklonu. :o)

115
Beruška bez teček
Reagovat

114 – navíc Viktor byl schopen říct Mirkovi, že ho napsal, což Mirek nebyl. Neříkám, že mu to musel přiznat, ale o levárnách to svědčí něco jiného než všichni říkají.

116
EvkaD
Reagovat

Děcky, přelétla jsem co píšete?? Vám opravdu připadné zábavný že vrátí tu osobu s Ginem zpět?? Kdyby po pár týdnech, ale hned další den?? A přesně proč tam nevrátí Romea, Nika, někoho, na koho udělali podraz a vylili ho ven?? S tím Viktorem snad, ale Nela??? Přece se mohl děj posunout úplně jinam bez ní…celá soutěž na ní nestojí! Do očí bijící trapnost, neobjektivita tam neustále poprstrkovat 1 hráče…Zlatí Vyvolení. Aby si hlasy ve finále nepočítali na prstech…Z počátku to snad polovina už nesleduje, právě kvůli jejich nepravidlům:-(

117
Elko
Reagovat

113 Macík: áno, nechcem byť predsa „falešník falešnej“ alebo „malej zmetek“ :-)

118
EvkaD
Reagovat

Děcka..jsem chtěla napsat. Přečtěte si komenty pod tím videem, že noví hráči přinesou imunitu..k čemu pak vyřazení bylo??

119
Beruška bez teček
Reagovat

116 – Evko to si nesmíš tak brát. Na tohle se nedá koukat jako na soutěž a většina z nás už to dávno ví. Já to třeba beru jako exkurzi do podivuhodného světa party chicks a beach boys jehož součástí jsem, naštěstí, nikdy nebyla.

120
Elko
Reagovat

118 EvkaD: aby rozprúdili krv :-) som zvedavý na akom mene sa V+N zhodnú, komu dajú imunitu. Viktor by ju asi dal Lily, ale Nela pochybujem.

121
anja
Reagovat

116 WEvkaD – souhlas s tebou! Ne, mně to nepřijde ani zábavné ani šoumenské ani prostě nic. Vracet tam tu gertrudu mně přijde maximálně tristní – žalostně trapné

já už mám Nely šklebů, facek a prdele fakt dost a té její proklamované „taktiky“, kterou teda já za taktiku nepovažuju ani zbla, mám taky vrchovatě. Jo, chvílema i pobavila, ale je tak už stereotypně stejná, že mě ta její stejnost přestala bavit někde v momentě kdy ji – konečně – vyhodila Naty………

122
Melanie
Reagovat

115 Beruška: Tak od Mirka to byl taktický tah – přesně jak řekl, co kdyby Viktor zůstal? Asi mu nedošlo, že V. umí počítat. :o) A od jeho jediného to beru, protože on Viktorovi hráčství nebo neupřímnost nikdy nevyčítal. To mě spíš štvou ti, co mu to pořád předhazují a dělají to sami.

116 EvkaD: No právě že oni celou RS na Nele postavili. Prostě to tak musíme brát, je to zábavný pořad, ne skutečná soutěž. :o) Ani mně návrat těch dvou (pokud to tak bude) zas tak úžasný nepřipadá, docela ráda bych viděla, jak se tam pokouše ten zbytek bez svých vůdců.

123
Beruška bez teček
Reagovat

122 – já to Mirkovi nevyčítám, to je spíše reakce na některé komentující, kteří Vikrota považují za falešného a levého. Je to prostě hra a má se tak hrát.

124
Melanie
Reagovat

123 Beruška: Tak mně je třeba Viktorova hra milejší než to, co tam předvádí třeba Mišo nebo Martin. Přiklánějí se tu k jednomu, tu k druhému, hlavně o ničem veřejně nerozhodovat. Taky je to svým způsobem taktika, ale pro mě jako pro diváka nezajímavá. :o)

125
Beruška bez teček
Reagovat

124 – Melanie, já to snad ani za taktiku nepovažuji. Soudný člověk přece musí vidět, že s jejich přístupem se možná dá dostat daleko, ale určitě se nedá vyhrát.

126
xando
Reagovat

118: Aby nám dali pocit, že v ráji je možné vše, ale některé věci jen na chvíli :D. To víš, že mě to hlodá, jak říkám, už to nemá žádné prvky soutěže, ale spíše „jatek“. Díky tomu, že někteří hráči jsou nevyhoditelní nemá cenu proti nim vůbec taktizovat a člověk se může jen snažit, vydržet, co nejdéle, ale na výhru pomyslet nemůže. Je to taková desková hra, kde si štáb okatě posouvá figurkami a vybírá si, která vyhraje, aniž by do toho figurky měly co mluvit :D

127
kuna
Reagovat

Povedená nová zkratka z rekapu na gorile:
NNKZDUB (nikdy nevíš, kolikrát z diváka udělají blba)

128
EvkaD
Reagovat

119, 120, 121… já se omlouvám, prudím tady, vím…Mně to bavilo fakt předtím, až jsem se snažila to neříkat nikde, abych nebyla za vola…Zábavné, nějaké intriky, trošku nějaká pravidla!! Hezcí a hodní lidi a do toho intrikáni a tak..Co z toho udělali nyní, je to žalostné. Odešly od toho kamarádky, já čtu vás a mrkla se na díl vyhození Nely…Prosím, pak třeba někoho zase vráti, ale po 2 dnech???? Kdo jim to sežere?? Niko musel odejít, Romeo…Kluci, kterým by holky poslaly něco…Ale Nela? Vyhozena měla být tak 4x…byla vyhozena 2x, trapnost s Terezou, teď Lenka…a oni ji tam vrátí a ona vyhodí Lenku?? To už mi připadne tak debilní, že to nestojí ani za to psaní o tom…Když vy mě tak bavíte:-))
Myslím, že si jejím návratem obratem, že nepočkali ani celý týden ta soutěž podřeže větev definitivně…já nemám FB, nevím jak tam…ale jak tak čtu kolem..
To už si myslím, že i návrat Nika by byl zajímavjší, viděl co se stalo, kdo a co o něm řekl…co na to Niki, Mišo??
Ale Nelu a její okurkovobramborový ksicht si raději každý odpustí…hmm

129
EvkaD
Reagovat

126, xando…právě! Nač by rozjížděli taktiky, když budou vědět, že se jim Nela nebo Viktor opět vrátí…vezmou celý smysl tomu dalším dál bojovat??? A stejně je obviní z protekce, kterou očividně někteří mají…nač pak sms?? Každý se na to vyprdne!

130
dessin
Reagovat

83: Macik – catsecne je to vroucne prani nekterych zde, castecne z ruznych naznaku a indicii a castecne z ukazky, kde se k nove prichozimu zene Michal div nezakopne… koho by takhle nadsene vital? No a nohy, ktere jsou videt v ukazce, vypadaji na pstrosa.
Podtrzeno secteno, nela a Viktor se vraci :)))

131
Elko
Reagovat

128 EvkaD: tak na FB sa spustila hystéria ZA NÁVRAT KRÁĽOVNEJ, inak odmietajú HP sledovať, pretože bez Nely to nie je to pravé orechové… prepokladám, že dnes budú Nelafans oslavovať do rána bieleho :-)

132
EvkaD
Reagovat

131..aha..tak kolem mě je to naopak, jsou rádi, že vyletěla. Ale to bylo aj kolem Nika..a nevrátili ho

133
Macík
Reagovat

130) …no to si piš, že já, než jsi přišel, jsem upoutávku podrobně proštudýrovala…a již výše jsem zhodnotila že…“bábika“ přeskočil sofa a s Dájou běželi ke dveřím vítat :-D …mne spíš zajímalo, kdo má takové informace či 100% odhad, že toto věděl či čuchal „před“ upotávkou…což mi tedy už také bylo vysvětleno…takže já su spokojená a du dom :-DDD

134
Macík
Reagovat

130) sorry…ty budeš nejspíš „a“…jako „baba“ :-D

135
Melanie
Reagovat

131 Elko: Tak taková hysterie „já už se nebudu dívat“ byla kvůli Zuze (u ní snad založili stránku za její návrat), Romeovi, Nikovi… Docela by mě zajímalo, kolik lidí s tím opravdu seklo. :o)
Teda o EvceD víme, ta dodržela slovo. :o)

136
Macík
Reagovat

131) Elko, to mi vysvětli :-DD jak můžou do HP vrátit N+V po hystérii divákou, dyž už sou dávno z Dominikány doma ???

137
EvkaD
Reagovat

135..už jsem sama před sebou byla trapná, vyhozením Nika mě to nakoplo, spíš jak vypadl…neviděla jsem ani ten díl když vypadl, to bych stejně nedala! Koukla jsem na ten záběr, jak Lenka vyhodila Nelu a pár min. po tom..víc nic! Včera jsem říkala, pokud se Nela nevrátí, zkusím nějaký díl, jak to bude vypadat dál…no a nemusím už…
136…ano, to je ono…hysterie je tedy až měsíc po…takže je v tom opět něco jiného!! Pro mě humus, ani pár dnů bez ní..kdyby ji pak do finále dali, tohle je vůči ostatním vypadlím síla..

138
upoutavka
Reagovat

lidi, kde berete tu upoutavku na navrat gina a nely??? :) na play.iprima to nemuzu najit

139
dessin
Reagovat

na SK paradajsu

141
Elko
Reagovat

136: no teraz by ich tam vítala akurát tak paní so samopalom :-)

138: http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novinky/novi-hraci-prinesu-imunitu.html

142
layla
Reagovat

130 dessin – koho by Mišo tak nadšeně vítal? imho Nika

co jestli se vrátí Niko a Naty? (a Nela až pozítří)

143
Macík
Reagovat

…no počkééj :-DD…Neluš vypadla v TV předevčírem v pondělí,( to je jedno kdy to bylo v dominikáně) …diváci museli reálně zareagovat až předevčírem v pondělí … a kde byla Nela s Vikinou předevčírem v pondělí ???…doma byli :-D

144
Beruška bez teček
Reagovat

143 – a navíc, pokud je štábu někdo totálně ukradenej, tak to jsou diváci. Nene, celé je to výplod chorého scénaristického mozku, který se bál, že bez jeho zásahu to bude nuuuuuda :-P

145
Elko
Reagovat

143: ale oni ich tam nevracajú na základe hystérie divákov, ale z hľadiska zápletky, lebo NNCSSVR…. to len diváci hysterčia :-) jediný návrat na žiadosť divákov bol návrat Klaudie, ale to sa im aj hodilo lebo Romeo mal rozrobenú Janu :-) (možno keby ju nemal rozrobenú, tak ju nevrátia).

146
Beruška bez teček
Reagovat

145 – a nakonec jí dost nevybíravě odstřelili.

147
Petra
Reagovat

Viktor byl z chlapu nejvetsi sympatak. Katastrofalni je ten hloupy rocky, ani se nedokaze poradne vyjadrit. Daniela a niki me zklamaly.

148
Ta svá
Reagovat

A proč Nika říkala, že teď už bude zákeřná svině?

149
radek
Reagovat

130

a dochazi ti, ze je to uz vsecko natoceny? Takze asi tezko na zaklade prani kohokoliv tam dost tezko budou nelu doanimovavat. Takze je to jen dalsi, zcela nesmyslna teorie a bluf.

150
Karolína
Reagovat

Jen tak napíšu…Jsem si dneska uvědomila,že Nikolka je vlastně v Hotelu nejdýl ze všech..A jediná je tam od začátku…;D…:))

151
XMAN
Reagovat

Bože ta Daniela je úplně stejná piča jako ta její sestřička, fakt to má asi jejich rodina v krvi. Rocky to je dement na úrovni žáka polepšovny. Mirek taky odpornej křivej hajzl, jak lhal Viktorovi že jeho jméno na vyřazení nenominoval a že dal Miša…ani mu nedokázal říct pravdu do očí, to je tam snad největší sráč ze všech….konečně s eukázalo kdo je falešný. A Gino to fakt nebyl. Proto mě Ginův odchod mrzí hodně, on to byl vážně největší sympaťák a měl to v hlavě srovnané, všechny ostatní tam převyšoval o několik tříd. Byl tov podstatě jediný člověk, který si tam ještě zasloužil výhru. Bez něho už to vůbec nebude ono. Možná by si výhru zasloužil ještě Mišo, zdá se že už je to tam asi jediný člověk co má aspoň trošku charakter. Hodně sympatická je mi i Lenka která vyřadila Nelu a musím říct že se mi i hrozně líbí jako ženská. Proto nechápu jak tam mohl mít někdo narážky na její vzhled, když pro mě je to tam jednoznačně daleko nekrásnější holka ze všech. Ze sestřiček Trojanových a těch jejich ksichtů je mi na blití kdykoliv je vidím, to jsou prostě zoufalkyně už na první pohled. Livia je vzhledově taková o ničem, nemastná, neslaná. Dominika hezká je, ale na Lenku tam prostě nemá nikdo. ta je tam nejkrásnější ze všech. Ale co se člověk diví, je to tam banda kreténů se zvráceným vkusem, takže její krásu neocení.

152
XMAN
Reagovat

Já tam přijít, tak chci okamžitě s Lenkou do páru a hrozně bych se těšil na společné noci na pokoji. Do té bych se na první pohled zamiloval, je to přesně můj typ.

153
EvkaD
Reagovat

142…těžko…a Rocky něco v ukázce říká, že Lenka to teď bude mít těžké…to asi vypadá na Nelu…
Večer napsat co nejdřív..ať vím, že mám Joj obejít okruhem:-)) díky

154
Macík
Reagovat

145) Eloušku, ty mě taháš za nohavicu :-D

155
XMAN
Reagovat

Mě hodně zklamalo že už tam nevrátili Romea. Asi se jim už po vyřazení Klaudie nehodil. Když už teď někoho vrátit, tak má smysl vrátit jedině Viktora bez kterého to tam prostě bude o ničem. Jestli tam zase vrátí vyhlášenou brněnskou pizdu Nelu Slovákovou tak už ta soutěž není ani absolutní odpad ale ještě něco daleko horšího.

156
koc
Reagovat

151 – ja bych to civavakovi nemel za zle – k takoveto hre urcita davka lzi a podrazu patri .. proc mam ten pocit ze civavak o zpetnem prichodu Nely a Viktora vedel dopredu – jeho opilecke mrknuti do kamery a NNCSSVR + nepriznani pred Ginem ze mu dal hlas (jako by tusil ze se vrati protoze mu muselo byt jasne kdo jde ven) .. nebo v tom hledam neco co tam neni (v tom pripade jsem zralej minimalne na dovcu v HP) a bylo to promyslene – Gino sedel s Lenkou u stolu – o te vedel jake ma nesympatie k Misovi a bylo jasne ze sdelenim toho jmena si udela minimalne ocko u ni

157
yano
Reagovat

156/ napis cislo uctu, posielame ti 10% vyhry a uz sem nepis, lebo vsetko prezradis a nele potom neostane nic.

158
Mikes
Reagovat

23 – hele, Macíku, „mršky“ chlapy tááhnou, to je fakt, ale typy Nely teda rozhodně néééé. Nela může brát jen masochisty … a i ti musí mít něco s očima.

46 – díky CarkulkoC a taky zdravím. Jo, a četla jsi můj budoucí živočichopis Dáji na konci minulé diskuze?

50 – Macíku, ale nemyslíš doufám tu z toho Erbena? Tu „pod plachetkou hnáty křivé, hlas vichřice podoba, nebojte se milé děti, to je Nela, nezdoba“

159
Wanna be your monster
Reagovat

Tak už jsem to taky viděla…byla bych ráda, kdyby se Viki vrátil, ale na druhou stranu už by se to mělo nechat tak…nejspíš dneska přicupitají oba dva s Nelušou zpátky a s imunitou v kapse…
Vypadl už vůbec někdo nějak jinak, než při párování? I když se o tom mluvilo několikrát, tak to tak ymslím nikdy nebylo.

160
Mikes
Reagovat

Má červené líce
jako nikdo více
pihovatá beruška
to je naše Marf.. eh, co to … Danuška

161
Melanie
Reagovat

159 Wanna… Vlastně snad jen Tomáš s Janou (což měla být jedna z dvojice Jana – Naty), ti vypadli na základě bodování ostatních.

162
sisina
Reagovat

Souhlas 156 Mirda to vysvětlil, co kdyby náhodou Viktora vrátili…Je to hráč, hraje se o balík, to je válka a v ní je dovoleno vše.Jdu se mrknout na Prosťřeno, tam hrajou o ušmudlanejch 40 tisíc a jaký jsou to někdy falešníci falešný…:-D

163
koc
Reagovat

156 – jezis kde sem zase co prokec ? ;-)

164
XMAN
Reagovat

Proč ten Mirek vždycky ve zpovědnici vypadá jak kdyby se měl každou chvíli rozbrečet?

165
Beruška bez teček
Reagovat

Když už to má scénář, proč se proboha nenamáhají udělat to trošku divoké, nepředvídatelné s nápadem a zvraty. To vypadá, že mají stejného scénáristu jako na telenovely.

166
Beruška bez teček
Reagovat

164 – protože váží každé slovo které řekne, byť štábu. Pak má takový výraz jaký má.

167
anja
Reagovat

164 XMAN no však on tady někde psal, že zpravidla ve zpovědce je po dvou skleničkách a tímpádem švidratý :)

furt si to s tou nelou zpět nerozmysleli? bo já na to fakt nejsem ještě dostatečně psychicky připravená!!!!! =-úúú

168
Beruška bez teček
Reagovat

167 – já se těším jak bude ještě víc namachrovaná než předtím. Ego a superego :-DD

169
anja
Reagovat

164 XMAn, počki až dojde radek, ten ti tu tvou (naši:) Lenku spere, že budeš mrkat :)))

a za to, že má ráda pivo……. panebože já pivo používám jako iontový nápoj, ideální po fyzické námaze, doplní všechno cos vypotil

170
Arianna
Reagovat

137 – Ja se od vypadnuti Nika taky nedivam! Daleko vic, nez „ucastnici zajezdu“ me irituje debilita stabu. Asi predpokladali, ze to nataceji pro sobe rovne…!

171
Elko
Reagovat

Halóóó Jana o HP, celkom trefné názory (XMAN riskneš to a vypočuješ si ju? :))
http://zabava.huste.tv/cestou-do-prace/e77-jana-hotel-paradise.html

172
XMAN
Reagovat

Já se s tou Lenkou chci vyspat. A ne jenom jednou.

173
vajakudlo
Reagovat

Musím přiznat, že by mi návrat obou zas tak nevadil, Nelu jsem střídavě zatracovala a střídavě jí fandila, ale i v běžným životě vás chování lidí někdy štve a někdy ne, v každým případě mi přišla férovější než Niky. Nikola za svou pozici vděčí jen a jen Nikovi, kterej jí zvednul pošramocený sebevědomí po odmítání Leem, no asi to chlapec trochu přehnal, méně sebejistoty a přesvědčení o vlastní neodolatelnosti by jí neuškodilo, Rocky je opravdu jednoduchej rádoby mačo, léčící si nedostatek vyjadřovacích schopností hlasitostí, když už není co říct, ať je to aspoň hodně slyšet, Daniela je fakt malá , umíněná ségra,která se jen veze a hloupě moralizuje ( přesně je vidět úroveň našeho školství, když TOHLE studuje VŠ ), Dominika je anální alpinistka, která chudák neví, jaká řiť je nejperspektivnější. Martin a Mišo si nemaj moc co vyčítat a Mirek se snaží hodně hrát podle hesla – účel světí prostředky. No a Viktor? viktor tam musel vysloveně trpět, protože má skutečně mozek v hlavě, fandím mu a myslím si, že narozdíl od jiných hrál velice fér. obdivuju ho za to, že na některý argumenty Nikoly a Daniely nereagoval přesně na jejich úrovni, ale asi mu to za to nestálo. jinak vás všechny zdravím, protože číst panáčka je v poslední době daleko zábavnější než sledovat HP

174
koc
Reagovat

172 – :o .. ze tim chces jen nastvat Radka ? ;-)

175
XMAN
Reagovat

Nechci naštvat nikoho, mě se ta Lenka vážně moc líbí.

176
garette
Reagovat

Píšu svůj první příspěvek, protože na HP se sice dívám pravidlně, ale sem jsem zabrousil až před pár dny, a to v momentě, kdy jsem nemohl nějaké části sledovat a zajímalo mě co se stalo. Musím říct, že komentáře které jsem za těch pár dní přečetl mě mnohokrát pobavily a některé zase překvapily. Nebudu se zde rozepisovat na téma, co si o kterém člověku v hotelu myslím, protože to by bylo vážně na dlouho. Já celé sledování beru vlastně jako takový sociologicko-psychologický průzkum. Vzorek na to je skutečně dobře vybraný. Není nad to, když si člověk začne zcela vážně o sobě myslet, že je chytřejší než je, no a to je případ většiny obyvatel HP.

No hlavně jsem chtěl napsat ještě jednu návratovou variantu a pokud už tu zazněla, tak se omlouvám, ale četl jsem tak 138 komentů a dál jsem se nedostal. Takže podle mě by mohlo být ještě vysvětlením Michalova úprku, že se s Nelou vrátí Niko. O tom Michal tvrdil, že byl jeho nejlepší kamarád a brečel když odešel. Tento návrat by mu mohl udělat také celkem radost, když ho ostatní ozačovali jako toho kdo za to může a on sám také tvrdil, že pociťuje jistou dávku zodpovědnosti, ať už tomu věříme či nikoli. Je to ale jen spekulace a ještě mnohem méně pravděpodobná než ta Vaše s Nelou a Viktorem.

177
Hooper
Reagovat

Stojím za xmanem – Lenka se mi postavou líbí a umí si říci svoje. Jinak jdu s většinou a tipuju, že se vrací Viktor s Nelou – akorát chci vidět, jak se budou shodovat na imunitě.

178
Hooper
Reagovat

A Natálka kopnutím do Rockyho řitě potěšila.

179
tři tečky
Reagovat

Daniela je ODPORNÁ. Už z ní nemůžu. Teď na ni koukám na Bermuďáku, ale něco tak odpornýho… Jak to říká XMAN?

180
Péťa
Reagovat

Marfuša dělá chytrou a přitom má v hlavě Rockyho h…a.

181
Hooper
Reagovat

179: Úplně stejná piča jako sestra.

182
garette
Reagovat

Hlavně to co říká je opravdu hloupé. Michal jí něco řekne a ona si to převrací úplně jinak a ještě mu tvrdí, že o sobě říká a podává to, že se smířil s tím, že je nejslabší. To je vážně věc. :-) A Rocky je také úžasný. Je proti němu ve všem lepší a hlavně ve sportu i u holek. Hlavně u holek to pro mě není konkurence. Pan ustrašený, který si myslel, že nikdy nezbalí holku. :-)

183
Péťa
Reagovat

Yes Gino

184
B
Reagovat

už by snad mohl ten Roky držet hubu. Ten, který má IQ houpacího koně, bude pořád někoho urážet. Vygumovanej, už aby vypadl.

185
koc
Reagovat

no a jsou zpet

186
Péťa
Reagovat

Marfuša čumí jak vyvoraná brambora.

187
zuzana
Reagovat

ty vole :-DDDDDDDDD

188
zuzana
Reagovat

inak rocky a daniela sa nasli…..haha asi preto nemozu byt spolu, že su takí hlupuckí

189
tři tečky
Reagovat

181
Přesně. :)

190
jenkaa
Reagovat

Ja si pustila hotel az ted- a pokud to cte Daniela—– nejec tak uz nikdy, trapne argumenty jsou na nic, ani kdyz je budes nepricetne jecet porad dokola, Roky, Ty chces silovy souboj, Ty jsi na pest:-((((((((((((((((blbej
nikola,. vic lesku na puse Ti nedoda lesku na dusi…..
Martin, fakt prizdisracek……..:

191
garette
Reagovat

Nebohá Lenka bude trpět, neboť z Nely se během pobytu mimo hotel stal zřejmě Freddy Krueger. :-) A Rockyho hláška „Jsem v patách Nely“ byl moc pěkný. Jak to ten kluk myslel? :-)

192
ufo
Reagovat

Panebože to je trapas to přece nemužou myslet vážně kdo jim tam těm šaškum bude hlasovat snad jenom diliny

193
garette
Reagovat

Tak prohlášení, že Nela to vzala v klidu asi není tak úplně pravda. Trošku nám děvče prahne po pomstičce. Nevzala to jako hru. Někdo prostě v hotelu smí vymyšlet taktiky jak někoho vyřadit a někdo prostě ne. :-)

194
koc
Reagovat

Nelus je nazhavena :)

195
tři tečky
Reagovat

Nela, totální odpad. Jak může bejt někdo tak zlej?

196
garette
Reagovat

Nela cituje Terminátora. :-)

197
garette
Reagovat

To je pro Lenku zlé.

198
EvkaD
Reagovat

Tahle soutěž stojí za hovno, dělají si z lidí prču..ale asi jim to pořád někdo žere, po 2 dnech, škoda…Víc uboze se štáb zachovat nemohl..jakou moc má jedna ….z Brna!!

199
Péťa
Reagovat

Nela je hnusná arogantní slepice.

200
koc
Reagovat

T2 prisla se stazenou prdelkou

201
Jana.S
Reagovat

Bože můj, jak múže něco tak blbého studovat vejšku? Ta by si měla dobrovolně zašít pusu, nedá se poslouchat..a to si ještě určo myslí, kdoví jak není skvělá a silná hráčka..tele :-) Chudák Viktor, přežít to tam s tímhle materiálem..:-(

202
Hooper
Reagovat

Používá Nela opět svou známou salonní mluvu?

203
garette
Reagovat

Takže proto použila Nela tu hlášku z filmu T3, aby zapadla k T1 a T2. :-)

204
koc
Reagovat

civavak je rudej i na perdelce :)

205
garette
Reagovat

To musí být pro Mirečka těžké, když zjistil, že ho Gino prokouknul i přes jeho báchorky.

206
koc
Reagovat

to sou kecy o nicem .. asi je to nahrane :(

207
Jana1
Reagovat

Co maji porad proti te Lence? v cem je osklivejsi nez ty ostatni hlupacky? a martin je pekne trapnej

208
theos...
Reagovat

ROFL – musel jsem popit abych tu misi zvládnul…:-D

209
Péťa
Reagovat

Kikina mluví o argumentech a přitom její milovanej kubánec argumentuje jenom mletím hoven a sraček.

210
garette
Reagovat

Tak Rocky by rozdával rány, protože jinak to prostě mezi chlapama nejde. :-) Proč tedy chce po Michalovi argumenty, když by mu v normálním životě hned jednu plácnul?

211
Jana.S
Reagovat

Těm už dobře hrabe, ztrácí pojem o realitě, v Africe děti umírají hlady, likvidují se deštné pralesy, blíží se důchodová reforma a oni řeší takové píčoviny :-)

212
Hooper
Reagovat

„Jsi taká kreslená postavička“ je taky dost používaný obrat.

213
Jana1
Reagovat

Martine, tak hluboko chceš klesnout????

214
koc
Reagovat

207 – nemuzu si pomoct ale Lenka ma gesicht 120 kilove matrony ..

215
garette
Reagovat

Niky dobře. Gino seš levej a manipulátor. A teď řekne, že budou Michalovi vkládat do hlavy myšlenky, aby jim donášel. :-)

216
Jana1
Reagovat

To jsem zvedava, jak to do prdele vyuzijou:-) Gino, Gino, co ti zase vrta v hlave?? :-)

217
P.I.Tomec
Reagovat

Zhruba s hodinovým spožděním se dívám a mám radost.
Pomoooc, vzbouření na vsi – lišky vpadly do kurníku…

218
garette
Reagovat

A prasklo to a Mirek má po taktice. :-) To se trochu přepočítal. Nakonec bude muset pro záchranu dělat Ginovi druhou bábiku. :-)

219
Hooper
Reagovat

Ale štáb nic nezíská tím, že Lenka nejspíš teď vypadne.

220
Péťa
Reagovat

Prej musel sem se opít abych zvládl misi přitom je nadrženej jak policajt vod modrý ústřice.

221
zuzana
Reagovat

219 a co by ziskal tým, že by ostala?

222
garette
Reagovat

Třeba jí dá Gino imunitu, pokud bude možnost, že by tím nebyla v ohrožení Lívia.

223
xando
Reagovat

Upřímně, dnes se musím hodně držet, abych nevypustil něco nepěkného a hlavně neslušného na adresu Nely a Rockyho. Neznám je, vidím jen to, co je mi prezentováno v obrazovce, ale to, co vidím, je mi odporné. Agresivní šikanující arogantní… nebudu pokračovat :D

224
xando
Reagovat

Vsadím se, že Gino dá imunitu Nele, jak jsem tvrdil dopoledne, určitě hodlá rozvíjet ten svůj plán „dua silných hráčů:

225
P.I.Tomec
Reagovat

Správně – jak Vy k my, Tak my k Vy…

226
garette
Reagovat

Nela ale není zcela na jeho straně, nedá se jí věřit.

227
Jana1
Reagovat

224 No to snad neeeee!!!!

228
xando
Reagovat

Dejte na má slova, že to udělá, povíme si :D. I když mě tím naštve :D

229
jenkaa
Reagovat

xando…..az to rozdychas, pokracuj, strasne prijemne svymi prispevky pusobis:-)

230
Jana1
Reagovat

Gino by mohl dat imunitu Lence a ta by zase vyhodila Nelu, neslo by to? :-D

231
Miky
Reagovat

Úžasný to večer …..

Hafík radostne krútil chvostom, že sa vrátila panička.
Castro vyhlásil, že jde v Bramboriných zádech – v skutočnosti je ešte bližšie k nej – z jej prdele mu trčia iba päty.

No a Brambora – tá je ako Lenin – plešivá a večne živá :))

232
garette
Reagovat

No hlavně jde o to, jestli to vůbec půjde. Pokud mají svou imunitu někomu dát, tak by fakt, že se dohodnou a dají si jí sobě navzájem, úplně popřel smysl tohoto úkolu.

233
Hooper
Reagovat

Ta je teda drsná, T2..:-)

234
theos...
Reagovat

Proboha a co to tam pijou? Neni to náhodou cola s rumem? Se slzou v oku vzpomínám na mladá léta a „Leteckou limonádu“…:-)))

235
xando
Reagovat

Bohužel, karty byly rozdány a má věštecká koule říká, že imunitu dostane od Gina Nela a nedá se s tím nic dělat. Ale mám zamlžené, co bude s Lenkou, ale držím palce, ať to ještě ustojí. Líbí se mi, že se dokáže vzepřít té sektě tam :D

236
koc
Reagovat

proc mam pocit ze se bábika promeni v Chuckyho

237
koc
Reagovat

ven pujde T2 tvrdim to uz tyden a minimalne do vyrazovani tomu budu i verit

238
garette
Reagovat

236 Tak to by asi všichni a hlavně milovník kubánských doutníků koukali. Pojď si hrát. :-)

239
Jana1
Reagovat

Že by Mirda narážel na tuto chybu? (když byl prvně tady na chatu)

240
theos...
Reagovat

…a i to zvracení mělo svůj „osobitý“ půvab…:-P

241
jenka
Reagovat

Nemám ve zvyku používat vulgarity, ale musím udělat vyjímku. Nela je sviňa a mrcha ještě větší než jsem si myslela. (původně jsem chtěla napsat kurva, ale tak sprostá nejsem :-)) Daniela je už na stejné úrovni jako Roky, stejně vypatlaná. Dle Niky hýkání soudím, že prožívala orgasmus při návratu Neluše. Někdo tady napsal, že pokud se Nela vrátí její ego naroste do obřích rozměrů což se potvrdilo.

242
koc
Reagovat

nemel v ukazkach na zitrek brumla odrenej oblicej ? ..

243
garette
Reagovat

242 Asi ho panenka v noci navštívila. :-)

244
Hooper
Reagovat

241: a patnáctky jistě mají mnohočetné orgasmy

245
galadriel
Reagovat

Som rada, že je Nela s Vikinou spátky. Dúfam, že pochopia, že spolu majú silu a že budú finálový pár.
Michal, ven….to je neskutočný cvok.

246
koc
Reagovat

245 * cus devce .. ty to jeste sledujes? ..

247
Macík
Reagovat

—no, malej zmeťour se zrzi…maj trošku problém :-D…ale nemyslím si, že by bylo v zájmu štábu, je nechat nyní odstřelit, páč bude boj…na vodstřel jsou tam jiní nezáživní adepti, kteří se tam už delší dobu plácaj… od řiti k řiti :-D

248
Péťa
Reagovat

242:myslim že to je trapnej pokus o napodobení tetování ve tvaru slz po vzoru některých raperů

249
Prochor
Reagovat

116 – EvkaD – Zlatá slova – zlatí vyvolení. Umí si někdo představit sledování Hotelu Paradise 24 hodin denně? To si nemůžou lajsnou protože bychom byli svědky natáčených scének podle scénáře. Totální fraška a oblbování diváků.

250
Hooper
Reagovat

249: Stream si představit umím a koukal bych, ale chápu, proč to nejde.

251
xando
Reagovat

Stejně by mě zajímalo, proč o Lence říkají, že je fúrie, když pomstychtivá potvora je tam někdo jiný :D

252
galadriel
Reagovat

246 -čuuuuuz koc. Určiteeeeeee (ako by povedali naši hokejisti). Od začiatku až do konca.
Mám slabosť pre Nelu….:-)))

253
Macík
Reagovat

…Mikeš :-D …tak znám podobný jako Neluš a nevypadaj často tak dobře :-D …servítky si teda neberou a je opravdu zvláštní a pro mne i často nepochopitelný, že ti jejich borci skáčou, jak pískaj :-DD…nakonec, to je jejich věc, žejo :-D

…no jo, polednice :-DD

254
jenka
Reagovat

Viktor dobře setřel Dájinu, jsem zvědavá s kým bude ta krasavice inteligentní v páru.

255
Prochor
Reagovat

Nikdy nevíme, co se stane v HP. Ale už víme, co se určitě nestane :-)))

256
Macík
Reagovat

236) :-DDDDD

257
xando
Reagovat

255: A radost mi to nedělá :D

258
Macík
Reagovat

254) …natuty s ještěrkou :-DD

259
galadriel
Reagovat

Ta….Mirečku, Mirečku…tudy cesta nevede :-) Štáb je sviňa :-)

260
P.I.Tomec
Reagovat

Teď jsem četl ČTK a tam psali, že Andrej Babiš angažoval Rockyho na špičkový post do jeho holdingu. Babišovi nestačí, že v jeho mlýnech a pekárnách přimíchávají do pečiva různá svinstva. Chce Rockyho jako poradce na mletí hoven a sraček do pekárenských výrobků…

P.S. Momentálně poslouchám na R1 Jana Garbareka s Bilem Frisselem a je to skoro tak dobré, jako hlazení lizzarda…

P.P.S. Uvědomujete si, že až budou tato vemena ( účastníci HP ) ve špičce svého produktivního věku, tak by měli živit nás důchodce ( dnes 40 – 50 let ) . Půjdeme po žebrotě…

261
Jeza
Reagovat

Jak jsem na začátku nemohl Gina ani cítit, tak teď ho fakt žeru. A jak teďka mluvil s Michalem a seděl u toho v křesle, to byl čistej Padrino don Corleone, jenom jsem čekal, kdy Miša nechá políbit prsten s velkým kamenem. Klasická scéna…

262
Elko
Reagovat

Nela dnes priznala, že je brambora, počuli ste to? :-)

263
Je dobře, že jsou zpět
Reagovat

:D To je fajn :)

264
jenka
Reagovat

Roky má fakt odřenou tvář :-D že by spadl na tu svou nevymáchanou hubu?

265
galadriel
Reagovat

262 jj. som myslela, že sa tu toho chytia skôr:-) Nela je proste kráľovná, ako aj Romeo kedysi povedal .-)

266
Je dobře, že jsou zpět
Reagovat

P.I.Tomec: spoléhat se na stát, na druhého, je opravdu
P.I.Tomost.

267
Macík
Reagovat

…se mi líbí vikina, když nahodí „mafiánskej“ gzicht…a potichu, s rozvahou a s nožkou přes nožku…dá pohledem na jevo „seš v řiti“…:-DDD

268
Petra
Reagovat

255 – uz sme to tu davno hovorili, uz si presne nepamätam ako to bolo: NNCSSVR ale VVZNN (..ale vzdy vis, ze Nela nevypadne) :)

236 – Koc, T2 zostava, pochop to uz :))

269
Elko
Reagovat

264: to je preto, že oni Nelu vôbec nepočúvajú… :-)
259: no jo, Mirek musel s pravdou von a ihneď sa doňho pustila ako supy :-)

270
Macík
Reagovat

262) ne ! :-D… to jsem nepostřehla :-DD

271
jenka
Reagovat

Zajímalo by mně jestli když byli Nela a Viktor mimo jestli jim štáb umožnil poslechnout si jak se o nich ostatní vyjadřují. Slavná moderátorka povídala, že sedávala někdy se sluchátky na uších a poslouchala jejich hovory.

272
galadriel
Reagovat

268 – Elko Macík (269) to dobrovoľne priznala :-)) Možno keby kráľovnú viac počúvali a len nepozerali, tak by bolo viac Nelafans. HP sledovať len s klapkami na očiach :-)

273
galadriel
Reagovat

271 – myslím, že isto iste.

274
Macík
Reagovat

270) …nebo to Neluš pošepkal Mirda :-D

275
Petra
Reagovat

271 – urcite im aspon povedali, co sa dialo a kto co. Ved potrebovali, aby tam isli a „spravili poriadok“ :) Vikina nieze ma schopnosti, ale vedel to od stabu, co Mirek napisal…

276
P.I.Tomec
Reagovat

265 – souhlas, snažím se být zcela nezávislým na systému. Ale jak napsal F. Gellner před tím, než zůstal nezvěstným po šturmu ve WW1: Zítra, což zítra – kdožpak ví – zítra si lehnem do rakví…

277
Prochor
Reagovat

265 – Ano Nela je královna – královna hulvátů.

278
galadriel
Reagovat

276- a teraz hore ruky všetci kto googlovali :-))
Slovenská vetva má klik plus :-))

279
jenkaa
Reagovat

Jako 2x vratit Nelu do hry:-))evidentne si stab mysli, ze divaci jsou idioti.
Ale to je jedno:-))Ono uz ze je Niky ve finale…..
Porad vede Viktor:-)))
A Mirku…u nas repete rozhovoru Gina s Tebou:-))
Fakt si menil barvy, jak psal Koc:-)
Dominika ven, Vierka by tam mela byt:-))))
Skutecne uz doslouzili Daniela a Kubance. A bylo bozi, jak Danielka mlela a mlela a Vikina, uz mi to nebavi:-)))))

280
Zorro
Reagovat

Je to sice hodne nefer, ze se ti dva vratili, ale ted to bude aspon ficak. Gino ma snad radar na lhare, ted pujde tvrde po tom malem, plesatem, slizkem skrckovi. Ve dvojici s „loutkou“ Michalem a snad i s Lenkou a Lily by neco mohli vymyslet.
Kubanec se zase projevil jako vymasteny a agresivni blb, kdyz by chtel Michala zmlatit jen za to, ze se bavil s Niki. A ty jeho argumenty – sama kravina.
Daniela stale tupa, Martin je neskutecna loutka v rukou Niki.
Urazena a nastvana kralovna Nela bude nebezpecna, snad se Lenka nenecha a s Ginem neco vymysli. Tomu tu vyhru jako jedinemu opravdu preju. Je chytry jako opice, ma cich na lidi, umi hrat a ma rozumne nazory.

281
galadriel
Reagovat

277- v pohode nech jej to vyjadria diváci vo finále, čo si o nej myslia, ale do toho finále proste patrí.

282
Macík
Reagovat

–no, každopádně má HP zase trošku gráády :-D

283
jenkaa
Reagovat

Zorro, nerozumim jedne veci, kdy si Niky a Nela a proc, usmyslely, ze je Rocky silnej hrac a kdy nabyl tento dojem kubance sam a proc? Stab jim tam dal nejaky glejt, ha, jsi silny hrac, ci co?.-)))
Ze se chova jak vul je evidentne. Ale jak se vyznaval Niky z citu, to rozveselil :-))tto uz byl bonus:-)) to nevymyslis:-))ta nezna tvar a zjihly pohled:-)))))

284
Miroslav Kanči
Reagovat

259: Ale málem mi to vyšlo … :D .. Už jsem se tam v duchu radoval … :D .. co se dá dělat … Bohužel jsem tam byl opravdu ještě krátce, aby mi některé věci za tu dobu došly :))

Jinak, to je asi tak jediná věc, která mě trochu mrzí a kterou bych určitě udělal jinak …

Ušil jsem si sám, zbytečně na sebe boudu .. Ale to neznamená, že nebudu bojovat dál !!! :D

A jinak jsem byl strašně rád, že se tam něco aspoň děje … konečně! … intriky atak to je prostě moje :))

285
jenkaa
Reagovat

Ja fandim Viktorovi, uz jen proto, ze tam nerve na ostatni, ze jsou idioti, i k ty Daniele byl dneska evidentne hodnej z pohledu divaka…proste hraje, takticky, dobre. O idiocii ve hre ostatnich mlci, lec vi. A co si cenim nejvic, kdyz mu neco takticky nevyjde, nejeci po ostatnich……. Vi, kde udelal chybu sam.

286
galadriel
Reagovat

283 – tomu nerozumiem ani ja. Niki keby zostala s Nikom, tak je isto silnejšia ako s Rockym. Niko mal silnú divácku základňu, ale to Niki nevedela. Tak sa dala dokopy s chlapom, čo tam síce najviac kričí, ale to je tak všetko….ešte že tak, aspoň tú kravinu nespravila Nela.

284 – no…je sympatické, že sa tu objavíš a občas prispeješ. Ale to je tak asi všetko. To s Lenkou si pokazil, to je tak asi celé čo ti chcem :-))) Keby si trocha viac dôveroval Nele…ale ono je to asi ťažké ak niekto vidí diely, ktoré sú tak super zostrihané.

287
jenkaa
Reagovat

P.I. nikdo Ti neodpovedel, ale nehazel si perly svinim,jen uz je tu malo lidi:-)))

288
jenkaa
Reagovat

Galadriel, u nekoho je urcity posun ve hre prinosem, u me Niky jejim posunem nezavdala k pocitum obdivu, ne proto, ze nevedela, ze Niko je pro ni dobry partak, ale proto,ze kdyz se podilela na jeho vyhazovu ( a Viktor byl taky jeji oblibenec), najednou neobjektivne vyvadi, vlastne ji segra jeji, svym vystupovanim,,,,,vlastne chrani:-)))))a ne ona ji:-))

289
XMAN
Reagovat

Tak oni je oba zase vrátili? A to to jako ještě někdo sledujete? :-D

290
jenkaa
Reagovat

XMAN,ja ano:-)ale evidentne mam nejaky problem:-)

291
Miroslav Kanči
Reagovat

286: Víš … Já tam vážně nikomu nevěřil a nechtěl jsem dopadnout jako Martin, Michal … Pač když jsem přišel do vily, věděl jsem, že tihle 2 na výhru absolutně nemají nárok .. Tou svoji pozicí …

Tak jsem to prostě zkoušel .. Buď se podaří, nebo ne ..

Samozřejmě vím, že to byla klukovina, absolutní hloupost a zbytečnost co jsem udělal ..

A prostě jsem věděl, že tu je Viktor .. A nejenom, že je to opravdu chytrej a velice bystrej člověk, ale je mu 34, má o 13 let více zkušeností a v tom on má strašnou výhodu :) …

292
Sára
Reagovat

Nela si nechala udělat melír koukám :))
Gino je výbornej, jak už tu někdo napsal Don Corleone hadr :)))

293
galadriel
Reagovat

Jenkaa Nika je akosi celá divná odkedy tam prišla Dája. Do všetkého čo jej sestra robila sa montovala. Dokonca zauvažovala, zhodnotila, že naj super partner pre jej sestričku je Rocky. Potom ale ten prejavil trocha rozumu a vátil sa k Naty (všetkým nám to bolo jasné). To ho zotrela ako soplavé decko, že je somár. Na to vyhodila Naty a zhodnotila, že Niko je chudák nepotrebný a že chce Rockyho – celé zle. Ona len chce byť hráčka. Ale na všetko čo šáhne je zle.

291 – Nelu si namotal…a rozumela som kvôli čomu. Fakt to, čo si napísal (myslím v minulej diskusii) na jej osobu, bolo asi vystihnutie toho, čo Nelafans ako nás tu zopár ludí nazýva vidíme. A popravde som ti to žrala aj ja, že to s Nelou myslíš dobre. Ale prišla Lenka….a odrazu, tvoje vyjadrenia typu „ja tu podrazím každého“ …

290 – asi sa na to idem radšej vyspať, lebo asi mám problém aj ja.

294
Miroslav Kanči
Reagovat

293: Jestli si myslíš, že jsem Nelu „namotával“ a vůbec nic z mé strany ( city, sympatie ) nebyly opravdové, tak to vůbec není pravda ..

To bych byl velice zdařilý herec a žádal bych roli v dalekém Halyvůůdu …

To co jsem řekl Lence, to co jsem řekl ve zpovědnici, že bych nelu podrazil .. Čistě z hráčského hlediska .. nic víc

295
galadriel
Reagovat

294 – si myslím, že Nela ťa očarila (hoci si to nečakal) ale zároveň si sa jej zlakol dôverovať (nakoľko ti všetci hovorili aká je to podrazáčka). Bol si rád, že sa vrátila a troška ti to stlmilo pocit viny, že vypadla.
Uvidíme ako sa to vyvinie ďalej, ale…ona je ten typ, že podrazy neodpúšťa.

296
Elko
Reagovat

295: zajtra ho asi sundá z postele ;-)

297
dáša
Reagovat

292 Či bola Nela na potrate, to nevidno, ale že bola u kaderníka, to vidno je. Veď musí byť do finále krásna :-)

298
anja
Reagovat

muehehe 296, Elkoooo :DDDD

Mirďo, přiznej, že i teď seš ještě celej v obvazech :DD

299
galadriel
Reagovat

296 – najbližšie by to malo čakať Viktora :-)) ten je jej aktuálny partner.

300
Miroslav Kanči
Reagovat

294: přesně tak … máš pravdu … Jen jsem stále nesměl přestat myslet na to, že jsem ve hře a nemůžu se tam upnu na jednoho člověka a nebudu si všímat okolí a to mě dostane ven třeba ..

Poslední větu nemůžu potvrdit ani vyvrátit .. To bych říkal věci dopředu … Ale … ale :)

301
anja
Reagovat

vážení přátelé, ano, je to v pr.eli, Nela je zpět, rejža to prostě semlel na totální s*ačku

já to tedy viděla jen jako kulisu, čili neviděla, ale stačilo mi si to tady přečíst a mám dost

302
XMAN
Reagovat

Viktor je opravdu jedinej důvod proč se na tu p**ovinu dívat. Že tam vrátili Viktora jsem rád, že tam vrátili tu arogantní kurvu Slovákovou a to dokonce už podruhý když už dvakrát vypadla to je ukázka: diváci serem na vás, tady jsme páni my! Rocky by si opravdu zasloužil od někoho pořádně namlátit do rypáku aby se uklidnil, to je opravdu nejhorší když se v jednom člověku sejde blbec s iq tykve a ještě takhle vzteklej a agresivní. Nejvíc do všeho kafrá a to přitom on mele hovna, to on by měl držet hubu. Kdyby tam byli normální lidi, tak on už by tam dávno nebyl, je fakt na zabití, takovej magor. Daniela je skutečně odporná a to nejen chováním ale i vzhledově….opravdu humus z kterýho je mi na blití. Podotýkám že jsem to dneska neviděl ale když jsem se tady dočetl o tom návratu tak mě to ani trošku nepřekvapilo. To totiž není žádná reality show, není to žádná soutěž, je to jen ta nejprimitivnější komedie s těmi nejpodřadnějšími herci snad desáté cenové jaká kdy byla někde v televizi vysílána. Prostě kůlnička na dříví plná odporných štětek a namachrovaných hajzlů. Lituju Viktora a Lenku, že tam mezi takovýma musí být. O vítězi si stejně rozhodne jedině produkce a nikdo jiný a bude to s největší pravděpodobností ta protěžovaná odporná brněnská kurva Slováková.

303
Miroslav Kanči
Reagovat

Jinak doteď ležím v obvazech v dominikáně a jsou na mě dělány laboratorní pokusy … samozřejmě :D

304
Elko
Reagovat

Mirek, ale oni aj tak viacerí nepochopili, že je to HRA… hrajú sa tam na úprimnosť. Predpokladám, že zajtra ti to dajú vyžrať a bude z teba nový „falešník falešnej“ :-). Tuším jediná sa ťa zastane Lily, ktorá povie aj trefný názor, však uvidíme zajtra.

305
anja
Reagovat

303 ale Mirďo nekecej, po těch nocích strávených s Nelou už ani na pokusy nejsi použitelnej :D

306
anja
Reagovat

302 XMAN, okej, přemluvil jsi mě :))) tak kvůli Viktorovi si to zítra možná skouknu ze streamu

307
anja
Reagovat

304 Elko, ty zas něco víš dopředu a do zatáčky, že jo…….. jak ty to děláš? :*

308
galadriel
Reagovat

300 – nakoľko som ženská a tie radi majú pravdu, tak si si to troška vyžehlil :-)) Ako…ono sa ti aj rozumieť dá, myslím v tom, čo robíš v HP – ale…niekedy až moc kombinuješ. Podľa mňa v tom reálnom svete vieš byť Nele lepší kamarát ako Niki :-)) A veď uvidíme…..nikdy nevieš čo sa stane v ráji :-))
303 – :DD
302 – nazdárek. finále ešte nikto nevyhral. Aj v hlase to mala isté Anna a vyhrala Ivana….no jo no. Aj keď Nela finále nevyhrá, do neho patrí. To, že má novopríchodzí imunitu a vyberá posledný, je total kravina a utlm akejkoľvek stratégie. Takýmto spôsobom nemajú šancu starí hráči. Takto si svoje chyby opravuje dramaturg.

309
Miroslav Kanči
Reagovat

můj hlavní důvod, proč jsem hrál takového, bylo z důvodu, že jsem tam nepřišel na začátku, ale na konci soutěže … Neměl jsem tolik času na to se sžít s ostatními jako Nela a Niky, Rocky a Nela, vytvářet si jejich silnou důvěru atp … prostě neměl, já musel jednat, hned ..

proto mi před očima stále blikalo jen slovíčko: HRA ….

310
XMAN
Reagovat

Jak víte že ten kdo tady píše je skutečně Mirek?

311
galadriel
Reagovat

310 – od názoru na Nelu.

312
Elko
Reagovat

307 anja: ja som v tom nevinne :), Mirek ma neinformuje o takýchto veciach a ja sa ho ani na takéto veci nepýtam. Naozaj… toto bolo v upútavke, resp. na konci epizódy, kukni v archíve: http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-video/video-epizody/2012-06-13-hotel-paradise.html

313
Miroslav Kanči
Reagovat

už jsem tu párkrát psal, Elko to má potvrzené, že jsem to já :) .. Jediná vaše diskuze tu, mě baví a příjde mi na úrovni (občas! :D )… tak proto :)

314
XMAN
Reagovat

A on už vypadl? To mi přijde jako chabý důkaz…..

315
XMAN
Reagovat

Aha tak když to máte potvrzené :-)

316
Elko
Reagovat

314: XMAN, oni sú už všetci doma :) a čakajú na finále.

317
Miroslav Kanči
Reagovat

Ještě bych se chtěl trochu „obhájit“ … zkuste to brát z toho pohledu, že jsem nechtěl nikoho podrazit, nelhal jsem v něčem extra velkym, jen jsem prostě řekl jiný jméno ..

blbost kterou jsem si ušil sám na sebe .. neřeknu kdybych všem nalhával jak vyhodim Dominiku a nakonec se rozhodnu pro Lily třeba .. to bych uplně skončil .. :D

Snad to někteří tak pochopí :D

318
anja
Reagovat

312 Elko, aha, no já si to dám celé zítra, dneska už jsem grogy, dík :)

309 Mirďo, jo, to je logické, akční hráči se nasadili ke konci

319
XMAN
Reagovat

317: No mě to v první chvíli naštvalo ale zase z druhé strany je pravda že je to fakt hra a tak by se mělo hrát, takže je to asi lepší to kamarádičkování které tam všichni až donedávna praktikovali, jen mě mrzelo že se to týkalo zrovna Gina…
Teď jsem viděl pár minut ve videu na seznamu z toho jejich návratu a přišlo mito maximálně trapné….absurdnější už ta show opravdu být nemůže. Vítěze si určí produkce, neovlivní to ani diváci ani ostatní soutěžící. Jen se mi líbí jak je tam má všechny Gino hezky přečtené, to je to jediné co mě na tom baví :-)

320
XMAN
Reagovat

*než to kamarádičkování

321
galadriel
Reagovat

317 – a mňa štve viac, že si na rande s Lenkou nestál 100% za Nelou ako to, čo si spravil s Ginom. Ale….keby boli moje sympatie inak, tak by ma zas štvalo, čo si pravil Ginovi. Je to o tom, všetkým sa nezavďačíš.

322
Miroslav Kanči
Reagovat

Ginovi nahrává jeho věk a zkušenosti, hlavně ty zkušenosti .. Bál jsem se mu vždycky něco říct abych z toho pak náhodou nevyšel za blba :D ..

323
XMAN
Reagovat

322: No jo v tomhle tě chápu, Gino umí vždycky dost dobře ovládnout jakýkoliv rozhovor :-D je to prostě takový demagog. Ale mě je sympatický.

324
anja
Reagovat

317 no já být tam, tak tam lžu každému jak barevná taky :))) akorát bych si to, co jsem komu řekla, vůbec nepamatovala …. a to by byl průšvih :DD

325
Miroslav Kanči
Reagovat

321: to jsou právě ty situace .. teď když na to koukám, říkám si, proč jsem třeba tohle neřekl tak a tohle tak, ale v tu chvíli kdy na tebe jsou namířeny 40cm od hlavy 2 kanony Canony a máš se bavit, tak je to trochu obtížné být přirozený a říkat věci tak jak by je chtěl po shlédnutí .. nevím no, já to alespoň tak měl …

člověk u toho prostě občas trochu vypíná .. a když má v hlavě nějaký plán, nějakou taktiku, občas na tohle přestane myslet a plácne kravinu a neuvědomí si a zapomíná a vlastně si nakonec uvědomí že je v tom celej zamotanej :D

326
XMAN
Reagovat

325: A co se ti tak hrozně nelíbí na Lence že jsi s ní nechtěl být v páru? Víš co já bych za to dal? :-D

327
Miroslav Kanči
Reagovat

No tak určitě mě fyzicky vůbec nepřitahovala, to na jednu stranu …

Pak jsem si teda řekl, ale tak, však s ní budu jen spát přes noc a ve dne se bavit nemusíme, to zvládnu … Jenže jak tam byli záběry z toho rána, jak jsem se bavil u snídaně s Martinem mluví za vše .. Nezavřela papulu celej večer, chtěla se tisknout atak, ale já prostě nechtěl .. :D ..

No ale po konfrontaci ohledně výměně partnerů jsem řekl, že už mi to tak vadit nebude .. pač my si s lenkou si vyjasnili jak to máme, řekli jsme si že prostě si nejsme sami sobě sympatičtí, že si tady na nic nebudem hrát mezi námi a tim to hasne ..

to tam bylo vše vidět no :))

328
P.I.Tomec
Reagovat

317 – Pokud jsi to Ty, čivavo, tak se, prosím, ex – post nevymlouvej. Mé životní zkušenosti jsi potvrdil. Řeknu – li to slušně, tak jsi, jako trpaslík, okopával kotníky úspěšnějším. Na komunistické vojně bys byl rychle možná i desátníkem, možná bys měl i bonzplech druhého stupně… Tebe bych chtěl zaměstnávat…

329
P.I.Tomec
Reagovat

287 Jenkaa – děkuji, takový je život, nemám s tím problém…

330
koc
Reagovat

vcera to byla crazy komedie .. moc se mi to libilo az na rozhovor Misa a Niky .. to bylo hrozne

331
Harvin
Reagovat

Asi mě víc začnou bavit diskuse než samotná RS, to je inteligence na jednom místě a ty povahy :D, je to super relax.

Štve mě, že štáb podkopal Mirka a Gino dopředu věděl, co a jak, ale tak to prostě chodí. Všichni jsou loutky štábu :). Nicméně jsem rád, že N a V jsou zpět.

332
radek
Reagovat

317
Usil sis na sebe blbost, ale lhal jsi dost, aspon na moje pomery. Pro me ses ukazal spis jak podvratak, nez civavak. Hlavne v tom, zes to nerekl nele, ale i vuci ostatnim, to uz podle myho prekrocilo hranice taktiky, i kdyz te potopil stab. Pocitam, ze ona by to dal nikomu nerekla a su zvedavej, jak se ona k tomu postavi po tom, co to prasklo. Nejkrivejsi tam byl viktor a tys ho daleko predbehl, protoze viktor to dela uplne jinak.

333
radek
Reagovat

328
Naprostej souhlas.

334
Harvin se baví
Reagovat

302: :DD To je párada :D.

Bacha, aby tě nepraskla žilka :D.

Doporučuju následující:
– klid,
– mrknout na zahraniční verzi HP, jakoukoliv,
– zapojit mozek, to hlavně :).

Btw. Tvoje komentáře o Tobě říkají víc než si myslíš. :)

335
Hooper
Reagovat

xman: Gramatická vsuvka – protežovat, ne protěžovat (protěž je kytka).

336
Harvin
Reagovat

P.I.Tomec: a co bys dělal ty? Jakou roli bys v HP měl? To není obhajoba Mirka, i když zlatej Mirek proti Michalovi třebas, to je co? Chlap? To je prostě otázka na to, jak se tam ty vidíš.

337
Harvin
Reagovat

332: Radku, jsi mi sympatickej, protože jako jeden z mála tady dokážeš trochu odfiltrovat tu Nelinu aroganci a vidíš víc než to, co je na povrchu. Potud fajn. Ale rád bych Ti řekl, že tam lžou všichni. O tom to prostě je. Mě málem kdesi jinde rozsekalo, jak někdo psal, jakej je Mirek podrazák a hráč a jedním dechem, dodal, že jedinej charakter je tam Viktor :D. Absolutné slepota :)

338
radek
Reagovat

319
Viktor je nema precetene, info ma od stabu.

339
Beruška bez teček
Reagovat

Rozdíl mezi Nelou a Ginem? Nela nepochopila, že je to hra a soptí a soptí, co že si to Lenka dovolila. Gino jim sice nevěří, ale bere to jako hru a hraje s grácií. Nela je úplně mimo…

340
Harvin
Reagovat

339: Gino je chytřejší než Nela, on si soptí, ale neventiluje to. Je pro něj důležité, jak vypadá před diváky a ví, co a jak ve vile. Ví, že je chytřejší si nechat emoce pro sebe, neodkrývat karty, ale nemysli si, že tomu, kdo to zapříčinil to nedá sežrat ;). V tom je úplně stejnej jako kdokoliv jinej. Nela to řekla nahlas, Viktor si to nechal pro sebe. Toť jedinej rozdíl.

341
Beruška bez teček
Reagovat

Ještě nechápu, proč Lenku všichni soutěžící označují za hnusnou a ošklivou. Nemusí být typ každého a ani není, ale k ošklivosti má daleko. Tohle je zvrhlý pohled lidí, kteří se pohybují v určitém sociálním prostředí a vyžadují opálenou bloncku nebo brunetku s umělýma prsama.

342
Beruška bez teček
Reagovat

340 – já chápu, že Viktor proti těm lidem herně půjde, ale nechová se jako na škole v přírodě v sedmé třídě.

343
Beruška bez teček
Reagovat

342 – a to, že je Nela mladší neobstojí. Je to holka přes dvacet a měla by být sociálně vyspělejší. Leckdy mají děvčata v jejím věku děti.

344
dessin
Reagovat

Juchu, mela jsem pravdu :) nela s Viktorem v paru :)

ja nevim co tu resite za dohady. Lhal, lhal, kdyby nebylo stabu tak se na to nejspis neprislo, mohl taky rict „nechci odtajnit“ a bylo by vyreseno (souhlasit muselo vsech 10), bylo to tajne hlasovani tak jake odtajnovani… holt zvedavost deticek na detskym tabore…

Lenka me bavi. Nerikam ze mi sedi ci nesedi, jen ze me bavi – krasne si z nelinky nic nedela a ta sopti.

A Viktor? Ja mu tu vyhru preju, zaslouzi si ji po vsech tech taktikach co deticky nechapali, on aspon opravdu hraje :)

345
Harvin
Reagovat

341: Asi se tam sešli lidi, kterým se nelíbí. Mně se taky Lenka nelíbí. Že je hnusná si nemyslím, ale můj typ to není. Tobě se taky určitě nelíbí všichni kluci z HP. Chápu, co tím příspěvkem chceš říct, ale nemusí to být tak, že by chtěly někoho s umělými ňadry, ostatně ty tam většina nemá.

346
Harvin
Reagovat

342: Já bych to docela ocenil, kdyby to na mě vyštěkla než si nebýt jistej, co přijde, ale zároveň s Tebou souhlasím, že dospělé to nebylo.

347
Harvin
Reagovat

345 – chtěli :)

348
Beruška bez teček
Reagovat

345 – Vždyť já netvrdím, že se má líbit všem, ale říkat, že je hnusná a fuj je trošku moc. Mně se z kluků v HP nelíbí ani jeden, nemají pro mě potřebné charisma, inteligenci, smysl pro humor a jiskru v oku. Ale netvrdím, že jsou hnusní, to ani v nejmenším.

Ok, nechtějí někoho s umělýma kozama, ale chtějí vystajlovanou patry chick :-) (třeba tam zaznělo něco o nutném opálení – bože, budeme si hromadně způsobovat rakovinu kůže abychom byly krásné :-DDD)

349
Harvin
Reagovat

348: Jo, to asi chtějí. :) Tak Ty už jsi podle mě jinde a rozumná. Já se třeba přiznám (je mi 20), že když jedu vlakem a vidím tam různý holky, tak se taky někdy zhrozím a prostě si řeknu – „tak s tou ani omylem“, „Ježiš, co to je“.. apod. Což neznamená, že bych byl já nějaká hvězda, to fakt ne :D, ani to neznamená, že bych se s tou holku nebavil, ale vzhledově to je někdy síla.
A jinak mě dost baví (a tím nemyslím Tebe), když někdo v diskuzích třeba zrovna Nelu, ale i ostatní obviní z toho, že někomu si dovolila/i říct, že se jí/jim nelíbí a k tomu napíšou – držka jedna hnusná, šeredná, odporná -> dělají to samé, co ona/i a v mnohem horším měřítku :)). Anebo když napíšou, že je a teď teda myslím jen Nelu – arogantní (což ona, bezesporu, je) – a jedním dechem k tomu takovej hustej komentář, tak zlej a odpornej, že Nela je proti tomu děcko na pískovišti. Je to zkrátka zajímavý sledovat :)

350
Poseroutka
Reagovat

Mirdo, ty ses nemocnej, ze jeste lezis v Dominikane ?

Jsem brnak a zhruba pred hodinkou jsem jel do prace, v aute mrknu na semaforech doprava, kouka na me nejaka blondynka a si hraje typickym zpusobem s vlasama .. doslo mi to, az jsem si srknul Red Bullu .. „do prdele, to je Nela !“… no ale v tu chvili uz me ta Audina s cislem 3933 predjela…

…no na to, ze ji je 22, jezdi dost agresivne… :)

351
ivanka
Reagovat

pravdou zůstává, že HP není RS. Hráči tam nemohou hrát. Mirek lhal v rámci taktiky, napsal Gina, protože je silný hráč a štáb ho tak podrazil. Přišlo mi to od nich podlé a celý dopis o odtajnění byl poslán jen kvůli němu. Reality je od toho, aby se prosadil ten nejlepší a né oblíbenec štábu. Nově příchozí nemají šanci se projevit, když to tam vedou vyvolení a štáb je vždy vrátí zpět.

352
Jana.S
Reagovat

Čivavák zapomněl, že v hotelu Paradajs se za všech okolností říká jen pravda..měli by ho za trest postavit ke zdi a zastřelit :-)

353
ufo
Reagovat

Mirečku ty jsi teda podvraťák ale už se vaří voda :-))

Přidat komentář