Panáček v reality show

Mladší o pár let 2: Ivana a její nešťastný nos (5.díl)

3. Únor 2011 | napsal(a): | reality show: Mladší o pár let / 10 Years Younger

[singlepic id=1239 w=420]

Paní Končelíkovou trápí vzhled už desítky let. Nejvíce ji mrzí, že se za ní lidé otáčejí a posmívají se jejímu nepěknému nosu. Už dříve se nesčetněkrát ptala lékařů, zda je možné s jejím nosem něco udělat. Všichni jí však odpověděli, že ne. Dojdou ke stejnému závěru také špičkoví odborníci z řad lékařů v Mladší o pár let? Jak mohou doktoři napravit vrozený rozštěp nosu?

Po plastické operaci Ivana velice touží. Přiznává, že se kvůli jejímu nosu lidé posmívají dokonce i jejím dětem. Myslí si také, že jí nos zkazil život – ovlivnil její vztahy s muži a pracovní příležitosti. „U pohovoru můžete povídat sebelíp a být vzdělaná, ale stejně vezmou vždy tu hezčí,“ svěřuje se Ivana. Platí v dnešní době opravdu tento fenomén krásy?
Ivana pracovala mnoho let jako prodavačka. Nyní je doma a stará se o otce. Občas dostane zakázku na průzkum trhu a mystery shopping.
Vstává po šesté hodině, přestože je denně vzhůru do tří do rána. Nasnídá se a postará o starého tatínka. Každý den vaří. Protože tatínek bydlí v patře, Ivana neustále běhá nahoru a dolů. Pohybu má tedy dost. Během dne jdou také na procházku do lesoparku. Je tedy v poměrně dobré kondici. Musí, celý den se nezastaví, péče o otce je náročná. Aby všechno stihla, ponocuje. Tím pádem se nedostane prakticky nikam, natož třeba do společnosti či za kulturou. Nepije alkohol a kouří deset cigaret denně. Někdy však nekouří vůbec. Na koníčky jí nezbývá příliš volného času. Má však ráda procházky přírodou a občas brouzdá po internetu. Ivana je klidná povaha, je pracovitá a rodinný typ. Je oddaná péči o svého otce a děti. Má čtyři děti a sedm vnoučátek.
Najde paní Ivana po operaci lepší práci a ztracené sebevědomí?

PROMĚNA IVANY KROK ZA KROKEM

Devítiletý partnerský vztah, který prožila, je pro ni stále nezapomenutelný. Místo hezkých vzpomínek si odnesla děsivé noční můry. Není smířená se svým vzhledem, vadí jí kromě očí úplně všechno. Jako dítě žádné problémy s tím, jak vypadá, neměla, komplexy v ní vypěstovali až muži. Ten první dokonce uvedl její nos jako důvod nevěry.

[singlepic id=1240 w=420]

Má velkou rodinu, která je její oporou. Tři dcery a syna ve věku 26, 24, 17, 9 let má se třemi partnery. K tomu má sedm vnoučat. V pořadu se mluví o pěti, ale v diskusi na stránkách pořadu Ivana sama uvádí, že vnoučat má sedm. V současnosti sice přítele má, ale žijí odděleně, jelikož se Ivana musí starat o nemocného otce.
Svůj vzhled viní z toho, že se jí lidé i děti posmívají. Několikrát se jí stalo, že ji odmítli zaměstnat kvůli tomu, jak vypadá. To byl hlavní podnět, proč souhlasila s účastí v pořadu, do kterého ji přihlásila dcera. Těší se, až vše skončí a půjde se zeptat do firem, kde ji odmítli zaměstnat, znovu na práci. A pokud by oni chtěli, ona už chtít nebude.

[singlepic id=1241 w=420]

Skleněný box

Tipy kolemjdoucích – 65, 50, 50, 45, 55, 58, 45, 50, 55…
Skutečnost – 44!

[singlepic id=1246 w=420]

Bez plastických operací to nepůjde!

Ivanin nos je opravdu problém. Rozštěp nosu je vrozená vada a odstranit ji může jen skutečný odborník. V tomto případě se jí ujme vyhlášená kapacita v oboru, plastická chiruržka prof. MUDr. Markéta Dušková, CSc. Specializuje se na operace obličeje a nosů, do světové medicíny se zapsala svými operacemi rozštěpů. Operace to bude unikátní a její proces bude paní profesorka promítat svým studentům. Nos navrhuje zúžit, změnit tvar brady a upravit rty. Potom se uvidí, zda provedou i další operace jako je facelifting nebo úpravu víček.

[singlepic id=1242 w=420]

Redukční rinoplastika nosu i brady proběhla bez komplikací. Protože se jednalo o složitý zákrok, zůstává paní Ivana v nemocnici ještě několik dní po operaci. Hlavu má celou zafačovanou, ale nevadí jí to, těší se na výsledek. Po převazu ji profesorka Dušková poučí čeho se vyvarovat – žádné těžké nákupy, namáhavá práce a žádný sex. Už jen zabalit a může odejít domů. Po nějaké době se vrací opět na kontrolu. Celý proces hojení probíhá dobře, dostává nové rady, jak si musí obličej masírovat.

[singlepic id=1243 w=420]

Zubaři se nevyhne ani Ivana

Ivaně kdysi zubař omylem vytrhl zdravý zub a od té doby má panickou hrůzu ze zubařského křesla a vyhýbá se mu. Podle toho vypadá i stav jejího zbytkového chrupu. Ještě za pobytu na klinice si ji do své péče bere MUDr. Jana Ugrenovičová. Má celkovou ztrátu chrupu, vyrobí jí protézy, kterými se bude snažit vylepšit její obrácený skus. Musí ale počkat, až se zhojí pooperační rány.
Po absolvování kontroly u MUDr. Duškové nic nebrání tomu sejmout otisky na nové protézy a po jejich zhotovení je předat Ivaně. Musí si na ně zvyknout, naučit se s nimi mluvit a těší se, že si konečně dá řízek.

[singlepic id=1245 w=420]

Síň pravdy

Pravdu o jejím zdravotním stavu jí sdělí dvojice pravidelným divákům už známých lékařů. Jsou to MUDr. Monika Koudová a Doc. MUDr. Lubomír Novák.
Vrozená vada obličeje je daná geneticky a měla podstoupit vyšetření již v dětském věku. Také operaci mohla mít dávno za sebou, měla na ni nárok. Genetické vyšetření plodu měla podstoupit při každém těhotenství, protože hrozilo, že její děti budou postižené daleko více.
Dále je u ní zvýšená hladina „špatného“ cholesterolu. Ten se usazuje v cévách a způsobuje aterosklerotické změny. Prevence spočívá ve změně životního stylu a podrobné rady obdrží i ona. Pokud by se radami neřídila, mohla by za dvacet let vypadat podobně, jako na počítačové vizualizaci.

[singlepic id=1244 w=420]

A zpět na operační sál!

Prof. MUDr. Markéta Dušková provede operaci horních a dolních víček. Na řadu přijde i modelace rtů pomocí implantátů, ale celkový facelifting dělat nebude, není potřeba. Mě překvapilo, že jí ponechali při operaci umělé zuby. Možná kvůli operaci – modelaci rtů? Hlubokou vrásku na boku tváří vyplnila lékařka zřejmě botulotoxinem.
Operace proběhly opět bez komplikací a Ivana může jít do vytažení stehů domů.

[singlepic id=1247 w=420]

Manikúra, kosmetické ošetření s liftingovým efektem, to vše Ivana podstoupí. Obdrží i kosmetiku vyvinutou přímo na její typ pleti.

Zkrášlovací tým zasahuje

Kadeřník Ivaně speciální metodou pernamentně narovnal vlasy a následně je prodloužil zahuštěním.
Kateřina Kornová, která si v tomto pořadu „hraje“ na vizážistku, použila krycí make up, pastelové stíny a fialové linky. Obočí ponechala v přirozeném tvaru.
Oblečení stylistky ponechám bez komentáře, můžete ho posoudit na následujících obrázcích. Příšerné černobílé šaty (zvířecí vzor)s kaskádou volánů na sukni a šíleným černým bolerkem, doplněné legínami a vysokými kozačkami v závěru už raději ani neukázali.

[singlepic id=1252 w=420]

[singlepic id=1248 w=420]

[singlepic id=1249 w=420]

[singlepic id=1254 w=420]

[singlepic id=1255 w=420]

[singlepic id=1251 w=420]

Kontrola po pár dnech

Vlasy má Ivana sepnuté, zdá se, že s úpravou má trochu problémy. Dál se líčí podle rad, rýsuje se jí i nová práce. Celkově jí proměna zvedla sebevědomí a je spokojená. Až našetří potřebnou částku, ráda by se na kliniku vrátila kvůli operaci břicha.

[singlepic id=1253 w=420]

Můj pohled na proměnu

Práce prof. MUDr. Duškové byla fantastická. Korekce vrozených vad udělala z Ivany „jiného“ člověka. Není divu, že jí to zvedlo sebevědomí, opravdu jí zákroky ubraly pár let.
Horší už to je s týmem, který si říká „zkrášlovací“ odborníci. Naštěstí jejich práce jde svléknout nebo smazat z obličeje. U vlasů už je to horší. Z narovnání a zahuštění vlasů jsem na rozpacích. Účes od kadeřníka byl slušivý, ale při návštěvě u Ivany doma bylo vidět, že úprava už není taková jako ve studiu a v sepnutých vlasech se mi nelíbila. Chyběla mi přirozená lehkost účesu, vlasy vypadaly uměle.
Ivana sice dala na rady stylistky, ale já bych jí poradila, aby rychle na mini vestičky a bolerka zapomněla. Oblečení, co měla ve studiu, byl děs běs. Kalhoty dole do gumy byly komické, bolerko by se hodilo k jinému modelu.

Mladší o pár let, online video s dnešním dílem

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Mladší o pár let / 10 Years Younger

Diskuze k článku

Počet komentářů: 65
1
Lea
Reagovat

Operace jí prospěla, ale to co jí oblíkli, to byla hrůza. Doma už tak dobře nevypadala :-(

2
okkvp
Reagovat

Dospěla jsem k závěru, že kadeřník je nejslabší článek řetězce, z toho mála co bylo vidět mu dnes ale dala Bedrnová babu.
Obličeji paní operační zákroky a nové zuby prospěly.

3
Marika
Reagovat

byl díl, kdy těm lidem nedělali nový zuby. To se tam jako hlásí jen pizizubky?

4
Saša
Reagovat

Proměna neskutečná. Před paní profesorkou smekám. Opravdu ukázala, že je světová kapacita. Nos i ústa po operaci působily přirozeně, jako by takhle vypadala odjakživa. Bohužel totéž neplatí pro kadeřníka a stylistky. Vlasy – děs běs. Proč jí je proboha narovnával? Potom doma na mě působily jak ometené koště. Totéž k oblečení. Copak nedokáží vkusně a šmrncovně obléci hezkou ženu?
Paní byla opravdu krásná před zásahem kadeřníka a stylistů. Bohužel po jejich zásahu opět vypadla osoba podobná těm u E55.

5
aknadar
Reagovat

Tak moderní medicína opravdu dokáže zázraky!Tahle paní opravdu připomínala australopitéka a žít s tímhle obličejem…to musel být očistec. Také se připojuji k názoru, že ta paní profesorka doktorka je opravdová kapacita. Opět shnilé zuby-to už mne nepřekvapuje. Kadeřník vlasy vždy narovná a zahustí nebo prodlouží, nemá moc velkou fantazii. Ta stříbrná vestička na konci to byl úlet a paní se radami stylistky bohužel řídila i doma-když jsem viděla jak z tašky vytahuje další příšernou vestičku. Bohužel se také sama neumí namalovat ani učesat. Ale věřím, že kvalita jejího života se určitě zlepšila.

6
alča
Reagovat

PODLE MĚ JI TO HODNĚ POMOHLO!O PROTI TOHO JAK VIPADALA JE TO VELKÁ ZMĚNA!

7
Sima
Reagovat

Paní změnili k nepoznání a vypadalo to skoro jak zázrak, opravdu neuvěřitelně zkrásněla. Ale ty stylisti… Krásné přirozeně vlnité vlasy narovnat a zahustit, nic jiného neumějí. Po 14 dnech ta ofina vypadala příííšerně. No a ty hadry… Děs běs.
Paní to nicméně neuvěřitelně pomohlo, a to i psychicky. Ale kdyby tuhle šanci nedostala, tak si myslím, že by hodně dokázal i psycholog a vhodná terapie.

8
Maxx
Reagovat

Z toho co jsem videl z druhé půlky show tak musím uznat, že tohle byla opravdu nejpovedenější proměna. Z paní, která měla komplexy ze svého vzhledu, se stala opravdu pěkná paní, která se už za svůj obličej stydět nemusí. A já se musím toho kadeřníka z MOPLu zastat, popravdě řečeno, většinou mi přišlo, že kadeřníci z těhle vylepšovacích show těm lidem spíše škodí – většinou husté vlnité vlasy narovnaly a udělaly je takové zplihlé a třeba lidem s širším obličejem to akorát uškodilo. MOPL 2 je show, kdy poprvé vnímám skoro všechny změny k lepšímu a určitě za to můžou i vlasy, takže z mého mužského laického pohledu (který je asi pro ženy důležitější, než ten odborný) mohou být účastníci rádi, že právě tohoto kadeřníka Prima letos dosadila, protože těm lidem to pak fakt hodně sluší. A té paní ze včerejška to slušelo pak i doma, jak si tam udělala takovou vlnu, zkrátka já být jí, tak jsem maximálně spokojen.

9
malamaslicka
Reagovat

Krásné oči, bohužel potom už tak nevynikly – proč, to nevím. Paní mluvila o tom, že teď když je krásná, půjde do firem, které ji odmítly zaměstnat a udělá na ně „dlouhý nos“ rozumím, ale trošku dětinské.

Reagovat

Nechtěli byste sem dávat i fotky „po proměně“?
Já to nesleduju a ani nemám v plánu, ale články nebo komentáře si občas přečtu tak bývám často mimo obraz ;-)

11
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Nicku, ony tady ale vždy jsou. Jen zde jsou, až když o tom Ajda napíše rekap, což dělá během pátka či soboty. Tedy k aktuálnímu dílu se tak zatím nestalo. Tohle je pouze zatím pouze text založený na PR, co posílá TV Prima.

Reagovat

Jo táák … tak já asi špatně čtu O:-)

13
Ajda
Reagovat

Nicku,
nevím jak čteš, ale fotky z průběhu celé proměny jsou nedílnou součástí každého rekapu. SUNíčko má pravdu, bude tu nejdýl v sobotu, díl jsem ještě ani neviděla.

Ivano44,
ty asi budeš ta dnešní proměněná a vím, že už jsi sem psala, tak kdyby se ti chtělo, napiš co a jak bylo – nebylo :-))

Maxi,
ono nejde o to jak jim to sluší ve studiu, ale jak se třeba s péčí o zahuštěné vlasy, líčením atd. později poperou doma.

14
anja
Reagovat

tak za tuhle proměnu palec nahoru, konečně někdo, kdo v tom průseru nebyl zas až tak vlastní vinou

paní Ivana na mě působila veskrze sympaticky, s těma zubama bych se přiklonila k tomu, že mohly být ve špatném stavu i vinou toho jejího postižení, u rozštěpů to tak bývá… chirurgické zákroky dopadly suprově, věřím, že se paní Ivaně otočí život k mnohem lepšímu

jen jsem si všimla, že blbka Kornová jí špatně omalovala oko fialovou tužkou, nepobírám, že takové patlalce dávají prostor v televizi, když se nemůže tužkou trefit na oční víčko, kornová je asi taková vizážistka jako já baletka, tristní, no… kadeřník to taky zvoral, okkvp, souhlasím s tebou :) ti vizážisti všichni jsou na odstřel, naštěstí pro samotné aktéry to nemá žádný zásadní smysl

15
ivana44
Reagovat

všem moc děkuji za příspěvky ano byla jsem to já v tomto díle a věřte byla to dlouhá cesta ale celý tým který na tomto projektu pracoval byl super.Nej nej p.profesorka Dušková budu si jí važit celý život.

16
Sima
Reagovat

Ivano, děkujeme za zprávu, já osobně jsem strašně ráda, že šanci v tomhle pořadu dostal konečně někdo, kdo si nezkazil vizáž 40 lety totální devastace sebe sama. Vypadáte teď skvěle a zasloužíte si to!

17
Zaneta
Reagovat

Dobrý den chtěla bych se zeptak kde a jak se mohu do proměny přihlásit…………. Děkuji za odpovědi

18
Marika
Reagovat

17 – že by jsi se koukla na stránky iprima.cz?

19
ji
Reagovat

Líčení Kateřiny Kornové-hrozné!!!

20
Ajda
Reagovat

17 Žaneto,
nikde, natáčení druhé řady je ukončeno.

21
Martin
Reagovat

Tomáš Arsov je náhodou úžasný kadeřník a výborný stylista. Můžu osobně potvrdit, protože k němu chodím a možná nevíte, že všem účastníkům MOPL věnoval jako dárek rok svých kadeřnických služeb zdarma.

„Je to pro mě výzva,“ říká. „Při vlasové proměně naslouchám tomu, co klientky
samy chtějí, a tvořím jim účesy, které mohou doma vlastnoručně zvládnout.
Chci, aby účesy byly typem i barvou různé, aby to bylo zajímavé i pro televizní
diváky. Všem účastníkům proměn jsem jako dárek věnoval na jeden rok své
kadeřnické služby zdarma. Myslím, že vlasy tvoří tak 35 až 40 procent úspěšné
proměny a dokáží omladit zhruba o pět let.“

22
Ajda je kráva
Reagovat

Milá Ajdo,

jde vidět, že stylingu, oblečení, módě rozumíš asi jako já proudovým motorům. Nemáš absolutně ani šajnu, co se momentálně nosí. Oblečení, které Helena Ivaně vybrala bylo velmi módní trendy a přesně odpovídalo stylu Ivaniny postavy. Chtěl bych opravdu vidět, co bys na ni navlíkla ty. Asi budeš ten typ, který bez igelitky z Lidlu na ulici nevyjde, ale to se ted už fakt nenosí. Sepnuté nohavice ať už gumou nebo čímkoliv se teď nosí, stejně jako mini bolérka na minimalistických modelech, jako je třeba ten černý komplet s bolérkem. Přijdeš mi jako pěkně hloupá husa, která jenom opisuje stopáž MOPL a nakonec přihodí hlášku, že by všechno smyla a přemalovala. Chtěl bych vážně vidět tebe. Tak pro příště kroť držtičku a nebuď tak závistivá. Oni. někdy promění i tebe neboj.

23
okkvp
Reagovat

pro 22 : též jsem kráva
(vždycky mne nejvíc pošimrá na duši, když okřikuje někdo, kdo sám bez skrupulí hází vulgarity vidlema)

24
mareska
Reagovat

22: teď se určitě Ajda sesypala, tos jí to nandal/a…:):)…nepochybuji o tom, že ty hadry jsou trendy, ale ne vždy to, co je trendy, je taky slušivé….v tomto případě se to fakt trochu vymklo a dávám Ajdě za pravdu…a příště važ slova, nadávka není argument…:)

25
Sima
Reagovat

Martine, když je ten kadeřník tak úžasný, proč neukáže, že umí i něco jiného, než jen žehlit vlasy?
A jestli příklad Ivany po 14 dnech nebyl skvělou ukázkou toho, že ten účes byl prostě špatnou volbou, pak už opravdu nevím, co by to mělo být.

26
Jana
Reagovat

Krav je nás tady asi plno.
To takzvaně trendy oblečení, které vypadá jako od kolotočů a je jednorázové, tzn do prvního vyprání, v prodejnách HM nebo Orsi toho mají vagony, se mi teda taky vůbec nelíbí. je zajímavé, že třeba paní doktorka nebyla oblečená trendy, přesto vypadala lépe. Existuje i tzv. sportovní elegance, která sluší ženám nad 40 podstatně víc. Taky to člověk víc užije a neotáčejí se za ním lidi s poklepáním na čelo. V tomto věku i méně makeupu vypadá lépe, o hodně lépe.

27
Bazinga
Reagovat

:-) cže ? Tady se opět zakládá nějaký klub ? Hlásím se !! A nebyla bych to já, abych trochu neimprovizovala. Co říkáte na název „Milka club“ ? Prezidentkou ovšem MUSÍ být Ajda, byla zvolena principem „hlas lidu, hlas awesome“.

Ajdo ? Máš to ode mne grátis :-))

28
mareska
Reagovat

27:čus předsedo…prosím zaslat přihlášku do Milka klubu…a můžu říkat předsedo i Ajdě?

29
mareska
Reagovat

27: ten černý trendypytel mě ve vzpomínkách vrátil k našim zlatým farmářským časům…úplně jsem v tom tu Kleu viděla, i ten stříbrný vršek mi připadal jak z Martina…:))

30
Bazinga
Reagovat

:-), ne-e. Psala jsem to jasně. Ajda je prezident. To aby se to nepletlo, chápeš ? V klubu „smesvině“ je předseda, v „Milka clubu“ je prezident … :-))

31
mareska
Reagovat

30: Chápu, předsedo…přeci jen „smesvině“ byly jen jedny…jsem velmi potěšena, že tě zase můžu číst

32
Bazinga
Reagovat

29 – čímž by se vysvětlovalo, proč je to trendy… :-)). a) Klea skutečně otevřela kursy „jak na to“ b) hlásí se jí i lidé ze zahraničí c) absolventi jsou draví a umí prodat svou práci d) absolventi, kteří byli původně žáčky už mají své kursy, do kterých se jim hlásí nadšení následovníci, kteří si v sešitku (nebo v noutbůku – jsou-li movitější) zaznamenali první cizí slovo – TRENDY :-)), vysvětlení tohoto cizího slova bude v příštím běhu :-))

33
okkvp
Reagovat

27 : ej uch :-)))

34
Bazinga
Reagovat

31 – :-) nápodobně !!

35
mareska
Reagovat

32: Myslím, že Klea dojíždí na pravidelné konzultační dny do Prahy….a protže slovo trblietajúci je na zlomení jazyka, zavedla nové slovo TRENDY, které mladým a neklidným stylistům zní více libozvučně….:)

36
mareska
Reagovat

33:zdravím, kolegyně…:)

37
Bazinga
Reagovat

33 – :-), ahojky :-)

35 – :-D, ano, ta jazyková bariéra… ale TRENDY je takové pohodlné, s tím se rozhodně nikdo neztratí :-)). Sice až jim v tom dalším běhu vysvětlí co to znamená, tak už bude TRENDY zas něco jiného, ale tak co už… na to si prostě musí přijít každý TRENDISTA sám… :-))

38
Bazinga
Reagovat

pokrač. 37 a jinak taky souhlasím s tím, že jít do Lídlu nakupovat s taškou z Lídlu je NAPROSTO TRENDY FAUX-PAS !! Buď bych to viděla na nakupování ZÁSADNĚ A POUZE v biopotravinách, jakože bojkot Lídlu (klid, bojkot se snad dá vygůglovat), anebo jako správná pindulína s papírovou taškou z parfumérky … :-))) no a nebo jako tvrdé jádro TRENDY se nebát jít do Lídlu s kolekcí tašek : Tesco, Albert, Billa… :-))

39
mareska
Reagovat

37: vizážista, trendista, stylista…naštěstí, spousta lidí chápe, že ne všechno, co je rádoby TRENDY, lze navléct na každého….jak by vypadala třeba Zlata Adamovská narvaná v těch harémposrávačkách?….určitě úžasně, je to přece tak TRENDÝÝÝÝ…:)))

40
Bazinga
Reagovat

39 : no ale pozor, bez minimalistického bolerka by tomu přeci jenom chybělo. To si myslím, že by Zlatě Adamovské přeci nikdo nemohl udělat … Po tom všem … :-)

41
mareska
Reagovat

39: Obávám se, že jsem ten nejtvrdší trendista…chodím do Lídlu zásadně s tou velkou modrou taškou z Ikey…:)))

42
Bazinga
Reagovat

„něco“ něco mi vypadlo :-)), by tomu přeci jenom něco chybělo …

43
Bazinga
Reagovat

41 :-))), já jsem si to myslela ! A dokonce si dovedu představit, jak pohrdavým pohledem sjíždíš všechny nevědomé , TRENDY nepolíbené, prodavačky a ostatní zákaznice… :-))

44
mareska
Reagovat

40: Kdežto takovou Kleu si v trblietajúcim minibolerku na černém trendy pytlu dovedu představit úplně živě…jak si hází bolerko ležérně přes rameno, z černého topíku jí vykukuje ramínko bílé podprdy, z do gumičky stažených podvlíkaček jí vykukují bílé ponožky v sandálech a její dokonalou vizáž doplňujě zelenofialové pandí líčení…:)

45
mareska
Reagovat

43: No jak jinak…vůbec nechápu, jak můžou být takové zaostalé a nerozumět trendy nakupování…:))

46
Bazinga
Reagovat

:-)) to je pravda. A třeba i taková 150 cm vysoká SBS-kárka by v tomto trendy oblečku nebyla k zahození… I když možná by jí trošku znervozňovalo to škrtidlo v oblasti kotníčků … :-)

47
Bazinga
Reagovat

45 – jj, já to taky nechápu. A musím přiznat, že už jen ta představa, že někdo NENÍ TRENDY, ve mně trochu vyvolává dávicí reflex… , je to skutečně nechutné !!

48
mareska
Reagovat

46: Pochybuju, určitě by ho tam měla připravené na ztrestání odbojného Mira, jako mají členové přepadového komanda schovaný nůž v botě…jedno škubnutí za gumičku a Mirovi by lezly voči z důlků…:))

49
mareska
Reagovat

47: fakt, to je úplně nepochopitelné, jak někdo může vůbec ráno vstát, když ví, že nemá ve skříni to nejnovější trendy oblečení…:)

50
Bazinga
Reagovat

tyvole, a co když praskne, že harémové kalhoty byly trendy tak někdy v roce 2009 ?

51
mareska
Reagovat

50: Ale PRD a vořech…Ikea taška je trendy už aspoň 10 let, tak se ty harémový nasrávačky nemůžou vyhřívat na TRENDY výsluní jen tak krátkou dobu, ne?

52
mareska
Reagovat

To já se spíš obávám, že jsme tu docela zaplevelily diskuzi a Prezidentka Ajda nám dá za uši….:)))

53
Bazinga
Reagovat

52 – souhlas a veĺká omluva. Klidně nás smázni, prezidentko !!

54
mareska
Reagovat

53: Tak hezký zbytek víkendu, díky za pokec a u farmáře nashledanou, milovaná kolegyně…bylo to opět fajn…:)

55
Ajda
Reagovat

Bazingo,
díky za nabízenou funkci, ale když tak, tak jenom jako ,,čestná prezidentka“ Milka klubu, ty funkce nechám dál vašemu spolku a těším se na spolupráci!
Milka je úžasný název, dokonce je fialová moje oblíbená barva, i když vlastně tomu nerozumím, takže budu trendy kráva – a ráda :-))

56
Ajda
Reagovat

22 ,
ano, co je trendy, to se dle tvé logiky hodí na každou věkovou skupinu, tleskám. Model byl velmi lichotivý, hlavně z profilu, tleskám. Stylistka vyzdvihne štíhlé nohy a navleče ji do pytle, tleskám!
Nesnížím se k tvému stylu, ale ono stačí mít vkus, nadhled a zdravý rozum. Co si dovolí dvacítka, v tom je skoro padesátka směšná.
Ale ty máš své trendy názory, vytříbený slovník, podřizuješ se módnímu diktátu podle stránek časopisů, tak šťastný život!

57
Lea
Reagovat

Hlásím, že jsem taky kráva! Ajda má dobré postřehy, se kterými se stotožňuji. Po plastikách, které jim prospějí z nich namísto šmrncovních ženských dělají zmalované diblíky. Na podpatcích se sotva udrží a hadry škoda slov.
Souhlasím, prof. Dušková byla dáma a stačilo malo. Míň je někdy víc, a tady to platí na 100%

58
monika
Reagovat

dobri den pani se hodně změnila tou proměnu to býl vikon moc se mi libýla na konci to býla druha pani co opravdu býla proměna na urovni neni pořat abý sem vinechala moc se mi libý ten pořat a lidý piši že ste ji oblekli ne heski si mislim že i pani mohla řici svuj nazor co ji sluši včim se citi dobře monika

59
Mikesh
Reagovat

snad to není ta Ivana, co sem chodila diskutovat????
Páni .. že gratuluji.
Jinak ty debaty o tom, co měla na sobě .. ježíš!! Njn, co taky čekat v takovém kurníku. Žencký, kdy konečně pochopíte, že hadry jsou to poslední, čeho si muži na ženský všimnou.

60
jířa
Reagovat

Shrnuto a potrženo, paní to prospělo na tváři, určitě i na duši a je fuk, co jí navlíkli na tech pár minut v telce, doma si oblékne v čem se bude sama sobě líbit. Povedené.!!!!!

61
anja
Reagovat

jířa, jo tak nějak :)

Mikesh, já ti nevím, ale já mám kolem sebe naštěstí chlapy co si všímají :) aspoń teda toho, jestli to ženské sluší…….. no ale tak jestli tvrdíš, že si chlapi nevšímají, tak pak hurá, holky, na přírodno a do pytlů :)

potěšili jste mě s klubem Milka, dobrý název :) a motto a poslání klubu je zajisté „sme svině!“… členská základna je, koukám, taky dobrá a stále se rozšiřuje :)

62
Mikesh
Reagovat

anjo, tak oblečená musí bejt, to samo, Jako samozřejmě si všímaj – ale jestli má v tom figuru a tak. Takže když je kóča, stačí tričko (event. nějakou sexy podprdou vylepšený kozy) a rifle (pokud nemá zadek jak pytel od cementu), jinak ještě snad účes, co se chodí k obličeji, není co řešit. Jestli to kóča není, pak si na sebe může hodit co chce, stejně to má u chlapů marný. Jakože pochválit jó, když jí to sekne, ale zrovna tyhle trendy srandy, co na Ivanu navěsili .. no, dobře, může s tím mezi lidi, jinak ovšem obhlédnu (na ní) něco úplně jiného.

63
ivana44
Reagovat

Moc děkuji za názory.Kadeřník Tomáš je super a moc mi pomohl.A vy milé dámy komu se nezamlouvalo oblečení tak je to váš názor .Já jsem si celý ten čas s partou super lidí užila a to byl ten cíl nakoply mě a ted mám konečně pro co žít

64
Lucie Jedličková
Reagovat

Zdravím Vás,musím jen a jen chválit tuto neuvěřitelnou proměnu..úplně mě to dojalo, moc to paní Ivaně sluší a asi si umím představit,jak jí to vše otočilo život. Evidentně si to zaslouží…takže Vám přeju další spokojené a šťastně proměněné lidi a Vám Paní Ivanko už jen úsměv na tváři a hodně zdraví…Lucie

65
jeptisak
Reagovat

Paní Ivance to noc pomohlo.

Přidat komentář