Panáček v reality show

Mladší o pár let – 9. díl: Manželé Eliášovi

10. Březen 2010 | napsal(a): | reality show: Mladší o pár let / 10 Years Younger

[singlepic id=495 w=420]

Manželé Eliášovi žijí léta ve spokojeném manželství. Poslední dobou se ale objevil mráček, paní Boženu začal trápit vlastní vzhled.
Božena je noční pták a zdá se jí, že vypadá hůř, než by mohla. Podstoupila dokonce aplikaci botoxu. Její efekt byl tak zanedbatelný, že si ho nevšiml ani manžel. Kde se stala chyba?
Když si paní Božena zjistila, kolik by musela na zákroky plastických chirurgů našetřit, výsledná částka ji srazila k zemi. Začala se smutně smiřovat s realitou, ale svitla jí naděje a později i přálo štěstí. Byla vybrána do pořadu Mladší o pár let.
Pan Jiří si příliš zákroků nepřeje, ale je připraven podpořit manželku a rád projde vyšetřením na Masarykově univerzitě. Ocení také rady vizážistů?

Panáčkův skleněný box

Jako vždy, můžete tipovat, kolik je manželům let.

[singlepic id=496 w=420]

Manželé Eliášovi spolu tráví veškerý volný čas, nejraději provozováním společných koníčků. K nim patří otužování a rybařina. Seznámili se před lety při odstřelu domu. Ona bydlela naproti a stavební inženýr Jiří řídil detonační práce. Letos oslaví dvacet let manželství.

[singlepic id=511 w=420]

Paní Božena je v dobré kondici. Díky častému pobytu na zahrádce, pohybovým aktivitám, celoročnímu koupání a kladnému vztahu k práci se cítí pružná a svěží. Manžel jí často říká, že je ještě v pubertě, což bere jako lichotku.

[singlepic id=512 w=420]

Pan Jiří se díky aktivitám, které provozují s Boženou, také vyhýbá nachlazení či chřipce. Cítí se zdráv, bere jen léky na vysoký tlak. Má problémy s trávením, s těmi se však ještě lékařům nesvěřil.

SKLENĚNÝ BOX

Boženě tipují lidé – 62, 65, 63, 63, 67, 60, 65, 70. Průměr je 64 let, skutečnost 56.

[singlepic id=513 w=420]

Jiřího tipy – 73, 69, 70, 73, 73, 70. Průměr 71 let, skutečnost 66.

[singlepic id=514 w=420]

DNES ZAČÍNÁME U MUDR. MOIDLOVÉ

Božena už kdysi podstoupila omlazení botoxem, ale výsledku si nevšiml nikdo, později se jí spíš smáli za vyhozené peníze. Dnes jí napíchne injekce přímo Mudr.Moidlová a to do čela, zřejmě nosoretní rýha, výplň rtů a odstranění pigmentových skvrn na nose a bradaviček z obličeje.
Jelikož paní Božena podstoupí i operaci očí a facelift, je podivné, že jí tyto úpravy prováděli před plastickou operací. Nebo jen chyba střihu?
Pan Jiří se nevyhne botoxu a výplni do čela a výplní mu zvednou ústní koutky nahoru.

KLINIKA PREVENTIVNÍ MEDICÍNY MASARYKOVY UNIVERZITY BRNO

Boženka váží 81,3 kg. Má velké množství tuku, doporučili jí 19,5 kg zhubnout, svalové hmoty má dostatek. V jídelníčku chybí zelenina a obiloviny. Doporučili jí zvýšit konzumaci nízkotučných probatických mléčných výrobků.
Je to neuvěřitelné, ale pan Jiří má víc útrobního tuku než jeho žena. Měl by 12,5 kg tuku zhubnout a 7 kg svalové hmoty nabrat. V jeho jídelníčku chybí bílkoviny, což je důvod nedostatečné tvorby svalové hmoty.

PLASTICKÉ OPERACE

Mudr. Andrej Sukop doporučil paní Boženě facelift obličeje a operaci horních a dolních víček.
Jejímu manželovi, který původně o žádné zákroky nestál, upraví oční víčka. Má velké přebytky kůže kolem očí.

[singlepic id=515 w=420]

Ještě je čeká bezbolestná liposukce. U paní je to břicho, Jiřímu ji provedou na podbradku a pažích.

[singlepic id=516 w=420]

Paní Božena by ráda zhubla. Kde dělá chybu? Nesnídá, obědvá později, miluje špek a těstoviny. Bude muset začít pravidelně jíst, přidat odpolední svačinku a k večeři více masa a zeleniny.
Pan Jiří má problémy se svalovou hmotou. V jeho jídelníčku je nedostatek masa, mléčných výrobků i vajec. To vše musí doplnit a omezit sacharidy.

STOMATOLOGICKÁ KLINIKA

Mudr. Václav Kopecký vidí problému u obou manželů.
Božena má rozdílnou barevnost zubů, odlišné výplně, korunky. Řešením bude celková rekonstrukce horní čelisti.

[singlepic id=517 w=420]

Pan Jiří má nevyhovující můstek, zhotoví se mu nový.

TÝM MICHALA ZAPOMĚLA

[singlepic id=518 w=420]

Složení odborníků se nedávno změnilo a i proměny jsou lepší. Poradili jim co si oblékat, změnili účesy a celkově udělali za všemi zákroky estetickou tečku. Je zajímavé, že Jiří nikdy nenosil džíny, poprvé mu je oblékl až Kája Pavlíček.
Vlasy měla Božena prošedivělé a zničené černou barvou. Odstín se pokusí zjemnit na tmavě hnědý a pomocí ionizačních prostředků a přípravků jí vlasy vyhladí.
Pan Jiří má vlnité, nepoddajné vlasy, značně šedivé. Následuje kvalitní sestřih a speciální barva určená pouze pro pány.

A jako vždy pár záběrů proměněného páru.

[singlepic id=519 w=420]

[singlepic id=520 w=420]

[singlepic id=521 w=420]

[singlepic id=522 w=420]

ZÁVĚREČNÝ SKLENÉNÝ BOX

Božena – 50, 50, 40, 35…
Jiří – 52, 58, 40, 55, 50, 40…

[singlepic id=523 w=420]

[singlepic id=524 w=420]

[singlepic id=525 w=420]

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Mladší o pár let / 10 Years Younger

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
1
Cubbi
Reagovat

Nechci být troufalý, ale tohle bude starší pár.
Něco málo okolo 55-60

2
Jana r.
Reagovat

No nevím. Paní skončila po plastické operaci s pěkně rozjetou pusou do stran, pusa se jí rozjela o dobré 2 cm. Takhle nevypadal na žádné fotce za mlada, byl to jioný člověk a tak nějak ne hezčí. Na závěr na sobě měli oba dost vysokou vrstvu makeupu, což zblízka taky pěkné není. Zuby jako vždy byly nejlepší. určitě kdyby všichni účastníci pravidelně chodili k zubaři, kadeřníkovi, pěstovali pravidelný a intenzivní pohyb a zdravěji se stravovali, tak tyto pořady nebudou potřebovat. V praktickém životě se většina pánů určitě nebarví vlasy a nedává si makeup, o píchání botoxu ani nemluvě. Takže ani tento pán to nebude dělat a za 2 měsíce je tam, kde předtím. Snad se bude alespoň pěkně strojit. Paní nevím, ta proměna je pro mě rozpačitá.

3
anja
Reagovat

no jo, jeden dil jako druhy, je to jako pres kopirak… tady te pani dali vice botoxu kolem rtu nez by meli, vypadala jako kacer donald (viz dr. moidlova)… zajimalo by me jak tihle vsichni lidi budou vypadat po pul roce, kdyz botox prestane pusobit a kolagen se vstreba…

4
Sima
Reagovat

pán měl pěkně udělané vlasy, u paní oceňuji nekřiklavý make-up (ve srovnání s některými předchozími), ale ta pusa se jim vážně nepovedla, udělalo to z ní kachnu aneb dvojnici paní „doktorky“, navíc získala takový ten neustále stejný a lehce překvapený výraz, který je typický pro „botoxiky“. podle mě byla úprava jejích rtů naprosto zbytečná, předtím měly krásný tvar. inu, kdo chce kam…

5
Maxx
Reagovat

Ouu dámy, jsem nevěděl, že když někdo jde na plastiku, že to později nějak splaskne. Asi jsem out, ale myslel jsem, že to jako vydrží několik let. To se pak musí chodit na další vpichy nebo jak to je. Je nějaká plastika, kde se nemusí později chodit na další zákroky aby to vydrželo? Se v tom nevyznám.

6
ajda
Reagovat

Maxxi ,
můžeš jít třeba na facelift, to ti vypnou kůži většinou za ušima je řez a přebytečnou kůži odstraní. Minule paní vzali 7 cm kůže. Cena 30-40 tisíc, hojení několik týdnů, výsledek je vidět jak u koho, někdy až po pár měsících po totálním zhojení. To ti vydrží pár let, než zase pokročí proces stárnutí. U nás je faceliftem populární Vondráčková.

Nebo máš botolutoxinové injekce (botox). Ty mají dočasný účinek, do 6 měsíců se vstřebají a opět potřebuješ cca 5-6 tisíc na píchaneček nový. Ale i víc, pokud si necháš napíchnout mimo čela i oční okolí, nosoretní rýhu atd. Několik dní jsi zcela bez mimiky, mimické svaly jsou ochrnuté právě tím botoxem.
To jsou rady laika, ale mám ve svém okolí jednu botoxovou „dámu“ po 5 letech pravidelné aplikace má mimiku v háji, totálně změněný výraz.

Nebo liposukce podbradku – 15 tisíc, ta je trvalá, pokud nepřibereš . A jsou i další liposukce a další zákroky, klidně se zase zeptej :-))

Tento díl jsem ještě neviděla, snad zítra dopoledne + rekap a fotky.

7
anja
Reagovat

¨jo Maxxi, presne jak ajda pise, botox vydrzi cca 6 mesicu, jedine co je skutecne nafurt je operace vicek, u nekterych ma i vyznam zdravotni… jeste dalsi metoda, ktera se v poradu objevuje, je aplikace kolagenu s kyselinou HA, to dr moidlova tusim ted delala panovi kolem nosu a ust, na cele mel botox, nosoretni ryhy doplniene kolagenem – aspon co sjem si vsimla, ze mu nezmizela mimika, kolagenove vyplne taky do roka mizi, ne tedy jak botox uplne, ale ze 70-80 procent..

8
Lea
Reagovat

Podivna změna hlavně u paní. Snad se ji ta kačerova pusa rychle vytratí.

9
ajda
Reagovat

Se zpožděním – Mudr. Moidlové bude prý letos 47 let.
Kdysi se tu někdo na to ptal :-)

10
Maxx
Reagovat

Díky, to s tou ochablou mimikou je drsný. Ještě že o plastice nějak neuvažuju, protože tohle by mě spolehlivě odradilo =D

11
aja
Reagovat

zdravim,pani dopadla jak pisete,botox,hrozny,nemohla se chudák ani usmat ,vlasy super,a pan ?vypadal lepe pred tim,obarveny chlap mi proste nejak nesedi,celkova promena 50%

Přidat komentář