Panáček v reality show

Mladší o pár let: letní repríza a pokračování osudů

7. Červenec 2011 | napsal(a): | reality show: Mladší o pár let / 10 Years Younger

Než si nejspíše na podzim dopřejeme již třetí porci reality show pro každého příznivce plastické chirurgie, která nese název Mladší o pár let, připravila nám TV Prim na horké letní večery pořádnou laskominu. Již od čtvrtka 7. 7. můžete sledovat vždy ve 22 hodin reprízy 7 epizod z odvysílaných 2 řad Mladších o pár let.

Reprízy budou doplněny o dotáčky, jak se daným aktérům daří půl roku poté, jak žijí, co jim proměna přinesla a jak se udržují v nově získané formě. První díl bude věnován Evě Maškové a nese název Stále u koní a stále krásná.




SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Mladší o pár let / 10 Years Younger

Diskuze k článku

Počet komentářů: 25
1
Sima
Reagovat

Tak to jsem vážně zvědavá na ty návraty :-)

Reagovat

A nedají pokoj, a nedají! Jestli bude třetí řada, tak jsem zvědavá, která klinika bude potřebovat zviditelnit tentokrát. U druhé řady 3x měnili vysílací čas, jsou nepoučitelní.
Už jsem zahlídla i upoutávku na naše farmáře :-)

3
Radek aka SUNicko
Reagovat

Ajdo, v první řadě jde přeci vždy jen o peníze, ne? :) Neočekávám, že za reprízou je něco jiného, než zaplacení od patřičné kliniky.

Reagovat

3 – no jasně, prachy až na prvním místě! GHC klinika se zviditelňuje i přes Bartošovou, ale ta jim teď frnkla do Itálie, žádné řezání špeků v přímém přenose se nekoná. Stačí se podívat, jak má Iveta zmršenou liposukci noh, ale tu ji prý dělali na Slovensku.
Na ty návraty jsem zvědavá.

Takže hurá do třetí řady! Bezzubí a hodně zanedbaní nešťastníci, co chudáci nic nestíhají, jen kouří a o sebe nedbají, mají šanci být krásnými hned, bez námahy a zadarmo :-))

5
Martin
Reagovat

Třetí řada už se dávno točí a jde do toho opět klinika GHC.

Reagovat

Pokud by to měla Prima platit ze svého, tak není ani první řada. Klinika si udělá reklamu, ale pokud je to opět GHC, tak mám obavu, že je už ,,okoukaná“.

Martine, a opět tam řádí Kačenka Kornová?

7
jackie
Reagovat

Nevím co se vám na tom nelíbí jsou proste ženy které nemají čas vysedávat nekde na plastice a i penize na to nemají

8
okkvp
Reagovat

Paní Mašková se po vynovení akosi rozjuchala

9
Haha Bimbi
Reagovat

Tak výměnu téhle paní jsem předtím neviděla. Jako cožpak o to, povedlo se to, ale jednalo se opravdu spíš o výměnu :-D. Předtím trochu jetá koňařka, potom trochu umělá koňařka. Řemeslně to bylo zpracované asi výtečně, ale nemůžu si pomoct, ta paní potom byla sice tzv. krásnější, ale určitě ne přirozenější. Ty sněhobílé zuby zářily jako v hubě holywůdské star a tak nějak jako by jí lezly z pusy ven nebo co. Napletené vlasy – proč, už si to víckrát nikdy neudělá, měl jí vymyslet něco, co si potom bude moct sama udržovat nebo jí to bude schopná ostříhat místní holička. Prostě si myslím, že ženská, která celej život věnuje svojí energii něčemu jinému než vlastnímu xichtu, to potom skoro v 60 už nedožene. Není na tom nic špatného, prostě každá má priority někde jinde. A něco jiného je panička, která se celý život věnuje sama sobě a něco jiného takováhle zemitější paní, která se rozhodla být za dámu, když to teda dělaj v tý televizi zadarmo…

10
Ajda
Reagovat

Tak přemýšlím, zda se věnovat jednotlivým účastníkům MOPLu jednotlivě, nebo společný souhrn a po včerejším díle to vidím spíše na souhrný článek.

V závěru paní Mašková krásně odříkávala naučené věty ze scénáře, reklama musí být vždy a všude. Takže jsem se zasmála, když radila ženám botox, plastiky a sama tam přišla jako zdevastovaná „troska“. Nejvíc mě pobavila když chroupala pistácie a rozplývala se, že bez nových zubů toto dříve nezvládla. Jen jsem čekala, kdy se vytasí s propagací nějakého lepidla na klapačky. Dříve měla zbytky chrupu a nevadilo jí to.
Působí i po půl roce uměle, navíc přidala diblíkovské chování. Před tím to byla ženská ošlehaná větry a prací, nyní přestárlá umělá koňařka. Pokud ji zabrala kamera zblízka, byly vidět nánosy makeupu, otřesně napatlané stíny, tvářenka, celkově ten nový vzhled a její styl života spolu neladily.

Jackie,
myslím si, že je dost žen, nebo většina, které o sebe pečují přirozeně celý život, a o plastikách neuvažují. Ale pokud si některé účastnice stěžují, jak na sebe nemají čas, nepečují o sebe, nemají peníze, ale denně vykouří krabičku cigaret, tak jak to potom je? Zákroky byly zadarmo, kdyby to platila Prima, točí dál Nahá jsi krásná. Takto vyšel jeden díl na několik statisíců, dokud sponzor platí, dál uvidíme ,,zázračné“ proměny, jen mám obavu, že to běžného diváka začíná nudit a sledovanost druhé řady, kdy 3x měnili čas je toho důkazem.

11
Kovy
Reagovat

Já když jsem sledoval těch pár dílů tak mi vůbec nezajímalo jaká to dělá klinika,ale ta účastnice a její osud..:-)

12
Kovy
Reagovat

Já když jsem sledoval těch pár dílů tak mi vůbec nezajímalo jaká to dělá klinika,ale ta účastnice a její osud..:-) Ale hodně mi to připomíná na Nově Druhou šanci..;)

13
Ajda
Reagovat

Kovy,
podprahová reklama se táhne celým pořadem. Mě třeba klinika zajímala hodně. S Druhou šancí to moc společného nemá, tady se řeší jen vzhled.
Z ošklivého, zanedbaného káčátka je najednou krasavice nesmírná, šokovat diváka, nalákat klienty, proč nevyužít toho, že plastiky jsou v kurzu, to je podle mě cíl pořadu. Svědčí o tom i výběr účastníků. V druhé řadě tam tak polovina neměla co dělat. Jsem zvědavá, které tři díly neodvysílají, je jasné, že tam to zřejmě nedopadlo.

No hlavně, aby do třetí řady nezapomněli pozvat Kačenku :-))

14
okkvp
Reagovat

10 – jj, já měla co dělat rozeznat předěl mezi původním dílem a dotáčkou – možná jsem se nesoustředila, ale přišlo mi, že tu původní po nějakém to měsíci snad vystřihli a nahradili. Tam totiž tak strašidelně uměle nevypadala a chovala se ještě normálně. Že měla blbě udělané zuby a vycpávky u rtů bylo vidět už původním, v dotáčce to bylo ještě patrnější. Zdiblíkování bacilo do očí a strašidelný makeup s prstem od heny namalovaným obočím též. Jestli jí to v reálu opravdu takhle vlezlo na mozek, tak potěš pánbůh a zlé pryč. Děsím se dam diblíků už před proměnou.
Podle mě by měl být pořad přesunut na dopoledne na Prima Love. Ideální by ale byl samostatný program jen pro Horsta Fuchse a teleshopingy – tam by to k těm reklamám na zázračné hubnutí otylých bývalých jihoamerických missek, zázračné kosmetice Victorie Principal a podprsenkám Abra sedlo jak prcka na hrnec.

15
Ajda
Reagovat

14 – docela jsem zvědavá na přestárlou růžovou Bárbínu, co měla jediný cíl – nahánět zajíce a ztracené mládí.

Reprízovat mohli na Love a z dotáček udělat samostatný díl.

16
okkvp
Reagovat

15 – na Vlastičku jsem taky zvědavá, stejně jako na Evičku o díl před ní

17
Ajda
Reagovat

okkvp,
já tipuji, že Miluši, které neudělali větší prsa a tak byla protivná, nejraději by s tím sekla, že tu neuvidíme. Nemá prsa, u zubaře vyváděla jak děcko, klapačky možná nenosí, natáčení odmítá. Ale třeba budu překvapená :-))

18
Wanna be your monster
Reagovat

V dotáčce mi přopomíná Evu Mázikovou, možná stejná klinika :)

19
Ajda
Reagovat

Eva Vavříčková, Miluše Holubová, Jana Božková a Jan Rozsypal – tak tyhle už podle infa ze stránek Kliniky GHC neuvidíme.

okkvp,
na Evičku se těšíš zbytečně a já na Miluši taky :-((

20
okkvp
Reagovat

19 – škoda, doufám, že nám to Vlastička vynahradí :-)

21
Sima
Reagovat

Vlastičku vídám do dneška na některých citylightech v Praze a vždycky mě v těch kurvích červených šatech znovu vyděsí. Doufejme, že nějakého zajocha klepla, nebo se do moplu přihlásí znovu a bude chtít zadek ála Jennifer Lopez a modelaci pánevního dna.
Nevíte, jestli jsou díly i s dotáčkami na webu? Viděla jsem, že tam druhá řada zase je, ale jestli tam není dotáčka, ani se mi to nechce pouštět :)

22
Ajda
Reagovat

Simo,
na streamu je už díl s dotočeným koncem, tak stačí najet na posledních pár minut.

23
okkvp
Reagovat

Vlastička tedy opravdu vypadá líp, ovšem líp vypadá každá, která se po práci kačenky alespoň jednou umyla.
Jinak ale chudinky dcery ….

24
Ajda
Reagovat

Vlastička se projevovala jako zhulená, ale udržovaná padesátka. Pokud nepromluvila, pohoda. Ale její perly, to byla síla. Dcery musí mít radost tahat sebou takovou starožitnost!

25
LadyXL
Reagovat

Vypadá dobře, ale je to tak nějak relativní.Diblíkovské chování…, z toho mívám husí kůži. A nějak se mi nechce věřit, že by s ní chodily dcery rády na diskotéku… Vypadat dobře – to je super, vypadat na 35 /to tedy ani náhodou/ – fajn, ale neměla by se taky tak chovat. To už je faux pas… Jo a když už se jí tak líbí plastiky, tak ať jí i zmenší nos…

Přidat komentář