Panáček v reality show

Mladší o pár let – 7. díl: Manželé Petrovi

25. Únor 2010 | napsal(a): | reality show: Mladší o pár let / 10 Years Younger

[singlepic id=448 w=420]

V dalším díle pořadu Mladší o pár let se bude zkrášlovacím procedurám podrobovat opět dvojice, tentokrát manželé Petrovi. Paní Andrea má několik zákroků plastických chirurgů za sebou a nyní by ráda operaci nosu, facelift a zvětšení rtů. O plastikách uvažuje už nějakou dobu, a i když se původně do pořadu přihlásil pouze její manžel, měla nakonec velkou radost, že byla také vybrána.
Pan Ladislav uvažoval o liftingu a novém chrupu. Řada zubů mu totiž chybí a zbývající jsou podle něj v dezolátním stavu. Plastická operace je Ladislavovým přáním už asi 10 let, ale nikdy si ji nemohl dovolit z finančních důvodů. Hodně pracuje, spí jen 4-5 hodin denně a to vše se podepsalo na jeho vzhledu.

Panáčkův skleněný box

Kolik milí čtenáři tipujete této dvojici let?

[singlepic id=449 w=420]

Andrea a Ladislav Petrovi se poznali před lety v nemocnici, kde oba tehdy pracovali. Andrea je dnes chůvou. Bydleli spolu na ubytovně, nyní mají podnájem malého domečku na okraji Prahy a několik let jsou manželé.
Od počátku Sabina slibovala překvapení, já vám ho prozradím hned na začátku. Andrea byla ještě před 13 lety Pavlem. Podstoupila změnu pohlaví, protože ženou se cítila od šesti let. Ladislavovi se svěřila až po čtyřech letech. Má za sebou sedm plastických operací a změny nikdy nelitovala. Od té doby slaví narozeniny dvakrát ročně. V lednu a v září. Ty druhé má radši, je to datum operace.
Co jim na sobě vadí? Andrea by ráda rovný a menší nos, zvýraznit oči a trápí ji malé rty. Ladislav má přímo otřesný stav chrupu, vrásky a hodně přepadlá víčka.

Skleněný box

Ladislavovi tipují: 55, 54, 49, 54, 3 x 45, 55, 3 x 50, 55, 53. Průměr podle Sabiny je 51 let, reálně mu je 45!
Andrea a tipující: 43, 40, 40, 3 x 45. Průměr 43 let. Ve skutečnosti jí je pouze 34.

Kouření

Oba kouří dlouho a hodně. Andrea by se ráda závislosti zbavila i proto, že po cigaretách hodně kašle a to by nepříznivě působilo na stehy po operaci nosu.
Terapie probíhá tak, že na ně působí elektromagnetické vlnění. To způsobí změnu informací v buňkách organismu a tělo dříve na nikotinu a dehtu závislé, ho nyní začne odmítat.
Elegantní čelenka, ruky na deskách, 30 minut brnění a jsou z nich nekuřáci. Jak jednoduché!

[singlepic id=460 w=420]

Klinika preventivní medicíny Masarykovy univerzity v Brně

Andrea má nepravidelnou životosprávu. Ve výživě jí chybí ovoce, zelenina, obilniny a mléčné výrobky. Je jednou z mála, která by mohla přibrat 1,5 kg tuku.
Ladislav nesportuje, nulová aktivita. Nedostatek spánku (5h) způsobuje jeho unavený dojem, kterým působí.

Zubní klinika a Mudr. Kopecký

Ladislavův chrup je děs a hrůza v jednom. Totálně zanedbaný, chybí většina zubů, torza jsou s kazy a je tam i vada skusu.
Kvůli této vadě upustil Mudr. Kopecký od totální náhrady protézou. Zkažené zuby projdou celkovou opravou, zbrousí mu čelist a vyrobí prozatímní náhradu. Mezi tím mu zhotoví rozsáhlé keramické můstky. Jeden zub stojí 5-10 tisíc.
Andrea má sice zubů více, ale také ne v dokonalém stavu. Proběhne bělení a čištění, odstraní velké množství zubního kamene a na přední zuby jí nasadí keramické fasety. Cena jedné fasety se pohybuje kolem 10-15 tisíc.
U této dvojice opravdu nákladná rekonstrukce chrupu. Ladislav se ujišťoval, zda ho to nebude bolet. Zajímavé, že ho nebolel život s dosavadním torzem zubů. Sám potvrdil, že o zuby už ani nedbal po stránce čištění. Silný kuřák a zkažené zbytky zubů, umíte si představit ten odér? Raději ne!

[singlepic id=461 w=420]

[singlepic id=462 w=420]

[singlepic id=463 w=420]

Plastické operace

Ladislav má největší problém v oblasti očí. Rozsáhlé kožní nadbytky komplikují navíc kožní výrůstky.
Mudr. Andrej Sukop provede operaci horních a dolních víček, hojení je bez komplikací, nemá ani modřiny, což je u těchto zákroků výjimečné.
Mudr. Moidlová a její injekce nesmí chybět ani v tomto díle. Botox napíchne do čela a dalším zákrokem bude laserové ošetření. První bude zaměřeno na pevnost a pružnost tváří a krku, druhý druh záření odstraní červené žilky z obličeje pana Ladislava.

Andrea podstoupí operaci nosu u Mudr. Jiřího Borského. Sesekne jí hrbol a vymodeluje menší nos. Operace je bez problémů, po ní má tamponádu obou nosních průduchů a stříškovou sádrovou dlahu. Ani ona po zhojení nosu neujde pozornosti Mudr. Moidlové. Botox do čela, implantáty do horního rtu a navíc zvýrazní kontury a barvu rtu spodního.

Zkrášlování

Kadeřník Michal Zapoměl začne Ladislavem. Jemné, zanedbané a přerostlé vlasy zkrátí radikálně strojkem.
Andrea nevěří, že jí mohou pomoci. Vlasy má chemicky doma odbarvované, díky tomu suché a lámavé, proto pořádně nedorůstají. Nová barva a později i prodloužení vlasů, pokud jsem dobře rozuměla, použil metodou hair-talk.
Vizážista opět nezklamal a Andrea má ve finále legíny. Mám pocit, že jejich výrobce sponzoruje celý tento projekt :-)
Manželé se po celou dobu, po kterou podstupovali zákroky neviděli, proto je pro ně finále velkým překvapením nejen z vlastního vzhledu, ale i z proměny partnera.

Později, pokud Prima dá tento díl na Stream přidám i pár fotografií.

Závěrečný box a tipující

Ladislav prý dnes vypadá na 39, 35, 39, 38, 40 a dokonce 30!!!
Andrea omládla na 30, 29, 28, 30, 27…

[singlepic id=450 w=420]

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Mladší o pár let / 10 Years Younger

Diskuze k článku

Počet komentářů: 16
1
Ajda
Reagovat

Na tuhle dvojici jsem hodně zvědavá, vypadají jako otec s dcerou.

Skleněný box na Panáčkovi – kolik jeho čtenáři tipují této dvojici let?

2
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Týpek tak lehce přes 40, žena něco kolem 30.

3
RadstaR
Reagovat

40 pani a 50 chlapek.

4
Lea
Reagovat

Vypadají jak dva bezďáci z hl.nádraží, ještě jim dát igelitku do ruky. Jsem zvědavá co ona má za plastiky,vypadá hrozně. Ona zanedbaná třicíka, on vypadá na padesát,ale tipnu 42 a 6 zubů v puse :-o

5
RadstaR
Reagovat

Dobra veta: Driv jsem se jmenovala Pavel :D

6
Dana
Reagovat

On se změnil dost a k lepšímu. Ona mi s těmi dlouhými vlasy připadala jak transexuál.

7
Lea
Reagovat

Možná nebýt toho,že byla Pavel, tak je Prima
nevybrala, chtěli senzaci. Vadil mi trapný humor Ladislava.

8
RAINMAN
Reagovat

Někdy zazní věk již v upoutávce na pořad.
Nuda!
A největší nuda je seriál Džungle rtěnek.

9
anja
Reagovat

no nevim, minule Martina ze swngers, ted Andrea transka, ma to prima zapotrebi cpat tam lidi s takovou minulosti?… jinak, promena Ladislava byla markantni, nakonec se z nej vyklubal docela prijatelny chlap – ovsem, pokud by o sebe tech 20 let dbal, byl by takovy normalne… mam z toho poradu jakysi divny pocit, nemuzu si pomoct, a tesim se na Ano sefe :)

10
sigi
Reagovat

po včerejšku vypouštím tento pořad ze svého programu. dělá se mi zle z těch zanedbaných zubů a lidí bažících po mediálním zájmu. říkám fuj a jdu pryč :o)

11
Cubbi
Reagovat

České realityshow, soutěže, pořady jsou opravdu o jednom a to o ho*nu.
Myslím si, že jediné soutěže a realityshow, které kdy koho bavili byli VyVolení. I Superstar v ČR podání stojí za nic. Jedinná česká přijatelná pro mně realityshow jsou VyVolení aneb, jak zavřít 16 lidí do jednoho domu.

12
Ajda
Reagovat

Viděla jsem zatím jen poslední třetinu a ten dojemný příběh o změně pohlaví. Kdyby toho nebylo, věřím, že ani oni by nebyli vybráni, v tom mám podobný názor jako už někdo zde v diskuzi.
A příští díl opět pár a opět děs! Závěr bude snad patřit bezdomovcům z hl. nádraží.
Čekala jsem jiné typy účastníků, většina je vyloženě zanedbaná, prokouřená a co nestihli sami, do toho je stylizovala Prima.

A to co nevidět začne Hledá se táta! A máma. Už teď se děsím, co u druhé řady vyleze za exoty, v první byl výběr „tatínků“ otřesný.
Teď přidají i bonus – maminky :-(

13
RAINMAN
Reagovat

To je právě na tom dobrý, protože v podobných pořadech jde vždy o modelky (respektive super krásný holky), kdežto tady budou obyčejný nány.

A co se týče kamery, střihu, komentářů, hudby atd., tak bych řekl, že už první série Hledá se táta byla na výborné úrovni. I teď to dělal Uher, takže to bude opět výborný… a díky všem těm účastníkům i zajímavější než 1. řada.

14
lištička
Reagovat

Prave že kdyz to delá ten slaboušek Uher, tak to je vždy trapas, Rainmane, moc si mu tou pochvalou nepomohl, jako PR jsi to moc dobre nevymyslel. Ten porad je šíleně roztekaný,neurotický, chaoticky.

15
Terka
Reagovat

Když jsem se dozvěděla,že má Andrea za sebou několik plastic. operací,říkala jsem si,kde je asi má,že to není vidět :D Ladislavovi proměna prospěla,ale Andrea mi přijde,že vypadá jako nějaký tranzvestita..asi věděla,proč se předtím nemalovala..:D

16
Míša
Reagovat

To je snad fuk, kvůli čemu je vybrali, ne??
Proměna úžasná!!! Hlavně pan Ladislav…..bylo vidět, že se mu hned chce usmívat a to je dobře. Před proměnou bych si o něj neopřela ani kolo ale po bych se k němu hlásila :-) Fakt po proměně vypadá výborně!!
A Andrea?? Taky super, ale ty dlouhé vlasy mi taky moc neseděly a když trochu ubere s líčením, tak to bude ideální.
Prostě slušivý páreček.

Přidat komentář