Panáček v reality show

Mladší o pár let – 5. díl: Dvě dámy v nejlepších letech

10. Únor 2010 | napsal(a): | reality show: Mladší o pár let / 10 Years Younger

[singlepic id=380 w=420]

V dalším díle pořadu Mladší o pár let uvidíme Gabrielu Westfálovou a Martinu Radovou.
Tyto dámy rozhodně nepatří mezi příslušnice starší generace, přesto obě už delší dobu uvažují o možnosti podstoupit omlazující zákroky.
Gabriela se už chystala, že si na plánované operace vezme půjčku. Její stav je tak ideální výzvou pro odborníky, kteří ukážou, jak mohou výsledný vzhled ovlivnit opravdové maličkosti.
Martině osud nedopřál partnera, na výchovu své ratolesti je sama. To se podepisuje i na vzhledu, protože se jako každá svobodná matka má co otáčet.

[singlepic id=381 w=420]

[singlepic id=382 w=420]

Obě ženy se před natáčením neznaly, byly vybrány na základě podobného životního osudu.
Martina Radová je z Chomutova a momentálně na mateřské dovolené s půlročním synem Jakubem. Partner ji opustil po dlouhodobém vztahu v období těhotenství.

[singlepic id=383 w=420]

Gabriela Westfálová je dvakrát rozvedená, má dceru Karolínu (18) a Valerii (11). Pracuje jako referent majetkové správy Policie ČR.

[singlepic id=384 w=420]

SKLENĚNÝ BOX I.

Jako vždy, žádná změna – nenalíčené, mastná hlava, účes v jakém určitě běžně nechodí, nahrbený postoj a hlavně tragický výraz ve tváři. Oblečení nejlépe hodně nemoderní, tentokrát to byly úpletové roláky. Díky tomu všemu hádali tipující Martině Radové 47, 50, 45, 40 let, tedy průměr byl 45. Ve skutečnosti je této mladé mamince jen 35!

[singlepic id=385 w=420]

Lépe nedopadla ani Gabriela Westfálová. Tipy 47, 50, 45-50, 43 – průměr 47 let. Ve skutečnosti má pouhých 39!

[singlepic id=386 w=420]

KLINIKA PREVENTIVNÍ MEDICÍNY MASARYKOVY UNIVERZITY v BRNĚ

Obě projdou celkovým zdravotním vyšetřením. Zkoumání je podrobeno i jejich stravování a fyzická kondice.

Gabriela je na tom celkově dobře. Je drobná, štíhlá, jako jedna z mála by mohla zvýšit podíl tuku. Měří 157,5 kg a váží 49,7 kg. I když nemá zdravotní problémy a váhově je spíš pod normou, chybí jí svalová hmota, tu by měla nabrat. Také v jídelníčku by měla přidat konzumaci ovoce a zeleniny a zvýšit příjem mléčných výrobků.

[singlepic id=389 w=420]

[singlepic id=391 w=420]

To u Martiny to tak ideální není. Měří 172,5 cm a váží 78,2 kg. Protože má 7kg tuku navíc, jedná se už o nadváhu. Navíc Martina občas konzumuje alkohol, kterému by se měla kvůli svým zdravotním komplikacím úplně vyhýbat. Měla by na doporučení lékařů změnit životosprávu a snížit tělesnou hmotnost.

[singlepic id=390 w=420]

RADY OHLEDNĚ ZDRAVÉHO STRAVOVÁNÍ (nejen pro maminky)

Co jíst?
Menší dávky jídla 5 x denně.
Maminky navíc 2-3 porce mléčných výrobků obohacených o probiotika. Přidat vápník.
5-6 porcí zeleniny
2 l tekutin

[singlepic id=392 w=420]

MUDR. ANDREJ SUKOP A MUDR. MARTA MOIDLOVÁ V AKCI!

Martina podstoupí po konzultaci úpravu horních a dolních víček. Také vyšetření pihy na nose a její následné odstranění. Operace víček bude náročnější, má kožní nadbytky kolem očí.

[singlepic id=387 w=420]

Gábině provede facelifting obličeje a úpravu horních a dolních víček. Vyhladí vrásky v okolí očí a odstraní tukové váčky u vnitřního oka. Cena za facelift 30-45 tis. Kč. Víčka se pohybují cenově kolem 10 tisíc. Celkem tedy operace vyjde se vším všudy v rozmezí 50-70 tisíc.

[singlepic id=388 w=420]

Pár záběrů před zákrokem a po něm. Nechybí ani Mudr. Moidlová a její injekce botoxu.

Víčka se hojí zhruba týden, potom se vyndají stehy a modřiny zmizí do 2-3 týdnů. Po celkovém faceliftu je hojení dva týdny, ale dosedá a modřiny mizí individuálně až po několika týdnech, většinou po dvou měsících již nejeví obličej známky po zákroku.

Sabina Laurinová: ,, …já říkám – krásnější a mladší dvojnice Madonny!“ ( o G. Westfálové po zákroku)

[singlepic id=393 w=420]

[singlepic id=394 w=420]

Martina podstoupila méně razantní zákroky, trvaly zhruba 2h. Mudr. Moidlová jí vyplnila nosoretní rýhy, zjemnila a lehce vyplnila střed horního rtu a zvedla malinkou koutky rtů směrem nahoru. Tento zákrok odhadla cenově mezi 10-20 tisíci.

[singlepic id=395 w=420]

[singlepic id=398 w=420]

Injekce botoxu nesmí chybět!

[singlepic id=396 w=420]

[singlepic id=397 w=420]

Zubní klinika a Mudr. Václav Kopecký

[singlepic id=399 w=420]

Gábina nemá zcela kompletní a bezchybný chrup. Je nutné provést zákroky dlouhodobého charakteru. Václav Kopecký jí doporučuje odstranění vadného zubu a jeho náhradu doplnit o můstek nesený implantáty. Zuby je potřeba obrousit, vybělit, překáží tam osmička. Záleží na Gábině, kolik a které zákroky podstoupí. Stomatolog jí doporučil zvýšit pečlivost ústní hygieny a bělení zubů podstoupila rovnou u něj v ordinaci.

[singlepic id=400 w=420]

SILNÁ TROJKA NA ZÁVĚR

Nebo nejslabší článek v řetězci proměn?

[singlepic id=413 w=420]

Gábina má jemné vlasy zničené vlastním barvením. Kadeřník jí mírně ostříhá a nová barva bude tón v tónu.

[singlepic id=402 w=420]

Martina má poničené, krepaté, suché vlasy. Ostříhají konce a probarví je novými šetrnými barvami, aby vlasy přestaly být suché a měly lesk.

[singlepic id=401 w=420]

Účesy zatím jen zezadu, ale v této fázi měli podle mě lepší tvar než finální úprava.

Následuje líčení a oblékání. O výsledku ať si každý udělá názor sám.

MARTINA (35)

[singlepic id=406 w=420]

[singlepic id=407 w=420]

[singlepic id=408 w=420]

[singlepic id=404 w=420]

[singlepic id=403 w=420]

GABRIELA (39)

[singlepic id=409 w=420]

[singlepic id=410 w=420]

[singlepic id=411 w=420]

[singlepic id=405 w=420]

SKLENĚNÝ BOX II.

Ještě znova do vitríny, tentokrát ale s úsměvem, rozverný laškovný postoj a svůdné pomrkávání po kolemjdoucích, kteří tentokrát tipují Martině 35, 33, 32, 30 let. Gábině tipují 35, 35, 34, 32, 30, 28.
Možná by někteří také potřebovali navštívit lékaře, tentokrát očního.

[singlepic id=412 w=420]

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Mladší o pár let / 10 Years Younger

Diskuze k článku

Počet komentářů: 23
1
Lea
Reagovat

Tak nevím,ale i když to oběma slušelo, vypadaly na konci usedle a starší.
Celkově se mi zdá
pořad díl od dílu nudnější,stále stejné zákroky, přece plastika není jen facelift a korekce víček. A kadeřník fláká ta mikáda jak Baťa cvičky.

2
Petra
Reagovat

Souhlasim s Leou, tenhle dil mi moc vydareny neprisel. Pani Martina jeste jakz takz, vlasy moc hezke, dokonce i ve vybranem obleceni nevypadala jako ruska bábuška, jak jsme si v poslednich dilech zvykli, ale pani Gabriela se fakt nepovedla. Saty otresne, umele řasy, to si snad delate legraci.. a uces jak uz bylo receno, jak pres kopirak. Hladke mikado, ktere bylo na zaver zespoda natoceno. Ale hrozne me bavi pani doktorka, v praci uz ji kolegyne umi paradne napodobit! :-)

3
Lea
Reagovat

Petro,taky u té parodie alá Martička Moidl,špulí kolegyně pusu jak kačer Donald ale bez botoxu? :-D
Pořad nudi,kde jsou slíbené rady divákům? Jestli to jsou ty o jídle,ty každý zná,jsou povrchní a info o ceně zákroků je mi k ničemu,ta stejně je jen orientační.

4
anja
Reagovat

mne osobne vadi na kazdem dile, ze je na pocatku ukazuji jakokdyby nahe – bez makeupu, prece takhle ty zenske normalne po ulici nechodi…? ale jedno je jiste, uz jen obycejna korekce hornich vicek udela hodne, znama si to nechala udelat a oci se ji skutecne zazracne rozjasnily, ovsem pani doktorka, mne se zda, vypada dil od dilu hure, uz jen pro srandu me zajima, kam to se svym oblicejem dotahne :))

5
Sima
Reagovat

Včerejší díl byl druhý, který jsem viděla, takže nemůžu posoudit vývoj pořadu. Obě dámy samozřejmě vypadaly lépe než na začátku, ale to by vypadala každá – v prvním záběru bez účesu, bez make-upu a potom načančaná… Obě byly ale na závěr strašlivě zmalované, jinak se to ani říct nedá. Potkat je takhle na ulici, myslela bych, že jdou „do šichty“. Myslím, že by se vizážisté spíš měli snažit namalovat je tak, aby to dámy potom dokázaly zopakovat doma, svépomocí. Rady nedostane nikdo žádné, celý pořad je jen výtečnou reklamou na kliniky plastické chirurgie.

6
ajda
Reagovat

Viděla jsem zatím jen začátek a konec, celé si to pustím večer, ale opět mě nadzvedly tipy lidí na začátku i na konci. Nevěřím, že nikdo netipoval reálněji, to platí i u těch předchozích žen. Sestříhané jak se jim to hodí a ještě jim snad za ty kecy Prima platí. Nahraný kompars, tomu bych věřila.
Jinak souhlas, vlasy – mikádo, na jedno brďo, ty dlouhé byly krásně promelírované, ale podlouhlý obličeji Martiny ještě prodlužovaly. Líčení jak do bord***!
Souhlas i s Leou, na konci sice ,,upravené“ , ale usedlé a strašně uměle vypadající.
Hlavně aby v reálu byly ony spokojené, snad nám je na závěr ukážou, jak vypadají pár měsíců po natáčení.

7
Ifa
Reagovat

Já jsem ráda, že v pořadu má Sabina, kdy mluví zpatra, celkem malý prostor. To její kuňkání bych asi celý pořad nevydržela.
Včera jsem se pobavila myšlenkou, kdyby moderovala Fear Factor :-D

8
Denisa
Reagovat

No, upřímně mi tato proměna s nejmladšími účastnicemi zatím přišla jako první opravdu, opravdu nepovedená. Obě paní moc sympatické, ale z toho výsledku jsem se docela zhrozila, oběma proměna přidala tak 15 let. Ale zase jsem názoru, že celé to bylo výborně povedené, zase do doby než nastoupilo konečné trio. Vlasy budou snad po domácí úpravě vypadat lépe, než to, co bylo předvedeno, make up tentokrát fakt hrůza – upřímně jak do „bordelu“ u obou a o oblečení ani nemluvě. Stylistka je opravdu velmi slabý článek tohoto pořadu. A jsem velmi překvapena, že si to z týmu primy ještě nikdo neuvědomil.
Každopádně si myslím, že jak se dámy doma upraví „na běžné denní nošení“ – tj. vlasy, make up, oblečení, budou vypadat skvěle ! :)

9
Lea
Reagovat

Sabina neumí ani přirozeně zahrát překvapenou,natož vyjadřit vlastní názor. Uměla Barbie, která sotva zvladá „sedící“pózy,o nějakém moderovaní nemůže být řeč.

10
Denisa
Reagovat

Ale milá je a krásná taky :)

11
Lea
Reagovat

Hezká ano,ale milá? Spíše až moc mile přeslazená,stejně jako mudr.Moidlová.

12
Dolníková
Reagovat

Tahle proměra se Vam fakt nepovedla, blondyna chudák vypadala jak z cirkusu a pani druha byla jak z E 55, No lituju je obě dvě. Nejhorší co bylo. Sabina mnouká jak kočka to se musím na ni jít podívat jestli nekde hraje mňau mňau

13
Martina
Reagovat

Toto primitivní hodnocení je nám podobné. Stále stejní zamindrákovaní přispivatelé si zde léčí své komplexy místo toho, aby se sebou něco udělali. Sama za sebe říkám dobrá práce proměny se mi líbí. Team dělá dobrou práci. Ma

14
Kamila
Reagovat

Martino,jaké primitivní hodnocení?Myslíš,že ostatní se sebou nechtějí nic dělat?Ale každý nemá „štěstí“,že ho vyberou do pořadu.To už musejí být opravdu „zrůdičky“ bez líčidel,protože, kdo vypadá jakž takž,tak ho nevyberou, protože by to nebyl takový kontrast,i když věřím, že i ty proměňované vypadaly v běžném životě daleko lépe.Určitě v běžném životě nechodily nenalíčené, rozcuchané a v nevhodném oblečení, jak se nám je Prima snaží v začátku pořadu prezentovat. Samozřejmě, že „plastiky“ pomohou, ale už dle H. Vondráčkové je zřejmá moc fotoshopu a hlavně vhodného světla! Určitě i Ty víš, že je Helenka na profesionálních fotkách hotová modelka, ale ve skutečnosti je to paní odpovídajícímu svému věku a i ty vrásky s jejími finančními možnostmi už nejdou zakrýt. Samozřejmě, že se tým snaží, odvádí dobrou práci,ale proč někomu dávat umělé řasy?Jen Kvůli dojmu? Určitě je v běžném životě nepoužije.

15
Ajda
Reagovat

Martina? Přímo Radová? :-))

Nezdá se mi, že by se tu projevovali zakomplexovaní a hlavně zanedbaní diskutující.
Práci lékařů nikdo nekritizuje, naopak. Až na Mudr. Moidlovou a její botox! Dočasná pomoc, je otázka kolik účastnic si to může následně dovolit, bez ohledu na to, že člověk ztrácí vlastní tvář a stává se maskou s omezenou mimikou. Kritika patří hlavně oné trojce. Vlasy se dají rozčesat, oblečení odložit, líčení smýt, ale prezentaci v tv se nevyhnou a tím ani kritice, nebo pochvale.

Já Martině podle závěrečných fotek tipnu klidně 50! A Gábina vypadá jako udržovaná 45! A to vše jen díky líčení.

Neměli raději včas o sebe dbát sami aktéři pořadu MOPL? (zatím muž + ženy :-)

16
Sima
Reagovat

Jako správně zamindrákovaná dodám, že obě dámy mi i přes „povedenou proměnu“ silně připomínaly dvě zachovalé padesátnice načančané na lov v bááru. Na to, že je měli omladit, to byl docela slušný výsledek :)) Dámy obě lituju, určitě si to nezasloužily.
K botoxu bych ještě doplnila, že jde opravdu jen o dočasný efekt, udává se cca 1/2 roku. Za 10-20.000 nic moc, řekla bych…

17
Martina35
Reagovat

Milá Ajdo to jsem nepsala já.Je to jen shoda jmen.Je to každýho názor jak kdo vypadá.Po zákroku jsem velmi ráda že mám udělané ty víčka že se můžu pěkně nalíčit.A co se týče toho líčení a vlasů tak bych stejně na to doma pro nedostatek času neměla vůbec čas si to takhle dělat každý den.Ale jinak jsem byla se všemi spokojená.

18
Lea
Reagovat

Martino,víčka pomůžou každému,já to beru hlavně jako zdravotní problém. I vlasy byly hezké. Největší problém nejen u vás je líčení a stylistka,ale u vás to zas takový úlet nebyl,Gábina dopadla s šaty hůř. Jak se tu píše,jde to umýt,svlíknout a v civilu asi tak uměle nevypadáte,doufám.

19
RadstaR
Reagovat

No fuj. Obe jsou zmalovane jak kur.. a Martina po tom vsem vypada jak muzatka. Celkove teda ani v jedne nejak extra velke omladnuti nevidim. Nechci tim nikoho urazit, ale tohle se fakt nepovedlo.

20
ajda
Reagovat

Martino 35, to já si jen tak „tipla“ , tvoje jmenovkyně psala stylem, jako by tam byla :-))

Líčení bylo nelichotivé a nebylo to poprvé.

21
Anděla
Reagovat

tak podle toho, co dnes psali na idnes, to líčení naprosto odpovídalo hodnocení od RadstaR (19)

22
Karla
Reagovat

Takže Prima Gabrielu „vylepšila“,aby si zase mohla přivydělávat jako pornoherečka!!!

23
Karla
Reagovat

Omlouvám se, spletla jsem si jméno, nejedná se o Gabrielu, ale o Martinu. Na idnes.cz je článek o Martině Radové i s fotkama.

Přidat komentář