Panáček v reality show

Mladší o pár let 2: Mladší vzhled = mladší partner!

14. Únor 2011 | napsal(a): | reality show: Mladší o pár let / 10 Years Younger

[singlepic id=1279 w=420]

Paní Vlastimila Kubínová je duchem mnohem mladší než její vzhled. Věří dokonce, že jí vizážisti a lékaři v pořadu Mladší o pár let dokážou změnit tak, aby vypadala na 35 let. Jsou její požadavky opravdu splnitelné?

Paní Vlastimila se cítí o 10 let mladší, než ve skutečnosti je. Bojí se stárnutí – přímo ji děsí. Ráda se proto obklopuje mladými lidmi a pokukuje i po mladším partnerovi. Z čeho plyne její strach ze stárnutí a snaha zůstat věčně mladá?
Narodila se v Praze a vyučila se v oboru kuchař-číšník. Má tři děti, žije s nejmladší dcerou. Je už také dvojnásobnou babičkou.
Věří, že kdyby si vylepšila obličej, na kterém je znát únava, nikdo by jí nehádal skutečný věk – tvář by omládla a ladila s mladě vypadající postavou. Proč je paní Vlastimila v obličeji tak ztrhaná?
Kvůli rodinným problémům má totiž dvě zaměstnání. Pracuje jako obsluha herny a k tomu se věnuje úklidům v domácnostech. Provoz na směny s sebou navíc nese nepravidelný životní rytmus, což se na jejím vzhledu během let podepsalo. Nikdy nekouřila, ale pracuje v zakouřeném prostředí. Také stravování a spánek podřídila nepříznivým podmínkám. Nenakládá si toho příliš? Co prozradí nemilosrdná síň pravdy?
Hodně na sobě pracuje a udržuje se v kondici. Cvičí a běhá třikrát týdně. Když si chce zvednout sebevědomí, jde do posilovny, kde muži vychvalují její figuru.
Vlastimila nechodí ke kadeřníkovi, vlasy jí barví kamarádka. Nepoužívá ani nijak pravidelně kosmetiku. Má suchou pleť a ošetřuje ji vazelínou.
O své povaze tvrdí, že dokáže uznat vlastní chybu a je vstřícná. Někdy až moc a lidé toho zneužívají. Mezi její koníčky patří hlavně sport – běh, cvičení, lyžování, kolo. A také setkávání s přáteli. Paní Vlastimila si rozumí s mladšími lidmi, partnera by si rovněž ráda našla mladšího.

PROMĚNA VLASTY KUBÍNOVÉ KROK ZA KROKEM

Vlasta jako jedna z mála účastnic pořadu Mladší o pár let nekouří, sportuje a dbá o svůj vzhled. Do posilovny chodí 3x týdně, hlavně kvůli mladším mužům. Na jejím vzhledu se podepisuje nedostatek spánku a pobyt v zakouřeném prostředí. Trápí ji pytle pod očima, vrásky, strhaný výraz v obličeji, zničené vlasy a také její prsa. Ta už nejsou po třech dětech tak pevná, jak by si představovala. Nedokonalý obličej by ráda sladila s „dokonalou“ postavou, která je opravdu mladistvě štíhlá.

[singlepic id=1280 w=420]

O svém věku mluví nerada, nechce si ho připustit a skutečnost – 53 let, by ráda právě díky plastickým zákrokům změnila na vysněných 35 – 36 let. Nyní se cítí na čtyřicet a nechce se smířit se stárnutím. Dalším vysněným cílem je mladší přítel. Chybí jí mladý milenec, a o tom uslyšíme po celou dobu pořadu. Vypadá to, že jediný smysl jejího života je najít si mladého milence za jakoukoli cenu. Přitom Vlasta je pořád ještě vdaná, ale manžel se právě kvůli jejím záletům s mladším mužem od rodiny odstěhoval na chatu. Vychovala tři dcery a jinak má pocit, že v životě zatím nic nedokázala. Právě dcery ji přihlásily do tohoto pořadu.

Skleněný box

Tentokrát je skleněný box v nákupním centru a kritičtí kolemjdoucí tipují – 55, 56, do 50, přes 50, 60, 54 …

[singlepic id=1281 w=420]

Cesta za vysněným mládím

Bez plastických operací nedosáhne mladšího vzhledu ani Vlasta, čeká ji proto na Klinice GHC celá řada zákroků, včetně genetického vyšetření. Nevyhne se kolotoči předoperačních vyšetření, Bodystatu a kondičnímu vyšetření. Vlasta při výšce 174 cm váží 64 kg. Nikdy nepoznala svého otce a díky genetickým testům se dozví, co dobrého i zlého po něm zdědila.

Síň pravdy

Známá dvojice MUDr. Koudová a Doc. MUDr. Novák jí sdělí výsledky genetické analýzy.
Zjistili u ní sklon k věkem podmíněné makulární degeneraci, což je ztráta funkce očních buněk, které jsou přímo uvnitř sítnice a způsobují postupnou ztrátu zraku. Má možnou sníženou funkci všech detoxikačních enzymů, proto je její velkou výhodou, že nekouří, protože by se hůře zbavovala karcinogenních látek a hrozilo by zvýšené riziko nádorového onemocnění. Hůře také odbourává radikály, které vznikají při její vlastní látkové výměně, což je jeden z mechanismů stárnutí.
Pokud se nebude řídit radami odborníků, zhruba za 10 – 12 let bude vypadat podobně jako na vizualizaci.

[singlepic id=1282 w=420]

Hurá na operační sál

Operace provede primář MUDr. Miroslav Krejča, Ph.D. U jejího obličeje vidí problémy s povadlou pokožkou a místo klasického faceliftingu raději volí její omlazení pomocí kmenových buněk. Tato metoda stojí okolo 80 tisíc. Dále přijdou na řadu horní i dolní víčka a modelace prsou. Provede liposukci hýždí, odsátá tuková tkáň je zpracována speciální technologií a posléze obohacena kmenovými buňkami a transplantována do oblasti obličeje. Tam kmenové buňky nastartují různé procesy vedoucí k regeneraci kůže. Zní to až neuvěřitelně, ale je to tak. Tato revoluční metoda patří k nejmodernějším postupům současné estetické medicíny a Klinika GHC je prvním pracovištěm v ČR, které ji nabízí.
Tvrdí, že je to prý přirozená cesta jak zformovat postavu a omladit tvář bez umělých implantátů. Operace proběhla bez komplikací.

Třetí den po zákrocích ji propustí do domácího ošetření. Bolí ji po liposukci zadek. Bude mít zvýšenou teplotu, což je po operaci běžné. Má zakázanou jakoukoli fyzickou námahu, tři týdny musí ležet jen na zádech. Poté jí povolí ležet na boku a teprve po dvou měsících i na břichu. Fyzická omezení a zátěž trvají několik týdnů, minimálně však 4 – 5 po operaci.

[singlepic id=1288 w=420]

Lékař míní a Vlasta mění.

Vlasta si plánuje okamžitý návrat do práce, což také učiní už 4. den po operaci. Jde uklízet a po vytažení stehů z víček rovnou na noční do herny. Podle ní se zahojila dobře, proč tedy být doma. Možná, kdyby si zákroky za 150 tisíc měla hradit sama, takto nezodpovědně a lehkomyslně by se nechovala. Místo pokory kašle na veškerou odvedenou práci lékařů a vůbec jí nedochází, jaké zdravotní problémy by si mohla způsobit. Vlasta je dokonce snad i hrdá na to, že hned po operaci začala zase běžně pracovat, jen velké nákupy dělají dcery, protože manžel „nefunguje“. Proč asi nefunguje? Ona je s tím, jak vypadá spokojená a doufá, že chlapci se budou jenom hrnout. Má v té hlavě i něco jiného?!
Při kontrole po třech týdnech sama přiznává, že se nešetřila. Stěžuje si na bolest nohou, nemohla prý ani běhat. To je opravdu vhodná činnost v situaci, kdy má nakázaný klidový režim. Víčka měla občas oteklá, prsa ji nebolela. Jsou víc oteklá než by měla, ale to je důsledek jejího chování, jinak je po vytažení stehů lékař s výsledkem spokojený. Otoky má i po liposukci, doporučuje se jí dál nosit stahovací kalhoty. Víčka také nedostala doporučenou péči, začala totiž chodit do práce, kde je zakouřené prostředí, ale i zde je lékař s hojením spokojený, měla by si je jen víc promazávat. Je otázkou, zda by takové pochopení měl lékař i pro jiné podobně se chovající pacientky, pokud by u toho nebyl štáb s kamerou. Efekt kmenových buněk bude vidět až po delší době.
Klidový režim ani nadále nedodržuje. Dál chodí do herny a uklízí cizí domácnosti. Těší se na léto, na šaty s výstřihem. Infantilních triček má zásobu už nyní. Stěžuje si, že vždy musela mít prsa nasoukaná v podprsence, skoro to zní, že plánuje chodit „na ostro“.

Zubařskému křeslu neuteče ani Vlasta

MUDr. Abdi Adeeb zjistí, že zuby nejsou v dobrém stavu. Má paradentózu, zubní kámen, je potřeba udělat pořádné čištění a odstranit několik kazů. Bude se snažit zachránit co nejvíce jejích vlastních zubů, špatná osmička však musí ven. Na kontrolu má přijít za půl roku.

Dermatologie

Ošetření provede nám již známá MUDr. Tereza Gabryšová. Vlastu čeká chemický peeling a ošetření podbradku radiofrekvencí.
Na závěr si zarelaxuje ve vířivce. Prsa v plavkách se jí líbí, pytle pod očima už také zmizely, těší se na nové vlasy a už pak jen chybí, najít toho nového partnera, prozradí Vlasta.

[singlepic id=1289 w=420]

Závěrečné zkrášlování

Vlasy má Vlasta jemné a zničené domácím barvením. Kadeřník je zahustil, prodloužil, vyžehlil a sjednotil barevný odstín.
Kateřina Kornová, která si v tomto pořadu říká vizážistka, prý použila nápaditější líčení a kouřové tzv. kočičí oči. Nevím, já je tam neviděla.
Stylistka a módní návrhářka v jednom, radila nepoužívat lacině vypadající věci. Volila sportovní styl s dramatickými prvky. Za dramatický prvek označila koženou bundičku. K ní vybrala „lacině“ vypadající růžové triko se stříbrnými nápisy, bílou mikinu, onu dramatickou bundičku, šedé roury a k tomu všemu na krk bižuterii a kytičkovaný šátek. Dramaticky splácaných stylů na jednu štíhlou postavu opravdu víc než dost.
Jako druhý model volila opět poněkud lacině vypadající červené šaty, ve kterých ale krásně vynikla štíhlá postava Vlasty. Jen mohly být o kousek delší.

[singlepic id=1290 w=420]

[singlepic id=1291 w=420]

[singlepic id=1292 w=420]

[singlepic id=1293 w=420]

[singlepic id=1294 w=420]

[singlepic id=1295 w=420]

Po pár týdnech u Vlasty doma

Největší radost má z prsou. V práci (herně) ji dokonce nemohli někteří klienti poznat. Bere vitamíny dle doporučení lékařů. Ráda o sebe pečuje. Dcery jsou z její proměny nadšené, slibují, že ji vezmou s sebou na diskotéku. Z čeho nadšené nejsou, je to, že si půjčuje jejich makeupy, oblečení a dokonce i spodní prádlo! Těší se v létě s kamarádkou k moři, pokud by jel i nějaký muž, byla by ráda a plánuje nákup nových plavek.

[singlepic id=1296 w=420]

Můj pohled na proměnu

Veškeré zákroky Vlastě prospěly. Účes jsem čekala mladistvější, ale dlouhé vyžehlené vlasy jí slušely. Víc než později doma lokny. Mám výhrady k oblečení ve studiu, ale doma to nebylo o nic lepší. Infantilní trika náctiletých dcer se na ženu jejího věku nehodí, o půjčování spodního prádla ani nemluvě. Doma najela v líčení na styl růžová Barbie, ten by měla opustit. Její touhu po mladém milenci je zbytečné komentovat, podle mě v hlavě nic jiného nemá. Celkově na závěr vypadala na 48-50 let. Bohužel pětatřicítku v ní nevidím, ale udržovanou skoro padesátnici s pěknou postavou, to ano. Tak snad tu pětatřicítku v ní odhalí nějaký ten zajíček, hodně štěstí!

Mladší o pár let, dnešní díl online video

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Mladší o pár let / 10 Years Younger

Diskuze k článku

Počet komentářů: 25
1
Lea
Reagovat

To je zas případ. Ženská co neumí stárnout a honěním zajíců si zvedá sebevědomí. Zákroky za 150 tis. a není ani ochotná dodrźet rady doktora. Vypadá mladší, ale nějak uměle. S tou postavou jako dvacítka to přehaněla, stejně jako s infantilními triky.

2
ivana44
Reagovat

No paní vypadala dobře.ale myslím že na castingu bylo plno žen který by si tu proměnu zasloužilo víc.

3
Soňa H.
Reagovat

Dneska to KK podle mého s tím líčením moc nepřehnala – docela mi to k paní Kubínové sedělo.. Víc se mi líbila s rovnýma vlasama, než pak s těma natočenýma, ty se mi vůbec nelíbily.. Nejdřív jsem si myslela, že jí ostříhají nakrátko a udělají nějaký mladistvý účes, ale ty dlouhé rovné vlasy jí taky slušely.
Souhlasím s Lea (1) – další adeptka, která – kdyby si těch 150tisíc měla zacvakat sama – by si tutově rozmyslela nedodržovat rady lékaře. Normálně mě tito lidé tímto štvou..
Mně osobně paní Kubínová na konci připadala tak na 48, 50let..

4
Sima
Reagovat

Postavu měla dobrou a ta prsa se fakt povedla. Ale „hvězdný tým vizážistů“ se opět předvedl… Vlasy tradiční, ale jí to slušelo, o tom žádná. Ovšem make-up spolu se štětkoidními šaty – to byla teda pecka. Bedrnová zaperlila, když říkala, že by se měla vyvarovat lacině vypadajících věcí – a pak jí navlíkne do těch příšerných červených šatů! Po 14 dnech doma s normálním líčením vypadala o dost líp, jen ta infantilní trička by si měla rozmyslet. A ty tygrované kalhoty ze začátku by taky mohla vytřídit do kontejneru.

Paní mi připadala dost jednoduchá. Jako by jí nezáleželo na tom, jestli ten chlap, kterýho tak zoufale chce, bude blbej nebo jí bude mlátit, hlavně když bude mladší…

5
okkvp
Reagovat

Kornový ruce urazit, kadeřník to imho taky zrovna netrefil – na podstavci vypadala na pětatřicítku leda značně vyžilou. Doma mi na pohled nijak výrazně omládlá nepřišla, i když samozřejmě lepší. (věk na ženách vždycky významně prozrazuje krk a ruce)
Zajímalo by mě, zda by k rekonvalescenci přistupovala stejně bohorovně, kdyby to platila z vlastní kapsy.

6
phoebe
Reagovat

Souhlasím s Leou:“Ženská co neumí stárnout a honěním zajíců si zvedá sebevědomí“. A že se manžel raději přestěhoval na chalupu a chce se rozvést, když furt hledá mlaďochy…. no, fakt asi bude nějakej divnej, že.
Jinak – já tyhlety lidi, co lezou pod kudlu jenom kvůli vzhledu naprosto nechápu. Já byly pod celkovou narkózou už 4x a vždycky to mělo velmi vážné důvody (ve dvou případech mi šlo doslova o život). Každá operace je riziko. Při každé anestezii vám zlikvidují dost velký množství mozkových buněk (podobně jako např. alkohol a drogy) . Stojí tohle za to? A babča si navíc po pár dnech klidně odcupká na noční do baru… No, komu není rady…

7
Lea
Reagovat

Ivano 44, ty a ty dvě zdr. sestřičky jste jediné, kdo si tu proměnu zasloužil. Jinak trosky, nebo labilní diblice. Eva z minula a tahle paní si můžou podat ruce a jít k psychologovi, ten tam fakt chybí.
Při sledování mě napadlo, že paní uháněla šéfa posilovny a ten ji odháněl výmluvou na víčka, bylo vidět jak mu bylo to její předvádění protivné :)

8
Zuzu
Reagovat

Paní Kubínové je mi líto. Psychická a fyzická stránka člověka by měla být v rozvnováze a pak je všechno v pohodě, aspon si to myslím já. U ní to tak bohužel není a ani tato proměna k tomu asi moc nepomohla. Možná ten pocit „vítězství“ nad přírodou na chvíli zabere, ale zub času je neúprosný. Nejsmutnější na tom všem je, že to nepodstoupila kvůli sobě, ale aby si opatřila mladšího partnera, na což upozorňovala v pořadu několikrát, bylo to dost trapné a o něčem to svědčí.
Konečná proměna nebyla zase tak strašná, ale jelikož paní nemá vkus co se týká líčení a oblékání, tak výsledný efekt zas tak úžasný není. To jak se potom předvedla doma se nedá ani komentovat, shrnu to do dvou slov – vysloužilá Barbie. A taky doufám, že to, že si půjčuje od dcer spodní prádlo jí jenom „ulítlo“, to přece nemohla myslet vážně.

9
okkvp
Reagovat

ad 7 : imho si ty zákroky zasloužila každá z upravených účastnic – v rozhodování o tom kdo bude vybrán hrají roli různá hlediska – dobročinně zaopatřovací pohnutky jsou jen jedny z mnoha a vzhledem k tomu, že jde o RS budou nejspíš poměrně podružné. Kromě toho co kdo víme o jejich psychice abychom mohli soudit, zda jim to neprospělo třeba jen po téhle stránce. Možná si leckdo z jejich okolí konečně oddechne, že má dušička upravené co chtěla ….

10
anja
Reagovat

chápu její touhu po mladším partnerovi, ale když to v pořadu neustále zdůrazňovala, bylo to i na mne moc ….. celková proměna mě nijak extra nenadchla, stěžejní problém paní vzhledu byly ty oči a ty si mohla nechat udělat dávno a sama

kornové hláška „uděláme kočičí oči“ mě pobavila, kačenka by měla probousit youtubko a omrknout jak se ty „kočičí oči“ stínujou

11
Ilona
Reagovat

Mně se proměna Vlastimily líbila, konečně byla lépe nalíčená, „vizážistce“ se to povedlo, snad poprvé. Vždy líčením pokazila dojem, včera se trefila a nedělala líčení ala vyžilá obsluha pochybného baru. Paní měla hezkou postavu, je vidět, že cvičí. Prsa se povedly, i když trochu uměle působily. Taky mi vadilo, že pořád říkala, že shání mladé milence a manžel-neví proč-nefunguje. Jestli to není tak, že adeptka něco řekne a pak jí to cpou celý pořad a napasují ji do nějaké škatulky, aby měli název-hledám mladého milence, lidi se mi smějou kvůli nosu…

12
VLT
Reagovat

No s tím „nefungujícím“ manželem to bylo legrační, když předtím vysvětlila, že přišel na to, že ho podvádí s mladším milencem a proto se odstěhoval a pak s kyselým ksichtem konstatovala, že holky musejí na nákup, protože manžel nefunguje.
Co čekala? Že ji nechá dovádět v posteli se zajíčky a sám bude pěkně zajišťovat velké nákupy pro celou rodinu?

13
slimák
Reagovat

v 53 být tak hloupá a ještě se s tím předvádět v televizi…

14
aknadar
Reagovat

Na můj vkus trošku moc nadržená :-) Jinak si myslím, že pořadu škodí K. Kornová, dle mého názoru by mohla dámy ještě daleko víc vylepšit při finální úpravě. Buď to totálně zmrví (viz minulý díl) nebo je to nic moc, to bych zvládla taky a možná i lépe. Kadeřník mne nudí snad nejvíc, stále žehlí,zahušťuje a prodlužuje. Tahle paní by byla víc chic v nějakém šmrncovním kratším účesu. Po proměně vypadala na 50. 35 mám já a troufám si říct, že vypadám mladší teda…

15
Ajda
Reagovat

Teď jsem konečně viděla celý díl, rekap během dne. Ona nemá v hlavě nic jiného než nahánění mladíků. Co jim jiného kromě vyspraveného těla nabízí? A co očekává?
Mentálně je na daleko míň než na 35, ale jinak po operacích vypadá na udržovaných 48-50.

16
koc
Reagovat

15 – no asi mladici ani nic jineho nechtej a nepotrebujou .. staci jim par otvoru a je jim hej ;-)

17
RAINMAN
Reagovat

Ano, tři otvory bohatě stačí.

18
Jidush
Reagovat

My se nasmáli, když byla paní v Síni pravdy a tam jí řekli: Teď vám ukážeme, jak byste vypadala za 10-12 let. Ukázali její fotku a paní na to: Ježíš! A pak teprve ukázali vizualizaci….:-D

19
Sima
Reagovat

Jindush, přesně tohle mě taky dostalo :-))))

Ajdo, díky za rekap, skvělý jako vždy. Opravuju svůj názor, že doma vypadala líp, když to vidím na fotce od tebe, musím to vzít zpět. Asi jsem při sledování byla tak oslněna těmi strašnými červenými šaty, že jsem nebyla schopná rozlišit nic méně řvavého :-)

20
anja
Reagovat

Ajdo, fajn rekap, pobavila jsem se :)

a co paní očekává? asi že se jí zajíc ozve dřív než za dva týdny :)

21
Ajda
Reagovat

anjo,
jestli on ten zajíc spíš neočekává, že ho bude živit :D

22
jířa
Reagovat

Výborný rekap.Paní na mě chvílemi působila nesympaticky.Ale opravdu cílevědomě na sobě maká.Podřídit smysl života jen tomu, že chce zajocha,to je smutné a vypovídá to o ní moc.Chvílemi jsem měla dojem, že do posilovny chodí jen proto, že tam chodí chlapi.Ale povedla se, změna byla moc dobrá, ale doma děs a běs.Vyhozené peníze za proměnu , ta stará Barbina sedí.

23
Saša
Reagovat

10 – naprosto souhlasím. Na youtube se občas inspiruji líčením od uživatelek Pixiwoo. Jsou to opravdové mistryně. Kdyby takto líčili i zde, celé by to vypadalo jinak.

24
Lea
Reagovat

Jířo, ona to sama řekla, že do posilovny chodi pro obdiv mladíků :-D
Prsa se povedly, neskutečné co doktoři dokáží.

25
Radek aka SUNicko
Reagovat

Podle závěrečných fotek nevypadá zle, ale jak je na tom fialovém pozadí, tak tam vypadá hrozně.

Přidat komentář