Panáček v reality show

Hledá se táta a máma 3: Kdo půjde z kola ven? (10.)

18. Listopad 2010 | napsal(a): | reality show: Hledá se táta a máma

[singlepic id=1040 w=420]

Seznamovací reality show Hledá se táta a máma pomalu vrcholí, výběr partnerů se zužuje a emoce se hrotí. Petr, Michal i Bára pokračují v seznamování v situacích každodenního života. Dokáže si Petr získat zpět důvěru svých favoritek po předchozím zklamání z jeho rozestavěného domu? Poradí si tatínci se zkrocením Bářina syna Matyáše? Jak proběhne zbytek návštěvy u Michala?

Maminka Bára se během návštěvy ctitelů ve svém bytě musela vyrovnat s nečekanou situací. Uvěří nakonec Jardovi, nebo jeho manželce? Bára se rozhodne nechat si vše projít hlavou a počkat až na regulérní vyřazování. Bude návštěva v její domácnosti probíhat jakoby nic? Temperamentní maminka si pro své nápadníky připraví hned dvě náročné zkoušky – projížďku na koni a návštěvu své maminky. Jak ctitelé zapůsobí na potenciální tchyni? Bude mít Bářina maminka své favority? Bára má díky vzniklým situacím šanci ujasnit si priority a přemýšlet, koho další den pošle domů. Bude to ženatý Jarda?

Sledujete rádi HSTM? Pak nezapomeňte, že již tento pátek je v Praze sraz Panáčka v reality show na téma HSTM, kde se potkáte minimálně s jednou z účastnic této reality show. Pokud však zůstanete raději doma, nenechte si ujít slovenskou seznamovací show Farmár hľadá ženu, která jde na TV Joj. Možno živě sledovat i na jejich webové stránce. Zábava zaručena.

[singlepic id=1041 w=420]

Tatínek Michal se po minulé divoké noci vyspí z kocoviny a vše se vrátí do starých kolejí. Všichni si užijí zábavné dětské odpoledne. Proč se během něj začne Tereza chovat podivně a stranit se všech ostatních? Vyhovuje Michalovi její nevyzpytatelnost?
Na Michala čeká další vyřazování, které nebude pro nikoho velkým překvapením. Po ukončení návštěvy maminek vezme tatínek svou dceru Sandru a vyrazí na oplátku navštívit své vyvolené. Jako první se vydá k mamince Míše, kde dojde k prvním rozporům ohledně výchovy dětí. Oba na ni totiž mají naprosto rozdílné názory. Stane se tohle překážkou v jejich společné budoucnosti?




Tatínek Petr dostává při návštěvě pěti maminek pořádně zabrat. Původně vyhlášená dívčí válka pro něj bude dostatečným varováním, a proto pro své vyvolené zorganizuje adrenalinový odpolední program. Své ctitelky totiž pozve k jízdě na býkovi. Je to z jeho strany snaha o pomstu? Jak se maminky postaví k takové výzvě?
Petr se rozhodne pro změnu strategie. Místo dvou favoritek se začne věnovat všem maminkám. Nakonec ho ale vyřazování nemine. Proč bude jeho rozhodnutí víc než překvapivé?
Jako první se vydá Petr za maminkou Pavlou. Podaří se po počátečních rozpacích znovu získat ztracenou důvěru zpátky? Jak se změní Petrovy priority?

DOVOLENÁ KONČÍ, BUDE SE VYŘAZOVAT

MICHAL DVOŘÁČEK

Den jim začal pěknou kocovinou, oběd je trošku postavil na nohy, vyrazíme za další zábavou. A to rovnou do zábavního parku. Malá Sandra si užívá všech atrakcí, je ve svém živlu. Terezu zábava z nějakého důvodu nebaví, bez vysvětlení se sebrala a jde i s Klárkou po nákupech. U zbytku skupinky svým odchodem vyvolá další dohady ohledně své náladovosti. Podle Renáty má trhací reflex, ještě štěstí, že ,,trhá“ sama sebe a ne své okolí. Michal vidí, že má starosti s dcerou a na zábavu nemá čas, nebo náladu. Počítal s tím, že když si Terka nezajistí hlídání, odstoupí podobně jako Petra. Ale ne! Terka si přijede i s dítětem a jemu neusnadnila situaci. Naopak mu ji komplikuje. Musí ji snášet ve svém bytě a čeká ho i vyřazování před kamerou, na což on je opravdu expert, o tom nás přesvědčil u každého vyřazování. Měl by to pěkně bez práce, mohl se bavit, to by se mu líbilo.
Po zábavném odpoledni přichází večer plný nudy. Michal rázně zatrhne jakékoli vysedávání, natož víno, půjdou spát. Že on suchar to minulý večer přehnal, měl kocovinu, to je jeho problém, proč tím kazí poslední večer? Je to tak, u Michala se odmlouvání netrpí, to už většina maminek pochopila, a proto raději chystají pelíšky. Maminka Míša sice monotónně, ale čte pohádku malé Sandře, která je vděčná posluchačka.

[singlepic id=1042 w=420]

Ranní vyřazování

Michal požádá ostatní maminky, aby ho nechaly s Terezou o samotě. Každému je jasné, že to bude ona, ke komu se na návštěvu nepodíváme. Vadí mu, jak si zakládá na mateřství a na druhou stranu pije a kouří, ani pravidelně nekojí, jak mu tvrdila. Divák ví a Michal snad už také, že je to skvělá herečka, slzy vždy v pohotovosti, tentokrát tuto zbraň nevytahuje. Pochopila, že je po boji, moc Michalovy důvody nechápe, proč ronit slzy. Zklamala ho i tím, že si bez dovolení přivezla dceru. Sice jí holky tvrdily, že jim to vadit nebude, ale ty tam nebydlí, on je tady doma a jeho povolenku neměla.
Konečně poprvé narovinu vyřazená maminka. Bez vytáček, bez dohadů. Zbytek maminek odjíždí domů gruntovat, vařit, péct a na poslední chvíli převychovávat potomky, Michal s dcerou přijedou na inspekci.

Návštěva u maminky Míši v Ostrově u Karlových Varů

Míša jede za Míšou a k tomu se tam sejdou i dvě Sandry. Docela zajímavý guláš jmen. Míša s velkou Sandrou má kamarádský vztah, vychovává ji společně s maminkou v jednom bytě. Mladá maminka, dcera s volnou výchovou, jak to Michal pobere?

[singlepic id=1043 w=420]

Po uvítání Michal začíná kontrolní misi. Copak budou mít k jídlu, to je jeho otázka. Asi mu testování Míši v jeho domácnosti nestačilo, pokračujeme v něm i u ní. Neboj, Míša má navařeno, můžete všichni ke stolu. Zelí, knedlík a pečené kuře snad obstojí v jeho hodnocení. Velká Sandra má potřebu se předvádět, komentuje jídlo, chce upoutat pozornost. Holky si padly do oka hned. Po obědě se chystají na výlet, i když prší, přece nebudou sedět doma. Před odchodem má Michal možnost seznámit se s potenciální tchýní.
Co dělat v lázních? Přeci korzovat po kolonádě a ochutnávat prameny. Velké Sandře nechutná, je hnusný. Michal souhlasí, opět má obavy, podobně jako u sushi, o své zažívání. Velké Sandře by neuškodila troška disciplíny od Michala a malá Sandra by určitě byla vděčná za vlídnost a trošku rozmazlování od maminky Míši.
Výlet jim prospěl, provětrali se, je čas spěchat domů, kde na ně čeká maminka Míši, určitě napnutá zvědavostí na nového nápadníka dcery. Zaráží ji jeho přísnost, ale možná ji měla také občas použít.
Míša si zajistila hlídání pro děti, malá Sandra potvrdí, že zná instrukce a splní je. Velká Sandra se snaží příkazy zlehčovat, tak si od Michala vyslechne napomenutí ať ji neočkuje. Volným překladem – co řeknu, platí a ty mlč! Čekáte večer plný romantiky ve dvou? Omyl! Zda dojde i na romantiku nevím, ale večer bude ve třech, maminka Míši jim bude dělat doprovod. Nebo dohled? Michala zajímá, zda si teoreticky dokáže představit společné bydlení. Je těžké hned odpovědět, museli by si o tom sami dva pořádně popovídat, lépe se poznat. Představa, že se odstěhuje od matky, je pro ni také nová, vypadá, že na ni není připravená. Její maminka chápe, že nemohou společně bydlet navždy, ale docela otráveným tónem podotkne, že neví, jestli se ona k něčemu odhodlá.

[singlepic id=1044 w=420]

Michal má jasno. Nemá se co držet máminy sukně a má poslouchat manžela (jeho?!).
To ona má jiné představy. Evidentně ji neláká opustit zázemí a servis matčina bytu, jsou na sebe zvyklé. Maminka byla i na mateřské dovolené místo ní, ona mohla dostudovat.

Příště nás čeká další putování Michala s dcerou po domácnostech maminek Renáty a Jindřišky.

BARBORA JUSTÝNA TRÁVNÍČKOVÁ

Celou skupinku jsme opustili uprostřed bojové porady ohledně trošku ženatého Jardy Pačese. Zde také navážeme nit příběhu. Vysvětlování, obhajování, obvinění jestli nehraje divadlo, po tom všem si Bára není schopná udělat racionální závěr. Rozhovor s paní Pačesovou, se kterou jak si i Bára všimla, si jsou velmi podobné, jí na náladě nepřidal. Jarda se uchází o její přízeň a je ochotný vychovávat jejího syna a ona se dozví, že naopak vlastní nemocné dítě zanedbává. Kde je pravda? Jarda je překvapený z faktu, že se obě ženy setkaly, on už se viděl ve finále, divadlo nehraje, ale začíná věřit ve své vyřazení. Bára rozumně nechává celou věc otevřenou, rozhodla se vytvořit si během následujících dnů sama svůj názor, kde je pravda neví a ani není v jejich silách to zjistit.

[singlepic id=1045 w=420]

Večer pokračuje hrou na takovou normální rodinku. Jen těch tatínků je zde neobvyklý počet, rovnou pět. Všichni se snaží. Někdo vaří, někdo baví Matyáše, jiní baví Báru, vůbec nebude jednoduché poslat dva z nich co nevidět domů. Jako kamarádi fungují skvěle, jen Bára hledá trochu víc a jen jednoho, toho pravého. Mates spí, zbytek party se baví hrou Twister. Hra je velmi oblíbená, můžeme ji často vidět v pořadu Prostřeno. Parta drží pospolu ve dne i v noci. Všichni se rozhodnou spát na jednom gauči. Mít tam i Báru, to je sen každého z nich. Díky Matyášovi se jim plní dříve než by se nadáli. Chlapeček si chce velkých kluků užívat i v noci, mamince nezbývá nic jiného, než mu dělat doprovod.
Ranní budíček obstará Mates. Autíčka, nejlépe ty s houkačkou se k tomu výborně hodí. Pro rozespalé tatínky je to šok, jen těžko se po krátké noci probouzí a radostí zrovna nejásají. To Mates má radost za všechny.

[singlepic id=1046 w=420]

Milan si dělá oko u Báry snídaní do postele. Vyřazování se blíží, každé plusové body se hodí. Jarda místo snídaně položí do postele rovnou sebe, v apartních trenýrkách. Škoda, že Bára byla ušetřena toho, co viděl divák. Pozadí Jardy Pačese v přímém záběru a přes půl obrazovky, to byl nezapomenutelný zážitek této série.
Ráno probíhá v pracovním duchu. Chůva Marek má na starosti Matyáše, kdo si hraje, nezlobí. Zato skupinku údržbářů zlobí vrtačka. Bára si přála vyměnit prádelní šňůry za modernější systém, ale vrtačka bez příklepu si postavila hlavu a díry do panelu odmítá vyvrtat. Není to v její kompetenci, odmítá spolupracovat a tatínci Jarda a Zdeněk musí budovatelskou činnost ukončit. Ale než s tím prásknou, musí uvést vše do původního stavu, moc nadšeně se netváří.
Nejkrásnější pohled na svět je z koňského hřbetu. Mají štěstí, koně jsou osedlaní, klíčky v zapalování hledají marně, musí to zvládnout sami. Zdendův kůň si postavil hlavu, odmítá jet s ostatními, couvá a nabere zcela opačný směr. Jezdec je bezradný, nechá, ať ho kůň veze, kam chce, hlavně nespadnout. Někdo hůř, někdo lépe, koně zvládli všichni a jsou ze zábavy nadšeni.




Generálka před generálkou

Pánové už ví, že je čeká setkání s Bářinou maminkou. Bára však potřebuje poradit. Modré – zelené – červené šaty? Největší aplaus sklízí červené, je rozhodnuto, problém co na sebe má Bára vyřešený, čas vyrazit.
Maminka Báry všechny její nápadníky očekává na své oslavě narozenin. Garde jí dělá syn s malou dcerou, která je hodně podobná Kordule od Veroniky Žilkové.
Vítání, gratulace, Bára maminku seznámí, kolik kdo má dětí. Budoucí možná tchýně obdivuje Zdeňka, jak zvládá mateřské povinnosti. Ano, musí je zvládat, je otcem. Pročpak nikdo neobdivuje, že to samé a bez obdivu zvládají i ženy, třeba zrovna Bára. Maminka se ptá celkem decentně, jsou ji všichni sympatičtí, kluci rádi odpovídají na položené otázky. ,,Maminka měla ten zrak prozíravej, kdy zabodne se do vás jak jehla a nepustí, dokud z vás informace nedostane,“ podotkl Michal. To už je úděl maminek, bez ohledu na pohlaví dítěte.

[singlepic id=1047 w=420]

Večer končí, všichni jdou spát. Malý Mates pronese ke Zdeňkovi dětsky roztomilé vyznání:,,Jsi moje láska! Ty seš hodnej!“ Bára zatím pátrá, kdo a s kým, by chtěl u ní dál zůstat. Můžou být ale jen trojice. Zítřejší vyřazování bude těžké, poprvé nemá jasno, koho víc neuvidí. Nejraději by ho zrušila, to však nejde.

Příště uvidíme složité vyřazování.

PETR MACHALA

Výlet na Ještěd je minulostí, možná si maminky na památku schovaly špejle od nanuku, nejlépe s jeho podpisem, ale to my nevíme. Víme, že Petr je hostitel na baterky, touží se proto vytáhnout jako skvělý organizátor zábavy. Chtěly chlapa? Mají ho mít. Petr a býk snad náročným požadavkům na správného chlapa vyhoví. Než se Petr rozhoupe hupnout na býka, předběhla ho Jitka. Rajtuje na něm, snaží se udržet oběma rukama, na nějakou eleganci kovbojů, kteří to zvládají s jednou rukou nad hlavou, na tu zapomíná, jediný cíl je nespadnout. Správného kovboje nepředvede nikdo z dalších jezdců. Tereza spadne snad hned po prvních záškubech, Pavla, díky svým problémům se zády na záda býka ani nesedá. Šárka zvolila taktiku klíštěte – přilepila se celým tělem na býka, ani se nehne, dokud nepadá do gumové podložky. Zklamala svým výkonem Pavlu, neperlila, držela se statečně, žádné remcání. Usednout na býka se konečně chystá i sám Petr. Jitka chce zřejmě vidět chlapa v plné své kráse a vyzve Petra, aby si sundal košili. Posteskne si, že samotného by ho to ZASE nenapadlo. Košile, která ho věrně provází díl od dílu RS je odhozena, Petr naskakuje na býka, tvrdý dopad provází řev, ale drží se a rajtuje, co se dá, později i on končí na zemi. Pro Jitku je to impozantní, pro Terezu naopak trapné, nelíbil se jí. Závěr Petra:,,Po vlastní zkušenosti s tím rozdrceným tam dole, noc plná vášní nebude.“

[singlepic id=1048 w=420]

Golf a vyřazování

Co všechno tento mužský nesvede – atletika, stavařina, nákup nanuků, poezie, jízda na býkovi, pořád se vám zdá málo ,,chlap“? Nevadí, přidáme k jeho aktivitám golf. Na grínu dámy poctivě trénují, Petrovi zbývá čas na poslední rozhovory v golfovém vozítku.
Jitku golf nenadchl. Celkově se dnes holka tváří víc než otráveně. Bydlí v Mladé Boleslavi, vídat se s Petrem by tedy nebyl problém, naopak problém by bylo další dítě, mateřství neplánuje ani omylem. To Petra uklidní, ale rozhodnutí zatím odkládá, další maminky ke zpovědi ho teprve čekají. Jitce nelíbí, Pavle se golf líbí velice, dokonce jí to i docela šlo, pokud to jako laik dokážu posoudit. Nevidí ani zásadní problém v přestěhování se za Petrem do jeho království. Pro Petra pozitivní zpráva, navíc perfektně vychází s jeho dcerami, je v ní duševno, ale přece jen cestu si k ní pořád hledá. To chudák netuší, že Pavla o něj zájem nemá, vše skvěle hraje, protože ji zajímá další průběh. Opravdu je to tak? Andreu golf vždy lákal, ale nyní ji neoslovil, je to pomalá hra. Hlazení po rameni, později ruka v ruce, něžné pohledy a Petr slyší to, co sám ví. Nepřestěhovala by se k němu, má své důvody, ale láska hory přenáší, i když je tu zásadní problém. Co s domečkem, přenese ho láska přes hory, nebo donutí láska Petra domeček opustit? Přestěhoval by se za ní klidně, to si umí představit, však ta jeho chaloupka nemá nožky, nikam mu neuteče. A když uteče on, má se kam vrátit.

[singlepic id=1049 w=420]

Dámy stylově všechny ve žluté, čekají na ortel. Tereza zívá nudou, Pavla má pevně stisknuté rty, klopí hlavu, bojí se? Jitka dál zaujímá ,,otrávený“ postoj, jedině naše dvě favoritky zůstávají v klidu. Tereza od zívání přechází k chechtání, nejvyšší čas ji poslat domů. Na cestu dostane kamínek. Ne nějaký šutr z jeho stavby, tentokrát se Petr plácnul přes kapsu a koupil kamínek dokonce na kůži a obřadně, jako když dekorují olympionika, jí ho věší na krk. Je to karneol, kámen jeho zvěrokruhu Lva, chce, aby měla na něj památku. Nevím, odkud Petr čerpá informace, ale podle těch mých patří karneol ve zvěrokruhu nikoli Lvu, ale Skopci.
Místo hymny zazní báseň:

Mládí tvé mě fascinuje,
vedle tebe rozkvetl bych hned,
tělo mé se napřimuje,
u nohou leží celý svět.

[singlepic id=1050 w=420]

Druhou vyřazenou je Jitka. Také dostává kamínek karneol, tentokrát jí ho nepověsil na krk, báseň jí však recituje:

Tichá voda břehy mele,
to se myslím k tobě hodí,
oči tvé šibalské jsou a veselé,
ty mé si k tobě pro potěchu chodí.

A myslí to Petřík naprosto upřímně.
Jitka vyřazení nečekala, nechápe, co mu mohlo na ní vadit. Myslím, že to zaznělo v upoutávce na tento díl – Petr si nenechá kecat do života.

První hostitelka je Pavla

Nachystáno, naklizeno, navařeno, paní domu vítá hosty. Vítání, objímání, kytky už asi na zahrádce Petrovy maminky odkvetly, místo nich má Petr pod paží krabici, asi s dobrým značkovým vínem. Oběd se podává na zahradě, rodinná pohodička, Pavlu zajímá, zda takto pohromadě sedávali i kdysi jako rodina. Budeš se Pavlo asi divit, ale ano, nečekali, až jim to předvedeš. I když je fakt, že už je to hodně dávno. Mě by víc zajímalo, zda jim chutná.

Program má Pavla vymyšlený. Navštíví botanickou výstavu, potom holky ,,odloží“ do 3D kina a oni si zatím užijí romantiku ve vinárně. V zahradě využívá Petr chvilky a odtáhnul si Pavlu bokem dění. Cítí odstup z její strany, ona přiznává, že ví o Andreině privilegovaném postavení u Petra, proto se nikam necpe. Necítí z něho odezvu muže na ženu. Z Petra a Andrey to přímo září, ona evidentně žárlí a maskuje to nezájmem. Petr opět hledá už po několikáté společnou řeč, ale divák už ví, že dokud se nebude chovat jako chlap, Pavla zájem nemá. Vše hraje, zájem skončil už v Písku. Velká škoda, že mu to na rovinu neřekla, měla jedinečnou příležitost. Místo toho poslouchá, jak on hledá, hledá, hledá…

[singlepic id=1051 w=420]

Vinárnička je útulná, oblíbené místo Pavly. Petr objednává vínečko. Jaké? Červené, ani se náš znalec neptá na její chutě. Rychle zapomněl, jaký s tím měla problém minule Terezka. Tokání a otlapkávání musí přerušit, je potřeba vyzvednout dcery před kinem. Rychle holky uložit do postele. Přikryté až po krk vypadaly, že jen co kamera odejde, vesele vyskočí z postele. To Pavla s Petrem si ještě posedí, budou rekapitulovat momenty dne. Neustále je na čem pracovat, po dnešním dni má z něj opět lepší pocit. Ještě pár dílů a bude to nejlepší chlap jejího života. Změna! Místo ruky hladí Petr její nožku ve svém klíně. Dobrou noc!

[singlepic id=1052 w=420]

Příště se dozvíme od dcery Petra, že Šárka je fajn, jen má delší vedení, což už pozorný divák dávno ví. Čeká nás i rozepře Šárky s Petrem a postelová scéna tatínka s Andreou.

Související články

Petrovy dcery o mamince Šárce:Je hloupá, nechceme ji! /Blesk.cz

Upoutávka na 11. díl

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Hledá se táta a máma

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1 217
1
Kačka
Reagovat

Proč si ten Petr pořád sundavá tričko? Ať dělá,co dělá? Já ve Španělsku také zkoušela takového býka,ale tričko jsem si rozhodně nesundala :-D

2
malamaslicka
Reagovat

Aby měly přítomné dámy jistotu, že nekupují zajíce v pytli. -) Musí se pochlubit, že má vymakanou postavu. Ugo Ješita.

3
Kačka
Reagovat

(2)malamaslicka
no tak o tom se mohla děvčata přesvědčit už u bazénku :-)) Když děvčata cákala a Petřík tam stál jen ve srolovaných slipech :-D

4
Kačka
Reagovat

Tak dneska vyřazováníčko…jsem zvědavá zda se nám naše domněnky potvrdí a nebo,že bychom lapali překvapením po dechu? :-))

Chodí mamka s taťkama okolo,nedívej se na ně,
a kdo se na ně koukne,toho Bára,Petr,Michal,vyšoupne :-))

5
Misha
Reagovat

Třeba to má předepsaní ve scénáři :o) … je třeba ukázat nějaký ten biceps či triceps, aby bylo v tej televízi vidět, že tu nejsou jen samí pivní pupkáči :o)

6
Mystery
Reagovat

Tipuju, že Petr vyřadí Andreu nebo Šárku. Nebo co jiného by vyrazilo dech tak, že se o tom mluví v upoutávce?

7
Kačka
Reagovat

Já věděla,že tu někde jste :-D

8
koc
Reagovat

18. listopadu – 1307 – Podle legendy sestřelil Vilém Tell jablko z hlavy svého syna.

9
gabisollis
Reagovat

krasny den vsem!:-)ja tipuju skoro Andreu kdyz to ma byt sokujici!Sarka se mi zdala nejak moc klidna na to ze by ji vyradil.no ,ale jestli to je jen upoutavka „sokujici“nevim nevim myslim ze pujde Jitka a Tereza.tak jsem na ten sok zvedava!:-)))

10
gabisollis
Reagovat

mozna to ma byt sok obracenej a divaci maji byt sokovany koho nevyhodi.:-))coz tu vsici vime koho mam na mysli,ze?:-))))

11
Kačka
Reagovat

(10)gabisollis
myslíš naši drahou NE/přítelkyni Pavlu? :-D

12
gabisollis
Reagovat

jj.-pssssst Kacko!.-))no ale pak me doslo ze asi ne protoze tim nas uz sokovali predevcirem!:-))))

13
Kačka
Reagovat

(12)
no právě,ta to nebude :-(

14
gabisollis
Reagovat

nevite nekdo kterej je ten pribuznej jedny diskuterky na dame?(od Bary)?ten prej jde dnes.ale ja nevim kterej to je.:-(

15
Kačka
Reagovat

(14)
já vím jen jedno….. a to 100%….. že je od Báry :-D
Jelikož ani Michal tak ani Petr tam nemají žádného „obojživelníka“ :-D

16
koc
Reagovat

za setrvani Pavly v podzimní komedii muze –
a) štáb
b) odhalené Petrovo tělo
c) Petrovo dcera
d) možnost setrvat vedle nanukového chlapa i nadále
e) pád na hlavu z elektrického býka
f) sběr dat pro psaní blogu
g) cokoli jiného

17
gabisollis
Reagovat

takze ja uz se sokovala predevcirem z toho koho nevyhodi,tak si myslim ze me uz nebude sokovat nic!:-))))

18
gabisollis
Reagovat

kacko to ja vim taky ale uz ne kterej to je.:-)))Koc to mame hadat?nebo je vse spravne?:-)))

19
koc
Reagovat

18 – muzes si vybrat :)

20
gabisollis
Reagovat

beru a,e,f.:-)))))

21
koc
Reagovat

20 – nejvic pravdepodobne je a + c .. ale je pravda ze to neni tak zabavne ;-)

22
Kačka
Reagovat

(20)
připojuji se k a) e) f) :-D
+ g) (Pavly rozkrok)

23
Misha
Reagovat

8 – a taky byla v roce 1993 schválena nová ústava Jihoafrické republiky

24
Kačka
Reagovat

(18) gabisollis
jinak si myslím,že to bude ten brýlatý (Marek?) je tam jak tichá voda….

25
Misha
Reagovat

16 – jednoznačně za d) … nanuků nejni nikdy dost :o)

26
gabisollis
Reagovat

Kacka taky tipuju Marka.no uvidime.takze-v 10 dilu RS utrpela jedna ucastnice uraz hlavy po padu z byka!nacez ji tam stab se snazil udrzet aby Petr nevypadal jako nelida a nevyrazoval zranenou ucastnici jako se stalo jiz u sousedu!no a jelikoz uraz hlavy zanecha obcas nejake nasledky tak pak se doctem na jistem blogu zajimavych veci!:-))toz me oduvodneni a,e,f.:-)

27
Kačka
Reagovat

(26)
hmmmm tak na tom něco bude *škrábe se na hlavě* :-D

28
Kačka
Reagovat

A třeba zase budou básničky :-D

29
gabisollis
Reagovat

to doufam minule jsme o ne prisli!:-)))

30
anja
Reagovat

ad odhozené petrovo triko – byl to jeden z počinů, kterým chtěl Petr dokázat, že je ten Chlap, že pod trikem neskrývá podprsenku….

hádám, že Petr byl už tak dokokocený Pavlinýma požadavkama na chlapa, že na každém kroku to chtěl Pavle a Jitce dokazovat :)

a propó – ptám se – kdo ještě z mužských účastníků by mohl odhodit vrchní část oděvu, abychom my „dámy“ nedostaly u obrazovky estetický šok? Zdenek od Báry? vyřazený Marcel?…….

P.S. OT – ještě vám musím po dámovsku sdělit, kam jsem včera odešla a odkud, a hlavně s čím!!!, jsem se vrátila (RadstaR mi zakázal blogovat, takže fakt musím tady to napsat :): rozhodli jsme se neodkládat akci maine coon někdy na vánoce nebo na jaro a od včerejška mají děti krásného červeného kocourka ^..^

31
gabisollis
Reagovat

Anja gratuluju k novemu prirustku!(snad se nejmenuje Mikes!?):-/,:-)))

32
anja
Reagovat

ad překvapivé vyřazování Petra – Petr vyřadí Andreu a Šárku, aby je uchránil před další šikanou .)

33
Kačka
Reagovat

třeba jako:

Milá (jméno)…. vznešená,
z mého domku jsi byla zděšena.
Na mou archu záchrannou,
nemám pro tě „lodní“ lístek,
již nejsi pro mne zajímavou,
tak se rozluč se zbytkem „slípek“

34
anja
Reagovat

31 gabisollis, ne, nejmenuje :))) Mikeš se už u nás jeden kocour jmenuje :DDDD

35
Misha
Reagovat

30 – super, gratuluju k přírůstku :o)

36
anja
Reagovat

P.S. 32 – ee to je blbost, nemůže ty dvě naráz vyřadit, co ta dovča? přeci není takový masochista, že by na dovču jel s T nebo J nebo P…… ledaže by vyřadil Andreu na její speciální přání, že A. už v tom tyjátru nechce pokračovat – to se mi zdá přijatelné

37
anja
Reagovat

31, 35 děkuju, děkuju :)

38
anja
Reagovat

33 Kačka, ROFL :DDD to je masakr

39
anja
Reagovat

33 akorát mi není jasné, proč ty slípky píšeš v uvozovkách :DDD

40
anja
Reagovat

16 koc, za setrváním Pavly vidím všecko – od a) až po f), plus, jak správně Kačka připodotkla g) ten rozkrok :DDD, plus h) strach z pokuty od tv real

41
Kačka
Reagovat

(39)anja
to aby zase někde neproběhla vlna vztahovačnosti,pro tu,která se s tímto zvířectvem,tedy s touto drůbeží,neztotožňuje :-D

42
Misha
Reagovat

41 – proto navrhuji nejmenovat a používat raději nějakou osvědčenou přezdívku … prozatím třebas „vyvítekdo“

43
Lenka
Reagovat

ahojky všem, přeji hezké dopoledne :-))

44
Kačka
Reagovat

(42)Misha
to by se mi pak nehodilo do rýmu :-D

45
Lenka
Reagovat

Misha

Jestli se můžu zeptat, povídala jsi včera taky na FHŽ? jestli ano, tak chápu dobře, že až půjde česká verze, budeš to mít „dost blízko“ ? /jestli se ptám nevhodně na něco soukro, omlouvám se/

46
Lenka
Reagovat

42 Misha

:-)) v Harry Potterovi byl tenjehožjménosenesmívyslovit

47
Misha
Reagovat

44 – jak to? Naopak by to tam sedlo jak tááá … zadek na hrnec :o)
Milá tyvíškdo vznešená,
z mého domku jsi zděšena…

45 – jo

48
Misha
Reagovat

45 – Lenko, zas až tak blízká osoba to není … je to, jak kdybys tam měla třebas kamaráda z dětství :o)

49
Lenka
Reagovat

45 Misha

Já to tak taky pochopila, jen jsem nevěděla, jestli Misha tady a tam jedna jest :-)) (díky za odpověď)

50
Kačka
Reagovat

(47)Misha
no joooooo ale tam v té závorce má být dosazeno jméno vyřazené,což je teď nemožno :-D

51
Misha
Reagovat

50 – a jó, to máš sakra pravdu :o))) … tak nic, beru návrh zpět

52
Kačka
Reagovat

(51)Misha
v pohodě :-))
Ale jinak tvůj návrh se určo chytí v běžné diskuzi :-))

53
Kačka
Reagovat

(46)Lenka
a tvůj návrh….. ten než bych napsala,tak raději budu jmenovat :-))

54
Lenka
Reagovat

53 Kačka

:-)) ježiši, to nebyl návrh, tak bych ti tu vtipnou básničku vskutku „prznit“ nechtěla :-))

to mě jen tak napadlo, když jsem četla trefné označení Mishy /47/

ale proč mě napadl zrovna ten úděsný a velice ošklivý tvor z téhle pohádky, to nevím, musím se nad tím ještě zamyslet :-))

55
Kačka
Reagovat

(54)Lenka
já to nebrala jako návrh do básničky ale jako návrh na „jmenování/nejmenování“ dotyčného diskutéra v diskuzi :-D

56
Kačka
Reagovat

koc
o co jde na té čt24? :-))

57
Kačka
Reagovat

Pokud obědváte,či se chystáte požít nějakou tu stravu….tak přeji všem dobré chuti :-))
(já mám dietku,nějak mne zlobí žaludek asi z toho zrní,tak se musím dát do kupy do zítra na sraz :-( )

58
Mikesh
Reagovat

30 – ad OT, myslím, že nejenom Tobě, zdá se, že člověk, který se – to na rozdíl ode mě – nebojí mužské konkurence, se s ní jen neumí vyrovnat. To jsem zvědav, jak se vyrovná s mou existencí tady – že by všem nařídil, aby mě ignorovali? Ach jó, jak já jsem jen paranoidní, stydím se.
Jinak vzkaz pro Bobbyho, Míšu, Vlka a Ajdu – v minulé diskuzi tam máte ještě mé reakce na vaše příspěvky.

59
Bobby Brown
Reagovat

58 Mikeš:

:-D
Dobře, tak až dojím a otřu mastnou hubu, odpovím ti.

… to je mi ale strachu …

60
Misha
Reagovat

58 – Přemýšlím, jak bych to jenom pojala … tak asi upřímně – co mě nebaví, to nedělám, na to mám svůj život příliš ráda … a nebaví mě např. diskutovat s tebou, takže soráč :o)

61
Mikesh
Reagovat

60 – kde je tady řeč o diskutování, je to prostě reakce na Tvůj příspěvek – a rozhodně není, na rozdíl od zdejšího zlobného kvokání na každého, kdo si s vámi zrovna nenotuje – nijak konfrontační. Nemluvě o tom, že, jak jsem posléze zjistil, stejně ti už přede mnou odpověděla anja, takže v čem je problém?

62
JUJU
Reagovat

Proc si nechava Petr Pavlu v soutezi?
Podle meho nazoru si Petr o sobe mysli, ze je velmi inteligentni a hezky a proto, kdyz mu Pavla dava ty svoje kapky, povazuje ji on sam za vhodnou partnerku po strance inteligence. Pavlu osobne neznam, ale jeji posledni prezentace v TV a blogovani, kde si protireci, je spis k pousmani.
Takze vyber dle Petra – Sarka do postele, a Pavla na mluveni.

63
Ela
Reagovat

Na umělém býku sedí,
do půl těla svlečený,
ani trochu se nestydí,
to je pohled pro ženy!

Ze sedla však záhy padá,
to je ale potupa!
Narazil si při tom záda,
všichni ho maj za hňupa.

64
Prochor
Reagovat

Hlavně ať nespadne žádná z býka na hlavu. Jinak nás čeká zase debata o přilbách :-))

65
Prochor
Reagovat

Škoda, že v téhle RS není takový speaker, jako ve Farmárovi. P.S. Doufám, že nám zítra z farmy neodlétne vinná muška.

66
Lenka
Reagovat

63 Ela
:-)) dobrý!

67
Kačka
Reagovat

(63)Ela
pěkný 1* :-))

68
Magda
Reagovat

Přeji hezký podvečer…tipuju to na Tereza, Tereza, ženáč Jarda

69
Ela
Reagovat

U vínečka na terase,
čas tak rychle utíká.
Celá parta opila se,
ráno svorně naříká.

Michal dámy k tanci vyzval,
došlo i na zpívání.
Spíš než tancem nazvala bych,
jeho pohyb kýváním.

Cesta domů je veselá,
Michal líbá kameru.
Ještě pár takových akcí
a já se snad pos..u.

70
malamaslicka
Reagovat

69 -)) jejda, to snad néé

71
Ela
Reagovat

70: Mašličko, podle upoutávky to dnes bude také výživné, asi si raději vezmu plínu:-)))

72
Ela
Reagovat

A do třetice něco o Báře, abych byla spravedlivá.

Ve Stodůlkách honička je,
tatínci jsou na cestě.
Bára se už připravuje,
i s jazykem na vestě.

Všude květin nevídaně,
jenom Marek nemá nic.
Dostalas jich požehnaně,
vždyť je nás tu mnohem víc.

Telefon však náhle zvoní,
Bára kouká jako čert.
Na schůzku jde, vždyť je o ní,
není to snad blbý žert?

73
XXX
Reagovat

Kdo má X-faktor? Kdopak?

74
Vlk
Reagovat

Mikšu (58) – četl jsem, ale nemám co k tomu dodat. Můžeš zkusit jinej prohlížeč (což asi nepomůže) a/nebo nainstalovat ten player, co ti to vnucuje. Ale co s tebou, když se bojíš?

Jináč si dám asi chvíli oraz. Nic mě tady netěší ani nebaví, tento způsob humoru není nic pro mě :)

75
Kačka
Reagovat

(69+72)Ela
opět pěknééééé :-) 1*

76
Vlasta
Reagovat

Ela je šikulka, veršíky velice vtipné :-)

77
Ela
Reagovat

75,76: Uctivě děkuji, asi se začnu rdít:-)

78
Bobby Brown
Reagovat

Pro Mikeše 58, resp. 1280:
Nejspíš to vyzní trochu divně a jinak, než jak to myslím, když to píšu, ale dobře…

Budeš se divit, ale mě více chválí chlapi než ženské. Kdysi jsem si na to taky musel zvykat, neboť jsem čekal (ano „nene“ – ješitně) poměr obrácený, ale není tomu tak. Pochopitelně to není stylem švarného jinocha, to opravdu ne. Už jsme se s tím smířil, ba naopak mě to od některých konkrétních lidí těší.

Ale kdyby to o mně řekla Novesly, tak mé ego přeroste to Petrovo z HSTM. V tom se nemýlíš. ;-)

79
Mikesh
Reagovat

74 Vlku, už chytám Jojku, tak to neřeším. Nakonec půjdu asi za milovanou Bazingou, to je holka podle mýho gusta, ne jako tyhle zdejší ťápoty, které umějí jen trapácky kritizovat či posmívat se a o legraci se učily jen ve škole. Nejstrašnější je, že se ke kvokání připojili i ty napodobeniny chlapů, z toho mám husí kůži – od ženských mi to tak nevadí (pokud nepíší „k Petrovy“), ony už jinačí nebudou.

80
Míša
Reagovat

Tak mé kurníkové kolegyně – první otázka hnedlenc vyřešena, Petr byl k odložení košile vyzván … :o)

81
koc
Reagovat

80 – bude to mít vliv na vyřazení či setrvání Jitky ?

82
Kačka
Reagovat

Tak se musím panu dokonalému omluvit,tentokráte si triko nesundal sám…ale až na vyzvání od Jitky… tak to pardón Petře :-))
A slyšela jsem dobře? “ mezi váma 4ma už mám vybráno“ ???? nebylo jich 5?

83
Míša
Reagovat

O té páté je zřejmě už rozhodnuto :o)

84
koc
Reagovat

tak Bean v autíčku pod hovořícím Petrem s Andreou byl hodně vymluvny ;-) trošku odraz rozhovoru :D

85
XXX
Reagovat

Zlatý hřeb dnešního dílu? Pačesovy trenky (jak se tam válel u Báry v posteli) :)))

86
Ela
Reagovat

Nezdá se vám, že Pavla otočila o 180°? Z celé té partičky vrká nejvíc… Moc se těším na další článek na jejím blogu…

87
Kačka
Reagovat

no ale jinak zatím celkem nuda ne? :-(

88
aja
Reagovat

Ty chlapy kvuli jednej babe malem se nepotento….

89
Kačka
Reagovat

(85)XXX
jj to jo :-))
asi budu muset také takové domů pořídit :-D

90
koc
Reagovat

uz sem asi prisel proc Petr neustale u rozhovoru drzi napadnice za ruku .. asi aby mu neutelky ;-)

91
martas
Reagovat

86 Ela Jojo Pavla vrká, takže se na blogu dočteme, že prostě musela. Štáb jí zakázal odstoupit, tak musela vrkat:-)))

92
Kačka
Reagovat

(90)koc
:-D :-D :-D

93
martas
Reagovat

Jinak z Michala už mám osypky, jen promluví…

94
koc
Reagovat

šutr i poezie ;-)

95
Míša
Reagovat

Nějak nerozumím tomu převratnému Petrovu rozhodnutí … nic šokantního se nestalo … cítím se podvedena :o)

96
Magda
Reagovat

Ta ukázka s Pavlou mě tedy…šokovala…:-O

97
Magda
Reagovat

Míša: Terezu jsem tipovala…a Jitky vyřazení mě taky nepřekvapilo…

98
koc
Reagovat

kuře, zelí a knedl ?! tedy Míša si stoupne k plotně a ja valím očka :-o

99
JUJU
Reagovat

Tak ukazka na priste s Andreou v postely byla dobra

100
JUJU
Reagovat

pardon posteli

101
koc
Reagovat

tak ted se tesim vic nez na dalsi dil na blog PN

102
gabisollis
Reagovat

uz to nekdo tady psal,ale neodpustim si to.Pacesovo trenky.:-DDDDDDD

103
aja
Reagovat

Bara je prastena.na konec nebude mit nic.To jsou strejdove.

104
gabisollis
Reagovat

103-jak to myslis?

105
mikula
Reagovat

Kde to sebrali takove zjevy.Misa ma dceru strasnou.Spratek strasidelny.Nakopat ji a poslat nekam.

106
Ela
Reagovat

Neavízovala Pavla, kdy vyvěsí další článek na blogu? Vyklubal se z ní slušný Andersen…

107
Kia
Reagovat

chudák malá sandra…má místo dětsví vojnu, za to ta druhá sandra by jí potřebovala…

108
koc
Reagovat

105-107 – se nedivte kdyz ma dve mamky .. resp. za mamku povazuje babicku

109
Magduš
Reagovat

Na příště se tedy těším, Petr nezklamal, prostě mi připomíná jednoho velkýho děvkaře.

110
Kiki
Reagovat

Větší Sandra je nemožnej tlustej spratek, kterej nemá absolutně respekt z nikoho. Malá Sandra je milá holčička, držená na uzdě od svého despotického otce. Chtělo by to něco mezi. Malé Sandře bych moc přála milující maminku, větší Sandře otčíma s tvrdou rukou. Jsou to dva extrémy.

111
Magduš
Reagovat

Ela
Jaký blog?

112
Ela
Reagovat

Má to Andrea zapotřebí? Než vlézt na takovou kreaturu, radši bych dala psovi!!! Většího slizouna jsem neviděla…

Reagovat

Ela (112): :D :D :D

114
Magduš
Reagovat

Ela
To je výběr, samí tlusťoši a slizoun:-D

Reagovat

Magduš (111): esterka.zacit.cz/clanky-o-hstm/

PS: Pavlo, vsimej si, ze my se na tebe reklamu udelat nebojime ;)

116
gabisollis
Reagovat

radstar-pani P uz necte panacka!:-DDDD

Reagovat

gabisollis (116): Jasneeee. :D :D :D

118
Mikesh
Reagovat

110 – Jaký despotický otec – máš vůbec děti? Michal je úplně normální – to na rozdíl od vás všech tady – a dceru vede naprosto pohodově. Což je ostatně na ní vidět. Jak ale mohla tak pěkná holka, jako je Míša, přijít k cigošce, to je mi záhadou. S tou nikdo nic nenadělá, už celkem chápu, proč se musela nakonec přihlásit do HSTM; každý mužský po popatření na dcerku (a její chování) se samozřejmě promptně odporoučel.

119
aja
Reagovat

Ano pravda to jsou zjevy .slizouni.Ta tlusta Sandra potrebuje par po tlame.Ta mala maminku a vymenit fotra.

120
gabisollis
Reagovat

u pani P jsem se dnes dozvedela ze jsem husa potrefena(jmenovite)ale husy zrni neji ne?jsem ted z toho zmatena,proc me to zrni teda sype!?:-DDDDDno a dal se zavazuje ze na panacka nevkroci ani si cist!:-))))

121
okkvp
Reagovat

115 : jenže od panáčka to není reklama, ale zlomyslnost ;-)

122
koc
Reagovat

120 – “Husy jsou v ječmeně. Andulko, vyžeň je! Vyžeň je z ječmene ven, dřív než bude bílý den!” – je jim jedno cim je krmiš :) takze si klidne dej i zrni

123
anja
Reagovat

tak u Báry jsem byla mrtvá smíchy ze třech momentů

jak Bára vyhodnotila, že jsou si s Pačesovou podobné :))

pak Pačesova prdel na posteli přes půl obrazovky – to jakože ROFL :DD

a když kůň pod Zdenkem nabral nelogický směr :D

124
Magduš
Reagovat

Já tedy nechápu, že se tý Andreje chtělo s ním vlézt do postele a to ještě před kamerou.
To je hnus!

Reagovat

okkvp (121): Nene. Ja sem slusny hoch a jen sem slecne slusne odpovedel ;)

126
CODDO
Reagovat

85XXX
102gabisollis
v trenkách nebo kalhotách,to je fuk,pořád stejně slizkej….evidentně se k Báře přišel válet na gauč :-)

127
Ela
Reagovat

125: RadstaR: Nechceš Pavle něco milého napsat přímo na její blog? Případně se tam můžeš do krve servat s vypelichaným kočičákem:-) Tak mě napadá, jak byl americký seriál Alf, nežral ten mimozemšťan právě kočky?

128
koc
Reagovat

gabisollis
Husa velká (též husa divoká nebo šedá – Anser anser), je též předkem všech plemen husy domácí (A. anser f. domesticus) vyšlechtěné ve střední Evropě.
Živí se téměř výhradně rostlinnou stravou, požírá přitom jak rostliny vodní, tak suchozemské. Nejčastěji se v její potravě objevují různé druhy travin. Dále se živí kořínky, hlízami, bobulemi, semeny (např. obilnin) a ve velmi malé míře také malými vodními živočichy.

Reagovat

Ela (127): Ne diky. Jeste by me smazala a to by muj slepici mozek nemusel pobrat. Vypelichanej kocicak se muze jit hodit pod vlak. Alepson o jednoho ….. min :)

130
Mikesh
Reagovat

127 – hihihi, to je bezva příspěvek. A seš si úplně jistá, že tam nepatří „kočyčákem“ ?

131
Lenka
Reagovat

Ahojky všem :-))

Nestihla jsem další pokračování HTSM v tv, musím počkat, až to bude na netu – prozradíte, kdo vypadl ?

A ze zajímavostí jsem tady zatím zaregistrovala jedny trenky, 2x dítě jménem Sandra a Zdeňka s koněm u Báry… :-))

132
koc
Reagovat

131 – Petr -vojanda, benjaminek
Michal – herečka
u Bary zatim nic

133
Lenka
Reagovat

132 koc

díky za info

Reagovat

Lenka (131): U Petra sla Jitka a Tereza a u Michala odesla taky Tereza. Proste zadny prekvapeni.

135
Kiki
Reagovat

Pačesova prdel přes půl obrazovky :))))))))) Fakt nechutný – u chlapa velká prdel!!

136
Lenka
Reagovat

134 RadstaR

děkuju (Jitku jsem netipovala, u Báry jsem se spletla, že se bude vyřazovat)

137
gabisollis
Reagovat

koc-to je uplnej vyklad z biologie.tak dik dam si teda to zrni zitra az se napise!:-)))

138
gabisollis
Reagovat

lenka nic si nespletla.to jen tv nam to serviruje jak se ji hodi!:-))

139
bublinka
Reagovat

Možná je Michal trochu přísnější, ale na druhou stranu je malá Sandra moc fajn holčička. Velká Sandra je nevychovanej spratek a jsem zvědavá, co bude dělat až jí bude třeba 15. Míša by radši měla upustit od role kamarádky a nasadit tvrdou ruku matky.

140
Ela
Reagovat

130: Mikeši, když tak pročítám tvé komentáře plné zloby a zášti, jsem hrdá na to, že mě řadíš mezi slepice, mně je v tomto kurníku dobře. A když se cítíš být tak inteligentním, občas si ty své elaboráty přečti… Doufám, že moč a stolici udržíš lépe než myšlenku!

141
Míša
Reagovat

137 – ale naklíčené, jak onehdá správně připoměla Anja … ať uděláš něco pro své zdraví :o)

Bářina grupa se mi líbí čím dál tím víc … taky bych nevěděla, koho pustit dál :o)

Petr nepřekvapil.

Na Michalovi se mi dnes líbilo, že chápal chování větší Sandry – podle mě je to úplně normální pubertální holka, která se prostě jen předváděla před kamerama … v podstatě předvedla běžné chování současných pubošů … :o)

142
erin
Reagovat

Teda nevm, jestli jste si všimli, ale Petr nosí většinou jen tu šedivočernou košili.

143
okkvp
Reagovat

Tak jsem zkoukla – Bára zřejmě získala pár nových dost prima kamarádů (jestli se ještě něco později nešustne a nebo se neprojeví rivalita), U Michala pohoda, Petr při vyřazování sice nepřekvapil, ale imo vyřadil nesprávnou babu. Jitka pro něj byla podle mého z nabídky nejlepší. (tím neříkám, že i on pro ni). Pavla byla vykvetlá od začátku dílu (do hezčejc) a ne jen pro pohodu dcer – respektive jí to „hraní“ imho nedalo tolik práce. A i ona by k němu nakonec (imho) velmi dobře pasovala.

144
Mikesh
Reagovat

143 – no, možná by byla vděčná za chlapa, ale že by zrovínka z Petra byla nakonec unešená, tomu nevěřím. Asi by jí brzo lezl pěkně na nervy a já myslím, že ona to už tehdy dobře věděla. Říká to přece pořád dokola, chce CHLAPA, a Petr je už klasický produkt feministické pomýlenosti; je poddajný a málokteré ženě bude imponovat. Neustále chce vycházet vstříc a pochopitelně nikdy nikoho neuspokojí. Neumí říci, tak takhle ne, bude to takhle, protože to by bylo genderově nesprávné. Zde konečně chápu Pavlinu poznámku o feminismu v minulém díle. Nelze ovšem čekat, že ji tady někdo pochopí, to by se muselo také trochu víc myslet.
140 – ale Elo, kde máš komentáře plné zloby a zášti? Není náhodou zcela opačně celý Panáček plný zloby a zášti? Vždyť vy se tu přímo bavíte tím, že někoho pomlouváte a posmíváte se, a když tu někdo řekne (jako třeba Mikeš nebo lola), holky, neblbněte, mějte trochu nadhled, tak je hned „láskyplně“ vyobcován (v případě loly vyklován).
Moje pobavená odpověď na Tvůj kousanec Ti připadá záštiplná? A jinak jsi zdravá? Možná bys měla to naklíčené zrní přece jenom zkusit.

145
Prochor
Reagovat

Pro mně má skladba RS tu správnou gradaci.
Včera totální nuda 0%.
Dnes Farmár 50%
Zítra Star Dance IV 100%.

146
Bižuna
Reagovat

Pavla nás na svém blogu opět přesvědčuje, že všechno hrála, že neměla o Petra zájem – neměl by jí někdo navrhnout na Oscara?!
Míša by se asi neodstěhovala, protože jsou s maminkou na sebe zvyklé..?
Michal citově plochý, chudák Sandra, no je hezký, že je tak poslušná, ale je potřeba to taky vyvážit pohlazením, pomuchlováním, což si myslím, že Michal rozhodně nedělá. Strašně bych jí přála novou maminku, jenomže ta nová maminka bude asi postrádat ten cit od Michala.

147
Kačka
Reagovat

Pro mne to byla prakticky nuda včera,těšila jsem se,že své dva miláčky nemocné uložím a budu mít více klidu,vnímat to “ NIC“ (pro mne nakonec)
Michal:
vyřazení Terezy mne nepřekvapilo a docela dobře její chování (nejen v herně) vystihla Renátka.Na druhou stranu,je fakt,že co tam ta Terka s tím mimčem měla jiného dělat,než se mu věnovat.I já jsem došla k závěru,že si někdy Michal protiřečí ale zase měl pravdu s kojením Terky a s pitím a kouřením.(tak trochu mi to připomíná Nikolu z 2.řady,ta se také vymlouvala na kojení,ale pila i kouřila během natáčení ale hlavně „ať mne nevidí kamera“ )
Bára:
Na Barče byla vidět pohoda,myslím,že si ten den opravdu užívala a po dlouhé době v klidu a bez pátrání.Kluci byli též v pohodě a se svými skrytě neskrytými taktikami,se snažili ovlivňovat Barču. Pan Janeček to vzal přes „papů až do postele“, pan Pačes v romantickém „oblečku“ přes rozvalení se na posteli,pan Marek přes Matýska (celkem s přirozeným přístupem) atd.Nesmím opomenout snahu Zdeňka a Jardy přivrtat sušák na balkóně (i když se nezdařilo) i tak Barča snahu ocenila.Stejně tak.když pánové podstoupili vyhlídkovou jízdu na koních a né všem se podařilo,tuto „nemotorizovanou jednotku“ přesvědčit o jízdě v před :-D
(myslím,že bych dopadla stejně) :-D
Petr:
Vyřazení Jitky mne překvapilo.Myslela jsem,že ty rozhovory Petra s Jitkou,Andreou a (vítekým) mu pomůžou k rozumnému postupu a taktice při vyřazování.
Krom Andrey neměla žádná problém (pokud by jim vztah klapal) se případně přestěhovat do domečku,což Andrea rezolutně odmítala.A nevěřím tomu,že by Petr opustil svou „chloubu“ jen tak a byl by schopen se stěhovat k Andree.I když tvrdil,jak láska hory přenáší….. (pamatuji si,když jsem s květákem měla soukromý rozhovor na statku a bez kamery,ten už dopředu věděl,že se ze svého bytečku nehne a jeho partnerka by musela prostě do Prahy za ním a nejlépe aby z Prahy byla,takže,protože kombinace já+květák,nebyla možná,z pohodlnosti zbyla Nikola)
Další vývoj u Petra mne opět nezklamal,Pavla byla jak vyměněná a skutečně hodlala využít všeho tak,aby byla ta nejlepší a nasměrovala Petra tam,kde ho chtěla celou dobu mít.Teď jí v tom nebránil nikdo.Program měla vymyšlený myslím,že dobře včetně „odložení dcerušek do 3D kina“ též nic špatného,ale ta vinotéka a jejich pobyt v ní,mi podle jejich chování připomínalo,jak kdyby tam seděl nějaký těžce zamilovaný dědeček s babičkou a slavili tam přinejmenším diamantovou svatbu :-D
Večer po uložení holek do postele,opět využití situace a kontaktu tělo na tělo a tlapkání atd. ( ale jinak by mne zajímalo,co přes celý den tomu Petrovi se doopravdy honilo hlavou a zda přeci jen po celou dobu v myšlenkách nenahrazoval Pavlu Andreou)
Jsem zvědavá co příště provede Šárce a z ukázky se stejně nejvíce těšil na „tělo na tělo“ u Andrey :-))

148
kanárek
Reagovat

148 – uff Kačko to je celý elaborát :-)

149
koc
Reagovat

Jak šel čas blogující Pavly

Od prvního dílu jsme byly (az na vyjímky) proti Petrovi
Jinak můj dojem z prvního natáčení – chtěla jsem to zabalit
To Petr dost pohnojil a dost nás tím i naštval
Pojala jsem to tedy přesně v tomto duchu a oblékla jsem se do elegantní sukně s vysokým rozparkem a k tomu jsem si oblékla korzet. Nedočkala sem se stejně jako jiné poklony od Petra
Nemuzu ukončit natačení z duvodu smlouvy. Petr niky a za nic.Už sem si Petra přečetla a jen pomáhám jiným prohlédnout.
Už v Hraběticích jsem si říkala, že je hodně divnej, ale čekala jsem, co se z něj vyklube. Ale tady – po tomto rozhovoru – jsem už měla definitivně jasno. Tohle není chlap pro mě.
Andrea je na dovolené s bývalým přítelem. A teď jsme asi všechny zůstaly tak trochu opařené. Petr to zametl pod koberec a to se nám nelíbilo.
Obě jsme to považovaly za součást ženského způsobu jak Petrovi dát najevo svůj zájem.
Petr totiž je už tak negativně prezentován, že jsem mu nechtěla už tak pokaženou image zhoršovat.
Ale protože jsem se už začala smiřovat s myšlenkou, že tam budu dál jen jako „herec“ a spíš si jen počkám na to, kam až mě Petr pustí a co si tak díky mé změně postoje vůči jeho osobě ještě bude muset vyslechnout, přestala jsem se „vztekat“ a řekla jsem si, že se teď začnu bavit a vychutnávat si to.
Pravdou ovšem zůstává, že i když pro nás domeček jistě že nebyl tím hlavním motivem pro účast v pořadu, jistou váhu ale přeci jen měl.
Taky to bylo poprvé, kdy jsem se měla zhostit své role – jakože zájem o Petra trvá.(ale protože se neumím dobře přetvařovat, tak to samozřejmě bylo jako pěst do oka a nedalo se to přehlédnout)
Ve finále, když jsme si to takhle navzájem vyříkali, domluvili jsme se s Petrem, že se bude zítra snažit, aby se opravdu začal chovat jako chlap. — To, aby se jeho změna chování odehrála směrem k Jitce, Terce a mě a potažmo i k Andree a Šárce, mu nikdo neříkal, my jsme nic takového nežádaly a ani v podstatě neočekávaly.
– chci psát tak, abych zbytečně nezhoršovala už tak napjatou situaci mezi námi a Petrem- nejde to bez pocitu jisté odpovědnosti za uvedená slova –
Nakonec nás ale Petr úplně – a to tedy všechny bez rozdílu – šokoval svým rozhodnutím, když označil Jitku. Já jsem v tu chvíli nebyla schopná vůbec popadnout dech, měla jsem na Petra vztek, proč si tam nechává Šárku, když už dávno začínal zjišťovat – jaké že je její „tajemnství“ a taky jsem nechápala, proč jsem nevypadla já.
Žel můj zájem o Petra opravdu nebyl, ale najednou se přede mnou otevřela možnost, na kterou jsem si nedělala doposud naděje – dovolená. A ačkoliv jsme předem nevěděly, kam a přesně ani kdy, řekla jsem si, že to by pro mě mohla být motivace. A když už bych se dostala na dovolenou, kam pojede 100% Andrea, tak bych si to tam aspoň mohla užít s holkama
——————————
V prvé řadě chci uvést, že mě se diskuze na Panáčkovi líbí mnohem víc než na jiných diskuzních fórech.
Opravdu moc děkuji za vaše reakce – ač se opakuji- tak jak za ty velice povzbudivé, tak i za ty méně lichotivé třeba na Panáčkovi.
Konkrétně váš příspěvek mi připomněl, že mám na blogu odkaz na Panáčka a to bylo jednou částí důvodu, proč jsem ho smazala a další bylo opravdu to, že jsem byla na Panáčka naštvaná, ale ne jen za komentáře k mé osobě, ale už za předešlá hodnocení na adresu Andrey.

PS : Jde pouze kopie myšlenek z článků podle pořadí. Každého mohlo v textu zaujmout něco jiného ale ja si vybral tyto. O žádné veletoče se nejedná a je nutno přečíst komplet všechny články.

150
Kačka
Reagovat

(149)koc
šikulkáááááá 1* :-D

Moc pěkně jsi to „zkompletoval“ to skutečně nemá chybu :-D
Já tam číst nechodím ale mooooooc děkuji za rekap všeho,co tu vlastně v útržcích proběhlo panáčkem :-D

151
kanárek
Reagovat

Musím se trochu zastat Michala. Mně se teda nezdá, že by té malé nějak ubližoval. Maminka jim samozřejmě chybí, tak malou hodně hlídá. Jak se mazlí, nevíme. Asi jí čte, protože by jinak dítě pohádka ani nenapadla ( mimochodem Míša ji pěkně odflákla). To, že zkontroloval, co si bere na jídlo? Proč ne, však jí to lízátko nezakázal.

152
Pavleek
Reagovat

Jak se někdo může vyspat s cigánem, to skutečně nechápu.

153
kanárek
Reagovat

pusťte sem rasisty a politikaře a bude po panáčkovi

154
gabisollis
Reagovat

koc-poklona!:-)))to se ti fakt povedlo!:-))

155
Kačka
Reagovat

(152)
asi stejně jako černoch s běloškou,zrzek s albínkou,malý s velkou atd a naopak….. chápeš? je to prostě každého věc.

156
Pavleek
Reagovat

Já rasista nejsem, jen mi vadí cigáni, to je celé. Vjetmanci u nás pracují a snaží se začlenit do společnosti. Teď neřešme to jak a v čem pracují, ale pracují :) Všichni víme, že jsme jediná země na světě, kde funguje antidiskriminace. Pro ty, co neví, co to znamená, zkuste navštívit „socku“. :) Proto nechápu, jak se může holka, která je očividně „bílá“ vyspat s hnědočechem. A ponechme stranou, že jí bylo 15 let, když „to“ spáchala. Vám jako rodičům by to asi nevadilo, že?

157
koc
Reagovat

Porad mi nejde do hlavy proč Pavla nechce aby Šárka postupovala dál. Co za tajemství neznáme, že má potřebu „ochraňovat“ Petra pře Šárkou? Andrea se tak nějak veze s celou touto komedií a bere to s nadhledem. Šárka jako jediná má zájem o Petra. Pavla už ví dávno, že Petra nechce. Co je za snahou vytlačit Šárku z boje?
Já zájem nemám. ale ty nevyhraješ i …

158
gabisollis
Reagovat

no tak to snad vubec neni nutny probirat s kym ma (mela )Misa dite.snad jen to ze prisnejsi tatinek by ji neuskodil.chapu ze maminka(kamaradka)a babicka moc prisne nebudou.Michal je mozna prisnejsi,ale diky tomu je mala tak sympaticka.zadnej panar!je fakt,ze v tomhle veku by potrebovala maminku.tak doufam,ze se jim to povede!kazda taky nedokaze dat cizimu ditku lasku a Sandra by si ji zaslouzila!:-)

159
koc
Reagovat

158
Michal se nemuze rozkrajet a hrat mamu .. chybí tam ten zensky element ktery by prisnou vychuvu vyrovnaval
To same je u Míši. Tam je zas problém v tom, že ma okolo sebe jen ženy .. resp. dve mamy
Proto ten rozdíl i když me nejak zvlast rozjivena neprisla

160
gabisollis
Reagovat

koc-presne to jsem chtela napsat!nevyznelo to?no nic. me to jeji chovani taky nejak nesokovalo.jsem zvykla!a deti v tomhle veku …..!

161
okkvp
Reagovat

U Michala se nemůžu zbavit dojmu, že za tou tuhostí a citovou plochostí je hlavně přítomnost kamer a „tíha odpovědnosti k rozhodnutí“. V reálu by klidně mohl být jen lehce medvědovitý a pokud přejde část starostí na partnerku, tak se imo uvolní i vztah k dcerce a povolí i tužší výchova.

162
koc
Reagovat

160 – no ja spojil dve myslenky :) to byla reakce na nektere vcerejsi prispevky .. to nebylo mysleno na tebe ;-)

163
Magduš
Reagovat

Já tedy nevím, ale podle této reality to vypadá jako by byl český národ plný tlusťochů. Já bych si tedy nevybrala.
Michal je jak kulička a většina z těch, které se o něj uchází taky.
Bára si o sobě moc myslí a taky má těžkou nadváhu. A ti chlapi ucházející se o ní jsou taky tlusťoši viz Pačesa.
U Petra to jde, ale zase tím, že všechny ohmatává mi přijde naprosto pro život nespolehlivý.
A ten jeho domeček hrůza a děs.

164
Pavleek
Reagovat

4Magduš: Tak to sedí!!!

165
koc
Reagovat

163 – třeba se nekdo z ucastniku ukaze v poradu Cajthamlove ;-)

166
gabisollis
Reagovat

Kacko-jsi tu jeste?chtela jsem se te zeptat-to vodeni za rucicku,pusinkovani a tak dal narizuje stab nebo je to osobni iniciativa?:-)))

167
gabisollis
Reagovat

radstar,ajda-vy jste chudakovi mikesovi,smazali nejaky prispevek?:-)))mikesi to tvoje knourani u pani P je vazne k smichu.:-)aby nedoslo k omylu me absolutne nevadi ze k ni mas sympatie to je tvuj nazor tvoje vec!)ale musim podotknout,ze jsem rada ze me povazujes za Pipi protoze cist ty tvoje knourani a poklony z toho me jde mraz po zadech!:-(a u Terezy to vyznelo vylozene uchylacky!

168
koc
Reagovat

u Petra se mi libi jak umi vytesnovat negativni vzpominky ;-)
jen v minulém díle (+ Písek) musel slyšet spoustu negativ na svoji osobu třeba od Pavly a pořad si mysli jak sou naladeni na stejnou vlnu :) on má vazne hlavu nekde jinde a sve okoli nevnima reps. ma skvelej emocni filtr

169
Phoenix
Reagovat

Včerejší díl se mi moc líbil:) Bylo to poměrně idylické….
Michal – poprvé jsem měla dojem, že byl uvolněný, ´Míša mě velmi překvapila, zejména kritickým pohledem na své dítě(ne jako šílené matky, které si myslí, že jejich dítě je dokonalé) a vůbec celkově působí pohodově. S Michalem by se mi asi spolu líbili. A to že je Michal na Sandru přísnější? Myslím si, že pravidla musí být. Vychovává jí dobře. A pokud by měl partnerku, myslím, že by se trochu obrousil. Velkou Sandru usměrňoval dobře, a nejvíc se mi líbilo, jak jí utřel než šli ven – když velká Sandra naváděla malou….
Petr – Petr opět nezklamal:) Polosvlečený na býku….paráda. Nějak ani nevím, co k němu/nim napsat. Trochu nechápu tu Pavlu, nasazuje mu psí hlavu a pak jí nevadí se s ním vodit za ruku. Pokud to samozřejmě nebylo předem připravené produkcí:)) Uvidíme, co napíše na svém blogu. Co se mi moc líbilo, byl Pavlin byt/domek, pěkně zařízené a vůbec celkově místo působilo pěkně.
Bára – byla v pohodě, taky mi přišla uvolněná a přirozená, její sebereflexe s Pačesovou dost sedla:)) Koně dobří, mně se to líbilo. její maminka je sympatická. A líbilo se mi, jak se chlapci věnovali malému chlapci:)) To bylo hezký.
No, uvidíme, jak to bude dál pokračovat.

170
anja
Reagovat

Michal

kéž bych mohla jako Míša (141) říct, že se mi něco na Michalovi líbilo… na tom chlapovi se mi nelíbí zhola nic, podle všeho hledá a potřebuje partnerku s oddaným a obdivným výrazem v očích jako má jeho Sandra, protože v domácnosti a v rodině, kde Michal vládne, se odehrávají a vždy budou odehrávat jen věci, které tatínek Michal za a) naplánuje, za b) zkontroluje a za c) schválí

zaráží mě jeho jeho styl výchovy – Sandřin sešit s psaným trestem, kontrola sladkostí, xkrát důrazně opakované o které přesné hodině má jít Sandra spát a vynucované potvrzování odpovědi, že to Sandra vzala na vědomí…… V Michalově jednání vůči Sandře postrádám aspoň kousíček jakékoliv otcovské laskavosti, respektu k Sandře, o lásce ani nemluvě

dobře Michala charakterizuje ve svých krátkých vstupech Altmanka, ta je mi sice taky nepříjemná na dívání, hlavně když při mluvení špulí pusu (blogující ostravak by řekl, že „dělá kuří řiť“ :)) ale do Michala se Renata docela dobře trefuje a podle toho, co tam doteď řekla, je jí malé Sandry líto.

Michal se hodně brzdí ve svém chování k Míše, přehrává se, snaží se být milý zábavný, rozšafný, zřejmě mu o tu holku jde,… ale v momentě, kdyby Míša Michalovi podlehla, ukáže se Michal imho v celé své pravdě despotického vládce

Terezu Michal celkem logicky vyřadil, protože její nevyrovnaná osobnost a psychika by byla pro něj složitým oříškem, hodně práce by s ní měl, on potřebuje tvárnou partnerku, která nebude vzdorovat

v tomto díle se mi překvapivě nedostalo Terezina hysterického slzavého výlevu, čekala jsem a ono nic…. o to víc se mi dostalo záběrů kamery na rozkydanou Terezu… jak se může mladá holka až takhle vyžrat!!! hlavně že pilně cvičí podle tíví

171
koc
Reagovat

Pavla televizní – Já necítím z Petra odezvu z muže na ženu.
Petr televizní – Pavla mi nenaznačila, že zájem ztratila.
Pavla televizní – Je možný, že tý jeho řeči nerozumím (jeho signálům, který on mi vysílá). Je to možný.

Děcka mám pocit, že by vám měla produkce do dalšího života zabalit návod k použití. Jeden signalizuje a druhej nechápe. Druhej nesignalizuje a zas první nechápe.

172
gabisollis
Reagovat

koc-ty dneska jedes.:-))))jinak me se libila scenka u Bary na balkone.:-)))“jinou vrtacku nemam.kdyz to nejde tak to nejde ale dejte tam zpatky ty stary.:-)))))a Zdenkovo vydesenej pohled!“:-)))tak bych mela dotaz pro Baru az k nam zavita-Baro podarilo se vratit zpet stare snury?:-))))

173
anja
Reagovat

U Báry doma mi to připomnělo sladké bezstarostné hippies – flower power – let your minds be free – make love, not war :) …. a jak Bára poznamenala, z téhle skvadry vyřadit dva, to je nesplnitelný úkol…. jo u Báry mě to bavilo, posmála jsem se nad nima tak jakože příjemně, přesně jak se na čtvrteční večer sluší a patří :) sladké bylo, jak si, rozvalení na sedačce, rozdělovali úkoly kdo bude vařit, kdo se bude starat o Matesa a kdo bude zajišťovat i hentamty Barunčiny intimní věcičky :), záběr na skoročervenajícího se Zdenka byl výmluvný :)

selanka u koní byla taky skvělá, škoda, že trvala tak krátce, akorát já bych je všechny nahnala zamakat si do maštale – mohli by tam svorně vypustit to sádlo, které se třese na většině z nich… Janečkova povislá prsa velikosti Bé, Pačesova prdel přes půl letiště, OMG !!! děkuji ti bože, že jsi mě ničím podobným nepotrestal a že mi dopřeješ dívat se denně na štíhlého svalnatého chlapa

kameraman si záběry na tlouštíky vysloveně užíval a vychutnával, viz opakovaný škodolibý záběr na Bářinu megaprdel :) a abych zůstala věrná svému image největší panáčkovské kritičky povrchních věcí (Bára to snese, ahoj!), ještě si přisadím k bářiným hadrám:

nebere mi mozek, proč se Bára imrvére rve do červené barvy, přitom má plnou skříň jiných solidních a elegantních kousků jak jsme si mohla všimnout…

červěná na blondýnách vypadá příšerně lacině, kór na tlusté figuře… Bářiny červené šatéčky s pidikytičkama, Bářina červená bundička – z toho fakt rostu… mimóznímu vkusu tatínků se dá porozumět, ze třech ramínek vybrali na Báru čebrené šatečky, bo chlapi chtějí mít na nás ženských červené věci – rtěnku, nehty, hadry,… červená provokuje – povzbuzuje chutě a hormony… stačí, když si ženská veme na sebe jen červené punčošky, jinak může být od hlavy až po kolena celá v černém, s těma červenýma punčoškama má zaručeno, že se za ní otočí každý samec v hypermarketu a na ulici (zkuste to, baby, funguje to,je to sranda :)

takže: chlapy chápu, v tomhle jsou pod vlivem pudů, ale Bára by se snad mohla víc na sebe pokoukat do zrcadla anebo pozkoušet hadry s nějakýma kamarádkama a nějak to přehodnotit, ovšem ne s takovýma kamarádkama, který jí budou na každý hadřík hýkat jak oslík jak jí to sluší – takové kámošky jsou k ničemu :)

a zas aby to nebylo bráno nějak jakože „moje rady“ – to je jen takové pozastavení se na bářinou červenou obsesí :)

jinak teda bářina červená kuchyň jo, to palec nahoru :) ale červený šatník – vyházet!

174
pjetka
Reagovat

Poslední díl nějak ztratil na dramatičnosti, což je z diváckýho hlediska trochu škoda. Ti, kteří obvykle perlili, šli zřejmě do sebe a je z toho selanka. Dokonce ani vyloučení nekladou odpor při zatýkání (resp. převelení)…
Škoda Térezky, její komenty byly docela oživením proti šachovým partiím jejích protihráček…

175
pjetka
Reagovat

Jo taky jsem si nebyl jistej, jestli se dívám na obraz ve správným formátu, přišlo mi to jako když si 4:3 pustím do 16:9 … ale snad mají i tak široké srdce

176
kanárek
Reagovat

Anjo, pevnou hodinu na spaní a pravidelný režim se u dětí doporučuje. Dokonce si vzpomínám, že tímhle léčily chůvy v akci rozjívená děcka v jiném pořadu. A vzpomínám si, že kdy má jít Sandra spát říkal, když ji nechával v bytě s hysterickou Terezou. A té to asi říct nemohl :-).

177
Lantana
Reagovat

Tak já se připojuji k „Fanklubu Pačesových trenek“ :-D

178
Radek aka SUNíčko
Reagovat

OT: Prochore, když dáváš StarDance 100 %, nechceš pro Panáčka v reality show pak následně utrousit i 2 – 3 odstavce pro jeho čtenáře? Rekapy této show zde chybí a myslím, že díky tomu, že je to sledovanější než talent show, tak své čtenáře si to najde. Co ty na to?

179
koc
Reagovat

178 – už zase lanaříš ;-) ja to tedy nesleduju ale rekap si prectu velmi rad

180
anja
Reagovat

na dění kolem Pavly a Pavlu samotnou se mám chuť vykašlat :), opisování jejího psyché tady zcela a úplně přesně ovládl koc

jinak teda Petr mě pořád stejně baví jak se v tom máchá :), imho se v něm vntřně bije role otce a požadavek najít sobě milenku

Petr má pro Pavlu slabost, dokázal si v té své samčí hlavě uvědomit, že jeho dcery Pavlu berou jako starší kamarádku a že si s ní rozumí, tudíž chce dcerám Pavlu nechat co nejdýl – a tak jakože přebírá a ošmatlává a zkouší, jestli by Pavla mohla být použitelná i jako žena – milenka – partnerka

Petr mi je jasný, ovšem Pavla s celou svou „hrou“ je mimo mé chápání… takový rozpor mezi „tím co vidím v tv“ a tím co čtu u Pavly na blogu, tady snad ještě nebyl

a Petrova Tereza? panebože, do čeho jsi duši dal… to je pro mne něco nekoukatelného, její chichotání se sem a tam, frackovitý postoj, puberťácké úšklebky, primitivní poznámky… nemám slov

181
kanárek
Reagovat

Začíná mi být líto Petra, teda pokud to jen nehraje. O Pavle mluví opravdu pěkně a pokud jí jde jen o dovolenou nechápu, proč ta hra o úplné rodině.

Jinak televize hodně přidává…říká se 5-10 kg. Taky nezapomeňte, že se díváte na opravdové lidi ( i když sestříhané :-)), na ulici rozhodně moc štíhlých krasavic a svalnatých krasavců nad 30 nepotkáte.

182
anja
Reagovat

176 kanárek, ale jo, ale mně vadí ten jeho tón, ten tón, chápeš… :))

říct dítěti kdy má jít spát, a navíc takovému jakože hodnému a poslušnému, stačí říct jednou a jen jakože mimochodem, Michal tu svou „přísnost“ přehání, zdá se mi

183
koc
Reagovat

pod tukem se vždy skrývá štíhlá holka a pod tukem u chlapa svalnaty krasavec ;-)

184
kanárek
Reagovat

180- Tereziny úšklebky a chechtání se přímo mu do očí, to bylo na facku. Pak mají být chlapi romantičtí. Pokud ji teda zrovna nerozesmával kameraman. Jitka to vylučování zvládla se ctí, přeju jí fajn chlapa.

185
kapi
Reagovat

Ten komentator mi neuveritelne leze na nervy- je jako stroj, ktery ma jednu intonacni krivku na kazdy komentar a jen dosazuje jina (hooodne stupidni a opakujici se) slova… Pfff. Dost neprijemny!

186
Radek aka SUNíčko
Reagovat

koci (179), no už jsem přemýšlel, že tento víkend bych ve StarDance shrnul a to ryze informačně. Co se tančilo, kdo vypadla, a to je vše. Nemám co k danému formátu více říci, nesleduji a tanci nerozumím :)

187
koc
Reagovat

186 – no nejlepsi by byl clovek ktery tancovani rozumi a vidi do toho .. nejake informace o tancich + srhnuti a koment

188
okkvp
Reagovat

Petr by vzal víceméně cokoliv co se dá ulapit, jen mu do toho vytrvale kecají ty jeho blonc-hormony. Pavla se měla v druhém díle odbarvit ;-)

189
kanárek
Reagovat

Ti krásní a štíhlí se asi seznámí v reálu, ne v reality. Kdyby byli účinkující příliš krásní, bylo by to podezřelé a to by pak z těchhle diskusí nekapal jed, ale sliny :-)

190
kanárek
Reagovat

185 kapi- no a co ty duchovité figurky vlevo dole? Ty vypadají přímo strašidelně, zvlášť Michalova, brr.

191
anja
Reagovat

184 kanárek, ano, Terezu v jejím rozpoložení ducha rozesmává kdeco zřejmě, ta holka je zabržděná někde kolem 13 roku věku

192
kanárek
Reagovat

187 koc- myslím, že to nemusí být odborné, to vždycky zhodnotí přímo po tanci odporná porota :-)

193
Lantana
Reagovat

kanárku (189) – :-D 100 bodou….;-)

194
kanárek
Reagovat

anjo, ty jsi takový expert přes vzhled: Slušely by Pavle blond vlasy?

195
Nikol
Reagovat

182 nedá mi to anjo, prostě nedá :)

třeba je ta Sandra hodná PRÁVĚ proto, jak ji Michal vychoval/vá. Po dlouhé době vidím v tv dítě, které neodmlouvá a je slušně vychované. Jak můžete vědět, že se k němu večer na břicho nepřitulí? Já se na veřejnosti nedržím za ruku, nepusuju a neznamená to, že to v soukromí to nedělám.

Těch pár posledních příspěvků od Vás mi připomíná Rytmus života.

196
Elasticka
Reagovat

Pavla pořád opakuje, jak má ráda Petrovi děti, ale jeho děti si můžou přečíst její blog taky! Spíš je to tak, že Pavla se snažila Petra uhnat přes děti, bohužel se nepovedlo, Petr podlehl tělu Andrei :-D a tak je Pavla uražená a plive na blogu.

197
Lantana
Reagovat

Teda co se Terezy od Petra týče, tak je holt mlaďoučká, ale u vyřazovací chvilky poezie bych asi smích neudržela také, nedivím se Evě a Janě, že se toho minule rády vzdaly :-D…

198
Lantana
Reagovat

Elasticko (196) – že po Petrovi „šla“ a navíc přes děti, tak to si fakt nemyslím. Že si to můžou přečíst asi nedomyslela, ale na druhou stranu myslím, že v diskusích se a to přímo na Primě si přečtou daleko horší věci, nehledě na reakce okolí – někteří lidé mají idiotskou potřebu kritiku sdělovat za každou cenu i nepřímým účastníkům „do očí“.

199
anja
Reagovat

194 kanárek, heh no víš co, já jsem už tady kdysi chtěla napsat něco z toho soudku o Pavle – ale protože je to p*ča par excellence s tím svým blogem, tak mi to nelezlo z klávesnice :DD

ale dobrá tedy – Pavla se mi líbí tak jak je, má styl, umí se oblíkat, celkme ví co jí sluší, ladí mi i barevně, ona ví, že třeba zelená a oranžová jí moc lichotí a hodně ty barvy nosí … pokud bych něco namítala proti Pavlině vizáži, byly by to jen malé detaily (jako např. džíny oprané na světle blankytně modro, na jejím místě bych spíš volila tmavé džíny nebo džíny na dirty look – s hnědýma tónama v denimu)

načerveno vlasy Pavle sluší jako málokomu, kdyby se nechala hodit na blond, vypadala by asi podobně tragicky jako Jindřiška od Michala – takové vybledlé nic… Pavla a Jindřiška mají obě úzké nevýrazné rty a zapadlé oči ale Pavla to oproti Jindřišce řeší dobře, zvýrazní si vlasy a jako celek je přijatelná

200
anja
Reagovat

198 Lantana, no…. to jak to napsala Elasticka, – může se to zdát jakože příliš jednoduše vyjádřeno, ale v podtsatě to i tak může vyznít a vypadat, čili – nedivím se tomu názoru

mně se taky zdá, že pavla úmyslně ovládla Petrovy holky, když vyčuchala, že ovládnout Petra nemá moc šanci v tej konkurenci Bárbín :)

ale tak zas na druhé straně – je to od ní dobrá taktika :)

201
koc
Reagovat

anjo dokazes mi svym kritickým pohledem vysvetlit moji 157 ?

202
anja
Reagovat

195 Nikol, třeba… ale já bych tu Michalovu laskavost k té Sandře chtěla aspoň trochu vidět, no…

možná že je to víc můj problém než jejich, ale ten můj dojem mi potvrzuje i Altmanka – tím jak tam něco občas prokecne – ale tak zase to může být účelové, ať máme nad čím přemýšlet, že :))

203
Kája
Reagovat

Anjo, tentokrát se s Vámi téměř ztotožňuji, hlavně ohledně Michala :-)
Taky jsem zastáncem pořádné výchovy, ale některé děti, které mohou být třeba lehce neurotické, nebo jsou prostě jen klidné, mírné povahy, takový přístup nepotřebují, naopak by jim mohl ublížit. Michalovo chování vůči Sandře mi přijde jedním slovem zbytečné.
O Tereze si myslím své, ale nechápu, proč byl takový problém, že přijela s malou? V RS to nebylo poprvé, vždy to bylo v pohodě, holky se třeba i u děcek prostřídaly… Dítě na kočáře, jakápak potíž a práce, která znemožňuje jakékoliv aktivity? A jaké aktivity? Michal se moc nevytáhnul. Holky šly na sólo procházku, trochu poklidily, uvařily, na karaoke ho pozvaly a dětský koutek je snad pro děti, ne? Mj. pohled na jeho ruce je otřesný.

204
Elasticka
Reagovat

Tak taktika je to dobrá, ale čtu ten její blog a je mi víc a víc protivná, s tím jak Petra nechce a jak je všechno jen hra. S někým takovým se pak nevodím za ruku, produkci přece nemusí poslouchat na slovo. Navíc, když teda tak miluje Petrovi děti, tak proč pomlouvá jejich tátu veřejně?
Prostě si myslím,že to neunesla, bojovala hlavou proti tělu a nevyšlo to.

205
Heather
Reagovat

Zatím jsem Pavlinin blog nečetla, ale jestli teda to, co jsem včera viděla v televizi hrála, tak je to hvězda a měla by se tím živit.
Vypadali spolu jako jedna velká šťastná rodinka. Pokud bych já měla k někomu takové výhrady jako ona, určitě bych mu nenabídla nožku na hlazení.:o))
A pokud to údajně hrála kvůli dovolené….
No tak to mi připadá opravdu hodně ubohé. Někdo, kdo má nějaké morální zásady, citáty o duševnu má na každou příležitost…Takový člověk se snad neprodá za dovolenou, ne?

206
Prochor
Reagovat

(178) Na ofiko Star Dance píšu. Naposled jsem rozebíral situaci Anety u které se obávám opakování situace Miro Šmajdy (podpora fanoušků kdy přeskakoval lépší tanečníky). Pomalu to k tomu směřuje. Na Panáčkovi zatím žádné rekapy nejsou.Bohužel.
Aby to nebylo jen OTéčko tak řeknu, že se ukazuje jedna věc. Spíš zvládne jedna ženská partu chlapů, než jeden chlap partu žen. Ty se domluví a dávají mu sodu. Už je to stejné v druhé řadě.

207
Elasticka
Reagovat

205 souhlas, má to zapotřebí??

208
anja
Reagovat

201 koc, uf tak to je těžký úkol :)) plavu v tom stejně jako ty :))

ale dotěď, podle toho co proběhlo v tv a jak se Pavla snaží všecko markýrovat přes svůj blog, mi vychází, že Pavla prostě Petra do poslední chvilky chtěla a bojovala o něj všemi dostupnými prostředky

věřím tomu, co vidím v tv :) pavliny kydy na blogu beru jakože dodatečnou pomstu, že jí to asi nevyšlo

jako echt bojovnice o Petra mi vycházejí Šárka a Pavla (jistěže bojovala i Jitka, ale ta je včil už mimo hru) Andrea to má na háku, té jediné věřím, že o Petra ani tak zájem nemá, a Pavla to o Andree ví, kdežto Šárku jakože jedinou urputnou potřebuje dostat ze hry

209
Ajda
Reagovat

167 gabisollis

nebyl mu smazaný jediný příspěvek. Nějakou dobu ho to blokovalo, nebyl ale jediný. Všechny jeho příspěvky krom jednoho OT mu byly schváleny. Ale vyváděl, jak když děcku berou hračku a ještě víc se vztekal, že tu nesedíme nonstop, protože jeho příspěvky prý ,,zapadly“ a on přišel o svou minutu slávy a vaše reakce :-)

210
Ajda
Reagovat

206 Prochor – OT-mně se Aneta líbí, překvapila, jejich tanec měl nápad a i porota to ocenila. Naopak třeba Žilková mě vůbec nebavila. Líbí se mi i Čvančarová :-)

211
koc
Reagovat

208 – tak snad čas ukaze proc .. snad nechtela dostat Šarku ze hry jen kvuli dovče .. ona ho nechce ale Šarku mu taky nedopreje :( hmmm hmm

212
Bobby Brown
Reagovat

199 anja:
No vidíš, a mně se zrovna ty oči na Pavle líbí nejvíce. Včera totiž na ní byla spousta detailních záběrů, tak jsem si toho mohl všimnout. Figuru velmi dobrou, na můj vkus určitě. Ale ty oči – kukuč… moc hezké. Trochu to dělají ty brýle, ale kdyby dala čočky, tak bych možná dal i „wow“.

Z chování bych asi ocenil to porozumění dcerám a ony k ní mají přirozenou náklonnost. Tam je to takový hezký vztah.

Takže je vidět, že dám i kladné věci k Pavle a nemyslím je jen jako z nouze čest.

To ostatní raději nebudu komentovat. Už jsem toho k tomuto tématu napsal dost. Jen se v tom čím dál tím víc utvrzuji.

213
nad
Reagovat

Jak jsem někde četla, chystá se v HSTM jeden happyend…Že by nás Pavla tahala za fusekli a snažila se nás utvrdit v tom, že Petra nikdy nikdy nikdy a nakonec….
Protože ještě v minulém díle jsem jí věřila, že Petra nemůže ani cítit, ale včera? Kruci, co jí do toho nanuka dal, že tak otočila?

214
Kačka
Reagovat

Tak člověk tu chvilku není….. a už nestíhá číst :-D

215
Bobby Brown
Reagovat

213 nad:
Co by jí tam dával. Nic jí tam nedal. To jen Pavla je přes tu symboliku a tak. Takže když jí Petr strčil před nos nanuka, tak si to holt Pavla vysvětlila po svém. Ačkoliv Petr v tom viděl pouze osvěžení. Jednoduché jako facka.

216
nad
Reagovat

Bobby Brown – teda Petrova nanuka pod Pavliným nosem jsem neviděla…:-)) Asi nejsem přes tu symboliku.

217
kanárek
Reagovat

Jak je to s některými z nás žen jednoduché- koupí nám něco do zobáčku, pohladí nás po ručce, zašeptají pár obdivných slůvek :-)… a to vau je zpět :-)

218
Lantana
Reagovat

Nevím jak je to ve smlouvě, ale : od aktérek jsem měla možnost se dočíst: „chtěla jsem odejít – nebylo mi to povoleno“, jiným ano důvody byly (nejspíš!): 1)zdravotní – tam to asi museli povolit, 2) něco co shledal štáb jako závažný důvod, 3) když chtěl jít někdo, kdo se jevil jako nedůležitý pro sledovanost.
Někdo psal, že si tam chtěl vzít děcko a štáb to nedovolil (protože – smlouva), jiným to dovolili – nejspíš to šlo tedy jen pokud nebylo hlídání.
Štáb se smlouvou nejspíš operoval jak se mu hodilo a kdo vypadal, že by mohl zajistit sledovanost, toho si tam „drželi“ (možná i doporučovali koho vyřadit).
Takže k Pavle, které věřím, že o Petra nestojí a je si vědoma, že není favoritka:
jestli jí jednou nebyl povolen odchod a podruhé počítala, že bude vyřazena a nestalo se, nepřipadá mi nelogické, že se chce alespoň dobře zaprezentovat, nebo že se soustředí na dovolenou, (účast i medailonky jsou přece kvůli seznámení, že si tatínek může vybrat jenom jednu je od začátku jasné, ne? :-)).
Buďto se tam může otravovat, nebo si to v rámci možností užije.

219
anja
Reagovat

ad StarDance – máti se aneta taky moc líbí, je z ní úplně potento :) prý je tam úžasná… já teda stardance už nedávám a popravdě – nebaví mě tohleto tančení hvězd šoubyznysu, ale máti a tcháni jsou nadšení na max a sledujou :)

ad Pavly kecy o dovolené – když se Zdenek od Báry zmínil, že do tv přišel bojovat a že jeho cíl je vyhrát a vydržet až do konce, jo – věřila jsme mu to do puntíku

kdyby Pavla někdy před měsícem na svůj blog vyvěsila, že její cíl v této hře bylo odjet si někam vydovolenkovat se na účet Real tv, věřím jí to – není na tom nic špatného za svůj několikatýdenní herecký výkon vybrat si odměnu – plat v podobě výletu někam a relaxu v allinclusive hotelu, že

ale Pavla to vytáhla jako argument až teď, takže mi to přijde prostě neuvěřitelné :))

přesně jak tady tuším Bobby Brown psal – Pavla si nejdřív načte panáčka a reakce lidí a pak teprv jde psát vyjádření a dojmy na ten svůj chlívek :))

220
koc
Reagovat

218 – jj ale proc se nedomluvit s Petrem at me vyradi a stab s tim neudela nic .. resp muze tlacit na Petra ale kdyby stal za neco tak nepovoli .. to same se delo i 2 rady u Markovskeho .. taky mu bylo doporuceno a stejne Martina sla .. myslis ze se to stabu hodilo ? ani nahodou a stejne odesla

221
lola
Reagovat

někde bylo psáno, že Petrovi zůstane někdo, s kým nebyl až tak moc vidět, ale dostane košem, takže mi vychází Pavla.

222
Lantana
Reagovat

koc (220) – to je fakt, za Petrem jít mohla, ale možná, že jí nejdřív napadlo jít za štábem – to už je ale fakt spekulace, nechci jí dělat advokáta, jen s ní nějak nemám problém, přijde mi, že je to celkem pohodová, chytrá ženská, i když na můj vkus občas moc intelektuální :-))

223
anja
Reagovat

203 Kája, Tereza s děckem asi zamíchala Michalovi karty aniž by on jí to dovolil, udělala něco, s čím Michal nepočítal, proto se Michal postavil tak proti Tereze, mně to celkem koresponduje s Michalovou osobností – podle toho co tam Michal říkal si asi tereza měla dát předem písemnou žádost aby tam mohla dojet s děckem :))

se tady řešilo jak petr nepomohl mamčám s kočárkama, ale Petr v zásadě děti neodmítal, jen je prostě ignoroval, kdežto Michal to prezentoval jakože porušení jeho pravidel a pořádků

224
Kačka
Reagovat

Možná bych se ještě chtěla také vyjádřit k výchově Sandry a Sandry od M+M
Sandra+Michal
jako samoživitelka jeho výchovu chápu a téměř stejně vychovávám svou dceru,u něj jako u chlapa to včera a minule vyznělo třeba dosti“tvrdě“ ale např. když člověk chodí do práce a nemůže na své děcko čekat než přijde ze školy,musí být nastolen řád a disciplína.Moje dcera má určenou jednu trasu,kterou smí používat do i ze školy a já mám +- 10min zmapovaný časově její příchod domů a následné ohlášení se mobilem. Proč tak tvrdě? Dceři jsem vysvětlila,že jedna trasa je důležitá pro její bezpečnost a mne vodítkem,kde jí případně hledat.Už jen velkým DŮVODEM je např. Anička Janatková.
V kolik chodí spát? Moje dcera (11let) pokud jde do školy chodí spát ve 20.00 (tedy musí ležet v posteli) a když je víkend má volnou dobu,ale stejně většinou ve 22,00 už sama vypíná TV.Jednak mi jde o to aby mi dcera ve škole neusínala a nadruhou stranu,pokud si takto děti naučíme,tak máme čas sami pro sebe a osobní relaxaci. Co se týká stravy a cukrátek, je již všeobecně známo,že děti se nacpou sladkým a pak nám večeři či oběd odmítají.Proto i u nás jsou sladkosti až po jídle a v určité míře.To znamená,že ano můžeš si vzít mňamku ale ten pytlík bonbónů nemáš na 20min. :-)) Věřím tomu,že Sandra se s taťkou mazlí a že Michal není takový bezcitný aby svou dceru nepochoval.Ale je nad míru jasné,že i ta něha té starostlivé „maminky“ tam prostě chybí.Takže i já svou dceru pomazlím.Sandra+Míša
Míšina Sandra a jak jsme již slyšeli,je vychovávána hlavně v kamarádském vztahu.Myslím,že ani tento způsob výchovy není na škodu.Je ve stejném věku jako moje dcera,ale i když jsem pro ní maminkou(autoritou),tak stejně tak i kamarádkou,je proto potřeba rozlišovat,kdy působím jako máma a kdy jako kámoška.Což se u nás daří.U Sandry je asi jedinou autoritou právě babička,která ale není doma pořád a tak svou momentální pubertu si Sandra užívá hlavně na Míše,která jí to nejspíše umožňuje.Kdyby Míša měla doma alespoň z části takového chlapa jako je Michal a našli společnou cestu a náhled na výchovu,malá Sandra by si užívala více té „maminkovské“ něhy a velká Sandra by časem “ zkrotla“ pod pevnou rukou chlapa.

225
Lantana
Reagovat

Kačko (224) – Souhlas!

226
Kája
Reagovat

223 – hmm, asi to tak bude. Normální despota, brr.

227
Kája
Reagovat

Pokud takový je, musí se to zákonitě promítat i ve výchově…

228
anja
Reagovat

heh tak jsem si znovu přelouskla Pavlin poslení výtvor na blogu a nějak mi tam furt vyskakuje ta dovča, dělá to na mě dojem, že pavla skutečně na dovču pojede – buď s Andreou nebo se Šárkou

tímpádem se může koc těšit na Akci Mořská okurka 2 ……. známe fakta o pavlině desetiletém celibátu (ehm:)) takže se něco podobného – jakože mužskou erekcí zděšená panna – úplně nabízí :D

229
Kačka
Reagovat

Jak jsem včera koukala na upoutávku na příští díl a Šárka tam měla s Petrem ehm rozhovor,tak mi Šárka v tom „rozčílení“ tak trochu projevem i tónem připoměla naší Ilonku na farmě :-D

230
Prochor
Reagovat

(224) Mně se zdá že Michal- Míša je skoro nevíc perspektivní vztah.
Míša se líbí Michalovi i malé Sandře.
Ta by jí mohla poskytnout maminkovskou lásku.
Starší Sandra by byla ochotná Michala akceptovat jako autoritu.
Michal chápe, že puberta má svoje práva ale vyžaduje určitou disciplínu. Zdá se, že to umí docela dobře rozlišovat. Dovolí jí určitou hubatost a stavění se na zadní ale vyžaduje přitom poslušnost.
Jediné, co by mohlo haprovat je možnost, že u Míši převáží opičí láska a bude starší Sandru nepřiměřeně „chránit“ proti Michalovi a raději s ní zůstane sama .
To se ještě uvidí.

231
anja
Reagovat

220 koc, správná domněnka :)

224 Kač, ten tvůj obšírný elaborát – no něco na tom bude, taky jsem pro disciplínu a pevná pravidla, zvlášť v době Aničky… máš to dobře ošetřené, fakt

232
Kačka
Reagovat

(231)anja
tak za tvůj názor si dám dneska na srazu dvojitého panáka :-D

233
anja
Reagovat

230 Prochor „Starší Sandra by byla ochotná Michala akceptovat jako autoritu.“ to si právě nejsem jistá, tam by byl spíše boj

234
Kačka
Reagovat

(233)anja
já se tak trochu přikloním k Prochorovi,myslím si skoro totéž,ale hlavně by to také záleželo na domluvě těch dospělých,aby právě když jeden něco řekne,ten druhý to respektoval a neshodil dotyčnému autoritu.V tomto případě,když Michal by řekl něco oběma a malá S. by bez odmlouvání poslechla a druhá se podívala na mámu a pak teprve s jejím souhlasem poslechla také,tak to by právě bylo špatné.V tomto by Míša měla Michala podpořit. (samozřejmě je to jen příklad co by…kdyby)

235
JUJU
Reagovat

Ella – tak vypelichany kocicak me pobavil, super, budu pripadne pouzivat

236
gabisollis
Reagovat

ja si myslim,ze opila Sarka nebude tak „koser“takze na dovcu pojede pani P a Andrea.no a Andrea ho odmitne.Kacko mela jsem na tebe dotaz ale uz si byla fuc-vodeni za rucicku,pusinkovani a tak dale nakazuje stab nebo je to osobni iniciativa?

237
Prochor
Reagovat

(233) Autorita musí být založená na dohodě rodičů. Jak správně píše Kačka. Nesmí se stát, že Michal něco Sandře zakáže a ta půjde za mámou, která jí to dovolí. Potom je autorita v čudu. Nakonec to skončí řečma – ty mi nemáš co přikazovat protože nejseš můj táta atd.
Tady si právě Míšou nejsem tak jistý.
Ale podle posledního dílu Míša mlčela a Sandra byla schopná hodit zpátečku když Michal něco požadoval.

238
Mikesh
Reagovat

147 – Kačenko, tentokrát Tě musím opravdu pochválit, Tvůj koment tentokrát, až na drobnosti, nemá chibu.

239
Kačka
Reagovat

(236)gabisollis
jééééé tak to už jsem byla pryč a následně jsem ho asi teď při dočítání příspěvků nějak přehlédla…..
takže odpověď:
nikdo ti ze štábu nemůže nakázat a donutit tě,aby jsi se s někým vodila za ruku,pusinkovala atd….

240
Prochor
Reagovat

(147) To je zajímavý. Takže když jsi už na statku věděla Kačko že Honza nechce z Prahy, věděla o tom favoritka a tvoje kámoška Míša? Jestli ano, proč jí překvapilo že jí Honza v Praze vyřadil ?

241
gabisollis
Reagovat

tak dik!!:-)))hezky si to vecer uzijte a snad nam zitra povypravite.:-)

242
Mikesh
Reagovat

150 – no jo, Kačko, nechodíš ! Bodejť by jó, když máš dekret na pravdu a tím pádem nepotřebuješ nic jiného vědět.

243
Kačka
Reagovat

(240)Prochor
Míša to nevěděla a já jí to neřekla,jelikož jsem se domnívala,že se jí jako svou favoritku bude snažit právě květoň dostat do Prahy.Takže vyřazení v Praze bylo překvapením pro všechny,jelikož naopak jsem byla přesvědčena o tom,že půjdu já.
(co jsem se následně dozvěděla s odstupem času,a čemu jsem sama ani veřit nechtěla,původně chtěl květoň vyřadit prý Míšu už na statku(produkci se samozřejmě nelíbilo a nehodilo toto rozhodnutí),ale důvody nám zůstaly utajeny dodnes)

244
Notress
Reagovat

Anjo, trochu si s tou výchovou protiřečíš :).

Mně se teda líbí, jak Michal Sandru vychovává. Samozřejmě nevidíme vše. Věřím, že se s ní pomazlí – a i podle hraček, pohádkových knih atd., které měla S. v pokojíčku si myslím, že se jí opravdu věnuje. Nicméně ta maminka tam určitě chybí..

Ještě k Anje – Červená (podle mne) Báře sluší a nevím, proč by ji nemohla nosit. Sama nabádáš k nošení červených punčošek a ji bys chtěla asi jen v černé (trochu přeháním). Báře to prostě slušelo :). A k té Tereze od Michala – to cvičení jí věřím, sice je dost silná, ale když srovnáš fotky z Blesku, jak se vdávala, tak poměrně dost zhubla :)

Otázka (malicherná) pro chlapy – Líbí se vám ty zelené :O, žluté, modré nehty na ženách ( třeba Pavla)? Nebo jsem sám, komu to přijde škaredé? zvlášť ta zelená..

245
Kačka
Reagovat

(241)gabisollis
není zač :-))
A my děkujeme za přání na dnešní večer a pokud se mi trochu zadaří,pokusím se pak na stránkách SRAZU Panáčka napsat malý laický rekap z dění :-D

246
Lenka
Reagovat

149 koc

Moc zajímavá rekapitulace – stačí pouze vzít vlastní slova autorky a tak, jak šly v čase, je srovnat… (blbý ale je, že víme, že jsou to věty někoho, kdo v momentu, kdy tohle psal, znal i konec v reálu, takže se myšlenky a názory autorky jaksi postupně vyvíjet nemohly).

Středobodem té jejich party byl (a je) Petr, který se projevoval tak, že se asi každý hned na začátku začal ptát, proč tam ty ženské, proboha, lezly?!? Možná měla po odvysílání prvních dílů dojem, že odlesk jeho blbosti padl i na ni…

A tak začala psát články na téma HTSM. Dokud o natáčení, o zákulisí, bylo to příjemné, čtivé a zajímavé. Jenže to sklouzlo někam jinam.

Kdyby zachovala nadhled a normálně napsala, že to sice byl oproti načančanému medailonku někdo jinej, o koho nestojí (medailonek taky z Primy zmizel), ale že tu hru holt nějak do konce dohraje, bylo by to v pořádku. Zvolila ale metodu jinou, svou, ne zrovna chytrou.

V prvotním zapálení ale pozapomněla, že tv vysílá další a další díly a že to, co pro ni je teď při vysílání „pravda“ třeba u dílu druhého, třetího, se v dílech dalších ukáže jako její velká blamáž.

Ještě mě ale zaujalo, že ačkoliv všude peskuje ty, co s jejím výkladem RS nesouhlasí, že jsou povrchní, když ji soudí jen podle tv – v případě Petra a ostatních jí to nevadí vůbec, tam se k všeobecnému názoru diváctva jen nadšeně přidávala.

247
anja
Reagovat

234 Kač, 237 Prochor – ty modelové situace jak nastiňujete, s tím se mohu i já ztotožnit, u mne je spíš problém, že já mám od počátku problém s Michalem :)

248
Kačka
Reagovat

(247)anja
no tak to je jiná,ale ber to tak,že kdyby to nebyl zrovna nějakej Michal,byl by to jiný třeba Uďa,Milan atd…. :-D

já se dneska kvůli tobě snad i přiopiju :-))
Tolik „společných názorů“ jsme tu my dvě na diskuzi snad ještě neměli :-))

249
anja
Reagovat

244 já vím, může to tak vypadat, že si protiřečím :))), to co Kač nebo Prochor nebo kdokoliv jiný napíše jak to vidí, je pro mě přijatelné, probíráme metody výchovy…… ale pořád tvrdím jedno a to samé, u Michala postrádám v tv něco laskavého a citlivého a milujícího – ani vůči Sandře to tam nemá, ani náznak vůči nějaké mamince jakésiho citu se neobjevil – nic, prostě chladný panák – v tom si snad u tebe, Notress, protiřečit nemůžu :)))

250
Lenka
Reagovat

Bára
Tak to byl jeden z nejpříjemnějších dílů (myslím situaci v RS, když tatínci navštíví maminku) – Bára poměrně rychle přešla situaci s paní Pač. (ale když už víme, že se ta scénka s manželkou točila o dost dřív než tohle, ani se jí nedivím, že tuhle komedii dál prodlužovat nechtěla), tatínci byli úžasní, malej kouzelnej, setkání s maminkou taky příjemné. Prostě den, dva strávený s příjemnou partou :-))
Ale díky tomu absolutně netipnu, koho Bára příště pošle domů. Jestli nám to Prima sestřihem chtěla zamotat, tak se jí to povedlo.

251
kanárek
Reagovat

anjo, třeba u toho vyřazování mu (Michalovi) celou dobu sedí dcerka na klíně a mně to teda připadá přirozeně tatínkovské dost

252
okkvp
Reagovat

K Michalovi a Tereze : sice nevíme zákulisí, ale pokud Tereza ani slovem předem nehlesla, tak se zas až tak moc nedivím, že se o tom zmínil.

Pavla na blogu zřejmě od rána dopsala ještě kus odstavce nebo jsem byla raněná slepotou (ale už jsem u ní nenápadné přepisování textu zaznamenala několikrát)- po „otevírání oček spolubojovnicím“ v předchozím dílu zas chce být za hodnou a umožnit Andree na dovče svým staráním se o dítka, aby měla co nejvíc klidu na seznamování s Petrem … ta ženská si snad říká o svatozář ….

253
Prochor
Reagovat

Zkusím tipovat happyend:
Bára – Marek
nebo
Michal – Renáta
spíš to druhé.

254
anja
Reagovat

244 šmarjá Notress, ty mě zas pitváš :)))

Bára když je celá červená od hlavy k patě, imho je to dost průser, ale uznávám, že chlapům to může připadat sexy, právě proto ten příklad červených punčošek :))

krom toho ta Bára má na sobě ty šaty skoro furt, kdyby je vzala jednou a dost, fajn, ale v x záběrech vidím jen Báru do červena – ona v těch šatech asi chodila celý víkend kůli tatínkům :))

hele – Petr je z chudých poměrů, tímpádem nosí celý seriál jen jednu košili, Bára má narvanou skříň, ta chudá není – takže asi tak :))) takže doufám, že mě příště potěší nějakým fajn oblečkem (jen ať to proboha nejsou ty její džínové gaťky:)))

jinak teda fakt už vážně – u mne si Bára zvedla hodně kredit za poslední dobu – tím jak se předvedla jednak tady a druhak jak se předvedla včera v tv, to že tady do ní vrtám kvůli její apartní červené bundičce zas neber tak drasticky :)

255
Mikesh
Reagovat

ad rasismus: jasně, že to je každého věc, nicméně aby si tak pěkná holka, o níž byl jistě velký zájem, vybrala zrovna Roma, je prostě zarážející. Ono i výběr černocha – buď to dělají nenapravitelné romantičky či děvenky se sklonem k charitě nebo, a to z mých zkušeností nejčastěji, děvenky, o něž není zrovna moc velký zájem a co jsou tak trochu střelené (Gao budiž příkladem).
A další věc, zde nejpodstatnější, jsou geny dítěte. Neříkejte mi, že u Sandry starší jde o projevy puberty, tak stará zase není; tam je to čistě projev „jejich“ povahy“, a s tím nikdo nic nenadělá, ani Michal ne. Zejména, když u Sandry v těch nejdůležitějších letech chyběla pevná výchovná otcova ruka (proč si asi Míša nenašla někoho v době, kdy byla Sandra ještě malá a nepubertální? Inu, nikdo z muřských nechtěl mít doma něco takového, rasismus, nerasismus. Kolik takových dětí vyrůstalo od malička v čistě bílých úplných rodinách, a jaké procento z nich nakonec přijalo naše hodnoty? Víte o tom něco, když tu tak rozumujete?). Sandra bude mít do 5-6 let dítě, a protože Míša je mamánek jak vyšitý, bude jen tiše zírat a bude ráda, když ji ceruzka nevyhodí z domu. Takže na pubertu zapomeňte, tam je problém v něčem úplně jiném.

256
Kačka
Reagovat

(253)Prochor
už nad tím přemýšlím od minula….
Michal x Renátka
Michal x Míša

u Petra NIC

Bára x NIC
Bára x Jarda

:-D

257
anja
Reagovat

251 kanárek – vzdávám se :DDDD

258
Lenka
Reagovat

Michal, Míša a dvě Sáry
Sice moc Michala nemusím, ale taky bych se přiklonila k názoru, že ta jeho holčička je pěkně vychovaná, a je to zásluha i táty. Může to vypadat, že je na ni přísnej, ale co víme, třeba neumí veřejně projevit city. Samozřejmě, že té malé chybí máma, ale myslím si, že Michal jako táta dělá opravdu maximum.

Návštěva u Míši ve stylu klidného odpoledne, výletu a večera, větší Sandra nijak svým chováním nevybočila (dítě v pubertě, k tomu cizí lidi, štáb, kamera.
Ale jinak si myslím, že z tohohle mráčku pro ty dva nezaprší. Nějak mi ti dva k sobě nepasujou, ale můžu se mýlit.

Ale co mě tady někde nahoře pobouřilo, že se o větší Sandře píše jako o cigošce (zapomněla jsem, kdo a hledat to zpětně nechci) – ať má Míša dítě s kýmkoliv, je to její věc a nikomu do toho nic není. Takhle označit dítě může jenom hodně omezený tvor! Tohle nepochopím.

A jen tiše doufám, že děti maminek z RS si sem nechodí číst (v téhle souvislosti mě teď napadlo, že stejně tak doufám, že si ty dvě dcery od Petra nechodí číst na Pavlin blog – aby se musely dočíst, co tam píše ta paní, co se jim tak líbila, o jejich tátovi?!?).

259
kanárek
Reagovat

Anja -Ale zato začnu víc nosit červenou, když tak funguje na první signální. No a když budu chtít být nenápadná, tak ty ostatní barvy…nebo funguje i jiná podobně jako červená?

Reagovat

Notress (244): Preferuju prirodni barvu, takze radsi bez barev. :)

261
lupi
Reagovat

hmmmm. Tak Pavla na svém blogu píše, jak by jela na dovolenou a starala se Petrovi o děti, aby měli na sebe s Andreou klid……Její články jsou plné rádobypsychologických rozborů jiných lidí a hlavně jejích pocitů (samozřejmě tak, aby z nich vybruslila s čistým štítem), ale čím dál víc se mi to jeví úplně prostě a sprostě: Pavla jako žena fyzicky pro muže nepřitažlivá (nebojím se výrazu ošklivá), si prostě hraje na intelektuálku, ale jakmile o ní chlap (jakýkoliv, tzn. i kdyby ho předtím zatratila, měl jedno oko, dřevěnou nohu, hnisavej vřed místo hlavy, atd….) projeví zájem, začne hned tokat a je ochotna se pro něj rozkrájet. Takže nic zvláštního, tak to prostě asi je, a’t si Pavla píše co chce a sama před sebou se omlouvá.

262
kanárek
Reagovat

Mikesh je Mikeš?

263
Lenka
Reagovat

252 okkvp

Přepisování, dopisování, do textu, zejména tam, kde jsou díly dva, postupně, nenápadně – tak to jsem zaregistrovala po 9.dílu taky.
Jak už tady někdo psal, uzpůsobuje se to průběžné diskusi :-))
Důvod nechápu

264
Lenka
Reagovat

262 kanárek

Mikesh je Mikeš, nějak v minulém dílu padal se „š“ do spamu, proto oprava (to samé musela udělat Míša, taky je už se „sh“

265
Kačka
Reagovat

Takže už máme P – televizní, P-blogovou a P- reálnou
a teď která je lepší :-D
(o té P – reálné ví někdo něco více než víme o P – blogové a P – televizní ? ) :-D

266
koc
Reagovat

246 – medailonky si muzes prohlednout u posledniho dilu minule serie

267
Lenka
Reagovat

266 koc
ale já myslela, že na iprimě už není – aspoň jsem ho tam nenašla, když někdo psal, jak byl ten medajlonek zkreslený

268
Lenka
Reagovat

266 koc
:-)) ale jinak ho nehledám, už jsem ho viděla

269
koc
Reagovat

267 – na iprima neni ale je prilozen k rekapu (na konci) posledniho dilu minule serie

270
Lenka
Reagovat

269 koc

díky za info

271
koc
Reagovat

uz asi vim co P blogujici zaujalo na Petrovo medailonku – laska je palivem :D

272
Lenka
Reagovat

271 koc

taky se říká, že je nejhorší, když „chytne stará stodola“ :-))

273
Lenka
Reagovat

255 mikesh

můžu se zeptat, odkud čerpáš ty znalosti o psychologickém profilu žen, které preferují mezi muži cizince tmavé pleti?

274
koc
Reagovat

barevně nalakované nehty nebrat .. uplne nej me dorazi nehty s tema obrazkama .. nemohu mluvit za vetsinu muzu ale moji malickosti se to nelibi ani nahodou a ani nevim proc si devcata nehty lakuji

275
Heather
Reagovat

Tak jsem přečetla blog.
Milá Pavla, chtěla udělat dětem hezký víkend. Proto šly děti do kina a oni si šli zazpívat a tulinkovat se do sklípku.
Bože, ona je vážně dobrá hééééééééérečka.:o)

A Michal má fakt hnusné ty ruce, zajímalo by mě, jestli musí ještě pokračovat v odstraňování nebo mu tak tak zůstane.

A Pačesovy bílé trenýrky přes celou postel = jak se stát nasprosto nepřitažlivým.

276
anja
Reagovat

259 kanárek, jen červená, řekla bych, a její mixy třeba mírně dooranžova nebo dofialova

277
Vicky
Reagovat

helou! nevíte náhodou, jaký je to šárčino tajemstvi????

278
kanárek
Reagovat

Šárčino tajemství spočívá v tom, že je blond- sexy blond.

279
Vicky
Reagovat

jo :-) tak myslela jsem kromě toho, prý jde o něco zajímavého, na co se v dohledné době přijde, tak mě zajímalo, co to asi je. to, že je blond a pořádně blond, to víme snad všichni:-)

280
koc
Reagovat

ajjajaj .. ta zas bude bonusovej clanek jen o zlych diskuterech na Panackovi :(

281
kanárek
Reagovat

Jinak u Petra je jednoznačně vidět pudová vlasová preference : Napřed křehké a zranitelné blondýnky, pak teprve samostatné a náročné brunetky :-)

Reagovat

Sarcino tajemstvi = ma trosku delsi vedeni. Proste, co uz vsichni davno vedi :)

283
kanárek
Reagovat

Zatím to opravdu zůstává Šárčiným Velkým Tajemstvím. Teda pokud se Pavla na blogu neprokecla?

284
kanárek
Reagovat

Ale zato je hezká, povolná a poslušná.

285
koc
Reagovat

jedno tajemstvi ktere zde nekdo z fotografie odhalil je pouze to ze nema zadna prsa

286
koc
Reagovat

ale to už stejne Petr vi ze spolecnych hratek v bazenku ..

287
ellen
Reagovat

Heather (275) a někteří další předtím: Tak tak, z těch Pačesovejch trenek jsem málem neusnula … to byl těžkej kalibr :-)))

288
kanárek
Reagovat

Pokud tedy někdo plánujete děti, vyhněte se raději jménu Šárka, to je už druhá, k níž přiřadili pomalost, možná to spolu souvisí.

289
koc
Reagovat

Šárka – Jméno vytvořené uměle dějepisci rozvádějícími českou dívčí válku, o níž se zmiňuje již kronikář Kosmas. Jako základ jména posloužil název skalnatého hřbetu ve stejnojmeném údolí na severozápadním okraji Prahy. Význam jména je tedy „skalnatý hřbet“ nebo také „horské návrší“.

290
Bobby Brown
Reagovat

261 lupi:
Mně Pavla ošklivá nepřijde. Asi patříš do jiné ligy, tak to vidíš jinak. Pro mne je Pavla v pohodě – po fyzické stránce.
Po té druhé… však víte… :-/

291
kanárek
Reagovat

Sorry, ty trenky na tom byly to nejhezčí…byl to pohled jen pro otrlé a vzhledem k další upoutávce začínám chápat, proč tenhle doposud téměř nevinný pořad neběží od 8 hodin. A to ještě ani neproběhly zásnuby.

292
Lenka
Reagovat

275 Heather

Tak jsem si to poslední povídání taky přečetla :-))

Klasika – neopomněla „opravit“ i dojem z minula – např. proč říká Ken a Barbíny, kolik vína vypila …

Jinak je to od minulého dílu pořád stejné, už vcelku nudné, je to už jen o tom, jak se tam zpětně obhajuje, jak všechno „zmákla dobře“.

Pořád jsem nemohla přijít na správný výraz k tomu, co psala a píše, hlavně k těm změnám, jak se jí to hodí – takovým lidem se říkávalo manipulátoři :-))

Až se děsím, co bychom si od ní třeba četli o Petrovi, kdyby třeba někdy na začátku vysílání o ni projevil zájem…

293
kanárek
Reagovat

Koc- no vidíš a s takovým umělým jménem se chudinky trmácí světem, není divu, není divu.
K Petrovi by se mi ale stejně hodila asi nejvíc- asi by ho nepovznášela názorově, ale zato by ho bezvýhradně respektovala a vzhlížela by k němu.

294
koc
Reagovat

292 – to me jeste dostalo vysvetleni utraty z Pisku :D

295
Katynka
Reagovat

Mikeš-255 se svým psycho rozborem už zacházíte příliš daleko…jste odpornější čím dál víc…jak můžete s jistotou tvrdit, že by mohla Míši Sandra být jiná natož cikánka? Míša zrovna taky není běloba a zesvětluje jí ten melír. A mimi njiné znám spousty lidí, kteří mají tmavý pigment a přitom rodiče jsou světlé pleti. To mi přijde jako nehoráznost něco takového posuzovat. A její chování není nic tragického..normální puboš. Tereza pro vás je puboš ve 22 letech a tu si tady pochvalujete..Jediná vada na kráse je to, že jí měla příliš brzy, když sama byla ještě dítě ale, že by z ní vyrostla nějaká běhna si rozhodně nemyslím.. A že jí vychovávala s maminkou? Jiné házejí děti do popelnic!

296
Lenka
Reagovat

A tiše doufám, že Petřík v rámci návštěvy u P. nepřekročil meze slušného chování a nic si nedovolil :-)) případně někdy poté…
Rozbory jejích duševních pochodů (proč, nač, zač), byť s poměrně výraznými změnami, jak plyne čas (v překladu = jak se vysílají pořád další a další díly v tv, já vám to, hloupí diváci, vysvětlím) jakž takž unesu, ale její rozbory na téma, kam moje ručka, kam jeho ručka….a …. atd., tak to už by bylo nějak moc :-))
Už teď máme na spadnutí příští výklad na téma „moje nožka v Petrově klíně“ (či kde ji měla, já nedávala moc pozor).
Tipuju, že se o putování její nožky dočtu v pokračování k dílu číslu 10.

297
koc
Reagovat

296 – za to muze stab -) byla takto naaranzovana

298
Lenka
Reagovat

Ale mám i pozitivum :-))

Moc to Pavle ve včerejším díle slušelo, oblečení si vybrala fakt pěkné, byt má velice pěkný a útulný, hlavně barevné ladění se mi tam líbilo.

Z toho jejího prostředí opravdu dýchá domácí pohoda, je talent, když si takhle umí byt zařídit.

A přála bych jí někoho, s kým by tu rodinu mít mohla, protože je vidět, jak jí rodina chybí (o Petra i holčiny se postarala velice pěkně).

Zdůrazňuju, že tohle myslím vážně – bez ohledu na to, že mi vadí, že se ve dvou posledních dílech chová jako blbka a klidně to napíšu.

299
Lenka
Reagovat

294 koc

prosba – co mi ohledně zpětného výkladu k útratě z Písku uteklo ? (já ty chvalozpěvy nedokážu už moc soustředěně číst)

300
koc
Reagovat

299 – je to v sekci odpovědi na dotazy pokud se nepletu

301
kanárek
Reagovat

A netočilo se to v létě? To bývají i některé blondýnky čokoládové :-). I kdyby bylo to děvče poloviční cigánečka, tak co? Znám i spoustu fajn těchhle lidí. Hodně záleží na tom, k čemu je vedou rodiče. Znám taky dost bílých nezvládnutých děcek.

302
Lenka
Reagovat

299 koc

díky za info, ale když se jí na nic neptám, tak tam nechodím pro odpověď – to mě nenapadlo :-))
ale myslím si, že i bez toho večer v klidku strávím… :-))

303
.....
Reagovat

Petr je trapný a neumí se chovat k ženám.

304
koc
Reagovat

to ze je Mikes vul sem vedel ale ze je rasista me tedy dostalo :( a ten prvni co s tim prisel mi ani nestal za namahu

305
kanárek
Reagovat

Ale je to bejk :-). Chovat se tak Bára, byla by za štětku.

306
koc
Reagovat

302 – neni to tak dlouhe na kopirovani ale nebudu to sem davat .. uz tak sem si dneska zkopiroval dosti .. no pro zajimavost tam mrkni :)

307
Katynka
Reagovat

304-Koc No hlavně už zachází do extrému…

308
Lenka
Reagovat

302 koc
ježiši, to ne – já to kvůli tomu nepsala, já jsem poměrně s posledním vypětím sil dočetla jen ten její komentář, abych tady byla v obraze – a stačilo :-))
díky, ale ne :-))

309
kanárek
Reagovat

koc- vím, že se na tyhle kecy nemá odpovídat, že právě na to čekají, ale na druhou stranu se vždycky bojím, aby to nevyznělo jako tichý souhlas :-(

310
Kačka
Reagovat

Tak já se loučím a a odcházím :-D
Pěkný večer všem :-D

311
.....
Reagovat

Ještě bych rád reagoval k Petrovi, ten člověk si o sobě myslí, jak je úžasný, avšak neumí si dát do pořádku ani maličký barák. Natož aby někoho pohostil či měl snad něco připraveného, je to zkrátka člověk, který očekává, kdy jen mu ostatní dají najevo své kvality, avšak on neví, že žádné nejsou.

312
Lenka
Reagovat

oprava 306 koc – nechci si dneska od Pavlušky už nic číst :-))

313
koc
Reagovat

310 – Kači pozdrav pro vsechny diskutery co prijdou na sraz

314
Lenka
Reagovat

311 ….

anonyme, tohle všechno se probíralo v komentářích k dílu 9

315
.....
Reagovat

314 – Zavítal jsem tu poprvé, proto reaguji až zde.

316
Lenka
Reagovat

310 Kačka

Tak hezkou zábavu všem a dej nám sem pak vědět, jak to proběhlo

317
koc
Reagovat

315 – jen do Petra .. jen mu dej ..;-)

318
kanárek
Reagovat

Kačko- A opatrně s tím pitím za Anju, ať nedopadneš jak Michal :-)

319
Lenka
Reagovat

314 …
to jsem pochopila – to bylo jen upozornění na to, kde se o tom obsáhle psalo a kde si to můžeš přečíst :-))
nic ve zlém to nebylo :-))

320
.....
Reagovat

319 – Normálně jsem ti odpověděl, nebral jsem to žádným způsobem.

321
koc
Reagovat

OT – u farmare si mareska s bazingou hezky notujou a nikoho dalsiho k tomu nepotrebujou .. to je vkusna a mirna diskuze :)

322
Lenka
Reagovat

317 koc
Můžu se zeptat, jestli kdy byl Petr tady či na nějaké jiné diskusi? jestli někde nějak reagoval?
nejsem tu tak dlouho, takže mi něco mohlo utéct

323
.....
Reagovat

Doufám, že tu Petr je a přečte si to, snad se nad sebou konečně zamyslí.

324
koc
Reagovat

322 – nemyslim ze by se zde ukazal i kdyz nas mozna sleduje starsi dcera ;-) neni z tech co by je zajimal cizi nazor .. ma svuj vesmirny svet a tam je mu dobre

325
Bazinga
Reagovat

321 – :-)), kocu neser !! :-), reaguju na každého a drahá k., taky.

326
.....
Reagovat

Promiňte mi to, ale pokud se některá z žen nakonec opravdu rozhodne s tímto člověkem žít, tak už dopředu tu ženu lituji a jsem přesvědčen, že s tímto člověkem nevydrží dlouho.

327
koc
Reagovat

325 :D

328
kanárek
Reagovat

….. = paní Expetrová?

329
.....
Reagovat

328 – prosím?

330
koc
Reagovat

328 -to je asi muž .. Pavla by ho nazvala nanukem ;-)

331
kanárek
Reagovat

……= Šárka?

332
.....
Reagovat

331 – Michal těší mne.

333
kanárek
Reagovat

koc…no jo, píše „jsem přesvědčen“. Ale to můžu já napsat taky, že?

334
Mikesh
Reagovat

167 gabisollis
Tentokrát jsou v tom Radstar i Ajda nevinně, smazalo mě (a další příspěvek kohosi) SUníčko. Sice nechápu proč, byla to legranda, ale protože SUníčko zřejmě zná Kaččinu poněkud vznětlivější povahu, tak mi tím třeba chtělo zachránit život.
Jinak, gabisollko, až jednou dospěješ, a já doufám že ano, a pochopíš, že základem většiny mých příspěvků je dělat si ze všeho především legraci (chápu, je to těžký pochopit, když základem vašich je pomlouvat aktéry RS, takže dobírání si vás samotných berete taky tak – a to je základní rozdíl v uvažování pipin a těch ostatních; je tady plno ženských nicků, které mají jiný názor než já, a přesto mi vůbec nevadí; jsou to prostě jejich názory a já je tak beru, nerýpu do nich, nemám je za hloupé), takže až pochopíš tu legrandu, pak si přestaneš vymýšlet hlouposti o mém kňourání. Kňouráte tady akorát vy. Já nemám proč, přece se nezaleknu houfu slepiček.
Mmch, když už jsi četla můj příspěvek u Terky (který mi cenzorka opět smazala), nedošlo Ti nic? Opravdu? Že by ta cenzorka měla víc rozumu, než Ty? Ta to zřejmě brala jako čirou ironii, jinak by ten pochvalný příspěvek smazat nemohla.

169 Phoenix – Sláva, konečně někdo úplně NORMÁLNÍ
Pavla má svůj článek na blogu už od dvou hodin.

335
koc
Reagovat

331 – kanarku strilis naslepo :) je to muz (pokud nedela mimikry)..

336
.....
Reagovat

I tak je jedno, kdo jsem nebo nejsem, podstatné je, aby některá z žen byla šťastná, ať už s Petrem či bez něj.

337
Lenka
Reagovat

324 koc

tak na tu jsem nějak zapomněla, jak tam jsou teď pořád menší děti… no doufám, že ne, to bych jí nepřála (stejně tak bych jí nepřála blog tety Pavly)

338
Mikesh
Reagovat

170 – anja: tentokrát dost velký nesouhlas (k Michalovi jsi hodně nespravedlivá), nicméně Tvůj ostrý jazyk se mi líbí. A nevidím tam žádnou zášť a nenávist, jestli to nebude tím, že jsem jen vypelichaný kocóřisko, hovící si ve svém pelíšku, a ne pipi, zmateně pobíhající po dvorku mezi slepičinci.
173 – ježíši, tady jsem se aspoň notně zasmál. Červená mě u B taky zarazila, ale když ona jí asi nejvíc sedne, a B není blbá, tak to asi ví.
199 – no tohle??? Tohle snad přepošlu Pavle, akorát bez té p*či. Ta bude asi koukat. A ještě k Altmance: to je slepičí prdelka, sice jen trochu, ale zákeřná. Pro mě průhledná.
219 – tentokrát Pavla vyvěsila svůj článek už v 02 hod., na Panáčka dlabe.
233 – taky to tak vidím, ta jednoduše Michala pošle někam

181 – kanárku, na ulici potkávám plno krásných holek (a žen). A jak působí Terezka na muže, to nech laskavě na nás. Dovol nám, méněcenným tvorům, abychom rozuměli aspoň sami sobě, když už vás, ženský, pochopit vůbec nejde. Za 189 palec nahoru

339
kanárek
Reagovat

To je dobře, každý muž vítán, aby byla diskuse v rovnováze, že. Tak by nám aspoň nový muž mohl říct, které ženy v HSTMse mu líbí a jak by na to šel on :-)

340
.....
Reagovat

Jsou k nalezení kontakty na všechny ženy, které se účastní?

341
Ela
Reagovat

Vyrážím na sraz, moc tu nediskutujte, nestíhám číst;-)

342
Mikesh
Reagovat

209 Ajdo, zklidni se, už se to vysvětlilo, tak to nech být. Jestli sis nešímla, tak jsem se Ti i omluvil.
212 Browne, palec. Za 215 taky.
213 – zajímavá hypotéza, taky mě napadlo, jestli nás Pavla netahá za nos a nakonec se nám všem zvesela vysměje. Ty xichty tady bych ale potom fakt chtěl vidět. 216 – hihihi

224 – jémine, Kačenko, co proti mně pořád máš, vždyť máme úplně stejné názory? A 234: na domluvu nevěřím, maminkovská láska vždy převáží, dokonce i nad biologickým otcem, natož nad „cizím“ člověkem. To bylo to první, co mi kolegyně v práci při hledání partnerky řekly.

343
Lenka
Reagovat

334 Mikesh

Tak základem tvých příspěvků je dělat si ze všeho především legraci (pokud tě cituju) ?!?

Co bylo legračního na tvé hnusné poznámce o Šárčině dítěti ?

Slušný člověk by se styděl, co dělají Mikesh/š/ové nevím…

344
kanárek
Reagovat

338- Teda Mikeši, teď by mne opravdu zajímalo kolik ti je….jestli je tohle bezbřehá tolerance, láska, nebo stařecká vilnost. :-)

345
.....
Reagovat

Momentálně bych na to nešel žádným způsobem, ovšem, kdybych se měl opravdu zamyslet, tak tedy se o to pokusím. Nejvíce se mi zamlouvá maminka se synem Matyáškem, která je velice přirozená, upřímná a ví, co od života chce. Taktéž bych rád podotknul ten fakt, že se mi líbí její ve směs ráznější výchova, která je rozhodně na dobré cestě k tomu, aby její syn byl vychovaný dobře. Všechny ženy jsou něčím krásné, samozřejmě žádnou neznám osobně, avšak hodnocením přes živé vysílání se dá ledacos vyhodnotit. Je mi jedno, zda-li má žena 20 či 40, zda-li je krásná či opačného typu. Záleží na tom, aby byla přirozená, věrná, upřímná, dominantní a měla vyřešenou minulost.

346
.....
Reagovat

Opravdu mne zaráží, čemu všemu se ženy nebrání, když vidím Petra, vím, že bych se ke všemu zachoval stokrát lépe, protože ženy jsou zkrátka ženy, jeho představy o ženách mne nechávají dále chladným, protože zkrátka k němu nemám slov..

347
kanárek
Reagovat

….. – Třeba Petr původně chtěl hnízdečko dostavět a být tak lépe připraven, ale nízké pudy a strach, že další Hledá se táta už nebude možná převážil :-).
Jinak zatím tady žádná žena o Petrovi také nebásní ani nesní.

348
Lenka
Reagovat

347 kanárek

:-)) abychom se nepletli… :-))

některé možná po skončení 9. dílu (v čase reálném, samozřejmě, ne teď po vysílání), jak Petr obrátil a stal se z něho trošinku chlap, i snily…

349
.....
Reagovat

374 – Kdyby o něm básnila, tak by měla opravdu naivní představy. Nikdo není dokonalý, samozřejmě. Ale ve svém věku už by mohl vědět, jak se zachovat v určitých krizových situacích a především by mohl být alespoň lehce galantní. K ženám by se mělo chovat podobně jako k dětem, s citem a s láskou. Nevím, myslím si, že by takoví lidé neměli v televizi, co pohledávat. Co se týče Petra, najde se více těch, kteří ho budou zkrátka nenávidět, protože tento člověk mne stále více „překvapuje“.

350
.....
Reagovat

348 – Rád bych se vrátil k večeru, kdy Petr neměl nic nachystého a ještě se mu to zdálo normální. Ráno z něj byl naprosto jiný muž, vím stoprocentně, že je to přetvářka, už několikrát ukázal, jaký opravdu je. A ty jeho chvilkové změny už na nikoho snad nemohou ani zapůsobit. Nenávidím přetvářku, nechápu, na co si hraje. Jednou člověk, který na všechno kašle, po druhé pečlivý muž. :))

351
.....
Reagovat

Jinak kanárek – chtít a mít je jako stát na tenkém ledě a předpokládat, že se nepropadneme. Nejvíce mne dostalo to, jak si myslel, že ho někdo pochválí za to, co stvořil, tím mám na mysli jeho baráček. Bylo tam spoustu nedokonalostí a ani z poloviny to nebylo dokončené, co na tom chtěl proboha ocenit, to nevím. :D

352
.....
Reagovat

Mikesh – Ty tvé názory k Pavlovi, zřejmě budeš podobný jako on, což mne vůbec nepřekvapuje.

353
kanárek
Reagovat

….. – Taky samozřejmě doufám, že si ho muži nevezmou za vzor, ale i muži jsou různí, že? Stejně tak bych se mohla já rozhořčovat nad některými ženami ve Farmář hledá ženu. Tam když vidím tu skvadru starších žen, tak skoro mám strach, že bych musela přitakat Mikešovi k jeho ošklivému názoru na ženy nad 40. Takže to radši beru jako ojedinělé figurky.

354
koc
Reagovat

352 – Petrovi ;-)

355
.....
Reagovat

358 – Michal pardon. :D

356
.....
Reagovat

353 – Ano, to máš tedy pravdu, lidé jsou různí. Nejlepší je ignorovat ty, kteří nám nestojí ani za pár virtuálních slov, natož reálných. Zkrátka jsou tu i ti, kteří musí mít poslední slovo bez ohledu na to, ke komu reagují muž / žena, očividně to je u každého rozdílná vlasnost.

357
.....
Reagovat

354 – Jsem z těch jmen už mimo a nebo jsem se tak už narodil, toť otázka. :D No zkrátka, víte o kom hovořím.

358
kanárek
Reagovat

Buďme hodní. Přejme každému, po čem touží: například Petrovi Andreu a Mikešovi Terezku.

359
.....
Reagovat

Jsem velice rád za tuto diskuzi, konečně mohu napsat svůj názor k účinkujícím. Nejraději bych to samozřejmě pověděl osobně, nemám teto typ diskuzí příliš v lásce, avšak nic jiného bohužel nezbývá. Některé reakce jsou zajímavé, jiné k zasmání, ostatní k pláci. Ať už jsou Vaše záměry jakékoliv, zde najdete každý to, co hledáte. :))

360
.....
Reagovat

Petře: Jsi velmi nadějný básník, jen trocha rýmu a pestrosti chybí.

361
kanárek
Reagovat

Zatím jsem myslela, že o Petrovi, ale u tohoto už nevím. To bylo o kom? „Zkrátka jsou tu i ti, kteří musí mít poslední slovo bez ohledu na to, ke komu reagují muž / žena, očividně to je u každého rozdílná vlasnost“

362
.....
Reagovat

kanárek – To bylo nejen k Petrovi, ale i k několika lidem, kteří účinkují zde.

363
Jezinka*
Reagovat

Za sebe musím trochu proti proudu říct, že kdyby Pavla nepsala svůj blog, kde odvolává, co odvolala a slibuje, co slíbila, byla by mi v TV celkem sympatická. K holkám se chová hezky, dokáže vytvořit příjemnou atmosféru a Petra by dokázala nenápadně vmanipulovat do podoby, která by jí vyhovovala. Není to sice vůči pánům tvorstva úplně fér, ale ve spoustě fungujících vztazích to tak k všestranné spokojenosti je. Petr není žádný zavrženíhodný padouch, jen se v tom dost plácá. Rád by byl za správňáka a neví jak na to.
Moc se mi líbila Báry maminka. Dle hesla „jaká matka, taká Katka“ se pánové v budoucnu nemají čeho obávat. Škoda, že Bára nemůže z těch 5 adeptů uplácat jednoho, který by splňoval její nároky. Ale určitě by musel mít onen dotyčný ideál Pačesovy trenky.
Jinak přeji všem srazivšímse panáčkům hezkou zábavu a těším se na rekap:-).

364
koc
Reagovat

363 – tim zacatkem jsi to rozsekla :)

365
kanárek
Reagovat

Ale k básni milý Petr přidává čím dál dražší kameny, poslední žena se možná dočká i briliantu ( pokud tak neoznačí sebe).:-)

366
koc
Reagovat

365 – taky sou mensi a mensi az budou uplne neviditelny

367
.....
Reagovat

kanárek: Za mne byly ty jeho básně trapné, nevím, co si o tom myslíš ty. Bylo to naprosto nevkusné a musel jsem se opravdu smát. Mně samotnému není toto téma cizí, ale složit něco podobného, v životě bych něco takového nikomu nepověděl, protože bych se musel stydět.

368
Lenka
Reagovat

Když se někdo naveze do dospělého, beru.
Některé negativní připomínky k dětem účastníků RS, pokud tady ojediněle byly – vždycky v mezich normy (puberťák, rozjívené dítě, apod.)

Ale to, jak se Mikesh/š (118) navezl do Míši od Michala a její Sandru, je podle mě vrchol hnusu!

Může být rád, že tohle není reality-panáček…

369
.....
Reagovat

Mikesh: Jsi normální, takhle mluvit o lidech? Aby toho nebylo málo, jsi odporný rasista, jsem rád, že tě neznám…

370
Mikesh
Reagovat

273 Lenka
bydlím ve velkém městě a pár takových znám. Většinou jsou samy s dítětem (vyjma muslimky Tuubeen, byla kdysi ve VV). Naprostá většina z nich je … divná. A hlavně … neatraktivní.
274 – aspoň v tom se shodneme.
295 – jémine, opět Katynka (na tu Radstar ve svých instrukcích zapomněl?). Dovol mi, abych si dovolil rozpoznat rasový (národní) původ. Stejně jako poznám Řeka či Itala, a to i přesto, že ti, co tu zůstali, jsou už úplně stejně bílí, jako my. Bezpečně jsem rozpoznal i německé děti mezi spolužáky, byli prostě … jiní. A co se cikánů týče, tam jsou ty odlišnosti zcela jasné, stačí se jen podívat na Sandřiny oči. A o běhně jsem se nezmínil ani náhodou, to že M měla dítě v 15 či 16 není v mé kompetenci posuzovat, to se prostě stává. Jen mě překvapilo, s kým – chápeš ten rozdíl?

371
Lenka
Reagovat

363 Jezinka*

Ten začátek je super :-))
A i s tím dalším souhlas.
Však to samé taky řekla (8?) díl Petrova maminka – že by se k němu ta Pavla hodila nejvíc, že on sice dělá dojem, ale dominantní není.
Ale když on si to ten kluk ušatej spletl – nějak zatím nehledá maminku (tedy k dcerám), ale … no, prostě potřebuje otlapkávání (a jak je v upoutávce i víc).
Tak nějak přitom na hledání maminky pozapomněl..

372
.....
Reagovat

Mikesh, musíš v každé své reakci někoho urážet? Všichni nejsou stejní a po tom, jaký má kdo původ je ti kulové. Za mne jsi hloupý „bílý“ čech..

373
Mikesh
Reagovat

368 – konstatoval jsem jen holá fakta, s touhle holkou nikdo nic nenadělá, je divoká a nezvladatelná, to nemá s rasismem nic společného. Když už tak hodnotíte, proč si nevyhodnotíte fakt, že se Míša nevdala už dávno, vždyť je to krásná holka. Tedy v době, kdy malá měla 5 – 7 let?

374
.....
Reagovat

Mikesh – Raději mít za přítele „““““CIKÁNA“““““ než někoho jako jsi ty!!

375
koc
Reagovat

372 – on by se moc divil kolik predku mu predalo do tela nespravne neciste geny :(

376
kanárek
Reagovat

366- nemůžu psát, bo se svíjím smíchy
367- povedené nejsou, ale jsou z upřímného srdce :-) a na rozdíl od kamenů se kvalitativně nelepší, nebo že by ten přednes škodil? Akorát už si dával pozor, aby tam nebyla zmíněna nějaká zvířata.

377
.....
Reagovat

375 – Takové lidi mám opravdu v oblibě, urážet, urážet, ale do očí to nikomu nikdy nepoví.. I tak je to ubohost, ubohost…

378
.....
Reagovat

376 – Upřímné, to je jediné, s čím bych mohl souhlasit..

379
Lenka
Reagovat

370 Mikesh/š

Je mi šumák, jestli bydlíš v New Yorku nebo na samotě u lesa… já se tě ptala, odkud čerpáš ty znalosti při svých nevybíravých rozborech a hodnocení ženských, co si vyberou mužského tmavé pleti.

Tvoje odpověď, že bydlíš ve velkém městě, na tohle odpověď nedává.

A že ty ženské jsou v tvých očích divné? neatraktivní?

Proto se mají odsoudit takovým hnusným způsobem (přes dítě!), jak jsi to udělal v případě Míši ty?!?

Nech už toho o té Sandře, je to hnusný a trapný.

380
.....
Reagovat

Nechápu, jak se někdo může podobně stavět k lidem jako Mikesh, to už vypovídá o jisté životní disfunkci. MIKESH: Uvědomil sis někdy, že ostatní lépe vycházejí s těmi, které popisuješ než právě s Tebou? A víš proč? Protože se neumíš absolutně chovat a na Tvé názory musí reagovat každý, protože je to zkrátka do nebe volající.

381
Sarkafarka
Reagovat

368 -doporučuju ho nečíst,všude mele bláboly a jak oponuješ tak jsi pipi.Když už neví kudy kam tak si hraje na češtináře a opravuje.

382
Mikesh
Reagovat

301 – kanárku, to máš pravdu. Ovšem čísla statistiky jsou neúprosná.

383
Lenka
Reagovat

380 …..

Doporučuji přečíst komentáře i k předchozím dílům – pak pochopíš, proč tady skoro nikdo na něj nereaguje.

Já jen nerozdýchala tu hnusárnu o tom dítěti…

384
.....
Reagovat

383 – Ano, to jsem si všiml…

385
kanárek
Reagovat

383 Lenko- to bys ho chudáka nechala číst ty tisíce příspěvků:-)?

386
Sarkafarka
Reagovat

Lenko máš pravdu,tim mě akorát utvrdil že to je zákeřnej zmetek.

387
Jezinka*
Reagovat

Některé skromné holky i malým briliantem potěšíš:-). Spíš mě zarazilo, že Petr rozdává kameny svého znamení a ne znamení dotyčné maminky. U básniček bych ocenila aspoň snahu, každý není Neruda. S otlapkáváním by ani u Pavly problém neměl, on tak nějak otlapkavá, co běží okolo. Škoda, že si tu Pavlu fakt nakonec nevybral, mohl být hepík jak vyšitý a mohli spolu v hlubokém filozofickém rozhovoru odcházet do západu slunce. Nebo do rovníkové Afriky.
K některým výrokům nejmenovaných diskutérů se nebudu vyjadřovat, protože se nechci rozčílit při pátečním večeru. Neznamená to ale, že si tu neklepu na čelo.

388
Bobby Brown
Reagovat

349 …..

„Nevím, myslím si, že by takoví lidé neměli v televizi, co pohledávat.“

Hm, a to jako proč?
To byste zachvíli nechtěl vídat některé lidi na ulici.
Tento výrok se mi opravdu moc nelíbí.

389
Lenka
Reagovat

387 Jezinka*

Třeba vybral, co víme :-))

Na blogu se mlží, nepravda se vydává za pravdu/ pravda za nepravdu, pořád dokolečka – nejmenovaný diskutér tady naznačoval, že nám možná ještě Pavla ještě vytře zrak…

Co ty víš, možná teď píší sedí doma spolu a píší ten blog spolu… :-))

390
Sarkafarka
Reagovat

Jezinko ale Pavla by pindala hodiny o svých pocitech a chlapovi by se hrůzou nepostavil.Měl by hrůzu jestli je chlap,při její vyzáži to chce taky hodně fantazie a do toho ty kecy-půlšesťák jak vyšitej.

391
Lenka
Reagovat

385 kanárek

:-))) ne, to bylo jen vodítko…

Protože když jsem sem přišla nově a byla jsem opakovaně vypeskovaná „tímjehožnickvyslovitnechci“, že jsem blboučká, tak jsem se na ty předchozí diskuse podívala.

Měl pravdu, protože jsem se fakt ptala (jako nováček) na věci, které tady už opravdu byly.

Ale při té příležitosti jsem zjistila, že je trošku zvláštním diskutérem a požívá zde jisté pověsti… :-)))

392
Jezinka*
Reagovat

389. Tomu začnu věřit, až tam Pavla začně přidávat básničky. Ale fór by to byl dobrej.

393
koc
Reagovat

391 :-D

394
Mikesh
Reagovat

379 Lenka – Já nesoudím Michalu (jak mi podsouváš), já jen říkám, že se Sandrou nikdo nic nepořídí, protože genům neporučíš. A to vědí všichni ti, co si s Míšou kdy začali a přes její nesporný půvab nakonec nechali být, což vám všem pořád nějak uchází. Vaše korektní názory jí jsou na houbelec, praxe jí usvědčuje, že pravdu mám já. Míšu neodsuzuji, tu lituji.
Ptala ses mě, odkud odvozuji své postřehy matkách černých dětí. Odpověď byla jasná – z praxe. A protože nebydlím na samotě u lesa, anóbrž ve velkém městě, pak je těch příkladů jaxi víc.
381 Hele, loupežnice, zrovna Ty mě vždy pobavíš, tak co se čílíš. A nikoho neopravuji, jen se občas pobaveně směju, protože některé chybky jsou prostě srandovní.
Pět teček – tak nějak nevím, co k Tvým komentářům dodat.

395
koc
Reagovat

394 – A to vědí všichni ti, co si s Míšou kdy začali a přes její nesporný půvab nakonec nechali být, což vám všem pořád nějak uchází. – a to vis jak ty experte žen a lidských vztahu ? a to je snad naposledy co na tebe reaguju chudaku :(

396
Jezinka*
Reagovat

390 Sarkafarka – Pavla má na svém blogu i dílka o erotické touze a jako zkušená ženská by určitě Petra předem nestresovala. Pokud by pindala o svých pocitech až potom, tak by to možná překlenul spokojeným spánkem. Znám z domu, taky občas pindám:-).

397
Lenka
Reagovat

394 Mikesh/š

Už na tohle téma naposledy = urazil jsi mámu, s kýmže to byla schopná zplodit dítě (jdi si to po sobě přečíst, než budeš zase něco blafat) + dítě jsi označil tak, jak jsi označil. Howg!

Na další krafy a nepodložené blbosti – kolik znáš mužů, kteří si s Míšou začali, kolik znáš matek černých dětí – už bez reakce.

398
kanárek
Reagovat

Mikeši a to víš nebo hádáš? Třeba mužským vadí spíš žít s tchyní a její nesamostatnost …to taky jen hádám.

399
Lenka
Reagovat

396 Jezinka*

tak erotika je to jediné, co nám v tomhle disneylandu chybělo :-)))

400
kanárek
Reagovat

tak nás reagovalo hodně a zas pak se budem muset vracet při M. odpovědi o 200 příspěvků zpátky.

401
Lenka
Reagovat

390 Sarkafarka

tak to jsi mě odbourala :-))

Ale nebuďme nespravedlivé – Pavle to včera fakt slušelo! A nepíšu to jako legraci, myslím to vážně.

402
kanárek
Reagovat

399 Erotika byla, je a bude, jelikož Petr je neudržitelý, nadržený nadsamec.-3N :-)

403
Jezinka*
Reagovat

399. I toho se dočkáme. TV Real si vybrali jako sexuální mašinu Andreu, takže jí do postýlky Petra naženou, i kdyby se bránila. Docela by mě zajímalo, jak daleko by byla Pavla ochotná zajít s tím svým „hraním kvůli štábu“ v tomhle směru. Kdyby mi byl někdo fakt tak neuvěřitelně protivnej, tak mu nestrkám nohy do klína.

404
.....
Reagovat

388 – Víš proč tomu tak je? Otázkou je, zda-li si z lidí jako je kupříkladu Petr lidé něco odnesou či naopak ne. Petr nikomu nemá, co nabídnout. A v televizi dělá akorát ostudu a ztrapňuje se, pro jeho vlastní dobro bych to nedělal, ale žije si ve svém světě a já mu to za zlé nemám. Jen mne udivuje ten fakt, že do televize už „lezou“ i opravdoví hlupáci a předvádí se, leč to jen jde. O tomto si rozhodně pořád „Hledá se táta a máma nepředstavuji“…

405
.....
Reagovat

Ani bych se nedivil, kdyby všechny ženy odešli ze soutěže a Petr by opět zůstal sám. :))

406
.....
Reagovat

ODEŠLY. BOŽE..

407
Lenka
Reagovat

403 Jezinka*

Výklad na téma „moje putující nožka do Petrova klína“ bude zřejmě v druhé části komentáře k 10. dílu (jak tady už někdo napsal, Pavla vyšle první část jako kontrolního chrousta, pak vyslechne reakce a dopíše – bohužel při tom minule i „šáhla“ do již napsané první části… a opravila i tam)

408
kanárek
Reagovat

A pro pár teček …..
než tyhle Petrovy rýmovačky… to už radši citovat nějakého skutečného básníka. Otázka je, jestli to bylo z jeho hlavy…stejně jako číše vína u Báry?

409
.....
Reagovat

kanárek – z jeho hlavy to bylo určitě, už podle souvislosti a skladby slov jsem poznal to, jaký opravdu je a vůbec z toho nemám dobré pocity.

410
koc
Reagovat

406 – ooo Dio .. to se stava ;-)

411
Jezinka*
Reagovat

Kanárku, myslíš, že geniální básník se ukrývá přímo ve štábu?

412
.....
Reagovat

410 – Jsem normální dobytek, napsat něco podobného..

413
Kája
Reagovat

A co když se, Mikeši, mýlíte? Třeba je příčinou rozpadu Míšiných vztahů její vazba na matku, ne její dcera. Docela mě překvapilo, jak se k nim večer „přilepila“. Míša navíc prohlásila, že si neumí představit, že by se odstěhovala… To mi nepřipadá moc dospělé.

414
.....
Reagovat

411 – Geniální básník – Petr, alespoň z jeho pohledu.

415
kanárek
Reagovat

403 Třeba mu raději než ruku nabídla nohu :-).
A nestrkala mu ji tam!

416
.....
Reagovat

413 – Na tom není nic nepochopitelného, někdo zkrátka více „tihne“ k rodičům a chce u nich zůstat, určitě lepší než někdo, kdo žije sám a a neumí se o sebe postarat..

417
.....
Reagovat

413 – Mimochodem, dospělost se rozhodně jeví v jiných odvětvích. To, že někdo bydlí u rodičů, neznamená, že je dospělý. :) Každý nemá na vlastní bydlení a pokud nemá rodinu, tak proč by měl žít sám.

418
.....
Reagovat

413 – Oprava, že není dospělý.

419
.....
Reagovat

„Petr, to je ale lotr, počasí proměnlivé, bývá i jasné, avšak jeho chovaná je žalostné.“

420
.....
Reagovat

*chování, abych šel. :)

421
Lenka
Reagovat

404 …..

Já si myslím, že účelem/smyslem RS není, aby si lidi něco odnesli, ale aby se pobavili.

Každý člověk, ať je chytrý nebo hloupý, do toho pořadu svoje přinese.

A i když Petra moc nemusím, zatím apoň pořád zůstává svůj (a to taky není málo), kromě toho, že blbě kecá, tak nevypadá jako chlap, kterej by se nepostaral o rodinu, manuálně je zručnej, domeček si staví.

A že nezvládnul ten pocit, že má před sebou xženskejch, které o něho bojujou (což bylo na té jeho natěšené tvářicce na začátku dost vidět) + že třeba blbě mluví v přítomnosti kamery?

No…. myslím si, že každý chlap se natěšeně zatváří, když je o něho zájem (natož najednou snad od desítky ženskejch) + chlapi obecně neradi mluví…

422
.....
Reagovat

Mějte se tu, přeji příjemný zbytek večera: PS: Ať Vám humor zůstává i nadále.

423
koc
Reagovat

421 – ja bych se moc zenskejch bal a radeji stahl ocas :(

424
Kája
Reagovat

Takhle jsem to nemyslela… Prostě jsem chtěla zpochybnit Mikešův jasný dojem, že Míšiny vztahy ztroskotaly kvůli Sandře…
Mj., když máte vztah s někým, kdo se nechce osamostatnit (v případě velikosti jejich bytu nepředpokládám, že by si tam mohly nastěhovat ještě třetí dospělou osobu), problém to je..

425
kanárek
Reagovat

411- nemyslím že ony básnické produkty plodí štáb, jen ten nápad loučení se básní :-)

426
Lenka
Reagovat

424 Kája

Nechci ti brát iluze, ale jeho jasný dojem nelze ničím zpochybnit :-))
Téma nerozhoduje!

427
Mikesh
Reagovat

334 – Kanárku, a všiml sis, že reaguji na Tvůj příspěvek o tom, že v Čechách jsou jen samé nehezké tlusťošky (a tlusťoši)? Hájím zde renomé českých žen – prostě na ulici to vidím jinak. S věkem to nijak nesouvisí, Gogh se mi líbíl ve 20 stejně jako dnes. A hezká holka je prostě hezká holka, a to i když s ní nespím. Nemusím, má choť, i když se jí blíží -sát, většinu těch účastnic RS s přehledem strčí do kapsy – ani Šárka na ni nemá.

343 – Lenko, v tomhle případě (Sandry st.) samozřejmě o legraci nemůže jít ani náhodou, taky si ze všeho nemůžu dělat srandu. Nezlob se, to je pořád holé konstatování, kdepak rasismus, jak soudí koc (tak, ten je hloupý, to víme), Sandra je prostě nezvladatelná – čímž samozřejmě neříkám, že se nemohu mýlit, a že to bude nakonec všechno jinak (na rozdíl od vás si vždy uvědomuji, že nemám na pravdu dekret). Pořád je tu ovšem základní otázka, kterou zásadně ignorujete: proč je velmi krásná Míša, která může mít na každém prstu 10 chlapů, stále neprovdaná? Můžete mi to, místo těch canců o mém rasismu, vysvětlit?

428
Lenka
Reagovat

427 MIkesh/š

Já jsem nevěděla, že se s kocem znáte osobně – ale nevím, kdo „jsme my, co víme, že je hloupý“ ?

Za sebe tady říkám, že se mi zdá inteligentní, má trefné a vtipné poznámky, velký smysl pro humor a talent na stručné a výstižné glosy!

429
koc
Reagovat

on je vazne nemocnej a dokonce pouziva kralovske MY :D

430
Kája
Reagovat

Mikeši, taky si myslím, že genům se člověk nevzepře… Znám ze svého okolí rodiny, které se adoptovanému dítěti jiné pleti snažili dát všechno, včetně lásky. Nevyšlo to, skončilo to téměř tragicky.
Ale taky mám spolužáka z VŠ, Róma, který je naprosto v pohodě, slušný, chytrý člověk. Je mi jasné, že takových případů je minimum.
Jde spíš o to, jak jste své názory podal. Já četla asi ten první příspěvek, kde jste Sandru ozn. za cigošku atd. To opravdu není potřeba. Z těch pár záběrů nelze nic moc usuzovat a dopadnout může skvěle i blbě jako každý tady…

431
Lenka
Reagovat

429 koc

nestraš :-))
obsese stačila a jaký to mělo dozvuky :-))

432
koc
Reagovat

431 – tenjehožnicksetinechtelvyslovitametakyne to kralovske MY pouziva casto .. ve svem bludu si mysli ze s nim souhlasi velka cast ctenaru :(

433
Lenka
Reagovat

:-)))
to snad ne – vždyť souhlasných reakcí je tu tak málo…

434
okkvp
Reagovat

OT – mně by s ohledem na solidní grafomanii zajímaly geny váženého Mikesh/Mikeš …

435
koc
Reagovat

434 – rekl bych poškozené ;-)

436
Mikesh
Reagovat

353 Kanárku, Ty mě rozesmíváš! Jak jsi přišla na to, že mám ošklivé názory na ženy nad 40 let? To, že mnohé z nich v tomhle věku ztrácí hlavu a trpí syndromem ujíždějícího vlaku, a proto jsou z nich občas zoufalky, je holý fakt, ale že bych kvůli tomu na ně zanevřel? Ježíš, proč? Hele nerad někomu něco doporučuji, ale udělám výjimku. Na serveru blogy Idnes působí blogerka jménem Ivet Palasiewicz (dá se to vyhledat, snad to zvládneš), a ta kromě jiného napsala nějaký článek o frigidkách a nymfomankách (názvem se nenech odradit, je to o něčem jiném). Je to suprový článek od dospělé ženské o neuvědomělých problémech žen (tedy spíše těch po třicítce a výše). To by měla být povinná četba jak pro ženy tak pro chlapy, spoustě nepříjemností by se vyhnuli. Všechny ženské příspěvky v diskuzi pod článkem byly nadšené, vlastně i mužské, akorát pár nenapravitelných šovinistů tam prudilo. Zkus si to najít (dal bych sem link, ale po předchozích zkušenostech ani náhodou.

437
anja
Reagovat

407 Lenka „Pavla vyšle kontrolního chrousta“ tož to mě dostalo ROFL :DD

a co to tady je za nový diskutér těch pět teček….? jakoby závan Pavly – jsem zavětřila :)

438
Mikesh
Reagovat

Koci, koci, začal jsi dne tak dobře, a už opět jsi po kolena v … Kruci, vždyť Zuzka je chytrá holka, proč s Tebou něco neudělá? Geny na to má.

439
Lenka
Reagovat

Nevím, ale spíš bych tipla na trošku nešťastnou osobu, která není v adekvátním prostředí, které by ji dostatečně oceňovalo (privátně i pracovně). Proto ty nej soudy o vlastní osobě – ve smyslu nikdo mi to neříká, tak já to o sobě všem povím… atd., atd.

440
Mikesh
Reagovat

437 – kdepak Pavla, anjo, to je cca půl hodiny čerstvě vylíhlé kuře, které tu už poučuje všechny slepice.

441
koc
Reagovat

439 – at tak nebo tak chodi sem a neda se nic delat :(

442
anja
Reagovat

440 Mikesh, no to je jedno, každopádně nevěřím, že Pavla si na panáčka nechodí aspoň číst

443
Lenka
Reagovat

A ještě tam zpravidla bývá pocit nedostatečného sebevědomí (důvody různé), v reálném životě uťápnuťka a ve světě virtuálním geroj.

Jen čekám, kdy se obuje ještě do sexuálního života ženských – zpravidla útok na frigiditu – to je taky klas. průvodní jev.

444
Lenka
Reagovat

odpovědi 439/443 jsou reakce na 435 koc

445
Lenka
Reagovat

437 anja

a není to snad pravda ? :-)))

446
Lenka
Reagovat

437 anja

To asi byl někdo opravdu nový – a uměl pravopis, nedělal chyby – tak to vítr asi fakt fouká odjinud.

447
koc
Reagovat

443 – jj a kdyz mu dojdou argumenty tak se zacne ohanet pravopisem .. nejhorsi na tom je ze vsechno co napise mysli vazne a presvedcuje o sve pravde vsechny okolo sebe .. i ja to obcas v realu delam a tak to znam ;-)

448
koc
Reagovat

446 – jeden z minority znajic ČJ .. nekdy sam sebe presvedcuju ze by nebylo od veci si ji oprasit (resp doucit) ale potom si prectu nekoho horsiho a zase to prejde

449
Lenka
Reagovat

447 koc

Teď jsi klepnul hřebíček přímo po hlavičce = právě, že to občas děláme všichni, ale v reálné situaci!

V případě tohojehožnicksenechcevyslovitanitoběanimě je pak virtuální svět přímo eldorádem :-)) protože v realitě tohle nedokáží.

Aneb, jak jsme MY shora psali – jsi chytrej kluk!

450
koc
Reagovat

449 – to jmeno se uz neda rozepisovat dale :) MY si toho vazime a to v realu na lidi pusobim jako cerveny satecek snadneji :)

451
ricci
Reagovat

Pavla mi není kdovíjak sympatická, ale to, jak se tu do ní v jednom kuse navážíte, mi už přijde pěkně trapný.
Oceňuju na ní, že má hrdost, píše si na svůj blog a neleze vám tu do zadku jako Kačka.

A už vůbec nechápu, proč jste si jako další oběť vybrali Sandru. Čím konkrétně se tak strašně provinila?

452
koc
Reagovat

451 – kdo si vybral Sandru ? az to budes vedet tak to napis a reaguj jmenovite :)

453
koc
Reagovat

451 – ono MY je zde zradne a nekdy je to kupodivu jen jedna osoba

454
Lenka
Reagovat

450 koc
Jestli ještě můžu – vyřiď pozdrav Zuzce, příjemná a sympatická osůbka, mně se tam minule líbila, ustála si celou RS bez ztráty kytičky!

455
koc
Reagovat

454 – vyridim ze ji jedna MYLenka pozdravuje ;-)

456
Lenka
Reagovat

451 ricci

Prosím, směřuj to tomu, kdo o Sandře ošklivě psal – díky!

457
Lenka
Reagovat

455koc
:-)) dobrý! lepší než … tenjehož…atd.

458
Sarkafarka
Reagovat

ricci-Pavlu nekomentuju ona to zvládne sama ,jaký si máš udělat názor ti doporučí na svých stránkách.Katka je pořád stejná,a černou Sandru tady atakuje jeden chcípák .

459
Enaz
Reagovat

436 (a předchozí posty téhož autora)
Ale Mikešku, zase tu prudíš? Zase se Tě někdo rozesmívá? Zase nemáš ošklivé názory na ty ženy 40+? Jen některým ujíždí vlak a jen některé jsou zoufalky, že? :) Nějak mne napadá, že zoufalky nebudou jen ty, co si daly poradit od Tebe … hmmm, že by? :)
Milý Mikešku, řekla, bych, že už tu ztrácíš půdu pod nohama … ještě pár lidí pochopí, že na Tebe reagovat nemá cenu a půjdeš do … propadliště dějin. Nebo se začneš konečně starat o svou atraktivní chorou choť (které stále přeji brzké uzdravení).

No, ano, zareagovala jsem, takže můžeš usoudit, že si neuvědomuju, co dělám, že jen tak plácám, protože jsem pipi. Ano, máš pravdu … jsem pipi a vidím, jak se snažíš manipulovat s lidmi … jak něco napíšeš (třeba Andrea je podlá, vidím to v jejím pohledu) a pak zase tvrdíš, že Ty jsi nikdy stejnou osobu nikdy nesoudil :).

Klidně si piš a ukracuj si svou dlouhou chvíli, jen mám prosbu … sice sem moc nepíšu, ale kdybych se toho náhodou dopustila, buď tak hodný a nereaguj na mne … já už to taky nikdy neudělám :).

460
Enaz
Reagovat

Jinak Vám ostatním se omlouvám za ten dlouhý post.
A omlouvám se Anje … za můj dávný unáhlený názor na ni. Vzhledem k tomu, co si tu občas přečtu, je svatá a nesmírně hodná. Promiň.

461
Bobby Brown
Reagovat

404 …..

To, že se ti to nelíbí neznamená, že se to nelíbí jiným. Jak můžeš tvrdit, že ten Petr tam nikomu nic nedává? To mluvíš za všechny diváky?
Já zásadně nesouhlasím s názorem, který říká „svět kolem mě by měl být podle mě“.
Tohle mi trochu smrdí Inkvizitorem z Red Dwarf, ten také posuzoval, čí život byl užitečný a čí ne a pokud ne, tak ho vymazal z časoprostoru. V tomto případě odstranit z televize.

Nelíbí se ti, že lidé chodí do show a tam vyvádějí co vyvádějí? Nekoukej na tento typ pořadů. Přepni na ČT dvojku. Jak jednoduché.
Mně se také nelíbí, jak mnozí chodí vymóděni, jak smýšlí atp. Ale pokud to někoho neohrožuje, tak co.

No, a na závěr okřídlená věta „pro jeho vlastní dobro“. Jedna moudrá věta říká, že cesta do pekla je dlážděna dobrými úmysly. Vykašli se prosím tě na řešení dobra ostatních, pokud o to sami nestojí. Ničemu/nikomu se tím nepomůže.

PS: To nic proti tobě, ale proti této konkrétní myšlence – tomuto výroku. U tohoto mi opravdu bliká alarm.

462
ricci
Reagovat

456,452:
směřuju -> 110 Kiki, 118 Mikesh, 119 aja, 139 bublinka
…snad jsem na někoho nezapomněla

463
ricci
Reagovat

458: minimálně 4 chcípáci

464
Mikesh
Reagovat

398 – to je málo pravděpodobné. Nesamostatnost se dá rychle vyřešit, vždyť většina mladých holek vstupuje do manželství nevyškolená a drtivá většina z nich se prostě ihned chytne. Stejně jako kluci. Pravda, každý z nich už má nějakou průpravu doma. A Míša snad už něco umí, jak si ostatně Michal minule otestoval.

465
vapol
Reagovat

brý večer,tady to žije :-)

466
Lenka
Reagovat

465 vapol
ahojky :-))

467
Mikesh
Reagovat

451 ricci, já jsem si Sandru nevybral jako oběť, jen jsem tu upozornil na jistý problém, že totiž problém není v její pubertě (mohu se samozřejmě mýlit). Nu, a pro zdejší mrávokárce, kteří jinak nemají nic jiného na práci, než tu donekonečna rozebírat (bez stopy nějaké myšlenky) Pavlu, Petra, a to způsobem, že je drbou a kritizují, to byl povel, aby se na mě vrhli jako na zločince. Ne že by se vůbec snažili něco pochopit či vzít v úvahu, že by na tom něco mohlo být, jenom mrávokárně kvokají, páč na víc nemají. Já bych tohle téma už dávno opustil, nakonec, jak jsem zjistil, debatit s hlupáky nemá cenu, na podsatu věci a konkrétní otázku stejně neodpoví (nemůžou), a tak hlavně furt cancají hlouposti okolo. a, jak jinak, používají nadávky, nálepky a pohoršují se, že jsem prý sprostě napadl Míšu – tedy klasická změna tématu a podsouvání, co jsem neřekl. Jako vždycky, když nejsou argumenty. Kdyby zde pořád hloupě nežvanili, už dávno by téma Sandra zapadlo.

468
gabisollis
Reagovat

ahojky Lenko,Vapol-uz jsem myslela ze tu nikdo neni a kdyz jsem videla ten nickjehozjmenonechcivyslovit natoz napsat tak jsem malem uz zase sla!:-))to jsou veci na tri hod.jsem byla pryc a doted si vas cetla.:-))skoda ze tu neni Bara me by zajimalo jak to ma s tema snurama.:-))

469
Lenka
Reagovat

468 gabisollis

ahojky i tobě :-))

465 vapol

kdepak se nám toulá Bára?

470
gabisollis
Reagovat

mozna je Bara taky na tom srazu.vcera si myslim jak rikala ze nevi koho vyradit tak ze mela pravdu ale zaroven by nejspis vyradila vsechny kdyz ji nedavali zadny signaly.presne jak rekla oni jsou „my“a ze takhle si rivali nepredstavovala.:-)

471
gabisollis
Reagovat

ale byla tam tezka pohodicka!:-))))

472
gabisollis
Reagovat

vapol-muzu se zeptat zda jsi jeste s tou slecnou nebo ml.pani kvuli niz si odesel z poradu?(no zeptat se muzu,ale otazka jestli odpovis,ze?:-)))

473
Panenka z alobalu
Reagovat

Ježiš, Mikeši, ne každej si „uváže holku na krk“ jen proto, že je hezká nebo krásná. To není jedinej důvod pro manželství snad? Je to sice obrovský plus, ale kdyby to bylo to hlavní, tak jsem dodnes svobodná :)

474
gabisollis
Reagovat

panenka z alobalu!:-)))vtipnej komentar a mimochodem hezkej nick!:-)))

475
Mystery
Reagovat

Teď mi napadá, že v posledních trojicích zůstaly jak Andrea, tak Jindřiška, tudíž se bude natáček 2x ve stejném domě:))

476
Lenka
Reagovat

471 gabisollis

Byla, jsem zvědavá, koho Bára pošle domů.

477
koc
Reagovat

475 – treba to sjedou najednou .. a potka se tam Petr a Michal :)

478
Lenka
Reagovat

427 Mystery

bingo! :-))

479
Mikesh
Reagovat

413 – to je, Kájo, dobrý postřeh, může být. Ale jestli jsem dobře pochopil, tchyňča bydlí jinde, né? A z pohledu muže, myslím si, že by opateru maminky spíš uvítal, pokud Miška není ve vaření moc dobrá. Takže jó, někteří mohli prchnout před maminkou, ale určitě ne všichni, tchyně není nutné zlo, některé jsou fajn. A mladomanželku, ať již je jakékoliv trdlo, si snad k něčemu vychovám.

480
gabisollis
Reagovat

Leni-to ja taky!:-(nas ale sponujou:-))myslim ze pujde Milan a ten nevim jak se jmenuje vejskrab myslim prijmenim

481
gabisollis
Reagovat

479-jo to si spatne pochopil bydli spolu ve dva plus jedna

482
gabisollis
Reagovat

jmenuje se Michal jsem jukla na iprima

483
Mikesh
Reagovat

413 ještě jednou, odpověděl jsem blbě, ptala jste se na něco jiného. Ano, to by také mohl být jeden z důvodů.

484
ona 36
Reagovat

Tak jsem si krásně početla a musím říct, že tahle diskuze je mi opravdu sympatická a díky ní jsem změnila i názor na Báru. Myslím, že Míša s Michalem nebude, protože na to dost razantně odpověděla na facebooku NE!Jinak Vám všem přeju krásný večer.:)

485
vapol
Reagovat

No Bára tu leží vedle,pozdravuje :-) Néééé ješiš kecám. Zda je na srazu nevím,ale řekl bych že ne. Já po měsíci jel navštívit rodiče,takže na sraz jsem se bohužel nedostal :-( Jinak zadaný jsem nepřetržitě už přes 20 let,jen ženy se občas mění :-)
Jinak k pořadu. U Báry těžká pohoda,až mi bylo líto že tam nejsem :-) Michala nemusím,takže raději ani nekomentuju. A u Petra jsem nepochopil opět Pavlu.Nechtěla tam být,tak proč nenabídla při vyřazováni, ať si Petr ještě nechá Jitku,která o něj měla zájem? Nebo vyměnila kamarádku za dovolenou? No uvidíme,říká ten pán v TV…

486
gabisollis
Reagovat

hela Vapole nezamlouvej to!:-))))ja se neptala jestli jsi sam nebo ne!ale jen na tu konkretni kvuli niz jsi odstoupil!:-))

487
Lenka
Reagovat

485 vapol
486 gabisollis

Nechci se vám do toho montovat, ale prý Vašík z 1.dílu přijde ještě jako překvapení do dalšího dílu … a to bude teprve mazec :-))

488
koc
Reagovat

487 – bonus dil mama hleda zenateho ci zadaneho tatinka ;-)

489
Lenka
Reagovat

488 koc

kdepak, to odstoupení Vašíka bude zpětně vysvětleno jako ftípek či fígl… :-))

490
.....
Reagovat

Opět Vás zdravím, taktéž hezký večer, jak se tu máte?

491
gabisollis
Reagovat

Leni jak to vis?:-)

492
Lenka
Reagovat

488 koc
Ale už jsem někde četla názor, že by některý díl nebo díly měly být natáčeny „společně“. myslím třeba Petr a Michal a jejich maminky (to jen pro příklad) – mně se to blbý nezdálo, adepti by měli víc šancí na seznámení. Koneckonců, kdyby k tomu přidali i Bářiny chlapce, to by se šance ještě zvýšily :-))

493
gabisollis
Reagovat

vrati ho zpet jak Bobyho z Dalasu.Bara pry spala jak sipkova ruzenka a pak vapol zpet!:-))

494
gabisollis
Reagovat

492 to uz by byl peknej propletenec!:-)

495
ona 36
Reagovat

488:Kde seženu přihlášku?

496
Lenka
Reagovat

493 gabisollis

víš, jak budou ti kluci překvapení, až se rozrazí dveře a vstoupí další tatínek?

497
gabisollis
Reagovat

…..-nechces si dat nejakej nick?zvlastni ty tecky:-)))

498
gabisollis
Reagovat

496 L-myslis staronovej?:-))

499
.....
Reagovat

492: Pokud by to bylo, jak píšeš, rozhodně by to bylo zajímavější a nezbývá mi než souhlasit. Možná by se zvýšila pravděpodobnost, že by se i našly dvě souzněné duše. :)

500
.....
Reagovat

497: Jsem zvláštní, proto mám i zvláštní nick.

501
Lenka
Reagovat

498 gabisollis

pořád píšu o Vašíkovi ! :-))

502
gabisollis
Reagovat

probehla tu debata ze Bare neslusi cervena.to si nemyslim.co vy?

503
.....
Reagovat

502 – Nesluší červená? Ale to snad ne, já naopak si myslím, že pro její typ osobnosti se naprosto červená hodí.

504
.....
Reagovat

Lenka: Líbí se mi Tvá gramatika, Tvé vyjadřování, takových lidiček je opravdu málo. :)

505
ona 36
Reagovat

Já mám červenou ráda a myslím, že jí sluší, ale jestli je to ode mě objektivní hodnocení.

506
gabisollis
Reagovat

kam zmizel ten vapol?vapole vrat se a nemusis odpovidat!:-))to byla jen zvedavost a myslim ze to preziju kdyz mi neodpovis.:-)))

507
koc
Reagovat

504 – i clovek se spatnym pravopisem muzu byt dobry ( sakra jdu se doucit co sem nestihl na stredni a zakladce at sem taky za karaktera ;-)

508
gabisollis
Reagovat

ona 36 proc by nebylo?

509
.....
Reagovat

507 – Samozřejmě jsou lidé, co za to nemohou, proti těm nic nemám, čas od času se i mistr tesař někdy utne. Leč nechci, i já dělám šílené gramatické chyby. Myslím si, že ty jsi na tom ještě velmi dobře, protože dnešní společnost je lehce negramotná, alespoň z mého pohledu.

510
Lenka
Reagovat

504 …..
děkuji za pochvalu :-))

Ale zaslouží si ji daleko víc ostatní – a je jich tu hodně, kteří mají super dar a talent vtipně glosovat!

511
.....
Reagovat

510: Za málo, za dar od „boha“ se neděkuj. Přiznám se, že nejvíce tu pozoruji Tvé reakce, ostatní samozřejmé také, ale o něco méně.

512
.....
Reagovat

*neděkuje.

513
Lenka
Reagovat

507 koc

Ty to vůbec neřeš! :-))
jen vzpomeň, jak umíš kouzlit s češtinou (milenka psáno jinak,ještě teď se chechtám)

514
gabisollis
Reagovat

neni tu Ajda tak uz tu Oteckujete!!:-))ale jinak se pridavam Lenka pise super!:-)

515
koc
Reagovat

513 – ja nekdy dokazu delat bajecne preklepy :D treba anja na nich muze oci nechat :)

516
.....
Reagovat

514: Rozhodně nejsme sami, kteří si myslí to stejné a není se rozhodně čemu divit. Lenka je zkrátka LENKA s velkým L, vlastně se vším velkým. :D

517
ona 36
Reagovat

508:tak jsem baba a navíc, jak vidím rudou, přestávám se kontrolovat a ve skříni je to jak na srazu komančů.:)Nejsem taky blondýna, ale Bára se mi v červený líbí.

518
koc
Reagovat

516 – ted tu s ni nevydrzime .. bude to same MY a tak ;-)

519
.....
Reagovat

Když už jsem tady, nedá mi to, ale musím se zeptat. Nemá tu někdo práci dočasnou pro nezaměstnaného muže, který Vám vyluxuje, vyčistí, vyleští… Byt?

520
gabisollis
Reagovat

ja jsem taky zenska a myslim si ze ji slusi a navic blondata!a cervenou mam taky rada ale od hlavy k pate v ni nechodim!:-))))

521
.....
Reagovat

518: Jen silní jedinci vydrží… Asi zase půjdu. :D

522
vapol
Reagovat

sorry ja Vás nějak nestíhám,trošku tu s dědou zapíjíme narozky,ale zpětně mrknu na dotazy a odpovím…snad :D

523
.....
Reagovat

By mne zajímalo, kdo bude ráno stěhovat..

524
Lenka
Reagovat

Milí přátelé, já vám děkuji za pochvalu!

Nicméně, jak kromě nováčků (promiň, pětitečko) víte, již jsem byla i odměněna… :-))

Namátkově vybírám oslovení, kterých se mi za psaní tady i jinde dostalo – od „ty piškvorko, ty ochmýřené kačátko (kotátko,kuřátko? už nevím), Leničko“ (autora pozná každý) až po prudičku a starou a zlou ženskou… :-))

525
ona 36
Reagovat

Tak od hlavy k patě ji nemám, až tak to úchylný není….

526
Lenka
Reagovat

518 koc

nezlob :-))
nebo tě budu strašit tímjehožnicknechcemevyslovitanijeden!

527
.....
Reagovat

525: To bych možná přenechal do soukromí… :))

528
gabisollis
Reagovat

ona 36 to byl jen vtip!:-)

529
.....
Reagovat

526: Máš ráda Harryho Pottera? Já taky! :D

530
ona 36
Reagovat

koc-nechám rudou zavřenou………

531
Lenka
Reagovat

529 ….

Mám :-))
a takhle jsme si s kocem trošku pomáhali v diskusi, když už se síly nedostávalo napsat 5-6 písmen

532
.....
Reagovat

531: Že jsi žena, tak ti odpustím tu malinečkou chybičku, která se nepatrnou únavou dostavila. Ani bych se nedivil, kdybych za chvíli psal babičku s tvrdým. :D

533
Lenka
Reagovat

532 ….
jakou chybku jsem vytvořila? :-))

534
kanárek
Reagovat

Mikeš mě štve, překrucuje mé příspěvky. Neřekla jsem že jsou všechny ženy po 30ti tlusté. Ale málo jich není. Třeba já, že. „Jsem krásná a vím to.“A je tahle generace na tom ještě dobře. Co chodím kolem tabel deváťáků, je štíhlých vyloženě menšina. A to by teoreticky neměly mít nárok ( věkově, poporodně, …).
Ale pokud ta kritika žen nad 40 byla od jiného (BB? nemám sílu to zpětně dohledávat), pak se omlouvám.

535
ona 36
Reagovat

Gabi, já pochopila, že žertujeme. :)Navíc jsem se posilnila sklenkou sektu, protože jsem nikdy na žádný TV pořad nereagovala, ale všechno je někdy poprvé. Taky jsem zjistila, že ten příbuzný z debat na Dámě je asi Zdeněk.:)

536
Lenka
Reagovat

532 …..
co jsem vytvořila za chybičku?

537
kanárek
Reagovat

Oprava: Teda já zrovna naštěstí nejsem, že. Čti to po sobě holka.

538
.....
Reagovat

533: Nemusí tě štvát, je to člověk, který si vždy přizpůsobí vše na svoji stranu, aby mohl argumentovat. Jednu věc máme společnost, já jsem velice „krásný“ muž a ještě se divím, že mám po bytě samé střepy. Vyloženě štíhlých žen je určitě méně než těch, které mají malinečko míry z normy, avšak vždy je k tomu nějaký důvod, jak píšeš. Ti, kteří odsuzují podobné typy žen, jsou u mne podprůměrní lidé, kteří nejsou schopní pochopit druhé.

539
gabisollis
Reagovat

kanarek-to mas jedno mikes taky vsechno prekrouti jak se mu hodi!dokonce tu na nas hodil ten odpornej clanek kterej napsal o Misine diteti!:-(

540
.....
Reagovat

535 – Leni, stačilo si půjčit jeden znak z méhu nicku. :D

541
vapol
Reagovat

gabisolis: ano jsme spolu
Jinak ano vapol se do hstm vrátí,ale pšššt :-)

542
gabisollis
Reagovat

ona 36-ja myslim ze ne (zdenek)ja myslim ze je to ten Michal

543
.....
Reagovat

535 – Ale doufám, že mi to nebudeš mít za zlé, myslím si, že víš, jak jsem to myslel. Rozhodně bych si nedovolil tě nějakým způsobem rozhodit či tě urazit. :)

544
Lenka
Reagovat

539 ….
ftipálku, skočila jsem na to :-)))

gabisollis

Pšt, ať to nevykecáme! má to být překvapení v příštím dílu.

Jo a paní P. prý mlžila, nakonec možná zůstanou s Péťou spolu – tak jsem tipla, že nyní už možná šťastně píší společně na jednom blogu :-))

545
vapol
Reagovat

541 – taky bych tipnul Michala

546
gabisollis
Reagovat

jo a pani P..at si kazdy dosadi…nemam silu komentovat!:-))))

547
.....
Reagovat

543: Přeci jen se to povedlo, co všechno únava dokáže, viď? :D Pořád lepší skočit na „špek“ než na mne. :D

548
kanárek
Reagovat

Různě ovíněni, své příspěvky zestručnili, bo jednou rukou se hůře píše :-)

549
.....
Reagovat

547: Jednou rukou? Jedná se o nový světový rekord či nějakou zranění?

550
ona 36
Reagovat

gabisollis…já to tam dneska četla od nějaký holky, ale nebyla si jistá…Jen vím, že ten Zdenda miluje nějakou Míšu.:)To víš pipina,co jí ujíždí vlak má informace….mezi zobáním…:))

551
kanárek
Reagovat

546 – to zavání kybersexem :-)

552
vapol
Reagovat

jo jinak zdravím nové diskutéry/ky a přeji jim ať si tu nepřipadají jako v kurníku :-)

553
.....
Reagovat

nějaké*

Blbečk*, jak píšeš?

554
Lenka
Reagovat

545 gabisollis

počkej, to by nebyla žádná sranda :-)) … anebo jo?
uvědomuješ si, že by přibyly básně ?!? ?-))

555
.....
Reagovat

550: Proboha ne.. :

556
gabisollis
Reagovat

ona 36-na to ze jsi tu poprve jsi do tehle diskuze naskocila velice rychle!:-DDDDDDtot teda vitej v nasem kurniku!:-)ale ja sem pry husa tak nevim jestli nemam mit extra nejakej husi domek!:-)))

557
koc
Reagovat

ty brdo uz mam teorii o hentemonem happyendu
Michal+Jindriska a Petr a Andrea budou spolu natacet a tam se da dohromady Nanuk s Odtetovaným .. bingooo

558
Lenka
Reagovat

549 ona36

vítej do klubu!:-))

559
Bobby Brown
Reagovat

533 kanárek:

No. Tak ti tedy kanárku mockrát děkuji za to podezření. Bobby Brown je ten poslední, který by kritizoval ženy nad 40 roků, resp. věk jakýkoliv. Chjo… :-(

560
gabisollis
Reagovat

Leni jasne srand.ta me nemuze dostat!:-)))

561
Lenka
Reagovat

555 gabisollis

Ale ty jsi husa omylem !!!
Ta správná husa jsem já !!!

To bylo pro mě, já to už přečetla (mně nenapadlo, že když se jí na nic neptám, že mi někde odpovídá) – ale už jsem na ty bláboly neměla sílu odpovídat.

562
gabisollis
Reagovat

koc-no na jistem blogu jsem se docetla ze puvodne mela namireno tam…takze tvoje teorie neni tak scestna!!:-))

563
gabisollis
Reagovat

Leni-to mas jedno!myslis ze ma pro me snad lichotivejsi prezdivku?ja ne!:-)))

564
kanárek
Reagovat

558 BB- Ne! Ty taky ne? Tak to moc promiň. Tak se kurnik chlapi přiznejte, ať to nemusim hledat, to bych asi umřela. Tak to asi stejně bude Mikeš..potvora.

565
.....
Reagovat

Zdá se mi to, nebo tu převládá dámská společnost? :))

566
kanárek
Reagovat

Husy zachránily Kapitol :-) Jsou to báječná stvoření :-).

567
ona 36
Reagovat

Jsem tu poprvé, ale nastudovaný to mám skvěle.:)

568
kanárek
Reagovat

….. to se ti zdá ….. mužů je taky dost, jenže jsou pasivnější….možná drží v jedné ruce sklenici a v druhé ovladač :-)

569
vapol
Reagovat

já mám slabost pro ženy nad 40 let.takže jsem z obliga :-)

556 koc : super teorie :D

570
.....
Reagovat

567: TO jsi myslím ještě hodně při zemi… :D

571
gabisollis
Reagovat

toz vam povim povidku…jista pani P.. uz se vetrela povidat ty sve pravdy i na stream a nikdo na ni nereagoval.tak si myslim ze by nam mela byt vdecna protoze tech svych 5 min.slavy si vazne uziva jen u nas!:-))a to uz sem prestala chodit i cist no to je smula!:-)

572
vapol
Reagovat

567 – jako tu máš skrytou kameru bo co? ihned pouštím obojí :-)

573
kanárek
Reagovat

556: to teda nevím, mně je spíš blivno, když si to představím

574
koc
Reagovat

572 – nebud labut :) ptacku .. v Africe bude potreba i silny muz

575
Lenka
Reagovat

573 koc
tak tohle mě odrovnalo :-)))))

576
kanárek
Reagovat

571- jen to pěkně drž :-), Ať nemáte doma binec :)

577
Bobby Brown
Reagovat

570 gabisollis:
Jsem tam juknul a zase …
Mně z toho jejího psaní přijde, že se u Petra sešla banda astmatiček, protože v každém článku/příspěvku píše, jak něco špatně rozdýchávaly. Chuděry.

578
gabisollis
Reagovat

jsem byla u sousedu a damy na dame uz to taky zabalily jeste ze tady v kurniku nemame vecerku!:-))

579
Lenka
Reagovat

570 gabisollis

Na primě se paní P. u svého profilu „nově“ vyjadřuje ke kritickým připomínkám na svoji adresu :-)))

580
anja
Reagovat

556 počki jakože Nanuk s Odtetovaným odletí do Afriky? a co paní blogová? :))) tu nám tady přeci nemůžou nechat!!

581
Mikesh
Reagovat

473 – hihi, tak jsi vdaná??? Ale panenka jsi furt, viď? A pak, že krása nerozhoduje …

582
gabisollis
Reagovat

BB-:-)))))

583
koc
Reagovat

579 -ta dostane darem dcery :)

584
Lenka
Reagovat

578 gabisollis

já si tady čtením zpříjemňuji pracovní psaní – ale při poslední poznámce koce jsem si smíchy poprskala lejstra kafem… ?.))

585
vapol
Reagovat

teda jak to děláte že stihnete všechno a fšude přečíst…asi budu muset méně pít a více se vzdělávat :-?

586
anja
Reagovat

576 BB :DDD

587
gabisollis
Reagovat

anja-no hlavne blogovou at nekam poslou!:-))jinak mam obavu o svoje zdravi!:-)

588
Lenka
Reagovat

oprava – je to tady rychlé – při poznámce koce 573

589
vapol
Reagovat

579 – co ty tu,taťka usnul? :-)

590
anja
Reagovat

:DDD lidi tady už to taky nebezpečně zavání svěrací kazajkou :))

591
kanárek
Reagovat

Houbyže všichni kvůli skleničce píšou jednou rukou, na Farmáře koukali, aha :-)

592
gabisollis
Reagovat

no jo na iprime bla bla bla….pani P nezklame!:-)

593
vapol
Reagovat

Lenííííííííííííííííííííí nepracůůůůůůůůůj :-)

594
anja
Reagovat

586 na farmu k Marianovi :D aspoň by konečně viděla jak vypadá Chlap :o)

595
Lenka
Reagovat

576 Bobby Brown

tak ten klub astmatiček mě dostal :-)))
Na primě v novém příspěvku zase špatně rozdýchává :-))

596
anja
Reagovat

590 kanárek, k farmářovi mi manža nachystal třešnovicu, chápeš, aby to bylo stylové :)) ale v tom fofru jsem ji ani nestačila usrknout :)) jdu to napravit :))

597
kanárek
Reagovat

Čtou blogy, píšou příspěvky, koukají na farmáře, už snad ani Bobbymu a kocovi nevěřím, že jsou chlapi, když tohle všechno zvládají naráz,

598
anja
Reagovat

594 Lenka, Pavla by potřebovala sáček na to dýchání, jako Zuza na farmě :D

599
koc
Reagovat

596 – zeptam se Vlnatky a zitra ti dam vedet ;-) po nekterych prispevcich uz si nejsem jist .. ale jako zena bych byl osklivej skoro 2 metry a dost pres metrak ;-)

600
anja
Reagovat

588 vapol! no jo! spí u tv v obýváku :DD já mám doma skrytou kameru bo co? :DDD

601
Lenka
Reagovat

597 anja

:-))
tu jsem taky viděla – je to velká héééérečka :-))
čekám, až půjde další díl na netu, jojku nechytám

602
kanárek
Reagovat

anja- a co manžílek: nezávidí, že v reality mají kolem sebe chlapci patero žínek a on jen jednu?

603
gabisollis
Reagovat

Dobrý den, jsem Pavla a pokud máte zájem o odpověď na tuto otázku, tak to bylo asi takto – ano viděli jste správně, děvčata skutečně v rámci nákupu koupila i to víno, které jste správně viděli…ale protože jsem si chtěly prověřit, jestli aspoň s tím vínem na nás myslel, tak jsme to nechaly zajít tak daleko, jak jste viděli. Jinak pokud vás zajímají různé taje z pohledu účastníka, navštivte blog esterka.zacit.cz….najdete tam mnoho zajímavých článků o HSTM…….tohle je ze streamu!no co kdyz uz jsem ta porefena husa…:-)))

604
Bobby Brown
Reagovat

600 Lenka:
Už to je na netu na jojke. Také musím na netu. BB nemá TV.

605
Lenka
Reagovat

603 Bobby Brown

díky za info, jdu na to :-))

606
gabisollis
Reagovat

sakrys asi taky zitra juknu na toho farmre kdyz jste z nej tak uneseny!:-))kolik uz bylo dilu?

607
kanárek
Reagovat

BBaLenko- jdu s váma!

608
Lenka
Reagovat

602 gabisollis

kristepane, to je její x-tá verze ohledně toho vína :-)))

– ovšem až poté, co zde její kontrolní chroust zjistil, že tady nějaká šikulka spočítala litry a prodělila počtem konzumentů :-)))

609
koc
Reagovat

605 – 1+1+3

610
gabisollis
Reagovat

ta sikulka byla anja!:-)koc dik-jezis to je pet hodin co?:-)

611
koc
Reagovat

609 -prvni nemusis .. to bylo jen seznamovani s chlapama ;-) teprve 1 dil seznameni chlap plus farmarky staoji za to

612
kanárek
Reagovat

598- to by mi nevadilo…….já jsem přece jen spíš na chlapy .-)

613
gabisollis
Reagovat

tak jsem videla prvni dve minuty prvniho dilu a je to asi bomba!:-))))))ale to by jsme meli prejit na jinou diskuzi co?:-)))

614
Julka
Reagovat

Četla jsem si ten blog Pavly a je mi ií spíš skoro líto..ale možná to dělá to víno, po alkoholu jsem taková vyměklá.Ona si to tím svým vysvětlováním a obhajováním tak nějak po.sí.rá..kdyby držela papulu a nechala to tak,jak to vyleze z televize, udělala by líp.Je to vlastně pěkná a inteligentní ženská (mám třetí dvojdecku) a je na ní vidět, jak moc by si přála mít vedle sebe nějakého chlapa, se kterým by plula na stejné vlně, a ono se nějak nedaří.Má svou laťku, pod kterou jít moc nechce a ten Petr by nakonec mohl být použitelný..a zase to nevypadá, když evidentně jede po Andree.Chudák holka (fernet) Ne, teď naprosto vážně..mám kolem sebe pár mamin kolem čtyřicítky a trošku přes, a je to to samé.Moc chtějí, snaží se, a když to nedopadne, mají spoustu řečí na svoji obhajobu, proč to zase nevyšlo.A nakonec z nich vypadne, že ten dotyčný stejně stál za prd a že radši budou samy, než něco takového.Pavla mi do tohoto vzorce přesně zapadá.Ale určitě jí to jednou vyjde..a na to si připijeme,že jo ? .-)

615
anja
Reagovat

601 kanárek, no on na to moc nekouká, onehdá se zděsil Pavlina nosu, tak v rámci duševní pohody kouká radš na čt4sport :)) a když zahlídne Báru na koni, kroutí hlavou a prý „chudák kůň“ – on je takový útlocitný, víš :)

616
vapol
Reagovat

599 – jj vše vidím a manžela chápu,taky po „tom“ spokojeně usnu :-)

617
Julka
Reagovat

Pavla má nápadný,zajímavý a výrazný profil :-) a pak že je alkohol metla lidstva :-)

618
anja
Reagovat

613 Julka, u tvého fernetu jsme si musela dát nohy křížem :DDDD to mi nedělejte lidi, fakt :DDD

619
vapol
Reagovat

hele lidi myslíte že sem dojde Kačka po srazu?

620
Lenka
Reagovat

612 gabisollis

Zajímavý na tom farmárovi je i průběžný vtipný komentář.
Docela by to mohlo být i u HTSM, byla by ještě větší sranda.

621
anja
Reagovat

615 vapol počki počki, „tamto“ teprv bude – ale ještě ho nechám chvíli prospat :o)

622
Julka
Reagovat

Anjo, musíš chodit pravidelně čurat a nenechávat to na poslední chvíli :-) Teda holky, škoda, že jsem si panáka neotevřela dřív, já bych byla tááák pozitivní..ale další fernet a nějak na to blbě vidím.Asi fakt potřebuju ty brýle :-(

623
anja
Reagovat

613 Julka, to tvoje podepisuju, a to mám deprem první třešňovicu :)

624
vapol
Reagovat

620 – tak na to zapomeň…dnes to tu pojede do rána :-)

625
anja
Reagovat

618 vapol, jestli to bude good sraz tak kačka sem dojde až tak v neděli :DDD

626
Julka
Reagovat

anjo,tak to by mě zabilo..tvrdý nemůžu..ale ještě to zvážím, neb fernet citrus došel :( Mikeš šel taky na sraz? Třeba ho tam někdo utluče půllitrem :-)

627
Mikesh
Reagovat

563 – kanárku, abys mohl spát: kdysi dávno jsem se pouze zmínil, že jsem pracoval v čistě dámském kolektivu – což je strašný samo o sobě, to přeci víš – a abych to měl vylepčený, byly to samé psycholožky (a bylo jich kol třiceti, bože, jak jsem to mohl vůbec přežít), a jako by to nestačilo, většina z nich byla právě ve věku kol 40, tedy v opravdu blbém věku (pro psycholožky zvláště, poněvač ony si pro pomoc k žádný psycholožce zajít nemohou, páč dobře vědí, že všechny ty kydy, kterými uklidňovaly své klientky, byly právě jen těmi kydy). Takže to bylo v podstatě vše, o to ostatní se už postaraly ty ostatní, co všechno musí tak rozvinout (a to zde ještě naštěstí nebyly ty dvě žabky kuňkalky).
Mmch, jak se cítíš v tomhle prostředí – snad se neztotožňuješ s tím, co se zde právě nalézá? Promiň, ale myslel jsem, že máš na hodně víc. Momentálně to vidím na opravdu zabahněný rybník, a že nám tu žab ňák přibývá.

628
kanárek
Reagovat

626- spát? To teda ještě nehodlám. Ale zrovna dneska jsem se tu i pobavila.I když reál je reál :-).

629
lishka v kurniku
Reagovat

OMFG, kam jsem to vlezla!!! Hejno nachmelených slepic se hádá s rasistickým kocourem. Ještě že máte tu Pavlušu, jinak by vám tahle „diskuse“ zdechla na úbytě už před dvěma týdny.

630
vapol
Reagovat

624 – tak já myslím že sraz bude bezva a je slíbena i foto dokumentace

626 – Mikši ty nejseš na srazu?

631
Julka
Reagovat

liško,jdi si lovit jinam, po nás bych mohla umřít na otravu alkoholem..

632
kanárek
Reagovat

629 Mikeš je dozajista na srazu a jen čas od času otevře pod stolem notebook, aby byl v obraze:-)

633
vapol
Reagovat

628 – liško buď v klidu,nebýt paní Pavla tak bude v kurzu jiný aktér/ka, jde o to že jaksi není co psát o lidech co jsou normální,např.skupina Bára a spol.

634
Julka
Reagovat

Vlastně je škoda, že tu Bára a ani Michal nemají blog na téma Mamka a taťkové, to se to mohlo teprve rozjet :-) Jenže ti i přes tu svoji nenormálnost – že vůbec do něčeho takového dobrovolně vlezli – jsou vpodstatě normální..Promiň, Vapole..ty jsi výjimka, ty ses mi líbil :-) Jsem na vousaté :-)

635
kanárek
Reagovat

dyž se podíváte na ty „farmy“ bez vody a v různém stavu rozkladu…i takový malý a dočasně zabordelený domeček nabývá mohutně na půvabu. A to se nová ženuška nebude muset starat o hejna a stáda zvěře.

636
Mikesh
Reagovat

613 – a pak že mám špatný názor na holky 40+ jen já, a to mám takovou doma. Akorát, že nekňourá, jako ty zdejší osamělky.

637
kanárek
Reagovat

633- Ne, mně se vapol líbil, ale jsem na něj mladá :-(

638
Julka
Reagovat

Vždyť řikám, že Petr je vpodstatě použitelný a normální..a to se ještě mamkám důvěrně nesvěřil, že sice nechrápe, ale jen občas prdí.. :-( To by mně stačilo a zdrhala bych..a že běhám jen v případě, že mi jde o život..

639
Julka
Reagovat

Kanárku, já zas stará :-( ale vousatého mám naštěstí doma :-)

640
Julka
Reagovat

Mikešu, ty nemáš, člověče, vůbec žádný pud sebezáchovy..Takové zkušenosti se ženami a přes to lezeš sem, kde je také skoro výhradně ženský kolektiv a těch pár mužů, snad jen krom Vapola, stejně ani za chlapy nepovažuješ..Aby ti nezačala růst prsa,nzcvrkávala se ti penis a nezačal jsi menstruovat.Ikdyž ty bys byl vlastně stejně už v přechodu,viď?

641
vapol
Reagovat

633 – jůůů další fanynka, jsem netušil že malej,tlustej,chlupatej atd.chlap tu bude mít takový úspěch…se červenám…nejen po tom alkoholu :-)
Jo a Michal blog má,jen se na něm (zatím) neobhajuje. A Bára se asi nebude mít důvod hájit….

642
kanárek
Reagovat

613 Julko- in vino veritas- a už víc nepij, nebo nám Pavla zamává křídly a vznese se k výšinám :-)

643
Julka
Reagovat

A odletí kamsi do nenávratna..jo, to by byla fakt škoda
:-( Tak já si dám už jen to červené..na její šťastný níávrat :-)

644
lishka v kurniku
Reagovat

Julko, neboj, tobě po krku nepůjdu, ty už jsi jako houba, to by takové přírodní lesní zviřátko, jako já, určo nedalo.
Mikesh – hele kapku rozpor: jakto, že macek, co má doma takovou extratřídu kóóču, má potřebu po nocích pořád dokola řešit ženský po sezóně :o))

645
kanárek
Reagovat

640- pokud ovšem nezrealizuje to mnohomužství.

646
Julka
Reagovat

A kde jsi, Vapole, malej, tlustej a červenej?To jsem asi něco důležitého prošvihla :-( Já být Bára, tak ti řeknu, že když jsi jednou podepsal tu smlouvu, omlouvá tě jen vlastní smrt..

647
gabisollis
Reagovat

se divim ze pani P.nedaji pokutu za to ze verejne vyhlasuje ze nam TV serviruje jen 20%.:-)))to je teda sprostota!:-)v dnesni dobe setreni a uspornejch balicku vyhodi 80%materialu!:-)

648
kanárek
Reagovat

Ještě 640 vapol- aha, malej….to je blbý…všechno ostatní se dá spravit :-(

649
Julka
Reagovat

Liško, nepodceňuj mě.. klovat umím i v bezvědomí :-) Jiné kurníky jsou už zavřené ?

650
anja
Reagovat

643 koukám zas nový nick a jak to má tady všecko načtený :o)

651
lishka v kurniku
Reagovat

Vapol, podle toho, co jsi o sobě napsal, bych řekla, že se ty fanky mohou řídit básní Jiřího ŽÁČKA – Teorie kontrastu (nebo tak nějak se to jmenovalo)
„Chceš-li být vysoká
chytrá
a ztepilá,
vezmi si malého
tlustého
debila“
To poslední neber osobně, to je klasika, ono to tam fakt tak je :oD

652
kanárek
Reagovat

No nějaká liška tu už kdysi byla.

653
Hana
Reagovat

639 Julko, Mikeš si stejně nepamatuje, co tu píše za bludy, protože si protiřečí. Tady píše, jaká to byla hrůza pracovat v ženském kolektivu a u Pavly na blogu si to zase chválil, jak byl v ženském kolektivu oblíbený a jak si ho hýčkaly a dávaly mu rady do života Jen doufám, když už neudrží myšlenku v hlavě, že aspoň udrží prd…..Teď si zase přečtu celý román, co mi bude odpovídat….Mikeši nepiš, nebudu na tebe reagovat !!!

654
Mikesh
Reagovat

Zdravím Vašíku, vidíš, čemu tady musím čelit? Zlatá Bára, omlouvám se jí za všechno a odvolávám všechno, co jsem o ní v nerozvážnosti řekl či napsal. Na sraz jsem si a) netroufl, b) neměl jsem chuť, páč tam není nikdo mé krevní skupiny (ještě tak kdyby tam byla aspoň anja nebo Bobby), c) v listopadu už skutečně na lavičce v parku spát nemíním d) manželka se křísí z ozařování, a to, jak jistě chápeš, není zrovna chvíle, kdy bych mohl někde trdlovat.
Jinak Ti nechám vzkaz jinde, ale až se vzpamatuji z tý zdejší hrůzy.
Kuňkalky, pa, dnes jste byly mimořádně špatný, dokonce i já skoro abstinent jsem si musel předčasně otevřít svůj narozeninový VAT. Jdu se osvěžit jinam – nejspíš na intelektuální klub barbín.

655
kanárek
Reagovat

650 Jenže On je zadaný!

656
lishka v kurniku
Reagovat

anja, já jsem zvyklá na lesní tišiny, ale ono to kvokání už je slyšet přes hory a doly, tak to víš, volání po krvi se ozvalo….

657
lishka v kurniku
Reagovat

kanárku, na čestnou tlapku, já jsem tu dneska prvně – špiónka ajda, co má všechny IP adresy v malíku, určitě ráda potvrdí

658
vapol
Reagovat

645 – tak to už bylo napsáno na mém profilu na iprima jak jsem si oddechl,že Bára dostala nařízeno,že musím být vyřazen…i když já naštěstí neměl standartní smlouvu,takže jsem nemusel trpět jako jedna paní co prý nemohla sama skončit :-)

659
Julka
Reagovat

Kanárku, a to je nějaká fyzická vada? Vždyť my jsme tady takové neškodné..a jemu, jako chlapovi, to musí dělat dobře :-) Jo, je to přitažlivý mužský..každopádně aspoň v tom porovnání se zbytkem skautů :-)

660
Julka
Reagovat

Jo, Mikešu, jdi si popovídat s někým na své úrovni..ty barbíny ti určitě sednou víc, to chápu, takže tvou společnost s pochopením oželím :-)

661
Julka
Reagovat

Dobře, Vašku, ale za to, že ti tady tak lichotíme a zvedáme ti minimálně tvé ego, mohl bys nám za odměnu sdělit, jak je to s tím tvým „zadáním“ :-)

662
vapol
Reagovat

650 – neberu osobně a blog na obhajobu si nezaložím :-)

663
vapol
Reagovat

653 – a,b,c, se dá řešit a manželce držím palce!

664
vapol
Reagovat

660 – ale já vám přece všem moc děkuji … i za mé ego :-)
A mé zadaní? No jste zadané,tak co řešíte? ;D

665
Julka
Reagovat

Nic neřeším – e..j en se ptám – e :-) Proč s tím děláš takové tajnosti..to máš taky ve smlouvé?

666
Mikesh
Reagovat

Tak naposled
639 Julka: Muži tu přece jen jacísi jsou a pak je tu (resp. bylo) i něco málo fajn ženských, než z tohohle slepičince utekly jinam. A blbství je nutno potírat.
643 – jseš chytrá, lishko. Ženský tu neřeším, to sis mohla všimnout. Ale toho bohdá nebude, aby CHLAP utíkal před houfem pojašených slepic. Má choť má jiné priority, jako Talentmánii, jakousi růžovku a tak, takže asi tak.
652 – Haničko, už si konečně zjistila, kdo je to ten Forest Gump? Jinak, jedna věc je pracovat v poradně, kde je jen 30 ženských a 2 muži, jiná pak v podniku, kde převažují muži, jen v některých odděleních jsou ženy, a i těm velí muži. Jsi schopná to pochopit, nebo ti to mám vysvětlit v dlouhém článku.

667
Julka
Reagovat

Jo jo, a ty slepice jsou ty, které nekvokají v tvém rytmu, co? Inteligentní žena – dle tebe- nemá nárok na jiný názor, než je ten tvůj..Jinak je to hned blbka či pipina.Kritizovat je povoleno jen tobě.Jen ty víš o všem všechno, vyznáš se v psychologii, povahách žen i mužů..Že se tím neživíš? .-)

668
lishka v kurniku
Reagovat

Tož Mikšu sladké spaní u tvé paní
a pamatuj, že oba jsme šelmičky, co rádi prohánějí slepičky :o//
Nicméně protože psovité a kočkovité šelmy se vždycky nemusejí, s tou Míšinou Sandrou, to jsi, macku, kapku přeťápnul.

669
vapol
Reagovat

tak co jako,to všichni chrníte?

670
Julka
Reagovat

Üž asi jo :-( Já jdu taky..ale tobě dobrou noc a pošimrání ve vouskách :-)

671
vapol
Reagovat

Julko ty lidi dnes nic nevydrží… Děkuji a taky posílám pošimrání … :-) Brou noc a hezké sny

672
vapol
Reagovat

Škoda no,tak přeji dobrou noc a fajn sny….a to pošimrání vracím…teda ne ve vouskách :-)

673
vapol
Reagovat

tak včera cca 500 příspěvků…dobrý ne? co by za to ipríma dala :-)

674
Mikesh
Reagovat

666 Julko, i neinteligentní žena má nárok na svůj názor, a věř mi, já jí ho neupírám. A světe, div se, na svůj názor mám právo i já, což ale tady jaxi nechápou. Takže to laskavě typicky žensky nepřevracej, nejsem to já, kdo by tady někomu něco upíral, je to přesně naopak. Když hodím do placu nějaký svůj postřeh, ať jakkoliv nevinný, objeví se po něm 30-40 příspěvků, jeden blbější jak druhý. Ne, že by mluvily k věci, to ani náhodou, vybírají se zhovadilosti, příp. se mi něco podsune. V podstatě se dozvím, že jsem debil. Tak takhle ne, dámy, takhle diskutují jen hloupé pipiny pavlačového typu, ty také o koze, zatímco já o voze, takže to prostě ode mě jednoduše slíznete.
Jinak je zde dost příspěvků od žen, které, ač jsou naprosto odlišné od mého mínění, mě ponechávají v naprostém klidu, protože to nejsou jen hloupé kydy, jsou to prostě JINÉ názory, konec, tečka. Nebudu teď vyhledávat nicky těch, kterých se to týká, ale pár bych jich tu našel. V každém případě se tu nevykecávají do aleluja, řeknou si svoje, případně odpoví, a jdou. Stačí?

675
Mikesh
Reagovat

667 Lishtičko, přeťápnul nepřeťápnul. Sama vidíš, jak to tu chodí a koho mají pipi na tapetě, co řeší. Pavlu – proč? Je na ně moc inteligentní? Beru, že jim není sympatická a že je dráždí – stačí to na 2,5 tisíce urážlivých příspěvků na její adresu? Chování Péti jim nevadí? Jim, ženským? Každá by se z něj měla osypat, ale Péťu prostě neřeší. Despotický otec Michal? Skutečně despotický? Jsou ty holky na hlavu? Doma možná třískají své děti hlava nehlava, ale tady se budou pohoršovat nad kontrolou lízátka a dodržováním denního režimu u malé holky? Já Michala nemusím, ale tady jej začínám obdivovat, jak kočíruje ten děsný houfec, co tam má. Jak si je testuje – to je báseň.
Na druhé straně je pro zdejší kuňkalky-odbornice na všechno velká Sandra jen puboška? Nic jiného je při pohledu na ni nenapadlo? To, co vidí každý, ony nevidí? Samozřejmě, ať si Sandra snědá jak chce, pokud se bude chovat jako běžné jiné dítě, ani nepípnu, do její barvy mi nic není. Jenže ona se chová jinak, a není to pubošstvím – a jen na to jsem poukázal a samozřejmě se podivil, jak k tomu zrovna Míša přišla (možná za to vůbec nemůže). Takže možná jsem měl použít jiná slova. Ale to na faktu a na tom, že zrovna tohle odbornice na úplně všechno neřeší, nic nemění. Nicméně, dík za příspěvek.

676
.....
Reagovat

Mikeshi, ty jsi normální….

677
Kačka
Reagovat

Tak koukám,že to žilo parádně včera všude :-D

678
vapol
Reagovat

Kačko jak bylo? Tady super slepičárna :-)

679
Kačka
Reagovat

Bylo to nad mé očekávání….prostě Akce se zdařila :-D

680
Lenka
Reagovat

Mikesh/š

Jestli jsem dobře pochopila z tvého psaní, prožíváš teď těžké období a moc dobře chápu, že člověk hledá jakékoliv rozptýlení, aspoň na chvilku.
Třeba psaním do různých diskusí.
Nemyslím si, že bys neměl co povědět, naopak, zásobu postřehů máš velkou :-)), možná by stačilo, kdyby se jen trošku změnil tón psaní, třeba bez útoků proti všemu a všem :-))
Pak nevidím problém v tom, že by ostatní i reagovali – normálně, někdy s nadsázkou, někdy vážněji.
A možná by tě to psaní sem víc těšilo… a možná by to bylo víc o diskusi…
RS je pro pobavení diváků, tahle diskuse pro pobavení diskutérů a vedená v lehce odlehčeném tónu – tak proč to takhle nebrat?

681
Mikesh
Reagovat

Zkusím to.
Nicméně, mně to přijde, že právě můj odlehčený ton lidi vůbec nechápou, strašně se hned urážej. Pravda, o Sandře to legrace nebyla, ale také to nebylo míněno vůbec zle, bylo to jen konstatování, kde bude skutečný problém. To nebylo nic proti m9še.

682
okkvp
Reagovat

Mikesh: Na mohutné příspěvkování máš jistě právo, nicméně rozumný člověk pozná rozumnou míru své aktivity i v internetové diskuzi. Možná jsi v internetových diskuzích teprve začátečníkem uneseným zdánlivou neomezeností prostoru a možnostmi, možná jsi zkušenější a jen máš potřebu nějaké kompenzace momentálního duševního rozpoložení, ale věz, že z pohledu ostatních ti kategorie „otrava“ začíná být pomalu krutě malá a mílovými kroky směřuješ k vyšším levlům. A to i v diskuzi, která je z poloviny tvořena OT a plno účastníků ji používá spíše jako chat.
Tam kam chodím já nejčastěji, se v podobných případech volá „vypněte to někdo“ nebo „nebylo by nějaké ignorovátko ?“

683
Lenka
Reagovat

681 Mikesh

Děkuji za odpověď – ke starým tématům se nevracejme a Míšu už nechme spát :-))

Nemám patentík na rozum, ale cosi mi napovídá, že zakopaným pejskem v tomhle bude, že jsou řeči „osobní“ a řeči „věcné, k věci“ = příkladmo: nikoliv „milá Lenko, jsi blbka“ (osobní), ale „na tvém příspěvku se mi líbí“ nebo „v tvém příspěvku nesouhlasim…“(věcné).

A v těch věcných příspěvcích je fakt hodně prostoru pro esprit, vtip, šarm a ironii :-))

Jsi chytrej chlap, tohle už rozklíčuješ sám :-))

684
Bobby Brown
Reagovat

683 Lenka:

Tak ne všechno osobní musí být nepříjemné.
Třeba takové: milá Lenko, Bobby Brown ti posílá :-* , to snad není nepříjemné, ne?

685
Lenka
Reagovat

684 Bobby Brown

:-)) ne, to není :-))
děkuji za upřesnění

686
Bobby Brown
Reagovat

685 Lenka:

:-) Rádo se stalo.

687
anja
Reagovat

hezkou sobotu přeju všem!

koukám v jiném okně, že naše milá HHHSTM3 (hlavní hvězda hledá se táta a máma číslo tři) již od časné sedmé hodiny ranní pilně odpovídá na dotazy laskavých čtenářů, aach… snad budu mít chvíli čas si to všecko počíst, zatím se s váma zase loučím a odcházím páchat domácí činnosti:)

688
kapi
Reagovat

Dnes jsem to dokoukala… Co to ma proboha znamenat ty 1,5 minutovy prostrihy na „Barinu tlupu“ jak se oblikaji… jak si potresaji rukama…jak se vali na pohovce…. Nic vic…. To je zamer, ze nemaji ukazat nic poradne?

U ostatnich ty skoky jsou taky na zabiti!

A k Tomu ten silene protivny moderator a stou hnusnou stalesedokoleckaopakujici intonacni krivkou a je to opravdu peklo dosledovat do konce…

PS: u vsech odpovedi na kameru dnes bylo slyset jak se jich reziserka pta na konkretni (atraktivni pro tv) veci, o kterych by normalne nevypraveli. Je to slyset z odpovedi – zdimani za kazdou cenu- hnus.

689
kapi
Reagovat

Hezky den i tobe. V kterem jinem okne odpovida?

690
kapi
Reagovat

687 – to bylo pro tebe (688 :)

691
Bobby Brown
Reagovat

689 kapi:
Protože anja teď „šůruje“, odpovím ti já – měla na mysli její blog.

692
Petra
Reagovat

Já teda nevím, co mají a nemají ve smlouvě, ale Pavla už na svém blogu práskla, že s Petrem není a že dodnes se stýká s jeho dcerami, to se může ????

693
Bobby Brown
Reagovat

692 Petra:

Obyčejně nemůže.
Pavla je ale neobyčejná žena.
Určitě Primu uklidnila nějakým citátem, rozuměj nasypala jim zrní a Prima si nacpala pupek.
Nemějte strach. Nikdo ve vesmíru neví lépe co dělá, než ona.

694
Lenka
Reagovat

692 Petra

BB to trefil klasicky zcela přesně /do jeho bonmotů se nelze nezamilovat :-)))/

Pokud je pasáž týkající se dcer Petra ve II.části /omlouvám se, četla jsem, ale jak je to už na „jedno brdo“, při čtení přeskakuju a pak nepamatuju/, tak je to zřejmě důsledek tzv. „kontrolního chroustíka“, kterého poté, co se zveřejní I.část, autorka vyšle na průzkum veřejného mínění (i sem) a pak se zpravidla ve II.části objeví reakce na zde řečené… (tato tradice byla, tuším, zavedena u dílu devátého).

A včera se tu probíralo, co si pomyslí třeba děti, když to tady i na jejím blogu čtou (Petrovy dcery, Šárčina Sandra, apod.).

Závěr si jistě udělá laskavý čtenář sám… :-))

695
Petra
Reagovat

To chápu, že se Pavla obhajuje seč může na svém blogu, kde nám reptajícím divákům víceméně vysvětluje, že to vlastně dělá jen kvůli Petrovým dětem, které jsou jí nadevše … na jednu stranu píše, že to co jí ony sdělily z morálního hlediska nevyzradí a na druhou stranu vypíše jak se starší dcera starala o mladší sourozence atd … to je morální ??? Já sem z ní docela na pochybách, jednou tak podruhé jinak ….

696
anja
Reagovat

694 Lenka
„co si pomyslí třeba děti, když to tady i na jejím blogu čtou?“

děti by neměly číst pornografickou literaturu, na to by měli jejich otcové (Petr a Michal) dohlídnout

697
kanárek
Reagovat

Taky nechápu, proč tu Pavlu tak démonizujete. Zní to jako osobní zášť. Kdopak by to byl, kdyby vypadla?

698
okkvp
Reagovat

Nemyslím, že se tu Pavla nějak démonizuje nebo, že je tu snad vůči ní nějaká zášť. Pavla je tak populární téma, protože k tomu sama zavdává mnoho příležitostí. Kdyby nepsala ten svůj blog nebo alespoň tak jej píše, tak by byla propírána stejně jako ostatní, tzn cca asi tak o dvě třetiny míň. To co předvádí v tv je totiž v tomhle pořadu poměrně běžné i pochopitelné.

699
Bobby Brown
Reagovat

695 Petra:

Tak vy jste na pochybách…, vítejte v klubu a ve druhém stádiu.
S Pavlou z HSTM se to má takto:

1. st. – docela si ji zamilujete;
2. st. – začnete pochybovat;
3. st. – nevycházíte z údivu;
4. st. – začne vás štvát;
5. st. – začne vás nudit, zato vás začne bavit všechno kolem ní;
6. st. – začnete přemýšlet, co by na to všechno řekl doktor House;
7. st. – dosáhnete 7. čakry a uzříte, jaká je Pavla ve skutečnosti;
8. st. – nevycházíte z údivu…

Já jsem ve stádiu 6. Sedmičky nejsem schopen dosáhnout, proto archanděla Pavlu nikdy neuzřím.

700
kapi
Reagovat

Probehl ten sraz Panacka? Jak to dopadlo? Kdo prisel? :)

701
Kája
Reagovat

695 – I kdybych měla já nevím jak velké nutkání psát blog, už kvůli těm dětem bych to nikdy nerealizovala…

Reagovat

kapi (700): Probehl, byl super a vic se mozna dozvite v nejakem extra clanku.

703
Ajda
Reagovat

A bulvár tento týden mlčí!

Reagovat

Ajda (703): Ja si myslim, ze se brzo zase rozepise :D

705
koc
Reagovat

20.11.1873 – spojením měst Buda a Pešť vzniklo hlavní město Maďarska Budapešť.

706
Ajda
Reagovat

Jen vás chvilku pustím z očí, tak se tu to OT nějak ujalo :D

707
koc
Reagovat

706- krapet vzdelani mezi drbanim ;-)

708
Ajda
Reagovat

707 – myslíš drbáním na zádech? :D

709
koc
Reagovat

708 – no to taky ale ja hlavne sumiruju rekap Ptacat a nejak to nemohu uchopit .. prece jen slo o politicke nazory deti a rodicu a ne vzdy s nima souhlasim .. takze sem vnitrne trhan jejich a svym nazorem :)

710
Ajda
Reagovat

709 – máš trhací reflex jako Terka od Michala :-)

711
koc
Reagovat

i tak mozna:)

712
Bazinga
Reagovat

OT, sorry … 709 – ale vždyť politické názory rodičů můžeš s naprosto čistým svědomím nezmiňovat ! Jsou prinicipielně nepodstatné :-) Byla to „prvouka“ jako vyšitá. Škola hrou. Já chápu, že možná chceš poukázat na politické preference lidí, kteří žijí tak jak žijí, ale já mám za to, že je to fakt nepodstatné. Ta děcka se měla dozvědět o tom, že se něco takového děje (přímo v tom pořadu to nezaznělo, ale jedou určitě podle učebních osnov, nebo RVP a tam to je dozajista) a aby jim to přiblížili názorně, tak to spojili s volbou předsedy třídy… já myslím, že hodně dobré.
Ajdo,ještě jednou sorry za OT.

713
koc
Reagovat

712 – neboj ja se srovnam a pokud se neroztrhnu tak to zvladnu i s politikou :) jen si dam par prasku na boleni hlavy :)

714
ellen
Reagovat

Ajdo, díky – za bezva rekap a hlavně … Pačesovy trenky :-)))

715
gabisollis
Reagovat

699-BB-zase bodujes!:-DDDDDDDDDDDD

716
Lenka
Reagovat

715 gabisollis

sakra boduje :-))
aneb nelze se do jeho úžasných komentářů nezamilovat!!!
jinak já jsem někde mezi stupněm 4 a 5, ale pětka už převládá :-))

717
Lenka
Reagovat

715 gabisollis

a někde tady dneska padlo, že příspěvky na dané téma (P) jsou snad vedeny osobní záští…
prozkoumala jsem své nitro (času bylo dost, já si u filmu na pc žehlím a neba, neba) – poctivě přiznám, že záští k cizí osobě trpět neumím, ale co mě u 9.dílu (+zbytku kolem) naštvalo, bylo nejvíc to lhaní…

718
Lenka
Reagovat

Ajda

díky za rekap (já přehlídla, že už tu je!) :-))
a ač netrpím lezením kamsi, musím napsat, že se mi zdají čím dál vtipnější a trefnější
+ obdivuju schopnost dát do pár vět tolik humoru (zejména v tomhle poměrně nudném dílu)

719
gabisollis
Reagovat

Leni taky jsem 4-5!:-))))ajdo taky chvalim.:-)ted si jdu pocist-vite kam!:-DDD

720
Kačka
Reagovat

Ajdo rekap opět 1*
Kéž by se mi tak povedl i můj „rekap“ ze srazu :-D

721
gabisollis
Reagovat

leni byla jsi tam?no vis u koho?:-)))zajimave komentare a nemyslim si ze jsou od nas!a nejlepsi je ze kdyz nekdo nejede v jejim duchu tak ho posila za nama!:-))))

722
gabisollis
Reagovat

kacko nestresuj se my si prectem povedenej i nepovedenej!no co v nejhorsim te zkritizujem!!!:-DDDD

723
Lenka
Reagovat

721 gabisollis

byla, koukla – pro stručnost se omezím na geniální BB-hodnocení… aneb všichni (i noví, cizí) stoupáme od prvého stupínku :-)) někdo je vepředu, někdo vzadu, ale cíl je stejnej :-)))))))

724
Ajda
Reagovat

720 – Kačko, hlavní je obsah – drby a drby, to každého zajímá :-)

725
Kačka
Reagovat

(722)gabisollis
já se nestresuji :-D
A kritiky se já rozhodně nebojím :-D Já ne :-D A i kdybych mohla,tak bych vás za ní ani nemazala :-D (jako vítekdo ) :-D

726
Ajda
Reagovat

699 – tak já jsem na 9!

9.st – přecházíte v ignoraci

727
gabisollis
Reagovat

Leni-BB je fakt neprekonatelnej ma to v malyku!:-)))a ty tez!:-)jinak jsem zkoukla farmare a ten teda nema chybu smeju se tomu celej den:-DDDD

728
Lenka
Reagovat

na speciálu „sraz“ je už první rekap SUNíčka 1*

729
Kačka
Reagovat

(724)Ajda
no to bude právě ten problém :-D
Dle mé drahé polovičky z dnešní noci (po srazu) nemám prý okno ale rovnou vytrýnu,tak se bojím abych si právě vzpoměla na všechny drby :-D

730
gabisollis
Reagovat

ajda to je taky dobry!:-DDDja parkrat jeste zkouknu farmare a taky budu u 9!:-)))

731
Lenka
Reagovat

727 gabisollis

Na FHŽ se určitě potkáme, já umírala smíchy nad posledním dílem (ta oflitrovaná kóča byla šílená!) a pak mě dorazily komentáře dvou hlavních komentátorek – ty holky jsou úžasný! :-))))

732
gabisollis
Reagovat

Kacko i kdyz se to nepovede tak neee abys z toho zacla blogovat!:-DDDD(nebuj to bude dobry taky umis hezky psat.:-)

733
koc
Reagovat

moji malou osubku zacala Pavla zajimat prave az ted .. cekam kam az to „dohraje“ .. zda to bude az do kostela a nebo na lesní mítinu kde ji spolu s Petem odda druid

734
gabisollis
Reagovat

Leni no to flitrovany silenstvi!!:-DDDDDDDD

735
Bobby Brown
Reagovat

721 gabisollis:

Také jsem vyrazil na průzkum a tohoto jsem si všiml i já. Dále mne pobavila její posedlost citáty. Až na to, že ne vždy chápe přesný význam. S tou potrefenou husou má 1/2 pravdu. Bohužel, k pochopení jí schází ta druhá polovina. Ono to sice znamená, že husa zakejhá, když jí někdo zraní (to by blbého fakt nenapadlo), ale je to ve významu že se do ní trefíte z celého hejna a není to adresné (to je právě na tom to klíčové). A to je to, co Pavle uniká, i když tam to svoje vydává za správný výklad – no jak by ne, prostě Pavla.
Ano, uznávám, může se to použít i v situaci z očí do očí, ale jen když nejde o přímý útok/obvinění/narážku atp. Ta osoba se toho chytne, protože se s tím identifikuje.
Pokud to na někoho vybalím přímo, jmenovitě, adresně, pak se o žádné potrefování hus nejedná.
No, ale Pavla má holt své pravdy, které vydává za pravdy Universa. S tím nic gabisollis nenaděláš.

736
Lenka
Reagovat

734 gabisollis

ta byla, co? ale to si asi musíme pošpitat jinde :-))) má to snad 9 dílů, tam bude na co koukat
a víš, co se mi moc líbí? ten průběžnej komentář k tomu, to by mohlo být i u HTSM, to by byla sranda :-)))

737
Kačka
Reagovat

(732)Gabisollis
já teda blogovat rozhodně nebudu :-D
Ale jsem zahanbena před SUNíčkem :-((
Hold,kdo umí,ten umí :-))
Takže se teď loučím a jdu vzpomínat a vzpomínat a vzpomínat :-))

738
gabisollis
Reagovat

wau BB ti dekuji z celeho srdce!!:-)a od tebe me to tesi dvojnasob!!:-)no ja uz jsem tam z dopisovanim skoncila kdyz jsem si precetla odpoved tak uz jsem nemela silu!ale tobe fakt dik /ze jsi to tu vytahl/:-))

739
Lenka
Reagovat

737 kačka

neprchej, však my čekáme na další komentář – ten od tebe :-)))

740
Kačka
Reagovat

(739)Lenka
tož já právě prchám tvořit vpomínky :-D

741
gabisollis
Reagovat

Kacko asi to nech radsi na zitra:-))))uz to zacina-vpominky!:-DDDDDDDDDDDDD

742
Ajda
Reagovat

OT – Gabisollis a spol.! Na vás se už těším u českého Farmáře.
Moc se tím slovenským nenamlsejte (fakt nemá chybu), aby jste pak už jen zhnuseně nemlčely :-)

743
Lenka
Reagovat

738 gabisollis

BB je prostě úžasnej!
a koukla jsi na primu? P. má nového obdivovatele u profilu, ale … no,udělej si názor sama :-)))

744
Lenka
Reagovat

742 ajda
už jsem se ptala na FHŽ – neví se, kdy bude vysílaný český? ale už teď se obávám, že tuhle perlu těžko trumfne

745
Ajda
Reagovat

744 – mělo by to být na jaře 2011. Snad březen.

746
gabisollis
Reagovat

ajdo-nebuj!:-)ja myslim,ze bohuzel takova nejaka pani P zavita i do farmare i kdyz tahle je fakt exponat!:-))

747
Lenka
Reagovat

745 ajda
díky za odpověď, tak snad se jim to povede aspoň trošku jako na Slovensku :-)))

748
Bobby Brown
Reagovat

738 gabisollis:
Není třeba děkovat, ale potěšilo to. :-)
To je dost, že ti to došlo. Ona píše proto, aby ostatní pochopili, ne aby měli námitky. Na ty nemají právo, protože jen ona ví, co je pravda a co ne. Kdo jí pochválí, ten je přemýšlivý a hoden dále setrvat u ní na diskuzi. Kdo tam vidí nějaký problém, rozpor, negaci, ten je odporoučen na Panáčka. Přízemáci jí nejsou hodni.

749
gabisollis
Reagovat

Leni-no tak to je masakr!!!!!!:-DDDDDDDDDmilacek publika!:-DDDDDDDby me zajimalo jak ji chce povzbudit?:-)))))

750
gabisollis
Reagovat

BB-to je jasny to uz me taky prave doslo a ona me rozhodne nestoji za to se dohadovat!nemam rada lidi co vidi jen svou pravdu at to stoji co to stoji!

751
Lenka
Reagovat

749 gabisollis

jako že ji fakt nemusím (viz stupínky geniálního BB, kde se šplhám furt výš a výš ), tak z toho psaní jsem měla trošku pocit, že jde o fórek… :-))) a to bych nepřála :-)))

752
gabisollis
Reagovat

no normalni to neni takze dve varianty-bud forek nebo ten clovek nebude tak trochu normalni!taky ji to nepreju ale zasmala jsem se.

753
Bobby Brown
Reagovat

743 Lenka:
Leni nepřeháněj. Nene mě vcelku odhadla, já jsem opravdu dost ješitnej a s takovou bych mohl samou pýchou prasknout. Ani kámoš Gregory House M.D. by si pak se mnou neporadil. Ale díky. :-)

No a k tomu novému ctiteli na iPrima, toho jsem tam taky četl a spadl ze židle. :-D
Tak pan chemik by se chtěl teď seznámit s Pavlou, aby jí dodal sílu a ona vyhrála ten boj, který se dobojoval před pár měsíci? No to mě podrž! Jsem zvědavý jak to chce udělat. Leda že by použil ty časové hodinky, co měla Hermiona.

754
Lenka
Reagovat

753 Bobby Brown

:-)))))))))))))))))

Na to lze říci jen jediné = miluju bonmoty tohoBBjehožnickvždyráda vyslovím !!!!

755
Lenka
Reagovat

754 BB

jak se chechtám, píšu blbě, oprava
„tohoBBjehožnickvždyrádavyslovím“ .. ufff

756
gabisollis
Reagovat

teda lidi musim vam rict ze od ty doby co jsem tady na panackovi tak absolutne nestiham!!ovsem dlouho jsem se tak nenasmala.dnes to budu muset zkratit a venovat se drahe polovicce.:-))))

757
Kačka
Reagovat

Tak,už jsem právě dopsala poslední písmenko svého rekapu a posílám SUNíčkovi k uveřejnění.

Doufám,že mé podání vás pobaví a nikoliv zklame :-))

758
Lenka
Reagovat

gabisollis

vzkaz trošku mimo (omlouvám se ostatním) – až budeš mít čas, jukni na FHŽ, tam jsou tak skvělý komentáře dam komentátorek, že jsem přerušila žehlení (to se nedalo bez hrozícího úrazu), ty „jedou“ :-))))

759
lishka v kurniku
Reagovat

ajdo, relap o něco lepší než ten předchozí, jenom k těm šutrům – karneol skutečně paří beranovi, ale lvovi a rakovi taky. zviřátka v lese dnes byla nas…ná, že jim ho bereš, a prý tě mám za to kousnout do hýždě

760
Ajda
Reagovat

759 – Mezi harmonizující kameny zvětrokruhu je řazený u Skopec, Štír, Rak a Býk.

Harmonizující kameny Lva: Chryzoberyl, Zlatý topaz, Citrín, Kunzit, Diamant, Dravit, Křišťál.

761
anja
Reagovat

fajn rekap a super fotky :) pačesovy trencle jsou úžasné, ale ještě lepší je fotka, kde pavla svou nožkou masíruje petrovi jeho býkem dodrcené koule, aaach :))

762
Ajda
Reagovat

761 anjo,
a to mám i detail nožka v klíně, ale to už mi přišlo moc drzé vám nabízet :-)

763
koc
Reagovat

heeeej diskuteri – kdo ma doma fotku Nanuka jak je videt v ukazce ? Sarka a nebo Andrea ? tipnul bych si Sarku ale treba na to mate jiny nazor .. nebo ji nechal na pamatku Blogujici ?

764
Ajda
Reagovat

763 – řekla bych, že Andrea

Reagovat

Ajda: Diky zase za rekap.

766
Bobby Brown
Reagovat

Pro ty, co čtou Pavlu Esterku:
Ta Olina (diskuze pod posledním článkem) je opravdu z Panáčka, nebo jen Pavla opět ztrácí nervy a tak kope?
Hm, dále je zajímavé, že jí napomíná za drzost kvůli tykání, když jí tykání, na té samé diskuzi(!), nevadí od těch, kteří jí tam přišli vyjádřit podporu.
To jsou věci…

767
koc
Reagovat

766 – hmm .. koštuju to na nervy .. moje tykani ji nevadilo ale proc posila Olinu k nam to nevim .. prijit a diskutovat muze ale proc nam posila vsechny kritiky :o .. to je potom jasne ze se zde nic hezkeho o sobe nedocte ;-)

768
koc
Reagovat

764 – no vis co dokaze strih :) nechame se prekvapit ale sazim na dar pro Pavlu a nebo mu Sarka chtela udelat radost

769
anja
Reagovat

762 Ajdo :DD a tak mě by docela i detailně zajímalo, jak si tam ta nožka počínala, hehe :)

763 koc, týý jo :)) třeba nám Šárka vyjeví něco pdoobného jako pejsan Milan Evičce, jakože si to foto vytiskla „ten osudový den“ kdy Petra prvně zahlédla na primě v medajlonku :D

– četla jsem chemika na iprimě – přiznejte se, chlapi, kerý z vás si tam z Pavly dělá prdel!!! :DDD

770
Lenka
Reagovat

766 BB

Díky tobě jsem se tam koukla – a „suběktivně“ prohlašuju, že já n-e-j-s-e-m ta Lenka, co tam chtěla dneska odpoledne ten recept na baštu :-))

Teď už asi nic nebude bránit tomu, aby se ta druhá Lenka dočkala konečně odpovědi :-))

Reagovat

anja (769): Chces snad video, aby sis to mohla poustet dokola ? Jeste sem to z pocitace nesmazal :D

772
koc
Reagovat

769 – to je nejake stars i foto .. tu fotku musela nejaka napadnice dostat primo do Nanuka .. jen se divim ze nedaroval nejakou kde ma medaili na krku :D

773
koc
Reagovat

769 – mela tam plevou nohu .. patuo do rozkroku .. kdyby tam dala druhou a nebo sedela z lepsiho uhlu mohla ho prstama na noze masirovat na bolavem miste ;-)

774
koc
Reagovat

uz pisu jak tatar cas prestat psat moudra na sklo :(

775
anja
Reagovat

771 RadstaR, ano ano videjoooo chcccuuu!!! buduu si ho pouštět do čtvrtka každý den na dobré ráno :)) děkuju :))

776
anja
Reagovat

koci, kdo je ten chemik? :)

777
anja
Reagovat

uf takže jsem přečetla celý Pavlin poslední článek a je mi z ní, přátelé, zle, tady končí veškerá sranda

ty její definice „obě tyhle slečny, jsou velice smutné ve svém nitru“, „nebyly nikdy dostatečně pochované, pomazlené“, „ustaraná mladá slečna“ vypadají, jako kdyby psala o nějakých dětech z děcáku nebo z Ugandy

kdo ji dal právo se o de facto cizích dětech, o kterých ví akorát tak velké prd, vypisovat stylem jaké to jsou „chudinky“ ???

myslím, aspoň za sebe, že Pavla už zachází fest daleko

778
Lenka
Reagovat

777 anja

souhlas, skončila jsem tam se stejným pocitem jako ty…

to už není trapnost, to je něco víc, co neumím pojmenovat

ale někde dole si to „zdůvodňuje“, že to snad dala „starší dceři“ přečíst a ta s tím souhlasila, atd. – nepamatuju si to přesně

779
anja
Reagovat

takže Bobby (699)

můj 9. stupeň: – procedí mezi zuby po farmářsku „tojepiča“

a vůbec ne s úsměvem, ale s převráceným žaludkem

780
anja
Reagovat

778 Lenka, no ona si patřičně zdůvodní i ty největší s*ačky

/nic, končím, Suníčko by mě za chvíli zabanoval za vulgarismy, sorry/

781
okkvp
Reagovat

anja – stupeň 4 nebo 6 BB stupnice ?

783
Kačka
Reagovat

(777)anja
Tak to už musí být fakt hustý,já tam nelezu a raději snad ani nepolezu,když to tak pozoruji. :-(

784
Bobby Brown
Reagovat

779 anja:

No, ono to bude spíš 4. stádium, zato silně rozvinuté jak v rovině kvantitativní, tak v rovině kvalitativní.
To nechci rýpat, jen osvětlit logickou posloupnost těch stádií. Pokud by mělo být nějaké 9. stádium, pak se musí projít skrze 7. a to už pak moc prostoru k nějaké negaci nedává. ;-)

Protože v sedmém stádiu prozříš a v osmém se jen divíš co vidíš.
V sedmém nebi totiž potkáš např.:
Krista – spasitel;
Buddhu – osvícený;
Opičího krále Sun Wukonga – ten, který pochopil prázdnotu;
Pavlu Esterku – ta, která ukazuje druhým pravdu.

Jak to vím, když jsem v 7. nebi nikdy nebyl? Kámoš Tripitaka mi to pověděl, když od Sun Wukonga se to dozvěděl.

785
Bobby Brown
Reagovat

776 anja:
I když nejsem koc, tak chemik je diskutér – obdivovatel Pavly, který se objevil na iPrima pod jejím oknem.

786
Lea
Reagovat

Anjo, 9.stupeň už zabrala ajda 9 -ignorace! Tak ty máš 10. a já se přidám :-D

787
Bobby Brown
Reagovat

783 Kačka:
Ale ne, ono to zas tak hrozné není. To se musí brát sportovně. Jak sama Pavla říká, brát to s nadhledem. Bohužel to jen říká, ale samotné jí to moc nejde.
Sice se cítí býti nad tím vším povznesena (myslím obecně, nejen HSTM), ale její povznášení se nemá zrovna eleganci anděla. Spíše je jako vzducholoď Hindenburg – také má slušně našlápnuto pohořet.
Myslím, že by měla trochu slétnout z těch svých esoterických výšin zpět k matičce Zemi.
Tak to cítím, ale mohu se v ní pochopitelně mýlit.

788
okkvp
Reagovat

tedy BB (787) přirovnání zrovna k Hindenburgu je velmi povedené aneb wiki říká : Při letu prošla přes frontu, kde kotvicí lana zvlhla a stala se vodivými. Při tření povrchu o vzduch na něm vzniká elektrický náboj. Ve chvíli, kdy se kotvicí lana připojená ke kostře dotkla země, uzemnila se tím a to způsobilo, že mezi potahem a kostrou přeskočil elektrický výboj. (poupraveno jen neznatelně)

789
Kája
Reagovat

777 – Anjo, taky se mi z toho obrátil kufr… Nedalo mi to a napsala jsem jí. Takové odpovědi se mi dostalo:

„Samozřejmě že článek jsem dala přečíst nejstarší dceři, která je plnoletá a byla přítomna a její odpověď byla:
„No tak vidím že si nemám na co stěžovat
Je to upřímné od srdce a suběktivně co se týká nás pěkné
ďekuji…
a těch pár informací, nic tak moc extra osobního
jen stručný popis ikdyž dostačující, to je fakt.“
Doufám, že vám to stačí“

Jsem ve stádiu znechucení, už tam nepolezu. Fuj.

790
Lenka
Reagovat

789 kája

přesně v tomhle momentu jsem měla pocity jako ty a šla jsem pryč…:-(

791
Lea
Reagovat

Pavla na blogu ztrácí výšku. Kritiků přibývá, ještě že tam má rektálního alpinistu Mikeše. Ten má žaludek, tady poučuje a jinde panáčka pomlouvá, aby se vetřel do přízně, kocour falešný. Radši chat, než ty jeho trapnosti. Ze začátku to šlo, ale už sklouzával do trapnosti. Má kámošku Kry-špínu.

792
Kája
Reagovat

790 Doteď to byla zábava, sranda… Je to ubožačka :-(

793
Lenka
Reagovat

791 Lea

Taky ztrácí nervy … je to tam na jejích odpovědích už dost vidět…
Už vůbec nebudu rozebírat, že když dává článek číst např. starší dceři Petra, jak sama tvrdí – než ho dá v plen nám čtenářům – že tedy ta holčina ví o blogu a čte ho… kristepane, vždyť tam jejího tátu věčně pomlouvá…
Tohle mi moje hlavička už nebere – možná tomu někdo rozumíte?

Reagovat

Lenka (793): On ti to Mikes dozajista rad vysvetli :)

795
Lea
Reagovat

Pýcha předchází pád – Pavla padá na hubu, to sama nečekala. Chtěla obdiv, má posměch!

796
Yperiter
Reagovat

Nevím jak pro ostatní, ale pro mě to posledními dvěma díly nějak ztratilo náboj a proto sem se ani nezapojoval do diskuze. Až na občasné úlety z nudy a šedi není o čem psát a já obsah dílu zapomínám s železnou pravidelností už půl hodiny po té, co sem ho shlédnul. Tak snad jen stroze a krátce.

Michal vyhodil Terezu (tuším že se tak jmenovala) což považuji za dobrou volbu, už od pádu ?Míši? na kole, kdy se začala projevovat jak labilní hysterka… a labilní žena (potažmo muž, abych nebyl označen za machistu) opravdu není vhodnou volbou do života – to vím ze své zkušenosti, jeden žije ve mně a udržování si krusty citové apatie a přehnaného nadhledu je jediné co chrání lidi z mého okolí před utýráním mým pravým já :-)

Bára také určitě někoho vyhodila, ale i kdyby mě na nože brali, nevzpomenu si koho. Za to si vzpomínám že kluci byli u ní v bytě, kde se nic výjimečného nestalo. Nějaké to stěžování si na to že se chovají jako banda – pochopitelné, dnešní muži už jsou změkčilý a ovládaní moderní morálkou, takže slovo boj je jim vzdálenější, než ženám slovo sběr. Na druhou stranu, kdyby se nápadníci ve férovém boji postříleli už v prvním kole, reptala by Barča (jejíž tvary jsou mimochodem tím nejlepším z posledního dílu) také.

A zbývá mi Petr, jehož šaškování u býka bylo samozřejmě vrcholem trapnosti a to co mělo u žen pravděpodobně vyvolat syndrom zanechávání slimáččích cestiček, muselo nutně zapůsobit jako efekt kvalitního repelentu (pokud si tedy ženské vnímání muže nevykládám nějak špatně). Na druhou stranu, když pominu toto extempóre, nepřijde mi tento blonďatý nadupaný hobit tak odpuzující jako na začátku. Inteligence sice moc nepobral, ego má trochu vysoko, šarmem je také nepolíbený, na druhou stranu je to takovej normální průměrnej chlap a dokážu si představit, že jeho milovaná by se s ním měla dobře.

Závěrem snad jen – vzpomíná si někdo jak sem u nahé scénky v bazénku apeloval na to, že příště může rovnou dojít k sexuálnímu aktu přímo před kamerou, aby se děti zúčastněných měli ve škole čím chlubit? Nestalo se to sice příště od prve, ale postelová ukázka na další díl (tedy příště od teď) slibuje, že se zase dočkáme nemalé dávky toho všemi oblíbeného televizního amorálního hnusu, který se společnost snaží vydávat za normální.

797
Lenka
Reagovat

794 RadstaR

ani bych po tom nějak netoužila (to teď není nic proti Mikešovi!) – kvůli tématu samotnému… :-(

798
Kája
Reagovat

793 Nerozumím… A taky nevěřím. I kdyby to, co napsala, byla pravda, tak to, o čem píše, se netýká jenom jedné z dcer, ale všech čtyř dětí, jejich rodičů, prarodičů… Taková slova ubližují a jenom ubožák jich takto lacině využije, v blogu o RS!

799
Ela
Reagovat

796: Yperiter, Bára v tomto dílu nikoho nevyřazovala, to přijde až příště.

800
Lea
Reagovat

Pavle leźí v žaludku Panáček a nejvíc ajda a ost., źe nemažou kritiku.
Když se tady tak ubližuje Andrei, až ji Pavla musí bránit, je sranda, źe A. byla na srazu hrozného panáčka. Holka včas nepožádala Pavlu o osvětu :-S

801
Mikesh
Reagovat

Že se tady všichni nestydíte za ty vaše hloupé výplody. Na jedné straně nemáte na nic jiného, než hloupě a sprostě urážet – kdyby to aspoň bylo vtipné, ale ono je to jen ubohé, nic jiného, případně zde chatovat (a to mě zde někdo obviňuje z grafomanie – a to se zásadně vyjadřuji k věci či odpovídám na příspěvky, na rozdíl od vašich neslýchaně hloupých glos, v nichž bezkonkurenčně vede koc), a to vše děláte v jednotné frontě – a pokud se zde vyskytne nějaký nesouhlas, rychle jej vykousáte (není divu, že sem slušní lidi už nechodí a blog vypadá jak vypadá), a pokud se někdo nedá, tak z něj uděláte otravu, případně jej ostrakizujete. Přitom všem máte tu drzost moralizovat jiné, to je neskutečné.
Radstare, pořád ještě platí ta tvoje instrukce?

Reagovat

Hehehe tady se nam nekdo najezil, tak bacha na infarkt :D

803
Lea
Reagovat

Král kritiků mikeš opět na scéně. Už ztrácíš glanc.

804
Ela
Reagovat

802: RadstaRe, on se přece nemůže naježit, vždyť už dávno vypelichal;-) To je jen takové vrnění…

Reagovat

Ela (804): Ted te za to Mikes sezere :)

806
Lenka
Reagovat

801 Mikesh/š

Mikešku, kocourku – co se stalo?!?
Co tě tak nazlobilo?

807
Ela
Reagovat

805: RadstaRe, já mám pro strach uděláno a navíc mám psa a nebojím se ho použít:-D

808
okkvp
Reagovat

eh Mikeši, zrovna sem jdu napsat, že Pavle nutno přičíst k dobru, že se kolem dcer opravdu asi více točila jediná. Podle tv rozhodně. Trochu horší je, co s tím činí dál. Pokud jim pomáhá se v situaci orientovat a je pro ně zábavnou tetou, tak samozřejmě nic proti. Ale divně působí, že se neohlíží na nikoho jiného a staví se do role jediné zachranitelky. Já osobně bych tedy tetu, která pověsí na web takové názory na otce nechtěla i kdybych si myslela totéž. Vím o čem mluvím, já něco podobného zažila, byť vzhledem k mému věku byl používán jen „pouliční rozhlas“.
Také jsem došla k dojmu, že Petr není až takový směšný exot, protože toho, že si Pavla dětí všímá a ony ji berou nejvíc si všiml. Myslím, že se dokonce upřímně snažil vzít tenhle moment v úvahu při jednání s nápadnicemi už v Písku a že to byl důvod, proč vypadla Jitka a zůstala Pavla. Dokonce si myslím, že se kvůli tomu opravdu snažil s Pavlou nějaký vztah navázat.
Možná se pletu a bylo to jinak. Hon na Pavlu opravdu nepořádám. Jak a proč se chovala je její věc, stejně jako je její věc, co píše na blogu. Chápu i potřebu se s tím nějak dodatečně vyrovnat. Ale měla si to psát do šuplíku, případně v rámci nějaké uzavřené neveřejné skupiny. Pokud si pamatuji, tak odkaz na její stránky sem přinesla její údajná kamarádka. Od té doby měla mnoho času na to, aby to z veřejného prostoru stáhla. Jenže tleskání pacičkama dobře masíruje ego ….

809
Mikesh
Reagovat

Elčo (804), vtipné (doufám, že mě obratem neobviníš z análismu – nebo to dělá někdo jiný?)
Leo, Ty mi nepochybně zazlíváš, že jsem Ti nedonesl ty bonbóny, viď? Tak to se omlouvám (ale když Ty jsi mi neprozradila adresu tý školky)
okkvp – v podstatě souhlas, proti tomu se nedá nic namítnout.
S tím Petrem: přemýšlel jsem, jestli to od něj není vypočítavost (nechci napsat horší výraz), něco na styl Jeníka z Hanušovic, prostě „hurá, o děti se mi postará chůva Pavla“. Mmch, u mě to Jitka projela nekompromisně pronesenou větou „tak to ani náhodou (omylem?)“, ovšem u Petříka takové vnímání nepředpokládám, takže asi ta chůva je důvod.
Veřejné vystupování Pavly není problém, problémem je spíš způsob prezentace, který přituhoval po negativních reakcích na ni. Jak říkávám já „zoufalé ženy dělají zoufalé věci“, či, jak říká zdejší mistr bonmotů BB „akce budí reakci“. Nikdo nejsme neomylní, ani Pavla ne.
Leni, už je toho moc. A takový to byl bezva blog.

810
Prochor
Reagovat

Na oslavu příchodu Bazingy hodím OTéčko o Farmáři.
Škoda odchodu cha cha Kleopatry protože když si představím jak ukládala svůj mobil do trouby a vzala si k tomu cha cha sukýnku a flitry tak se nestačím divit. Něco tak abstraktního uvidíte jen na představení Krále Ubu.
Právě Bazinga mně dostala když psala že: Mladá paní vypadla, že po ní hodí každou chvíli svojí hůl jako tomahawk:-)

811
Prochor
Reagovat

Pardon- spletl jsem si asi Bazingu a Gabisolis:-)

812
Olina
Reagovat

Pokud paní Pavla tvrdí, že všechno je v rukách štábu a střihačů, tak její negativná reakce na tatínka nejsou na místě. I on mohl dostat pokyny na svoji ,,postavu“. Na svém blogu rozebírá všechny postavy, obnažuje soukromí Petrových dětí a na svoje vystupování jen ledabyle řekne, že to byla jen hra. Hodně kritiky bylo na její chování k dětem, potom co všechno bylo napsáno na jejím blogu, tak je to z její strany velká vypočítavost a v jádru dětem ubližuje.Ostatní maminy se drží stranou, protože vědí, že dětem dávat falešnou naději na společný rod.život je velký podvod!

813
Prochor
Reagovat

Jsem zvědavý koho Bára vyřadí. Můj odhad je buď Vejškrab nebo Pačes.

814
cathy
Reagovat

801-slušní lidé už sem nechodí- a co tu tedy děláš? Rozséváš slušnost a moudrost?

815
Ajda
Reagovat

813 Prochor

Bude vyřazovat dva, já tipuji Marka a Zdendu.

816
koc
Reagovat

sakra sakra sakra :( vzdy sem chtel byt v necem nej ale ne v tom nejhorsim :( ted vedu ve vytvareni hloupych glos

813 – budou dva

817
Olina
Reagovat

Na paní Pavlu kdyby někdo z rodiny Petra podal žalobu, ani bych se nedivila. RS dávno skončila a ona ve svém blogu dokonce vytahuje soukromí děvčat-soužití rodiny táty a mámy, chlapců. Jejich tátu zde odsuzuje a neuvědomuje si, že se to týká celé rodiny. Nikdo z RS se takto nechoval, a že jsme mohli vidět esa. Zřejmě TV by měla dát účastníkům podepsat smlouvu na mlčenlivost i po skončení RS. Zřejmě p. Nešporové to nedochází!!!!

818
okkvp
Reagovat

809 : Proč u Petra uvažuješ o „hurá, chůva na obzoru“. Jako vypočítavec se za celou dobu neprojevil (nebo nepamatuji) – naopak působí jako snaživý slon v porcelánu. On je imo v první řadě vlastně nejistý a stydlivý a tím směšným machrováním alá plážový inženýr obecního formátu to jen maskuje.

819
Kája
Reagovat

809 S Vaší tezí o zoufalé ženě vpodstatě souhlasím…
Mj., mám tři sourozence, v takových rodinách to chodí rozhodně jinak než v těch, kteří mají jedináčka. Nechápu, jak si může P. dovolit rozumovat, posuzovata podsouvat lidem své teorie! Nic o tom neví. Taky jsem se starala o sourozence a asi měla víc povinností v domácnosti, ale nelituji. Velká rodina je super, nechtěla bych být sama.

820
gabisollis
Reagovat

hezky ranko vsem!:-))prochor diky za privitani.-))no ta veta-bomba:-))damy fakt nemaji chybu.a ted k hstm-myslim ze Bara bude vyrazovat 2 chlapiky-tipuju toho Michala V.a Marka nebo Milana.Pacese by vyradila kdyby mela pohled jako my(trenky a zadnici),ale bohuzel toho byla usetrena a videla to az ve ctvrtek jako my!:-))))

821
okkvp
Reagovat

817 : tak zas vášním nepodléhat tolik – na žalobu to není, ale na ostřejší slovo by to bylo. Pokud by se s tím měl někdo takhle vyrovnat, tak maximálně Petr. Zbytek rodiny by to celé měl dětem tak akorát pořádně vysvětlit a myslet si svoje.

822
gabisollis
Reagovat

puvodne jsem se k tomu nechtela moc vyjadrit,protoze bych musela pouzit vyraz jako anja,….ale tim cim ona pani P.. se obhajuje je pro me jeste horsi!(jakoze kamaradka,teta.,dava jim to cist,je s nima v kontaktu atd.)protoze to znamena ze jim blbne hlavu porad a jeste to da verejnosi k precteni.no hnus fialovej!!schazuje autoritu jejich otce a co si ma myslet babicka u ktere ziji?ta zenska tohle fakt uz prehnala!a to jeste lita po netu a vsude cpe ten svuj odkaz!!

823
gabisollis
Reagovat

musim souhlasit z mikesem,ze zoufale zeny delaji zoufale veci!,ale chtelo by to u toho premyslet,ze pani P?:-(

824
gabisollis
Reagovat

skocte mrknout na stream.u posledniho dilu hstm je moooooc peknej komentar!a ten nick rozhodne neni z panacka!noo nejak se to pani P hrouti.:-)

825
Lenka
Reagovat

809 Mikesh/š

Ale kdepak, není toho moc :-))
A blog je pořád bezva :-)) Jsou tu přece bezva lidi…

Zoufalství může být důvodem čehokoliv (tedy i zoufalých věcí), ale nelze jím omluvit všechno naše jednání a konání…

A na téma paní P už asi nemá smysl co dodat – ať už se třeba zblázní :-)) šahám po stupni číslo 6 (viz stupnice BB 699)

826
Lenka
Reagovat

810 Prochor

Oflitrovaná a ve slunci se blýskající Kleopatra v kostýmu mexické tanečnice na slovenské farmě – nemělo to chybku :-)) tam se těším na pokračování, průběžný vtipný komentář a následný od těch dvou úžasných dam :-))

827
gabisollis
Reagovat

Leni i kdyz uz si u stupne 6.jukni na stream.pani ji vystihla moc pekne!:-)

828
Lenka
Reagovat

824 gabisollis

ahojky :-))

moje moudrá babička kdysi říkala, že hlupáka musí člověk nechat být, jeho vlastní hloupost ho prý umlátí sama…

ještě včera jsem byla na stupni pátém BB stupnice, stupeň znechucení tam není, tak jsem asi v šestce :-))

otráví lidi tak, že přestanou reagovat… a bude konec světské slávy/polní trávy

829
Bazinga
Reagovat

810, 826 – nedělejte vinnou mušku a pojďte do toho správného vlákna !! ;-), těšíme se na Vás.

Ajdo, sorry za OT.

830
Lenka
Reagovat

827 gabisollis

koukla jsem – rustikon to vystihla přesně, a to není odsud :-))

831
gabisollis
Reagovat

hlavne ze me ve svem clanku obvinila ze tam kam jsem chodila driv (stream)asi nebyli lidi tak husty jako zde!no tak to ma!!vecpala se tam a ted bude cumet!a to rozhodne bez meho pricineni!:-)

832
Lenka
Reagovat

Mikesh/š

Musím pochválit Mikesh/š/e !

Jeho příspěvek 809 byl napsán výstižně, věcně, bez jakýchkoliv osobních útoků – tak volám : jen tak dál ! :-))

833
Lenka
Reagovat

831 gabisollis

kašli na to a šplhej :-))
kam?
po stupnici geniálního BB – to je jediná rozumná cesta a BB to dobře ví :-))

834
gabisollis
Reagovat

Leni mas pravdu!:-)no jak jsem psala puvodne uz jsem se k tomu nechtela vyjadrovat ale nechala jsem se strhnout!:-)))uz abych byla u ajdy 9.:-)))FHZ je taky desne zabavny a i ta diskuze ale pomalu nic nestiham tak abych se za chvilku neocitla v HSTM IV.:-)))))

835
Lenka
Reagovat

gabisollis

chybka – koukni na BB 794 – a má pravdu…

836
Lenka
Reagovat

gabisollis

oprava 784 – omluva, je tady toho moc

837
Bobby Brown
Reagovat

834 – Hm, teď si připadám jak loser, ale já to nemohu najít…

838
gabisollis
Reagovat

BB co nemuzes najit?

839
Lenka
Reagovat

BB 837

rustikon [seznam.cz] dnes 09:52

Po přečtení blogu Pavly-Esterky se divím že ještě nezakročila bývalá Petrova manželka. Pavla očividně Petra uhání přes jeho dcery, hraje na city. Na blogu se sice dočtete že o něj zájem nemá, že všechno hraje, ale kdyby tomu tak opravdu bylo, nenechávala by se od něj otlapkávat a při večerním posezení v obýváku by mu necpala nohu do klína. Ale opět nám to bravurně vysvětlí, vše je prý na pokyn režie a oni musí poslouchat. No dejme tomu, každý nese prohru jinak.
Když už se teda ze zvědavosti prokoušete jejím vypravováním, narazíte na Petrovy dcery. Milá Pavlínka z nich akorát pod maskou hodné tetičky tahá rozumy o Petrovi, bývalé ženě, rozvodu a všeho co se kolem toho odehrálo.
Být Petrovou bývalkou, vůbec nedovolím aby se holky natáčení účastnily a už vůbec ne, aby se svěřovaly kde komu.
Jestli sem paní Pavlo přijdete jako posledně verbovat čtenáře, aby jste zvýšilo návštěvu svého blogu, ráda bych Vám řekla že jste obyčejná manipulátorka a já bych Vás hnala svinským krokem, babo zvědavá. Jenom strkáte nos do věcí do kterých vám nic není a děláte holkám v hlavě zmatek.

841
Lenka
Reagovat

BB 837

je to v komentáři k 10.dílu – stream, HSTM

842
koc
Reagovat

OT –
21.11.1344 – Jan Lucemburský položil základní kámen ke gotické novostavbě katedrály svatého Víta, Václava a Vojtěcha na Pražském hradě
21.11.1877 – Thomas Edison oznámil objev fonografu, přístroje, který umí zaznamenat zvuk.

843
Lenka
Reagovat

Znala panna pána….?

Jinak :-))

Chtěla panna pána,
chtěla, aby o ni stál…
A pak přišla rána, jíž se její „bloček“ bál…
Měl svou pannu příliš rád a panáčkům ji nechtěl dát…
Chtěla panna pána,
hádejte, co bude dál..

844
gabisollis
Reagovat

Leni hezky!:-DDDDD

845
Lenka
Reagovat

844 gabisollis

:-)) já měla obavy, jestli si ještě někdo bude vůbec tuhle písničku pamatovat (já už pamatuju hodně)

846
gabisollis
Reagovat

no neblazni!!!:-)taky ji pamatuju ale je fakt ze z detstvi!:-)))

847
Lenka
Reagovat

gabisollis

tak v jakém stupni už jsi? :-))

848
gabisollis
Reagovat

chtelo by tu stupnici prekopirovat!:-)))zatim se jeste bavim jejim okolim nebo jak to tam bylo!:-DDD 5?

849
koc
Reagovat

843,845,846 – píseň z roku 1975 – zazněla ve filmu Jak utopit doktora Mráčka

850
gabisollis
Reagovat

197no tak to ji neznam jako premieru!:-)

851
gabisollis
Reagovat

opr-1975

852
Lenka
Reagovat

gabisollis

ta stupnice BB je podle mě to nejlepší, co se tady u 10.dílu objevilo – je to talent, jak do pár řádků vyjádří, na co my ostatní potřebujeme xxxxkomentářů :-))

853
gabisollis
Reagovat

jo to mas pravdu taky se mi libi ty kratky a vystizny komentare.no jo no ja holt musim bla bla bla …:-)))

854
Lenka
Reagovat

já taky :-)))
marná sláva, chce to chlapský nadhled :-))

855
Bobby Brown
Reagovat

Díky holky. Když já to tvrdošíjně hledal na iPrimě. Tam také chodím zkouknout ty díly. Já nevím, proč vždycky něco hledám tam, kde to není… hm.

Pro gabisollis:
Doufám, že ta fotečka, co tam na tom streamu máš, je jen avatar. Nebo ne? Ono je to tak malinké, že se to nedá jednoznačně říct.

856
gabisollis
Reagovat

tak se musim trosku rozloucit pro klid domova a to uz jsem si dnes vymohla,ze me odpusti obed!:-)))pac nestiham.ted jsem zvedava na ohlasy na streamu to budu sledovat!!:-))tam si totiz servitky neberou jeste se rada vrati na panacka!:-)))

857
gabisollis
Reagovat

BB-:-)))to je realita.:-)

858
Lenka
Reagovat

gabisollis

díky za tip se streamem – další se přidávají …
a hádej, jestli pozitivně nebo negativně :-)))))

859
Bobby Brown
Reagovat

Ježíííšimarijaaa holkyyy… tohle mi nedělejte.
Nejdřív Novesly, teď ty.
Jak se mám pak soustředit jen na psané slovo, co?

Zlatý Panáček, který žádné fotečky nenabízí. Tady alespoň nejsem hormonálně ovlivněn. ;-)

860
Lenka
Reagovat

859 BB

to je mazec, co?
samá pěkná blondýnka :-))
a k tomu jsou ještě ty holčiny milé, vtipné a příjemné…
to je mazec…

uklidním tě – já jsem sice taky blondýna, ale hoooodně za zenitem, to hormonem nepohne :-))) – no, aspoň jedna stará bába :-))

861
okkvp
Reagovat

855 : nemáš rád blondýnky nebo jsi začal zvýšeně slinit ?

862
gabisollis
Reagovat

BB-tak jelikoz me prirovnavas k novesly kterou jsi zde opevoval,tak dekuji!:-)ja myslim ze to zvladnes!!nas BB-vzdy vtipnej a vystiznej!:-)Leni no dyt ti rikam ja chodim uz na stream od minule rady tak vim jak to tam chodi.bude se divit!taky kdyz jsem ji tam videla tak jsem si hned rekla no to budes koukat za chvilku.mam dojem ze i Kacka z druhy rady tam prestala kvuli tomu chodit.

863
okkvp
Reagovat

pardon, jsem pomalá a odbíhám ke sporáku aniž bych refreshovala

864
gabisollis
Reagovat

okkvp-jsi taky blondata?Leni uz se priznala no tak je mi jasny jak to tu za chvilku nekdo nazve!:-))zname ty vtipy o blondynach ze?:-)))

865
Lenka
Reagovat

gabisollis

ty mi dáváš :-)))
jen jsem tam koukla na 9.díl – a ona je k sobě na bloček sama pozvala!!!
to nebyl dobrý tip pro zvýšení obliby :.-))

866
gabisollis
Reagovat

Leni no prave.vzdyt vyse pisu ze jeste lita po netu a vsude hazi ty jeji linky!nechapu!prece nemuze ocekavat jen dobre reakce?a vsichni vime jak spatne snasi kritiku ze?:-)

867
Lenka
Reagovat

… kdo chce kam… :-))
Ale je fakt, že tam lidi jaksi nejsou ovlivněni panáčkem – a názory vcelku stejné, jako tady.

868
Bobby Brown
Reagovat

okkvp:
Naopak. Vyschlo mi v krku.

Lenka:
Barvu vlasů vcelku neřeším, ale pěkný jsou, to jo. Co bych to neřekl, když je to pravda, že ano.
A s nějakým zenitem bych si tedy hlavu nelámal. Už jako kluk jsem byl zamilovaný do Mireille Mathieu, kterou občas dávali na Němcích – no a ta je stará jak moje mamka. Já byl od mala ulítlý na starší, tak pozor. :-)

gabisollis:
To já tě k ní nepřirovnávám. Ty vypadáš jinak – jinak hezky.

*radeji už s tím končím, nebo se do toho ještě zamotám*

869
gabisollis
Reagovat

vis ona i ta diskuze na dame tak nejak vazne!myslim si ze ji to tam jen nechteji dat najevo tak radsi nepisou nic!:-)))

870
okkvp
Reagovat

864 :no už jsem také lehce blonďatá … bílé vlasy by mi asi vzhledem k mému naturelu málokdo věřil a nerada bych byla podezírána, že jsem po nějaké nemoci nebo jsem v honbě za módností tak prdlá a ještě chodím k nějaké levé kadeřnici ;-) Já jsem spíš do kategorie závistivých, zapšklých klimakterických bab

871
gabisollis
Reagovat

BB-ne ja to nemyslela ze jsem ji podobna,ale prirovnani k avataru wau:-))))ale uz dost OT.jsem tu inkognito jen z nickem zoufale manzelky!:-)

872
gabisollis
Reagovat

okkvp :-)))neverim!:-)

873
Lenka
Reagovat

869 gabisollis
teď jsem tam koukla, jedna třošku zešílela se smajlíkama, ale jinak máš pravdu – vázne to… (ty holky jsou tam chytrý, tak co mají psát na to, co na bločku čtou?)

ale jinak mě pobavilo, že jsme si hezky vykoledovaly budoucí hodnocení – nejen slepice, pak ožralé (viz lishka) a teď už blondýny…
co bude dál?
takto se ptám?
:-))

874
anja
Reagovat

OMG !!! takže Pavla Pí*a Nešporová podle toho co píše na svém blogu v komentáři č. 91 „zachraňuje“ i další jiné dívky, nejen dcery od Petra… moje (řečnická) otázka zní – a kdo zachrání Pavlu?

875
Lenka
Reagovat

874 anja

Chocholoušek

876
Bobby Brown
Reagovat

871 gabisollis:
Jo, to mi pořád vrtá hlavou, co ten nick vlastně znamená. Už jednou jsem se tě ptal, ale tys to přešla, tak jsem nenaléhal.

877
anja
Reagovat

hezkou neděli všem! nejdřív musím poděkovat radstaRovi i za videjko (782), ano, velmi choulostivá situace… a naprosto ojedinělý případ kontroverze toho co PPN tvrdí na bločku

já vám nevím, lidi, ale já když bych měla v blízkosti chlapa, kterého neuvažuju jako svého partnera, nebudu mu cokoliv od svého těla takto cpát do rozkroku, ale budu se snažit v jeho přítomnosti zachovávat a bránit svou intimní zónu, čili se k tomuto člověku nepřibližovat víc než je nutné, např. nesednu si s ním na jednu sedačku, ale vedle na křeslo, vyhnu, vykroutím se, tělesným kontaktům u stolku ve vinárně, atd atd…

878
gabisollis
Reagovat

BB-fakt?to nevim asi jsem prehlidla ale je to divny tebe si rada prectu vzdy!:-))je to jen nick netreba v tom hledat vic.nick jedne zoufale manzelky z meho nejoblibenejsiho serialu.jinak v realu nejsem zoufala manzelka!:-))

879
gabisollis
Reagovat

anja-ja to mam taky tak nesnesu aby se me dotykal clovek ke kteremu mam negaci.no ale podle pani P je tak naaranzoval stab a kacka zas psala ze do intimnosti te stab nenuti.tak si vyber?:-))

880
anja
Reagovat

871 – když už jsme u těch zoufalých manželek, Pavla mi tak trochu připomíná Katherine Mayfair :))

881
gabisollis
Reagovat

:-)))))))))))))) anja pekny!

882
Bobby Brown
Reagovat

878 gabisollis:
Počkej. Na mě musíš občas trochu po chlapsku, tzn. polopatisticky. Takže nick jako jméno a seriál jako Zoufalé manželky?

883
gabisollis
Reagovat

Bobby no vidis ze jsi to dobre pochopil! :-)vzdyt jsi chytrej chlap coz uz vime davno!omlouvam se jestli pisu z cesty ale litam tu jak hadr na kosteti abych si nemusela rezervovat misto v HSTM IV.:-)))

884
Bobby Brown
Reagovat

gabisollis:
Tak doufám, že je na tebe hodný. Jinak pípni a já mu přijedu promluvit do duše.
Sakra, doma takovou babu a ještě aby zlobil.

885
anja
Reagovat

popravdě, děcka, včera se mi po přečtení tamtěch věcí na adresu Petrových dcer udělalo skutečně nevolno, ale jak tady správně BB podotknul, je třeba to brát s rezervou a až tak tomu nepodléhat, tudíž, pokusím se i na tomto hnusném vypíchnout to dobré:

Petrovy dcery jsou imho šikovné a rozumné holky, takže nevidím problém, že by si ony samy neporadily s nějakou bláznivou tetkou co se jim mocí mermo snaží nacpat do života… holky mají zázemí, mají milující a doufám, že zdravé a ještě dlouho vitální, prarodiče, jejich babča i děda se mi moc líbili, mají tátu, sice trochu praštěného, ale jako táta funguje skvěle, a mají někde i mámu a dva bráchy, dále mají svůj rozum, a pokud je pravda to, jak se o nich Petr vyjádřil, že jsou salámistky a že je nějaké takové tóčo v RS nerozhodí (vyčteno u PPN na bločku v minulých spotech) tak o ty dvě petrovy veverky skutečně strach nemusíme mít :))

886
Lenka
Reagovat

874 anja

Zachraňte Pavlu, trápí se samotou
žije jen pro blog, trapní se výmluvou
než přijde chvíle
kdy její síle
stopku dá Prima
tou pokutou…

(nechť mi Kamelot odpustí…. a ty koně taky :-))

887
gabisollis
Reagovat

BB-:-)))jo jo je!hycka si mne!:-))dokonce i dnes zkousne pizzu.(ale jinak vyvaruju!:-))to jen vyjimecne abych si tu mohla poklevetit!:-)na streamu uz maji zajem o blog..pani P.tam to bude jeste zajimave!kdo chce kam ze …?

888
anja
Reagovat

886 Lenka, hezké :))) na záchranu Pavly vystoupil z davu již nějaký „chemik“ na iprimě

jeho totožnost mi je ale pořád nejasná, bráním se uvěřit, že to chemik myslí s Pavlou jakože skutečně tak vážně jak to tam píše, pořád v tom čuchám jakousi čertovinu

889
anja
Reagovat

879 Gabbisollis, jakože štáb dal povel „tak a ty mu teď budeš jemně masírovat koule – vyber si čím“ :))

kruci :)) mně by museli to nohu snad amputovat, jinak by ji na Petrovo stehno nedostali :))

Reagovat

anja (877): No ale to bylo vsechno prece nahrane. Chtel to po ni urcite stab, tak to jako poslusna herecka udelala. Ja myslel, ze tohle uz Pavla jasne vysvetlila :D :D :D

891
Lenka
Reagovat

Kdybys měla, má panenko, sto blogů,
a já třeba pod Ještědem stodolu,
nebudeš má, není možná,
ani ti to, má panenko, Prima nedá.

Kdybys řekla, má panenko, cokoliv,
marná sláva, nevidím v tom sex-epíl,
nebudeš má, není možná,
ani ti to, má panenko, Prima nedá.

Kdybys chtěla, má panenko, chlapíka,
brzdi, brzdi, jinak každý utíká
nebudeš má, není možná,
ani ti to, má panenko, Prima nedá.

892
Bobby Brown
Reagovat

:-)
Koukám, že se nám tu rozjela pěvecká soutěž Zpívá celá rodina.
Teď bychom měli vložit odkazy na youtube, kde každý hodíme vlastní video na motivy StarDance.
Glabisollis už má téma – já s mopem, bereme to hopem.

Jdu zapojit webkameru…

893
Lenka
Reagovat

892 BB
:-))
možná jsem se jen zvesela chtěla rozloučit s paní P … aneb co by člověk neudělal pro dosažení 6. stupně :-))

894
Bobby Brown
Reagovat

Lenka:
Moc se s ní neluč, protože tahle dáma s indiánským jménem „Ta-co-tam-šla-jen-tak-jako-že-jí-teda-zcela-náhodou-do-toho-pořadu-vybrali-Petr-si-ji-zvolil-a-ona-nakonec-zabojovala-o-dovolenou-protože-o-nic-jiného-jí-vcelku-ani-nešlo“, tak tato osoba tam bude asi až do finále.
Takže silného nerva a brát to povzneseně.

895
Mikesh
Reagovat

818 – okkvp: Je to jen moje domněnka, netvrdím,že tomu tak bylo, jen mi to tak přišlo. Hm, to Tvé zhodnocení Petra mi přijde trefné.
840 – to je skutečně Tvoje fotka , gabisollko (na streamu)? Hihi, jen jestli neke – takhle vypadá moje žena. Když už jsi tam četla ty komentáře, všimla sis, kolik lidí tam naráželo na to samý, co mi je tady vyčítáno jako rasismus? A což teprve, jak tam umyli Míšu – inu, mladý holky si neberou servítky. Jinak se omlouvám, zkoukl jsem znovu ten díl, a zatím to s tou „nevychovaností“ Sandry starší není tak zlé, jak jsem se po vemlouvavém komentáři Primy domníval. Alespoň v tom předvedeném nic strašného nebylo.
Jo, a Gabi ze Zoufalek je naprosto nesmrtelná. Ještě, že takových není více.
843 – koci, doufám, že 23.11. nezapomeneš uvést výročí narození Klementa Gottwalda (164 let).
877 – nepřeháněj anjo, prostě si je režisér tak nainstaloval, aby tam vedle sebe neseděly dvě mumie. Co by pak mohl vůbec točit, když tam verba scházela?
Jo, děvčata, opět neodolám, páč vidět to už po sté je nad mé síly: scházet je správně, schazovat ne, páč správně je shazovat. Mějte, prosím, ohled na mé chatrnější zdraví.

896
Lenka
Reagovat

894 BB

indiánské jméno boží :-))
ostatní beru, tv sledovat budu, jen ty její slinty už číst nebudu… to se už nedá (hatlapatla, v tom ajfru pátý přes devátý, to jájínství je šílený, omílání omletého … teď mě jen napadlo, že už to zrní je taky pěkně semletý = mouka příznivcům, plevy sem! :-))
zlatý šestý stupínek – i když si tam hooodně vypomáhám myšlenkou na doktora Chocholouška…

897
Lenka
Reagovat

895 Mikesh/š

Ahojky, kocourku, jak se ti vede?

898
anja
Reagovat

890 vážený a drahý můj internetový anonymní kolego RadstaRe, ach ano, jistěže, samozřejmě! :)

i zajímalo by mne, jak podle Vás, drahý kolego, mohl probíhat ten inkriminovaný pokyn štábu směrem ke dvěma hercům na sedačce… máte i Vy nějakou svou tezi? já jsem se svou tezi pokusila skromně nastínit v 889 :))

Reagovat

anja (889): Ach, draha kolegine. Vas prispevek jsem nejakym nedopatrenim prehledl. Mate nejspise naprostou pravdu. Nejak podobne bych to videl i ja i kdyz verim, ze slo trosku i o improvizaci. Preci jenom bych ocekaval, ze mu tim palcem alespon rozepne poklopec. K tomu bohuzel asi z nejake nezname priciny nemohlo dojit. Predpokladam, ze toto nam bude vysvetleno na jejim blogu. :D

900
martas
Reagovat

Tak v komentářích u P. mě potěšila paní „rozhořčená“ a opět nepotěšila P. a její odpovědi. Dovoluji si zde napsat citaci:

rozhořčená:
Paní Pavlo, chci se vás zeptat kdo vám dal právo hrabat se v soukromí Petrovy rodimy a tak nestydatě tahat rozumy z jeho dcer? A ještě ty své úvahy komentovat zde ? měla by jste si přiznat že nemáte u Petra šanci a ne ho uhánět přes děti. Ty holky jsou ve zranitelném věku a vy jim v hlavě naděláte akorát zmatek.
Styděla bych se na vašem místě, o holky vám vůbec nejde, chcete jen zakrát vlastní porážku a ty holky k tomu sprostě využíváte.
Kdyby vám o něj nešlo jak tvrdíte, odstoupíte sama, jak už se to v jiném případě stalo. Kam až jste schopná zajít ?

P. odpověď:
Milá Paní „rozhořčná“…a kde vy berete to právo soudit věci o kterých ale opravdu nic nevíte. Jiná by byla, kdyby jste byla matka děvčat.Ale to vy nejste.Nejsem vám povinována žádnou odpovědí, ale ráda vám napíšu toliko:
Možná k vašemu údivu, si píšu s docela dost dětma ve věku Kačky a Nikolky, které mají své problémy a trápení.Mnohdy se mi svěřují s věcmi, které by rozhodně měly řešit s rodiči….ale nejde to(…to asi ale nejspíš bude taky moje chyba že dnes rodiny selhávají a neplní mnohdy svou úlohu :-D). To, že se děti mohou o svých pocitech a starostech, svěřit někomu, kdo je vyslechne, uklidní a nasměruje je dál – a to směrem k rodičům a připraví je na možné alternativy…to si myslím je mnohem lepší, než kdyby se nervovaly a pak zapadly někam do party a dopadly kdoví jak.
Víte -já jsem pro tyhle děti -starší kamarádka, která je vyslechne a pak jim objasní, proč jejich rodiče reagují jak reagují, ale taky jim vysvětlim, že rozhovor s rodičem je nemine, ale můžou se na to připravit. A věřte mi, že je pak prima, když mi napíší, že to dobře dopadlo.
Ale pro vás – to, že jste schopná v sobě vyloudit něco tak odpornýho, jako zneužití dětí pro dosažení sobeckých cílů – to teda zírám, to mě by tedy nikdy nenapadlo.Já totiž vůbec nesnáším a ze zásady odmítám pohrávání si s city lidí. Obzvlášť pak dětí! Jestli jste opravdu tohle schopná v sobě vymyslet, pak bych to asi raději začala včas řešit u lékaře, protože takováhle zloba může vést k počínající depresi…a to se pak už léčí hůř.
Hezký den

901
koc
Reagovat

tak to je potom Blgujici i nase kamaradka ;-) nejdriv nas vyslechne (precte) a potom vsem okolo vysvetli proc piseme to co piseme .. achh taaak ;-) ted je vse jasne

902
gabisollis
Reagovat

mikes-ano je!nemam potrebu si davat cizi foto!:-)beru jako kompliment pac o svoji zene pises vzdy hezky!:-)ano vsimla jsem si ale to neznamena ze s tim musim souhlasit.uz jsem tu psala ze na streamu je to dost hulvatsky!tady taky lecos ujede ale je to v nadlehcenym tonu.:-)900-no to je taky moc hezky!:-(

903
gabisollis
Reagovat

896-leni to doufam nemyslis vazne??:-(chudak ta pani co ji zajima recept.no ma smulu ze se jmenuje Lenka!):-))))))))))))

904
gabisollis
Reagovat

Taková snůška lidské hlouposti jakou předvádí dvě nejpilnější „slepice“ na panacek.com už přesahuje normální lidskou představivost.Paní Pavlo-není možné,že si s Vámi vyřizují nějaké osobní účty? …–nevite nekdo koho maji namysly?

905
gabisollis
Reagovat

a ted odpoved–:Tak to já opravdu netuším, protože tyto dvě „dámy“ si velmi užívají internetové anonymity a silně pochybuji o tom, že jsou natolik slušné, že by ze své anonymity vystoupili.Já jsem si vědoma toho, že mezi lidmi funguje sympatie a antipatie a jsem schopná pochopit, že jim nejsem sympatická. Ale co nejsem schopná pochopit, je důvod jejich záště, protože to už s antipatií nemá co dělat. Ty ženy mají svůj vnitřní velmi vážný nevyřešený konflikt – a při vší smůle- se sešly na jedné diskusi a tak si prostě notují. Spíš je to politování hodné, ale s tím asi nic nenadělám. Je smutný, že si vůbec neuvědomují, jak se svlékají „do naha“ tím, jak obnažují své vlastní choré nitro. Zřejmě si myslí, že jejich vyřčené zlo ze mě udělá zlého člověka….jsem moc smutná z toho, že je musím zklamat. Čím víc do mě někdo půjde po zlém, tím víc já budu laskavá. Takže bohužel..tady pšenka nepokvete.

906
gabisollis
Reagovat

prekopirovano z jisteho blogu!:-))))

907
Mikesh
Reagovat

904 – gabi, kdyby tam bylo „na müsli“, tak to bych věděl, ale takhle?

908
gabisollis
Reagovat

mikesi -budes muset hrubky prekousnout,jinak to asi nepujde.:-))))

909
gabisollis
Reagovat

ale ted kdyz na to koukam tak fakt hruza.budu se vic snazit.:-)))

910
okkvp
Reagovat

tedy nechci tu prudit, ale imho kopírovat celé příspěvky netřeba i když jsou „zábavné“.
….začínám mít pocit, že se můj organismus začal samovolně připravovat na vstup do 7. čakry, bo co, protože mi paní blogerky začíná být líto a mám strach aby se pod tlakem nesložila. Někteří v posledním tažení před složením páchají überkraviny a já bych nerada aby nadělala ještě víc škod. Blbě se to napravuje a kromě toho je rekonvalescence po zhroucení dlouhá a strastiplná.

911
Mikesh
Reagovat

Mexičankám se to odpouští

912
anja
Reagovat

895 Mikesh! „nepřeháněj, anjo“ ….????… jak „nepřeháněj!“ neupírej mi, prosím Mikeshu, mou nejpřirozenější přirozenost mé přirozenosti :) přehánění, resp. dělání housenek – jak to mile nazývá můj milý kolega RadstaR, je přeci to nejzábavnější na této šourealitě :)

899 drahý RadstaRe, opět musím tleskat Vaší teorii :)… a velmi rozumím, že mě tímto nabádáte sledovat inkriminovaný blog :) ano, budu! :)

905 gabbisollise, nevíš o kterých dvou to PPN píše? :o)

913
Mikesh
Reagovat

910 – na druhé straně dlouhá přítomnost švarného doktora by ledacos mohla napravit

914
gabisollis
Reagovat

okkpv-uz nebudu slibuju a uznavam ze to bylo zbytecne!:-)teda mikesi pokud jsi na me tak hodnej po zhlednuti meho fota tak me mrzi ze jsem ti ho neposlala driv!:-)))

915
Mikesh
Reagovat

jen sleduj, sleduj, anjo, třeba se dočkáš i pochvaly.

916
gabisollis
Reagovat

anjo tak trochu mam tuseni ale mate me cislo dve!:-))))ze by jen dve?:-)

917
Mikesh
Reagovat

914 – kdybys shlédla mé foto, co mám u barbín, byla bys na mě hodná už dávno.

918
anja
Reagovat

910 okkvp, teď jsme si všimla, že se kopíruje i odsud na PPN blog

jeeežííš, lidi, není to už jakože diagnoza tohleto? :))))

919
Mikesh
Reagovat

918 jestli vy dvě nakonec nebudete jakože kamarádky

920
gabisollis
Reagovat

mikesi-ja ho videla!:-)ale to je realita davnych let!:-)anjo co je tam zkopirovano od nas?ja to nebyla!tam uz nenapisu nic!:-)

921
Mikesh
Reagovat

Gábi je jako svíce
je to sestřenice
mého nevlastního strýce
Strýček na ni civí
kouká jako divý
škoda, že jich není více

922
gabisollis
Reagovat

anja-jooo uz jsem to nasla!:-)no jo kdyz on te ma mikes rad tak chtel pani P taky udelat radost:-))

923
gabisollis
Reagovat

mikesi dekuji basnicku me jeste nikdo neslozil!:-)

Reagovat

Rofl jak hned vypelichanec bezel na jeji blog a musel si zapraskat. Hold ritolezec se pozna hned a me bude neco rikat :D

925
okkvp
Reagovat

913 : před švarným, chápajícím doktorem by si člověk mohl připadat jako pako ještě dvojnásob.

926
Mikesh
Reagovat

924 – hned? Nejsou ty příspěvky náhodou staré už 3 dny?
Jinak, od Tebe to fakt sedí, jako by si každý nemohl přečíst, jaké příspěvky tady píšeš Ty.

927
Bobby Brown
Reagovat

923 gabisollis:
Sakra, tak kance (jak mě tady nazvala tuším anja) předběhla nějaká pohádková číča s kulkama.
Teď o tom budu celou noc přemýšlet.

Ale raději nic. Ještě by mě navštívil pan Gabisollis se svou aluminiovou přítelkyní baseballkou.

928
gabisollis
Reagovat

BB-pan gabisollis neumi cesky tak basne vitany!:-)))

929
Bobby Brown
Reagovat

928 – ale s baseballkou to umí, ne?

930
gabisollis
Reagovat

jinak posledni OT.panove dekuji vam!spis sem cekala nazory na blbe blondyny!:-)a ta Bara k nam taky nezavita a nezavita!:-(

Reagovat

gabisollis (930): Neboj ona se Bara urcite jeste ukaze. Neni to zadna nafoukana pani P.

932
gabisollis
Reagovat

uz tu na ni ciham od ctvrtka abych konecne vedela jak to dopadlo s tema snurama!:-)

933
gabisollis
Reagovat

radstar to ja uz vim od ty chvilky co se tu objevila!:-))

934
Bobby Brown
Reagovat

Mikeši, cos to provedl?!

Tys tam Pavle vložil můj příspěvek o jejích očích a tak.
Což o to, to pořád platí, ale teď už musí Bobby Brown vypadat jak nějaký uchyl nebo co.
Nejdřív se nechám unést Novesly, pak jsem u gabisollis málem zapomněl dýchat a teď ještě Pavla.

No, jdu se zase najíst, asi už mám málo cukru. Achjo…

935
gabisollis
Reagovat

BB-:-DDDDDDD

936
Mikesh
Reagovat

934 Bobby, když ona na Panáčka fakt nechodí, a o tohle přece nemohla přijít

937
Bobby Brown
Reagovat

Ty se moc nesměj, ještěrko, neseš na tom díl viny. Nemáš dávat svoje fotky k nickům, ale jenom nějaké avatry. Pak to takhle dopadá.

938
Bobby Brown
Reagovat

Hele Mikeši. Jak tě tak pozoruji, ty ses minul povoláním. Ty nebudeš pohádkový kocour, ty budeš záchranářský pes.

939
gabisollis
Reagovat

BB ja se vloupala do supliku pani mikesove a odcizila jeji foto!:-)))))

940
Bobby Brown
Reagovat

939 – No výborně. To jsem potřeboval.
Takže ne pan Gabisollis a jeho baseballka, ale u dveří mě zastaví Mikeš a jeho parta – Pašík a kozel Bobeš. Jo, to se mám na co těšit.

941
gabisollis
Reagovat

BB:-DDDDDDDDDD

942
gabisollis
Reagovat

bobby taky sledujes farmare?

943
Lenka
Reagovat

903, 905 gabisollis

:-))
recept na jídlo u paní P. Lenky nedostávají… (a já to fakt nebyla!)

Protože nechci spadnout ze šestého stupínku, kam jsem se horko těžko vyškrábala, jen se zeptám moudřejších :

Jak si člověk, který se párkrát mihne v RS a napíše pár slohových cvičení, po obdržení negativních reakcí může myslet, že vůči němu má někdo z diváků nebo čtenářů zášť?

Nesympatie, to prosím, posměch a znechucení z toho, co prezentuje, hlavně v poslední době, prosím – ale zášť?!?

Proč by, proboha, někdo z diskutujících měl mít takový osobní negativní pocit vůči cizímu člověku, který mu je jinak vcelku ukradenej…?

Rozumíte tomu někdo?

944
Bobby Brown
Reagovat

No jéééje.
Já to tam u prvního dílu vychválil do nebe. Je to opravdu mnohem lepší než HSTM. Naprosto špičkový komentář! Teď v pátek jsem se u toho opravdu hodně nasmál.
Tohle se Slovákům povedlo.
I když Slovenky nad tím dost kroutily očima, tak jsem jim vysvětloval, že v ČR to slaví obrovský úspěch. Trochu se tomu divily.
Ono je to tak dobré, že jsem nějak neměl slinu to okomentovat. On to vždy okomentuje ten komentátor a k tomu už není co dodat.

945
Lenka
Reagovat

605 gabisollis

:-))
a teď jsem se totálně odbourala…:-)))))))))))

vážení – pšenka nebude !!!!

že by se blýskalo na lepší časy a konečně už došlo zrní?!?

tak to už fakt nemá chybu :-)))

946
gabisollis
Reagovat

BB-to je fakt.je to super!uz pri prvnich dvou minutach jsem byla mrtva smichy!:-DDD Leni ja vim ze jsi to nebyla ty proto je me pani lito.:-)))receptu se asi nedocka!a dalsi dotaz nejlepe zodpovi BB.do toho se nebudu poustet.jen pro pani ktera si nas cte!nic osobniho proti Pani P. nemam a zast uz vubec ne!!jen se jeji osobou bavim!at uz televizni nebo blogovou!:-)))

947
anja
Reagovat

927 Bobby, nene kanec, divočák jsi měl být v tom našem zvěřinci :DDD…. ale tak je-li ti milejší kanec, dobrá tedy :) nemám námitek :) já si naplnépecky užívám tu svou hyenu jak mi přidělil milý RadstaR :)

936 Mikesh, já jí to, že na panáčka nechodí, nevěřím… má dokonalý přehled o všem co se tady propere

948
gabisollis
Reagovat

a ja si uzivam tu husu kterou me prirkla pani P.:-))takze anjo si mela zase pravdu!!zadnej kurnik ale zoo!:-)))

949
Lenka
Reagovat

946 gabisollis

on to tady nahoře už někdo psal… jestli by neměla přibrzdit, tohle už není pěkné, aby si to brala tak moc… :))
za co se, proboha, považuje? co blbne?

kristepane, v RS se mihlo už tolik maminek… ale ona je snad jediná, kdo je takhle zvláštní (důvod zvláštnosti jistě osvětlí povolanější – co na tu výjimečnost BB???)

Jinak jsem si vzpomněla třeba na Zuzku (od Jeníka Hanušovic) – a v hlavě mi z té řady RS o ní zůstalo jen to, že to byla příjemná a sympatická blondýnka, která se tam chovala normálně a nevybavím si vůbec nic, co by se mi zdálo divné… Jarku z té stejné řady, tam totéž, a že to neměla holka s těma zásnubama lehký, ale taky si udržela glanc…ta Věrka odtamtud to samý…

950
anja
Reagovat

943 Lenka, ne, nerozumím :)) a to není jediná věc, které kolem PPN nerozumím – na druhé straně, nemusím rozumět všemu, že

k těm stupním od Bobbyho (699)- 1. stupeň ten se u mě jaksi nekonal, já když jsem PPN spatřila prvně v tv, ocitla jsem se rázem na stupni 2 :)

951
gabisollis
Reagovat

anja-tak to potvrzuju!!u tebe stupen 2!:-)))Leni-mas pravdu a ne jen tyhle tri.ja abych vam rekla pravdu tak to ve mne evokovala hlavne tim jak od zacatku pomlouva Petra (a to rozhodne neni muj tip)a Sarku!!proc ona muze a jiny ji ne?ja jen ze zacatku reagovala na televizni P,ale holt to neunesla a ted je z toho to co je!:-)

952
Lenka
Reagovat

946 gabisollis

koneckonců i Andrea z té samé řady … je svá, jede si své, a to si můžu myslet taky své o tom lanaření Petříka přes saunu, třeba i o v upoutávce avizovanou postel… ale jede si to pořád „po svém“, Šárka to samé, tam závratné výkyvy nevidím… ty holky se drží v mezích RS, jak umí… no, nevím, počkám si na vysvětlení moudřejších a zkušenějších diskutérů, co si myslí o tom, proč ta Pavla tak vyvádí a blbne…

953
gabisollis
Reagovat

ono svym zpusobem uz to tu bylo probrany mockrat!a zkracene jak psal Mikes zoufale zeny delaji zoufale veci.a BB to taky uz vysvetloval ale to ted po dvou deckach uz nezopakuju!:-)))

954
okkvp
Reagovat

943 : ale dyť určitě víš, že je to nejsnažší štít proti tomu připustit si, že na tom co o sobě čtu by možná mohlo být zrnko pravdy ;-)

955
Lenka
Reagovat

953 gabisollis
máš pravdu – mně jen dostala ta zášť, to mě u ní už vyděsilo… no a kvůli téhle ujetině jsem zase spadla o patro či dvě níž /4.,5.st.BB-stupnice/… doprčic…:-))

jinak koukám, jak jsi za odpoledne stihla okouzlit svým líbezným zjevem mužské osazenstvo… (foto jsem viděla, chlapce plně chápu) :-))

956
Lenka
Reagovat

954 okkvp
chápu, máš pravdu… :-))
jdu se ukázněně zase šplhat výš po stupíncích BB :-))

957
gabisollis
Reagovat

aspon zjevem kdyz neee pisanim(ty moje hrubky):-))ale take dekuji.uz si chvilkama taky rikam jestli to neprehanime,ale me to tak bavi!!a to tohle fakt normalne nedelam.je to zvlastni osoba ktera je k tomu stvorena!:-))))a picha do vosiho hnizda!:-)ten posledni komentar u ni je taky dobre-prej-pardon tykani dovoleno jen libivym osobam!!:-)))))

958
Bobby Brown
Reagovat

955 Lenka:
Prý chlapce… divočáka a kocoura pobláznila!

959
Lenka
Reagovat

957 gabisollis
já se ukázněně šplhám na svůj šestý stupínek, takže už ty její slinty nečtu.. :-))
hrubky neřeš, to není důležitý, tu a tam se to stane každýmu, kvůli preciznímu pravopisu tady nejsme.
koukala jsem, jak jsi okouzlila i kocourka Mikeše (zdravím, Mikeši, to není nic ve zlém!), u něj se mi teď moc líbí, jak zjemnil v příspěvcích a jak je galantní – že by to bylo jemným působením jedné jemné blondýnečky z dálav? :-))

960
Lenka
Reagovat

958 Bobby Brown
:-))
jo, je to mazec…
kocoura chápu, kdo je divočák? omlouvám se, ale je toho tady za odpol moc, nestíhám.. :-))

961
gabisollis
Reagovat

se tady cervenam!:-)

962
gabisollis
Reagovat

divocak je BB:-)))

963
gabisollis
Reagovat

ja tu furt ciham na tu Baru a ona nikde!ale na srazu pry mela doprovod tak to chapu!:-)))

964
Lenka
Reagovat

962 gabisollis
ajta,krajta – to jsem nevěděla.. no, tak mít pověst geniálního bonmotmana a k tomu ještě tuhle… :-)) to jsou věci :-))

965
Bobby Brown
Reagovat

964 Lenka:
Takto mne ocejchovala prostořeká anja. ;-)
Ještě že mě nemá za vola.
Ten divočák ujde. Jen si nejsem jist, jestli v tom anja nemá nějakou metaforu, když jsem se svěřil, že mne chválí víc chlapy než ženy.

966
gabisollis
Reagovat

anja a metaforu?to nemusis mit strach ta rekne vse naplno!!:-))

967
Bobby Brown
Reagovat

chlapi

968
Lenka
Reagovat

965 Bobby Brown
Tipla bych, že zkušená a moudrá anja ví, co činí… takže pokud tohle „zvířátko“, tak se vším všudy :-)) no, na chlapa dobrý, ne?

969
Lenka
Reagovat

gabisollis
stejně tleskám – krásně jsi to tady odlehčila… a ti dva mají dobrý vkus, tak proč ne… ovšem netuším, co lehké erotično s kurníkem učiní… tak velkou fantazii nemám :-))

970
Lenka
Reagovat

ad Michal
Na primě je u posledního dílu (život bez příkras) nový koment – Michal byl prý potkán v metru se Sandrou a s nějakou paní s chlapečkem… takže prý to s Míšou (a žádnou jinou) dohromady asi nedal

971
gabisollis
Reagovat

doufam ze nic!povazuju tu vsechny diskutery za pohodove lidi!:-))pojd na FHZ!:-)))ty dve nemaji chybu!:-)

972
gabisollis
Reagovat

Leni uz tu vickrat psal nekdo ze Misa na FB pise ze spolu nejsou.ale je me divny ze se neboji to tak vykrikovat!:-/

973
Prochor
Reagovat

(949) Když člověk začne druhé urážet aby se mu alespoň nesmáli tak překročí Rubikon. Už není cesta zpátky a lidi ho neberou vážně. Do tohohle bodu se Pavla nemusela dostat. Zkrátka myslím že si Pavla svým blogem jen ubližuje. Jen doufám, že si ještě nevykoleduje nějaké žaloby. Už je mi jí jen líto.

974
Bára
Reagovat

468 gabisollis
Ahojky,tak ke šňúrám :-))) stále mám ty původní,hned po skončení povinných prací u mě na balkoně,jsem ty pozůstatky,které mi tam kluci nechali, sundala a vyhodila :-) a máte pravdu,byla jsem na srazu,dokonce jsem urvala roli fotografa :-)

975
gabisollis
Reagovat

ahojky!tak jsem se te dockala!:-))no tak ted muzu klidne spat!:-))))kdyz uz vim jak to mas s tema snurama!:-)a co jsi rikala na Pacesovo trencle v tv??:-)jedna pani na streamu psala ze ji to vzalo chut na sex aspon na deset let!:-))

976
Bára
Reagovat

975 gabisollis
:-)) copak Jára…nooo,já ho takhle zezadu viděla prvně…fakt to mělo grády :-)

977
okkvp
Reagovat

Také zdravím Báru. Snad se nikdo neurazí, mám dojem, že jsem ji ještě nijak přímo nekomentovala – chci se vyjevit, že se mi v téhle řadě ze všech žen zdá nejnormálnější a nejsympatičtější a vždycky si u její části oddechnu, že vlastně klídek a pohůdka, protože tahle ženská je bytelná z podstaty a ustojí skoro cokoliv.

978
Bobby Brown
Reagovat

977 okkvp:
:-)
Jo, tak Bára bytelná je, to je fakt. Prostě kus ženský, žádná vycmrndlina.
Vlastně Bářinu figuru už jsem tady také řešil – velmi kladně.

Dneska je to nějaký ulítlý, vážně.
A ještě k tomu ten anjin divočák… tohle už je na mě moc. :-|

Reagovat

Muzu bez vetsich okecavek rict, ze ve skutecnosti vypada Bara o dost lip nez v TV ;) Kdo nevidel neuveri :)

980
Lea
Reagovat

Mám pocit, že P.kopíruje Věrku z minulé řady. Každý ji měl rád a ona měla ráda holky. Si její roli nastudovala a nezvládla. Ta neměla potřebu psát blog a na kameru narovinu řekla, že Jeníka bere jen jako kamaráda. Blog P.víc škodí, odpovědi už sklouzávají k hysterii. Posílala odpůrce sem, teď už rovnou k doktorovi. Mlčeti zlato, ale už je pozdě.

981
anja
Reagovat

978 Bobby, víš co, kanec a divočák je vlastně jedno a totéž, no ale já bych si jaksi nedovolila hned tě pasovat na kance, do té míry tě zas až tak dobře neznám :), tudíž ode mě ten romantický divočák, no :)

976 ahoj Báro :), takže – když jsi viděla v tv to Jardovo úžasné pozadí – už doufám chápeš, že máme hodně důvodů se tu nad vámi tak řezat smíchy :))

982
anja
Reagovat

980 Lea, ano, Věrka byla Dáma … nakonec – i ty nemožné frotky uměla nosit skvěle :)

983
Bobby Brown
Reagovat

981 anja:
Já vím. To s tím zvířátkem jako takovým nemá nic společného, čuníci jsou príma, ať už se jim říká jak chce. Jen že se to dneska všechno tak zvláštně namixovalo. Se musím trochu více ovládat.

984
Míša
Reagovat

Téda, to by člověk neřek, co tu za pár dní dokážete všechno nakafrat … já už ani nemám co dodat … jen, že su na bíbístupnici na bodě 8 … asi – sedmičku jsem zřejmě přeskočila, bo porád nemůžu uvěřit, že je někdo takový skutečně skutečný … Ale už Němcová (Božena) kdysi prohlásila, že lidé, nemaje lásku, chovají se necitelně ke svému okolí … tady se tedy trefila …

985
Mikesh
Reagovat

Jen malá poznámka k PPN:
Ruku na srdce, milé dámy, nemáte tak trochu pocit, že jste jí k tomu (tedy jejím reakcím) tak trochu hódně nenapomohly? Já vím, tenhle blog je určený především k dělání si legrácek, zde hlavně z účinkujících (pravda, ne každý na to má, podle toho ty legrácky občas vypadají – ona to totiž opravdu dobře umí jenom anja). Proč ne, pokud se udrží míra. Ale když už si tak rády děláte legraci vy, umíte taky přijmout, když si někdo dělá legrácky z vás? Nebo se případně postaví proti proudu? Moje zkušenost … nu, co budu povídat. Fakt je ten, že já se až tolik účastníky show nezabývám, hodnotit něčí trenýrky fakt nemusím, bavím se spíš na účet diskutujících. Nemyslím, že bych byl sprostý či vulgární, dělám si skutečně hlavně legrácky. A co nevidím, i největší „vtipálci“ náhle jakýkoliv smysl pro humor ztrácí, a to do nich rýpe jen jeden nějakej bezvýznamný Mikeš, takto sborově vyhlášený za černou ovci blogu, otravu atd. atd., případně všeobecně nenáviděný. Jeden Mikeš vadí, ale Pavle 20 naháněčů vadit nemá? Jistě, do RS šla dobrovolně, ale vy všechny tu jste přece taky dobrovolně, nemýlím-li se. Tak co ten dvojí metr? Takže, dámy, než se zde zase rozpustile rozeběhnete, zkuste si představit, jak by bylo vám a co byste samy byly s to zkousnout. Jakože zamyslet se nad sebou.
Samozřejmě jsou zde, jako všude. lidé, jejichž základním vyladěním je nenávist – to jsou ti nejmoralističtější, kteří si to uvědomují a mrávokárstvím to maskují. S těmi se nedá nic dělat (že, Radstare), ale vy snad k takovým nepatříte. Vy jenom tak zlobíte, tak se neofrňujte, když někdo zlobí vás.
Jo, a Pavla už snad dostala svoje.
A ještě drobnost – ono se to Andree dobře hraje na královnu nad věcí, když si ji Petr za královnu vybral. Tím neříkám, že by si neudržela nadhled i tak, ale zatím to má velice snadný.

986
Mikesh
Reagovat

Hihi, Miško, naše paní Božena se nejspíš v přechodnících vyznala krapet líp. I když, kdo ví, jak to s tou češtinou tehdy vypadalo.

987
Lenka
Reagovat

985 Mikesh/š
Ještě pracuju,tak jsem i tak pozdě našla tvůj příspěvek a jestli mohu jen mírnou přátelskou poznámku – první větu jsi asi myslel jinak (zašmodrchal to tam 2x negativ-pokud dovozuji z dalšího kontextu).

988
Mikesh
Reagovat

987 – ano, je to možný, když jsem to pak viděl na skle, taky mi to nějak nesedlo, ale co už s tím. Ale doufám, že už si to lidi přeberou.

989
koc
Reagovat

22.11.1963 – The Beatles vydávají album With The Beatles.

990
Míša
Reagovat

989 – Tentýž den v tentýž rok zemřel John Fitzgerald Kennedy na následky atentátu v Dallasu.

991
koc
Reagovat

990 -ja se snazim o optimisticke OT ;-)

Reagovat

koc (991): Spis ty vubec nekdy ? :)

993
koc
Reagovat

no spism tak 6 -8 hodin tydne :) to je potom jednoduche :)

994
gabisollis
Reagovat

hezky den vsem!:-)Mikesi to je ale v poradku,ze mas jiny nazor(ja bych spis rekla ze jsi schovyvavejsi),ale to je jedno.urcite mas v ledascem pravdu,ale jeste me nikdo nebyl schopen vysvetlit proc je v poradku,ze ona od zacatku pomlouva Petra a pak si k tomu pridala i Sarku?protoze je Sarka jednoduzsi?tak se do ni muze strefovat psat o ni spatne a hazet linky po netu?Sama napsala,ze je hodna,dobra mama tak proc tedy?to je to co konkretne vadi me nejvic.tak snad me to vysvetlis.

995
Kačka
Reagovat

Tak vás opět všechny zdravím :-))
Spánkový deficit patřičně dohnán,včetně domácích povinností a ušlou diskuzi prolítnu jen rychle,jelikož už stejně není nic co by se dalo ještě prodiskutovat k poslednímu (zatím) dílu :-))

996
Misha
Reagovat

990 – ok, soráč, jednu pozitivní bych tu též měla – Terry Gilliam z Monty Pythonů slaví dnes sedmdesátiny … :o)

997
anja
Reagovat

985 Mikesh,

já teda ten pocit, že bych jakkoliv PPN dopomohla k tomu, aby se chovala jak se chovala a chová, skutečně nemám. Svou RS si PPN odehrála fyzicky někdy v létě a tady na blog přišla naprosto připravená jak bude ve své hře pokračovat. Je sice fakt, že v poslední době, kdy začala ztrácet publikum tleskající a zvýšil se počet diváků a čtenářů bučících, její styl se poněkud zdrsnil, ale i tak je naprosto zřejmé, že tohle všecko si dělá sama o své vůli. My jsme jen glosátoři toho, co Ona dělá. Nic víc být ani nemůžeme, že.

Jediná možnost jak by mohla PPN zabránit té valící se pohromě na sebe samu je ukončit to všecko a blog smazat, zrušit ho a nechat svou postavu jen doplynout tiše na obrazovce a pak doufat a čekat, že se na všecko rychle zapomene. Příkladem jí může být Michal, ten to tak udělal, nejprve chodil tu a tam a vysvětloval, objasňoval a nadával a když viděl, že to nemá smysl, jedním klikem myše udělal za vším tečku. Tímpádem nám vyrazil téměř všecky karty z ruky., anebo – i tak trochu nás obehrál, lidově řečeno – vyfakoval nás tady všecky :)) a my teď už nemáme jeho blog, abychom se i v něm nimrali:))

PPN v momentě, když se objevila na obrazovce, stala se takzvaně věcí veřejnou. Vydala se všem laskavým i nám nelaskavým divákům napospas. Chceš mi jako říct, že Ona, při své Inteligenci, Pochopení Všehomíra tohle zásadní faktum nevěděla? Že si to všecko neuvědomila?… chceš snad říct, že Pavla je s inteligencí na štíru a že je nechápavá a že teď terprve valí zraky do čeho to vlezla? Chceš mi říct, že články na blog píše pod nějakým tlakem nebo v agónii? Mikeshuuu, nech toho :DDD

Jistěže x naháněčů Pavle velmi vadí, komu by nevadili, že… ovšem dokud to byli její obdivovatelé, měla je ráda a užívala si obdivu a zájmu. Pak se situace změnila, resp. Ona sama situaci změnila… I stalo se, že její obdivovatelé prozřeli a obrátili se v to, čemu teď říkáš naháněči.

Ale já i tak si nemyslím, že by ji kdokoliv nějak naháněl, já například jsem z panáčka ani krokem nevykročila jinam, a jestli někdo vykročil – třeba na PPN blog – tak jen proto, že mu to PPN sama umožnila možností otevřených komentářů u sebe na blogu.

Část tvého textu poněkud nechápu. Obhajuješ sebe nebo Pavlu? anebo proč si vztahuješ tuto diskuzi na sebe?… vždyť ty nejsi hráč této reality show. Ty jako každý jiný diskutér můžeš přispět svým názorem na hlavní hrdiny a děj, tvoje konkrétní osoba je tady zastupována jen imaginárně tvým názorem. Prvotně je toto jen diskuze k proběhlému dílu v televizi. Občas sice sjede do offtopic diskuze o samotných diskutujících, ale diskutující by neměli být hlavním tématem této diskuze. Tak proč se furt babráš sám v sobě proboha?

Hele, dřív anebo porůznu se tady snažily různé identity probírat i mne, tu internetovou anju co si tady ve chvílích volna plácá do klávesnice. Jistěže to bylo z důvodu, že jim moje dřísty neštymovaly s jejich smýšlením…. A tak jsem si taky četla, jako ty, o sobě kdo jsem, co jsem, proč vůbec jsem, co můžu být a jaká bych byla kdyby …:))) a já to četla se zájmem asi takovým jakože tam někde v dáli se někdo snaží čeřit vodu, která mě nezajímá. Porotže mě zajímá skutečně jen ta voda – řeka, která plyne každý čtvrtek na obrazovce, potažmo potůčky co se do televizní řeky přilévají z netu. A zajímá mě jak to všecko kdo komentuje, jestli v souhlasném tónu se mnou nebo i v jiném tónu. Pak jdu s ním souhlasit, diskutovat, nesouhlasit, rozebírat, smát se, přít se, zkrátka bavit se.

Jinak teda nepobírám tu tvoji glosu o Andree, jakože Andrea to má snadný a Pavla to má těžký? heh ale ony dvě do toho šly se stejnými šancemi pokud vím :) ani jednu Petr dříve neznal

Imho to měla těžší Andrea – pokud se budem bavit na téma kdo to má těžší nebo snažší……. Andrea měla problém s bulvárem, když do něj nějaký její ublížený ex poslal jakési nejasné informace, a i v tom si udržela ten „nadhled“ – nepotřebovala se někde ztrapňovat a obhajovat na blogu, vzala to zgruntu a nakontaktovala si noviny a Aha to stáhlo.

998
Kačka
Reagovat

(997)anja
velmi pěkné,výstižné,jednoduché a nezaujaté :-))

Reagovat

anja (997): Pekne napsany. Sakra nechapu, jak jsem te u 2. rady nemohl mit rad (obcas) :D
Teda vim, ale to bych se stal tak trosku Mikesem, fuj :D

1000
Kačka
Reagovat

(999)RadstaR
život běží,lidi se mění,názory se mění atd. :-D

1001
RadstaR
Reagovat

Kačka (1000): Sakra ta tisicovka mela byt moje :p

1002
okkvp
Reagovat

985 : Samozřejmě, že si uvědomuju, že jsem ji svými posty tu i tam asi polechtala nerv ne zrovna mile. Na jejím místě bych v tuto chvíli tloukla hlavou o zeď, vztekala se, plakala, ale hlavně bych si nejpozději ihned odstřihla internetové připojení.
Jsem jako každý také schopná vyvést blbost, které později zčásti lituji (vždycky je ale něco špatného pro něco dobrého), ale snažím se předem odhadnout všechny možná rizika, to zda je ustojím a jestli mi to za to stojí. Pavla rizika podcenila a sebe přecenila. To, že se přecenila mě až tak neudivuje, imo k tomu má osobnostní sklon, udivuje mě, že neodhadla ta rizika – ať to jak může takové natáčení probíhat, s kým se může setkat i to co se může rozpoutat následně.
To nedomyšlení ohledně průběhu natáčení a následný údiv valné většiny účastníků nechápu už od první série, u každé další o to víc, protože představu i informace ze zákulisí si šlo snadno udělat a najít – podobných typů pořadů už tu proběhlo dost.
Ohledně legrácek/nadsázky v postech a jejich nepochopení – ne každý se dokáže jen písemně vyjádřit tak, aby jej každý do důsledku pochopil. (kromě toho, že nemáme všichni stejný smysl pro humor a nadsázku, nevyznáváme úplně stejný styl humoru a různé věci vnímáme odlišně) Nejen, že se neznáme, ale taky se nevidíme a neslyšíme. I oznámení „dnes je hnusně“ lze intonací, výrazem obličeje, gestikulací dodat spoustu různých významů a nuancí a písmenka jsou to pořád stejná. Je třeba na to myslet na obou stranách „drátu“. Konkrétně u postů od tebe Mikeshi, si trochu připadám jako kdybys byl dvě osoby – jednu chápu a nemám problém (na souhlas s názorem nehledím), u druhé váhám zda mimoň/potížista jsem já či ona. (a samozřejmě tomu zmatení s užívaným nickem tu a jinde ještě přidává)

ad Andrea – ta je podle mne příkladem správného odhadu a očekávání, tzn nad věcí by možná tolik nebyla, kdyby se náhodou opravdu zakoukala, případně kdyby měla dojem, že je oboustranná chemie u Jindřišky.

1003
Kačka
Reagovat

(1001)RadstaR
tak málo chybělo :-D

1004
gabisollis
Reagovat

anja,okkpv-moc hezky napsane a dovolim si se ztotoznit protoze ja bych to tak hezky neumela napsat.:-)Mikesi ted to bude asi zase vypadat ze jakmile nekdo napise jiny nazor ze se na nej hned vsichni sesypou,ale tak to prece vubec neni.je prece normalni ze lide maji ruzny nazor a i kdyz sem nekdo prijde z opacnym tak nasleduje reakce jinych a proto ze je nas tu vic se stejnym nazorem tak to pak vypada ze nesnesem jinej.ale tomu se prave rika diskuze!:-)u me je logicke ze se lide snazi zapojit do diskuze kde prevlada stejny nazor.to jen ty mas zalibu se prit proti opaku.(ale to je v poradku)kazdy je jinej.ja si radsi zanotuju z lidma ktery maji podobny nazor nez se prit proti vsem.:-)

1005
okkvp
Reagovat

1004 – Tak přiznejme si, že přidat se k jinému názoru je poněkud snazší – aneb opět analogie s odhadem možného vývoje. Jsou ale typy, kterým více vyhovuje jistá míra provokace a je mnoho lidí, kteří tu provokaci používají ke svému pobavení. Tam pak záleží na tom jak to dělají a proč to dělají. Dá se to například velmi výhodně použít i pro „testování“ s kýmže má člověk tu čest sdílet „vlákno“. Jsou místa, kde to funguje lépe než jakýkoliv admin.

1006
koc
Reagovat

no hlavne je to diskuze o HSTM a ne diskuze o diskuterech .. coz si zde par lidi neuvedomuje

1007
okkvp
Reagovat

už mlčím ;-)

1008
Misha
Reagovat

Děcka, ještě jsem se nestihla vyjádřit k chlapům od Báry. Všici maj můj obdiv, že na ty koně vůbec sedli, a že hnedlenc na poprvé jakž takž udrželi směr i rychlost … tedy až na mírné výkyvy, ale pořád v mezích normy. Fakt kobouk dolů.

1009
gabisollis
Reagovat

Misha-to je fakt.:-)kone jsou krasny ale ja se jich strasne bojim takze ani v hstm by me nikdo neprimnel na nej vylezt!:-)kort poprve to musi byt asi hodne tezky!myslim ze i Zdenek z nej mel vitr tak ho radsi nechal at ho zaveze kam se mu zlibi.:-)

1010
Katynka
Reagovat

Prosím hodte mi tu odkaz na Farmáre, ráda bych to skoukla . Díky moc

1011
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Na Panáčkovi se o něm diskutuje zde

Online ke shlédnutí je zde http://www.farmarhladazenu.sk/farmar-epizody.html

1012
Lenka
Reagovat

985 Mikesh/š

Jak už tady někdo napsal, je Pavla televizní, Pavla blogující, no a taky někde Pavla skutečná.

Pavlu televizní znám z vysílání každý čtvrtek, Pavlu blogující z několika článků, Pavlu skutečnou neznám.

Když tv začala vysílat postupně díly RS (a tedy viděli ho všichni poprvé, i účinkující), Pavla skutečná možná zjistila, že se jí obraz Pavly televizní nějak nelíbí – a protože tatínek Petr se začal projevovat jako dost velký exot, padaly první otázky, proč se, proboha, o tohohle chlapa vůbec uchází… A neptali se jen diváci, ale určitě i nejbližší okolí. Jakoby odlesk blbosti toho tatínka padl i na maminky…

A tak Pavla skutečná prostřednictvím Pavly blogující začala vysvětlovat… postupně se i nějak omlouvat (k čemuž nebyl už vůbec žádný důvod)… ale jak psala reakce po každém dílu, jakoby pozapomněla, že budou ještě díly další.

A najednou pohled Pavly takhle blogující v aktuálním čase po odvysilání toho kterého dílu a avizující, co dále bude, začal nějak „skřípat“ s tím, co v díle dalším diváci viděli… a i chování Pavly tv bylo najednou prezentováno nějak jinak (bodejť by ne, když se do toho zamotala pro diváka neznámá Pavla skutečná).

Zcela logicky se objevily otázky a pak i negativní reakce diváků/čtenářů.

Tak kde začal ten problém?
U diváků/čtenářů nebo u jedné z těch tří Pavel?

Podle mého názoru u Pavly skutečné – která neunesla, jak diváci/čtenáři reagují na Pavlu tv a Pavlu blogující a urputně se snaží, aby všechno viděli jinak, lépe, protože ona – ta Pavla skutečná – přece jiná a lepší je. Může být, proč ne, ale diváka zajímá skutečně jen ta Pavla televizní, nic víc.

Uvažovala jsem, čím je tahle maminka v HSTM zvláštní, tolik odlišná od těch ostatních…

Asi v tom, že žádná z těch ostatních nám nevnucovala, abychom si k tomu, jak jsme ji v tv viděli, ještě potom museli přečíst manuál na několik stránek, abychom až poté pochopili, cože jsme to vlastně viděli…

Chápu, že není snadné unést reakce okolí po odvysílání RS, ale cesta, kterou zvolila Pavla, skutečně nebyla nejšťastnější a nemůže se divit, že když dala šanci, diváci/čtenáři reaguji…

1013
Lenka
Reagovat

985 Mikesh/š

Ještě bych poznamenala, že my, laické diváctvo a čtenářstvo, reagujeme v základu jen na viděné, pak někdy i přečtené, sice i možná někdy naivně, hloupě, bez znalosti zákulisí RS, pokynů produkce, režie, sestřihů, atd.

Ale maminka, která se přímo účastnila, zná ostatní aktéry, ví, jak se co mezi nimi odehrálo – a aby si vytvořila lepší obraz, je začne pomlouvat /příkladmo Petr, Andrea, Šárka/, se mi teda hodně nelíbí.

1014
Katynka
Reagovat

Sunníčko moc díky:-)

1015
Mikesh
Reagovat

Abych to shrnul, nejdřív Pavla:
Nezvyklá na netové diskuze se samým překvapením z reakcí nechala zahnat do kouta a následně dost ujela – a protože je bojovnice samou svou podstatou, svůj blog nesmaže (za to jí patří obdiv) a pojede podle svého, to na rozdíl od Michala, který je jiný a všem svým postupem vzkázal „polibte si“, když už jim nemůže „jednu natáhnout“, jak by to řešila má oblíbená Kačka. Že PPN občas někde ujíždí (zas celkem v normě, Šárku zná a ví lépe, o čem v jejím případě jde, až tolik ji nepomlouvá) je jedna věc, druhou pak to, jak ji zde „interpretujete“ vy. Nejde o mou shovívavost, spíš vidím věci jinak (snažím se vidět za ně a nebrat za bernou minci to, co se mi snaží nakukat Prima) a nepřipojím se k posměškům, které jsou jen zlé (zejména od žen – jaký to rozdíl od vysoce střízlivého hodnocení BB) a schází jim jakýkoliv vtip (opět na rozdíl od BB). Je vůbec zvláštní, že ji chápou daleko víc chlapi (jo, dámy, koc a Radstar chlapy nejsou, podle nich se neřiďte). Že pomlouvá Petra? To snad ani nemusí, on si škodí sám, ona to jen glosuje, a zdaleka ne tak agresivně, jako je glosována sama. Ale beru, že jí to vyčítáte právem.
Anjo, ber to tak, že inteligence je ti při neznalostí netového prostředí úplně na nic, je to jiný svět, kde se teprve učíš. Ty to víš, ona ne. Takže ne, ona si to skutečně neuvědomila a teď valí zraky – a to se jí ještě zdaleka nedostalo toho nejhoršího.
okkvp: nemyslím, že Ty bys byla pro kohokoliv problém, Tvé příspěvky jsou normální a dá se z nich vzít mnoho k srdci, doufám, že i P to tak brala.
Gabi, Ty se také nejspíš teprve učíš, myslím, že časem trochu ubereš. To je normální vývoj.

1016
Mikesh
Reagovat

1012 – Leni, Tvůj příspěvek vidím až nyní. Jo, jako příspěvek bezva, v podstatě nelze proti němu nic namítnout. Jsem vlastně rád, že jste se tímto jaksi více zamyslely nad celou kauzou PPN.

1017
Lenka
Reagovat

1016 Mikesh/š

No, já jsem se teda nijak nad Pavlou nezamyslela, přiznám se, že se mi už ani moc nechce… všechno tady už bylo výstižně řečeno a už je to jen omílání probraného.
Správně to napsala anja – my jsme jen glosátoři toho, co vidíme v tv, nic víc.
A přidávat si k tomu psychologické rozbory účinkujících, proč, nač, zač, co udělali či dělají, jak jim to či ono škodí?!?
To se mi zdá nejen absolutně zbytečné, ale i divné…
Když půjdeme touto cestou, dostaneme se tam, kam to stáhla tahle maminka – na nějakou osobní platformu, která sem vůbec nepatří.
Umíš si představit, kdyby takhle reagovali všichni účastníci třeba jen jedné řady HSTM? to už by byla fakt cvokárna…
A my diváci/čtenáři tady opravdu nejsme od toho, abychom účastníkům RS pomáhali, aby zvládli důsledky toho, že se objevili v tv.
Je to nějaké ujeté… a na ujetiny reagovat neumím.

P.S. Zkratka PPN se mi nelíbí, proto ji neužívám.

1018
okkvp
Reagovat

OT – chvilku asi blbne wordpress, nejde odesílat (a cosi zmizlo)

Reagovat

okkvp (1018), nevím o ničem.

1020
anja
Reagovat

1015 Mikesh, jo, z celkem přijatelné tvojí charakteristiky mi o Pavle vyvstala z napsaného jedna hlavní otázka: O co Pavla – jakože Bojovnice – tedy bojuje?

o Petra?
o jeho dcery?
o dovolenou?
o to být první Vyvolenou v Petrově houfu? a pak mít možnost ho odmítnou?
o svoji Pravdu?
o čtenáře a diváky, aby si je zpět obrátila na svou stranu?

… anebo o co tedy dalšího nebo jiněho?

mně totiž ten cíl jejího „boje“ není pořád tak nějak zřejmý, PPN je pro mne stále otevřená a nedočtená kapitola :) což je pochopitelně dobře, bo to je pro mne maximálně vzrušující …….:)

1021
okkvp
Reagovat

SUNíčko : asi minutu jsem tu viděla za 1016 ještě dva cizí posty(konkrétně jeden od koc), které po refreshi zmizly a cca tři minuty na to jsem ještě dostala „výstrahu za nepovolenou rychlost“ (aniž bych dělala něco jiného než uvažovala o efektu vlčí mhy)

1022
Karin
Reagovat

anja: To je mi líto, že ti příjde postava z tv „maximálně vzrušující“, nicméně co se divím…:p
Co se týká posledního dílu: nic, k čemu by šlo napsat 1000 komentářů, snad se dočkáme příště.

1023
Mikesh
Reagovat

Nyní to ostatní, pro mě podstatnější:
Jistě je to především diskuze o RS a účastnících, ale protože je to diskuse, je to i o vzájemné interakci diskutujících (což se někdy zvrhne v chat). A na to jsem druhoplánově narážel (chápeš anjo?); že totiž ti rádoby „vtipní“ glosátoři se na druhé straně projevují jako velmi urážliví a vztahovační lidé, když si někdo udělá nevinnou legrácku z nich. Kecy koce, že tu jde jen o glosování RS, jsou čistokrevnou lží; právě on a jemu podobní zde bez velkých cavyků napadnou každého, kdo je „jiný“, tj. napadnou diskutéra (a pro ostatní určí normu) – a pak, že to není „o diskuterech“ (koci, kdybys aspoň nelhal tak průhledně, nebo jsi skutečně tak jednoduchej?). Takže oni smí, ti druzí ne. Reprezentují samolibce, mající patent na jediný správný výklad a běda každému, kdo si dovolí si z těch jejich „pravd“ udělat legrandu (vyď Kačko). A nic není samolibcům více vzdáleno, než pochopit humor, vzdálenější už pak jen to, umět si dělat legraci sami ze sebe. Hlavně, že si jej dělají oni z jiných.
Anjo, kdo jiný by mě měl pochopit lépe, než právě Ty. Když jsem sem přišel, pochopil jsem Tě hned – a dosud za to sklízím lepance jinde (nynější omluvy Radstara mi jen potvrzují, že hloupý byl už dávno). Nejsem imaginární, jsem tu za sebe, pokud prezentuji své názory. Hájím-li Pavlu, hájím i sebe (své názory) – ale nejde jen o ni, jde právě hlavně o mě. Protože já to beru jinak než Ty, pro mě není podstatou RS, ale lidi tady, s těmi se stýkám. Mohou se mnou nesouhlasit, ale nesmí mě mít za blbce jen proto, že mám jiný názor. Jak se děje. Taky se chci bavit, ale ne na účet pseudopostav z RS; přečti si 1005, ta okkvp je moc chytrá holka, víš, že jsem ji dlouho považoval za muže? Ostatně, ani její 1002 nemá chybu.

1024
Misha
Reagovat

1020 – Bych řekla, že teď už jen o vlastní duševní zdraví a pevnou půdu pod nohama … na farmářích je jeden dobrý nápad, jak z toho všeho ven – každé ráno opakovat se zaťatými zuby mantru „soutosvině“ … případně ji použít jako vhodnou odpověď na příliš iritující dotazy :o) … Né že by to tedy nějak převratně pomohlo, ale určitě by to daleko rychleji a přitom se stejným výsledným efektem nahradilo její současné nekonečné úsilí.

1025
Mikesh
Reagovat

1020 – momentálně Pavla bojuje za sebe. Původně to měl být jen blog ze zákulisí, psaný samozřejmě subjektivně, nemuselo se to rovnat křišťálové pravdě. Já ho aspoň tak chápal, jiní ne. Protože nečtu Blesk, nejsem jednoduchý jako velká část občanstva, co je se vším hned hotova. Pavla nejspíš chtěla obhájit své vystupování v telce, což nemusela, měla zůstat jen u popisu zákulisí (a hlavně tam udržet hranu). Reakce ji zřejmě vykolejily a malér byl na světě, zde si měla vzít příklad z důstojně pohrdavého nadhledu Andrey.

1026
anja
Reagovat

1022 Karin, neplýtvej vzácnýma citama směrem ke mně, mne skutečně není třeba litovat :))

1027
Ajda
Reagovat

Pavla měla komentovat jen zákulisí, neměla se pouštět do soudů a pomluv spoluhráček a Petra. Neměla nic vysvětlovat, neobhajovat se a jen stručně bez jakýchkoli příkras popsat fakta. Akce vyvolala reakci.
Já mám pocit, že velké ublížení je z Pavly cítit od chvíle ne v Písku, ale už v Libereci. V hotelu byla ve stejnou dobu jako A. a Š., ale do lázní ji sebou nevzali a to ji nejvíc ranilo. Od tohoto okamžiku se v tom plácá.
Nechce Petra – nemá mluvit o sbližování. Myslela to na začátku dobře, ale už se v tom jenom motá a kritika ji zbytečně cuchá nervy. Proto jsem na 9. (ignorace) a poslední článek jsem nečetla a nebudu ani další :-)

1028
lishka v kurniku
Reagovat

Přátelé, já to tu už několik dnů čtu a pořád se nestačím divit, co se tu řeší. Pavla je persona non grata zřejmě za to, že se kurník domnívá, že hraje dvojí hru (jede po Petrovi jako slípa po flusu – bez urážek a ničeho osobního, samozřejmě :o)), ale protože Ken je na Bárbíny, Pavla žárlí a hraje křivou hru. Háže jakoby nezájem, Petr je nemožnej po všech stránkách, ale ve skutečnosti má z něj mokrý kalhotky a jde jí „jen o jedno“, jo? Chápu to správně? Je v tomhle zakopaná čuba?
Tak jestli jo, proč tu třeba podobně nepitváte tu Terku od Michala – to, co předváděla od začátku, jak se na něj pořád věšela s psychologickými pohovory o tom, jak malé strašně musí chybět máma, blablabla. Pak to divadelní představení, když se ta jedna zranila na kole – sorráč, z toho se zase zvedal kufr mě a dodnes nemůžu rozdejchat jak je možný bejt taková hyjena. Ženská si vedle mě roztříská hlavu a já se nestydím i z tohohle těžit, jen abych uhnala chlapa. A tohle je podle vás, pipky, košér, jo? Pavla ani v jediném díle se nesnížila k takovéhle prasárně, ale leží vám tu v žaludcích pořád.
Nechápu.

1029
Ela
Reagovat

Ajdo, nabízím se jako editor článků, čas na to mám:-) Tím nenarážím na tvůj pravopis, ale některé články obsahují hrubky, které „tahají za oči“. Pokud budeš mít zájem, dej mi vědět na email.

1030
Prochor
Reagovat

Kačko nechceš se ujmout komentování českého Farmář hledá ženu? Chybí nám vtipný glosátor jako na slovensku a Mareše doufám včera sežral medvěd:-)

1031
Bobby Brown
Reagovat

1028:
V žaludku nám bude ležet tak dlouho, dokud nám bude sypat zrní, abychom si nacpali pupky.
Tereza nás nakrmí ve čtvrtek a pak nás nechá vyhladovět.
Co na tom nechápeš?
Je to jednoduché jako facka.

1032
kanárek
Reagovat

Prochor- to je zcela mylná a zavádějící informace :-(. Medvěd byl zřejmě totální vegetarián, jelikož Marešovi nevěnoval ani jeden pohled…jen zamiloaně fixoval svého Berouska …ani se mu nedivím :-)( Ten vypadal spíš jako čerstvé maso). Mimochodem Mareš se celou dobu v tom mase tvářil tak nějak unapetitlich, přitom od kožichů k tomuhle kostýmu není zas tak daleko, že?

1033
anja
Reagovat

1028 lishka, na Tereze od Michala už není co pitvat :) Tereza byla zde rozpitvána shodně s tvým míněním a tím to tak jakože celé skončilo – co na tom chceš rozebírat ještě dál? v případě Terezy jeden názor kopíruje druhý, Tereza zmizela v propadlišti dějin HSTM 3 navždy, aamen :)

Pavla je věčné a vděčné téma, protože sama si neustále přiživuje svou image být top star celé šou svými každý týden novými články :) takže v tom případě spíš já nechápu že nechápeš :)

1034
Prochor
Reagovat

(1032) Zase nic. To je otrava.

1035
kanárek
Reagovat

Dívala jsem se tady na fotky a musím říct, že z Michalovy skupiny tam vypadá nejlíp Šárka. Tak nějak mile…. a zpětně si říkám, co je na tom špatného se kochat na lodi?

1036
Bižuna
Reagovat

1028 – ono jde o to, že Tereza dělá takový ty, jak nazýváš prasárny, tak nějak okatě. Ale Pavla to je manipulátor (občas mi připadá, jak z nějaký sekty). A to je možná ještě horší. Protože nejhorší jsou v tomhle směru lidi s vyšším IQ a to zase Pavla asi je. Dokáže všem bulíkovat, jak moc jí zajímají holky od Petra, ale jde jí jenom o to Petra uhnat. A že psala na svým blogu, že se na ni obracejí mladí lidé se svými problémy a ona jim radí jako starší kamarádka – no svátost sama. A pak klidně napíše, že všechno dělá kvůli dovolený a ona Petra nechce, ale musí vyštvat Šárku…

1037
Motýlek
Reagovat

Liško v kurníku – /kurnikšopa zase nejde psát :-E/ tady už to jináč nebude, v probírání Pavly se musí jít až na dřeň, ohlodat až na kost…, někteří to tu už dobře ovládají…. Čeho je moc, toho je příliš, a opravdu už se mi to zajídá…
Mikeši, já jsem ještě nezažila diskutéra, který by tolikrát použil slovo -hloupý- a další urážky na ostatní diskutující… Koc i RadstaR jsou moc slušní na to, aby tě poslali někam…. S některýma tvýma názorama se dá souhlasit, ale opravdu se víc kontroluj…
Anjo – jen technická – „vyrazil vám trumfy z ruky“ ne karty… :-)

1038
okkvp
Reagovat

1023 : tak ti dík, teď si tu ode mne pes kůrku nevezme, že já radši nedržím ruce v lavoru s ledovou vodou ….

1039
koc
Reagovat

1037 – Motylku dekuji za zastani ale stejne mam pocit ze to jeho styl prispevku nezmeni :(
vetsina si zde uziva dikuzi na tema HSMT a potom jsou zde jedinci kteri tuto dikuzi pouzivaji pouze k napadani druhych a vnucovani svych teorii o muzich a pohledu na svet .. snazim se nereagovat a stejne jsem zminovan skoro v kazdem druhem prispevku M .. co k tomu autora vede vi pouze on sam .. mozna chce byt hlavnim kohoutem v kurniku ale nejde mu to .. jak by rekl klasik Horník – silnější pes mr.á

1040
Lenka
Reagovat

1039 koc

souhlasím s tebou!
taky se mi nelíbí ty útoky proti vám dvěma (+RadstaR), to by tady být nemělo!

1041
Motýlek
Reagovat

Koc – možná změní, možná nezmění, ale mně to vadí… Pořád chce nějaké uznání, nějaký souhlas, dokonce chce i nějakou legraci, a přitom celou diskuzi vede k rozkladu…. /nejde psát, hrozně mi to drhne…/

1042
anja
Reagovat

1037 Motýlka, on mi tím smazáním blogu vyrazil z ruky všecko :)) on mě tím jakože úplně dorazil, takže včil mi zbývá ohlodávat jen tu Pavlu :o)

1039 koc, Mikeš se v 1023 dost jasně vypisuje o své touze diskutovat zde o diskutérech, je pro něj podstatnější než diskuze o postavách v RS, což je jaksi už úplně mimo moje chápání a proto s ním na toto téma já diskutovat nejdu :)

ještě je řešení, že by zde na panáčkovi bylo založeno mimotéma, kde by byly rozebrány jednotlivé naše diskutující identity – to by byla prča, co myslíte? :DD otázkou je, kdo se toho projektu ujme a zrekapitujluje každého jednoho diskutéra do posledního chlupu:))

1043
Lenka
Reagovat

1039 koc

jestli jsem koukla dobře, ani jeden z vás na 985 nijak nereagoval /s výjimkou tvé poznámky, že to tady není o diskutérech, což podepisu/ a zase se do vás Mikesh/š do obou obul…

Mikesh/ši, to se mi nelíbí, napadat takhle ostatní, prakticky bezdůvodně a nepatří to sem!

A kdyby to aspoň bylo o něčem, co ti dva napsali tady, ale podpásovky na téma jejich inteligence atd, to sem fakt nepatří.

1044
koc
Reagovat

1040 – ja uz sem si pomalu zvykl .. jak me jmeno v textu neni tak ho ani nectu ;-) ja mu nemam za zle utoky na me .. s tim se smirim ale jeho vecne omilani ja sem chlap a vsici okolo (az na par osob) jsou hloupe pipiny .. i jeho oslovovani zen hranici s pohrdanim .. na kazdou pouziva zdrobnelin aby ukazal ze on je hodny dedcek ktery odpousti .. trosku mizogyn a nebo gynofob .. mozna mu pouze nerozumim ale to bych nebyl sam a tak porucha nebude na mem prijmaci

1045
Ajda
Reagovat

1041 Motýlek – nic nenaděláme, kdo nechce pochopit, nepochopí :-(
Mě fascinuje ta umanutost vlastní pravdou.

Napadání se dá vyřešit smazáním, pokud překročí míru únosnosti.

1046
koc
Reagovat

1042 – tak jako srhnuti povahovych rysu by bylo zajimave tema .. ale jen pro nezavisleho znalce kterej by se po precteni vsech textu nechal rovnou odezt za Chohcolouskem :)

1047
koc
Reagovat

1041 – nepis odpocivej .. zabal se a preckej to do jara :) to bude cesky farmar a ten te urcite zaujme :)

1048
Motýlek
Reagovat

1047 :-))) je to o nervy…. Slov. farmára sleduju, ten je jedinečný… Jestli mi půjde psát, tak se přidám… Jak se tam objevila ta v té červené „sukni“, tak jsem v první chvíli myslela, že je to nějaký transvestita…..:-)
Anjo – však víš, že jsem Pavlu kritizovala jako jedna z prvních, nešlo mi na rozum, co tam pohledává…. no nic, budu muset dát restart, nebo skončím u Choch. já,… :-/

1049
koc
Reagovat

1048 – s Bazingou a mareskou si budete rozumet .. potrebujou dalsi farmarku na spekulativni teorie :) novy pohled jim urcite doda dalsi energii

1050
okkvp
Reagovat

1039 koc, to neřeš (chtěla jsem ti to napsat už k tomu postu, co byl asi jen mou vidinou)

1051
koc
Reagovat

1050 – nebyl :) dokonce dva u kterych sem si udelal autocenzuru :)

1052
Ajda
Reagovat

1050 – nebyl to sen! já ho viděla taky a on se smazal sám :-)))

1053
okkvp
Reagovat

koc – jestli máš fičuru jak tu mazat, tak se kruci poděl alespoň s vetchou stařenou ! [:)))]

1054
koc
Reagovat

1053 – to je tajne .. pššš .. ale když napises par rekapu na nejaky vhodny porad tak ti to Sunicko prozradi ;-) když me to chytne a lidi to budou chtit tak budu po Ptacatech sepisovat i Malou farmu i kdyz je to chujovina .. stejne se bavim jak to ti dva ekofarmari vedou a cekam kdy je Jiskra sežere ;-)

1055
Mikesh
Reagovat

1043 – to je prostě tím, že nesleduješ nebo nevnímáš podpásovky těch dvou vykuků, kterými občas šperkují diskuzi. I nyní koc používá styl překrucování a podsouvání mi čehosi, co jsem neřekl a nemínil ani náhodou – když to dělají některé ženské, budiž, od chlapa je to prostě fuj.
Nemíním zde diskutovat o diskutérech, mluvím o tom, že když komentuji výroky či výpady zdejších diskutérů, kteří se vozí po jiných (byť i účastnících RS), tak najednou veškerá legranda končí a jsem za (v tom lepším případě) za „otravu“. Že by za sprosťáky mohli být oni/ony, to zjevně nikomu z vás nedochází.
A jestli se chceš podívat, jak ukázkově umí koc lhát, skoč si na diskuzi v článku „pozvání na sraz“, tam se fakt předvedl, že se i lidé mimo začali podivovat.

1056
RadstaR
Reagovat

Holky, diky za zastani, ale cokoliv na tohle tema psat je jako hazet perly svinim.
Je dost divny, ze takovou dobu tady sla diskuze bez vetsich problemu i kdyz se nekteri diskuteri neschodnou, ale jen pan kocicak musi nonstop mit nejake problemy i kdyz na nej clovek vubec nereaguje.

1057
Motýlek
Reagovat

Já se nepotřebuju nikde dívat… Já se nepotřebuju hádat… /zbytek až mi to půjde psát, každé písmeno naskakuje po minutě, to se nedá…/

1058
Lenka
Reagovat

1055 Mikesh/š

díky za odpověď – a odpovím po pravdě, že od minulého dílu, kdy jsem našla tuhle diskusi, tak ani od jednoho z chlapců :-)) jsem nepostřehla nic podpásového, neférového nebo urážlivého, taky nemám pocit, že by se po komkoliv vozili, ani jeden.

Jejich odpovědi spíš hodnotím jako vtipné, trefné, prostě s tím správným mužským nadhledem.

1059
RadstaR
Reagovat

Motýlek (1057): Nemela si problem s necim podobnym treba i u minuleho dilu, kdyz u neho bylo tolik prispevku ? Mozna to bude pomalym pocitacem, pripadne jestli ti na pocitaci nebezi neco, co ti bere vykon. Ja si zadnych problemu nevsimam.

1060
Mikesh
Reagovat

1045 – Hele, Ajdo, co kdybyste taky něco pochopili vy? Když už tedy nejste umanutí svým pašáctvím. A když už něco chceš mazat, pak se ujmi těch, které podsouvají ostatním nesmysly – příspěvek nad Tebou je takových kravin plný. Koc naprosto běžně dělá to, že mi vloží do úst hloupost, kterou si vymyslel a pak už to dál vydává za něco, co jsem někde řekl. Tak mé oslovování žen hraničí s pohrdáním ?? Na to přišel jak? Když mi někdo řekne „Mikešku“, mám se hned čertit? Podle koce bych zřejmě měl, mě to ale naopak potěší. A že bych měl ženy (dokonce všechny) za pipiny? To vzal kde? Arogantní je naopak on.

1061
Lenka
Reagovat

1055 Mikesh/š

P.S.
a co varianta, že když ti tady někdo tak vadí, že ho prostě ve svých komentářích vynecháš? vždyť ti kluci na tebe prakticky vůbec nereagují – tak proč to neudělat stejně? :-))

zatím to na mě dělá dojem, že ti tady vadí chlapi… ale je to jen můj dojem…

s výjimkou jedinou, a tou je BB – ale proti tomu se nic napsat asi nedá, protože je bezkonkurenčně nej ve svých glosách, bonmotech..

a určitě bys nechtěl mít punc chlapa, kterému tady vadí jiní chlapi a chtěl by být sám mezi pipinama :-))

zdůrazňuji, že vše napsané nemyslím nijak konfrontačně, naopak… :-))

1062
Ajda
Reagovat

1060 – nejsi nějak vztahovačný? To je snad moje vlastnost :-)

Mazání bylo myšleno všeobecně a všeobecně je známo, že vulgarita se maže, takže pokud k ní sklouzneš, což dost pochybuji, budeš odmáznut. To platí i pro ostatní, ale tuto řadu je klid – klepu, minule to bylo horší.
Jen to neustálé osočování je zbytečné, jsi na ně vysazený a zacházíš zbytečně do urážek, což tobě ani nedochází, protože máš svůj úhel pohledu, někteří mají jiný, stačí nereagovat, ale to už jsme zase na začátku.

1063
Lantana
Reagovat

RadstaR (1056) – „je to marný, je to marný, je to marný“, já už to Mikešovo „one man show“ ignoruji. Je vlastně spíš smutné, když někdo svoji potřebu filozofovat a prezentovat svoji „moudrou pravdu“ ukájí v diskusi, která je v podstatě z 90% o zábavě a odreagování se.

Je mi líto, Mikeši, ale ač jsem dříve občas s něčím i souhlasila, v poslední době už jsou to nudné „egolitanie“. S věkem se to nejspíš bude zhoršovat.

1064
jenkaa
Reagovat

1060……to vzal kde“……..:-))))))
Kde asi, tve prvni, kdyz si navstivil damu, si vyrknul to, co ted popiras:-))))

Je to tu svanda:-)))

1065
okkvp
Reagovat

aha, já to naprosto nechápala a ono to budou asi hlavně nějaká polosoukromá bebíčka (dohledávat to a louskat kdo co tedy nebudu). Tož ale nezahojené rány je dobré si neškrábat, jinak se nezahojí.

1066
Kačka
Reagovat

(1030)Prochor
To je pěkná nabídka,ale nemyslím si,že bych to zvládla :-))
Nejsem ani z daleka tak dobrá jako Ajda či SUNíčko :-( A pak nevím,jak na tom budu v době vysílání časově :-(

1067
Prochor
Reagovat

1066 Přeci Kačko už víš, že mně nemůžeš brát úplně vážně. A za b) víš, že na tebe trpím skoro jako RAINMEN:-) Ale každopádně by to chtělo schopného glosátora protože z Farnára začínám mít mindrák.

1068
alca
Reagovat

Proc mindrak? vinna muska te neinspiruje?

1069
Prochor
Reagovat

(1068) Vinná uška aka chca cha Kleopatra už je venku. A jestli mi vyloučí ještě SBS kárku, tak mně naštvou. To je teď moje jediná favoritka.

1070
Míša
Reagovat

Prochore, neřikej, že Zuza „damlentomukdosiřeknebosuhambliva“ tě nechává chladným …

1071
Bobby Brown
Reagovat

Hm, je zajímavé, jak je Panáček odsuzován za to, že je to tu zlé a zákeřné – a to vlastně jen kvůli nevůli k jedné osobě z HSTM. Jsem se byl kouknout na iPrimu a tam se to řeže hlava nehlava, střídavě u různých aktérů. A ticho po pěšině…
A stejně je to divnej panáček tenhle Panáček. ;-)

1072
kanárek
Reagovat

BB- Pavla sem, Pavla tam….fakt je to už nuda číst, skoro stejně jako ty pitomé helmy. Proto jsem taky šla sem, bylo to dřív zábavné. Kdybych chtěla číst řežby, čtu si diskuse pod politickými články.

1073
Míša
Reagovat

1072 – jasné, skrzevá Pavlu a grafomana jsme vůbec nestihli pořádně rozebrat Pačesovo trenky … stále ještě jsem se nerozhodla, jestli by slipy nebyly v jeho případě lepší … každopádně nejbrutálnější by byly tanga … dokonce mám dojem, že Jarda špatnou volbou prádla promrhal svou životní šanci …

1074
Lenka
Reagovat

1073 Míša

:-))
tak dlouho jsi tu nebyla a přijdeš a odrovnáš s Jardou a tangama … Míšo, to mi nedělej :-))

1075
kanárek
Reagovat

1073 Míša- ale Bára ho měla k sobě obličejem, ten rypouší poleh tudíž mohla vidět až teď, takže pokud si ho nááhodou vybrala, trencle by mu to nezkazily.

1076
kanárek
Reagovat

Aha, já to pochopila až teď, jdu radši spát :-). Tanga, brrr..a co vavřínový list?

1077
anja
Reagovat

1073 Míša, no Pačes byl v tom díle k sežrání celý :)) mne zaujaly nejen jeho věhlasné treenky. ale i jeho podbradek, kerý se mu jakýmsi zázrakem přírody přestěhoval na opačnou stranu hlavy – jakože dozadu… na té fotce je dobře vidět jak se mu ten podhlavník rýhuje :)

1078
anja
Reagovat

1071 cítím, že jsi poněkud znechucen, Bobby….

na iprimě mi to přijde takové podivně nelogické to uvažování některých komentujících – mají tam za bernou minci např. i to, že má někdo profil na lide.cz od roku 2008

1079
Bobby Brown
Reagovat

1078 anja:
:-) Stačí si pustit oblíbený koncert a člověk se uvolní od celého dne, natož od diskuzí. Před spaním dobrá věc.

1080
okkvp
Reagovat

Býčí šíje … mně ty trenky přijdou docela dobrý …. ale netřeba si dělat vrásky, já ještě pamatuju pánské plavky adamky

1081
Misha
Reagovat

Tak co se plavek týče, tak panu Pačesovi bych doporučila plavky značky „Rozmarné léto“ … Myslím, že v těch by musel chytit za srdíčko kohokoliv … co se týče spodního prádla, tak bych to nakonec viděla např. na jednobarevné trenky či boxerky se silnými svislými pruhy po stranách, které by opticky zužovaly zadní část … samozřejmě by to nebylo úplně optimální, ale trochu by to určo pomohlo … k optimálnímu výsledku by pomohl např. běh, cyklistika, nějaké to posilování a thááák … a nejzaručenějším prostředkem na efektní dotvarování pánské zadnice jsou prý pravidelné kopulační pohyby …

1082
Bobby Brown
Reagovat

1081 – kopulační pohyby jsou dobré na zpevnění svalů pánevního dna

1083
Bobby Brown
Reagovat

OT pro Mikeše:
Neměl jsi příspěvek na Deniku cz ke článku „Smrti na přejezdu může zabránit bílá čára“, pod nickem zlýMikeš?
Docela jsem se nasmál a souhlasím.

1084
koc
Reagovat

23.11.1897 – Andrew Jackson Beard si nechává patentovat ořezávátko. 1867 – Alfred Nobel získal patent na dynamit.

1085
Misha
Reagovat

1082 – no to samozřejmě také :o)))

1086
Bobby Brown
Reagovat

1085 – Já jen, abychom ten fitness koutek měli v cajku. Třeba to dnes někoho inspiruje.

1087
Misha
Reagovat

1086 – víc hlav víc ví a s takhle úžasným výzkumným kolektivem prostě neponecháme nic náhodě … resp. neopomineme sebemenší detail – super.

1088
Kačka
Reagovat

(1087)Misha
no koukám,že vám skutečně nic neunikne :-D

1089
Bobby Brown
Reagovat

1087 – Tak tak. Možná by to mohlo pomoct i některým párům. Místo „já bych měl chuť“ a „dnes se mi nechce, bolí mě hlava“, tak by se to dalo pojmout přes fitness. Na to ženy v dnešní moderní době slyší.
Takže pro pány rada: „Miláčku, mohla bys mi dneska dělat sparingpartnera při procvičování hýžďového svalstva a pánevního dna?“. „Jistě broučku, když to bereš takhle… Jsem ráda, že na sobě pracuješ“. – spokojenost na obou dvou stranách.

1090
RadstaR
Reagovat

K rekapu jsem pridal druhou upoutavku na dalsi dil.

1091
Kája
Reagovat

PPN promazala všechny negativní ohlasy, nechala si jen ty oslavné :-DDD

1092
koc
Reagovat

1090 – cipak jsou to zada ? Jindrisky a nebo Andrey ? ;-)
1091 – kdyz mas spinave auto nebo nadobi take je ocistis :)

1093
Kája
Reagovat

1092 Pravda .-)
Myslím, že Jindřišky, podle vlasů…

1094
Kačka
Reagovat

(1089)BB
budu muset vyzkoušet :-D

(1091)Kája
to je ale velká škoda :-( Zrovna,když jsem si tam chtěla udělat takovou malou poobědovou „čtenářskou“pauzu :-D

1095
gabisollis
Reagovat

ahojky vsem:-)))ja myslim ze je to Bara.teda jeji zada.:-)uzavreme sazky?:-)

1096
koc
Reagovat

1095 – jasne .. sazka zni Bara .. ja rikam ne co nabidnes ?

1097
gabisollis
Reagovat

:-))a koho tipujes?to musim jeste promyslet!:-)

1098
koc
Reagovat

1097 – ted jde o tvoji sazku .. ty ses chtela vsadit ze je to Bara ;-) neco navrhni a ja dam protisazku

1099
Kačka
Reagovat

100% je to Bára :-D

1100
RadstaR
Reagovat

Kačka (1099): :-O

1101
gabisollis
Reagovat

joooooo tak uz dva jedna!:-)))koc dej mi cas unahleny rozhodnuti neni nic moc!:-)))Kacko pomoz mi!:-)

1102
Ajda
Reagovat

Podle koupelny a hraček je to opravdu Bára :-)

1103
gabisollis
Reagovat

ja to tipovala podle vlasu.Jindra je ma jiny.

1104
koc
Reagovat

nee je to Bary koupelka :( uz nic

1105
gabisollis
Reagovat

sakra jsem mohla vyhrat!::-)))

1106
koc
Reagovat

ted sem prklikal minuly dil a hledal zabery z koupelky :) stejne kachle :)

1107
gabisollis
Reagovat

koc-ty jsi silenec!:-)))ja zkoukla trikrat tu rychlou ukazku a bylo to!:-)

1108
Kačka
Reagovat

(1101)Gabisollis
a s čím mám pomoci? Ať si zvolíš jakoukoiliv výhru,už teď jí máš 100% v kapse :-D Tak šup,než si to koc rozmyslí :-D

Ajda,podle hraček soudit nemůžeš,Bára, Andrea i Jindřiška mají nějaké to dítko ještě ve věku,že kachnička v koupelně nerozhoduje :-D

1109
gabisollis
Reagovat

Kacko uz je to odpiskano!byla jsem pomala ale my mely pravdu tak alespon to!:-)

1110
Kačka
Reagovat

Hmmmm a je po sázce :-D

1111
Bobby Brown
Reagovat

Já to musel zkouknout pětkrát, než jsem pochopil, o jakých zádech se to bavíte. No jo, divočáci holt mají lepší čich než zrak.

1112
koc
Reagovat

1109 – a to ja uz mel sazku pripravenou ..prohra by byla pro oba potupna :D

1113
Ajda
Reagovat

1108 – Kačko, ale můžu!!!!
Pokud totiž vidíš díl tolikrát co já, tak ti hned blikne – koupelna Báry (kachnička, kosmetika v rohu nahoře) – minulý díl – česání před příchodem tatínků. V rekapu jsem to shrnula, že Bára nachystala byt i sebe :-))

1114
koc
Reagovat

gabisollis – ani nechtej vedet co to melo byt :D

1115
Mikesh
Reagovat

1083 – BB ne, noviny nečtu, na to jsem v nich dlouho pracoval, takže ani nechodím na diskuze k nim.

1116
gabisollis
Reagovat

Koc-tak me taky lecos napadalo,ale radsi si to nechame pro sebe!:-))))))BB-a co jsi vycenichal?:-)

1117
koc
Reagovat

1116 – no stejne to vyslepicim :D je to tak zabavne ze mi to neda .. kdybs prohrala tak bys musela od ctvrtka kazdy den chvalit Pavlu (jednim prispevkem) a kdybych prohral ja tak bych musel kazdy den pochvalit Mikese ;-)

1118
Bobby Brown
Reagovat

1116 – Coby, fitness objekt v koupelce.

1119
Bobby Brown
Reagovat

1115 Mikeš – OK

1120
gabisollis
Reagovat

:-DDDDDDDDDtak to je bomba!stejne myslenky!!

1121
RadstaR
Reagovat

koc (1117): Tak to by bylo hodne kruty :D

1122
Kačka
Reagovat

(1113)Ajda
jéžiš,jsem se lekla těch vykřičníků :-D
No je fakt,že na to nekoukám,tolikrát,ale stačila mi ta vteřina,když jí padaly ty vlasy dolů :-D

1123
Pavleek
Reagovat

Ahoj lidi. Chystá se HSMT 4? Nemáte nějaké info? A jak vypadá sledovanost této řady? Díky moc za vaše odpovědi.

1124
Kačka
Reagovat

koc (1117)
kruté ale excelentní :-D

1125
gabisollis
Reagovat

pavleek chces se tam prihlasit?to te neodradila ta diskuze?prej jsme tu kruty.:-))))

1126
Mikesh
Reagovat

1091 – takže tam zbyli jen anja a Bobby Bwown ?????

1127
Kačka
Reagovat

(1123)Pavleek
jéééééžiš nestraš :-D

1128
gabisollis
Reagovat

koc ale musim uznat ze jsem mela krutejsi myslenky!:-)))ne jen jeden prispevek za den!!:-DDD

1129
Ajda
Reagovat

1123 – zatím asi nechystá, to už by běžely upoutávky na casting

1130
Pavleek
Reagovat

Ne, nechystám, my to se ženou sledujeme a docela se bavíme. Tak mi jen šlo o to, poptat se vás, zkušenějších „Panáčků“ na to, jestli nevíte něco o té sledovanosti. PS:Na Báru jsem dost hubený, jinak bych se přihlásil :)))

1131
Bobby Brown
Reagovat

1126 Mikeš:
Bobby Brown těžko, protože nikde jinde HSTM než na Panáčkovi nekomentoval.

1132
Ajda
Reagovat

1130 – Sledovanost – v první pětce 15+ minulý týden tato RS nebyla

1133
gabisollis
Reagovat

pavleek-jeste ze tak protoze dalsi manzelku by uz chudak Bara nemusela vydychat!:-)

1134
Mikesh
Reagovat

1131 – no jo, ale Tvůj příspěvek tak je, byť jen překopírovaný

1135
Pavleek
Reagovat

Už jsem se bál, že to sledujeme sami :)
Mrknu se na toho SK Farmára, prý to není špatný.

1136
Bobby Brown
Reagovat

1134 Mikeš:
Jo ty myslíš tohle. Já to pochopil tak, že promazala diskuzní příspěvky k článkům. Ona to tam někde psala, že jí to od provozovatele nedá více jak 100 příspěvků na blog, tak musí promazávat. Tak holt dělá selekci, no. Třeba toto mne osobně nijak netrápí. Asi proto, že jsem tam nijak nediskutoval. Pokud je to jak píše, tak se nedá nic dělat. Je sice otázkou, proč postupně nemaže starší příspěvky, ale co už.

1137
Mikesh
Reagovat

1136 Bobby:
já to tam nijak neprobíral, ale mám pocit, že to tak udělala; prostě smázla prvních 50 příspěvků. Jestli promazávala samotnou diskuzi – je to možný; měla tam pár pitomých dotazů a možná neunesla kritiku a vůbec ten nápor z Panáčka, tedy pokud jej čte. Asi ano, protože těch pár nega příspěvků ji asi těžko mohlo rozhodit, převažují tam totiž příspěvky kladné. Zde mazat nemůže – a že ji tady natírali v rámci toho, co považují za legraci, dost hnusně, tak aspoň maže ty nejapnosti u sebe.

1138
anja
Reagovat

1135 Pavleek, ahoj :) a doufám, že se nezapomeneš podělit s námi i o své dojmy

1137 ach ano, Pavla zametala :DDD celkem jsem s tím i počítala

1139
vapol
Reagovat

1078 anja – no nejen komentáře jsou zvláštní (sám mám profil od r.2002 a nechápu jeho vliv na mou účast),ale teď jsem se pobavil,když jsem si přečetl ke komu pojede Bára na návštěvu…
Kontrolní otázka: kdo si myslíte že Bára navštíví Jardu a Zdeňka? :-) Tak snad ten třetí bude pro Vás překvapení.

1130 Pavleek – jéé to jsi se měl přihlásit, Bára miluje hubený a ženatýýý :-)

1140
Lenka
Reagovat

1139 vapol

těžká otázka – těžko tipnout, koho pošle Bára pryč a kdo bude ten třetí, kam pojede…
Michal nebo Marek, ale víc už netipnu

1141
Lenka
Reagovat

1139 vapol

Michal v upoutávce slzí, ale kdo ví, jestli štěstím nebo smutkem :-)) – no nevím, nevím..

1142
Míša
Reagovat

K Milanovi? :o)

1143
Bobby Brown
Reagovat

Takže třetí borec, ke kterému přijede Bára, bude vapol.
Když překvápko, tak pořádný!

1144
RadstaR
Reagovat

Hehehehe. JJ urcite to bude Vapol :D

1145
vapol
Reagovat

teda tady se fakt nic neutají :D

1146
Bobby Brown
Reagovat

To říkám, divočáci možná blbě vidí, ale čuch máme donbrý. A já tady čichám nějakou čertovinu.

1147
evka
Reagovat

Mně se nejvíc líbí Michal, je fajn.

1148
Prochor
Reagovat

(1070) Zuza mně nechává chladným. Není divu, že když od rána chlastá tak se pak vrhá na každého myslivce, který zabloudí kolem farmy nevěrnice volaká.
Jinak už se těším na další napínavé boje o maringotku.

1149
Bobby Brown
Reagovat

1147 – Michal je sice fajn, ale mně se z té skupiny stejně nejvíc líbí Bára.

1150
Bobby Brown
Reagovat

1148 – jj, Ing. Zuzana – sen každého houbaře.

1151
evka
Reagovat

1149 A proč zrovna Bára?

1152
Bobby Brown
Reagovat

1151
:-D evko, protože Bobby Brown

… ne, promiň, to se nedá rozumově vysvětlit

1153
evka
Reagovat

No, no, tak složitý to snad být nemůže, že?

1154
anja
Reagovat

mně se nejvíc líbí Maťo ^..^

1155
vapol
Reagovat

BB ty divočáku měl jsi jít na sraz a Báře se dvořit osobně, teda pokud ten její „tajný“ není nějaký bouchač :-)

1156
Bobby Brown
Reagovat

a mně zase doktorka Lisa Cuddyová

1157
Bobby Brown
Reagovat

1155 – jé, kéž by byl, dali bychom slovo

Neblázni, to já jsem hrdina takhle na internetu. V reálu bych byl jak Rajesh Koothrappali z The Big Bang Theory. Leda že by ses ujal role tlumočníka coby Howard Wolowitz. A nebo bych se musel opít.

1158
Bobby Brown
Reagovat

1153 evka:
není, evko, to nebylo nic na tebe, opravdu…

1159
vapol
Reagovat

1157 – hele to by šlo,já bych tlumočil než se opijeme a pak by jsi tlumočil na oplátku ty :-) I když vlastně teď si vzpomínám že Baruš nemá k dobrému pití odpor,tak by to šlo i bez tlumočení :D

1160
Bobby Brown
Reagovat

1159 – OK, beru tě za slovo a na příštím srazu to prubnem!
To bude mazec…
Ty jsi vyfasoval od anji jaké zvířátko?

1161
evka
Reagovat

Tak já si počkám, až mi to ujasníš, času máme habaděj…

1162
Bobby Brown
Reagovat

1161 – evko… nemuč mě

1163
evka
Reagovat

Směju se, tak nedělej tajnosti. Já nemám ráda, když někdo něco nakousne a pak neví…

1164
evka
Reagovat

Už tě nebudu trápit, neboj a přeji prima večer.

1165
Bobby Brown
Reagovat

1163 evka:
Já přece nic nenakousl – to bylo celý. Hele, evko, nedělej si ze mě (_|_) .
A nesměj se mi, budu koktat.

1166
anja
Reagovat

1160 ještě nevyfasoval, hned vyfasuje
//počki přemýýšlím….//
?
?
.
.
.
*
!

u vapola jsem se rozhodla podle vizáže, vapol bude bobr :o)

1167
vapol
Reagovat

1160 – tak to bude mazec!
Os Anji myslím zatím nic,ale zrovna teď jsem koukal na mail a tam jsem byl nazván medvídkem…..jen raději nezkoumám jak to bylo myšleno :D

1168
vapol
Reagovat

bobr jo….to jako že vypadám jako p….no raději nic :-)

1169
Bobby Brown
Reagovat

1166 anja:

:-D no tak to je mazec, chudák vapol. Ale zase je chráněný. ;-)

Když už jsme u toho, proč já divočák a ne třeba malý, roztomilý, angorský králíček?

1170
vapol
Reagovat

1169 – chráněný jo…je nemusím…stop bobrům :)

1171
Bobby Brown
Reagovat

1170 – Aha, ty razíš to heslo „Zabij bobra, zachráníš strom“.
To nevím, co s tím teď anja provede.

1172
vapol
Reagovat

no předpokládám že napíše že ty jsi divočák a já prase :D

1173
Bobby Brown
Reagovat

1172 – :-D

1174
RadstaR
Reagovat

prase uz je obsazeno :D

1175
vapol
Reagovat

to není Panáček,to je ZOO :D

1176
Bobby Brown
Reagovat

1175 – Proto se tady cítím dobře. ;-)

1174 – No to jsem vyfásnul já. Ale prasata jsou docela dost inteligentní zvířata, silná a kňouři jsou solitéři, takže to docela i sedlo. :-)

1177
Míša
Reagovat

1176 – a umí hledat lanýže a navíc už jsou vyšlechtěny speciální miniaturní druhy jako mazlíčci do paneláku … takoví holí angoráčci …
Jen ta zabijačka je pak trochu taková … chudá … jednohubková

1170 – takže spíš lovec bobříků?

1178
vapol
Reagovat

tak to abych nastudoval jaké vlastnosti má hen ten bobr :-)

1179
vapol
Reagovat

1170 – já nelovec,já skoropanic ;-)

1180
anja
Reagovat

no totok ! :))) vapol, tobě se bobřík nelíbí? :o) dyť je to loztomilééé zvířřáátkooo!!!

1181
vapol
Reagovat

1180 – tak jsem se dočetl: Bobr evropský má tělo porostlé hustou tmavě hnědou srstí, která jej výborně chrání před chladnou vodou i díky zvláštní žláze vylučující tekutinu, která srst výborně impregnuje. Pro toto zvíře je typický huňatý placatý ocas, široký až 16 centimetrů a výrazné sytě oranžové řezáky.
Tak nevím zda si mám jít prohlédnout řezáky,nebo změřit ocas :-)
Ale Anjo jinak díky,mohl jsem dopadnout hůře :D

1182
Bobby Brown
Reagovat

1177 Míša:
Jo, já jsem vlastně takový domácí mazlík na 5, resp. na 7.

1183
anja
Reagovat

1181 široký 16 cm? jaaj, neuvěřitelné :))

to jsem ráda, že se ti v bobřím kožušku líbí a že neodmlouváš a že jsi rád, já jsem za hyenu taky ráda, akorát jsem konsternována z toho jak mají hyeny složité rozmnožování – prý jsou hyeny taková odbočka v evoluci :)

1184
Prochor
Reagovat

Vhledem k tomu že se chystáte lovit bobříky to konverguje spíš k založení klubu Rychlých šípů. Otázka je, kdo si střihne Mirka Dušína.

A co na to Jan Tleskač? – Na létající kolo nezapomenout přilbu!!!

Pro milovníky FHŽ odkaz na krasokoutek vinné mušky:
Vinná muška

1185
kanárek
Reagovat

1184- Není to směšné- opět jí dali outfit bez flitrů- to je fopa :-(

1186
Misha
Reagovat

1185 – klíd, oni jen experimentujou

Tak Jarda svýma trenclama přece jen Báru zaujal http://www.iprima.cz/hstm/novinky/pletky

1187
kanárek
Reagovat

Musím říct, že zatím všechny domovy účastníků HSTM byly moc pěkné. Zvlášť sledování Farmára tento dojem umocňuje. Dokonce i zabordelený Petrův domeček vypadá ve srovnání s pastouškami luxusně. Suť se holt odklidí, na všech stěnách se vyrobí skříně až do vrchu a je tam jak na zámku. Takovej detail jako elektřina zatím provizorně přivedená od souseda….hlavně, že byla, že?

1188
kanárek
Reagovat

Misha- a je po překvapení. Vždyť oni tam všechno napsali :-(

1189
kanárek
Reagovat

No zrovna na pana Pačesa se mi dívat nechce. Zvlášť někde na pláži. To jsem teda hnusná.

1190
Misha
Reagovat

Kanárku nebój, porád můžem špekulovat nad tím třetím … Osobně bych to viděla na Milana, Michala nebo marka :o)

1191
Misha
Reagovat

Oprava – Marka

O pláži zatím není řeč, teď si tři tatínci pozvou Báru k sobě :o)

1192
kanárek
Reagovat

Nejsi ty Misho náhodou vědma?:-)

1193
Misha
Reagovat

1192 – Teprvá se to učím – beru si mustr z „Volejte věštce“ :o)

1194
koc
Reagovat

24.11.1859 – Charles Darwin publikoval O původu druhů (The Origin of Species), 1991 –zemřel Freddie Mercury (* 5. září 1946)

1195
koc
Reagovat

dnes vyjimecne i umrti ale u teto hvezdy mi to jiste odpustite

1196
Misha
Reagovat

1194 – No jo, proto poslední týden ujíždím na Freddie Mercury Tribute Concert … úplně mě bere Bowie s Lennox při Under Pressure
Soráč za OT

1197
koc
Reagovat

OT – 1196 – stahni si soundtrack k serialu Life on Mars .. doporucuji

1198
Misha
Reagovat

197 – ok, dík :o)

1200
anja
Reagovat

1195 jo no, dneska držím smutek, svíčky hoří

1201
anja
Reagovat

1199 koci, divím se aji ušima, jak takovou informaci, na kterou stačilo petrově dceři pár slov, Blesk dokáže natáhnout do dlouhéha a patřičně dramatického článku

1202
koc
Reagovat

1201 – že jo :) trosku mi to pripomina tebe a tve elaboraty :D

1203
koc
Reagovat

i když ti priznavam ze jich posledni dobou moc nejni :)

1204
anja
Reagovat

1203 dočkej času jako husa klasu, nechval dne před večerem, potrefená husa se vždycky ozve :)

1205
koc
Reagovat

uff .. už sem mel strach jestli jsi se neudusila svíčkou kterou jsi ve vzteku nakousla :D jak mi spadl kamen ze srdicka

1206
anja
Reagovat

1205 koci, vztek? co to je? :)

1207
koc
Reagovat

1206 – to je ten okamzik kdyz vidis nahatejho tlusteho muze a nebo zenu a napadne te myslenak ze by meli zhubnout a obleci se ;-)

1208
Misha
Reagovat

1207 – Ale to přece není vztek, to je jen hnus a odpor … :o)

1209
lála
Reagovat

1208 příspěvků???

to už asi nedoženu …. :((

1210
anja
Reagovat

1208 Koci, tak spoustu nahatých tlustých chlapů a ženských jsem naposledy viděla v srpnu v tom tropical islands v německu, jak jsme byli „po stopách Evičky“ :) a napadlo mě jediné – sundat si brýle a zavřít oči :)

1211
koc
Reagovat

1210 – myslis ze by to pomohlo ? a nahatí ? to ste museli navstivit nejakou nam utajenou sekci :)

1212
anja
Reagovat

1211 byl jsi i v té lázeňské části? před saunama a kolem vířivek se jich tam naháčů válelo dost :)

1213
koc
Reagovat

1212 – takze tve kriticke oko nemajici rado nahate a silnejsi melo sok? :) neco podobneho jako kdyz Bara zjistila ze je Jarda jako trochu zenaty :)

1214
anja
Reagovat

1213 koci :DDD moje oko má rádo nahaté, ale musí to být i hezké a relativně mladé, chápeš :DD……. že ty chceš se mnou probírat zas ten nudismus :DDD

1215
koc
Reagovat

1214 – nee :) o tom uz sem slysel dosti abych vedel ze zmenit tvuj pohled na toto nelze :(

1216
koc
Reagovat

25.11.1888 – Vydán Ottův slovník naučný, 1915 – Albert Einstein předložil konečnou verzi gravitačního zákona, známého jako obecná teorie relativity a Bedřich Hrozný oznamuje, že se mu podařilo rozluštit klínové písmo.

1217
Ela
Reagovat

Anjo, Koci, co říkáte na Pačesovo bílé trenky? Já umírám… Chudák Bára:-)

Přidat komentář