Panáček v reality show

Veselé a zdravé: 50% sleva na respirátory GOOD MASK pouze dnes

15. Prosinec 2020 | napsal(a): | reality show: O serveru

GOOD MASK respirátor k Vánocům

Děkuji za těch skutečně pár autorů Panáčka v RS, kteří sem i po těch letech ještě pravidelně píší a zároveň i vám, čtenářům, že nás stále i nadále čtete a slušně v komentářích diskutujete. Do nadcházejícího roku nelze popřát nic jiného než zdraví. Po tom odcházejícím roce, který nejednou díky naši vládě působil jako hodně špatně napsaná reality show, není lepšího přání, než ať to i nadále všichni zvládneme ve zdraví. A aby se to lépe zvládalo, zůstat zdráv, máme pro vás …

Dárek: slevový kód na respirátory GOOD MASK FFP2

A aby se to lépe zvládalo, zůstat zdráv, máme pro vás slevový kód na české respirátory, české výroby značky GOOD MASK. Slevový kód je dtest a platí do dnešní půlnoci, tj. do 23:59 15. 12. Slevový kód vám zlevní respirátor o 50 % !!! Tak nepropásněte možnost, jak levně pořídit kvalitní respirátory třídy FFP2 na ochranu svou nebo své rodiny. Jak říkal ministr Blatný, není lepší dárek pod letošní stromek než respirátory :-)

Tak nakupovat respirátory s 50% slevou pod vánoční stromek můžete na webu DiaLekarna.cz, který provozuje stejná firma jako výrobu roušek a respirátorů značky GoodMask.

Užijte si konec roku s rodinou a brzy se těšíme zpět u nějakých kvalitních reality show.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

O serveru

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
okkvp
Reagovat

Suníčko, do nového roku zdraví a sílu

2
bobina
Reagovat

Děkuji za tip, už je mám doma. Hezké svátky bez kapříka z Bečvy a špejle v nose.

Přidat komentář