Panáček v reality show

Na nože, kdo získá titul Superšéf a 1 milion korun?

7. Září 2010 | napsal(a): | reality show: Na nože!

[singlepic id=883 w=420]

Sledovanost prvního dílu Na nože 696 000 diváků, nejspíše v 15+, to článek na Novinky.cz neříká.

Zítra bude večer těžká volba, u kterého televizního programu zůstat. Na jednom bude reprezentační fotbal, na jiném první díl nové série Krotitelů dluhů a na Primě začne zcela nový gastro pořad Na nože, řekněme, taková odlehčená, nelicencovaná verze známé Pekelné kuchyně (Hell’s Kitchen) a nebo taky něčeho zcela jiného :), kde si to rozdá 40 kuchtíků amatérů i profesionálů, aby se z nich vylouplo závěrečných 12 finalistů.

Hlavní kati: 3 gastro experti

Hlavní slovo v Na nože bude mít trojice katů. Zdeněk Pohlreich, dále majitel Pražského kulinářského institutu Roman Vaněk a autorka kuchařek Eva Filipová. Jejich úkol je jasný, nejen vybrat Superšéfa a vítěze 1 milionu korn, ale také rehabilitovat českou kuchyni.

Startovní pole na úvod, 40 kuchařů a kuchařek

Do Na nože se mohl přihlásit kdokoliv, kdo si myslel, že jeho umění vařit patří mezi vyjímečné, zkrátka, že má talent na vaření a dokáže navíc pracovat pod stresem a takem.

Na nože, první úkol: krájení cibule a mrkve

Na start prvního výběrového kola se postaví čtyřicítka kuchařů. O postupu do semifinále rozhodne nejdříve zdánlivá maličkost – krájení cibule a mrkve. Úkol od Zdeňka Pohlreicha zní totiž jasně – nakrájet cibuli jednou na tenké proužky a jednou na kostičky. Mrkev pak nakrájet takzvaně na julienne. Kdo v krájecím úkolu uspěje, tomu poklepe obávaný šéf na rameno, polovina se ale šéfova uznání nedočká a ze soutěže vypadne. Nože jsou navíc velké a ostré. Náplastí je však naštěstí dost!


Na nože, druhý úkol: uvařte a ať nám to chutná

V prvním díle Na nože se vybere 12 finalistů. Zbývajících 8 adeptů vypadne na úkolu uvařit ve 4 členných týmech jídlo, které umí nejlépe a to za hodinu, včetně úklidu.

Na nože online video (1. díl)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Na nože!

Diskuze k článku

Počet komentářů: 94
1
Honzad
Reagovat

Bude o tomto pořadu teda psát Pattrick? Ne že bych nebyl se SUNíčkem spokojený,… ;)

Reagovat

Honzad, přemýšlím, jak víš, že jsem ho oslovil :) Ale jinak je to na něm, prostor tu má, tak se uvidí, co pošle. Já se určitě budu těšit.

3
Daniel
Reagovat

Ja bych rekl, ze podle ukazek, se spis bude jednat o porad, ktery je velmi podobny poradu Masterchef, ve kterem taktez exceluje Gordon Ramsey. Minimalne krajeni cibule, vareni a vybirani lidi je uplne stejne…Teda aspon co jsem se docetl zde a videl v ukazkach…

4
Honzad
Reagovat

SUNíčko: Pattrick někde psal, že se na tu show těší a ty jsi na to hned reagoval :) A navíc, známe se, tak vím, že se na to fakt těší :D

Reagovat

Honzad, tak mu dolij sebedůvěry, že na brilantní pravopis si tady na Panáčkovi v reality show nehrajeme :)) I já píši s chybama :)

6
Pavleek
Reagovat

SPAMMEŘI útočí na TM!!!! Mrkněte se na to, za 1 minutu cca 30 lidí, kterým se TM líbí… Zítra kolem 06:00 překročí TM 50 000 lidí na FB.

Reagovat

Pavleek a proč to píšeš sem? A není to jedno? Z banalit děláš důležité věci, tak holt nějaká FB skupina má o pár tisíc více než jiná. Na základě toho se televizní reklama neprodává.

8
Maxx
Reagovat

Jéé díky, že jste mi to připomněli, už jsem na ten pořad málem zapomněl, po všech těch Talentech a Čápech! No já se určitě podívám na fotbal, ale díky vám si nezapomenu novinku Zdéni Pohlreicha nahrát. Jinak s tou TM na FB, je to humus co dělá Nova, určitě si i na CSFD postupně nakliká vyšší procenta, hodí pak všechna svá nefér vítězství do svých podplacených bulvárů a hle, český divák najednou uvidí, že je Telemánie ve všem nejlepší a že je tedy asi lepší než ten Talent, ke kterému se teď Češi konečně přiklánějí víc a víc. Asi to je reakce, jak včera byla ve VIP zprávách ta reportáž, kde lidi říkali, že Talent je bomba a Mánie na nic a ani bych se nedivil, kdyby Nova chtěla vrátit úder. Škoda jen, že neumí útočit čistě a svými zbraněmi, ale jen podvody a falešnými profily na FB. Ok, ale to je mimo téma, takže zítra to bude jednoznačně na Nože (Česko – Litva a pak ze záznamu Zdéňa).

Reagovat

Maxx: jak jsi mohl zapomenout? :-D To je jediný podzimní pořad na který se těším :-D

10
Pattrick
Reagovat

Je to těžké, ani tak o pravopis mi nejde, jako spíš o to, jak psát o tom dílu = ), zkušenosti nulové.. Taky bych si asi ten díl nevychutnal, tak jako, kdybych si nemusel všímat všech drobností :)

11
koc
Reagovat

myslim že Zdenda je zaruka kvality a nudit bychoom se nemuseli ;-)

12
Pattrick
Reagovat

jj, vypadá to na kopii Masterchef, mě ani nenapadlo :)

Reagovat

Pattricku, Danieli, je jasné proč o Na nože nemohu psát já, o gastro show vím evidentně prd, že existuje nějaký formát Masterchef ani netuším :)

14
Pattrick
Reagovat

Já také nejsem znalec, pouze fanda Gordona =P

15
Ifa
Reagovat

Zdendaaa!!! YES!

16
RadstaR
Reagovat

No sem zvedavej, co z toho vyleze. Z ukazek zatim nic extra.

17
anja
Reagovat

Pattrick, nedělej si starosti, normálně piš jak ti prsty narostly, zbytek se dořeší v komentářích :))

ovšem teď mě čt1 zas dojala k slzám, protože krotitelé chci taky vidět, i když — pořady o dlužnících mám manžou striktně zakázány, protože to jak jsou lidi dneska nepochopitelně zadlužení na mě působí značně depresivně :)….. fakt se nechápu jak to všecko bduu stíhat, ale zdeněk má u mě přednost před vším :)

18
Radek aka SUNíčko
Reagovat

anja, oboje pak můžeš shlédnout na netu.

19
Maxx
Reagovat

Nick Flyer: Já se těšil hlavně na Talent, no a pak i na ty Čápy :D No a ono to Na nože prostě tak nějak vyšumělo, ale může za to Prima, protože ten pořad sama upozadila těma masivníma reklamama na Talent a Čápy… Já za to nemůžu, ale od toho mám Panáčka ne?? Takže dneska pěkně po fotbale na to mrknu a snad to bude stát za to!!

20
anja
Reagovat

SUníčko, já vím, to si taky vždycky říkám :)

21
jojo
Reagovat

Nerad prudím, sám dělám chyb mnohem víc, ale je to tady i jinde častý jev. Tak jen pro informaci, když se náhodou nekoukám z rozhledny nebo přezíravě, tak správně je „zhlédnout“. Asi nejčastější chyba vůbec, stačí zagooglit.

22
Ifa
Reagovat

Potvrzuju, Panáček je super, ale ty hrubky mu to občas dost kazí :-( Kdybych měla víc volnýho času, tak se snad i nabídnu ke korektuře…

Reagovat

Ifa, určitě za takovou pomoc budeme rádi :))

24
Momo
Reagovat

Zase jak je v česku obvyklé debilní cena podporující hlavně exoty a maximální úchyly.
Když chtějí ve vyspělých zemích skutečné kuchaře, tak jim jako hlavní cenu nabídnou restauraci nebo třeba špičkově placené místo šéfkuchaře.

25
fb
Reagovat

Jak to tak ctu … necht se „Zdena“ vrati k Ano sefe, to bylo fajnovy.

Reagovat

Momo, nebyl bych takový skeptik, věřím, že ta trojice bude zárukou, že to nevyhraje žádný kuchařský nazdárek neumětel. Tedy pokud nakonec nebudou rozhodovat SMS od diváků :))

27
koc
Reagovat

24
No jestli narážíš na Pekelná kuchyně, tak já bych těm kuchařum něsvěřil ani výrobu svačiny pro děti ;-)

28
Pattrick
Reagovat

No, Prostřeno tendle týden je docela sado.. Ty grácie co tam předvádí, obzláště Milada je k pláči..

29
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Pattrick, díky za připomenutí, co jsem ještě nezpracoval z došlých tiskovek :))

30
Kapi
Reagovat

ty reklamy uz trochu prehaneji ne? 10 -12 minut poradu a 4 minuty reklama ?

31
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Kapi, taky mně ty reklamy přijdou nějak časté :) Ale asi to chtějí co nejvíce natahovat, aby si to odchytlo zase diváky po skončení fotbalu a hurá, oslavná tiskovka o sledovanosti je tu :))

32
Kapi
Reagovat

maji to moc spatne sestrihany- neni videt na jidlo ale jen na tvare- je zmatek v tom k cemu se vyjadruji – nevime proc kdo nepostoupil- chaos…

Jinak ta zenska v te porote je uplne hrozna, nudna a trochu mimo… :(

Snad se to rozjede a zlepsi… zatim je to takova velka krec! :(

33
Ondra L.
Reagovat

Tak formát mě absolutně zklamal. Nudné, zdlouhavé, nic se nestalo. Bohužel, todle se primě nepovedlo. Je to tu zas a znova. Nebudu platit velké peníze za licenci, udělám si něco sám…a tak to taky dopadá… myslím, že víckrát už nezapnu.

34
RadstaR
Reagovat

Tak prvni dil teda uplne o h….

35
Pattrick
Reagovat

Bohužel, střih je fakt hroznej, přechody mezi kuchaři, strašně rychlé, mohli tomu vaření věnovat klidně ještě část druhýho dílu a víc si pohrát s komentáři, protože Zdenek skoro nic neřekl a porotkyně se jen tak usmála a něco zamumla + štěbetání porotců mezi sebou bylo místy taky dost mimo..

36
Kapi
Reagovat

Priste urcite az ze streamu (pokud bude)… tohle se mi fakticky nelibilo..

Moc detailu na tvare a zadny prehled!

Porota nesehrana a hlasky z nich padali jak ze Zapate deky…

37
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Pattrick a pustíš se tedy do rekapu? :)

38
Pattrick
Reagovat

Já nevim, co na tom rekapitulovat .. Jsem dost zklamanej, postrádalo to šmrnc, takhle jsem si to nepředstavoval..

39
alenka
Reagovat

omlouvam se,necetla jsem vubec diskusi, neni to jako neco Mastershef u nas ve Svajcu

40
Pattrick
Reagovat

alenka, ano, je to jako Masterchef .. :)

41
alenka
Reagovat

tak v poho,nevim presne jek je to v cesku, ale tady je asi padesat ucastniku, nevim jak to bude pokracovat, ale zatim to vypada na to stejny, u nas je terve prvni dio

Reagovat

Jsem optimista, že příště se to již rozjede, nebude to plné reklam, ani skrytých (zdravím firmu Nowacco) a autoři se budou držet licence, pokud nějakou mají.

43
Pattrick
Reagovat

Já osobně doufám, že budou pořádné úkoly, co jsem četl, tak mají vařit (soutěžit) u Zdeňka v Café imperial, na táboře..

44
alenka
Reagovat

nevim,nevim,ale u nas je to celkem o nicem, porad jen kraji a kraji.
jnak uz asi tri roky sleduju vas sit a parada.
Aspon casto myslim na Cesko

Reagovat

ale fakt ty ukázky z druhého dílu vypadaly slibně, tak snad to nebylo best of, ale bude tam zbytek na tu hodinovou stopáž :)

46
Pattrick
Reagovat

Naštěstí mi nepřišlo, že ten pořad měl takovou stopáž, utekl vcelku rychle, ani nevím čím = ), jestli zběsilým střihem, nebo tím, že jsem dostal hlad z těch jídel..

47
alenka
Reagovat

ahoj SUNicko, od te doby co vas ctu chci rict merci, fakt to je moc super

Reagovat

OT: alenko, není zač děkovat, Panáčka v RS dělají čtenáří pro čtenáře a proto se to možná líbí :)

49
alenka
Reagovat

Mam rada realitky, bohuzel nejsem v Cesku, tak to mi staci vas blog. parada

50
alenka
Reagovat

blahopreji ctenaum

Reagovat

Tak taky musím říct, že žádná hitparáda.
Podle hodně věcí, od poroty přes nějaký nevysvětlený systém soutěže až po tu soutěžní kuchyň se začínám trochu bát kam se to bude řítit.
No uvidíme za týden. Zatím zklamání
Btw: Taky vám přišlo, že Pohlreich nemluvil sám za sebe, ale měl naučený scénář?

52
Pattrick
Reagovat

Nick, jo, při krájení cibule mi to trhalo uši když mluvil .. ;-)

53
alenka
Reagovat

for Nick jeste jsem nevidela, zhlinu doufam na streaM

Reagovat

A hlavně Zdenku nezapomeň několikrát říci Na nože :)) Ale musím souhlasit, že celá dramaturgie prvního dílu byla pochybná. Kupříkladu scéna s přeřeknutím Kulinářského institutu, kdy místo jídlo řekl kafe. Evidentně si myslel, že to sjedou znova a tuhle (z mého pohledu nevtipnou) verzi, tam nedají a ejhle, dali.

55
alenka
Reagovat

Jsem docela nova, nevadi, kdyz se pridam

56
Pattrick
Reagovat

Sun .. a taky zaznění „akce“ v jednom momentě..

Reagovat

Pattricku, jj, ten for s akcí jsem taky nepochopil, chvilku jsem myslel, že to řekl Kulinářský institut, ale asi fakt ne :)

58
Kapi
Reagovat

Co ma ten institut za fleky kolem oci? ten filtr mu v te predvadecce moc nezalichotil…

59
ba.ra
Reagovat

nevíte jestli to bude online na streamu?

60
fb
Reagovat

Tak nic moc teda, ale dobre prvni dil, treba se to ted rozjede (jak se jich tam pulka podrezala, dobry, kuchari by krajet cibuli umet snad mohli), jsme zvedav na pana kuchare z Dubí (ten v cerveny čepici, nakonci v sestrihach to bylo videt kdo by nevedel – ten chlap byl v Ano Sefe pro to opravdu zapalenej, ymslim ze ma docela sanci vyhrat).

61
Hark
Reagovat

Proč mám takový pocit, že prvnich už prvních, 5 minut MasterChefa s Gordonem Ramsay, je lepší než celý pořad Na nože? Jedno velké zklamání

62
anja
Reagovat

no bylo to celeé divné teda, takové rozpačité……snad se to v dalších dílech rozjede

vlastně šlo jen o představení a vybrání soutěžících, někteří kuchtíci byli takoví nadšení a snad ani nebude nouze o konflikty :)…… ta holčina s tou minimalistickou kuchyní mě pobavila – gastroexpertům naservírovat plátky jahod se lžičkou krému – nějaká mimozemšťanka zas :))

63
RadstaR
Reagovat

Nejvic me pobavil ten epickej najezd kamery a hudba k tomu, jak na zacatku poradu jdou vsichni po ty silnici … sem si rikal …. aaaaa prima se snazi napodobit zahranicni porady. Mno po asi 5s bylo jasne, ze je to opet velkej fail a nic z toho nebude. Obzlast jsem se pobavil nad dojemnym pribehem toho, co vykradl banku nebo co to bylo :D Jako tenhle porad zatim je jen k smichu :)

64
anja
Reagovat

RadstaR, taky jsem si říkala co že to je s tím bankovním lupičem :)) jestli snaha o dojemný příběh napraveného darebáka bo co :)))

uvidíme jak se nám to všecko vyprofiluje :) já prostě nevěřím, že to bude celé úplně špatné

65
viki
Reagovat

nuda:-( zklamalo mě to…ženská v porotě je úplně navíc, Institut je hroznej na pohled a Zdenda mluví jak kdyby se to učil předem:( ach jo

66
koc
Reagovat

Kdo si pustí první díly Ano šefé tak taky uvidí menší nedodělky.
Zdendovi vyloženě hrané scény nesvědčí a není přirozenej, naopak je koženej jak mičuda.
Pořád tento pořad neodepisuju a doufám v něco lepšího. Třeba se z toho vyprofiluje nadprůměrná zábava.

67
Lady XL
Reagovat

U toho „lupiče“ jsem si vzpomněla na Pekelnou kuchyni. Tam byl taky jeden z vězení…, že by čistá náhoda? I když tenhle ještě ve vězení nebyl, toho soud asi teprve čeká… A nedostal se dál, že?
Jinak byl super ten,co popíjel to vínko.Boží. Asi horký favorit,pokud si to sám nepo….
Taky mi 1.díl celkem utekl,něco se mi líbilo,něco ne. Já bych je možná nechala krájet cibuli po 5 lidech a s kamerou pěkně nabírala detaily…,myslím, že „podřezaných“ by bylo ještě víc :-)

68
Amy
Reagovat

Já jsem spokojená :) Pořad se mi moc líbil a těším se na další díly.

69
Maxx
Reagovat

Mě se to líbilo, problém je v tom, že každý čekal trochu víc ostrosti ala Ramsay, ale mě to bavilo a už se těším na další díl. A nesouhlasím s anjou, ta slečna Andrea sice předvedla zvláštní jídlo – nakrájená jahoda a krém, ale byla moc hezká a milá, takže ji za mimozemšťanku nepovažuju. Asi jsem se zamiloval :-*

Reagovat

Maxx: Tak já osobně nečekal ostrost ala Ramsey. Já mám rád Pohlreichovu ostrost i nadávky. Ale zklamalo mě zpracování toho dílu. Hrozně moc času věnového krájení, málo o vaření a absolutně žádné vysvětlení pravidel soutěže. Do toho Pohlreich s naučenými větami aby co nejvíckrát řekl na nože a kuchyň, která vypadala, že pokud tam budete klepat maso, tak se to rozpadne.
Plus sliby z webu primy a televize, jak někoho vyhodil za špatné obutí a nebo že tam někdo měl jídlo z 247 ingrediencí… A kde se to v tom sestřihu ztratilo. Režisér a střihač toho mi přišli jako absolutní mimoni.

Slečna Andrea byla sice hezká a určitě i milá a osobně by mě něco o té molekulární kuchyni zajímalo, ale nakrát za hodinu jahody a dát k tomu nějaký krém mi na to, aby se mohla ucházet o vítězství v takové soutěži přijde hodně málo.
Spíš mi bylo líto té židovky. Ta vařit určitě uměla, ale asi doplatila na své vyznání a omezení z toho vyplývající. Asi by se spousty soutěží tam nemohla ani účastnit.

71
Honzad
Reagovat

S tímhle typem pořadů jsem trochu jako ryba na suchu, neviděl jsem žádný ze zahraničních verzí, a tak jsem ani nevěděl, co čekat. Nijak mě to nenadchlo, ale zklamaný taky nejsem, z výběru večerních možností to stále byla TOP. Nejvíce jsem se těšil na Zdeňka a ten toho prostoru teda moc nedostal a přitom bych řekl, že by měl být úhlavní postavou, stejně jako Ramsey a zatím teda nic. Ale snad se to nějak rozjede, pořád to nebylo tak hrozné a ukázky napovídaly mnohem víc pro příště :) Jinak Vaněk mi docela sedí (za pigment kolem očí nemůže, ale vypadá to zvláště) a ta ženská naprosto nudi- ale co teda u ní aspon potěšilo, že z promo plakátu vypadalo mnohem nesympatičtěji a vůbec jí to tam neslušelo, dokonce jsem myslel, že bude mnohem starší :) První záběry mě ale vyvedly z omylu.

72
Míša
Reagovat

Tak já včera zjistila, že co se týče krájení cibule, mám docela rezervy … a Ramsey to tady úžasně vysvětluje :o)
http://www.youtube.com/watch?v=TwGBt3V0yvc&feature=player_embedded

Pořad se mi líbil … asi proto, že jsem zahraniční ekvivalenty neviděla, takže jsem neměla nějaké závratné představy … Jsou tam dobří týpci a ten s tím vínem je můj favorit :o) … jinak jsem měla dojem, že jednoho z vyřazených znám z pořadu Ano, šéfe – všimli jste si toho taky, nebo se pletu?

Reagovat

Míšo, můžeš být v klidu, ani já netuším, jak lze cokoliv krájet rychle, aniž bych se pořezal :)

74
Maxx
Reagovat

Míša: Ano, jeden kuchař se objevil v Ano, šéfe a ta Andrejka, co to tam schytala, možná byla v Prostřeno. Ale to je možná jen podoba v obličeji, ruku bych za to do ohně nedal.

75
koc
Reagovat

Zděnek (takový menší, silnější, s upravenou bradkou) byl v Ano. Jen by mě zajímalo zda to v Dubí už zabalil a nebomu v podniku vařil někdo jiný.

Upoutala mě makro-mikromolekulární, či jak to ta slečna nazvala, kuchyně. Budu si muset něco o tom přečíst. Ale podle toho co předvedla je to asi o tom, krájer něco, k tomu přidat něco , zkazit to, udělat to zznovu v menším a mít hlad. Ježiš až sem z toho tady dostal hlad.

Doufám, že nám alenka bude přinášet zajímavosti ze Švajcu a budeme moci porovnat. Případně sem hodí link na ten švajcarký pořad.

76
Ifa
Reagovat

Mně se pořad líbil, jsem spokojená. Ta paní porotkyně mi tam ale moc nesedí, hlavně nedává Zdeňkův a Vaňkův humor, což je škoda, ale snad je to nebude moc omezovat :-)

A ten pigment kolem očí, není to známka nějaké nemoci? Nějaký špatně fungující orgán?

72) Ano, byl tam jeden kuchař z Ano, šéfe, má restauraci v Dubí u Teplic a my jsme se tam tuhle s mužem výborně najedli ;o) A řekla bych, že teď postoupil a ne že byl vyřazen…

77
koc
Reagovat

72 a 76 .. postoupil .. mačkal se s ostatníma ve skladu a měl úsměv tak širokej, že mu to málem utrhlo vršek hlavy.

Reagovat

Alenka: Co třeba napsat nějaký článek o Masterchef ve švajcu? ;-)
Asi nejsem jediný, kdo ten formát ani nezná O:-)

Reagovat

Nick Flyer, ale jsi evidentně první, kdo má tak skvělý nápad :) Určitě by byl zájem, já se rád podívám za česká humna.

Reagovat

Suníčko: Já mám přece jen skvělé nápady, sis ještě nevšiml? O:-) :-D
Jj, bylo by zajímavé zjistit, jak vypadají reality show někde jinde než jsou Čechy, Slovensko, Británie a Amerika.

81
Maxx
Reagovat

Souhlas, taky bych byl rád za takové rozšíření obzorů. Kdysi jsem sledoval ruskou reality show Golod a to bylo něco, že se Survivor může jít se svou krutostí zahrabat :D

82
koc
Reagovat

http://www.tf1.fr/masterchef/

pro zdatné francouštináře ;-) video bohužel asi nerozchodíte :(

Reagovat

Alenka: Kdyžtak dej vědět, jestli se do nějakého článečku pustíš ;-)
Jsem si našel americkou první sérii Masterchef a asi to bude opravdu ten vzor pro Na nože (i když na nesrovnatelně vyšším levelu), tak bych tu kdyžtak hodil aspoň nějaké info, abysme byli v obraze.

84
Ondra L.
Reagovat

SUNíčko – ano, je to v 15+, a 430 000 v 15-54. dle tn.cz

Reagovat

Pozitivní, na TV Prima nejspíše sledují diskuze a v příštím díle budou vysvětlena pravidla celé show Na nože :)

86
Maxx
Reagovat

SUNíčko: Jo, to sledujou na Primě už dlouho. Tak ono se stačí podívat na jejich komunikaci s diváky na sociálních sítích, na to, jak podporují fanouškovské weby o jejich soutěžích, narozdíl od Novy, která je maže a ČT, která naprosto nereaguje. Pak taky COOL byl vytvářen spolu s fanoušky seriálů, rozesílají se po mailech různé ankety, kde se ptají diváků na různý věci a podle toho se pak řídí atd. Už je to tak od VV a proto mi je Prima ze všech TV nejsympatičtější. Kámoš, kterej dělá web o Talentu, dostal pozvánku do zákulisí soutěže, takže respekt před nima, že na nás dají. Ještě ale aby ne, protože my jako diváci jsme pro televize hodně důležitý :P

Reagovat

Suníčko: Super. Snad to bude nějakou pochopitelnou formou, ne jako byl celý první díl.
btw: Kde jsi to vyčetl?

Reagovat

Nick Flyer, přišla tiskovka od TV Prima, mohu přeposlat, jestli to chceš zpracovat a vydat upoutávku na další díl. Rovněž dnes přišla tiskovka, že na pulty už jde album na recepty Na nože, s pár triky a tipy Zdeňka, včetně několika receptů. Zbytek je však na vlastní recepty, pokud jsem pochopil. Zkrátka, TV Prima již chápe, že Zdeněk je dobrá dojná kráva, tak proč jej nyní dost nepodojit, když to nestihli u Ano, šéfe. Což beru.

Reagovat

Suníčko: Jj, určitě pošli. Minimálně si to rád přečtu.
Ty knížky jsem na pultech knihkupectví viděl už asi před dvěma týdny. Jenom ale ve fólii, tak nevím co je uvnitř.

Reagovat

Nick Flyer, právě, že to není knížka, ale jen desky s pár lísty a ksichtem Zdeňka. Zbytek se nejspíše bude časem vydávat jako drahá náplň na novinových stáncích :) A to nás čekají i magnetky na ledničku se Zdeňkovým obličejem :)

91
koc
Reagovat

já chci magnetkoveho Zdendu

Reagovat

Suníčko: Jj, takový ten šanon jak byl kdysi Svět poznání a podobně. Jsem si říkal, že t má nějaký divný tvar :-D
I magnetky? :-D to mi přijde už trošku mooooc…
Tak já večer zkusím zpracovat nějaký ten článek ;-)

93
anja
Reagovat

knížky nekupuju bo už je nemám kam dávat, ledažeby mi ji zdenda poslal s vlastnoručním věnováním :)) ale magnetky se šéfem si klidně koupím

94
Ifa
Reagovat

Já chci taky Zdendu na ledničku! :-)
Už s ním mám fotku a podepsanou knihu, heč :-P

Je ale fakt, že za chvíli bude všude zase přezdeňkováno :-(

Přidat komentář