Panáček v reality show

Na nože 9.díl – Pstruh ve Vltavě

3. Listopad 2010 | napsal(a): | reality show: Na nože!


Posledních šest kuchařů bojuje o milion korun a titul superšéf v reality show Na nože.
Dnešní díl se vedl ve znamení českých jídel.
Na kuchaře čekalo to nejtěžší, co je mohlo potkat. Svíčková.

1. den – Nejklasičtější klasika, svíčková

Aby to soutěžící neměli se svíčkovou tak jednoduché, tak neměli dělat svoji svíčkovou s karlovarským knedlíkem, ale podle předlohy. Ukázku jim předvedl Václav Frič, uznávaný český kuchař. A soutěžící nafasovali složky a papíry a poznamenávali si.
Všem jeho předloha chutnala, ale takovým bojkotérem úkolu se stal „profík“ Jarda, kterého přece nikdo nebude učit, jak se dělá blbá svíčková. Takže si nedělal žádné poznámky a nakonec ještě předlohu zkritizoval za to, že je moc sladká.
Úkol soutěžícím připadal dost jednoduchý. Pohvizdovali si u toho, dělali fórky a vůbec měli všechno tak nějak na háku a všichni si věřili na zástěru. I při rozhodování projevovali nespokojenost s verdikty a prostě každý měl tu svoji svíčkovou nejlepší a Zdeněk s Václavem byli ti hloupí, kteří to nepoznali.
Nejjednodušší se úkol stal pro Ivetu, která dělá svíčkovou podle receptu Václava Friče i doma. A tak si vysloužila poprvé imunitu.
Jako nejhorší byla označena Davidova. Ten ale toto rozhodnutí nesl velmi těžce a po vyhlášení se nejdřív sprostě vztekal a pak šel a vyzkoušel všechny svíčkové a pořád měl dojem, že jeho je nejlepší.
Ještě ten den zadal soutěžícím Zdeněk další úkol. Ve dvojicích měli připravit grilování pro čtyřicet osob.




Nejlepší s minulého úkolu si k sobě vybírali spoluhráče. Iveta zvolila Jardu (ten musel mít ale radost), Robert Lukáše a na Petra zbyl David.
Iveta všechny překvapila volbou jídla. Pstruh není vhodný na gril. Podle všech ale taktizuje a chce úmyslně potopit svůj tým a jelikož ona má imunitu, tak by automaticky vypadl Jarda.

2. den – Grilování

Na místě určení na soutěžící čekalo, asi milé, překvapení. Grily se neválely jen tak někde na louce nebo břehu řeky. Byly umístěny přímo na malých loďkách. Ukázalo se, ž zadání úkolu je trošku jiné. Každý nejen že kope sám za sebe, ale má i vlastní jídlo (Trošku zmatek v pravidlech, který byl naštěstí záhy urovnán)
Jako první se na plavbu vydali David a Petr. David připravil kuře v barbecue omáčce, které ale spálil. Petr zase vytvořil kuře tandori. I když ani to nebylo dokonalé, tak i přesto byla porota a jejich pupíčky spokojení.
Druzí se nalodili Jarda a Iveta. Jardův Marinovaný hovězí pupek s baby brambůrky a žampiony sklidil od poroty velkou chválu. Jen žampiony byly moc ochucené. Ale to je subjektivní názor. Ivetě se její pstruh v citronové šťávě a bylinkách hodně nepovedl. Plánovala, že citron oddělí maso od kostí a nestalo se tak. Její pstruh byl naprosto otřesný a Zdeněk ho raději hodil i s talířem do Vltavy.
Poslední se na plavbu vydala dvojice Lukáš a Robert. Robert se své grilování rozhodl obohatit o přednášku o mase. Jeho výtvor pak byl vlastně jen vysoký roštěnec na grilu bez jakékoli úpravy, ještě navíc víc propečený než bylo v plánu. Lukáš se spolehl na vepřovou panenku. Na porotu byla trošku víc růžová než by bylo radno. Navíc jim chyběla omáčka.




Soutěžící pak svá jídla nabízeli účastníkům grilování. Jejich komentáře se až podezřele moc shodovaly s porotou. Pouze Iveta si svou rybu netroufla podávat a roznášela jen Jardovo jídlo. Zase trošku vody na jeho mlýn.

Vyřazování

Při rozhodování nás čekala asi největší hádka poroty. I ta-jejíž-jméno-si-nikdo-nepamatuje se rozjela a občas mluvila i rozumně.
Po krátkém zdrbnutí Ivety mohli spolu s ní do skládku odejít Jarda, Robert a Petr.
Zbyli tedy pouze Lukáš a David.
A za své nepodařené paličky byl ze soutěže vyloučen David.

Co bude příště

Hlavní událostí příštího dílu bude asi Jardova svatba. Jinak z ukázek těžko soudit o co vlastně půjde. Asi zase o vaření.

Nick Flyer

Takový pisálek co občas něco napíše a někdy o něm lidi roky neví. Sleduje hlavně domácí RS, ze zahraničních jen ty netalentové. Na panáčkovi působí už několik let, a to hlavně proto, že je to jediný web s normálním vedením. Jinak povoláním grafik a srdcem filmař. Takže v případě zájmu pište flyer.nick[áčko]gmail.com

Na nože!

Diskuze k článku

Počet komentářů: 62
1
KK
Reagovat

Ach jo, stopro usnu před koncem, nemůžu se ještě srovnat se změnou času:o))) tak se těším na rekap:o)

2
Karl
Reagovat

uz aby vyletel Robert;)

3
anja
Reagovat

hm já se spíš vsadím, že vyletí iveta….. už kvůli tomu nedopečenému kaprovi a tomu jak dlouho se babrala s tím nokem…. ne že bych jí to přála nebo bych to chtěla, ale jakokdyby v minulém díle to zdenda naznačil, jamiemu to taky spočítali déle dozadu

4
anja
Reagovat

a teda jsem fest zvědavá kdo z těch kuchtíků pokazí svíčkovou

Reagovat

Anja: Já se vsadím, že z těch „profíků“ všichni :-D
To by snad mohla být Ivetina silná parketa…

6
Míša
Reagovat

Škoda, že už vyrazili omáčkáře … to mohla být svíčková, že by se jim dělaly boule za ušima :o) … Teď bych taky spíš sázela na Ivetu … ikdyž … od minula je mým favoritem Petr.

7
kapr
Reagovat

ten David co tam predvadi, to je hnus :( je mi lito Ivety…ale natrela jim to vsem hezky :)

8
Míša
Reagovat

Jj, profíci splnili očekávání :o)

9
metelesku
Reagovat

je to banda blbů se zbytnělým egem. hezkypěkně ivet ;)

10
honza
Reagovat

Supr díl.Ta pani ,vy víte kdo,se dneska nějak rozdivočela :-) Jinak Ivetinej pstruh byl hnus největší.Jo a myslim,že chlapi jí až tak nenatíraj v mužskym kolektivu to neni až tak vyjímečnej způsob komunikace,testosteron stříká,sprostý slova jsou běžný atd.a přítomnost kamery to nezmění a pak stačí to trochu střihnout a vypadá to,že jí to dávaj.Nic proti ní je mi celkem sympatická a její svíčkovou bych si dal z fleku.

11
anja
Reagovat

já se z té ivety asi okotím, tak se svíčkovou si krásně v klidu pohraje a pak ji hrábne a dokokotí pstruha… jinak Nicku gratuluju, trefil ses :)

12
Prochor
Reagovat

Iveta je frajerka. Trumfnout profíky ve svíčkový-klobouk dolů. Oni jsou drsňáci jen kecama ale když dojde na věc tak se nám drsoň Davídek docela rozpláče:-))

13
Pavel
Reagovat

Ahoj Lidi,¨

kdo dnes vypadl.Neztihl jsem konec.

Děkuji. Pavel

14
L.O
Reagovat

Je mi sympaticky Petr a Iveta. Ostatni by sa nemali ani tak pytat, ze ako je mozne, ze Iveta je stale mezdi nimi, ale mali by sa pytat, ako je mozne, ze tolko profesionalov bolo jasne horsich ako „zapalane amaterka“. Tiez to nieco vypoveda o nasej gastronomii a pristupu kucharov. Ale nerad generalizujem.

15
Ifa
Reagovat

Já si nemůžu pomoct, ale Robert mi svou dikcí hrozně připomíná Jirku Lábuse! :-)

16
miruna
Reagovat

13-privátní kuchař David.

17
drak
Reagovat

Zase super díl. Je to díl od dílu lepší. Nevím jak to dělají, když je to celé předtočené a na začátku to vypadalo na propadák. Kdyby to čistě teoreticky dávali proti ČSMT tak koukám na to, lépe se u toho uvolním a porota už začíná převyšovat tu z talentu. Je vidět, že si do toho vyřazování nedá Zdeněk kecat od produkce a bere to skutečně podle výkonů v kuchyni. Je sice pořád za slušňáka, ale ani mi to nevadí. Tu paní bych už možná poznal i na ulici a pan panda se taky už dobře rozjel.
První série ještě neskončila a už se těším na určitě ještě lépe zvládnutou druhou.

Reagovat

Iveta to dneska pohnojila s tou rybou, ale jako amater na to ma narok. Ze to pohnojil profik je bohuzel spis smutne.

Kazdopadne porad lepsi amater nez ti radoby profici, co ho maj snad nejvetsi na svete :)

19
Michal
Reagovat

Pokud jsem dobre z ukazky videl, imunitu bude mit priste Lukas.

Nevim jak vam, ale me cim dal vic serstve nikoliv Robert, ale Jarda. Ja ho proste nemusim, doufam, ze nevyhraje.

20
Lantana
Reagovat

Včera mě vytočil Petr, brala jsem ho sice jako namachrovaného, nicméně výborného kuchaře – což sice je stále, ale gestem „náznak loktem Ivetě do obličeje“ poté, co čekali za dveřmi na rozhodování poroty – h*vad*. Pochopím ještě tak kuchařské ego – že je válcuje amatérka, (+ženská – to by deptalo i to nekuchařské, kdyby byla profík), ačkoliv je mi Ivety dost líto, v takové atmosféře to musí být fak „příjemné“. Tohle ale „milovník bojových sportů“ přehnal.

21
Lady XL
Reagovat

Super díl, super rekap!Tak moc jsem u té svíčkové fandila Ivet a ona to dokázala.Prostě plnila zadaný úkol, nechtěla si na té omáčce honit své ego.A hlavně – ochutnávala a ochutnávala.A všimli jste si? I ten profík dost zíral,když se dozvěděl,že je amatérka a vaří víc tak 3 měsíce!Jinak s rybama,to fakt ujela a to těžce… Ale zase dostali „profíci“ za uši,když jim Zdenda vytkl, že nepřipravili taky rybu!! :-) Hlavně, že se předtím Ivet smáli, co si to vybrala. Jo blbě si vybrala, ale jen druh ryby. Taky mi to jídlo od těch „slavných“ profíků přišlo takové bez nápadu, nedotažené (chybějící omáčky). Ale asi bych vyhodila Lukáše,nedopečené maso je snad horší než připálené…

22
Karl
Reagovat

Btw. nevite, co to ma Vanek s tim oblicejem? :)

23
Ifa
Reagovat

22 – atopický ekzém

24
Lantana
Reagovat

Lady XL (21) – Lukáše podržela zelenina, řekla bych. Ale pořád bylo evidentně horší vypadnout před amatérkou než před amatérem, byť se mezi ním a profíkem rozhodovalo… hoši po nocích zřejmě vrhají nože do její fotky :-)

25
Lenna
Reagovat

No já zase nevím, co ta Iveta tam ještě dělá, vždyť je to výsměch kuchařům, svíčkovou sice udělat umí, ale dělá tam takové chyby viz. sražený krém, syrová ryba a ty dnešní pstruzi, myslím že nikdo z ostatních tak obrovské chyby nedělá, tak se ani nedivím, že jim leze na nervy. Taky mi připadá, že jí trošku i pomáhají viz, situace na servise ( tam určitě nebyla nejlepší, jak to bylo prezentováno, ale byli na ni shovívavější). Jinak si myslím, že to vyhraje jeden z profesionálů a těm bych to i přála, je to hold pořad o vaření.

26
Míša
Reagovat

No já myslím, že je daleko horší, když profík nezvládne svíčkovou a připálí paličky … než když amatér zvládne (v podstatě napoprvé) svíčkovou relativně slušně, ugriluje výbornou zeleninu a nedotáhne maso.
Iveta – když nemám zkušenosti, nepouštím se do ryby … a už vůbec ne v soutěži – jsem se přiklonila k Petrově hypotéze, že je to taktika, páč dosud se vždy vyřazovalo z nejhoršího týmu, což by v tomto případě znamenalo vyřadit Jardu …
Jinak předpokládám, že ve finále budou Jarda, Robert a Petr a rozhodovat se bude mezi Jardou a Petrem, protože ti dva si drží svůj standard a zatím neudělali nějakou větší botu.
Ten Petrův loket … já nevím, neznám kontext … mám dojem, že dosud se k ní choval líp, jak ostatní a občas jí i pomohl …

27
Lantana
Reagovat

Lenno (25) – Možná menší chyby u profíků vyznívají „fatálněji“. Syrovou rybu bych úplně jako Ivetinu chybu neviděla, bylo to spíš nedorozmění, ale menší než za jaké dle mého nešťastně vypadl Jamie. Se pstruhem měla bez debaty kliku-zástěru.
Pořad o vaření to je, ale kritéria pro přihlášení nebyla omezena na profíky. Já jsem jí fandila nejdřív jako nadšenci s opravdovým zájmem co „bez keců jede“ a teď už i jako ženské v testosteronovém dusnu.

Jako vítěze tipuji Jardu nebo Petra (ač mi včera hnul žlučí viz. (20), ale jak píšeš, je to o vaření). ;-)

28
Gabca
Reagovat

25: co tam iveta jeste dela? to je jednoduche – nikdo netvrdi, ze je nejlepsi, ale taky v zadnem dile (az na vcerejsek, kdy ji zachranila imunita) nebyla ta nejhorsi. srazeny krem – ten mel i druhy tym a dokonce jej pouzil, syrova ryba – chyba v komunikaci, stejne, jako ve druhem tymu, kdy nedokazali napocitat do sedmi, pstruzi – prusvih, ale ten tam byl i casteji, u dortu treba zamena polevy a cokolady, v prakulu proplachovani ryze na rizoto a vlevani vina ci vyvaru do panve pred oprazenim ryze (proboha!!!) atd.
takze vysledek – neni nejlepsi, ale ani nejhorsi, je jasne, ze asi nevyhraje, ale drzi se dobre

29
Lady XL
Reagovat

26,27,28 – Souhlas. Nemyslím si, že vyhraje amatér/ka, taky tipuji Petra (nejraději) či Jardu, ale na sražení jejich ega je dobře, že tam oba amatéři ještě jsou. A ženská k tomu :-). Škoda, že tam nemá partnerku, ve dvou se to lépe táhne. Dělá chyby, to ano. ALE – jednak je neháže na druhé, či nenadává, že to není pravda atp., ale přizná se k nim, uzná je. A zásadní kopance vznikly vždy z toho, že to neznala, neměla praxi, kdežto u profíků by se ty kopance stávat neměly, když se tím zabývají každý den…! Zkrátka chyby u profíků jsou násobeny x-krát… Mimochodem David-privátní kuchař- byl dost výkonostně taky na houpačce a pokud vím,tak v medailonku měl například zrovna nějakou grilovačku pro klienty….,tak se divím,jak to zkazil.

30
anja
Reagovat

25 Lenna, můžu s tebou i souhlasit, Iveta dělá zásadní chyby, které by profík s letitou praxí neudělal… takovou chybu, že syrovou rybu zakapala citronem, udělá každý jen jednou v životě, pak už si nadosmrti pamatuje, že se to nedělá :) průšvih je, že to iveta udělala v soutěži, což jasně dokladuje, že je jen začínající kuchařka, občas zbrklá a že někdy opravdu je mimo a některé věci ještě neví

já ji ale i tak celkem fandím, líbí se mi jak to tam mezi těma borcama zvládá, ale na vítězství bych si taky představovala někoho z profíků – Jardu? heh těžko říct…

David mě teda dost zklamal, jako privátní kuchař by měl mít s grilovačkama právě ty největší zkušenosti, kuchaře, který by mi za hlavní úchvatné jídlo nabídl kuřecí špalky, bych si asi na mou grilparty nevybrala, to spíš mě zaujalo jídlo od Jardy… nebo od Roberta

31
Lenna
Reagovat

To Gabca.
To máš pravdu, že tam chyby dělají ostatní, ale ne tak obrovské jak Iveta, mně se teda zdá, že ze všech nejhorší.
Co se týká u těch dortů, tam sem to brala, že si z toho udělali srandu, jsou to hold kuchaři, ne cukráři. Holandskou omáčku nedělala ve vodní lázní, ale přímo v hrnci, ale to jsou maličkosti, které nevadí. Ale nevšimnout si syrového masa a udělat takový blaf z těch pstruhů, myslím, že takový průšvih tam neudělal nikdo. Ze začátku jsem jí fandila, ale nyní se nedivím, že jsou na ni nabroušení. Je to také jakási mužská ješitnost, i když se jim na druhou stranu nedivím, oni několik let dělají v podnicích, postupně si budují kariéru a přijde nějaké sekretářka , která je dávána na jejich stejnou úroveň, tím to vypadá, že kuchaře může dělat každý z ulice. Proto tak reagují, hold jsou to chlapi.

32
Lantana
Reagovat

anja (30) – jen k rybě a citronu: kapra na smažení (v trojobalu) přes noc marinuji v citrónu a soli a všem to zatím chutnalo. ;-) Ale je možné, že profík by se osypal už po této informaci….:-D

33
Liška13
Reagovat

32 Lantana – já taky tak marinuju a hluboce se nad sebou zamýšlím, jestli to nedělám blbě :o)

34
Míša
Reagovat

Lantana (32) – já ti nevím, su z rybářské rodiny a kapra jsme vždycky nechali přes noc naloženého v mlíce – maso se tím zjemní a nezapáchá rybinou … ikdyž je pravda, že některé recepty doporučují pokapat kapra předem citrónem a nechat chvilku odpočinout … a tak je možné, že si Iveta řekla, že ryba jako ryba a že čím déle v marinádě, tím lépe … a ono to tak, bohužel, nefunguje :o)

35
anja
Reagovat

32 – 33 citron na ryby vůbec a ryby marinovat přes noc? to taky ne… já ryby jen chvilku před grilováním nebo smažením, a jen sůl, olej, ev. česnek nebo jiné bylinky

36
Lantana
Reagovat

Míšo (34) – Já jsem, co se týče vaření, těžký samouk – z domova jsem moc „vybavená“ nebyla a z toho mála se většina „upravova“ dle hlavy rodiny :-)), takže jsem „experimentátor“. U toho kapra to asi opravdu tak fatální nebude, ale jinak jsem v létě „ulétla“ na naložených (opět přes noc) kuřecích prsíčkách v limetkové šťávě se solí a následně v trojobalu – to když už jsme u toho smažení (ale na kapra si to asi nedovolím). :-D

37
Míša
Reagovat

36 – to musela být mňaminka … sakra, už aby byl oběd :o)

38
Lantana
Reagovat

anjo (35) – z mých chutí a kombinací by Pohlreichovi nejspíš vstávaly vlasy hrůzou, ale dokud si rodina mlaská a hlavní kritik (partner – když mu něco „nejede“ je to okamžitě vidět i kdyby potom v dobrém úmyslu říkal něco jiného) spokojeně nadává, jak se zase přejedl – budu kombinovat. :-)))

Míšo (37) – To si piš! :-)) Mám to ráda jako tenčí miniřízečky a chystám se to ještě (to kuře marinované v limetce) vyzkoušet obalit v drcených corn flakes, se špetkou chilli.

Takže utřít klávesnice, příp. obrazovky a hybaj do restaurace, nebo ke sporáku – dobrou chuť….;-))

39
Liška13
Reagovat

anjo díky :o) rybina vadí mně, polovici ne, zkusím to mlíko, za to taky děkuju…..ale samouk jsem taky, mamina se doma učila vařit až v 35 letech, to už jsem toho uměla víc :o)

40
anja
Reagovat

Liška 13, to o mlíku psala Míša, poděkování asi patří jí :) ale je fakt, že moje babička taky přelívala naporcovaného kapra mlíkem,… mně rybina na rybách nevadí a mým strávníkům taky ne :)

41
Maxx
Reagovat

No tady je teda příspěvků! Nebudu to číst, jen řeknu, že mi je líto, že vypadnul David, protože jsem ho viděl na vítěze. Teď už bych to přál jen Ivetě, ale ta asi nevyhraje, takže nevím. Myslím, že to bude nakonec Petr.

42
koc
Reagovat

no kdyby to vyhral Petr tak je to silný příběh :) člověk co má být skoro zavřenej a polepšil se .. no ne ;-)

43
Liška13
Reagovat

anja 40 a hlavně Míša – díky za mlíko, zjistila jsem, že když se vracím vejš, obvykle si kus příspěvku smažu, tak jsem to neriskovala :o) když rybina nevadí, je to dar (který já bohužel nemám a těžce závidím těm, kdo ho mají :o)). Zjistila jsem, že u fakt čerstvých ryb ale není zdaleka tak výrazná – pokud nemáš v rodině rybáře, je ovšem dost těžké se k takovým rybám dostat.

Petr se mi docela pozdává, na Ivet mi něco vadí, ale nevím co :o( včera jsem u toho u televize usnula a musela jsem si tady pak dočíst, jak to dopadlo :o)

44
Honzad
Reagovat

Taky bych se vsadil, že vyhraje Petr. Ačkoliv Ivetě člověk tak nějak přeje, Petr podle mě kuchařstvím všechny ostatní trošku převyšuje, ještě ani jednou neměl vyloženě špatné jídlo a i dle nápadů to vždycky vypadá dobře. Ze začátku mi trošku jeho arogance vadila, ale teď je docela sympatický a to, co říká, dává nějaký smysl a je schopný si svoje obhájit.
To takový Jarda je schopný pořád dokola opakovat to, že na ně prostě amatérka nemá, ale důvod nepřizná nikdy a pořád mele jen to svoje.
Lukáš se zatím tak nějak pořád drží ve středu, ale i on by tam mohl ještě chvilku vydržet, už jen proto, že hodně jídel dělá v této soutěži poprvé a zvládá to dobře ;)

45
Vlk
Reagovat

Jo. Konečně byl každý za sebe a hned se ukázalo, zač je v Pardubicích řízek. Iveta je fajn, sympatická, hezká a tak. Ale v kuchařině asi moc konkurovat nemůže. Už tak dost „zprasila“ dort, který evidentně zařadili speciálně kvůli ní, a kde měla být teoreticky na špici.
Se vůbec nedivím, že ji profíci těžko chroustají. Taky si myslím, že měla i tentokrát (jakož i předtím s tím dortem) maličko tlačenku.
Tu zástěru mohli klidně dostat ještě dva, tři další, nejlepší asi nebyla. Ale chápu, proč ji chtěli zachránit, dělá to tu show pikantnější.

46
Eirin
Reagovat

45 – Myslím, že Iveta si zástěru zasloužila. Na začátku Pohlreich jasně řekl, že cíl je uvařit svíčkovou chuťově co nejpodobnější té od Friče. A to se nejlépe povedlo právě jí.
A moc mě bavilo pozorovat ksichty profíků, když si Iveta tu zástěru oblíkala. Je mi líto, že grilovačku zprasila.

47
Vlk
Reagovat

Neříkám, že nezasloužila. Ale nejméně stejně si ji zasloužili jiní. Když není jednoznačný vítěz, je to o tom, koho chtějí zachránit. Komu hrozí nebezpečí.

A stran chuti – tys to chutnal(a)? Tisíc lidí – tisíc chutí. Mně stačí, jak se tam zhádali o kyselé žampiony…

48
Eirin
Reagovat

47 – V souboji o imunitu přece nešlo o to, kdo udělá lepší svíčkovou, ale kdo ji udělá nejpodobněji předloze. A to zvládla podle nich Iveta nejlíp.
Ne, svíčkové jsem nechutnala, ale myslím, že bych poznala, jestli něco chutná stejně nebo odlišně (i když třeba taky dobře).

49
Vlk
Reagovat

Takže ta „originální“ byla taky matná, či jak to říkali? :))

50
Eirin
Reagovat

Říkali, že ztratila lesk, tím, že je hustá… ale asi to zkrátka byla nejmenší vada na kráse.

51
Eirin
Reagovat

Hele Vlku, tohle dohadování nemá smysl, Iveta je mi nejsympatičtější, tobě zřejmě ne, porotce nejsme ani jeden a co vidíme v tv můžeme interpretovat různě :) Já svůj názor řekla, tvůj jsem si přečetla a to je asi tak vše, co s tím můžeme dělat :D

52
anja
Reagovat

Vlk co já vím tak říkali jen to že ivetina byla hustější

53
Vlk
Reagovat

Mně je Iveta pochopitelně taky nejsympatičtější :))
Akorát si myslím, že to není ta disciplína, co se v ní má hlavně soutěžit ;-)

54
Michal V.
Reagovat

Tak jsem juknul na inetu… moc pekne, skoda, ze jsem nesledoval celou soutez, vareni mam rad.

To s tim Petrem damy myslim zbytecne zvelicujete… je mu 23 a to gesto bylo neco co snad kazdej pubertak na stredni aspon jednou v zivote udelal, vic bych v tom nehledal. iveta je tam proste jedina zenska a mozna se mu trosku libi.

Reagovat

Diskuse skoro jak pod HSTM :-D Jen tak dál :-D

Reagovat

Nick Flyer (55): Myslis pridat hadky, pomlouvani, osobni napadani atd. ? :D

57
Ajda
Reagovat

55,
to bys musel přetáhnout z HSTM pár diskutérů a valil bys oči. Třeba by došlo i na ty nože :-))

58
Lantana
Reagovat

Ajdo (57) – pár nás tu je a nikdo tu zatím nožema nešermuje, i když se tu zhusta řeší Ivetiny ryby, ale ty byly podle všeho spíš na „šavlový tanec“…:-D

Michal V. (54) – zveličovala jsem to asi nejvíc já, ale nemůžu si pomoct, je to ženská a povžuji to za ubohé, Iveta leží v žaludku všem, ale ostatní si uvědomují, že je to přecejen žena. Věk neberu. Nicméně jako kuchař je rozhodně favorit.

59
Maxx
Reagovat

Souhlas s tím, kdo napsal, že Petr je sice sebevědomý, ale tak nějak je to u něho v pořádku. Ono sebevědomí je v dnešní době potřeba. Za to Jarda, ten je sebevědomý bohužel tím špatným směrem, jen neustále uráží a mele si pořád to svoje. Už je asi na čase, aby vypadl a pak se těším na ten jeho xicht až mu Zdéňa poví: Jardo, sbal si svoje nože a opusť tuhle soutěž! :D

P.S.: Myslím, že Iveta vyhrála zástěru zaslouženě. Sama říkala, že doma vaří svíčkovou podle receptu V. Friče, tak se ani nedivím, že její svíčková byla té jeho nejpodobnější.

60
kapi
Reagovat

Tohle vyrateni nejak nechapu. I kdyz mozna jo – cim dal vic se potvrzuje moje predpoved ze to vyhraje Lukas (manazer hampejzu)

61
Karl
Reagovat

to 60: treba slibil porote mesic v podniku zadara;)

62
lucifera
Reagovat

profesionál či ne, žena či muž. jde o soutěž a hodnocení jídel náleží na porotě. jídlo je ale podle mě skutečně komplexní záležitost a popravdě řečeno, mnohem raději bych si objednala třeba méně povedené jídlo od ivety, která se podle mého názoru snaží dodržovat jakýs takýs etický kodex a slušné chování, než od toho spolusoutěžícího (raději bez přívlastků), který VEŘEJNĚ a do TV naznačil, že jí dává loktem do brady. to už je trochu silná káva.

Přidat komentář