Panáček v reality show

Ano, šéfe 3: Kotelna, Praha Zahradní město

18. Květen 2010 | napsal(a): | reality show: Ano, šéfe 2018

[singlepic id=734 w=420]

Jste kuchař či kuchař a myslíte to s vařením skutečně vážně? Pak máte právě nyní možnost, se přihlásit do castingu na novou kuchařskou show se Zdeňkem Pohlreichem, Na nože! Dle nás jde o českou verzi Pekelné kuchyně alias Hell’s Kitchen.

Člověk míní, sopka mění. Zdeněk Pohlreich chtěl rozšířit svou misi až do Středomoří na Baleáry, ale čáru přes rozpočet mu udělal sopečný mrak z islandské sopky. Na Mallorku v době plánovaného natáčení nelétala letadla. Rozhodl se tedy, že bude pro změnu soptit v Praze. Vyslyšel volání, které se ozývalo ze sídlištní restaurace Kotelna v Zahradním městě. Co zjistil?


Že jde původně skutečně o kotelnu, která je dnes přestavěná ve stylově čistou restauraci s krbem a zahrádkou. Má vtipný jídelní lístek v podobě periodika Hlas Kotelny a dva generačně vzdálené kuchaře. Sebevědomého mladíka Petra a zkušeného Josefa. Jídlo ale šéfovi vůbec nechutnalo. Okamžitě zanevřel na lososa i žebírka. O to více ale hýřil vtipem… Chcete vidět šéfa ve formě a slyšet pár nových neotřelých hlášek? Tak sledujte dnes večer, další díl Ano, šéfe.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Ano, šéfe 2018

Diskuze k článku

Počet komentářů: 18
1
jhershaw
Reagovat

Nalepka, hvezdicky… jako by tam neslo o nic jineho. Vlastne jeste o ten pocit ukrivdeni, ze i horsi dostali dve hvezdicky (coz je lez). Ale jinak mi to tam – po zmene – prislo docela sympaticke. BTW netusi nekdo, co ma byt v tom pristim dile?

2
Ifa
Reagovat

Zdeněk na veletrhu Svět knihy říkal, že příště je už poslední díl. Podle mě zase navštíví hospody, kde už byl, a poptá se, jak se jim vede.

3
Ifa
Reagovat

Je to tak: http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-domaci-celebrity/136347/konec-sefe-pohlreicha-ceka-posledni-blivajz.html

A dnes Zdeněk zase výborně hlásil, ten vtip o Krakonošovi se mu fakt povedl!!

4
drak
Reagovat

To je debilní název „Na nože“, to nemohli použít „Pekelná kuchyně“? Obávám se, že to pekelná kuchyně nebude, ale spíš nás čeká nějaký hybrid.

5
RAINMAN
Reagovat

Ten fór s půlkou Šumavy jsem od něj už slyšel… jako třeba tu dnešní hlášku: „Je to honička, bejt v Praze jednička.“ A minule to bylo: „Je to honička, bejt v Dubí jednička.“ V Dubí ale měl na mysli k.u.r.v.y, kdežto tentokrát sám sebe.

6
anja
Reagovat

„ušiju si jupku“ :-D

7
KK
Reagovat

„tohle jestli sežeru, tak se mi zejtra budou u pr*dele rojit vosy“ :-D :-D :-D já ho prostě žeru:o)))))

8
viki
Reagovat

fajn díl :-D vůbec ty hlášky u toho ztuhlýho eidamu byly luxusní:-) A zklamání nad tim, že maj jen jednu hvězdu a jiný dvě mě pobavilo, co vím, tak dvě měla jen Zahrada v opeře, ten Moravák a možná ten z tý Šumavy, ne(myslim teda od doby, co to rozlišuje…)?

9
Maxx
Reagovat

Proč by bylo Na nože debilní název? Náhodou je to vhodně zvolený idiom, kdy nůž bude symbolizovat jak kuchařský nástroj, tak i to české spojení ‚na nože‘ bude ukazovat na souboj. Náhodou tisíckrát lepší a trefnější než Pekelná kuchyně. Moc ty zahraniční reality show nežerte, protože pak nehodnotíte co je dobré podle toho, co skutečně dobré je, ale jen podle toho, co používají v USA a VB. Název proto schvaluju, je úžasný!!!

10
honza
Reagovat

A zas tam točej Géčko,to je fakt vyjímečný pivo,to se v Praze jen tak nevidí.

11
honza
Reagovat

Jinak plastová omyvatelná obloha :-)

12
Mapi
Reagovat

Dil celkem slaby- jakoby Zdenek uz dojizdel na posledni klapku a uz mu na tom ani poradne nezalezelo… Moc srandicek (tentokrat hodne slabych) a celkove jen takove povrchni rady a nic moc do hloubky to cele neslo… Skoda. Ano, sefe! je nejlepsi ceskou reality show poslednich let a Zdenek je fajn (i kdyz posledni dobou strihaci strihali az moc a nektere situace a hlasky byly sestrihany kdovi odkud) a tento posledni dil neukazal to nejlepsi ci sefik dokaze. I kdyz se mi tenhle dil moc nelibil, stale je to super porad a prime se moc povedl! Ted at ji to vyjde i s Talentem!

13
Bigrob
Reagovat

Ale nevim jestli fakt porad uz neupada , bo uz ani tady neni tolik prispevku do diskuze …

14
Ifa
Reagovat

Já mám spíš pocit, že tady na sebe nejvíc pozornosti strhává Hledá se máma a táta a přilehlá diskuze. Navíc nikdo nepíše na Zdendu rekapy, vydávají se jen oficiální promo texty :-(

Já bych docela měla co k pořadu psát, ale nějak se mi nechce, když stejně nikdo nereaguje a článek vždycky hned zapadne.

Už jsem byla asi v pěti hospodách, kde Zdeněk natáčel, setkala jsem se s ním na veletrhu Svět knihy, ale nechce se mi to sem psát pro nikoho…

15
Manka
Reagovat

Zdravím! Chvíli jsem se o rekapy pokoušela, ale dá to fušku…a když to nestihneš v noci napsat a ráno dát na stránky, tak si ho už stejně nikdo nepřečte. Ale pořad sleduji dál a s chutí. Jen mě mrzí, že v dalším šéfově pořadu už to nebude tak o hospodách, ale o kuchařích.

16
banan
Reagovat

„Na noze“ je vyborny nazov – v cestine aj v slovencine dava zmysel – vzhladom na to, ze sa show bude vysielat na Prime a JOJke, boli limitovani vo vybere. Neviem sa dockat :-)

17
Šárka
Reagovat

Tedy já pana Polhreicha beru je užasnýa vtipný,kuchyni rozumí bylo velké zklamání slyšet,že pořad Ano,Šefe končí a těším se Na nože doufám,že to bud etak ostrý jako byl do ted a bude to česká pekelná kuchyně.

18
Lukáš
Reagovat

Byl jsem v kotelně včera a nevím, co se tam od návštěvy Zdeňka změnilo, ale jídlo bylo dost příšerný a obsluha to samé. Cibulačka bez chuti, panenka na houbovém ragů ve stylu sushi – to ani nebylo krvavé, to bylo prostě syrové a rozvařené špecle s příchutí pánve na ktéré to bylo podávané. Takovej hnus už jsem dlouho nejedl. Obsluha se spíše dívala na fotbal, než že by obsluhovala. Ani se nedivím že tam o víkendu nikdo nechodí. Po jedné zkušenosti už tam nepůjdu ani já.

Přidat komentář