Panáček v reality show

Hledá se táta a máma: První setkání (1. díl)

26. Březen 2010 | napsal(a): | reality show: Hledá se táta a máma

Nová premiérová řada oblíbené show se na televizní obrazovku vratila s řadou novinek. Své protějšky tentokrát hledají dva muži a jedna žena, jež spojuje podobná životní situace – chybějící partner a dítě nebo děti ve vlastní péči.

Do hledání se pustili s energií, vervou a odhodláním vybrat si toho nejlepšího. Rodící se vztahy se ale neobešly bez soukromých válek – v boji o toho pravého nebo pravou jde romantika stranou! Po čtyři měsíce se účastníci Eva, Jan a Honza budou pokoušet na své strastiplné i nadějné cestě najít pravou lásku a chybějícího rodiče pro své ratolesti. Splní se jim nakonec jejich přání kompletní rodiny?

V prvním díle show o hledání úplné rodiny se představí všichni hlavní aktéři: mladá maminka Eva s přáním naleznout tátu pro svého syna Dana a dcerku Gábinku, sportovec Honza, který by rád doplnil rodinu synovi Vítkovi, a nesmělý Jan se svou touhou po mamince pro dcery Pavlu a Janu. Komu z desítek dotazníkových ctitelů a ctitelek nakonec dají šanci na osobní seznámení?

Evu, Honzu i Jana čeká hned na začátku první setkání s potenciálními partnery. Kdo se komu zalíbí na první pohled a koho čeká naopak velké zklamání?

Honza své ctitelky pozval na Vyšehrad. Jako nadšený sportovec si pro ně přichystal pěkné překvapení – jízdu na kole. Jak se dámy se sportovní výzvou poperou? A dokážou se všechny opřít do pedálů?

Tatínek Jan nápadnice pozval do kempu ve Velkých Losinách, kde pro ně připravil ubytování ve skromných chatičkách. Chtěl si zkrátka ověřit, jak se s bojovými podmínkami děvčata poperou. Vyplatí se mu taková zkouška? Která z maminek ji nedokáže překousnout?

Maminka Eva své vyvolené pozvala do Županovic na břehu Vltavy. Nakonec se jeden z vážných důvodů omluvil, druhý zase dorazil s obrovským zpožděním a s ještě větší suverenitou přímo doprostřed dění. Jak se Eva s takovým šokem vypořádá? A proč budou chtít tatínkové opozdilce Jana vyhodit téměř násilím?

Eva Šlehoferová (23 let)

[singlepic id=565 w=420]

Žije v Praze a je mladou, přitažlivou maminkou 4,5letého Dana a 3leté Gábinky. Je dva roky rozvedená. Pracuje na částečný úvazek jako asistentka jednatele úklidové společnosti. Mezi její zájmy patří kolečkové brusle, výlety, vodáctví, tancování a nakupování. Eva je velmi zajímavá zejména pro svou atraktivitu a nízký věk, ale zároveň silné rodinné založení.

Honza Žítek (41 let)

[singlepic id=566 w=420]

Žije ve Lhotce se svým 12letým synem Vítkem. Od jeho rozvodu uplynuly 4 roky. Už mnoho let pracuje jako údržbář vozového parku pražského metra. Rád jezdí se synem na kole, hraje floorball, čte a cestuje. Honza působí na první pohled sebevědomě a jako prototyp typického mužného a dominantního charakteru. V pořadu však projde několika nečekanými zvraty.

Jan Markovský (36 let)

[singlepic id=567 w=420]

Bydlí v městečku Hanušovice společně s 13letou dcerou Pavlou a 10letou Janou. Pracuje jako soustružník a je rozvedený více než 2 roky. Rád jezdí s dcerami na kole, hraje s nimi volejbal a tenis. S bývalou ženou bojoval o získání dcer do vlastní péče. Žije skromně, je typické vesnické povahy, má rád pravdomluvnost a upřímnost.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hledá se táta a máma

Diskuze k článku

Počet komentářů: 97
1
RAINMAN
Reagovat

V sedmnácti se nechat oplodnit… a v 19 znovu! A to by opětovně otěhotněla ještě dřív, kdyby nekojila (pravidelné kojení zabraňuje početí po dobu minimálně 6 měsíců)… tohle hovoří za vše.

2
RAINMAN
Reagovat

Proto jsem jí přinesl tu gumu… :-D

3
LadyXL
Reagovat

Jseš magor Raimane,vůbec jsem nechápala,co a proč to tam kdákáš.Bylo to dost často „mimo mísu“… Produkce tě tam evidentně vzala jen proto, aby se národ měl komu smát… Eva je sice hezká,ale to je tak asi vše… A jsem zvědavá na tu zvláštní“dámu“ u Honzy, jak nechtěla spát v chatce.Chudák myslela, že bude v prvotřídním hotelu…,povaha to bude taky dost zvláštní, rozporuplná…

4
RAINMAN
Reagovat

No protože jsem reagoval současně na Evu a zároveň na ty chlapy, víš.

5
Monika
Reagovat

Rainman: pravidlo slušnosti říká,že když tě tam nechtěla,měl jsi jet domů.
Takhle promiň,ale národ z tebe má srandu.
Ta holka sice není žádná krasavice,a nevypadá být ani moc chytrá,ale aspoň ví,co je slušnost,díky aspoň za to.

6
markytanka78
Reagovat

naprosto se všemi souhlasím…. nevíte někdo, jestli už je 1. díl ke shlédnutí na IT? popřípadě kde? děkuji

7
RadstaR
Reagovat

Kdyby jen srandu :D

8
Monika
Reagovat

RadstaR: nevím,zda by tahle diskuze unesla pravdivé nazvání,jak v tv včera působil…. a být mnou,já bych se mu na ulici vyhla,nemám ráda když se za někoho musím stydět,tv je velké reklama,a bohužel v tomhle případě né dobrá.brrrr

9
Monika
Reagovat

A jinak chlap,který tam z nich fakt působí dobře(i když není hezký) je ten malej plešatej.Ten má charizma,že si lidi získá..vtipnej,veselej,nesobeckej,s ním musí být fajn…No,zajímá mě,jak to všechno skončí….

10
markytanka78
Reagovat

jelikož jako účastnice,vím jak to zkončí alespoň u Honzy ale i tak se tu ráda podělím s vámi o dojmech :-) Souhlasím s Monikou, ale nebuďme sobecké,nechme mu jeho „5min slávy“ vždyť se tu už řadu týdnů na to sám připravoval a udělal si i sám na sebe reklamu,bohužel s dosti labilním projevem. Ti co vypadají od včera jako příjemní ať muži či ženy se ale dostanou dosituací,kdy tak jako tak se jejich pravá tvář projeví. Sama za sebe mohu říci, že jsem do tohoto pořadu šla s určitým cílem,který se mi podařil dosáhnout. Bohužel nemohu dopředu prozradit. Ale byly určité situace,kdy jsem překvapila sama sebe …… ať už v dobrém či zlém. Jelikož vysílací čas,kdy je potřeba odhalit děj mezi tolika lidmi,je moc krátký, již např. včera mi tam chybělo pár momentů, které by třeba změnili názor žen na Honzu, ze svého okruhu přátel vím,že Honza se jim líbil i s povahou dominantního chlapa. Je potřeba ale počkat si na další vývoj, a že se ti lidé budou měnit den odedne (každý nedokáže udržet přetvářku věčně). Honzu zde zatím nikdo nehodnotil,nebylo potřeba,nijak se moc neprojevil, je to pochopitelné, ale je potřeba míti na paměti, že nikdy se nikdo všem nezavděčí. I já zde časem budu přijímat kritiku a nebo zde bude člověk,kterému,žena jako já imponuje. Myslete při hodnocení i na to, jak by jste řešili danou situaci vy s tím tatínkem či maminkou. A vnímejte i ty méně viditelné skutečnosti. Děkuji za možnost se tu s vámi podílet na zkušenostech či poznatcích a přeji všem pěkný den ale i zábavy u tohoto pořadu :-) Ps: kdyby někdo věděl kde najdu záznam 1. dílu děkuji za info

11
LadyXL
Reagovat

No mě např.Honza zrovna moc neoslovil.Vzhled slušný,ale byly tam momenty,které mne od něho odrazovaly… Chápu, že ty momenty při přivítání a seznamování byly pro všechny ještě takové nepřirozené, prostě nikdo podle mne nebyl tak úplně svůj. Vše bylo takové hrané… Jací ti lidé jsou,poznáme snad časem… U Jana se mi nelíbilo,že na první schůzku se všemi přijel v kraťasech,dost pochybné kvality…
Ale těším se na další díl a co znamenala ta ukázka…,že by nám Honzík „zahnul“ hned první noc? Jo a taky mi přišlo zvláštní u výběru žen to věkové rozpětí – 21let až 45 tuším…

12
bauhausen
Reagovat

Mám tušení, že jakékoliv zapojování do diskuzí podobného typu Vám učínkujícím Real TV zakázala pod docela tučnou pokutou…Nechápu, že se takhle hloupě reprezentujete, je to naprosto zbytečné.

A vzkaz pro RAINMANa jsi psychotické prase…zavřít a do ustavu a už nikdy nevypustit.

13
Monika
Reagovat

bauhausen: dotyčná neprozradila nic dopřeud,a říct,že je jedna z účastněných může,to není nic proti ničemu.

BTW…. k Honzovi: není to můj typ muže,a mám přítele o rok staršího než je honza(mě je 27,příteli 42),taky je dominantní,mě u honzy vadí,že si spíš moc držel odstup,a byl panovačný k ženám,z kterých jedna z nich může být jeho partnerkou….to je trochu negativum,jinak mi nějak ničím nevadí,vypadá,že to má v hlavě srovnané.Až teda trochu mi přijde,že chce všechno mít pod kontrolou až moc,a to taky není moc dobré.Muž má být vůdčí,ale né tak tvrdě…

14
Monika
Reagovat

LadyXL:
v té ukázce bylo,že jedna žena s těch účastnic,si pozvala na pokoj muže,ne?
Přítel teda čuměl stejně,jako já..jde se seznámit,a nevydrží noc bez sexu???
A navíc,když ví,že je tam štáb,a proflákne se to?
Přijde mi,že některé ženské vůůůbec nemyslí a etiketa jim moc neříká…….

15
LadyXL
Reagovat

Monika:
mě z toho vyšlo, že to byl Honza… Ale vůbec nemuselo dojít na sex, to se ale dozvíme až příště…,proto to tam dali,aby nalákali…. Ale přišlo mi to ze strany té ženské ujeté, i kdyby to byl Honza.. A jak říkáš, byl tam štáb,nebo si mysleli, že jim v noci dají pokoj?

16
Monika
Reagovat

LadyXL:
no právě..štáb všcehno vždy sestříhá tak,aby byla vidět vždy špatná stránka,hádky,intriky,to je jejich gusto.Chápu to,nějak diváky upoutat musí,ale přehání to….. pak člověk vypadá jako blbec.

17
RAINMAN
Reagovat

Moje řeč…

18
markytanka78
Reagovat

právě proto je lepší reagovat až po odvysílání daného dílu na nějž byla upoutávka….. zdání někdy klame :-) vše může mít totiž úplně jiný děj :-)

19
markytanka78
Reagovat

co se týká věkového rozpěrí 21-45 let…. je zcela jasné, ta nejmladší se dá ještě „převychovat“ …když to ta „nejstarší“ má zase zkušenosti….. vzhledem k vašim poznatkům,že Honza je dominantní a až opravdu moc se snažil mít vše pod kontrolou, s dosti „neurvalým“ oslovováním, což nebylo maminko,či maminky nebo jmény, nýbrž holky,ženský atd…. na mne nedělalo dobrý dojem….. musím zase jen a jen souhlasit

20
KARLOS
Reagovat

Markytanka78: koukám,že ty to máš v hlavince také srovnané a řekl bych jsi velmi inteligentní a vnímavá, doufám,že budu mít tu čest tě potkat osobně

21
KARLOS
Reagovat

jen pořád nevím,která ty jsi :-( ale tuším :-)

22
markytanka78
Reagovat

KARLOS neřeknu :-)) :-))

23
RAINMAN
Reagovat

Jste jak malý děti. Běžte si hrát jinam.

24
markytanka78
Reagovat

RAINMAN a ty jsi jako správce? nebo vrátný? už jsem tě jenou žádala aby jsi si mne nevšímal, takže tentokrát tě nežádám ale pevně doufám, že snad již něco tak lehkého k pochopení zvládneš

25
markytanka78
Reagovat

RadstaR: proč nebude Prima uveřejňovat na IT odvysílané díly? Je to nefér,první řada má svůj archív a ten kdo nemůže sledovat v TV má tak smůlu :-( Nedalo by se s tím něco udělat?

26
RAINMAN
Reagovat

Aha, takže markytanka78 = angelina

27
H.T.M
Reagovat

„Studio Victory records“
tyto pořady nahrává,takže jestli Angelino-alias Markytanko chceš,zkus se s nimi spojit,třeba ti pomůžou…
A jedna rada: nepiš si s lidma,o kterých nevíš kdo opravdu jsou!

28
Mapi
Reagovat

Nevite prosim kde se da porad shlednout na internetu? na streamu porad neni :( Dekuji!

29
Mapi
Reagovat

Aha- ted koukam ze na netu to nebude :( Mate to prosim nekdo nahrate, ze by to mohl uploadnout na net? dekuji!

30
markytanka78
Reagovat

H.T.M.: děkuji za odpověď a radu :-)

31
RAINMAN
Reagovat

LadyXL, tady máš odpověď: „Honza se ještě před vyřazováním rozhodne vypořádat se s maminkou Ditou, která ho zklamala hned první noc, když si na pokoj pozvala pánskou návštěvu.“

32
RAINMAN
Reagovat

Tak aspoň sledujte reprízu v noci ze středy na čtvrtek v 0.20.

33
RAINMAN
Reagovat

Tak jsem si koupil sobotní vydání Pražského deníku… a nikde nic…

34
Mapi
Reagovat

Bude prosim nekdo nahravat tu reprizu a uploadovat na net? nemam moznost to v te dobe sledovat ani nahravat. Dekuji!

35
essi
Reagovat

ahojky, reprízu nahrávat nebudu, protože pořad jsem si nahrála, jelikož jsem časově v den vysílání nestíhala, tak jsem se na to podívala později

36
essi
Reagovat

Markytánko78: ty ses ucházela o Honzu?

37
angie
Reagovat

Honzu znam moc dobře osobně.je to velmi sympatický a milý muž. a to co tady pišete vubec není pravda.

38
Mapi
Reagovat

essi- tim jsi chtela asi naznacit, ze uploadovat to nebudes :(( Skoda. Muze to prosim nekdo nahrat kdo to muze i uploadnout? Dekuji!

39
markytanka78
Reagovat

Dámy je mi líto, info již podávat nemůžu a komunikace mi tak nějak byla nedoporučena. :-( bohužl

40
RAINMAN
Reagovat

Markytánko, no už bylo na čase… :-D

41
markytanka78
Reagovat

RAINMAN: no ale jen kvůli takovým labilním hovadům ukoktaným jako jsi ty

42
H.T.M
Reagovat

Mapi: TV tunery jsou k dostání již za 700 kč,takže to do středy zajisté stihneš koupit a nainstalovat do PC :-).
Pořad HTM je dozajista autorský pořad! a veřejné šíření by „uploadera“ (a Prima si to určitě nepřeje) jistě stálo o hodně více peněz…!

43
RAINMAN
Reagovat

Jsi 3,14ča! Chcípni!!!

Reagovat

Co se tak uklidnit ve svých výrazech? Předem díky. Diskutovat lze i v rámci slušnosti, bez podobných vulgarit.

45
Pattrick
Reagovat

by mě zajímalo, jestli RainMan je opravdu ten obětavý muž s plastelínou co byl v TV, celá rodina se mu ještě dneska směje :) a chtěli jsme si to pustit na netu, jeho pasáž a kde nic tu nic ..

TY SI SUVERÉN JAKO PRASE = ) .. myslíte, že dostane přes držku a ty tři litry taky dostal? Pan překladač

46
Pattrick
Reagovat

Jinak, co se týče prvního dílu, nijak mě to extra nenadchlo, takový neutrál, uvidíme příště

47
RAINMAN
Reagovat

Komentáře ve stylu Pattrickova příspěvku mi nevadí, ale prázdné urážky jsou fakt vo ničem. Díky.

48
RAINMAN
Reagovat

První díl nikdy nemůže být moc dobrý, protože spoustu času zabere nudné představovaní všeho možného, ale bez toho to bohužel nejde.

49
RAINMAN
Reagovat

Tak jsem to konečně našel. O této realityshow se píše na str. 13 Pražského deníku (možná že u ostatních regionálních odnoží taky). Ale že tam není aspoň rekapitulace 1. dílu?! Primo, styď se!

50
RAINMAN
Reagovat

Konečně souhlasí zde uváděné časy s reálným časem odeslání příspěvku. :-D

51
RAINMAN
Reagovat

Robin Hood má jako mediálního partnera deník Blesk, ale stejně je to prd platný. V neděli na to bude koukat cca 450 000 – 500 000 lidí… a já.

52
essi
Reagovat

Mapi, jediné co můžu udělat je to, že ti to vypálím na dvd, jelikož nejsem zrovinka expert na počítače :-)

53
Luboš
Reagovat

RAINMAN-to ses teda rošoup stou plastelínou,tys tam říkal že pracuješ jako překladatel,no ja se divím že takový magor jako ty ma vubec občanku!

54
RAINMAN
Reagovat

V upoutávce je slyšet, jak se domáhám vrácení tohoto dárku…

55
RadstaR
Reagovat

RAINMAN: Ty ses fakt debil. Takovyho cloveka jsem uz fakt dlouho nevidel.
SUNicko: Promin za slova, ale fakt jsem si nemohl pomoc.
markytanka78: Bohuzel netusim a sam to nahravat nebudu. Neni na to cas.

Reagovat

Jak to tu tak čtu, tak mám pocit, že RAINMAN je jen cvok, co si tady z lidí dělá srandu a s pořadem nemá nic společného :-D

BTW: Náhodou nemá někdo tušení, kde se to dá vidět na netu?

57
RAINMAN
Reagovat

To že nejsem účinkujícím je docela možné, ale každopádně s tímto pořadem mám něco společného, to si piš. Jinak bych tu na něj nedělal promo jen tak pro nic za nic, že.

Reagovat

RAINMAN: Tak nám prozraď, co tam tak zasvceného děláš? :-D

59
denisa
Reagovat

Rainman je jen magor, to je cele, s poradem nema spolecneho nic, ale urcite si mysli, ze ma, chudak jeden, zije v bludu

60
Stanley
Reagovat

Bude aj video?

Reagovat

Stanley, časem bych jej hledal tady http://prima.stream.cz/hledasetatamama/ Že jsou v TV Prima, potažmo na Stream.cz trošku v časovém skluzu, je známá věc.

62
teomax
Reagovat

rainman for da president:-)
a domluv tem k.kotum na prime at to daji na net, zijeme preci v roce 2010 nebo si tam snad mame nahravat na vhs, kdyz clovek neni doma? :-)

63
Lea
Reagovat

Zajímala by mě motivace,která někoho dovede k dobrovolné přihlášce do takového pořadu.
Výběr potenciálních matek a otců je samostatný,nebo předem daný a celé je to divadlo pro diváka??? Nechápu ty věkové a váhové rozdíly. Oba se chovali jako burani, jakoby tam byli z donucení :-(
Ten magor s inteligentní plastelínou pro evidentně hloupoučkou Evu, byl „hráč“ režie, je potřeba rozbít nudu a střihač to sám nezvládá :-P

64
RAINMAN
Reagovat

V jedné diskuzi píše matka Evy toto: „Jsem potvora já vím-no však ona taky..to uvidíte“

65
RAINMAN
Reagovat

Nedávno jsem četl jednu povídku ze života Evy Šlehoferové, kterou sama napsala. (Z webu už to „záhadně“ zmizelo.)

Popisuje situaci, jak jela s dětmi autobusem. Najednou se začne řidič rozčilovat na nějakou babu, co mu zablokovala cestu. A vtom se ozve z úst tehdy asi 3letého klučiny: „Jeď, ty kávo.“ Samozřejmě se na ni všichni koukali velmi nepěkným pohledem…

:-D

66
H.T.M
Reagovat

Stream.cz – funkční video!

http://prima.stream.cz/hledasetatamama/

67
RAINMAN
Reagovat

Aspoň to teď bude akčnější. V první sérii si třeba taková Jana stěžovala, že tatínci jsou mezi sebou až moc velcí kamarádi a že ji zaráží, že o ni vůbec nebojují.

68
Koblížek
Reagovat

Markytánko, co Vám vadí na oslovování – holky, ženský?
Já bych teda cizí paní taky nenazýval „maminkami“, ani nevolal každou zvlášť jménem. Jste trochu moc útlocitná.

Jinak se mi pořad líbí, ale vysílání út a čt by bylo lpší než jen ve čt.

Reagovat

Pohlreich má kluka s kamením, tady má Eva blba s plastelínou :-D
první řadu jsem neviděl, tak nemůžu srovnávat, ale ten první díl se mi docela líbil.
Je super, že jeden má baculaté, druhý štíhlé, tak není nějaká diskriminace (i když kdoví, co mezi těma baculkama bude s tou jedinou štíhlou :-D) a docela mě zaráží, že Eva si tam navybírala i takové náctileté děcka. zatím fandím tomu plešounkovi (pardon, jména si zapamatuju asi až tak u vítězů)
Zatím se to vyvíjí docela zajímavě, tak se nechám překvapit, jestli to nezmrší jak Robina Hooda.
BTW: viděl jsem včera i první díl Rande naslepo a to byl pořádný trapas :-D Pořad svou trapností na úrovni Volejte věštce.

70
RAINMAN
Reagovat

Nick Flyer, dobrej fór!

Eva ani moc na výběr neměla, protože o vztah s mladou holkou se dvěma dětmi starší muži nemají zájem (jedině tak o sex)… a ještě veřejně před národem jí vyznávat lásku… tolik blbů se bohužel nenašlo.

71
Lea
Reagovat

RAINMANE, ty musíš mít život sám se sebou hodně těžký.
Tak nějak nechápu co si dokazuješ svými příspěvky, honíš si ego?

72
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Leo, se sem bojím hodit info o dalším díle Hledá se táta a máma, aby to zase Rainman cele nezaspamoval. Zase na druhou stranu, je to i sranda, sice asi ne moc normální, ale sranda ano. On bude krapánek grafoman :)

Reagovat

Suníčko: Tak sranda to byla chvíli… už je to nuda.
Tak občas je asi třeba cenzurovat O:-)

74
Lea
Reagovat

SUN, sranda možná, ale když se nad tím zamyslíš (není to jediná diskuse kde se předvádí),tak nějaký komplex si tu léčí. Myslím, že není síla zastavit jeho grafomanství, 4 měsíce vysílání si bude užívat své minuty slávy. Ale aspoň žije diskuse a navštěvnost stránek ;-) A má zase důvod se vyjádřit :-D

Reagovat

No, v 9 ráno se mu zobrazí další prostor k jeho „podpisům“ :))

76
RAINMAN
Reagovat

Nerušte mě, koukám na reprízu.

77
Lea
Reagovat

Cenzura Nicku? to myslíš vážně? Tak to snad už ne!!! Možná u vulgarit, ale jinak je to ubohé, diskuse jsou holt občas nepříjemné (pamatuješ?), ale mazat? Kazí to pověst stránek.

78
Lea
Reagovat

Taky koukám na tv a koukám,že RAINMAN nikdy nespí, pššš, nerušit :-P

Reagovat

A tak třeba ho to brzo přestane bavit :-D
Nebo to hod my budeme muset čtyři měsíce přežít …
Lea: to nebyla cenzura, to bylo jen smazání nesmyslů, které byly jen pro mě a já si je přečetl :-P
A tady jsem se pojmem „cenzura“ vyjádřil dosti nepřesně … mělo to být spíš „omezení přístupu“ :-D

80
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Včera jsem konečně ten výstup z plastelínou viděl a dobrý magor, pobavil jsem se :)

81
viki
Reagovat

Po přečtení celé a velmi zábavné diskuze jsem díl shlédla a docela mě pobavil, snad bude na co koukat, i když Prima je mistr ve střihu(u minulé řady tam taky nastříhali věcí a pak z toho bylo houby), takže uvidíme, nicméně aspoň něco, na co se dá mimo Ano šéfe! koukat!!

82
anja
Reagovat

ja jsem taktez pobavena i dilem i touto diskuzi, kazdopadne rainmanovu etudu s pozdnim prijezdem i s plastelinou hodnotim jakoze velmi kladne, rainman u me teda boduje, takovi dokonale prasteni chlapi jsou presne muj typ :))

83
Misha
Reagovat

Teda tvurci poradu se celkem vyradili. Kdyz si ta silnejsi pani lehce hystericky stezovala kvuli chatce a v pozadi zaznelo Love Theme z Mulholland Drive, malem jsem vyprskla smichy svacu :-) Kde na to chodite :-))

Reagovat

Misho, TV Prima měla vždy skvělé zvolené hudební podklady. Tuším, že kdysi s tou holkou, co za tím stojí, dělal Scalex rozhovor pro Bleskově, ale fakt dávno, v časech prvních Vyvolených.

Povedlo se jim i teď v posledním díle Ano, šéfe, kde se před kamerou rozhrálo téma, proč pořád ten kuchař nosí červenou čepici … a hudební podklad, znělka Šmoulů :)

85
H.T.M
Reagovat

Misha: …hudební dramaturgie „Vladivojna La Chia“…
…je to na konci v titulkách :-)

86
Misha
Reagovat

Aha, diky za info. Je zajimave, jak dobry strih a zvolena hudba dokaze nektere obycejne situace pekne zdramatizovat.

87
retarde
Reagovat

rainman = ten retard, co obtěžoval Evu tou jeho návštěvou a nechtěl odjet? Nebo kdo to je? Každopádně je to pěknej magor, ať je to ten či ten.

88
RAINMAN
Reagovat

Bohužel ne. Ale přiznávám, že jsem psal pod nickem „kluk“ 03.04.2010 12:25 na: http://www.iprima.cz/discussion/45264

89
psycholog
Reagovat

RAIMAN-teda ty jsi slušně vyšinutej.. četl jsem tvůj příspěvěk o tom,jak někde Evy máma o sobě píše ,že je potvora a její dcera taky.. no to asi každá ženská je.. Spíš mě zaráží fakt,že ty jsi to četl?? asi víš kde to hledat a tudíž jsi stálým účastníkem té jisté diskuse…tak asi nemáš co komu vyčítat ty chorý mozku…Jsi holt ten psychopat co si musí senzaci vymyslet za každou cenu vid ty ubožátko jedno… jdi raději někam ……………….

90
vzorec
Reagovat

Raiman??? to jsi si vzal nick správný.. v tom filmu byl onen hrdina poněkud retardovaný.. tak to plně vystihuje tebe.. to jsi zase jednou správně zvolil .. gratuluju.

91
Beruška
Reagovat

Jen uplna devka muze napsat neco takoveho, jako je potrat sem na diskuzi, i kdyby se ji tohle stalo, neni to nic co by nepotkalo bezneho cloveka, to je jedna vec! Druha ty idiote Raimene nebo jak si myslis, ze te lidi nepoznaji, snad vi, kdy porodila a otehotnela! Jelikoz ma dite, ktere mimochodem chodi s nasim synem do skolky, tak vim, ze se narodil v roce 2005 coz pokud se nepletu ji bylo 19 let! Nehlede na to, ze je to teda chudak holka, kdyz ma v dome nebo okolo sebe takovy blbce s nudnym zivotem, co sedi prilepeni na okne a cumi co se okolo deje, vubec z toho necisi zavist:-)))) dalsi vec je ta, ze komu by deti rekly, ze budou mit bratricka nez nekomu z rodiny, jelikoz tam v žte rodine pomery znam je mi jasne, ze tuhle hovadinu muze napsat jen nekdo(neco) z jeji byvale rodiny!Tohle je vazne trapne a ubohe! notabene kdyz jsme uz u toho, evidentne nehlaly, jelikoz ma dneska Evicka uz krasne brisko a chlapecka vazne ceka,takze tohle je kachna jako prase! A ze nosi male oblecky? zavidis, ze na to ma? dalsi zamidrakovana slepice co tohle napise. A ten pablb s gumou? jak uz bylo receno, suverene jako prase jdi domu! Chudinka ten,co ma tak nudny zivot a pozoruje ostatni, jelikoz sam je jako svab zalezly doma. Ze stabu asi tezko nikoho mela , nebo jste ji snad u toho svitili?‘! vazne spodina spolecnosti…

92
Lucinka
Reagovat

Vážně, nechme toho „hlupáčka“ Rainmana vykecat, na stránkách co uvádí nic o Evě není, a on je asi vážně smolař, žít s takovou demecí musí být těžké :-D

93
Lucinka
Reagovat

Vážně, nechme toho „hlupáčka“ Rainmana vykecat, na stránkách co uvádí nic o Evě není, a on je asi vážně smolař, žít s takovou demencí musí být těžké :-D

94
Lucinka
Reagovat

vymýšlet, spekulovat a hrát si na chytráka by mu šlo, alespoň se má kde vykecat že? ale možná bys měl na jiné stránky, teď ti je pro změnu dám sem já jo? http://www.jsemhovado.cz

95
RAINMAN
Reagovat

Jsem takový hovado, že jsem na to kliknul a čekal, že tam něco bude.

96
vzorec
Reagovat

Rainman-ty jsi fakt pako obecné.

97
severka
Reagovat

Musím souhlasit s Beruškou-fakt hnus něco takového poslat na veřejnou diskusi-mám ted na mysli info o tom,že chudák Evička snad potratila.Proboha lidi,copak vám lidské utrpení je k smíchu-on sám potrat je pro ženu velmi traumatizující a ještě když to sem o ní nějaký psychopat napíše je hnus velebnosti -to fakt nemá obdoby.A pokud to údajně někde její dětičky řekly-tak se jistě nesvěřily cizímu člověku na ulici-ale minimálně někomu známému či blízkému-to je pak ještě větší hnus ,když to sem ten člověk napsal.Hyena to je,když dokáže tohle rozpitvat na netu.Pokud je to někdo z rodiny tak bych šmejda pověsila do průvanu.A doporučila bych mu at se modlí a něco podobného se nestane u něj v rodině-pak pozná jaké to je.

Přidat komentář