Panáček v reality show

Výměna manželek (23.10.): Smutný Dominik se bojí rodičů

23. Říjen 2019 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

vm

V nové epizodě reality show Výměna manželek se tentokrát budou řešit finance a špatné rodinné vztahy. Jak si poradí temperamentní Veronika se starším prozatímním partnerem a dvěma neposednými kluky? Dokáže se Monika, která vyrůstala v dětském domově, přizpůsobit naprosto odlišné domácnosti?

Vyměněné rodiny

Milovice

milovice

V první rodině se seznámíme s Veronikou (30), Vojtou (41), Bárou (10) a Veronikou (1,5).

V rodině je vše relativně v pořádku. Spory mají občas ohledně výchovy dětí a chodu domácnosti, což je zcela běžná věc. Chtěli vyzkoušet jaké to je být před kamerou a netají se i tím, že je láká finanční odměna.

Liberec

liberec

Na druhé straně se nám představí Monika (30), Tomáš (50), Dominik (7) a Pepa (2).

Pár spolu žije tři roky a malý Pepa je jejich společné dítě. Monice vadí jí, že ji Tomáš neustále cepuje. Přijde jí, že ji bere spíše jako dceru než jako plnohodnotnou partnerku. Pár doufá, že jim Výměna pomůže a začnou si sebe více vážit.

Veroniku čeká v náhradní rodině pořádný šok. Pozná, že jejich problémy jsou nicotné, oproti stavu, jaký panuje v Liberci. Dominik je podle ní naprosto vystrašený ze svých rodičů a je z něj hromádka neštěstí, Pepa zase trpí velmi silným atopickým ekzémem a navíc hodně šilhá. Rodiče podle ní toto neřeší tak, jak by měli. Malý Dominik se rodičů bojí, vadí mu, že v rámci šetření musí dojídat po mladším bratříčkovi. Otec je dominantní a přivádí nevlastního syna k slzám.

Drsná hádka mezi osmi očima

Jak vše proběhne? Sledujte a diskutujte.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 24
Reagovat

Tak hrozný atopák jsem neviděla. Vysušený, popraskaný do krve, chudák. To už je týrání. Je to boj a důležitá je přísná dieta a mazat a mazat. Veronika to přehrávala, předváděla se, slíbila klukovi výlet a pak nevydrží pár dní.

https://vymena.nova.cz/bonusy/clanek/65485-sok-pro-moniku-z-vymeny-po-nataceni-se-dozvedela-co-veronika-udelala-malemu-pepovi?

2
Monika
Reagovat

@Ajda: ja jsem veronice neverila tu zdravou stravu, kdyz se clovek podival na jejiho manzela a sama taky by mohla zhubnout…

3
Vezy
Reagovat

Je mi fuk, jestli p. Veronika prřehrávala nebo ne. Děti měly aspoň pár pěkných dní a něco dostaly. Neměla jsem ani chuť se dodívat. Při pohledu na toho malého, jak se božatko furt škrábal me rozbolel žaludek. Byla to hrůza. Neustále se na diskuzích řeší, že se do tohoto pořadu už nehlásí normální rodiny. Možná to tak má být a touhle sondou do života těchto lidí se začne něco dít a řešit to sociálka.

4
Jana
Reagovat

Nemáte někdo náhodou kontakt na rodinu z Milovic? Kdysi jsem s Vojtou pracovala, ale ztratila jsem na něj kontakt…

5
anonym
Reagovat

Prolhaná familie do morku kostí. Přestane kojit a ekzém se ztratil, tak proč se děcko drbalo do krve? Jestli starší kluk lže a vymýšlí si, má to odkoukaný z domu. Chudáci děcka, bez diskuze. V manuálu vše v nej pořádku, jen malý kluk byl doškrábaný a od krve. Taková normální věc.
Nevšimla jsem si, že by Veronika propagovala zdravou výživu, byla proti potravinám nevhodných pro malé děcko, které trpí jako zvířátko, ale pokud se tam vaří tak, jak předvedla náhradní paní v Liberci, není se čemu divit, ani trochu. Sůl se vyvaří, polotovary, ostré klobásy, mňam :-) Hlavně, že si táhla domů kávovar.

Reagovat

Celou dobu jsem si říkala, co na ekzém říká pediatr. Být Veronikou, seberu kluka a jdu pro opravdu odbornou pomoc k jejich dětskému doktorovi.

7
Lukša
Reagovat

Po dnešní výměně mám nápad na několik edukativních videí, kde by mohly být použity některé záběry, například:
Finanční gramotnost aneb Je výhodnější kilo nebo jen čtvrtka?
Trojčlenka pro pokladní – kolik vrátit na 2 litry?
Tuk, sůl a další zaručené tipy na odvrácení ekzému
10 kroků, díky kterým se Vás bude dítě bát
Trháním ke svobodě: exekuce? Vyřešeno.
Moje? Ne, půjčený. Jak uchránit své spotřebiče

8
Iveta
Reagovat

@Ajda: Ano Veronika měla místo ukončení výměny vzít malého s ekzémem k pediatrovi a doufám, že se o tuto rodinu bude okamžitě zajímat sociálka, to co jsem viděla mě rvalo srdce !!!!@Ajda:

9
Lucie
Reagovat

Jak psala pani výše, je správně,ze jsou ve výměně vidět rodiny,které vybocuji normálu.Tato rodina je sice na socialku ,ale spíš je potřeba říct rodičům jak nejlépe pomoct dítěti s atopickym exemem a dětskou psycholozku,aby vyšetřila bojacne dítě.Pokud by to nepomohlo,…vždycky může nastat radikální řez socialkou.

11
anonym
Reagovat

https://vymena.nova.cz/clanek/65508-pribeh-moniky-z-vymeny-manzelek-vyvolal-u-divaku-litost-pomoci-rodine-v-nouzi-muzete-i-vy?fbclid=IwAR0hRoiYueOB0vD4BTBGk2GFOlX-EBOL9dJ-bX-nunavqyzQ-50-ocDgsVo

Tohle mi opravdu chybělo, možná by bylo dobré jim zrušit placení dluhů a počkat, až si nasekají další. Děti v takovém prostředí budou trpět vždycky, ať tam bude táta nebo nebude a hračky jim klidné dětství nezajistí.

12
Jana
Reagovat

Je hodně smutné,že vlastni matka dokáže takhle ubližovat dětem!!!nechat takhle maličkého nehorázně trápit ekzémem a nijak mu trápení neulehčí to je neodpustitelné!!!co to je za matku.Dětiček mi bylo opravdu hodně lito😭😭

13
Katka
Reagovat

Doufám, že dětem pomohou. Jinak se do toho namontuju já! Nemohu z toho spát.

14
Ilona
Reagovat

Ani korunu bych jim neposlala, neumí hospodařit, dobře, v dětským domově ji to opravdu asi nikdo nenaučil, ale není ji 18, to se ještě nic nenaučila? To nemá žádnou kamarádku? Je jednodušší, to bylo poznat jak u debaty nad počítáním kolik stojí závářka, tak kolik dostane nazpět na dva tisíce. Ale ji chybí bohužel i selský rozum, přirozená inteligence matek nebo jak to nazvat. To ji nenapadne že ekzém se musí promazávat co nejvíc to jde. O stravě a úklidu ani nemluvě. A vrchol je řešení exekučního dopisů, zmuchlat a vyhodit. Místo sbírky peněz, které rozfofruje, je potřeba, aby ji někdo nasměroval do sociální poradny, kde ji zdarma pomůžou řešit dluhy, i když z mateřské to nepůjde, ale dát to aspoň do kupy a připravit se na dobu až to řešit půjde. A někdo by ji měl naučit počítat, plánovat, hospodařit. To je pomoc, ne ji poslat prachy na cigára. Teda nevím zda konkrétně ona kouří, to si nevybavuji, snad ne. Ale i tak, peníze se utratí, vědomosti zůstanou. Pokud nekouří, bod pro ni, byla by světlá výjimka mezi sockami bez peněz, na cigára je vždy.

15
Martina
Reagovat

Tohle bylo snad nejhorší co jsem kdy viděla,probulela jsem celou výměnu jak mi bylo líto těch kluků 😓

16
Věra Emingerová
Reagovat

Dobrý den. Jsem stará 80-letá paní, na Výměnu manželek jsem koukala 23. 10. poprvé a bylo to fakt drsný, kam se hrabou nějaké psycho a krváky . Matka neví ve 30, která bije a otec zadlužený blázen, který chce vychovávat manželku i děti řevem a malej Pepíček už to dělá po něm. To, že matka kojí dítě je v pořádku, ale co dál? Nevědí, co je dětská výživa a dávají malému utopence a ostré brambůrky, protože je chce? Jedinej normální člověk je tam 7 letej kluk, jak to dlouho vydrží. Co s nima bude???
V. E.

17
Ajda
Reagovat

Výměna byla hodně emotivní, ale pro mne nic zatím nepřekonalo Eriku z Olomouce. Možná si věrní diváci vzpomenou na pročurané matrace a zanedbané děti. Nikdy ten díl už neodvysílali. Tenkrát RS VM poprvé vyvolala veřejnou diskusi, zda pořad neporušuje etiku a práva dětí.

18
anonym
Reagovat

@Ajda: Ten odkaz už neplatí, ale je to možná jen chyba nastavení mého PC. Na ten díl se pamatuju, byl to OL. Matrace nezapomenutelné. Možná se pletu, ale tady je odkaz, pokud máme na mysli různé, tak i tohle stálo za to. https://novaplus.nova.cz/porad/vymena-manzelek/bonus/847-vymena-manzelek-i-7-dil
Z mé strany je to stejné, proč tyhle děti vystavovat veřejně, ten malý kluk s ekzémem bylo na hraně. Určitě to tak necítím sama.
Rodiče to zjevně mají jinak, vidina honoráře jim nebrání vystavit děti. Těch dětí je mi líto, bohužel, asi je toho víc a ani se o tom neví.

19
Ajda
Reagovat

@anonym: Aha, díky za upozornění. V mobilu taky nic, ale z noťasu ho najedu, ho zruším, tvůj je ok. Jj, díl z Olomouce, hnus.

20
anonym
Reagovat

@Ajda: V poho, dílů bylo víc. A těch dětí? Čert ví, kde tohle skončilo.

22
surfi
Reagovat

@Katka: aj ja na ne myslím a nemozem kludne spat @Katka:

23
Díky předem
Reagovat

@anonym: Super, díky za odkaz. Jak jste se k němu dostala? Nemůžu se proklikat k jiným dílům z první řady, ale přes váš odkaz to šlo. Poradíte?

24
cathy
Reagovat

Taky jsem se pokoušela se dostat k ostatním dílům a nic… Poradíte?

Přidat komentář