Panáček v reality show

Výměna manželek (9.10.): Šest dětí vs. jedináček

9. Říjen 2019 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

titlVM

Jak jinak, ani v této řadě Výměny manželek nesmí chybět stejnopohlavní pár. A co rozhodně nesmí chybět, je nepořádek a chaos minimálně v jedné domácnosti. Když nemáme zvířata, kam se podíváš, máme tolik dětí, až se ztrácí přehled. Šestice dětí, jedna švagrová, jedináček, tři ženy a jeden muž, to je hlavní obsazení dnešního dílu.

Vyměněné rodiny

Teplice

teplice

První rodinu tvoří Sabina (27), Martina (34) a Tadeáš (6).

Obě ženy mají za sebou vztahy s muži, ale nějak cítily, že to není to, co by chtěly. Jsou spolu dva roky, ne vždy mají pocit, že je okolí chápe. Ony se považují za zcela normální rodinu. Tadeáš je syn Sabiny, chodí do první třídy a má vadu sluchu, proto je maminka doma a stará se o něj.

Brno

Brno

Na druhé straně se seznámíme s Markétou (36), Michalem (28), Nellou (4), Adrianou (12), Diegem (16), Jennifer (12), Charlotou (10), Selmou (8) a švagrovou Alžbětou (37).
Matku dětí zřejmě v životě hodně ovlivnili mexické a jiné telenovely, alespoň podle některých jmen dětí se o tom dá vážně uvažovat. Ačkoli je v rodině šest dětí, ve stavu manželském jsou teprve dva roky. Společné dítě je jen nejmladší Nella.

Problémy v rodině má hlavně Markéta, která se cítí nedoceněná a hlavně přetěžovaná péčí o domácnost.
Náhradní maminku Sabinu překvapí chaos a šest dětí. Deset dní však zvládá celkem v pohodě, rychle se adaptuje a děti si ji oblíbí. Co ji v rodině hodně překvapí, je sledování krvavých hororů nejmladší Nellou. Ta údajně trpí autismem a sociální fóbií, takže podobné filmy opravdu nejsou pro ni ten nejvhodnější program.

Děti si pokojíček uklízí samy, podle toho to tam i vypadá. „Tady šuplík ani neotevřeš, protože je zespoda ruplý… Tady se válí všechno dohromady, učebnice, sešity na tenhle rok, deodorant, pasta, žehlička na vlasy, malování… V těch šuplících je všechno, tady najdeš celej svět,“ žasne Sabina. „Jak se tyhle děti učí?“ nechápe blondýnka, která v dětském stole na psaní domácích úkolů najde jenom samé šminky.

Jak dopadne Výměna manželek tentokrát? Sledujte, diskutujte!

Zdroj: Blesk.cz, FB Výměna manželek

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
2
Josef
Reagovat

Ta švagrová nádherná žena.měl bych zájem se seznámit.nemá někdo info o Alžbětě? Budu moc rád.facebook a pod.dekuji.

Přidat komentář