Panáček v reality show

Výměna manželek (4.9.): Peciválka vs. metalistka

4. Září 2019 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

VM_2019-09-04

Žena, která má ráda klid a pohodu, proti rodině, která vyznává metal. Je nasnadě, že tohle nemůže skončit jinak než konfliktem. K tomu všemu ještě holčina, které nejspíš začíná puberta, a o zábavu je postaráno.

Vyměněné rodiny

Brno

vymena_brno

První rodinu tvoří Ilona (42), Pavel (48) a Jan (16).

Rodinu z Brna přihlásila do Výměny Ilona i přes nesouhlas ostatních členů domácnosti. Pár je spolu sedm let a Iloně vadí hlavně to, že přítel Pavel nemá dobrý vztah s jejím synem Honzou z předešlého vztahu. Pavel má zase problém s tím, že Ilona nechce chodit za kulturou a jen by seděla doma.

Havířov

vymena_havirov

Na druhé straně se seznámíme s Radkou (38), Michalem (31), Dominikou (12), Viktorií (11) a Samem (9), kteří žijí v Havířově.

Tento pár je hrdý na to, že patří mezi metalisty. Podle svých vlastních slov jsou velmi výstřední a nechtějí jít s davem. Do Výměny manželek se přihlásili spíše z hecu, i když Radka má pocit, že si jí rodina dostatečně neváží.

vymena_2019-09-04

Z dostupných informací nevím, jak bude Ilona ze začátku reagovat na novou rodinu. Podle jedné zprávy jí čeká milé překvapení, jak se dvanáctiletá Dominika dokáže postarat o celou rodinu, vysává, vytírá a vaří. Následující článek ale tvrdí, že hned po příjezdu jí čeká šok, protože v Havířově žijí bez lednice a pračky. Jisté ale je, že se Ilona velmi rychle dostane do rozepří právě s Dominikou, která jí nebude chtít své práce přenechat a ani jí nepustí do kuchyně, načež odmítne jíst cokoli, co by si sama nepřipravila. Následně naváží také spory s náhradním manželem. Prostě klasika, na kterou jsme zvyklí, včetně vyhrocené debaty mezi osmi očima a oky kamer nakonec.

Sledujte a podělte se o své názory.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
Monika
Reagovat

Konecne po dlouhe dobe dobra vymena, ktera me bavila. Teda ta Radka ty blaho 38 let, to je neuveritelne neuveritelne. Tahle sesla babicka o ktere jsem si myslela, ze ji je minimalne 57 let, fiha. Clovek uz je zvyklej na hodne, ale tohle jsem dlouho nevidela. Totalni babka v duchodu a ten jeji od pohledu nesympatcikej partner linej. Strasnej zivot, naprosto se k sobe hodi. Dva sobci co cpou penize jen do sebe a decka nemaji nic, nikdo se jim nevenuje, vyrostou z nich sigri, uz ted k tomu maji vlohy a bylo to patrne. Ten druhej kluk 16 let, zadne kamarady, zadne konicky, nemluvil, nic nedelal, jen sedel u kompu, bilej jak stena, hromadka nestesti co nevi, jak si uzit zivot a jen preziva, smutnej pohled.

2
Lukša
Reagovat

Rodinka z Havířova na něčem zaručeně jede, o tom svědčí i šířící se zprávy od lidí, kteří je údajně znají. A že se pak děti neumí chovat a stačily si zvyknout na život ve špíně není neuvěřitelné. Na druhou stranu ale umí spoustu věcí do života, ale 12letá holka by si měla užívat dětství a ne denně vařit za matku.
Na druhou stranu maminka z Brna také žádná sláva, její rodina také spíše přežívá.

3
Monika
Reagovat

@Lukša: Ja jsem teda slecnu varit nevidela poradne ani jednou..jen same konzervy a polotovary…Ale jako lepsi nez nic, to zas jo.

4
Wally
Reagovat

@Monika: Myslím, že vařit asi umí. Jak pracovala s pinzetou u opékání naloženého masa jsem jen koukala. Třeba jí vaření baví.

5
JanaH
Reagovat

@Wally: bramboráky z pytlíku, lečo z flašky. Umí i svíčkovou… z pytlíku.
Paní matka zvládne dokonce rajskou, ovšem taky jen ze sáčku.
Mňam! :-D

6
Mick
Reagovat

@JanaH: Že ve 12 neumí klasickou svíčkovou celkem chápu (od koho se jí také měla naučit). A že dělá bramborák z prášku a lečo ze sklenice? Ono bez lednice je člověk dost omezený možnostmi surovin. A hlavně proč v dětství ztrácet další zbytečný čas v kuchyni. Když by jí někdo nastrouhal brambory na křápance nebo nakrájel zeleninu na lečo, tak následuje v podstatě stejný technologický postup který zvládá. Ano, polotovar je blaf, ale kritizovat holku ve 12 letech že se jí nechce dělat přípravné práce?

7
anonym
Reagovat

Je s podivem, že se ve 12 se stará o jídlo celé rodině a že vaří z pytlíků a polotovarů se nedivím, kde by se naučila víc. A proč by vlastně v těch letech měla dělat jídlo pro celou rodinu, nemluvě o svíčkové:-D Někde je chyba, ale u té holky ne. Táta hrůza, máma děs.

8
JanaH
Reagovat

@Mick: chtěla jsem jen poukázat na otřesné stravovací návyky metalistů, které jsou pro ně asi naprosto normální a na denním pořádku. Polotovary, v lepším případě uzeniny.
Svíčkovou neumí kde kdo, ale než baštu z pytlíku, to raději nudle s mákem.
Teď určitě namítneš, že třeba nemají rádi mák… :-DD

9
desdemona
Reagovat

Hnus ta rodina metalačky,děti samorosti,žádná sounáležitost rodiny,zájmy,povinnosti,dovolené,nic..Fotr zkouřenej,na něčem jel,matka bezzubá cuchta,co se o rodinu nedokáže postarat.Špinavé prádlo mezi čistým,žádné učení,kamarádi,přátelé.Hnus.Myslím,že ani jim to nevyhovuje,ale plácli to jen pro klid,jak jsou spokojeni.Keci v kleci jenom !

10
Michaelstmu
Reagovat

prednisone online buy prednisone no rx order prednisone

11
Keithstxu
Reagovat
12
Kayleestvd
Reagovat

prinivil prinivil generic buy generic prinivil

13
Horacestcf
Reagovat
Přidat komentář