Panáček v reality show

Výměna manželek (28.8.): Rapper vs. bordel

28. Srpen 2019 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

vymena_manzelek

Po krátké přestávce je tu zpátky Výměna manželek. Těšit se tak opět můžeme na spoustu nepořádku a následného uklízení, samozřejmě nesmí chybět nadávky a problémy s dětmi a pár témat, která jistojistě naplní titulky bulváru do příštího dílu.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
1
Bredy
Reagovat

Vždycky jsem si vážil žen, protože umí věci, která já, jako chlap, nedávám… například prát. To píšu s vědomím toho, že jako programátor mně poslouchá veškerá technika … kromě pračky. Ale že se prádlo pere podle barev vím od svých dětských let. Nechce se mi věřit, že by Emilka byla tak hloupá… nejspíš je to jen nahrané a celé to je dílo režiséra

2
Rododendron
Reagovat

@Bredy:

Hmm…tak to jsi velice naivní, když nechceš věřit, že mezi námi žijí takto simplexní jedinci.

3
Lukša
Reagovat

@Bredy: Ono těch zvláštních momentů tam dneska bylo víc, a to jsem koukal jen jedním okem. Nakonec mi z tohoto dílu ale v paměti vlastně nic neutkvělo, přesto že zaznělo několik velice “kvalitních” výrazů.

4
Biolenka
Reagovat

@Lukša: Např. obličejový dizajn :-D :-D

5
anonym
Reagovat

Paní Emilka byla šikovná i při vaření, kejda zvaná rajská omáčka s rýží taky zabodovala.
Zpěváci měli celkově vybraný slovník, co na srdci to na jazyku:-D

6
Ter.
Reagovat

Díl úplně o ničem, nuda. Přitom ze závěrečnýho sedánku vyplynulo, že jedna aktérka chlastá, druhá hraje automaty a manžel ji bije. Štáb taky vůbec nezjišťoval, proč se ta předčasně zestárlá paní zuby nehty brání stěhování. Mizerná práce.

7
Monika
Reagovat

Na tomhle dilu me prekvapila jedina vec…proc se tolik lidi divi, ze se nekdo nechce prestehovat….Mne to prislo jako normalka, znam takovych lidi spoustu, kteri by se ani za nic nehnuli ze sveho fleku a jsou to kolikrat mista, kde lisky davaj dobrou noc. Samota jim hrozne vyhovuje a zrovna ta pani na me pusobila jako clovek, ktery by byl ve velkomeste ztracen.

8
anonym
Reagovat

Jestli by paní ve velkoměstě byla ztracená nevím, ale na maloměstě by to snad vydržela v pohodě a děcka by nemusela jezdit čert ví kam do školy. Nejspíš jí vyhovovalo jezdit na nákupy autobusem a tudíž nikdo neviděl, co si kupuje. Jo, kdyby žila na samotě u lesa a krmila srnky, je mi to pochopitelnější, ale byla v paneláku obklopená čmoudíkama.
jedna rodinka lepší než druhá :-)

9
Okno
Reagovat

Nahodou to luxusni prostredi depresivnich Severnich Cech bylo bozi. Stary panelaky, mega elektrarna, zima, snih. Mne by se tam libilo, melo to fakt jedinecnou atmosferu. Idealni pro film. Kazdej ma jinej vkus. Jinak Emily mi bylo lito, Ostravaci typicky uprimni, to se mi libi. Zajimavej dil, zajimavy rodiny. A Tusimice pojedu ceknout, fakt zajimavy misto.

10
Vivat Cenzura na hlavu
Reagovat

Ježíš, kdo smazal zcela související odkaz na video na YouTube od pana rappera k Výměně manželek?

Tak koho to zajímá, ať si naťuká na YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=XrpdhebVHMU

11
IgoriTib
Reagovat

7b0e is purchase online canada

darf man is kaufen

inexpensive is online

Přidat komentář