Panáček v reality show

Výměna manželek (10.4.): Opuštěný kojenec vs. nechtěná matka

10. Duben 2019 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

titulek

Dvoupokojový byt plný panenek, autíček a dětí vs. nový, moderní dům s tříměsíčním miminkem. V obou rodinách tatínci pracují za dva, chtějí pro své manželky jen to nejlepší, klidně na úkor zdraví. Tentokrát bude úklid na vedlejší koleji. Jedna matka opustí pro peníze kojence, dcera druhé by zase byla ráda, kdyby se matka domů už nevrátila.

Vyměněné rodiny

Zbůch

První rodinu tvoří Eva (43), Martin (47), Lucie (23), Michal (12), Eliška (8) a Kája (8).

Manželská krize bývá v pořadu zcela běžná, tady se zdá být vše v pořádku, ale neshody panují mezi matkou a nejstarší dcerou. Podle Evy je Lucie líná, nechce se jí pracovat, nekomunikuje. Náhradní maminka s ní problémy mít nebude, Lucka se jí po chvíli sama svěří, že má vůči vlastní matce blok. Nedostává se jí žádné podpory a motivace, dívka tedy raději tráví čas mimo domov. Vůbec by jí nevadilo, kdyby se matka nevrátila.

2.rodina

Eva (43) si moc přeje bydlet v rodinném domě, to však představuje velké finanční investice. Manžel Martin (47) tedy pracoval, seč mu síly stačily. Výsledkem jsou dva infarkty, operace a nyní je doma. Byt 2+1, tři dospělí, tři děti a k tomu hromada panenek, které maminka sbírá. Aby toho nebylo málo, Martin je sběratel autíček, o pracholapy v této rodině nebude nouze.

Saběnice

1.rodina

Na druhé straně se seznámíme s Michaelou (28), Otou (40), Michaelou Miou (2) a Julií (3 měsíce).

Bydlí v moderním domě, ale Ota tráví v práci i osmnáct hodin denně. Dokonce má práce rovnou dvě. Michaela by se ráda uskromnila, jen aby měla manžela více doma. Ten však pracuje a pracuje a zároveň přichází o možnost vidět vyrůstat své děti.

foto

Ve Výměně manželek už bylo více kojenců, tříměsíční miminko je však jedno z nejmladších. Co asi matku přinutilo dobrovolně malou Julii na deset dní opustit?

Sledujte, diskutujte!

Zdroj: novaplus.cz, FB Výměna manželek

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
Reagovat

Když se chce, jde to i v klidu. Úklid ani jekot mi nechyběl. Nebyli dokonalí, ale příjemná změna po těch asociálech z minulých dílů.

https://vymena.nova.cz/clanek/novinky/video-eve-dosla-trpelivost-co-se-stalo-mezi-ni-a-lucii.html?

2
Monika
Reagovat

Dneska dobrej dil, bavilo me to. No uprimne mit takovou dceru tak se zblaznim. uz jen koukat se na ni zpusobovalo velkej odpor. takhle se vykrmit, byla otresna, brrr. A z toho pramenilo i jeji nizke sebevedomi ani do prace se ji nechtelo, takovej zbytecnej clovek.

3
Jarmila
Reagovat

Já se na ty výměny moc nedívám,ale včera jsem se tak zběžně podívala. Myslím,že je těžké za 10 dní proniknout do problematiky dané rodiny. Natož tak vytvořit si objektivní úsudek po hodině sestříhaného materiálu. Nicméně nedokážu pochopit,jak může nějaká žena svěřit teprve tříměsíční dítě někomu,koho v životě neviděla. A nic na tom nemění ani to,že jsou přítomni další lidé,kteří by snad,“v případě nouze“ zasáhli. Paní byla jinak milá a sympatická,ale přesto její účast o vřelém mateřském citu nesvědčí. Jinak,ale rodina působila vcelku spokojeným a normálním dojmem. Na druhé straně sice také nebyly žádné „hrůzy“, špatný byl jen vztah matky a dcery. Větší podíl na tom má zcela jistě matka,protože ona dceru vychovávala,takže měla včas zakročit. Dcera je velmi nezralá,její vyjadřování odpovídá tak třináctileté puberťačce, a ne mladé dospělé ženě. V tom věku se před 20 lety ženy staraly o celou rodinu a měly zpravidla 2, někdy i 3 děti. To,že nepracuje,je vrchol zvlášť, v dnešní době,kdy je o pracovníky nouze a zaměstnavatelé berou všechny,kteří mají aspoň minimální schopnosti. Nechápu,proč už dávno nebydlí sama, zvláště,když rodina bydlí v malém bytě. Toto prostě matka těžce nezvládla. A s ostatními dětmi to bude podobné,vozit je 400 metrů autem?!! Matka má vést své děti k samostatnosti,jenže tahle paní je sama dost „zvláštní,to se pak vychovává těžko. Navíc,mě docela zaráží jejich bydlení. V tomto věku a pokud oba pracují,by už mohli bydlet lépe,nebo ve svém a splácet hypotéku. Když nemám vlastní střech nad hlavou,nebudu zahlcovat 2 místnosti nějakou sbírkou.

4
anonym
Reagovat

Miminko nechat na starost nevím komu, když chlap je údajně 18 hodin denně v práci je na hlavu, Byl tam štáb a zřejmě by zasáhl, ale pro mě to normální není. Stejně tak sbírka panenek, autíček a plyšáků je kapku mimo, ale každého věc. Pro mě není ani pracovní doba 18 hodin normální.
Jen mě zarazila dospělá dcerka. Vyhodit ji z bytu je jednoduchý, ale já bych to asi řešila přes nevím co, jen ne takový postup.

5
Prochor
Reagovat

OT pro Ajdu, Bazingu a další fanoušky farmáře. Zítra na TV Barandov „Farmář-návraty“.
https://tv.seznam.cz/program/8742258

6
aža
Reagovat

Dobrý den Ajdo, nemáš náhodou zprávu, že by se chystala Farma XI. ? Děkuji.

8
aža
Reagovat

Děkuji, tak nezbývá než čekat, že se brzy dočkáme a v pohodě se opět sejdeme.

Přidat komentář