Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

The Voice Česko Slovensko 2019, 1. K.O.: Vojta Dyk v roli kata

3. Duben 2019 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Vojta Dyk a jeho tým

Druhá fáze třetí řady Voicu v neděli večer odstartovala prvním ze čtyř dílů, které jí budou věnované. Prvním, který si okusil nevděčnou roli kata, byl Vojta Dyk, jehož tým byl po výběrech naslepo nejpočetnější. Jak se Vojtových čtrnáct koní předvedlo? Zklamal nějaký favorit, či překvapil nějaký outsider? Která šestice pokračuje v soutěži a kdo definitivně skončil? Jak obstál Vojta coby kouč? A v čem DJ Vlado apeluje na produkci? To vše se dozvíte v jeho a Scalexově nejnovějším rekapu.

Markéta Chladová

zpívala: Aretha Franklin – Respect

DJ Vlado: S Markétou mám pořád stejný problém. Ačkoliv je technicky velmi dobře vybavená (aby taky jako učitelka zpěvu nebyla), tak si pořád vybírá ikonické skladby zpěvaček s mnohem tučnějšími a barevnějšími hlasy, zatímco Markétin hlas je ve výškách úzký a nezní úplně příjemně. Tím nechci říct, že by měla Janis či Arethu kopírovat (na imitování svého idolu je ve Vojtově týmu jiný expert), ale nadále si myslím, že by měla volit repertoár uvážlivěji, aby to pořád neznělo jako když Monika Absolonová coveruje Věru Špinarovou.

Scalex: Markéta má skutečně méně tučný hlas než pěnice, jejichž písně si v soutěži volí, ale má tak vymakanou techniku, že to dokáže překrýt. Barevnost jejího projevu dohání to, že její hlas nemá takovou šířku. Také se ale těším na to, až předvede něco výrazně prostějšího, jednoduššího, komornějšího. Tam by se totiž hodně rozkrylo.

Vojtův verdikt: Postup do Top 6

Markéta Chladová

Vojtěch Malchárek

zpíval: Shawn Mendes – There’s Nothing Holding Me Back

DJ Vlado: Vojta mi přišel extrémně přechválený už ve výběru naslepo. Tentokrát byl však místy dokonce na pokraji Hvězdné pěchoty. Hlas jalový, intonace mizerná, pódiový projev prkenný. Konečná, vystupovat.

Scalex: Vystoupení jak z Ein Kessel Buntes. V roce 1984 by mi to stačilo, dnes jsem už krapítko náročnější, takže nijaké, ploché, nedynamické vystoupení, které nebylo až tak náročné, aby musel mít Vojtěch takové problémy s dechem, mě neuspokojilo.

Vojtův verdikt: Nepostup

Vojtěch Malchárek

Valéria Polčová

zpívala: Christina Aguilera – Mercy On Me

DJ Vlado: Ve výběru naslepo patřila Valéria k highlightům, tentokrát ji však postihla chřipka, proto bylo její vystoupení jako na houpačce, skvělá místa střídala zaváhání. Navíc bylo znát, že nemoc Valérii dělala limity, kvůli kterým se držela při zdi. Každopádně Valéria patří k nějvětším hlasům ve Vojtově týmu, takže v následujících kolech má ještě co předvést.

Scalex: Nemoc v hlasu byla slyšet, občas docházel dech, ale na rozdíl od předchozího zpěváka k tomu dechu byl důvod. Valéria se trochu bála, ale když obavy zahodila a začala hrát vabank, vše se jí zúročilo. Riskovala hodně, ten hlas si mohla odrovnat, ale dala to na výbornou.

Vojtův verdikt: Zóna ohrožení

Valéria Polčová

Jaromír Bartoš

zpíval: Metallica – Enter Sandman

DJ Vlado: První z Vojtových verdiktů, se kterým zásadně nesouhlasím. Ano, Jaromír je v pódiovém projevu poněkud opatrný, nemá v sobě onu šmajdovskou bezprostřednost, ale hlasově z něj jde jistota a energie. Navíc jako rocker působí uvěřitelně, v čemž se liší především od Jakuba Moulise. Velká škoda tohoto rockera.

Scalex: Jaromír je takový rocker moderního střihu, není to ta stará škola, jakou reprezentuje Pepa Vojtek. Má modernější výraz, vyrazný hlas s velkou jistotou, ale bohužel to pódiové působení bylo hrozně vlažné. Tady musím nesouhlasit s DJ Vladem (a bude hůř), pro mě to uvěřitelné nebylo. V hlasu ano, v projevu ne, ale hodnotí se oboje. Jaromír se potřebuje trochu otlouct životem, získat v pohybech rutinu a naučit se trochu “dělat tajtrdlíka”.

Vojtův verdikt: Nepostup

Jaromír Bartoš

Adéla Husárová

zpívala: Mary J. Blidge – I’m Going Down

DJ Vlado: Neúspěšnou harcovnici talentových soutěží jsem po výběru naslepo považoval za totální outsiderku, proto mě její výkon velmi překvapil. V této soulové písni dobře vyzněla její nedomykavá barva hlasu. Kdyby ubrala na afektu, tak by to mohlo být ještě lepší, ale i tak se nemá za co stydět. Adela sice nepůsobí zrovna dvakrát sympaticky, ale Top 6 si za tento výkon zaslouží. Do mé Top 3 se však nevešla.

Scalex: Adelin výkon mě příliš neoslovil, kňouravý způsob zpěvu byl v dost ostrém kontrastu s pokusy o hřmotný, drsný zpěv. Myslím, že víc by jí to slušelo, kdyby se celou dobu držela v komornějších polohách. Adela totiž působí trochu jako “ranařka”, a není asi úplně optimální tento dojem zpěvem ještě podporovat.

Vojtův verdikt: Postup do Top 6

Adela Husárová

František Hönig

zpíval: Bruno Mars – Just The Way You Are

DJ Vlado: Další, kdo byl po výběru naslepo totálním outsiderem, byl právě František. Podle sestřihu na konci minulého dílu to vypadalo, že František by měl překvapit, což se však nakonec ukázalo jako účelový sestřih. František byl totiž stejně tragický jako v Blind Auditions. Hlas má tenký jako penis Somálce, navíc byl na mnoha místech totálně mimo. Opravdu nechápu, proč si ho Vojta po podušení v zóně ohrožení nechal v týmu, zatímco mnohem lepší zpěváky vyhodil. Ale aspoň si vzal čepici (jakkoliv kšitovkáři jsou pro mě jako pro klouboukáře „třídní nepřátelé“), protože ten jeho účes mi připomíná památnou hlášku Eddieho Murphyho ze Zamilovaného profesora „To je účes, nebo máš na hlavě nas*áno?“.

Scalex: František má problémy s frázováním, hodně dobře má ale zvládnutou falzetovou techniku, kdy přeskoky mezi falzetem a plným hlasem mají stejnou hlasitost. To bývá u mnoha soutěžících velká bolístka. František je taková zvláštní tragikomická postava této soutěže, něčím mi hrozně připomíná Standu Dolínka z úplně první SuperStar. Tak předpokládám, že když si ho Vojta vzal dál, tak že chce aspoň v tom zbylém čase vykřesat nějaký příběh a vývoj. Což mohl udělat v podstatě jen s Františkem a s Davidem Balogem, a z těchto dvou nakonec zvolil toho o fous lepšího.

Vojtův verdikt: Zóna ohrožení

František Hönig

Terezie Ondičová

zpívala: Beyoncé – Listen

DJ Vlado: Jestli mě některý Vojtův verdikt opravdu zasáhl, tak to bylo právě vyřazení Terezie. Jasně, její vystoupení nebylo dokonalé, hlavně ty počáteční hloubky zněly dost matně, ale jakmile se dostala nahoru, tak tam bylo cítit obrovské srdce, což je něco, co se nedá naučit a co musí mít člověk v sobě. Terezka je velký talent, který je zatím sice ve stádiu „nevybroušeného démantu“, ale ten základ je tam teď už neskutečný. Jejího vyřazení je mi líto i z toho důvodu, že mohla v následujících kolech hodně vyrůst podobně jako Eliška Rusková v loňské SuperStar. Nicméně v příštím ročníku SuperStar bych ji viděl velmi rád, protože SuperStar je podobným přírodním talentům nakloněná víc než Voice, pro který je jí škoda.

Scalex: Ano, Terezie je případ pro SuperStar. A to pro SuperStar někdy před osmi a více lety, kdy jsme každého soutěžícího viděli třeba v šestnácti žánrově různých kolech. Tam měly podobné případy jako Terezie čas rozkvést. Nepostup v Hlasu byl asi logický, ale doufám, že Terka dostala nějaké dobré rady nebo tipy na hlasové poradce, protože ona by si nějakou péči zasloužila, mohlo by se to v budoucnu velmi vyplatit.

Vojtův verdikt: Nepostup

Terezie Ondičová

Viktoriya Michshenko

zpívala: Selah Sue – This World

DJ Vlado: Tak tenhle nepostup jsem už vůbec nepochopil. Viki sice nemá nějak ultra unikátní hlas, ale jinak zpívá výborně. Vojtovy reči o „robotismu“ mi přišly dost alibistické, možná si ale jen vzájemně nesedli, což by ale Vojta jako správný profesionál měl dát stranou. Nemůžu sice říct, že by mě Vikino vystpupení nějak extra zasáhlo, ale na postup jsem to zcela jasně viděl, rozhodně víc než například u Františka.

Scalex: Viktoriya má unikátní hlas, ne že ne. Barva sice unikátní není, ale to, jak netradičně s hlasem Viky pracuje, je velmi zajímavé – výsledek zní nevšedně a dohání i nedostatek v hlasové barvě. Perfektní dynamika a za mě určitě člověk, který by si postup zasloužil. Nebo šanci v nějaké jiné soutěži. Jo a prosím vás, když má někdo berle, tak mu fakt nepomáhejte tak, že ho budete chytat za ruce a cloumat mu těma rukama, v nichž ty berle drží. Konec zdravotnického okénka.

Vojtův verdikt: Nepostup

Viktoriya Michshenko

Jakub Moulis

zpíval: Rag ‚N‘ Bone Man – Skin

DJ Vlado: Pokud na mě někdo působil jako robot, pak to není Viki, ale Jakub, který je sice velmi slušný zpěvák, ale jeho rockerství jsem mu nevěřil ani vteřinu (spíš bych použil své klasické přirovnání „boybanďák, co si hraje na rockera“). Jakub střídal dohromady několik technik, kterými dal místy najevo, že jeho vystpupení šlo hodně z hlavy a ne ze srdce. Nehledě na to píseň Rag ‚N‘ Bone Mana, který je v současnosti nejniternějším mainstreamovým zpěvákem současnosti, vyloženě odmítá energické rockové podání. Postup si Jakub zasloužil (jakkoliv se divím, že si ho ukradl zrovna Pepa, ale holt přirozenějšího rockera Jaromíra Vojta přímo vyhodil bez možnosti krádeže), ale já jeho fanouškem nejspíš nikdy nebudu.

Scalex: Tady se s DJ Vladem nesejdu. Ano, možná to vystoupení bylo vykalkulované, ale technicky i dynamicky velmi dobře odzpívané, špičková intonace i v náročných pasážích a bylo mi venkoncem jedno, jestli Jakub je nebo není přirozeně rocker, výsledkem byl dobře odzpívaný rock. Jestli to předstíral, tak je holt Mistr Předstírač a postup si zasluhuje i za to předstírání. Ostatně v “Tvoje tvář” se předstírá taky a čumíme na to a taky aplaudujeme lidem, kteří dělají co nejvěrnější kopii něčeho, k čemu původně ani neměli vztah.

Vojtův verdikt: Zóna ohrožení, Jakuba si ukradl Pepa

Jakub Moulis

Dominik Hanza

zpíval: Janek Ledecký – Proklínám

DJ Vlado: Vojta dobře vystihl, co je Dominikovou největší devizou, a to je přirozenost, což zvlášť vyniklo v kontrastu s Jakubem. Dominik si drží svoji písničkářskou linii, přičemž trvá na tom, že bude zpívat česky. Není to sice úplně můj šálek čaje, navíc mě místy ruší Dominikova artikulace, ale hlas má příjemný a jeho cílovka si přijde na své, proto mi v live shows na rozdíl od velké části našich diskutujících vadit nebude.

Scalex: Tady se pro změnu s DJ Vladem taky nesejdu. 8^)  Jestli na mě něco z Dominikova hlasu vyloženě řve, tak je to absolutní nepřirozenost. Přirozené to je, když Dominik mluví. Asi je to fajn člověk, ale jeho pěvecká dikce, velmi odlišná od mluvené, je strašlivá. Nevím, proč mu Dyk vyčítá A nebo E, když to nejstrašnější jsou I a Y. Domynyk zpývá všechna Ý tvrdě, v Domynykových ústech se děje něco poďyvného. Pojmenoval to i Pepa, že Dominik nepřirozeně protahuje slabiky a slova, která tak vůbec znít nemají a není k tomu důvod (Ledek to taky zpívá velmi přirozeně). Jestli na Dominikově poloklusovském hlasu nacházím něco pozitivního, pak snad jen rozeznatelnost. Po pár tónech je jasné “kdopak nám to hrál”.

Vojtův verdikt: Postup do Top 6

Dominik Hanza

Annette Kolková

zpívala: Britney Spears – Toxic

DJ Vlado: Zklamání večera. Annette byla jedním z absolutních vrcholů Blind Auditions, tentokrát jí to však absolutně nevyšlo. Její Toxic bylo ospalé, unavené podání, ve srovnání s Emmou Drobnou, která tuto verzi megahitu bývalé popové princezny parádně vystřihla v Superfinále čtvrté fedrální SuperStar, to nebyl ani čtvrtinový odvar. Ač je mi Annette líto, tohle na postup bohužel nebylo. Ještě si ale přihřeju polívčičku, jelikož Annette byla druhá po mé srdcovce z loňské SuperStar Zuzce Chalupové, které maturitní ples kolidoval s natáčením, proto bych rád apeloval na produkci, jestli by nezvážila nasazovat talentové soutěže na podzim, jelikož mezi soutěžícími je plno maturantů a tato kolize může potkat každého z nich.

Scalex: Sim vás, jebat nějaké maturitní plesy. V životě nastane mnoho chvil, kdy si člověk musí něco příjemného odpustit, protože má nějakou povinnost (já jsem se třeba na svém maturitním plese neopil ani nedělal jiné prostopášnosti, protože jsem celou dobu hrál v plesové kapele). OK, Annette vyměnila odpočinek před soutěží za maturitní ples. Tak holt má zážitky z plesu a nemá trofej z The Voice. Přijde mi to fér. Jinak vystoupení nijaké, z části za to mohla uspávací písnička, kteroužto nemám v této aranži moc rád, a z části nevyspalá Annette, která zkrátka neměla energii na to, aby tomu dala trošku koule.

Vojtův verdikt: Zóna ohrožení

Annette Kolková

Kristína Debnárová

zpívala: Nine Simone – Feeling Good

DJ Vlado: Kristíně to v černých šatech hodně slušelo, možná i vůbec nejvíc co jí znám, ale jinak její vystoupení kolem mě prosvištělo jak rychlík Košičan. Okamžitě mi na mysl vytanulo srovnání s touchdownem tehdy jen třináctileté Carly Rose Sonenclar z druhé řady amerického X Factoru, oproti němuž bylo Kristínino podání jen slabý odvar. Tohle byl zřejmě nejjasnější verdikt večera, vzhledem k tomu, že už jednou ve finále byla.

Scalex: První tón a už by chytla od Habery facku. Evidentně si nevzala rady ze Superstar k srdci a zhnusené ksichty dělá furt. Slušelo jí to, to jako jo, ale tuhle písničku je nutné pojmout s hodně velkým dynamickým rozpětím. Je to hit, vystavěný tak, že hudební podklad vám hodně pomáhá, ale hlas nesmí v kvalitě a síle zaostávat. A to se tady bohužel stalo.

Vojtův verdikt: Nepostup

Kristína Debnárová

David Balog

zpíval:Ne-Yo – Closer

DJ Vlado: Davida jsem už v castingu kritizoval za přílišné imitování Michaela Jacksona a na rozdíl od Vojty si nemyslím, že by se toho zbavil, i když zpíval Ne-Ya, tak tam v tišších pasážích ten Jackson pořád byl. V refrénech sice zněl méně jacksonovsky, ale pro změnu v této poloze hlasově selhával. Nejlíp to vystihl Pepa, který Davida nazval zpívajícím tanečníkem a tito do soutěže s názvem Voice nepatří.

Scalex: Pokud se David chce věnovat zpěvu, ať urychleně vyhledá hlasového kouče, protože toho Jacksona a zejména ten romský nosový zpěv je potřeba v jeho hlase zkrotit. Nějaký potenciál tam je, nebylo to marné vystoupení, ale řečeno slovy školáčka z prastaré reklamy: “Musím se ještě hodně učit, mami, hooooooodně učit.”

Vojtův verdikt: Zóna ohrožení

David Balog

Eliška Urbanová

zpívala: Lady Gaga – Always Remember Us This Way

DJ Vlado: To nejlepší nakonec. Eliška sice na pohled působí (řečeno slovy Ondřeje Soukupa) jako „laskavá teta“, ale její plnotučný chraplák je parádní a do zpěvu dává celé srdce. Není co řešit, skvělé vystoupení a vrchol večera.

Scalex: Kromě toho, že to bylo po všech stránkách senzační vystoupení, by ještě mělo jít do učebnic pro všechny účastníky pěveckých soutěží, aby si poslechli v úvodu, jak silně a energicky Eliška zpívá tiché pasáže. Je to tiché, ale je to něco jako divadelní šepot. Slyšíte, že herec šeptá, ale slyšíte ho i v třicáté řadě. Tak tohle je případ Elišky, tichý zpěv má podložený takovým tlakem, takovou energií, že mi to úplně bere dech. A ten úžasný chraplák k tomu je třešinka na dortu. A kromě třešinky jsou ještě na dortu melouny, to mi jako horňákovi taky vyhovuje a těším se na další kola.

Vojtův verdikt: Postup do Top 6

Eliška Urbanová

Kdo postoupil ze zóny ohrožení?

Nakonec si Vojta zavolal čtveřici, která se nacházela v zóně ohrožení . Z ní však do dalšího kola mohli postoupit pouze dva soutěžící a těmi byli ti dva, kteří tam čekali déle, tedy Valéria Polčová a František Hönig. Pro Annette Kolkovou a Davida Baloga tak soutěž skončila.

Top 3 nejlepších podle DJ Vlada:

1. Eliška Urbanová
2. Terezie Ondičová
3. Jaromír Bartoš

Top 3 nejlepších podle Scalexe:

1. Eliška Urbanová
2. Valéria Polčová
3. Jakub Moulis

Hodnocení 1. K.O. podle DJ Vlada:

Nedávno zesnulý Stanislav Zindulka mi promine, že ho ruším z věčného spánku, ale musím opět použít jeho okřídlenou hlášku (respektive jeho postavy Josefa Pumplmě ze seriálu Vlak dětství a naděje), neboť pravidlo, že si ostatní kouči mohou ukrást soutěžícího pouze ze zóny ohrožení, je opravdu „kapitální békovina“. V tomhle směru by měli mít všichni rovné podmínky. Nemluvě o tom, že tento systém svádí kouče ke spekulacím, kdy se zbaví nepohodlných favoritů, kteří se mu nehodí do krámu a zároveň by ho u jiného kouče mohli ohrozit, naopak ostatním koučům nabídne slabší soutěžící, kteří jej neohrozí. Jako kouč si Vojta vedl vcelku dobře, byť některým ze svých svěřenců radil více a jiným méně (asi podle toho, které z nich chtěl do své Top 6). Tentokrát se konečně mohly trochu víc předvést i moderátorky, které ovšem naplnily očekávání a Tereza Kerndlová je zcela tragická, zatímco Mária Čírová je jen jednookou vedle slepé. Příští týden čeká rozhodování o osudu svých oveček Kaliho. Jak tento sympatický rapper obstojí? Dojde v jeho týmu k nějakým nečekaným zvratům? A který z koučů mu některého soutěžícího ukradne? To se dozvíme již za pár dní.

Hodnocení 1. K.O. podle Scalexe:

Já asi v těch postupech nebudu moc hledat logiku, stejně jako v již Vladem kritizovaném postupu, kdy někteří soutěžící letí ze soutěže, aniž by si je ostatní koučové mohli ukrást. Dramaturgové prominou (a já nevím, jestli je to spískáno už v licenčních podkladech, nebo je to náš přínos), ale to nejhorší, co v jakékoli soutěži může nastat, je neférový přístup a nerovné podmínky. Tím se ze soutěže stává něco, co je asi stejně čestné, jako Miloš s Andrejem.

No a druhé postesknutí k dramaturgii a produkci: dokuď nepochopíte, že moderovat pořad mají moderátoři a moderátorky, a budete tam cpát modelky (nebo zpěvačky, které jsou modelky, ale nejsou moderátorky), tak to bude furt stát za hovno.

A já si jdu ještě jednou pustit Elišku, jediné, co se dnes přiblížilo k touchdownu, a pak se půjdu podívat, jak unikátně a úplně jinak než kdokoli z dosavadních coveristů předělaly Mimi a Josefin skladbu Chandelier od Sii (tohle bych chtěl slyšet s regulérním hudebním podkladem).

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 264
1
Bezík
Reagovat

Já myslím Vlado, že zbytečně spekuluješ proč Vojta tohle či tamto. Vojta dostane od produkce nadiktováno, kdo má postoupit, koho si kdo ukradne a on má z úlohu jen vymyslet nějaké zdůvodnění pro to či ono. Proto někdy ve svých výrocích vypadá jako idiot, ale to čeká každého „kouče“. Tvůj shovívavý postoj k Hanzovi moc nechápu, pro mě je to nejodpornější soutěžící snad ze všech co se vůbec Hlasu zúčastnili, kde tam slyšíš nějakou přirozenost mi není absolutně jasné, ale což. Nemusím všemu rozumět :D

2
Jai Kudo
Reagovat

Celkově mně Dykovo KO připadalo jako přehlídka nezáživného popu a obstarožního RnB. První trochu zajímavý (i když ne úplně skvělý) byl Jaromír. Ale hned jak začal tak jsem věděl, že ho Dyk zařízne….žádné rokenrol se nám tady roztahovat přece nebude….. Nejzajímavější byla Viktoria, pěvecky celkem průměr, ale šla z ní největší energie. Možná, že by podobné typy (Jaromír, Viktoria) to měly raději zkusit v Superstar (jestli ještě nějaká bude). Ve Voice se myslím zbytečně moc často hledají spíš typy s velkými nudnými hlasy, aspoň mně to tak připadá. Další, kdo mě zaujal byl Jakub, je dobře, že ho vzal Vojtek, u Dyka by stejně asi neprošel. Třeba ho Pepa naučí trochu rockovější projev, mohlo by to být fajn. Celkově z těch, co Dyk pustil dál mě nikdo extra nebavil, takže jsem zvědav, co předvedou ostatní kouči…..teda hlavně Vojtek a Kali. Od Kirschner taky toho moc nečekám.
Mých 6 adeptů na postup by byli: Jakub, Viktoria, Jaromír, Markéta, Eliška a…..dál už nevím. Snad Dominik (ze zoufalství).
Btw nevíte někdo, proč se většina RnB zpěvaček při zpěvu v některých pasážích tváří, jakoby seděly na WC s těžkou zácpou? A některé zase jako kdyby spolkly švába (Debnárová). :-D :-D :-D

3
Violete
Reagovat

@Jai Kudo: Tak to se celkem shodneme Jaromir,Viktorie,Eliska,Jakub pro me nejlepsi z tymu Dyka.Hlavne ze Dyk rikal,ze to chce mit ruznorode,i rockove hlasy. Viktorie byla vyborna,skoda,ze takovym alternativnim zpevackam se ve Voice nedari. Na Jakuba jsem zvedava,jakym smerem pujde,v Blind audition me nezaujal,ale tady to dal skvele. Jeste fandim Valerii,i kdyz ji to ted nevyslo.

4
Mila1
Reagovat

@Jai Kudo: Dalo se čekat, že rockeři to v Dykově týmu nebudou mít lehké. Jaromíra mi je líto, protože byl naprosto přirozený. Dokážu si ho představit v nějakém metalovém nebo rockovém muzikálu či opeře – jako se provozuje například v Rockopeře. Tam excelují zpěváci jako Toužimský, Střihavka a Jaromír by se tam velmi hodil. S tím Jakubem máš pravdu, má krásný hlas, ale to rockerství je u něj takové trošku nucené, nicméně jsem ráda, že nekončí.
Viktoria mne nezaujala, naopak Eliška ano, doufám, že jí bude Vojta doporučovat písně, ve kterých ten její chraplák vynikne stejně dobře jako v té písni od Lady Gaga – pouštím si to už asi po páté a nemůžu se nabažit.
Moji Top6 bych z Dykových adeptů nesestavila, hodili by se mi tam jen Eliška, Jakub a Jaromír.

5
Jai Kudo
Reagovat

@Mila1: Když jsi zmínila tu Rockoperu – dlouho, dlouho jsem se tam chtěl jít na něco podívat a nevyšlomně to. Až snad letos, v červnu budou v Brně na Špilberku, takže jsem na Vymítače zvědavý. Vstupenky už koupeny :-)

6
gwfShult
Reagovat

http://applygopayday.com/ – cash advance jacksonville cash advance near me on line cash

7
Violete
Reagovat

A koho mate za oblibeneho v tymu Kaliho? Me zatim zaujala nejvic Karolina,Laura,Kristian a Aneta.

8
Prochor
Reagovat

@Violete: Pro mně je nejzajímavější u Kaliho Kristián a Karolína. Na Kristiána jsem obzvlášť zvědavý jak zazpívá.

9
grsSlups
Reagovat

http://applygousavx.com/ – money loaning easy personal loans cash loans payday

10
Violete
Reagovat

@Prochor: Kristian by to mel poradne osolit a dat treba neco metaloveho,zajimalo by me,jak by to zazpival. Karolinu bych rada slysela i v necem sviznejsim.

11
Ann
Reagovat

Kristian bude zpivat od Imagine Dragons – Next To Me, bylo to v upoutavce.

12
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Výjimečně s tebou musím souhlasit, tedy se vším kromě toho Dominika. Produkce jim to zřejmě opravdu všechno nadiktuje a koučové jsou jen pěšáci kteří plní jejich rozkazy za velký prachy a sami nezmůžou vůbec nic a nerozhodují o ničem. Je to smutné ale je to tak. Vlastně je to všechno jeden velký Fake. A u Dominika doufám že ti bude pít krev v soutěži ještě hodně dlouho. :-D

13
Mila1
Reagovat

@Jai Kudo: No paráda. Já Vymítače ještě neviděla. Byla jsem v Rockopeře mockrát, nejradši mám Annu Kareninu.

14
Tomáš
Reagovat

Já bych viděl Top 3 tohoto dílu asi takto :

1 Jakub Moulis
2 Jaromír Bartoš
3 Dominik Hanza

do té Top 6 bych k nim ještě přidal:

4 David Balog
5 Anette Kolková
6 tady váhám, možná taky Františka pro sympatie

Pokud jde o Elišku, opravdu je to velká sympaťačka a srdcařka ale nemůžu si pomoct, mě prostě nebere. Opravdu je to taková teta a není to absolutně typ, kterému bych já dokázal fandit. I ta její barva hlasu mi moc nesedí, teď mi ten chrčák přišel až přehnaný jako by měla něco s hlasivkami. Takže moje favoritka to bohužel nebude.

Velká škoda je Anette, teď jí to sice vůbec nevyšlo ale být Dykem tak jí do té Top 6 pošlu protože potenciál jinak měla velký. Pro mě to byla snad jediná holka, která tam skutečně má nějaké charisma. Ještě teda trochu ho pro mě má Diana Kalashová ale ta bude zase asi dost braková a komerční a kdoví jestli ji nevylijou taky. Když už tak tlačí baby, tak škoda že zrovna Anette vyhodili takhle brzy, ta mohla ještě něco předvést ale co už no. Až mi začnou vyhazovat mužské favority, bude to pro mě daleko větší tragédie.

15
Mila1
Reagovat

@Violete: Abych pravdu řekla, mám v paměti jen Kristiána a těším se na něj. Jestli bude zpívat Imagine Dragon, super, ale Next to me je docela odrhovačka, to mají lepší skladby. V každém případě mu držím palce. Z děvčat od Kaliho si nevybavuji žádnou..

16
Mila1
Reagovat

@Tomáš: Já jsem vedle právě z toho Eliščina hlasu, když je mi jasné, že rock nebo metal mi nikdy nezazpívá. Spíš nějakou „Dykovinu“. Další Lenka Hrůzová se v této řadě nevyskytuje. Nicméně poslouchám ji a mám z ní husinu. Konkurovat jí může leda Kristián nebo Adriana.

17
Violete
Reagovat

Tak od Imagine Dragon to bude urcite skvele. Treba takova Laura je vizualne i hlasem dobre zapamatovatelna.Karolina me tou nesmelosti zajima jeste o neco vice,mohla by prekvapit.

18
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Dominiček to dost možná i celé vyhraje. Vůbec bych se nedivil. Jen jsem zvědavej, jestli angličtinu bude mít stejně šílenou, jako češtinu :D :D

19
Nika
Reagovat

@Bezík: @Bezík: nééééé, Dominiček néééééé!!!

20
Nika
Reagovat

@Tomáš: Tomášku, to ti u Elišky jen nepřipadalo, ona má opravdu něco s hlasivkami:-) A to jejich nedomykavost. Pro zpěvačku však hodně velký problém, zvlášť pokud se chce zpěvu naplno věnovat. Nicméně takových zpěváků bylo a je víc, takový Dalibor Janda je podle mě na tom podobně třeba. Bude si jen muset dávat bacha, aby hlasivky příliš nepřepínala, a chodit k často k foniatrovi.-)

21
Jonatána
Reagovat

Neviděla jsem, teď si to pouštím na netu, článek nečtu, ať dopředu neím kdo vypadl. Makréta se mi moc líbila, Vojtěch Malchárek mi nic neříkal ani ve Výběru naslepo, teď se mi to taky nijak nelíbilo, takže to, že nepostoupil, je za mě správné rozhodnutí. Víc jsem zatím neviděla.

22
Jonatána
Reagovat

Přiznávám, že to přeskakuju, nějak mě to nebaví, ale v každém případě mě baví Dominik, i když tady budu jedna z mála. Ale to mi jaksi nevadí, prostě Dominik je sympoš a jeho hlas se mi moc líbí, hladí.

23
Tomáš
Reagovat

@Jonatána: Souhlasím, Dominik je favorit.

24
Jonatána
Reagovat

A pochopitelně Éliška. Sice je tetkovitá, ale hrozně sympatická, v hlase jsou obrovské emoce a je nezaměnitelný a mi se moc líbi. Takže dneska u mě Eliška a Dominik. Mám hluch, vůbec to nehodnotím jako odborník a asi je mi celkem fuk, co odborníci říkají. Ti dva se mi prostě líbí. Dobrou noc

25
Mila1
Reagovat

Tak jsem si projížděla Kaliho tým a kromě Kristiána je tam výborná Monika Drgáňová a taky Dano Kapitán, takže je na co se těšit. Když už jsme u těch hlasů, tak Kapitán válcuje zde oblíbeného Dominička o pár parníků. Navíc se u zpívání vlezle neusmívá, ale to, co zpívá, se mu odráží i ve výrazu tváře. Nezpívá sice to, co já ráda poslouchám, ale když už bych si vybrala zpěváka ploužáků, tak Kapitána :-)

26
Monika
Reagovat

@Mila1: Tobe jednou praskne zilka z toho Dominika, vztekas se jako kdyby ti poslapal babovicky, uz jsi vazne trapna, jedes jako kolovratek. Pro me je zas Kapitan umecenej vykastrovanej jedinec. Proste vec nazoru.

27
Mila1
Reagovat

@Monika: A proč tak ostrá slova, Moničko? Ano, je to věc názoru a proto se nemusíš vztekat, že ne všem se Tvůj favorit líbí a nemusíš urážet ostatní zpěváky. To bylo hodně vulgární.

28
Mila1
Reagovat

Jinak jsem se dívala, co Dominik kde nazpíval a našla jsem jeho asi vlastní písničku a není vůbec špatná. Tam zní velmi dobře a ikdyž nejsem příznivkyní folku-popu, dá se to poslouchat. Ale obě písničky, které zpíval ve Voice mi zněly jako pouhá kopie originálu..
https://bandzone.cz/_108534

29
Tomáš
Reagovat

https://thevoice.nova.cz/clanek/novinky/odtajneno-ze-zakulisi-tohle-jsou-songy-nedelniho-vecera.html?fbclid=IwAR3NI_CHjZpjkEglOSo3MPdVoYym9GqGGQWlCvIfNozvAXQypEJsOxPBRSE Co budou zpívat v neděli.

Budu fandit Kristiánovi, Sofianemu, Kapitánovi, Dianě a Parčimu ( i když ten podle mě téměř na 100 procent nepostoupí ). Kristián zněl v ukázce v tom Next To Me nádherně, jestli ten nebude letos v Live Shows tak sedí v produkci vymaštěné mozky a už by nikdy žádnou další pěveckou show neměli pořádat.

30
Mia
Reagovat

@Tomáš: Na to by som povedala len, že sa budem modliť, aby Parči na 100% nepostúpil.

31
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Díky Tomášku, projel jsem to a je to hrůza, nechal bych jít dál jen Kristiána a snad tu Annu Máriu že je takové sluníčko. Jinak vymést železným koštětem. Chudák Kali, to se mu fakt nesešlo, snad si ještě něco ukradne.

32
nnisnime
Reagovat

http://mobilleaderapply.com/ – get quick cash online payday advance loans money till payday

33
Violete
Reagovat

Prosla jsem si take pisnicky,co budou zpivat a myslim,ze zazarit by mohli Laura,Kristian,Aneta a Monika.Na Anetu jsem tedy extremne zvedava,co s pisni udela.

34
Filip
Reagovat

Vojta Dyk je příšerně přeslazený. Pořád mluví o potřebě opravdovosti, přitom svým vystupováním jde proti tomu, co hlásá.

35
dolores
Reagovat

Ja som zvedava hlavne na Karolinu a Sofiane-ho…. Karolina by mala zvladnut ten song, verim ,ze to da, a ze ten vyborny vykon z Vyberu na slepo nebola len nahoda. Verim v jej postup, ma krasnu farbu, skoda by ju bolo neposlat dalej, … lebo ak mi ona vypadne, tak z lolitiek mi tam na fandenie nikto nezostane

Velmi ma zaujima Sofiane, fakt krasny hlas, .. sice trochu viac vibrata ako je treba, ale u tychto exotickych hlasov mi to nevadi. Zistujem o nom, ze je teda dost vyspievany, len asi nie je takou hviezdou ako by chcel byt, tak skusa stastie este aj v nasich koncinach. Happy by mal zvaldnut lavou zadnou :-) Otazka je, ci sa pre produkciu typovo pre dalsi postup hodi, nie je ani rocker, ani Diva, teens, ani cukrik …

Laura ma chlapsku piesen, co nie je uz nic nezvycajne, ale Perfect je prudko romanticky song muza pre zenu, takze si tu predstavu v jej podani musime poriadne otocit ;-)

a podla uputavky kradnut bude tentokrat Jana, len koho :-D

36
Prochor
Reagovat

Na FB jsem si všiml, že lidi dost fandí Jardovi Parčimu. Tak uvidíme jestli postoupí.

37
Bezík
Reagovat

@dolores: Krást od Kaliho by bylo nepochopitelné, kdyby nebylo jasné, že produkce … :D Já bych měl obrovský problém vybrat vůbec těch šest, natož z toho zbytku něco krást :D :D

38
Bezík
Reagovat

@Prochor: Tipuju že ano, bohužel. Když ho produkce nechala projít slepým výběrem tak se obávám, že se posune ještě dál.

39
Monika
Reagovat

Laura – super nadhernej song, mohl by ji skvele sednout, moc se na ni tesim
tip: primej postup do dalsiho kola
Parci – brrr, to bude k zbliti, odporna show a nejhorsi vystoupeni vecera
tip: okamzity vyhazov
Drganova – v ukazce zni skvele, moc se na ni tesim
tip: kradez Jana
Nicole – hrozna otrvana odrhovacka a ani mi k ni nesedne
tip; okamzity vyhazov
Diana – neumim si to od ni predstavit, nema na to zajimavy hlas, asi se budu nudit a
nebude se mi to libit
tip: primy postup
Aneta – zajimavy vyber jako usity pro ni, muze to byt dobry
tip; zona ohrozeni
Kristian – v ukazce zni famozne, nejvic se na nej tesim ze vsech
tip: primy postup
Andrea – dost si nalozila a myslim, ze to neda dost dobre
tip: okamzity vyhazov
Anna Maria – neprijde mi to jako super song pro ni, ale kali pro ni ma dost velkou
slabost
tip; primy postup
Sofijane – ten song mi leze na nervy, ale umim si ho v tom predstavit
tip; zona ohrozeni
Karolina – sakra proc takovej debilni song od takove pi..ny, Karolina ma urcite na vic
tip: zona ohrozeni
Kapitan – neni muj salek caje, umecene tenke hlasy nic pro me, jen si nejsem jista, zda
ho vyhodi rovnou nebo v zone ohrozeni, ale at je sranda…
tip: okamzity vyhazov

40
dolores
Reagovat

@Bezík: nikdy dopredu nevieš ako to dopadne, Možno sa ti niekto zapáči. :-D Ja by som si pokojne ukradla Karolínu, ak podá taký výkon ako minule.

Ale je pravda, že v Kaliho tíme nie je nikto, kto by ohrozil Elišku Urbanovú, možno Kapitán bude za hviezdu večera, ale na Elišku to stačiť asi nebude. Toho Bruna Marsa spieval aj tu, cca od polovice https://www.youtube.com/watch?v=V1kqe8FEcvA

41
Violete
Reagovat

Karolina je moje srdcovka,ale ta pisen od Demi Lovato nic moc,tak jsem zvedava,jak ji zazpiva.

42
Tomáš
Reagovat

Pro mě a myslím že nejen pro mě je jasnou jedničkou celého Kaliho týmu Kristián. U něj jediného mi opravdu strašně moc záleží na tom aby postoupil. V ukázce fakt zněl skvěle, fakt se na něj strašně moc těším a doufám že nás produkce nezklame tím že by ho teď a nebo v soubojích vyhodili a že ho pošlou do živáků kam po právu patří. Dvojkou je u mě asi Sofijane. Pak ještě mě zajímají Diana, Parči a Kapitán ale to už není takové velké fandění. Zbytek – takže všechny ty další baby si pomalu ani nepamatuju a absolutně mě nezajímají a nejsem na ně zvědavý, jsou mi totálně lhostejné. Takže asi tak.

43
Tomáš
Reagovat

@dolores: Sofijane je u mě dvojkou v Kaliho týmu hned po Kristiánovi. Je to sice trochu už profík ale dost se mi ve výběru naslepo líbil a nedá se mu upřít že má kromě skvělého hlasu i charisma. Takže máme společného favorita? Jen se taky bojím aby ho produkce pustila dál, přece jen je to takový zvláštní nikam nezařaditelný typ, který by jim nemusel být úplně po chuti…ale jinak je fajn.

44
Violete
Reagovat

Tak ja se pridavam k fandeni Kristiana a Sofijana. A zkusim tipnout postupujici, Aneta,Karolina,Monika,Annamaria,Kristian,Sofijane. Kradez Laura.

45
Mia
Reagovat

Pozeram, ze prve K.O. kolo knockautovalo aj Scalexa tak, ze sa zatial nezmohol na slovo… :-D :-D

46
Tomáš
Reagovat

To mě teda taky dost mrzí že Scalex už asi přispívat nebude. :( Jeho poznatky mi někdy dokonce přijdou i trefnější než ty Vladovy. Už to asi nestihne napsat K.O. k tomuto dílu než bude vysílán ten zítřejší. Co s ním vůbec je, nestalo se mu nic?

47
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Seklo to s ním při poslechu Dominka Hanzy a řekl si, že tohle už nemá zapotřebí :D Teda myslím … :D

48
Tomáš
Reagovat

Tak sem dnes chvílemi koukal na reprízu na Nově a opravdu potvrzuju – Jakub Moulis za mě podal v prvním K.O. jednoznačně nejlepší výkon ze všech, vůbec nikdo se tam na něho nechytal. Je to úplná pitomost o něm říkat že si hraje na rockera nebo že se přetvařuje, vždyť tyhle soutěže jsou o tom aby byl zpěvák pokud možno univerzální a vypořádal se s každým stylem. Bylo by fajn hledat osobitost ale ta se tu nikdy moc nehledala. A pokud Jakub toho rockera skutečně jenom hrál, tak ho hrál zatraceně dobře. Jeho pódiová prezentace i hlas jsou super a pro mě už teď je hvězda. Dyk udělal velkou chybu že se ho zbavil, byl bych rád kdyby ho Pepa Vojtek dostal až do živáků. I když Jakub to asi ani tak v soubojích nebude mít jednoduché v konkurenci takových muzikantů jako jsou Jan Nic nebo John Boyd. Je prostě na prd že jdou do živáků z každého týmu jen tři lidi, minimálně u Pepy by bylo potřeba aby jich tam postoupilo mnohem víc. Jakub dokáže zpívat skvěle rock a to je pro mě stěžejní, podle mě to z něho šlo srdcem. Skvělý byl i Jaromír, toho je velká škoda ale Jakub je ještě lepší. Celkově z tohoto dílu mě mrzí vypadnutí Jaromíra, Davida a Anette. Klidně bych je vyměnil za většinu těch které Vojta poslal dál, s výjimkou Dominika.

49
Tomáš
Reagovat

A pokud jde o Terezii – dnes sem si znovu potvrdil že to její Listen bylo takové nijaké. Nebylo to zazpívané úplně špatně ale nemělo to tu patřičnou šťávu, kterou má ten song mít. Asi na to ještě nemá dostatek zkušeností, ty mohla nabrat v téhle soutěži ale zkrátka v konkurenci která tam je to na postup nebylo takže tady s rozhodnutím Dyka souhlasím.

Pro mě nejlepší Listen v talentových soutěžích bylo toto https://www.youtube.com/watch?v=TCGIUFnJwDo A překvapivě od muže…

50
Tomáš
Reagovat

Teď jasně ukázali ve Volejte Novu že zítra vypadne Andrea…to se jim trochu nepovedlo takhle to propálit.

51
Monika
Reagovat

Taky netrpelive vyckavam na rekap scalexe, tenhle dil byl zajimavy na zvraty a prekvapeni, hodne rada bych si precetla i nazor Scalexe.

52
Monika
Reagovat

Jeste ze mame ten instagram :-)) Tome tam bylo mnohem vic nez ve Volejte Novu, kompletni sestka postupujicich. je to silna sestava, vim, ze te zajimaji kluci..tam budes spokojenej tak pulkou no….Postoupi ctyri baby a dva kluci. Hehe, kdo se stara o ofiko instac :-))

53
Tomáš
Reagovat

Já doufám dnes a modlím se v postup Kristiána, ostatní postupy a nepostupy jsou mi docela jedno. Stejně sem zvědavý na to koho nám ta slavná produkce letos do živáků vybere. Podle mě je už úplně jedno jestli běží SuperStar nebo The Voice, u nás to vyjde už úplně nastejno. Obě ty soutěže jsou už produkcí Novy a Markízy tak zdegenerované, že je to nemlich to samé v bledě modrém. Vždyť i SuperStar u nás loni vyhrála kantilénová zpěvačka, která by se hodila spíš do Hlasu – Tereza Mašková. Asi prostě produkce tohle chce a lidi to taky chtějí, muzikanti si už ani neškrtnou. To je ten dnešní odporný komerční svět a prosáklo to už i na hudební scénu. Jediné co by možná ještě mohlo mít smysl by byl X Factor ( pokud by ho taky neovládly u nás baby což je taky dost možné ) ale ten už u nás asi nikdy nebude.

54
Violete
Reagovat

@Tomáš: Kristian snad postoupi a treba i nejaky muzikant z ostatnich tymu.Ja bych si prala Jana Nice,jeho podani Lucie bylo fantasticke.

55
Monika
Reagovat

Mne zalezi jen na postupu Kristiana a Karoliny, moje topka u Kaliho. Mimochodem v bulvaru je skoro cele vystoupeni Purple rain Moniky a uz tam zas jede ty svoje otravne ujecene vysky, nelibi se mi to silove podani vubec, afektovany projev a je to pro me i s Husarovou nejvic nesympaticka soutezici.

56
Violete
Reagovat

@Monika: Kristian a Karolina,to mame stejne.A Laura se Ti nelibi?

57
bgdSlups
Reagovat

http://wwwonlinepaydayloans.com/ – quik cash open online bank account cash advance on

58
Tomáš
Reagovat

@Violete: Toho bych si přál taky Jendu Nic ale nejsem si vůbec jistý jeho postupem. Jednak proto že se nebude hodit produkci do karet a pak taky proto že Pepův tým je pořádně napráskaný a bude těžké z něj vybrat tři lidi do živých přenosů. Já bych ho mezi tři nejlepší rozhodně zařadil, leč obávám se že ve štábu to můžou vidět jinak… Já mám vůbec talent na to že pro mě jsou nejzajímavější ti soutěžící kteří naopak pro Novu a Markízu nejsou zajímaví vůbec a nebo jim dokonce překáží a chtějí se jich zbavit. Na ty povinné četby a tlačenky co se nám snaží oni předkládat a vnutit nám pocit že to jsou ti největší talenti, na to jsem nikdy moc nebyl. Pro mě v tuhle chvíli jsou Jan Nic spolu s Kristiánem snad největší favoriti z celé show, tak snad nebudu moc smutný.

59
Tomáš
Reagovat

Ta Karolína za mě ne. Hlas má opravdu barevný a zajímavý ale zase to vůbec není ten typ, kterému bych já fandil. Takže ne. To už bych víc přál postup Parčimu protože je to pro mě zajímavější člověk. Jakkoliv jeho tvorba může být brak, tak to mám takhle no. A Laura to je ta nakrátko střižená bloncka? Ta mi doteď přišla nevýrazná že ani nevím co k ní napsat…počkám si na dnešek. A Monika Drgáňová to už vůbec, tam mi ty výšky taky šíleně vadily a celkově mě vůbec nebavila. Ještě zajímavý a s krásnou barvou hlasu mi přijde cizinec Sofiane a z holek teda snad jedině ta Diana.

60
Tomáš
Reagovat

Dejte ban tomu spamu, nemá to tady co dělat.

61
Mila1
Reagovat

Já fandím Kristiánovi, Kapitánovi a Monice Drgánové

62
Mila1
Reagovat

Karolína mne nezaujala

63
Tomáš
Reagovat

@Mila1: Já z těch tří jen Kristiánovi, Kapitána mám někde na pomezí a Drgáňové vůbec nefandím. Karolína má zajímavou barvu hlasu ale typově je to pro mě katastrofa, té prostě nedokážu fandit.

64
Violete
Reagovat

@Tomáš: Laura je ta nakratko ostrihana,libi se mi jeji hlas.V Karoline je neco zajimaveho,ale ne na prvni pohled rozpoznatelneho.Uvidime,jak se ji bude darit.Sofijane me zacal bavit az na druhy poslech.

65
hhjroabe
Reagovat

http://hopcashpaydayloans.com/ – easy fax loan no payday a payday loan no faxing payday now loans

66
Tomáš
Reagovat

@Violete: Mě taky baví Sofijane. Je u mě dvojka v Kaliho týmu hned po Kristiánovi. Myslím ale že by měl zpívat balady jako ve výběry naslepo, tam jeho hlas krásně vynikne a sedne mu to. Dnes v tom Happy si nejsem jistý jestli je to správná volba a jestli mu to zajistí postup dál.

67
Violete
Reagovat

@Tomáš: V baladách hlas Sofijana hezky vynikne, ale myslím, že Happy zvládne také dobře. Kristián a Sofijan snad půjdou dál.

68
Theyey
Reagovat

Já si bohužel myslím,že Sofiane i Kristián oba nepostoupí,protože tady už někdo psal,že postoupily 4 holky a 2 kluci a z kluků je tady Daniel Kapitán,u kterého je postup opravdu pravděpodobný,i jsou na netu videa a články jak kaliho hrozně dojímá atd…ale je tu možnost krádeže od Jany

69
Jardach
Reagovat

Tak schvalne jestli instagram predpovedel budoucnost :-))) doufejme,ze tam bude neco poslouchatelneho…

70
dolores
Reagovat

@Tomáš: myslim, ze Sofiane , ak by postupoval mohol by byt konecne nasim spolocnym favoritom,:-) je to uhrancivy typ muza, krasne a kvalitne spieva, len toto spievanie v style RnB predvadza v Kaliho time aj Kapitan, a ten ma lepsie vyhliadky, takze postup Sofiana je malo pravdepodobny a navyse Happy ako pises nie je uderny song, aj ked je inak skvely ….no nerozhoduju este divaci, tak by Kali mohol ocenit jeho kvality alebo si ho ukradnut jana. Lenze ak postupia len dvaja chlapi, ako pise Monika, tak to bude Revay a Kapitan … Revay pre mna nie je zaujimavy ani hlasom ani typovo a Kapitan sice spieva vyborne, ale farba jeho hlasu je trochu meciva a rezava na moj vkus.

71
Violete
Reagovat

Laura fakt krasne,potesila me.

72
dolores
Reagovat

okrem Karoliny sa este sa tesim aj na Lauru Wengovu, je spevacky aj osobnostne pre mna velmi zaujimava

Drganova mi nepride nicim vynimocna, aj ked spieva dobre

73
dolores
Reagovat

@Violete: na Nove to uz bezi ?

74
DJ Vlado
Reagovat

Mám novou favoritku :-) Ve VNS mě Laura příliš nezaujala (což bylo hlavně písní), dneska naopak jednoznačně ANO :-) Krásný hlas, originální podání, navíc je neskutečně sexy (a to se mi krátkovlasé holky většinou nelíbí) :-)

75
Nika
Reagovat

Laura byla skvělá, ani jsem nedýchala. Procítěné, klidné a jímavé vystoupení. A dobře se na ni kouká. Žádný afekt, žádné přehrávání, přirozenost. Palec hore.
Parči ale okamžitě ven.

76
DJ Vlado
Reagovat

Doufám, že slizouna Parčiho dneska vidím v TV definitivně naposledy :-)

77
Jardach
Reagovat

Tak mam asi rozbitou televizi nebo repraky,me se teda Laura vubec nezdala…a druhy typek si spletl souteze, v Doremi by bodoval…

78
Violete
Reagovat

@dolores: Davaji to od 20.20. Jinak Monika me nechava chladnou,i kdyz to dava dobre,nevim,cim to je.

79
Violete
Reagovat

Ted to Kaliho asi mrzi,kdyz si Jana ukradla Moniku.

80
Nika
Reagovat

Monika….no, nevím…má sice rozsah, ale to ječení už bylo fakt moc. Výšky se dají zazpívat méně expresivně, neotevírá nahoře bohužel hlas tak, jak má, drží to vše pouze v krku. Neoslovila.

81
Mila1
Reagovat

Tak Monika mne zklamala, moc ječela. Škoda.

82
Violete
Reagovat

Nicole se mi libila.Je sympaticka.

83
Nika
Reagovat

Nicole mě teda dost nudila. Od začátku do konce pořád stejné a ploché. Žádná dynamika. Ale sympatická je. To jo.

84
Prochor
Reagovat

@Violete: Ale už je venku a může si dát s Parčim kafe.

85
DJ Vlado
Reagovat

Nicole hodně špatný výběr písně, taková odrhovačka se musí podat s nadhledem, ale Nicole holt není Mária Bartalos :-)

86
Violete
Reagovat

@Prochor: No jo,Skoda,Nicole bych poslala dal.

87
Jardach
Reagovat

Zda se mi to nebo je to dneska hodne divne sestrihane? Jinak ty kradeze jsou teda hodne spatne zpracovane, proc by se nemohlo otocit vic koucu? At je trochu napeti a zabava,takhle kdyz to pripadne prvnimu, tak me to nic extra…

88
Violete
Reagovat

Diana mne prijde naprosto nezazivna,snad nepostoupi.

89
Mila1
Reagovat

@Violete: Taky mi to přišlo slabé

90
Nika
Reagovat

tak mně se naopak Diana líbila:-)

91
Violete
Reagovat

A to snad nemysli vazne,ze vsechny Bondovy pisnicky jsou chladne,to je bonmot.Daji se prave zazpivat emotivne,ale Diana to tam pro me nedala.

92
DJ Vlado
Reagovat

Ač by to ode mě jako známého lolitkofila málokdo čekal, tak Diana mě pěvecky nechává zcela chladným (souhlas s Janou), oproti Lauře to bylo ploché jako Letiště (ex)manžela „mutantky“ :-) Ale aspoň se na ni dobře kouká :-D

93
Valamin
Reagovat

Dianu považuji za velmi dobrou zpěvačku už od Talentu, ale dneska to bylo, jako by jí vládla ta písnička a ne ona jí. Nestačilo to, byť má krásný hlas a pořádný rozsah. Podle tohohle výkonu bych jí postup netipoval. Snad bude příště lepší.

94
Violete
Reagovat

Aneta tak na pul,dost nejista.V tech vzlykavych vyskach se mi libila.Chtela bych ji dal.

95
Valamin
Reagovat

Myslím, že dál nepůjde

96
Jana2
Reagovat

Prosím kdo už postoupil? dneska nemůžu koukat v TV :-/

97
Violete
Reagovat

Postoupila zatim Laura,Monika a Diana.

98
DJ Vlado
Reagovat

Kristián super, ale to už bylo jasné z upoutávky :-)

99
Nika
Reagovat

kristovanoho, vyrazte tu Kerndlovou!!!!

100
Nika
Reagovat

Kristián OK. I když nijak zase radostně nehýkám:)

101
Violete
Reagovat

A ted postoupil Kristian.Kristian a Laura pro me zatim nejlepsi,jde jim to od srdce.Fandim jim.

102
Jana2
Reagovat

@Violete: děkuju za info :-)

103
DJ Vlado
Reagovat

Andrea diky chorobě získala zajímavější barvu hlasu, nebyla to žádná bomba, ale moje očekávání překonala (výpadek nehodnotím) :-)

104
Ally
Reagovat

@DJ Vlado: Andrea mě baví..ano jde z toho taková radost, to co má v téhle soutěži být..?

105
Tomáš
Reagovat

V tuhle chvíli po tomto výkonu je pro mě aspoň prozatím Kristián Révay vítězem The Voice Česko Slovensko 2019. A třeba to tak už i zůstane. Zazpíval božsky!

106
Mila1
Reagovat

Jsem ráda, že Kristián postoupil, ale nebyl to top výkon. Ta písnička mu moc nesedla.

107
Prochor
Reagovat

Moje favoritka Andrea je venku. To je teda bomba.

108
Prochor
Reagovat

Ještě mi zbývá Adriana. Ta snad nezklame.

109
Violete
Reagovat

@DJ Vlado: U me Andrea neziskala na zajimavosti ani ted.Kali zatim nikoho neposila do zony ohrozeni,tedy krome Moniky,ktera se tam nakonec ani neocitla.

110
Violete
Reagovat

Anne Maria dokonala,z te jde pohoda a radost.

111
Nika
Reagovat

Anna Maria se velmi příjemně poslouchala.

112
DJ Vlado
Reagovat

Annamária hodně dobrá, ale tuhle píseň mám neodmyslitelně spojenou s něžným podáním Caitlyn Shadbolt, s takovou srdcovkou se mi holt těžko srovnává :-)

113
DJ Vlado
Reagovat

A tady hned dvojité srovnání se srdcovkami – Kristínou Mihaľovou a Lauren Platt, oproti kterým byl Sofiane hodně slabý odvar :-)

114
Violete
Reagovat

Me Sofijane bavil,jak na koncerte.

115
Prochor
Reagovat

Řekl bych že na tu kládu nemá děvče nešťastný.

116
Violete
Reagovat

Karoline to sluselo v tom cervenem vice na zkousce a bohuzel se ji to nepovedlo.

117
DJ Vlado
Reagovat

Karolína má hodně zajímavý hlas, ale v této písni ho nemohla prodat, tipuju to na zónu ohrožení, ze které ale nakonec postoupí :-)

118
Violete
Reagovat

@DJ Vlado: Mam stejny nazor a byla bych rada,kdyby ji Kali dal sanci jit dal.

119
Tomáš
Reagovat

Andrea nebyla úplně špatná, trochu mě i bavila ale prostě to asi bylo málo. Pro mě dnes nejhorší byly Nicole a Aneta, to byly úplně katastrofální výkony na úrovni hvězdné pěchoty a zaplaťpánbůh že byly obě dvě vyřazeny. Karolína se mi teď taky vůbec nelíbila, barva hlasu zajímavá ale velké problémy s rytmem a celkově to vůbec nedala. A Sofijane ten vyletí, přesně jak sem si myslel že svůj hlas může skvěle prodat na baladách ale ne na kolovrátku Happy, udělal sice dobrou show ale na postup to asi stačit nebude.

120
Ally
Reagovat

@Prochor: Njn..Kali Karolině sice v rámci motivace řekl, když ty věříš, že to dáš, já ti taky věřím, ale…je hodně mladá.. moc nevěřím..ve Výběru se mi líbila..

121
Prochor
Reagovat

Kapitán utíkal doprovodu kosmickou rychlostí ale má hezký hlas. Škoda, že to chtěl mít rychle za sebou. Doufám, že postoupí.

122
Mila1
Reagovat

Tak pro mne dnes nejlepší Daní Kapitán a Anna Mária

123
Violete
Reagovat

Kapitanuv hlas jde mimo me,me se to proste nedotyka.

124
DJ Vlado
Reagovat

Daniel není můj cup of tea, takže se mi hodně špatně hodnotí, technicky výborný, ale z toho mečáku mě bolí hlava :-)

125
Nika
Reagovat

Kali to rekl vyborne- pribeh Kapitana je v jeho hlase. I pres mirne nepresnosti na zacatku ma ten kluk v hlase neco, z ceho se taji dech. Vyborne. A libil se mi ten jeho improvizacni cover.

126
Prochor
Reagovat

Cizinec není našinec a postupuje Karolína.

127
Nika
Reagovat

Z Karoliny naopak nejsem nijak nadsena. Navic to neni podiovy libivy typ.

128
pimpa
Reagovat

Karolína pro mě absolutně nejnesympatičtější soutěžící a zpívat taky neumí. Škoda, že se na ni ještě budu muset dívat. Howgh.

129
Violete
Reagovat

@Jana2: Pro Janu info: jeste postoupila AnnaMaria,Kapitan a Karolina. Jsem rada,ze Kali dal Karoline sanci.

130
Tomáš
Reagovat

Z Kapitána nejsem úplně nadšený, bylo to dost dobré a hlas má krásný ale taky mi přišlo že tam měl nějaké problémy s rytmem a to frázování bylo takové rozevláté. Takže to není úplně šálek mého čaje ale uznávám že talent to je. A z dvojice Sofijane a Karolína bych já osobně poslal dál Sofijana ale tohle bylo úplně jasný, bohužel.

131
Jana2
Reagovat

@Violete: super, moc dekuju, tak to jsem spokojena, i kdyz jsem jeste neslysela vykony :-)

132
Valamin
Reagovat

Karolína má krásný hlas, ale vůbec mi není sympatická. To prostě může zpívat jak olympská bohyně a stejně mi není po chuti, bohužel.

133
Monika
Reagovat

za me absolutni jednicka Kristian a pak dlouho nikdo. ta energie, sila hlasu, emoce, uplne to cloveka pohlti jako zadne jine vystoupeni pro me. take se mi libila Laura, modni ikona, bombasitickej ohoz, zajimavej hlas. kapitan je hrozne umecenej, az me z toho halsu boli usi a jak ma zavrene oci cele vystoupeni, ach jo…nejvic prechvalena mi prisla kalaska, takove chosen one letosniho rocniku, silena nuda, sed, nuda, sed, nuda. paradoxne ma pro me i jeden z nejosklivejsich hlasu, sice technicky spicka ale barva nijaka, to i souitezici co vypadli meli zajimavejsi hlas. karolina, kdo ji oblekal? 16 let a hadry pro 60 letou babicku, nicmene ma prekrasnou barvu hlasu, skoda tech chyb, i tak moje dvojka dnes.

134
jana2
Reagovat

Jen doufam, ze do souboje nepujde Kapitan a Kristian, to bych se o Kristiana bala.

135
Prochor
Reagovat

Pro mně jsou teď tři nejlepší mušketýři : Révay, Kapitán a Nic. Čtvrtý vzadu je pro mně Jakub u kterého si ale nejsem jistý, že i dál zazáří jako v K.O. Dobrý je, že každý borec je úplně jiný typ. Každopádně si začínám myslet, že Tomáš bude mít konečně radost a vyhraje nějaký chlápek.

136
Ally
Reagovat

No z toho , co jsem viděla = od Diany dál, mě asi nejvíc zaujala nepostupující Andrea :) Kristián, Daniel Kapitán, Karolina…nevím, uvidíme co dál . Anna Mária jakože taky uplně touchdown ne, ale byla to taková klidnější verze, Amy byla jedna , nemůžu srovnávat.

137
Ally
Reagovat

@Prochor: Já četla předtím tak narychlo , že Sofijane.. a říkám si ty jo, že by Tomáš fandil nějaké holce ? :) Fakt v těch soutěžících letos nemám ještě pořádek ..

138
Monika
Reagovat

jak jsem psala Diana pro me nejprecenovanejsi soutezici takova nudna uvadla kytka s obycejnym hlasem, Andrea, ktera prisla po ni uplne jinej level, zabavnejsi, zajimavejsi hlas, nesrovnatelne lepsi vystoupeni z meho pohledu i kdyz technicky horsi.

139
Tomáš
Reagovat

Pro mě dnes taky zcela jednoznačně nejlepší Kristián, král celého večera. A pak dlouho nikdo. Pak možná Laura, Anna Maria a Diana, která tu moc příznivců nemá. Naopak nejhorší byly Nicole, Aneta a pro mě i Drgáňová a Karolína, ty bych já vyhodil obě dvě taky. Ještě by tam asi spadal i Parči, tomu sem sice fandil ale uznávám že dnes to objektivně na postup rozhodně nebylo a že s těmi svými latino rytmy kariéru v pěvecké show neudělá.

140
Monika
Reagovat

Moje poradi: 1. Kristian
dlouho nic
2. Karolina
3. L
4. Andrea
zbytek me nebavil.

141
Monika
Reagovat

@Monika: treti Laura

142
Tomáš
Reagovat

@jana2: To se budu taky o Kristiána bát pokud to tak bude. :(

143
DJ Vlado
Reagovat

S Kaliho šestkou souhlasím mnohem víc než s tou Vojtovou, ačkoliv hned polovina z nich není můj cup of tea (Diana, Annamária, Daniel) a trochu mě dneska zaujala i Andrea, i když těžko říct, nakolik její barvě pomohla nemoc :-) Moji favoriti jsou Laura a Kristián, hrozně rád bych je oba viděl v live shows, byť se obávám, že Laura se tam nevejde, přes duo DK + DK bohužel nejede vlak :-(

144
Tomáš
Reagovat

Taky zkusím pořadí

1 Kristián

Dlouho propastně dlouho nic

2 Laura
3 Diana
4 Anna Maria
5 Kapitán
6 Andrea
7 Sofijane
8 Parči
9 Karolína
10 Drgáňová
11 Nicole
12 Aneta

Z vyřazených mě mrzí trochu jen Sofijane a Andrea, za mě by místo nich letěly Drgáňová, která pro mě svým trapným exhibicionistickým ječením totálně zprznila Purple Rain a taky Karolína, která má hezkou barvu hlasu ale rychlejší věci jí absolutně nejdou a okolo držení rytmu ve správné lajně ani neprošla. A navíc místo 16ti vypadá na 60.

145
Monika
Reagovat

Muj dream tym by byl: Kristian, Karolina, Laura.

146
Violete
Reagovat

Me mrzi,ze nepostoupila Nicole a Aneta.Nechala bych je postoupit misto Diany a Kapitana.Za Karolinu jsem rada,doufam,ze jeste ukaze,co v ni je.

147
dolores
Reagovat

@Violete: veď aj preto som sem radšej nešla, aby som všetko od vás nevedela 10 minút vopred 😁

Pre mňa dnes najlepšie Laura a Anna Mária….
a keď sa v zóne ohrozenia ocitli Karolína a Sofiane, cítila som sa ako v SHS3, keď počas rozhodnutia stáli spolu a držali sa za ruky moji oblubenci Dominika Mirgová a Mišo Chrenko. Bolo to ťažké, ale vedela som , že Sofiane ďalej nepôjde, keďže ho pasovali za hotového speváka, ktorý sa už nemá kam posunúť, hoci roztancoval publikum a urobil show, myslím, že nadbiehanie k porote asi nebolo vhodné ešte v tomto štádiu súťaže,…skoda, že si nevybral pomalšiu clivu pieseň, ale je pravda, nech by spieval čokoľvek, ďalej by sa aj tak nedostal. Karolína fajn, chyby mi nevadili, len je na pódiu neskúsená, obávam sa súboja… koho jej vyberú, Kalashovu, či Anna Máriu ?

148
Monika
Reagovat

Sofijane byl silenej traged na urovni hvezdne pechoty, kdyby nebyl cizinec vyhodi ho hnedka. Vubec nechapu co tam delal no a podobne to vidi spousta divaku, na FB ma az ostudnych 18 lajku :-) Tak zoufale malo nema nikdo jinej.

149
Violete
Reagovat

@dolores: Tak s tim posunem je to blbe. Doufam,ze ke Karoline daji Dianu a Karolina postoupi :-) Ja bych Sofijana videla dal radsi nez Kapitana.

150
Monika
Reagovat

Tomasi, na FB ma nejvic lajku Kristian, mohl by to letos kluk vyhrat :-) Pokud bude volit songy se silnym refrenem, vsechno je mozne…

151
dolores
Reagovat

ešte k ostatným:
Monika začiatok velmi pekný, ale tým jačaním to pohnojila, velmi ma sklamala jana, že si ju ukradla, ale asi to bolo dramauirgicky naplánované, ..len si dávam otázku, prečo ju? Jana je pesničkárka, čo vlastne od tej muzikálovej speváčky vo svojom tíme očakáva?

Parči – to sa ani nedá hodnotiť

Diana ma zaujala viac ako vo Výbere na slepo, a možno by som aj súhlasila s tým Vojtovým postrehom, že má v hlase diaľavy, ale cítila som ich len v jednej pasáži, inak má Diana hlas podobný mnohým mnohým speváčkam, každopádne to hodnotím ako dobré vystúpenie, len to potrebovalo viac srdca.

Révay, už bol aj lepší, a to v semifinále superstar, v hlase má energiu, ale pre mňa to bolo priemerné vystúpenie a nejako ma ruší jeho angličtina …stiil juu..

Andrea, podobne ako minule niečo dobré, niečo zlé, trochu skratkovité frázovanie, ale krásne otvárala hlas, mala dobrú pesničku, kde sa dá ukázať veľa, ale pokazila si to

Nicol, priliš v jednej lajne, ale bolo mi jej ľuto.

Aneta, za mňa sklamanie, hlas ma fantastický, ale nevie sa absolútne predať

Kapitán, očakávala som touchdown večera, nič také sa však nekonalo, na začiatku sa akosi nestretol s klavírom, a aj keď spieva naozaj výborne, mňa sa tento typ hlasu nedotýka

Najviac ma bavia hodnotenia Vojtu a Pepu, Kali sa snaží, ale nie je to ono, Jana zatial dosť nudná, čo ma mrzí, vo Výberoch na slepo sa mi zdala, že to bude skvelá koučka. Pepu napr. vôbec nemusím, ale prekvapuje ma ako veľmi s ním v hodnoteniach súhlasím

152
dolores
Reagovat

V upútavke som videla, že v nedeľu nasleduje tím Pepu, tak to som sklamaná, už som sa tešila na Petra Juhása

153
Bezík
Reagovat

@dolores: No Pepa většinou neřekne téměř nic, nebo tedy nic podstatného … možná proto se s ním dá snadno souhlasit … :D

154
Bezík
Reagovat

Dneska to vypadalo, jak kdyby to toho produkce snad ani nekecala… :D .. no možná došlo ke shodě s Kalim, takže to nebyl takový problém. Vybral bych to stejně jako Kali, pravda, Kapitána a Kolekovou bych raději vyrazil ale když už jich musí být šest, tak co se dá dělat.

155
jab
Reagovat

No, když se tak na to podívám, hodně obtéžně hledat aspoň nějaké kompaktní výkony. Nejlíp i asi zněli Kapitán a Annamária, ale moji favoriti to asi nebudou, možná ještě Dano. Kristián znělk naléhavě, ale úplný top to taky nebyl (tréma?). Diana předvedla moc pěkné, pevné hloubky a celkem obstojný falzet, ale jako celek to zas moc nedrželo. Jakžtakž se mi ještě líbila Monika. Laura sice předvedla kompaktní a pěvecky bezchybný výkon, ale ta překombinovaná verze Sheeran/Annie Lennox/možná i trochu P!nk (nebo jenom vizuálně?) se mi ani trochu nelíbila. Nebavilo mě to.
Za mne dost slabý díl, líbil se mi vlastně jenom Kali jako kouč. Takový otevřený, srdečný člověk.

156
Mila1
Reagovat

@jab: Souhlasím s hodnocením Kristiána. Je to i můj favorit, ale to, co předvedl včera mne teda z křesla nezvedlo. Imagine Dragons mají pěkné písničky, ale tato zrovna je takový kolovrátek a ke Kristiánovi se mi nehodila. Taky mi přišlo, že je hodně nervózní.
Kapitán se do písničky víc položil, jen mi zase přišlo, že při rozhovoru s moderátorkou je opět někde mimo. Anna Maria byla jednou z těch, co je nesložila tréma, má neuvěřitelně krásný hlas, jen mne od půlky písničky trošku nudila.
Nechápu nadšení na Laurou, po mne ten její projev sklouzl a žádný dojem ve mne nezanechal.
Mrzí mne Monika, přehnala to, ječet umí, ale není třeba tak moc tlačit na pilu.
Karolíně by někdo měl říct, jak nesympaticky na lidi působí. Hlas má krásný, ale to její vystupování a včera i kostým, který z ní udělal padesátiletou tetu odvedle.. body dolů, bohužel.
Celkově včerejší večer docela slabota, výběr písní strašný.. Budu si muset počkat na nějaký rockový nebo metalový Voice.

157
Mila1
Reagovat

@dolores: Ještě k Janě Kirschner. Myslím, že těch prvních 7 výběrů naslepo se chovala tak, jak je zvyklá – spontánně a živočišně a strhla se na ni velká vlna kritiky, že je pod vlivem či co. Lidi o ní psali jako o zfetované, chtěli, aby Voice opustila, atd.atd. Muselo se jí to bolestně dotknout a stáhla se. Tím, že Voice se točí s předstihem, tak se to projevilo až v těch kolech po výběrech naslepo. Takže se „drží zpátky“ a je tím trochu nudná. Chápu ji, že nechce provokovat, ale je to takové umělé.

158
Violete
Reagovat

@Mila1: Take bylo hezke,jak se Jany Kirschner v uvodu Kali zastal,ze pisne emotivne prozivaji.Kali je fakt hodny clovek.

159
Monika
Reagovat

Pro me je Kirschner uplne zbytecna v porote, je zvlastni, ze baby jsou vzdycky jen do poctu. jedinou vyjimkou byla farna, nedosazitelna meta v damske kategorii. Kirschner je nudna, moc se ani k vykonum nevyjadruje. kali je sympatak jako prase, ale odborne toho tez moc nerekne. nejlip mi vychazi kupodivu Dyk, trochu takovej Habera styl.

160
Tomáš
Reagovat

@dolores: Tak nám asi není moc souzeno mít společného favorita co? :-) I když některé jsme možná měli společné v SS, už si to přesně nepamatuju. Každopádně Sofijane se jim tam nehodil takže by asi nepostoupil v žádném případě a navíc na tom Happy fakt nemohl naplno ukázat barvu svého hlasu. Je ho trochu škoda ale zas se z toho nehroutím, myslím totiž že ty nejhorší ztráty mě teprve čekají takže si bědování šetřím na později. Každopádně z dvojice Sofijane – Karolína bych rozhodně nechal postoupit Sofijana ale tohle už bylo předem dané.

161
Prochor
Reagovat

@Mila1: Mám stejný pocit. Celkově nuda. Dokonce se víc těším na středu než na neděli a to je co říct při porovnání hudební soutěže a soutěže ve vaření. Asi je to špatným formátem soutěže The Voice nebo soutěžícími – odpad ze Superstar + nové a celkem nezajímavé osobnosti.

162
Milena
Reagovat

Co se týká koučů- každopádně nejlepší je Vojta Dyk, při poslechu jeho tvář odráží jeho pocity, hodnotí objektivně, umí vystihnout ty dobré a slabé stránky zpívajících. Líbilo se nám s přítelem, jak v mnoha případech poradil Kalimu, koho má nechat postoupit. Myslím, že pomohl k postupu i Révaiovi, který včera nebyl až tak dobrý. Pepa je taky dobrý kouč, Jana- zatím nevím. Kali je hrozně hodný člověk, ale jako kouč asi moc platný není.

163
Tomáš
Reagovat

Jak bych zhodnotil výkony ze včerejšku

Laura – Příjemně mě překvapila. Nebylo to dokonalé ale mělo to své kouzlo. Doteď sem si jí moc nevšímal ale to se po včerejšku mění. Dost mi připomíná zpěvačku z Roxette což je další plus. Sice jí nikdy nebudu fandit jako chlapům ale po ztrátě Anette tam mám vedle Diany další aspoň trochu oblíbenou ženu.
Parči – Sice ho mám celkem rád ale uznávám že na postup to nebylo a s těmito latino odrhovačkami prostě v tomto formátu pěvecké soutěže být nemůže. Zpívá kvalitně ale bohužel svůj talent utápí v nevkusu což je škoda ale lepší už to s ním asi nebude.
Drgáňová – Pro mě totální zprznění krásného songu Purple Rain, udělala si z toho hlasovou exhibici a tím vyřváváním to celé zkazila. Za tohle měla okamžitě vyletět, škoda že si ji Jana ukradla. Celkově ji nemám rád, doufám že ani u Kirschner jí pšenka nepokvete a že do živáků snad neprojde.
Nicole – Hvězdná pěchota nebo školní besídka? Asi obojí dohromady a ukázalo se že v téhle fázi soutěže už vůbec neměla co dělat. Zasloužený vyhazov.
Diana – Diana je krásná dívka a pro mě má i krásnou osobitou barvu hlasu podle které ji vždy poznám ale včera to bylo takové trochu nudné, jednoznačně to ale považuju za špatný výběr songu protože bondovky jsou prostě takové. Jinak jí ale dál fandím, není to žádná moje srdcovka ale z holek je jedna z mála na kterou se aspoň trochu těším. Vidím že tady ji nikdo nechce a dokonce ani milovník lolitek Vlado a to už je co říct takže mě i těší že jdu zase tak trochu proti vašemu proudu. :-D
Aneta – Ještě horší než Nicole, jak se jí to sakra povedlo? Tohle byla podle mě katastrofa a kdyby ji Kali nevyhodil tak vážně nevím co bych si o něm mohl myslet.
Kristián – Tak tady chválou šetřit nebudu. Nejlepší výkon nejen včerejšího večera ale podle mě i jeden z nejlepších dosavadních výkonů celé letošní show. Drobné nedokonalosti mi nevadily a ty refrény prostě byly parádní. Pro mě horký favorit a jestli ten nebude v živácích tak už nikdo.
Andrea – Sice zapomněla text ale mě docela bavila, nebyla to rozhodně žádná tragédie. Je taková osobitá a bavilo mě se na ni koukat. Škoda, mohla ještě postoupit dál.
Anna Maria – Zpěvačka je to excelentní, má krásný hlas se kterým si umí skvěle pohrát a měnit jeho barvy, má velké hudební cítění ale mě se to přesto nějak moc nedotýká. Není to zkrátka můj typ kterému bych fandil a proto by mi vlastně vůbec nevadilo kdyby vypadla i když uznávám že by to asi objektivně nemuselo být úplně spravedlivé. Ale není to můj šálek kávy a s tím nic nenadělám.
Sofijane – Už sem se k němu vyjadřoval. Má krásnou barvu hlasu na balady a škoda že si včera nevybral song podobný tomu v Blind Audition. Stejně by ho asi produkce vyhodila ale mohl zanechat lepší dojem. Na kolovrátku Happy předvedl podobnou estrádu jako Parči, byť teda kvalitnější. Jinak to na tomhle songu vlastně ani nešlo. Je ho trochu škoda ale nedá se svítit.
Karolína – Po včerejšku ji vážně nemám rád. Uznávám že má zajímavou barvu hlasu ale mě ani ta její barva hlasu není úplně příjemná. Navíc včera v rychlejším songu se ukázalo že má velké problémy s držením rytmu i s frázováním a celkově to prostě vůbec nedala. Taky se mi na ni špatně kouká, není to pohlazení ani pro oči a je mi nesympatická. Pryč s ní, živáky by si zasloužily jiné baby než tahle.
Kapitán – Celkově dobré ale jeho barva hlasu mi úplně na 100 procent nesedí, taky sem u něj včera zaznamenal problémy s držením rytmu. Talent to je ale není to zase žádná hitparáda a není to úplně šálek mého čaje. Doufám že se nebude rozhodovat o účasti v Live Shows mezi ním a Kristiánem a že to nedopadne špatně pro Kristiána, to bych byl skutečně velmi nerad.

164
Mila1
Reagovat

@Tomáš: No jestli postaví proti sobě Kristiána a Kapitána, tak ikdyž budu pochopitelně fandit Kristiánovi, mám obavy.. Jak bylo včera vidět, Kristián má dost trému, na rozdíl od Kapitána, který se do písničky ponoří a nevidí, neslyší a celkově to pak vyzní procítěněji. Hlavně bych chtěla, aby jim začali dávat lepší písničky. Kapitána bych ráda slyšela v nějaké písničce od Nirvány a Kristián by si mohl dát třeba něco od Linkin Park.

165
Mila1
Reagovat

@Milena: Souhlasím. Dyk je třída. Výborný jako zpěvák i herec, krásný jako chlap. Mám pocit, že tak trochu schválně svým zjevem i komentáři provokuje a líbí se mi to. Na rozdíl od Jany, která se zalekla kritiky lidí a přizpůsobila se, zůstal svůj. Pozorovala jsem ho, když zpívala Eliška, měl slzy v očích a nebyla to póza. Dokáže rozpoznat kvalitu a myslím, že dokáže i poradit, co v projevu zlepšit a na čem pracovat. Myslím, že pracovat s ním musí být přínos pro každého začínajícího zpěváka.

166
Violete
Reagovat

Jak jsem psala,nemyslim si,ze bondovky jsou chladne,videla jsem v Obecnim dome Mary Carewe a tam emoce tryskaly,takze pisen u Diany za to nemuze https://m.youtube.com/watch?v=YHzXcLRyGgE

167
Tomáš
Reagovat

@Mila1: Taky mám obavy jak by ten případný souboj Kapitána s Kristiánem dopadnul. :(

Jinak jak se tu pořád píše že Kali má nejslabší tým o ničem, tak já si to už nemyslím. Po tomto K.O. mi přijde určitě minimálně o něco silnější a zajímavější než minulý týden Vojtův tým. Aspoň to jeho závěrečné složení v šestici. Tedy pokud půjde do Live Shows Kristián. Já bych v tuhle chvíli rozhodně poslal do živáků Kristiána a k němu světě div se – dvě baby. Lauru a Dianu. Kapitánovi by u mě účast v živácích o vlásek unikla když smí postoupit jenom tři. A taky si myslím že spíš pošlou do živáků dvě baby a chlapa a ne dva chlapy a babu takže že by prošli do Live Shows Kapitán i Kristián mi nepřijde moc pravděpodobné, proto to vážně vidím na předfinálový souboj mezi nima dvouma. Anna Maria mě nebere, v živácích ji rád oželím a Karolínu si tam vyloženě nepřeju. Tak snad tyto dvě nepostoupí a pak to bude mezi tou čtyřkou jak to Kali/produkce rozhodnou.

168
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Tomášku, my máme shodu ! Kristián, Laura a Diana dále, ano ! Co se to děje safra, když už jsem se konečně (zaplať bůh) přestal shodovat s naší komerční Monikou, tak se teď shodnu s tebou :D Něco je, kurnik, špatně ! :D :D

169
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Fakt? Tak tomu se mi vůbec ani nechce věřit že zrovna my dva Jsme se shodli na kompletním složení celého týmu do Finále, to je teda vážně masakr. :-D Asi se buď vytříbil vkus tobě a nebo mě, tak nějak to asi bude. :D

Jinak příště sem dost zvědavý na tým Pepy Vojtka jestli je teď vážně na řadě. Palce budu držet zejména Janovi Nic aby to dal a postoupil dál jako nic.

170
Tomáš
Reagovat

Až skončí ta K.O. kola za 14 dní, tak kolik potom bude dílů těch soubojů, nevíte někdo? To bude jenom jeden a nebo zase budou čtyři díly soubojů – každý týden jeden tým? A kdy začnou Live Shows a na kdy je naplánováno Finále – přesné datum? Chybí mi nějaký přesnější vysílací harmonogram jako tomu bylo u SuperStar.

171
Mila1
Reagovat

Mně přijde tahle řada Voice dost odbytá. Šetřili na moderátorech – ty dvě dámy jsou neviditelné. Výběr písní strašný. Počet úvodních kol příliš velký, takže to bylo úmorné. Vyřazování uvnitř skupin nezáživné.
Nikde přehled o tom, jak to bude dál probíhat. Dívám se na to ze setrvačnosti, ale jak zde nadhodil Prochor, víc mne baví středy a Masterchef. Ten se letos povedl.

172
jab
Reagovat

@Mila1: Kdyby tak byly aspoň neviditelné, Mária ještě ano, ale Tereza mi včera přišla, že místy nevěděla, co má říkat.

173
Bezík
Reagovat

@Mila1: Copak viditelé, to mi ještě nevadí ale bohužel jsou slyšitelné :D. Ještě že jedu ze záznamu a moderace díky tomu přeskakuju ;-)

174
Tomáš
Reagovat

Pokud jde o obě moderátorky, tak já je v podstatě vůbec ani nevnímám a neuvědomuju si že tam jsou, tak moc jsou obě dvě nevýrazné. Zora Kepková a Jitka Nováčková byly až tak špatné že o nich člověk aspoň věděl. :-D Ale tyhle dvě jsou úplně neviditelné a totálně splývají se vším ostatním tam, to je asi tak všechno co k nim můžu říct. To se snad ani nedá tohle nějak hodnotit.

175
dolores
Reagovat

@Milena: áno, presne som si tie Dykove xichtíky všimla už v prvom K.O. On je asi veľmi emotívny človek, mimka tváre a signály z očí, čo vysiela, vždy napovedajú ako vníma jednotlivé pasáže vystúpenia :-D A je to občas vidieť aj na Jane.

176
Monika
Reagovat

@Tomáš: Mam to uplne stejne, Novackova s Kepkovou me az iritovaly svymi vystupy, tyhle dve mi jsou putna, ja ani nevim, ze tam nekdo neco moderuje:-)) Lepsi neviditelnost nez viditelna neschopnost.

177
dolores
Reagovat

@Tomáš: ešte je tu Jakub, ktorému by sme mohli spoločne fandiť , a ktorý tu nie je vo všeobecnej obľube, najmä zo strany pána rekapistu ;-) Hoci chalan nie je moja srdcovka, ale páči sa mi ako narába s hlasom a u Pepu teraz asi nepostúpi (indícia z upútavky) ďalší chlapec, čo ma zaujíma a to Patrik Zoul, tak bude Jakub aspoň nejaká náhrada za neho.

178
dolores
Reagovat

@jab: Mária je fajn, mám ju rada (aj ako speváčku), je veľmi vnímavá a krásna žena. S Terezou je to horšie, má nejakú divnú, akoby recitačnú dikciu a akýsi vystrašený pohľad…

Aj tak sa to ukáže až v živákoch, teraz ich podľa mňa réžia strihá tak, aby zbytočne nerušili.

179
Ally
Reagovat

To mozna byl dojem z moderatorek z primych prenosu? Muze byt jeste hur ☺anebo se otrkaji..momentalne byi me jako zene stacilo se na ne jen divat☺A tak Maria docela dobre..

180
Tomáš
Reagovat

@dolores: Jakub je fajn ale taky si myslím že u Pepy asi do živáků neprojde, je tam až příliš velká konkurence a jsou tam zkušenější týpci než on – Nic, Boyd, Korbel, asi i ten Zoul. Bude to tam mít zkrátka těžké, tak uvidíme jak to s ním dopadne no. Jedině že by Pepa stejně jako Kali upřednostnil někoho kdo se může vyvíjet před hotovými zpěváky. Co mi není jasné – pokud by ho příště Pepa poslal zase do zóny ohrožení, tak si ho jako třeba Vojta Dyk může ukrást zpátky k sobě a nebo už ne? :-D

181
dolores
Reagovat

@Tomáš: Tak podľa mňa by už Jakub nemal spievať po druhýkrát v K.O., on ako ukradnutý by mal ísť v Pepovom tíme rovno do súbojov, či ?

182
Bezík
Reagovat

@dolores: Tak tak, ale Tomášek si myslel z K.O. soubojů, jenže tam už asi krást nepůjde, nebo jo ?

183
Bezík
Reagovat

@Bezík: Teda ne K.O., ze soubojů jsem myslel :D

184
Tomáš
Reagovat

@Bezík: No já si myslel že půjde znovu i do K.O. , já se v tom fakt nevyznám moc. Ale však ty pravidla taky nikdo pořádně nevysvětlil, to mě snad omlouvá.

185
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Tak při obou krádežích moderátorky blekotaly, že dotyčný postupuje do soubojů, tak snad to vědí, když jsou u zdroje :D Pravidla jsem taky nikde neviděl ;-)

186
Monika
Reagovat

@Tomáš: Jakub uz pujde rovnou do souboju to by ani jinak neslo. kdyby treba Dyk ukradnul clena tymu jany, nemel by ani s kym zpivat, vzhledem k probehlemu K.O. kolu Dyka. A co se tyce tymu Pepa Korbel je imho total outsider jako Parci a lze ho rovnou vyskrtnout stejne jako toho mladouckeho Roma. Vidim to na souboj Nic a John, mozna Jakub a Patrik.

187
Patrik
Reagovat

@Tomáš: no myslím si že budou jenom 2 díly soubojů protože každý bude mít tři 2 po 2 tak že to vyjde na 2 díly a pak 3 live show

188
Adam
Reagovat

Z programu na 28.4.
„Zbývajících 26 soutěžících se proti sobě postaví v našem ringu! A každý souboj může mít jen jednoho vítěze“.
Jaktože 26? A to jich jako v Live shows bude 13? To nejde, ne? Musí být shodný počet soutěžících od každého kouče.

189
Bezík
Reagovat

@Adam: Jasně ! Pepa bude mít 4. To nevíš ? ;-)

190
jj
Reagovat

@Adam:
Jestli nemaj v programu chybu, tak u Pepy a Jany nebude žádná krádež. V soubojích pak bude u Pepy a Jany jeden souboj ve třech, zbyde celkem 12 pěvců a pěvkyň a budou tři live shows. Nebo půjde v soubojích krást, zbyde jich 16 a budou čtyři živáky. Nebo to bude úplně jinak.

191
jj
Reagovat

Včera se mi líbilo, jak Janě ulízali vlasy, aby s nima nemohla pohazovat a hrát si s nima. Byla nějaká až moc zklidněná, předtím byla takovej neposednej čertík. Mile mě překvapil Kali, že celkem rychle rozhodoval. Původně jsem myslel, že nebude mít srdce někoho vyhodit a že bude posílat všechny do zóny ohrožení, postupující nechá někoho vylosovat a že při losování bude mít zakrytý uši i oči. Krádeže jsou prakticky odsunuty na vedlejší kolej jako něco bezvýznamného. Nejen počtem, ale hlavně možností výběru. Začínám si ale myslet, že v soubojích půjde krást. Z výkonů mě asi nejvíc zaujala Karolína, zvláštní vystoupení. Má zajímavou barvu hlasu, kterou během vystoupení několikrát záhadně změnila, i dětský pláč jsem tam chvíli slyšel. Pak mi bylo celkem líto vypadnutí Anety Suroviakové. I když vypadla zcela zaslouženě, tak jsem v jejím hlase cítil potenciál, který jsem u jiných neslyšel.

192
jj
Reagovat

A kde je vlastně Scalex? Mě napadá, že se vrátil na Jamajku, aby stihl Šepsovo turné. Nebo ho pořad po vypadnutí Annette Kolkové přestal bavit. Nebo je ještě nějaká třetí možnost? :-)

193
dolores
Reagovat

@jj: tiež som myslela nato, že v niektorých súbojoch budú po traja.

A tá tretia možnosť u Scalexa je, že ho to proste už nebaví

194
Bezík
Reagovat

@jj: Dyk jsem to psal, při poslechu Dominička Hanzy to s ním málem šlehlo a řekl si, že tohle nemá zapotřebí ! :D

195
Scalex
Reagovat

Tak trochu s křížkem po funuse, ale konečně doplněna moje část rekapu Dykova popravování.

Ad první možnost – Jamajka byla fajn, na plynulou větu plážového prodavače „pane, dal byste si ananas, banány, mango, marihuanu, heroin, kokain?“, na ten klid, s jakým mi předložil tuhle kompletní nabídku, hned tak nezapomenu. 8^) A jamajský pivo bylo úplně dobrý pivo českýho typu.

Ad druhá možnost – Annette si to zasloužila, podala mizerný výkon, tak letěla. Já už nechci z jednoho touchdownu dělat závěry.

Ad třetí možnost – ano, rozhodně mě to nebaví tak, jak mě to kdysi bavívalo. Tyhle soutěže udělaly mohutný krok k horšímu, je na ně vynakládáno málo peněz a je to sakra znát.

A čtvrtá možnost – ano, u Hanzy se mnou šlehlo, jeden Klus se strašlivou dikcí na jednu českou kotlinu stačí (a to Klusovo výslovnost je zlatá voproti Hanzovi).

A DJ Vlado mě zabije, až zjistí, že mám Moulise v Top3. 8^)

196
jj
Reagovat

@Bezík:
Jo, četl jsem, ale se Scalexem jen tak něco nešlehne, to už bych spíš věřil tomu turné :-) Je mi divný, že i DJ Vlado, kterej předtím o Scalexovi věděl, nyní dělá záhadného chlapce.

197
jj
Reagovat

Takže Bezík měl se Scalexem nečekaně pravdu, ale Hamzovo vystoupení naštěstí přežil, má tuhý kořínek, v tom jsem měl pravdu zase já :-) Jen k té Elišce, taky si myslím, že ty tiché pasáže má opravdu úžasný, ale výšky mi znějí moc přiškrceně, ale to je jen můj subjektivní pocit.

198
Monika
Reagovat

Ja jsem si zas sla Dominika pustit jeste jednou, je senzacni, miluju tyhle ciste perletove hlasy ala Drda, Urban a spol…Kez by zazpival v live show Ty a ja od Krystofa jeden z nejkrasnejsich ceskych songu. Chtela jsem to slyset uz od Urbana, coz nevyslo, ale ted by snad mohlo :-)

199
Monika
Reagovat

zatim z tech dvou tymu bych TOP 3 mela takto: 1. Dominik
2. Kristian
3. Karolina

200
Bezík
Reagovat

@Monika: „Čistý perleťový hlas“ :D :D :D Kam na tyhle perly chodíš ? :D A ještě ke všemu v souvislosti s Hanzou :D :D

201
Monika
Reagovat

A pro Kristiana bych vybrala song Chasing cars od Snow Petrol.

202
Bezík
Reagovat

@Monika: „Sněhový benzín“ ??? Moničko, ty máš dneska dost :D Hlídka nebo benzín, všechno jedno … :D Ale ještě že to nevybíráš, tahle ukňouranina by Kristiána spolehlivě odepsala.

203
Mila1
Reagovat

Scalexi, díky. Přesně jsi vystihl moje pocity ohledně Dominika a nadšení z Elišky sdílím taky. Už jsem si ji pustila asi osmkrát a nemůžu se nabažit. A díky i za zmínku o neférovosti.

204
Mila1
Reagovat

@Bezík: Monička ráda provokuje, to bys už měl vědět. No taky jsem přemýšlela, co by se mi od Kristiána líbilo. Možná něco od Metallicy – sakra píše se tam měkké nebo tvrdé i – Whiskey In The Jar. Vzpomínám si, že Adamec s tím měl docela úspěch. A Kristián má podobně silný hlas.

205
DJ Vlado
Reagovat

@Mila1: A mně za zmínku o neférovosti nepoděkuješ? :-( Já jsem to napsal do rekapu dřív než Scalex :-) Njn. to mi připomíná onu památnou hlášku z filmu Rozpuštěný a vypuštěný „Hlaváčku, pamatujte, v životě je to tak, že někteří orají a vláčejí… a jiní sklízejí“ :-D

206
Mila1
Reagovat

@DJ Vlado: Milý Vlado, asi jsi mne rozhodil svou poznámkou o přirozenosti Dominika. Takže jsem si nevšimla Tvé poznámky o neférovosti Voice.
A k tomu Dominikovi – už jsem to tady psala – na youtube má dvě píšničky, které neznám – asi jeho tvorba – a tam je přirozený a dá se poslouchat. Ale to, co předvedl ve VOice, tak to je ne úrovni Hvězdné pěchoty. Škoda, hlas má pěkný.

207
Monika
Reagovat

@Bezík: No to je presne song pro Kristiana ve verzi jako dal Thomas Godoj, vitez nemecke superstar. mimochodem v TOP 12 to zazpival a ziskal sam vic hlasu nez cela zbyla jedenactka, byl to tehda obrovskej megavykon, ktery mu zajistil pozdeji i vitezstvi a tenhle song zopakoval i v grandfinale.

208
DJ Vlado
Reagovat

@Scalex: Kolego, díky, že jsi svoji část nakonec se zpožděním doplnil :-) A je dobře, když v rekapech jdeme proti sobě, pro čtenáře je to rozhodně zajímavější než když se shodujeme :-)

Nicméně v jedné věci s tebou zásadně nesouhlasím a to jsou ty maturiťáky :-) Jo, kdyby Annette měla příští den přijímačky na vejšku nebo vyšetření rakoviny děložního čípku, tak by se jí dalo spílat, že dala přednost maturiťáku, ale účast v talentové soutěží NENÍ povinnost !!! Soutěžící obecně k účasti ve Voice nikdo nenutil, neposílá je tam škola, zaměstnavatel ani to neslíbili babičce na smrtelné posteli, je to pro ně zájmová činnost, kterou dělají ve svém volném čase, žádná povinnost :-) Na Annette se (stejně jako vloni na Zuzku) nedá zlobit, že preferovala zábavu před zábavou, zvlášť když maturiťák je jednou za život, zatímco do talentové soutěže může jít klidně za rok znovu (nemluvě o tom, že mnohokrát jsou po soutěži úspěšnější brzcí vypadlíci než finalisti) :-) Jestli mi ale o něco primárně šlo v té mé apelaci na produkci, tak to byl ten podzim místo jara na vysílání, přičemž ta dvojí kolize maturiťáku a soutěže byla jedním, nikoliv však jediným důvodem té mojí preference podzimu (přiznávám, že ten hlavní důvod je veskrze emocionální, a sice ten, že k těm podzimním ročníkům SS mám silnější „citovou vazbu“, vzhledem k tomu, že mezi nimi byl můj nejoblíbenější ročník EVER a ty následující dva objevily mé dvě vůbec největší srdcovky) :-) Kdyby například bylo více soutěžících, kteří si cestou na casting kvůli ledovce zlomili nohu (jelikož u jarních ročníků se castingy točí v zimě), apeloval bych úplně stejně :-)

Jinak už jsem několikrát psal, mnohem víc než nepostup Annette (která si to zasloužila) mě mrzel nepostup Terezky, jejíž vývoj mohl být velmi zajímavý :-( Samozřejmě, lepší by k tomu bylo více live shows, ale i na malé ploše se dá předvést velký vývoj, což dokázala loňská Eliška, jejíž růst v rámci soutěže si troufám označit za jeden z největších, jaké jsme vůbec viděli (mezi holkama imho i vůbec největší) :-)

Moulis pro mě zatím ani ze čtvrtiny není Relich, takže tě za něj nezabiju :-D

209
Bezík
Reagovat

@Monika: Jenže ten Thomas Godoj je tklivě nyjící chlapec, pro něj to byl asi správný výběr, ale Kristián je chlapák, toho by taková ukňákanina naprosto odepsala. Že nějaká sračka zabrala u jednoho neznamená, že zabere u druhého, zcela odlišného typu.

210
Prochor
Reagovat

@DJ Vlado: Mně na tom nejvíc mrzí, že nás Nova ošidila o dojemný medajlonek jak maturantka celá nervózní řeší vnitřní dilema , pak jede na soutěž s pocitem viny. Divák prožívá drama a trpí s ní. Nechápu proč má mít Zuzka Chalupová nějaká privilegia. A jako divák se cítím ošizený.

211
Prochor
Reagovat

@Mila1: Moje slova. Když jsem viděl, že Dominik se chystá na „Proklínám“ tak jsem si říkal, že je srab že si bere tak jenoduchou věc na jistý postup. To jsem netušil, jak se dá tahle prostá písnička zvorat – tu věc zazpívá průměrnej táborákovej hráč i s doprovodem rozladěné kytary a druhý refrén už s ním budou zpívat kámoši, kteří ji nikdy neslyšeli. Mimochodem v tom si vážím Ledeckého (kromě toho že má šikovnou dceru) že umí vymyslet velice jednoduchou a pěknou věc. Proto je asi Ledecký ideální pro muzikálové písničky. Obsadí muzikál průměrnými amatéry se Superstar a už to může frčet.

212
Mila1
Reagovat

@Prochor: Ono se i Proklínám dá zazpívat tak, aby to znělo pěkně a nebyl to jen špatně okopírovaný Ledecký – mám pocit, že tady Jai Kudo zmiňoval Šafu, tomu se to povedlo. Já nevím, proč to Dominik musel tak zvojtit.
A co se týče medailonku o cestě z maturiťáku.. aspoň toho nás letošní Voice ušetřil.

213
jj
Reagovat

Jen zajímavost ke „krádežím“ z minulé řady Hlasu. Tři z ukradených, jmenovitě Lenka Hrůzová, Martin Císař a Andrea Holá, skončili v celkovém pořadí na prvním, třetím a čtvrtém místě. Tedy ve třech týmech ze čtyř byl nakonec nejlepší ukradený zpěvák. Jen u Michala Davida nebyla druhá celkově získaná krádeží, a sice Vendula Příhodová. Osobně si myslím, že potenciální vítěz mohl být v libovolné soutěži i někdo, kdo skončil třeba na castingu, jen neměl dost štěstí, špatný výběr písně, tréma…

214
DJ Vlado
Reagovat

@Mila1: To tě tolik rozhodí můj odlišný názor, že nevnímáš zbytek článku? :-D Já jsem to s tou Dominikovou přirozeností myslel jinak, a sice tak, že když ho vidím, tak mu tak nějak věřím tu jeho písničkářskou polohu (samozřejmě na artikulaci musí hodně zapracovat, aby nejen přirozeně působil, ale i zněl), na rozdíl třeba od takového Pavla Callty, jehož hraní si na písničkáře je mi totálně k smíchu, zvlášť v kombinaci s mečákem a přiteplenou výslovností (jediné plus má u mě za to, že do jednoho ze svých klipů obsadil Sabinu Rojkovou, pro kterou mám slabost :-D) :-) No a právě Calltu mi v lecčems připomíná Jakub, a to nejen vzhledem, ale i tou nepřirozeností (jen s tím rozdílem, že zatímco Callta si hraje na písničkáře, Jakub si hraje na rockera) :-)

215
Jai Kudo
Reagovat

@DJ Vlado: Nevím, Vlado, co ti, Jakub udělal, ale srovnávat ho s Calltou??? Jak jsi došel k názoru, že si Jakub hraje na rockera? Jak se to pozná? Myslím, že on se neprezentuje primárně jako rocker, tady to zkusil a dopadlo to dost dobře myslím. Chápu, že ti je možná nesympatický, ale jeho vystoupení bylo jasně nejlepší z toho kola. A Dyk by ho stejně potopil, štěstí, že si ho vzal Vojtek. Třeba ho trochu vycepuje pro příště.

216
Tomáš
Reagovat

@jj: Jo kdyby bylo 16 finalistů a 4 živáky, tak to by byla paráda. Ale myslím že se tu už jasně psalo že finalistů bude jen 12 a živáky jenom 3. :/ Já bych byl moc rád kdyby jich bylo víc. Vemte si že v roce 2012 v první řadě The Voice bylo 24 finalistů – každý kouč měl v živácích 6 lidí. A letos jich bude už jenom polovina? Tohle je vážně dost smutné.

217
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: Já souhlasím s tebou. Srovnávat Jakuba s Caltou to je totálně mimo mísu, nechápu jak se tohle Vladovi přihodilo. :-D To už má k Caltovi fakt mnohem blíž Dominik i když mu taky fandím. Jakuba přesně jak si popsal ty, tak líp bych to neřekl. Není primárně rocker ale šel do toho a dopadlo to skvěle. Byl bych na Jakuba zvědavý ještě dál, škoda že souboj asi pro něj bude konečná.

218
Mila1
Reagovat

@DJ Vlado: Ale jo, Vlado, já Dominikovi taky věřím to, že je písničkář, svoje písničky zpívá pěkně, ale to, co předvedl ve Voice byla tragédie.
No to přirovnání Calty a Jakuba, to se se mi moc nezdá. Já jsem z Jakuba měla pocit, že se ještě hledá a ta rockerská poloha mu sedla. Není to kalkul, že by se za rockera vydával. Prostě to nazpíval, jak cítil a ono to sedlo. Tak nějak jsem se usmívala nad tím, že je sám překvapen, jak dobře to vyznělo. Asi je to typ, který přijde na podium, spadne z něj tréma a předvede něco, co se mu na zkouškách tolik nevedlo, uvidíme.
Jinak – Vlado – Tvoje komentáře čtu a ikdyž s některýma nesouhlasím, jsou pro mne hodně zajímavé.

219
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Vidím, že jsi jediný, kdo se diví, že mě chladným nechává Diana :-D No je to opravdu úkaz – lolitka, která DJ Vlada nebere :-D Nespíš to ale bude tím, že když si odmyslím ten její lolitkovský vzhled, tak je to stejný typ zpěvačky jako Stýblová nebo Mašková, které můj šálek čaje rovněž nebyly (a není to tím, že jsou všechny z Talentu, což by na mě Maxx jistě hodil :-D), proto se i trochu divím, že jí fandíš ty :-O i když u tebe pořád čekám obrat o 180°, až Diana začne ohrožovat Kristiána :-P

220
Mila1
Reagovat

Pustila jsem si Jakuba dvakrát znovu a jde z toho ohromná energie, a na to, že mu je teprve 20 a má se kam posouvat, je to paráda.

221
dolores
Reagovat

Ejha, tak my o vlku a vlk (Scalex) za dverami :-D Ešte sa nestalo, čo Panáček Panáčkom stojí, žeby sa mi so Scalexom takto zhodovali hodnotenia :OO Vlastne okrem Husárovej, ktorej vystúpenie mne sa zdalo dobré, lepšie ako Valérie je inak všetko úplneže v súlade s tým, ako to mám ja … Valéria ma očarila vo Výbere na slepo, teraz sa mi zadala divná, ale možno to bolo naozaj tou chorobou… Ju som si preklepla ešte minule, a má dosť dobré foklórne videá. To sa teda nestáva často, žeby tá istá speváčka spievala výborne folklór a zároveň na vysokej úrovni aj moderný popík. A tá istá farba hlasu sa jej hodí aj tu aj tu… ten dar ma aj Terka Mandzáková, ale táto Valika mám dojem že je ešte viac pravdivejšia aj v jedne aj druhej polohe.

A som rada, že sa našli aj ďalší, čo nezatracujú Jakuba

čo sa týka Františka, ani mne vôbec nepríde až taký marný, síce tie slohy, hlavne tá na začiatku bola dosť zlá, potom sa ale pekne otvoril, výšky má výborné, jeho hlas mi znie príjemne, určite príjemnejšie a jemnejšie ako Kapitánov. Len výzorovo nemá príliš hviezdny potenciál. A myslím si, že ho poslal Dyk dalej aj preto, aby mal v súboji pre Dominika sparrig partnera, samozrejme z toho súboja napokon vyjde víťazne princ Krasoň :-D … alebo žeby nie ? :-)

222
DJ Vlado
Reagovat

@Jai Kudo: OK, srovnání s Calltou ode mě bylo přehnané, to uznávám (i když si stojím za tím, že vizuálně tam podoba je) :-) A v podstatě mi ani Jakub není nesympatický (jak už jsem psal, do Relicha má hodně daleko :-D), jen jsem mu to prostě nevěřil, to je prostě můj vnitřní pocit, který mi nikdo nemůže vzít :-) Stejně tak to „hraní si na rockera“ je prostě můj subjektivní pocit a jen těžko se to popisuje :-)

223
dolores
Reagovat

@Mila1: Samozrejme Jakub je fajn, a dokonca si aj sám skladá… ale títo chalani ako aj Peter Juhás, čo si robia vlastné piesne v takýchto súťažiach nevyhrávajú, bohužiaľ

Ešte pár slov k Eliške, tiež ju počúvam a nie 8 krát, ale X-krát :-D Už som nakazila aj ďaších doma …:-) chytlavé je to jak viróza :D Scalex veľmi trefne o nej napísal, že jej tichý spev je počuť ďaleko …. a možno je to aj v pesničke, ktorú si vybrala (aktuály hit Lady Gaga), ale mne vzala dych už vo Výbere na slepo s I feel good, ktorý dala s ľahkosťou a kde sa ohromne sama bavila a nenásilne rozdávala radosť publiku … Dovolím si povedať, že pre mňa je jej vystúpenie z K.O. je touchdown tohto ročníka Voice a neočakávam, že ju niekto len tak prekoná. Chcela som chalana za víťaza (aj chcem), ale Eliška mi chcenie „kazí“ :-D

224
DJ Vlado
Reagovat

Jinak ještě přidám svojí Top 3 z dosud odvysílaných dvou týmů (respektive z postupujících):

1. Laura
2. Kristián
3. Eliška

Ale ve zbývajících dvou týmech mám těch oblíbenců mnohem víc (zvlášť tým Jany mi přijde dost podceňovaný) :-)

225
Mila1
Reagovat

@dolores: Těch kol bylo tolik, že jsem téměř na některé úžasné aktéry zapomněla a Peter Juhás je jedním z nich, dík za připomenutí, pustila jsem si ho, paráda. Stejně jako Honzu Nice, ale na toho jsem nezapomněla, jen jsem si připomněla, jak úžasně dal písničku Lucie. Už to tady bylo řečeno hodněkrát – kluků je letos méně, ale jsou lepší než dívky. S výjimkou tedy Elišky, Adriany (na tu jsem hodně zvědavá) a pár dalších.

226
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: No vidím to asi taky tak, Laura a Kristián rozhodně, Eliška není až takový můj fanoušek jako ostatních ale je dobrá, to zase jo, asi na nějaké sdílené třetí místo by to vyšlo.

227
jab
Reagovat

Teď na mně vykouklo z facebooku, že na mém oblíbeném Hradeckém slunovratu vystoupí jistá indie zpěvačka Aiko – a ona je to Alina Shirmanova z dávné Superstar. :)

228
Bezík
Reagovat

Jinak se mi ještě dost líbila Diana, kterou tu všichni kromě Tomáška odzívali. To vystoupení pravda nebylo úplně zářivé ale ta holka v sobě cosi má, co mě hodně baví.

Takže by mi to vyšlo tak :
1-2. Laura
1-2. Kristian
sdílené 3. Diana a Eliška

229
Scalex
Reagovat

@DJ Vlado: no možná je můj pohled na ty maturiťáky ovlivněn názorem, že maturitní ples je nejpřeceňovanější nejvyhypeovanější věc ever. 8^) Rád jsem na tom svém vyměnil parket za pódium, byla to mnohem větší zábava, a kdybych nehrál v plesové kapele, tak bych doma pařil… moment… co frčelo v roce 1992… Mortal Kombat 1, Dune II nebo Wolfenstein 3D. Mě tyhle maturiťáky a jiné stužkováky nikdy nebraly. Takže když si vezmu jeden z mnoha plesů (se značně opilými lidmi, z nichž polovina mě ve třídě spíš srala) a porovnám to s teoretickou možností nastartovat si hvězdnou kariéru v oboru, který miluju, neměl bych co řešit. Jebat maturák, hurá na casting/K.O./Duely/whatever! 8^)

230
Scalex
Reagovat

@DJ Vlado: Můžu potvrdit, psal jsi to první.
Jo, vzal jsem si tvůj stůl. A ty boty budeš potřebovat?

231
DJ Vlado
Reagovat

@Bezík: Tak Dianu bych od tebe opravdu nečekal :-O to je přímo protipól tvých „divnofavoritek“, ale tak na mě je třeba Laura taky dost netradiční favoritka :-) Ohledně Elišky souhlasím, taky to není vyloženě moje favoritka, na to je až moc „laskavá teta“, ale do té Top 3 omezené jen na postupující z těchto dvou týmu mi na to třetí místo vyšla :-)

232
Scalex
Reagovat

@DJ Vlado: Dominik měl sice uvěřitelnou polohu písničkáře, ale zazpíval to strašlivě. Jakub si na rockera možná jen hrál a pravověrného rockera z něj leckdo necítí, ale zazpíval to jako pán. Proto ho mám tak vysoko. Jinak nevím, jací jsou ti dva pánové lidsky, přijde mi, že já bych si asi jako s kamarádem spíš sedl s Dominikem než s Jakubem, ale co do pěveckého výkonu nemůžu Dominika pochválit a naopak Jakuba opomenout.

V SuperStar bylo přeci běžné, že lidé předstírali, že jim sedí žánry, které třeba dřív ani neznali. Že jim sedí jazz, československé retro, latinskoamerické žhavárny nebo zemitý rock. V každém kole (a že jich kdysi bylo!) se museli vtělit do zpěváka, který to musí dát jakžtakž uvěřitelně, i když jsme věděli, že to ve skutečnosti není jejich styl. Proto mi nevadí, když si nerocker vybral v The Voice rockovou pecku, protože pěvecky ji pro mě odprezentoval excelentně. Možná je dobrý imitátor, ale nešť, lepší dobrá imitace, než srdíčko, ale zpěv naprd. 8^) Jak v tom židovském vtipu o nevěře.

– Roubíček, prej se oženili!
– Ano, Kohn, to slyšeli dobře, oženil jsem se.
– A prej si vzali Sáru Wingersteinovou.
– Ano, tu jsem si vzal.
– A vědí, Roubíček, že ona má kromě nich ještě čtyři další milence?
– Poslechnou, Kohn. Oni jsou obchodník, že ano?
– No ano.
– A co myslej? Je lepší mít podíl 20 % v hodně dobrém podniku, nebo 100 % ve špatném?

233
Scalex
Reagovat

Teď jsem si ještě jednou pustil toho Jakuba a uvědomil jsem si ještě jednu věc, kterou jsem do rekapu nenapsal. Měl neuvěřitelnou sílu gradovat. Jasně, na začátku je ta klidná pasáž, pak přijde první nářez. A Jakub ho zazpíval tak, že spousta soutěžících už by to měla jako vrchol a vejš (ve smyslu hlasitosti a nářezu, ne výšky tónů) už by nedokázala jít. A Jakub to vejš vyhnal. A pak ještě a ještě a když už to vypadlo, že mu žíla na čele vybuchne, tak to v samotném závěru ještě o krapítko popošoupnul. Tohle fakt nebyla žádná amatéřina, povedlo se mu to vystavět parádně. Vlastně když to poslouchám po několikáté, tak si říkám, že jsem možná zbytečně šetřil slovem „touchdown“.

234
Monika
Reagovat

@DJ Vlado: No ja bych se divila kdyby te Diana brala :-)) Ne kazda lolitka sklouzne do tveho portfolia bab. A Diana zrovna je takovej babochlap, ma hodne ostre rysy a to silene huste oboci, celkove pusobi spis asexualne a nepritazlive vedle zarici Terezy, ktere to mimochodem v nedeli hodne seklo, je Diana uplne zapomenuta mys. Tudiz se fakt nedivim, vse je u tebe v normalu a stejne lajne :-))

235
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Důvodem toho proč mě Diana zajímá je asi tak z 80 % její kouzelný lolitkovský vzhled, přiznám se. Barvu hlasu má ale taky pěknou. Samozřejmě ale už sem tu psal že žádná moje srdcovka to rozhodně nebude takže na Kristiána se u mě samozřejmě ani omylem nechytá a nikdy chytat nebude. Ta mu nebude ve fandění u mě nikdy sahat ani po paty. Takže pokud ho začne ohrožovat nebo ho dokonce vyšoupne tak budu samozřejmě dost naštvaný i když vyloženě hejtovat ji asi nebudu, přece jen to by musela vypadat spíš jako Karolína. :-D Dokonce bych možná dal přednost i Lauře před Dianou, ta mi teď přišla celkem dost zajímavá. Ale každopádně do té top trojky u Kaliho se mi Diana vejde. Teď mám spíš obavy z toho že Karolína a Anna Maria budou v soubojích ohrožovat Lauru a Dianu a Kapitán zase bude ohrožovat Kristiána. Pokud půjde Kapitán do živáků místo Kristiána, ponesu to asi podobně těžce jako když Harich vyřadil Jerguše. :-o

236
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Ona Diana to „divno“ v sobě nějak má, pravda, neleze to z ní i ušima ale je to tam :D Jinak by mě to určitě nebavilo ;-)

237
Monika
Reagovat

U Diany nechapu proc sem vubec vlezla, asi si rikala no teda Maskova byla se mnou v Talentu a vyhrala Superstar, tak to do toho taky jdu :-)) Jenze na Maskovou se nechyta ani omylem a jeji uspech stezi zopakuje. Na rozdil od ostatnich soutezicich Diana uz vydala cedecka, ma klipy, zpivala s Bilou a stejne v branzi neuspela a nic se nezmeni ani po teto soutezi. Ono taky ty jeji sracky „Tak se me ptej“, „Bez pravidel“ se hodi akorat tak Konasovi do masakru, je to naprosto silene, nema zadnej hudebni vkus a uz vubec zajimavou barvu.

238
Tomáš
Reagovat

Moje Top 3 výkony za oba dva díly K.O. :

1. Kristián
2. Jakub
3. Dominik

Nemám co řešit, samí chlapi. Vyšlo mi to takhle celkem jednoznačně. Po těch dalších dvou dílech už by to možná bylo těžší.

239
Bezík
Reagovat

@Tomáš: No vidíš, máš tam pěkně zastoupené všechny kategorie ;-)

a) dobrý ! : Kristián
b) neurazil, nenadchnul : Jakub
c) totální sračkař : Dominik

:D

240
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Tak já sem velkorysý, od každýho něco no! :-D

241
Mila1
Reagovat

Moje Top3 za první 2 kola: Kristián, Eliška, Kapitán. A těsně v závěsu Jakub a Anna Mária

242
Jai Kudo
Reagovat

@Mila1: Jsem rád, že zmiňuješ Annamáriu, ono se na ni dá těžko dívat, ale zpívá dobře :-D
Když teda za první dvě kola Top3, tak za mě 1. Kristián, 2. Jakub. 3. Jaromír…….ale toho zařízl Dyk, takže asi Laura a Eliška. Annamária je hned za nimi :-)
Jinak, slyšel jsem dobře, že si Jana Kirschner vzala tu Moniku, co tam tak vyváděla při Purple Rain?

243
Mila1
Reagovat

@Jai Kudo: Ano, Moniku si vzala Jana. Já mám s Eliškou i AnnouMarií taky trochu problém. Ani jedna mi nezapadá do mého idolu jako byla třeba Lenka Hrůzová – ale obě zpívají tak božsky, že se mi do top5 prostě dostaly

244
Monika
Reagovat

uz je venku ukazka na tym Vojtka a z ni jasne vyplyva, ze si kali ukradne od Vojtka Moniku a Tome zapomen na Nica, Vojtek mu rika, ze totalni pruser a Nic rve jak manicka. V ukazce dobre znela veronika Vrablova, na ni se i tesim nejvic. Adriana asi tez dobre, Dyk rika, ze jedina z tymu Vojtka ma sanci na vyhru a asi to jsou slova smerovana k ni.

245
Bezík
Reagovat

@Monika: Tak jestli Pepa na pokyn produkce všechny dobrý kromě Adriany vyrazil, tak není divu :D :D Docela to předpokládám ;-)

246
Tomáš
Reagovat

@Monika: Teď sem to viděl taky ale Jan Nic a průser? Nechce se mi tomu věřit. Mohl to být střih a on mohl brečet dojetím a Pepa mohl říkat průser úplně u něčeho jinýho. Nevím co by se muselo stát že by to Jan pokazil až tak že by to byl průser, to snad jedině že by se ožral nebo já fakt nevím. Každopádně pokud ho Pepa fakt vyřadí, tak na něj za tohle rozhodnutí budu fakt hodně naštvaný protože Jenda v sobě ten potenciál pro tuhle soutěž prostě jednoznačně má. Ale už mi to možná teď začne to vyvražďování favoritů, divil bych se kdyby ne. Ale že zrovna na mém největším favoritovi ze všech co tam letos mám? :( A s tou Adrianou mi ani nechoďte na oči – nesnáším ji. Ještě aby to nevyhrála když produkce všechny ostatní co by jí mohli konkurovat vyhází a jí umete výběrem dobrých songů hladce cestičku až k vítězství. :(

247
legitimate canadian mail order pharmacies
Reagovat
248
best online pharmacies canada
Reagovat
249
Ina
Reagovat

Nechápu výběr Adriany. Proč zrovna Končita? Ten song, alespoň dle mého, není nijak zajímavý co do dynamiky a nějakého vystavění. Takový nezapamatovatelný s ukázkou velkého hlasu v refrénu. Kdyby si vzala třeba Shallow, tak by to tam rozsekala. Hlasově na to má. Na zápletku s Nicem se těším, uvidíme jak to nakonec dopadne. A k Annette bych řekla jen to, že mi ve výběru vizuálně připomínala Madonu. V K.O. jsem ji vůbec nepoznala. Jestli ji ten maturák byl přednější, tak si nic jiného než vyhazov nezasloužila.

250
canadian pharmacy
Reagovat
251
northwest pharmacy canada
Reagovat
252
buy prescription drugs from canada
Reagovat
253
Violete
Reagovat

Korbel je bozi,potesil me.

254
buy prescription drugs without doctor
Reagovat
255
Cialis Coupon
Reagovat

Side effects of Cialis Coupon reviews. Cialis Coupon Can I order online Cialis Generic? Generic Cialis without a doctor prescription reviews. Cialis Coupon Best place to buy generic Cialis online reviews.

256
Cialis Coupon
Reagovat

Side effects of Cialis Generic interaction with alcohol. Cialis Coupon Ordering Cialis Coupon side effects crying. Reliable Cialis sites and reviews. Coupon for Cialis Reviews for safe for men generic Cialis Coupon.

257
canadian pharmacies that ship to the us
Reagovat
258
Cialis Coupon
Reagovat

Cheap Cialis generic. Coupon for Cialis Information on the capsules Cialis Generic side effects last years. Mail Order Cialis medication. Cialis Coupon Real Cialis Coupon online web site reviews.

260
viagra without a doctor prescription
Reagovat
261
canada online pharmacies
Reagovat
262
Gclub
Reagovat

Thank you for the good information.

Gclub

263
Gclub-royal1688
Reagovat

good information.

>>> Gclub Royal1688

264
Ronniehom
Reagovat

With thanks. Loads of stuff!

buy cialis

Přidat komentář