Panáček v reality show

Výměna manželek (27.3.): Vztah jako kriminál

27. Březen 2019 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

vmtitul

Dnešní Výměna manželek bude opět „výživná“. Tři z účastníků mají za sebou pobyt v kriminále, jedna manželka má čtyři děti, ale vychovává už jen jednu dceru. Druhá žena přes svůj nízký věk – 22 let, má za sebou tři vztahy, porodila čtyři děti a v péči má jen tři. Nebude nouze o žárlivé scény, vybraný slovník, hroutícího se otce a ubrečené batole, které by nová maminka nacpala rovnou někam do ústavu.

Vyměněné rodiny

Jirkov

První rodinu tvoří Markéta (22) s přítelem Pavlem (36), kteří společně vychovávají děti Dominika (3), Markétu (1,5) a Tadeáše (7 měsíců).

markéta

Markéta má za sebou tři nepovedené vztahy a ve dvaadvaceti letech porodila celkem čtyři děti, z toho tři má ve své péči. Do pořadu přihlásila rodinu právě ona. Její přítel je prý obrovský puntičkář, nesmyslně žárlí, a navíc má za sebou kriminální minulost. Sám o sobě říká, že je horká hlava. Pavel od Výměny očekává, že si jeho přítelkyně uvědomí, že on pro rodinu dělá maximum a že život není pouze o kamarádech a o užívání si, ale také je potřeba se starat. On sám doufá, že Markétě deset dní v náhradní rodině něco dá a vše se srovná.

Horní Jiřetín

Na druhé straně se předvede Andrea (48), Milan (42) a dcera Adriana (10).

andrea

Andrea má tři dospělé děti a společně partnerem vychovává dceru Adrianu. Rodinu do pořadu přihlásila ona, protože přišla na partnerovu nevěru a chce, aby si uvědomil, co má doma. Partneři se poznali dosti netradičně, ve výkonu trestu. Ve vězení Milan poslal své budoucí partnerce fotku a bylo to. Nyní jsou spolu osm let. Přáním Andrey je, aby Milan přestal na všechny řvát, je totiž velmi přísný a ke zvýšení hlasu mu stačí málo. Ani ona není žádný kliďas, v pořadu nám předvede svoji bohatou slovní zásobu vulgarit. Má představu, že je super ženská, za kterou se každý muž rád otočí. Nevím, zda má holka doma zrcadlo, vypadá a 15 let starší, chování IV. cenová skupina.

V Jirkově Andrea předvede, že je pořádně od rány. Pavel je zase extrémně žárlivý, o konflikty nebude nouze. Kvůli své chorobné žárlivosti chce náhradní manžel Výměnu ukončit, což Andreu pořádně vytočí. „Držte mě, nebo mu flusnu do ksichtu!“ vyhrožuje rozčíleně před dědečkem, který rodinu často navštěvuje.
Starost o tři malé děti je pro Andreu vysilující. Neustále uklízí, děti jsou podle ní rozmazlené, ukřičené, hlavně prostřední Markétka (1,5). Ta vyžaduje pozornost, chce se chovat a to novou maminku nebaví, tvrdí, že holka patří do ústavu. Že jim kouří pod nos, přímo v kuchyni neřeší. Z péče o děti se začne hroutit i Pavel.

V Jiřetíně vládl klid až do chvíle, kdy se dozvěděli, že Pavel hodlá natáčení ukončit, že nezvládá svoji žárlivost. Milan se snaží Markétu uklidnit, ta se během jídla rozmluví o tom, jak její Pavel není vůbec rád, když někam chodí. „Chce mě mít asi doma, abych byla pořád zavřená jako ve vězení,“ říká Markéta. Milanovi to připadá přehnané. „Musí ti dát nějakou volnost, ne snad?“ táže se. Mladá maminka se svěří také s tím, že od doby, co žije s Pavlem, ještě nebyla ani u kadeřnice, protože si podle žárlivého přítele nemá vlasy stříhat vůbec.

Sledujte, diskutujte!

Promo video


Zdroj: novaplus.cz, FB Výměna manželek

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
Reagovat

https://vymena.nova.cz/clanek/marketa-s-pavlem-se-prvne-rozesli-a-pote-se-dali-opet-dohromady.html?

Mikan rapl, jak se vozil po Adrianě, tak doufám, že ho Andrea dneska pořádně propleskla. Končím, nekončím, Pavel nevěděl co vlastně chce. Teda věděl, prachy. Kouření u tří dětí byl vrchol.

2
Monika
Reagovat

Nejhorsi Milan, to byla hruza jak po te holce jel. radsi chlap co porad nosi malou, nez takovej hajzlik z ktereho ma dcera jen trauma. ja to nejak moc nezkoumala, necetla bulvar, ale docela by me zajimalo za co ta baba sedela v base, pet let neni ukradenej rohlik v samosce… Tipuju to na ublizeni na zdravi.

Reagovat

@Monika: Na FB ji hájí kamarádka, že do vězení se můžeme dostat ani nevíme jak. Někdo tam psal, že snad srazila chodce na přechodu, šel na červenou. Já bych tipla finanční podvody, krácení daní…. Je v domácnosti, aby nemusela platit dluhy?! Moje hypotéza.
Když Andreu zabírali zblízka, umělé řasy, hluboké vrásky, strašné nehty, mega prsteny a věčná cigareta, tak jsem v ní padesátnici rozhodně neviděla. Klidně bych tipovala 60 – 65.

V únoru zemřel „děda“, který vlastně nebyl děda, ale kamarád Pavla.

https://tn.nova.cz/clanek/marketa-s-pavlem-se-po-vymene-rozesli-stihla-je-smutna-zprava.html

4
anonym
Reagovat

Ona sama někde psala, že do vězení se může dostat každý, stačí, když na přechodu srazí chodce. Může, ale 5 let je trochu moc, když za dobré chování by ji teoreticky mohli pustit i dřív.
Klidně bych se taky přiklonila k násilí, pro pár facek by si výčitky určitě nedělala a když se blbě trefí…. Kdyby to bylo „jen“ krácení daní s tím by se ještě pochválila :-)

5
Ludmila
Reagovat

Tak je taky rozdíl jestli dostala 5 let, nebo ji pustili po 5 letech ve 2/3 trestu, jsou to jen dohady, já bych spíš věřila, že to nebyla ta nehoda na zelenou

6
Ludmila
Reagovat

Jinak na druhou stranu, když si člověk v upoutávce přečte, že jsou to dva bývalí trestanci, tak bych čekala nějaké šílené bydlení, no a to měli náhodou čisté a vymazlené

Reagovat

@Ludmila: Měli to čisté, protože ona je doma a šůruje, to je plus, ale chování Milana k nevlastní dceři, to bylo hodně za hranou. Andrea je na něm závislá, to jí nevadí jeho chování? To je matka, když cizí chlap má přednost před dcerou, která pět let žila bez ní? Co asi on předvádí mimo kamery? Někoho chtít mlátit a dokonce mu přerazit ruce, to jsou manýry kriminálu. Tito dva mi vadili víc, než rodina, kde rapl žárlí, ale mezi dětmi rozdíly nedělá a ony ho měly rády.

8
Monika
Reagovat

Tak 5 let ve vezeni to je skutecne dost tezkej pripad a navic kdyby to byla prkotina i stab by tlacil na vyzrazeni, mela velmi padny duvod o tom pomlcet. Podle me to fakt bylo za tezke ublizeni na zdravi, vsak si vzpomente, jak byla silene agresivni ohledne ukonceni vymeny nahradniho manzela. Kdyby tam nebyl stab, byla by schopna ho prizabit, tak moc se bala, ze jim zkrati prachy…

Nejvetsi chudak byla ta jeji dcera, pet let vyrustala bez mamy co sedela v kriminalu. urcite si vyslechla od deti dost narazek a musela trpet kvuli matce, chybela ji i materska laska a do toho tenhle rapl co se chova jako hovado a mama to prehlizi, pac je zivi.

9
Ludmila
Reagovat

Tak o tom řvaní na tu holku, to žádná, to přeražení rukou mne dost zarazilo, takhle se prostě normálně nejedná, nicméně ona doma, těžko mají úspory z kriminálu a vypadá tro, že nedostakem netrpí, když se to porovná s druhou rodinou, to mi nejde do hlavy

10
anonym
Reagovat

5 let a to ji určitě pustili dřív se nedává za nic. Ta musela někomu hezky upravit vizáž, odvahu a řeči na to má.
Doma měla čisto a upraveně, otázku vkusu pomíjím, každý to máme jinak, taky je pravda, že je celý dny doma a nemá tam malé děti.

11
Jonatána
Reagovat

@Ajda: Přesně, bude mi v létě 48 a když jsem slyšela, že je o dva roky starší než já a moje kamarádky, málem jsem se vyvrátila. Tipovala bych jí spíš 60 a to bych svojí krásné šedesátieleté kamarádce asi zavolala se slovy: vidíš, zlato, jak vypadají některé šedesátky? takhle … a ordinérně :-D.

Přidat komentář