Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

The Voice Česko Slovensko 2019, 4. výběr naslepo: Našli jsme favoritku?

6. Březen 2019 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Adriana Bessogonov

Již počtvrté se letos setkáváme u výběru těch nejlepších a nejzajímavějších hlasů z našich obou států. Tentokrát už konečně v kompletním složení a k DJ Vladovi se po třítýdenní absenci přidal i Scalex. DJ Vlado proto trochu ubral na kontroverzích, jen jednou zopakoval „mutantku“, dvakrát si kopnul do komunistů (což myslím nikomu přítomnému nevadí) a možná si naběhne i u LGBT komunity. Ovšem důležitější je, jak oba rekapisti vidí postupující soutěžící. Je mezi nimi nějaký horký favorit? Došlo k nějakému WTF postupu? A jak se vybrarvuje porota a moderátorky? To vše se dozvíte, když si přečtete následující odstavce.

Maik Vitoušek

zpíval: Nirvana – My Girl
(ne)otočil se: nikdo

DJ Vlado: Za tři ročníky Hlasu / Voicu se zatím nestalo, aby nějaký díl začínal nepostoupivším soutěžícím. To je ovšem jediné, co mě překvapilo, protože jinak mě Maikův nepostup nepřekvapil, jelikož jeho podání Nirvany bylo příšerné. Kurt Cobain se musel nejen obracet v hrobě, ale určitě měl chuť i vstát z mrtvých a použít znovu pistoli, jen tentokrát ne na sebe. Sloky byly absolutně amatérské a Maikův hlas v nich zněl jalově a jedním křičeným refrénem to nezachránil. Zasloužený nepostup.

Scalex: Sebevědomí bylo tentokrát větší než um.  ve slokách se ukázal nejeden problém s intonací, v refrénu se to pak projevilo naplno. Zpěv byl těžce nad tónem a kdyby se někdo otočil, tak se po pistoli budu shánět i já. Naštěstí máme doma jen tu tavnou.

Maik Vitoušek

Jakub Moulis

zpíval: James Arthur – I’m Sexy And I Know It
otočili se: všichni
šel do týmu: k Vojtovi

DJ Vlado: Pro mě trochu podobný případ jako Patrik Zoul z minulého dílu. Byla v tom energie i nasazení, ale nemůžu si pomoct, na mě to nějak nefungovalo. Chvílemi se tam vyloupl dobrý chraplák, ale nejsem si jist, zda je úplně přirozený, nebo mu Jakub technicky pomáhá, jelikož místy naopak přecházel do nepříjemného mečáku. Na postup to bylo, ale pro mě bylo toto vystoupení jako celek dost překombinované a neuchopitelné.

Scalex: Typově velmi nevýrazný mladík, ale v hlase slušná práce s dynamikou, intonace v pohodě, se zavřenýma očima to na mě působilo lépe, než když jsem se na ten výkon díval. Bude zajímavé sledovat jeho další vývoj, protože ať chceme nebo ne, ta vizuální složka na nás přeci jen nějak působí a ta Jakubova je krapítko šedivá. To se může v dalších kolech změnit, když zapracují poradci a stylisté. Vlastně si myslím, že je to nutnost, protože jakkoli Jakub nebyl špatný, nebylo to ani nic světoborného. O svoje místo v soutěži se pořád ještě bude muset poprat.

Jakub Moulis

Veronika Vráblová

zpívala: Zuzana Smatanová – Jediný a jediná
otočili se: Kali a Pepa
šla do týmu: k Pepovi

DJ Vlado: Absolutní opak předchozího zpěváka a důkaz, že v jednoduchosti je krása. Veroničin hlas je příjemně hladivý a sametový, přičemž Veronika zpívá zcela přirozeně bez jakýchkoliv naučených manýr, čemuž pomohla i slovenská píseň. Za sebe řadím Veroniku k nejzajímavějším zpěvačkám, které se letos ve Voicu objevily a věřím, že Pepa ji nebude tlačit do něčeho, co jí nesedí.

Scalex: V nízké poloze nesmírně příjemný hlas, mazlivá barva, což je velké plus. Ve vyšších polohách se objevuje náznak knedlíku v krku, ale naštěstí ne ve velké míře, takže si myslím, že po troše tréninku by se to dalo odstranit. Jinak s Veronikou nebude moc práce, což na jedné straně znamená nepříliš velký vývoj (a to bývá někdy v soutěžích zajímavé, sledovat někoho, kdo se „vyloupne“), na druhé straně to znamená, že můžeme slyšet více plně vyzrálých výkonů.

Veronika Vráblová

Monika Dávideková

zpívala: Marshmello & Anne-Marie – Friends
(ne)otočil se: nikdo

DJ Vlado: Moc hezká a sympatická holka, bohužel její zpěv je šedivý průměr. Ani volba písně nebyla ideální. Ach jo, to zase ten nahoře dostal jednou „záchvat komunismu“.

Scalex: Čekal jsem, že HLPčko s neslyšícím otcem bude vstupenkou do dalších kol, ale nestalo se. Moničin zpěv na postup nestačil. Bohužel, Monika, jakkoli působila jako člověk sympaticky, zpívá fajn „na takové to domácí zpívání“, ale tím to končí. Její vystoupení bylo unylé, neenergické, málo se odvázala, celkově to byla nuda.

Monika Dávideková

Kristína Debnárová

zpívala: Beyoncé – If I Were A Boy
otočili se: Vojta a Kali
šla do týmu: k Vojtovi

DJ Vlado: První stará známá. Kristínu nemusím hardcore fanouškům nijak představovat, pro soft fanoušky jen stručně, že je to finalistka třetí federální SuperStar, která skončila na sedmém místě. Tentokrát však značně přecenila své schopnosti. Její síla byla vždy v romantických písních ve střední poloze, na velesongy á la Beyoncé nemá tak silný hlas, proto ve výškách zněla jako papiňák. Kristína měla z pekla štěstí (a nemyslím tím tu Troškovu pohádku), že se jí Vojta s Kalim otočili. V příštích kolech si musí dávat sakra pozor na výběr písní, jelikož na provařené tváře bývá kladena dvojnásobná náročnost.

Scalex: Pro Kristínu jsem měl v dobách SuperStar slabost, nějakým způsobem se mi líbila, přestože zpívala věci a žánry, které nejsou mými srdcovkami, a přestože dělala při zpěvu ksichty, za což jí dal Habera virtuálně za uši. Po letech tedy přišla zkusit štěstí do Voice, ale bylo slyšet, že od dob SuperStar neudělala prakticky žádný pokrok. Tuhle skladbu slýcháme v pěveckých soutěžích často, ten skok o oktávu výš po úvodu v nízké poloze vypadá efektně a publikum při něm vždycky poslušně zabouří, ale ta skladba toho po hlasu zpěvačky vyžaduje mnohem víc a Kristína toho až tolik nenabídla. Jestli nenabídne ani příště, může rychle pohořet.

Kristína Debnárová

Jaroslav Parči

zpíval: Luis Fonsi & Daddy Yankee – Despacito
otočili se: Kali a Pepa
šel do týmu: ke Kalimu

DJ Vlado: Druhý starý známý, kterého si můžeme pamatovat ze třetí české SuperStar, ve které skončil těsně před branami finále, a následně se dvakrát objevil i v Talentu. Přiznám se, že Jarda nepatřil nikdy k mým oblíbencům, spíš naopak ho řadím k mým nejméně oblíbeným soutěžícím ever. Moc dobře si vzpomínám, jak před se 13 lety neustále snažil odvádět pozornost od své minulosti v gay-pornu tím, že neustále vytahoval dojemné historky o mrtvé kamarádce, nemocné mamince či ukradeném sýru, nemluvě o tom, že má historický primát i v tom, že předvedl ten nejkýčovitější kýč ever (ve druhém semifinále s písní Jen jedenkrát od jeho kamaráda Shimiho). V Jardově případě tedy nedokážu být dost objektivní, i když v podstatě se o objektivitu snažit nemusím, jelikož to, co Jarda předvedl na prknech, která znamenají Voice, byla nechutná podbízivá estráda, čemuž výběr Despacita jen napomohl. Jarda sice není špatný zpěvák, ale hlas má místy hrozně umečený. Doufám, že tato noční můra lidí s dobrým hudebním vkusem se v soutěži dlouho neohřeje.

Scalex: Hele, Jardo, je ti osmatřicet, s tím zpěvem občas někde vystupuješ, ale to, že ses dosud nestal velkou globální hvězdou fakt není tím, žes nevyhrál pěveckou soutěž. Máš v sobě takovou tu „kýčovitost světských“, nezpíváš vyloženě špatně, buď za to rád a smiř se s tím, jak to je.

Jaroslav Parči

Lea Daniš

zpívala: David Guetta feat. Sia – Titanium
(ne)otočil se: nikdo

DJ Vlado: Uf, tak tohle bylo mimo po všech stránkách. Zvlášť u těch nejhlubších tónů jsem si vzpomněl na památnou větu Ondřeje Hejmy o hučení větráku. Tohle by nebylo na postup ani na vesnické zábavě v zaplivaném pajzlu, když už jsou všichni totálně na mol.

Scalex: Tahle skladba má na zpěváka několik požadavků: silný, výrazný hlas, bezchybná práce s falzetem, špičková dynamika, no a samozřejmostí je solidní angličtina. Lea z toho nenabídla nic. Besídkové karaoke, slabý hlásek, který při falzetu ještě o polovinu zeslabil, šišlavá angličtina to pak celé pohřbila. A to si ještě myslím, že to kapela s ohledem na Lein rozsah hodila o něco níž (ale možná se pletu, cíleně jsem si to neporovnával).

Lea Daniš

Lukáš Zeman

zpíval: Callum Scott – Dancing On My Own
otočili se: Vojta, Jana a Pepa
šel do týmu: k Janě

DJ Vlado: Třetí starý známý, kterého si však na rozdíl od Kristíny a Jardy pamatuju jenom já. Lukáš se objevil v mé oblíbené třetí slovenské SuperStar (to je zajímavé, že tentokrát se mezi navrátilci sešli zástupci všech třetích ročníků SuperStar), ve které však vypadl hned v prvním kole divadla. Z kluků, kteří se v tomto díle objevili, byl Lukáš jednoznačně nejlepší. Pro mé uši bohužel nemá zvlášť ve výškách úplně příjemný hlas, místy je to úplné hlasové (a částečně i vizuální) dvojče Vlasty Horvátha, jehož mečák rovněž nebyl můj šálek čaje. Proto se mi Lukáš nevešel do Top 3, kterou mám tentokrát čistě dívčí. Ale bramborová medaile je taky dobrá a jako jediná se dá i jíst.

Scalex: Já moc nemám rád excentrické, afektované typy lidí. Čím normálnější člověk, tím je mi sympatičtější. Lukáš mi takový přijde. Normální, životem krapítko omlácený, ale spokojený. Pokora, ale i vědomí toho, že má svoji hodnotu.  A naštěstí se kvalita promítla i do zpěvu. Energický výkon, slušná angličtina, vystoupení mě bavilo. Ano, trochu připomíná Vlastu Horvátha, já v něm malinko viděl i odlesk Robbieho Williamse. Za mě nejzajímavější z kluků tohoto dílu a do Top 3 se mi propracoval.

Lukáš Zeman

Samuel Peter Cibula

zpíval: Ed Sheean – The A Team
(ne)otočil se: nikdo

DJ Vlado: Asi nejlepší nepostupující tohoto dílu, byť jeho nepostup mě mrzí mnohem méně než nepostup některých holek z minula a předminula. Samuelův hlas je příjemný a hladivý, bohužel jeho zpěv je dynamicky plochý jako Letiště (ex)manžela „mutantky“. Rozhodně bych ho viděl v dalším kole radši než Jardu Parčiho nebo Dannyho Ledena.

Scalex: Velmi zajímavá práce s frázováním, způsob zpěvu je takový písničkářský, ale ne „český písničkářský“, spíš tak trochu severský. Vystoupení bylo pohodové, ale ukázal toho hrozně málo. Nemělo to žádný vývoj. Samuel nejspíš doplatil na špatný výběr písně (píšu „nejspíš“, protože jistotu nemám, možná že by na jiné písni vyhořel ještě epičtěji). Souhlasím s Vladem, z nepostupujících byl určitě nejlepší.

Samuel Peter Cibula

Karolína Koleková

zpívala: Rihanna – Love On The Brain
otočili se: Vojta, Kali a Jana
šla do týmu: ke Kalimu

DJ Vlado: Od Karolíny jsem od pohledu moc nečekal. Říkal jsem si, že v lepším případě to bude takový ten klasický silný, leč tuctový hlas. O to větší překvapení pro mě nakonec byl fakt, jak mimořádně zajímavý Karolínin hlas je. Není vůbec silový, naopak je velmi barevný a voňavý s pěknými „zlomy“. Na místě Karolíny bych jen něco udělal s image. A pozor, teď nemluvím o postavě, jelikož i ženy při těle můžou mít šmrnc (Adele a Ewa Farna budiž toho důkazem). Ovšem ta hrozná ofina, která jí leze skoro až do očí, a ty komunistické brýle, které nosila „Duchna“ (pro novočtenáře to byla moje třídní z gymplu, která se stala červenou nití mého grandfinálového rekapu čtvrté federální SuperStar) musí pryč. Když už brýle, tak takové, které nosí Anastacia. Myslím, že pro vizážisty je to zajímavá výzva. Po zpěvácké stránce pro mě však Karolína patří k objevům tohoto dílu.

Scalex: Na počátku se mi v hlavě objevil malý varovný výkřičníček, když Karolína projevovala příliš přebujelé sebevědomí. To často bývá předzvěstí následného propadáku. To se ale v tomto případě nestalo, Karolína má velmi zajímavý zastřený hlas, malinko quirkový, ale neukňourané. Na svůj věk zvolila hodně náročný kus, takže ukázala jak odvahu, tak solidní techniku. Doufejme, že její um bude stále dominovat nad egem, v takovém případě může dojít v soutěži docela daleko.

Karolína Koleková

Barbora Šampalíková

zpívala: LP – Lost On You
(ne)otočil se: nikdo

DJ Vlado: Učebnicová ukázka toho, když někdo totálně přecení svoje schopnosti. Barbora má sice zajímavý šansonový hlas, ale v této písni se škrtila tak, jako kdyby předtím hrála Desdemonu a Othello ji škrtil doopravdy. K postupu nestačila ani podpora stříbrné finalistky minulého Hlasu Venduly Příhodové.

Scalex: Když mě víc než zpěv zaujme to, že Barbora by mohla z fleku hrát v biografickém filmu dvojnici mladé Ivety Bartošové, tak to asi znamená, že to bůhvíjaký výkon nebyl. Unavený pokus o šanson – pokud chtěla Barbora zaujmout tímto žánrem, rozhodně měla sáhnout po jiném, líbivějším a efektnějším kousku. Pokud její hlas nějaké kvality má (a já věřím, že má), tentokrát je nepředvedla.

Barbora Šampalíková

Danny Leden

zpíval: Tom Odell – Another Love
otočila se: Jana

DJ Vlado: Nechci být zase označen za homofoba (respektive transfoba) jako při prvním Talentu, když jsem si troufnul kritizovat Chi Chi Tornádo, ale opravdu nevěřím, že se Jana otočila sama od sebe, aniž by nevěděla o Dannyho příběhu se změnou pohlaví, protože to, co Danny (dříve Tereza) předvedl, bylo jedním slovem PŘÍŠERNÉ. Intonačně i rytmicky zcela mimo, barva hlasu jalová. Jak kdysi napsal Lukáš Franta (konkrétně u Silvie Ménové v první slovenské SuperStar) „Hvězdná pěchota si mne ruce, sabotáž se zdařila“. Po Anetě Suroviakové z minulého dílu je Danny druhým, komu bych doporučil hrát v případném pokračování seriálu MOST! (coby protějšek Pavla alias Dáši), ale ve Voicu by pro něj mělo další kolo znamenat stopku a pokud ne, tak je cosi shnilého ve státě voicovském.

Scalex: Je hezké, že si Danny plní své sny, jak co se týká své osobnostní identity, tak co se týká koníčků, ale i já to tady vidím na zásah dramaturga a pošeptání do ouška porotkyně během Blind Auditions. Nedovedu si moc představit, jak s Dannym dál pracovat a na jakém repertoáru další kola postavit. Obávám se, že tohle byla vyloženě mediální volba, tedy HLPčko, po kterém bulvár rád sáhne, v soutěži bude ale Danny nejspíš jednou z prvních obětí v Janině týmu.

Danny Leden

Adriana Bessogonov

zpívala: Adele – Make You Feel My Love
otočili se: všichni
šla do týmu: k Pepovi

DJ Vlado: To nejlepší nakonec. Netuctově hezká holka s hlasem, který se příjemně poslouchá ve všech polohách, předvedla takový výkon, jaké podávají jen ti nejlepší z nejlepších. Tohle byl první skutečný touchdown, který letos ve výběrech naslepo zazněl. Těžko říct, jestli si Adriana v dalších kolech udrží svoji vysoko nasazenou laťku, případně ji ještě překoná, nebo zda to byl jen jednorázový úlet nahoru (snad ne). Jisté však je, že do dalších bojů vstupuje jako velká favoritka, která je velkým oříškem pro všechny soutěžící nejen v Pepově týmu.

Scalex: Sympatická a živelná slečna, divadelnice, která přitom nepřehrává, přinesla skutečné emoce ve zpěvu i po něm, zpívala výborně technicky a navíc má od přírody příjemnou barvu hlasu. Tady se potkala spousta dobrých věcí a všechno se to protnulo v jedné osobě, která podala velmi kvalitní výkon. Nevím, jestli to nazvat hned touchdownem, možná si tohle hodnotící slůvko ještě ponechám v záloze, ale každopádně nejlepší výkon tohoto dílu to byl jednoznačně.

Adriana Bessogonov

Top 3 nejlepších podle DJ Vlada:

1. Adriana Bessogonov
2. Karolína Koleková
3. Veronika Vráblová

Top 3 nejlepších podle Scalexe:

1. Adriana Bessogonov
2. Lukáš Zeman
3. Karolína Koleková

Speciální ceny DJ Vlada:

Cena tvůrců Ein Kessel Buntes za nejkýčovitější estrádu:

Jaroslav Parči

Cena Pavla alias Dáši z MOSTu za největší úlet z postupujících:

Danny Leden

Hodnocení čtvrtého dílu podle DJ Vlada:

Tentokrát jsme nezažili žádný tolik kontroverzní nepostup, oproti tomu jsme byli svědky možná vůbec nejkontroverznějšího postupu za všechny tři ročníky (asi je každému jasné, že mluvím o Dannym). S potěšením musím konstatovat, že se nám skóre kluků a holek srovnalo, přičemž na Adrianu, Karolínu i Veroniku jsem v dalších kolech velmi zvědavý. U poroty nic nového pod Sluncem, jen Vojta Dyk byl opět na pěst zejména svým trapným rýpáním do Slováků. Naopak u Jany Kirschner mám pocit, že se už aspoň trochu uklidnila, přičemž její trademarkové prohrabávání vlasů mi na rozdíl od facebookovo-instagramové komunity nijak nevadí. Pepa Vojtek a Kali nadále tvoří tu lepší dvojici porotců, přičemž zejména Pepa začíná budovat dream team. Trochu větší prostor dostala Mária Čírová, o které si začínám myslet, že bude tahounem moderátorského dua, což vedle její mdlé kolegyně není až tak těžké. Ovšem jinou Máriu (Bartalos), rovněž známou ze slovenské Tváře, bych v roli moderátorky viděl mnohem radši (to je v současnosti však bohužel nereálné, jelikož čeká miminko). No a z Česka bych byl určitě pro jinou Terezu (Voříškovou). Příští týden nás čeká již pátý výběr naslepo, přičemž dohromady by jich mělo být sedm. No a vzhledem k tomu, že volných míst ve všech týmech zbývá dohromady 18 (po 5 u Kaliho a Jany, po 4 u Vojty a Pepy), tak to znamená pouhých šest postupujících na jeden díl. Doufejme proto, že ty šestky budou opravdu kvalitní.

Hodnocení čtvrtého dílu podle Scalexe:

Jelikož jsem při prvních dílech The Voice byl na dovolené a po návratu řešil plno restů, viděl jsem první díl jen zběžně a druhý s třetím ještě vůbec. Nemůžu tedy příliš srovnávat ani výkony soutěžících, ani výkony porotců. Dykovo frajeření mě až tak neuráželo, v podstatě hraje podobnou roli jako hrával Rytmus. Kali na mě působí sympaticky, u Jany Kirchner mě nějak irituje to její tancování v křesle (působí strašně křečovitě a afektovaně), Pepa je Pepa, je furt stejný a vždycky bude a asi je to tak dobře. Trochu mě mrzí, že když do sebe porotci rejpnou, tak to okamžitě vyžehlí. Po každém ostřejším vtipu třeba od Kaliho na Vojtu ihned následuje ujištění, že je Vojta profík a o soutěžícího se dobře postará a podobně. Zkrátka ten boj porotců není tak úplně rozehrán do ostřejší podoby, ihned je to uhlazováno, což je škoda. Vždyť je nám všem jasné, že ty rýpance jsou jen role.

Chování publika zase ukazuje, proč moc nemám rád referenda. Totiž kdyby soutěžící postupovali podle potlesku a jásotu publika, tak by vůbec nepostupovali podle svých výkonů, ale podle výkonů kapely. Protože publikum se rozjásá a roztleská při každém bridgi a refrénu. Jakmile kytarista víc hrábne do strun a bubeník udělá výraznější přechod, publikum vybuchne. A soutěžící v tu chvíli třeba mlčí. Jako já to chápu, kapela hraje dobře. A jasně, porotci nepřihlížejí k reakcím publika (až na reakce druhé paní zleva,  jak zmínil Vojta Dyk). Ale říkám si, že kdyby publikum bylo pátým porotcem, moc dobře by nerozhodovalo.

Co se týká postupů a nepostupů, myslím si, že až na jeden postup a jeden nepostup to proběhlo dobře, osobně bych pustil dál do hry Samuela a nepustil Dannyho, ale nevnímám to jako něco zásadního, kvůli čemu bych se na porotce a dramaturgii nějak čílil.

P.S. Až po přečtení Vladovy části rekapu jsem si uvědomil, že tam byly i nějaké moderátorky – v té části, kde pozorujeme rodiče a kamarády soutěžících. To, že jsem viděl komplet celý díl a neuvědomil jsem si, že tam v zákulisí nestojí ti známí a příbuzní sami, ale jsou tam s nimi i moderátorky, docela svědčí o výraznosti těch moderátorek.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 96
1
Bezík
Reagovat

Koukám, že sledování ze záznamu má velké výhody, kromě přeskočení reklam i přeskočení některých soutěžících :D Mě se tak podařilo prakticky přeskočit Dannyho Ledna, po kratičkém vzorku jsem šel dál a v životě by mě nenapadlo, že postoupil :D Inu příběh + produkce, bože jak já tohle nesnáším ….
Co má Tomáš na tom Lukáši Zemanovi vůbec nechápu, jako není to bída ale jinak nuda nuda , šeď šeď … Dyk tam jsou jinak i celkem zajímaví chlapi jako Peter Juhás nebo John Boyd, ale on si vybere zrovna něco totálně průměrného a pak bude fňukat že mu ho zařízli :D

2
Sa. I.
Reagovat

@Bezík:

Bezíku, Bezíku, Ty mě bavíš ;-)
Sorry za tykačku, ale to proto, že tečeme ze stejné či podobné řeky.

3
Tomáš
Reagovat

Zrovna u Lukáše tam máte chybu, na 100 procent se mu otočil Pepa, naopak mám za to že se mu neotočil Kali.

@Bezík: To máš těžké, já vidím na Lukášovi přesně to všechno co ty na něm nevidíš. Velký talent, krásný hlas, muzikálnost, charisma, pokora, sympatie. Pro mě by to byl zatím ideální letošní vítěz, on nebo Jan Nic. I když je mi už teď naprosto jasné že ani jeden z nich nemá bohužel vůbec v této show na vítězství šanci. Já zase nechápu co všichni vidíte na Adrianě a proč je pasována na favoritku a ani to proč ji oba rekapisté mají ve svých Top 3 na prvních místech. Mě by se totiž nevešla snad ani do Top 6 tohoto dílu a už vůbec bych to nenazval nejlepším vystoupením tohoto dílu. Prostě co člověk, to jiný vkus. Tak snad se tu budeme nějak vzájemně respektovat, já se o to budu snažit.

4
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Peter Juhás a John Boyd mě bavili taky, takže snad se mi do Live Shows dostane aspoň někdo komu budu moct fandit i já.

5
Looky
Reagovat

@Tomáš: Fandíme stejným lidem :) Můj hudební vkus vždy tak nějak inklinoval k muzikantům, kteří si píšou vlastní písničky a jdou svojí cestou (Sheeran, Bowie, Gessle, Bay, Molko…), takže i v televizních soutěžích pak přeju úspěch lidem jako jsou Peter Juhás nebo Jan Nic. Mimochodem Peter je vážně super pozitivní týpek a čerstvě hraje v kapele s Voxelem, pokud by ho někdo chtěl vidět naživo. Sám se chystám na jejich pražský koncert.

6
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Díky za upozornění, už je to opraveno :-)

7
Tomáš
Reagovat

@Looky: Já taky fandím vždycky víc písničkářům co si píšou vlastní věci než velkohlasým divám. Ti s vlastní tvorbou se koneckonců uplatní líp i po soutěži. Ale píšeš to trochu že fandíš Juhásovi a Nic jako kdyby ty si už v soutěži nebyl ale doufám že už jsem jenom paranoidní a že prostě tolik přeješ úspěch i svým kolegům, to by bylo hezké. :-)

8
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Jinak to, že fandíš Lukášovi a nezaujala tě Adriana, je naprosto v pořádku, je to tvůj vkus a názor, proti kterému nikdo nemůže říct ani b :-) Ovšem to, že před Adrianu stavíš i Dannyho, to mi přijde, promiň, spíš jako provokace, navíc to ostře kontrastuje s tím, jak jsi nenáviděl typově vzdáleně podobného Haricha, který byl oproti Dannymu Caruso :-P Koneckonců i ten Parči působí ve tvém portfoliu vkusných muzikantů jako Eva a Vašek ve Woodstocku :-P navíc to rovněž kontrastuje s tím, jak jsi nenáviděl Bagovou, která pochází ze stejného hudebního ranku, i když tam je ten pro tebe zásadní rozdíl genderu :-)

9
Bezík
Reagovat

@Looky: Chmmm, Sheeran, Bowie, Gessle, Bay (předpokládám že myslíš Jamese Baye), Molko, tak to je koktail, přijdu si docela všežravej ale na tebe nemám ;-). Ale s tou vlastní tvorbou souhlas, zvlášť u nás mi to přijde téměř jako nezbytnost ;-)

10
Bezík
Reagovat

@Sa. I.: Zajímavej nick ;-) V pohodě, tady si snad všichni tykáme, internetový zvyk ;-)

11
Looky
Reagovat

@Tomáš: Nemám problém fandit komukoliv až do posledního dílu, tam bych už asi byl sobec :) Ale Voice je o týmech, takže naopak chceš lidi, kteří ti sednou a máš si s nimi co říct, mít vedle sebe, co nejdéle.

12
Prochor
Reagovat

Sia-Titanium se mi hodně líbí. Ale je zajímavé, že si na ní už rozbila nos Bára Hazuchová, která po ní vypadla a stejně tak i favorizovaný Richard Chovan v poslední Superstar, který předvedl hudební klauniádu. Takže Titanium asi nebude nejlepší volba v soutěži. I když Bára dala Titanium podle mého o dost lépe, než Lea Daniš.

13
Looky
Reagovat

@Bezík: je to tak, holt už muziku poslouchám nějaký ten pátek :) tak těch vlivů bylo postupem času hodně. A není to zase tak, že bych automaticky nekriticky hltal všechno od těchto interpretů, ale že mě v průběhu vždy něčím z jejich tvorby dokázali oslovit nebo je pro mě, jak šli vlastní cestou.

14
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Co ti mám k tomu říct? :-) Není to provokace. Já to beru čistě ze svého subjektivního hlediska že mě prostě zajímají a baví i Danny a Parči víc než nějaká Adriana. Byť ta Adriana může být objektivně lepší a to klidně uznám ale k čemu mi to je když mě prostě nebere. Jinak já sem se nikdy nehlásil jen k jednomu hudebnímu stylu a i když jsou mi asi nejbližší muzikanti a písničkáři, tak sem tam dokážu fandit i někomu z trochu jiných vod. O Parčim sem sám napsal že je to kýčař ale přijde mi i něčím zajímavý. Možná je to tím že mu tenkrát tak těsně uniklo Finále Superstar ( podobně jako Jergušovi O. i když to je to jediné co mají společné ) a že bych ho tam tenkrát viděl raději než Burketa, Lasotu a vlastně i než Drdu. A celkově prostě že je to takový outsider, kterému nikdo nefandí a očekává se u něj brzké vyřazení, tak takovým já mám vždycky tendenci fandit. : -D Ale provokace to fakt není. A Danny a Harich? Já nevím ale myslím že Harich nikdy dřív holka nebyl, aspoň co já vím. :D Takže tak no.

15
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: OK, to byl jen takový nevinný přátelský rejp :-) Je pravda, že když si odmyslím to kýčařství, tak k tobě i Parči celkem sedí – starší chlap a outsider :-) Já ho nesnášel tehdy i teď, kromě toho kýčařství mi na něm vadilo to selfpromo v podobě srdcervoucích historek, kterými se snažil odvádět pozornost od své minulosti v gay-pornu :-/ Tehdy mě vyloženě potěšilo, že vypadl, i když takového Burketa jsem rovněž vůbec nemusel :-) Ale je pravda, že já bych nějaké lolitce taky dokázal kýčařství odpustit, takže tě v tomhle vlastně chápu :-D U Dannyho, kdybych nevěděl, že to dřív byla holka, tak bych ho považoval za takového klasického plyšáčka pro pubiny, takže spadá do stejné kategorie jako Harich, který byl ale o několik levelů lepší, takže tady ta asymetrie u tebe vyniká víc, ale je možné, že bys Dannyho taky začal nesnášet, kdyby ti vyřadil Lukáše podobně jako Harich Jerguše :-D

16
DJ Vlado
Reagovat

@Looky: Ještě mám na tebe jeden malý dotaz: Jana Kirschner minule mluvila o tom, že má v týmu dvě krásné Slovenky :-) Nevíš, koho tím myslela? Nechci od tebe přesná jména (která nejspíš nesmíš zveřejňovat), jen by mě zajímalo, jestli tím Jana myslela některé dvě z té pětice soutěžících, které v jejím týmu ještě neznáme, a jestli se mám u nich na co těšit i po zpěvácké stránce a nejsou tam jen do počtu :-)

Jinak váš tým je pro mě v tuto chvíli druhý nejlepší po Pepovu, mám tam svou (zatím) hlavní favoritku Lucku Večeřovou, i Peter Juhás patří k mým favoritům + ten příslib dvou krásných Slovenek :-D A vlastně s výjimkou Dannyho mi u vás nikdo nevadí :-)

17
Looky
Reagovat

@DJ Vlado: Víš, že nemůžu odpovědět :)
Každopádně Já se na ty zbylé epizody Blind Auditions hodně těším a jsem zvědavý, s čím a jak, ten který kolega postoupil.

Lucka je super, to s tebou plně souhlasím, krom toho, že parádně zpívá, tak je i hrozně sympatická a skromná. Z holek bych přál úspěch nejvíc právě jí.

A Danny, ten to chudák schytává, ale podle mě ne úplně spravedlivě. Některá živá vystoupení zkrátka ztratí v televizním záznamu víc než jiná a zrovna na něm je už teď „něco“, co se na obrazovku televize zcela nepřenese. A až se mu ustálí hlas, tak má podle mě zajímavý potenciál. Já v něm ten cit pro muziku rozhodně vidím a v tom jeho přednesu jsou emoce a cit už teď. Navíc je to taky sympatickej, skromnej a charismatickej člověk, který si fanoušky určitě najde, respektive on už jich má spoustu teď :)

18
Tomáš
Reagovat

@Looky: S tím Dannym souhlasím. Já v něm taky ten talent vidím, je to vážně takový neobroušený diamant. Bude na sobě hodně tvrdě makat, je na něm fakt ještě spousta práce. Ale stejně je pro mě zajímavější než ta pro některé už teď geniální Adriana.

19
yeey
Reagovat

Ad Danny, nebýt Most!u, schytával by to možná ještě hůř. Takhle max lidi dělají vtípky na základě toho seriálu. Mně to nijak vtipný nepřijde (tohle je totiž realita, ne seriál!!), ale vyloženě transfobních řečí jsem naštěstí moc nezaznamenal. Samozřejmě, že to pak musí být nepříjemný, když každý akorát napíše, že postoupil kvůli příběhu. Jsem rád, že tam je už jen kvůli lidem jako on, kteří to v životě prostě fakt maj strašně těžký a ještě na ně (některý) lidi pohlíží jak na nějaký úchyly. V tomhle jsem pro určitou míru pozitivní diskriminace a i takováhle soutěž může přispět k tomu, že někdo pochopí, že to jsou normální lidi. Mně po pravdě nijak zvlášť nezaujal, ale třeba tam vážně něco je a jeho odvahu cením a držím palce. Vlastně mi ani nedošlo, že jeho hlas prochází taky velkejma změnama, takže je to o to těžší.

20
Ally
Reagovat

@yeey: Mě ten Danny taky moc nezaujal,ale asi máš pravdu..Mimochodem koukám na Terapii 3 , kde hraje zrovna V.Dyk podobnou roli , muž co se cítí jako žena..měla jsem strach, že to bude nějak přehrávat / proto jsem možná i nedokoukala Most/ ,ale jako musím smeknout jak to hraje, ano tak že se člověk zamyslí, co takový člověk fakt prožívá..

21
Violete
Reagovat

Karolína je zajímavá a mně se líbila ta poznámka Vojtka o tom, že někteří lidé mají v životě pomalý rytmus. Ale já si myslím, že by Karolína mohla být skvělá i v rychlejších věcech. Jsem zvědavá, kam se posune.

22
Ally
Reagovat

@DJ Vlado: Já vidím jak Habera / nebo “produkce”/ poučuje nováčky v porotě :Hlavně nesmí vyhrát chlap, nebo jistého Tomáše od radosti trefí …
A proč ? Kdo je Tomáš ? Kdo je za ním ..?
Hele to neřeš ..Prostě to musíme nějak zařídit..
:)

No pouštěla jsem si znovu Adrianu a uplně unesená z ní nejsem , tak nevim,ale je mega sympatacka ..to jo..:)

23
Bezík
Reagovat

@Ally: Nemusí hned pršet, stačí když kape :D Ale holku prostě protlačit musíme, ještě by nám Tomáš zvlčil :D

24
Tomáš
Reagovat

@Ally: @Bezík: Já si začínám myslet že přesně tak nějak jak píšete to asi bude. Třeba se ty manipulace opravdu dějí kvůli mě. Pokud letos vyhraje baba, tak asi od příštího roku fandím víc ženám a třeba potom už konečně nechají vyhrát i chlapa. :-D Ne ale já osobně si myslím že pokud to nějaký chlap nedá letos, tak už asi vážně nikdy. A myslím že Nově a Markíze se asi nechce moc spolupracovat s chlapama a ženy jsou poslušnější, asi s tím mají špatné zkušenosti a nedodržovali smlouvy či co. Proto tlačí dopředu baby. A pokud to není ten důvod, tak jinak to už vůbec nechápu.

25
Prochor
Reagovat

@Tomáš: Jestli to nebude tím, že holky líp zpívají:-)

26
Valamin
Reagovat

Obvykle mi to bylo jedno, jestli vyhraje holka nebo kluk, hlavně ať je to dobrý zpěvák/zpěvačka a ať proboha najde uplatnění. Teď bych se ale taky už přiklonil k tomu, že by bylo pro změnu fajn vítězství nějakého chlapa/kluka. Jestliže se ale jako lepší vyprofilují zpěvačky, tak se s tím holt nedá nic dělat. Je škoda, že v posledních letech holky kluky tak válcují. Už ani nefunguje to, že by tam byl nějaký mazlík typu Haricha, pro kterého by hlasovaly puberťačky, a že jich bývalo, v poslední Superstar mi ale fakt nepřišlo, že by kluci byli nějak extra silná sorta, a to jsem silně fandil Pružinskému a Borkovcovi. Ale ukázalo se, že Pružinský byl omyl a Borkovec letěl hodně rychle sestupnou tendencí, prostě hrozné zklamání.

27
Valamin
Reagovat

Beztak jsou rekapy a diskuze lepší než ta samotná soutěž. Ze všech talentovek je nejnudnější Voice. Jakože dobrý nápad hodnotit zpěváky jen podle pěveckých schopností, bez vzhledu a charismatu, ale stejně to nakonec působí hrozně nevěrohodně.

28
Tomáš
Reagovat

@Prochor: A nebo jestli to nebude tím že ty jsi vždycky úplně mimo.

29
Tomáš
Reagovat

@Valamin: Byl tam Richard Chovan v poslední SS a ten byl lepší než Borkovec a Pružinský a protože produkce chtěla za vítězku zase babu, tak mu dali absolutně nevhodný song hned v 1. kole a kvůli tomu vyletěl. Někoho potopit a někoho vynést do nebe je strašně jednoduché, oni k tomu mají ty nejlepší nástroje. Letos taky pravděpodobně vyhraje ten,koho si bude přát produkce a kdo to bude to ví v téhle chvíli jenom oni. Ale tipnul bych si že zase baba, já už jim nevěřím že umí vymyslet i nějakou jinou zápletku. :-D :/ Jo jmenuje se to Voice ale stejně až se otočí tak se do toho promítá i charisma a vzhled zpěváka takže je to v podstatě to samé co SS v bleděmodrém. :-D

@dashaten: Co je tohle? Kolikrát tu neschválíte nám příspěvky a pak sem pustíte takovýhle spam?

30
Tomáš
Reagovat

Z ukázek na zítra mě zaujal zpěvák zpívající Linkin Park. Je to sice trochu motorová pila ale mě se líbil. Konečně trochu příslib rocku, snad postoupí.

31
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Jestli to nebude tím, že má pravdu a ty jsi tetřev hlušec :D ;-)

32
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Ten kluk zpívající Linkin Park je starý známý z Robina Hooda Láďa Korbel, ten nám sem i před devíti lety přispíval, takže možná tu s Lookym budou hned dva soutěžící :-D

Jinak ten spam jsem už odstanil, občas prostě nějaký přes náš automat proklouzne :-)

33
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Tak tím to určitě nebude nebo si snad myslíš že vaše pravda je ta jediná správná a objektivní? Já hluchý nejsem.

@DJ Vlado: Vidíš, tak toho bych už vůbec ani nepoznal ale jak jsi to napsal tak teď už vím o koho jde a trochu si ho z Robina pamatuju. :-)

34
Valamin
Reagovat

@Tomáš: Zajímalo by mě, jestli třeba porotci někdy litovali, že se otočili (nebo že se museli otočit), protože to, že ještě někdo má hezký hlas, nemusí znamenat, že se k nim hodí, i když si je dotyčný nakonec vybere. Někdy z nich mám pocit, že ta exaltovanost projevu jen zakrývá šok nebo zklamání a že kdyby věděli, na koho se otáčí, tak by to hodně rychle vzali zpět. Jen takový můj dojem. Je to hrozně nahraný, samozřejmě není reálný, aby jim tak krásně vyšli adepti po dvanácti kusech, předem je to domluvený, kdo se na koho otočí, produkce to nějak regulovat musí, ale působí to nejméně uvěřitelně, přestože v jiných soutěžích to funguje podobně. Nejlepší jsou souboje přímo v týmu a až tam jim to vyváží charisma a kromě zajímavého hlasu vybírají porotci i podle sympatií, kdo by mohl nejvíc okouzlit diváky. Snad noví porotci nebudou v tomhle jako Darta a nevsadí všechno jen na jednoho koně, ale dají prostor i jiným (nebo produkce), protože by to pak bylo ve výsledku o ničem. Ale když se někdo vyvíjí, tak to teprve má to správný napětí.

35
Ina
Reagovat

Jestli kluk nebo holka? ,Já jsem takový ten obyčejný fanda, nemůžu říct, že bych rozumněla zpěvu, ale baví mě to a myslím. že takových jako já je nás výrazně nadpoloviční většina Mám taky pocit, že produkce míchá kartami a nelíbí se mi to, takže jsem už pár let neposlala ani jeden hlas. Letos možná bude změna:-) Mě se líbila dredařka, Adriana a Karolina. U Karolíny mám ale nedobrý pocit, že to bude taková ředitelka zeměkoule. No uvidíme. Nejsem schopná sledovat přensy v neděli díky Janě a Vojtovi, takže poslech, kdy si můžete přeskočit to jejich sebestředné tlachání je fajn. Už bych konečně přivítala vítěze, který se opravdu a vážně vetře do české popmjuzik a udělá trochu vítr.

36
DJ Vlado
Reagovat

Jedna taková moje malá úvaha, aby tady ta diskuse tak nestála :-) Proč si myslíte, že se tak vžilo dávat zpěvácké soutěže až na výjimky (ČHS3, SHS3, ČSS1, ČSS4) vždycky na jaře? Přijde mi to nelogické, jelikož podzim je z hlediska sledovanosti rozhodně výhodnější než jaro, jelikož na jaře jsou lidi déle venku, zatímco na podzim spíš zasednou k TV. Že by to bylo kvůli StarDance a Talentu, které se naopak vžily na podzim? To se mi nezdá, jelikož StarDance má úplně jinou (starší) cílovku a Talent nemůže běžet ve stejný den, jelikož je taky od Freemantlu. Nebo že by to bylo kvůli tomu, že ČHS1 jakožto nejsledovanější ročník běžel na jaře, takže se proto automaticky (a imho zcela zcestně) předpokládá, že jaro je výhodnější? Fakt by mě zajímalo, co si o tom myslíte, proč tomu tak je :-)

37
Violete
Reagovat

@Valamin: Přesně tak, také mě baví, když je možné sledovat vývoj. Proto si říkám, jestli má smysl, aby tam byli zpěváci, kteří už v showbyznysu působí, jako Ladislav Korbel, nebo Josef Fečo, kteří zpívají v muzikálech. I když Ladislav Korbel udělal pokrok a třeba v Iagovi je vynikající.

38
Prochor
Reagovat

@Bezík: Mně jen připadá legrační, že někdo hledá konspirační teorie proč nevyhrávají kluci:-))) Minule vyhrála Emma a ne Štěpán protože většina hlasujících dala přednost Emmě a to je všechno. Co si myslím v tu chvíli já nebo Tomáš a jak moc jsme mimo není vůbec rozhodující. Taky nechápu možný motiv – z jakého důvodu by někdo protlačoval zrovna holky?

39
Adam
Reagovat

@DJ Vlado: 1. jaro je méně důležitá sezóna než podzim, a právě proto se pěvecké soutěže vysílají na jaře. Protože už tak moc netáhnou, zároveň se je ale stále vyplatí vysílat.
2. Podzim má Nova i Markíza vyhrazené pro Tvoje tvář, která je dost nákladná, a lidí by taky byli přehlcení zpěvem.
3. Ze zvyku
4. I ten Talent a Stardance může hrát roli. Superstar sledují i starší, u Talentu zase hrozí přehlcení talentovkama, a částečně taky spor o vysílací čas. Což už se stalo na podzim 2015, kdy Prima s Jojkou musely uhnout Superstar.

40
Bezík
Reagovat

@Prochor: No proč holky, no přeci jedině proto, aby naštval misogyního Tomáška, ne ? :D :D

41
Bezík
Reagovat

@Ina: V české „popmjuzik“ nikdo žádnej vítr neudělá. Ta je naprosto dokonale zakonzervována, rádia, posluchači, Tv, nakladatelství, všechno je to bludný kruh v jedné veliké konzervě, ve které jsou všichni tito náramně spokojení ;-) :D

42
Ally
Reagovat

@Bezík: A nefandí nám Tomáš ani na MDŽ..;)No já si začala, já vím..;)

Popiš revoluci, jak by probíhala ? ;)

43
DJ Vlado
Reagovat

@Adam: Díky, že jsi jako jediný odpověděl :-) Na všech bodech, o kterých píšeš, něco je, zvlášť u té Tváře si myslím, že není náhoda, že nejvíc velkých jmen bylo ve třetí řadě, jelikož běžela na jaře a už to nebyla novinka, proto to bylo třeba vyvážit :-) Nicméně pocitově budu vždycky na straně vysílání zpěváckých show na podzim, a to především proto, že ty podzimní ročníky SS (s výjimkou ČHS3) byly z různých důvodů mé nejoblíbenější :-D Navíc vloni přibyl ještě jeden důvod, když jedna z mých dvou srdcovek z loňské SS doplatila na jarní vysílání, jelikož na podzim by ke kolizi SuperVýběru s maturiťákem dojít nemohlo :-D

44
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Já myslím že je to tak prostě proto že na podzim vysílají jiné pořady a prostě jim to tak podle časového schématu vychází, asi je to pro ně i marketingově výhodnější. A částečně asi i ze zvyku. Takže je to od všeho něco.

45
Ina
Reagovat

Bezik to bylo jen takové zbožné přání:-) Proto si myslím, že trochu šance mají jen ti, co si sami skládají a ještě musí mít nějakého sponzora co jm zaplatí nahrání a vydání CD. Že jsou pěvecké soutěže na jaře beru. Alespoň mají účastníci možnost si objet pár fesťáků v létě a třeba sii vybudovat nějakou fanouškovskou základnu. I když myslím, že se to nikomu nijak výrazně nepovedlo. Zakonzervovaný český rybníček nikoho dovnitř nepustí. To je lety ověřený fakt. A když už někde někdo vystoupí musí pronést politickou zdravici.

46
fanousek
Reagovat

Ahoj všem, mě se minule nejvíc líbil Lukáš Zeman a byla bych ráda kdyby se dostal do finálových kol a tam mohl naplno ukázat co v něm je. Zrovna u něj si myslím že by ta posoutěžní vlastní tvorba mohla být hodně zajímavá a že by sem nějaký ten svěží vítr mohl přinést. Tak snad bude mít štěstí a Jana ho ve svém týmu nezadupe protože talent je to mimořádný.

47
Bezík
Reagovat

@fanousek: Ale no tak, Tomášku … :D

48
Looky
Reagovat

@fanousek: Díky. Ta finálová kola nemůžu slíbit, ale posoutěžní tvorba bude určitě. Jaká bude, to uvidíme :) V tomhle ten můj věk je trochu výhodou, že mám sám nějaké možnosti a nejsem odkázaný na producenty a studia.

Jinak se tu rozjela zajímavá diskuze o víkendu.

K tomu jaro/podzim. Obecně si taky myslím, že hraje roli to, že show jako Tvoje tvář má známý hlas, jsou celé předtočené a je vlastně jedno, kdy se natočí a kdy vysílají. Zatímco pěvecké show, které končí živými přenosy se nemůžou předtáčet moc dopředu. A při vysílání na podzim by se tak muselo točit o prázdninách, což z mnoha důvodů není optimální – dovolené, horko ve studiu atd.

A co se týče toho, jestli by vítěz měl být kluk nebo holka. Když se člověk podívá na první ligu české scény, tak naprosto dominují muži (Klus, Xindl X, Ben Cristovao, Marek Ztracený) a klučičí kapely (Chinaski, Kryštof, Kabát, Mandrage, Slza, Mirai…) a oproti nim vlastně nikdo – možná Aneta Langerová, ale to není typická star, možná do budoucna Lenny. Přitom zahraniční umělkyně tu jsou dost oblíbené (Pink, LP, Beyonce, Rihanna, Miley Cyrus, Lady Gaga), takže v pohlaví problém není. Čili kdybych byl šéf hudebního vydavatelství, tak bych chtěl asi taky objevit spíš novou dívčí hvězdu, a tuhle díru na trhu obsadit. Tedy smysl by to dávalo, čímž ale ani v nejmenším nenaznačuju, že tu nějaká manipulace existuje.

49
Theresa_feat Vladko
Reagovat

Bry vecer…

Tak uz vime, proc slecnu nikde nechcou…

50
Bezík
Reagovat

@Looky: Teda Lukáši, tvoje představy o tom, co je první liga mezi chlapy a skupinami jsou, upřímně, zcela děsivé … sračky, sračky, sračky a nic než sračky. Já pořád doufám, že se mezi soutěžícími najde někdo, kdo nejen umí zpívat ale kdo má i vkus … asi marně, že :D

51
Prochor
Reagovat

Brown: I feel good = porota se otáčí. Maminka pláče, kamarádka pláče, celý Lanškroun pláče. Zatím co Pepa propaguje koncert Kabátů tak Dyk je dojatý. Následuje dojemný životní příběh dalšího soutěžícího aby diváci nedoplakali. Bohužel reklama končí emočně napjatou atmosféru. Tolik k začátku 5. dílu povedené taškařice.

52
Looky
Reagovat

@Bezík: Hele, špatně se chápeme :-D Myslím „první liga komerčního mainstreamu“ :-) Ne podle kvality. Já z těch jmen, co jsem psal, neposlouchám prakticky nikoho, ale vím, koho hrají mainstreamová rádia, koho ukazují v televizi a na koho chodí nejvíc lidí na koncerty, což ať chceme nebo nechceme je docela zásadní měřítko. Abych nekřivdil všem, z těch uvedených jmen respektuju Bena za to, že si našel svojí cestu a prosadil se po Superstar i bez těch tradičních struktur. A sleduju Lenny, kde si myslím, že je velký potenciál, pokud si udrží ten „nečeský“ zvuk.

53
Prochor
Reagovat

Kali: Jak se jmenuješ? Ahoj, já jsem Láďa s Ostravy. Následuje superinteligentní otázka : Kali: Prečo si tu ? Zaskočený Láďa neví, jestli nemá říct, že přišel uklidit jeviště. Nakonec odpoví hloupě na hloupou otázku a jede se dál. Není divu, že si Láďa vybral Pepu.

54
Bezík
Reagovat

@Looky: Jo tááák, už jsem se lekl že to jsou tvoji oblíbenci :D

55
Jana2
Reagovat

Tak mám favoritku, Terezia byla výborná a navíc miluju tu písničku :-)

56
Prochor
Reagovat

Po té, co Kali prohlásil, že chtěl fajtovat (a já čekoval že Kali kůluje) se konečně otočil dívčině rómského vzhledu. Za ním se otočil Vojta Dyk s výrazem zákazníka, který si ze shilých pomerančů vybírá ten nejméně shilý.

57
pimpa
Reagovat

@Jana2: Vždyť to bylo falešné.

58
Tomáš
Reagovat

Dnes bych zatím měl problém sestavit Top 3. Jen Láďa Korbel je jednička.

59
Ally
Reagovat

@Prochor: Mně připadá jen celkem zajímavé , když probírají, proč někoho nevybrali ( bývalo to vždycky ? )
Zato ty řeči na které je lákají do týmu , to je někdy moc na můj vkus :)
Čekám kdy někdo řekne, že si nikoho nevybral… :)) i když myslím , že soutěžící jsou v té chvíli tak mimo , že to moc nevnímají..?

60
Jana2
Reagovat

@pimpa: mne se to líbilo :-) za to teď ten František co zpíval Feel byl úplně mimo, teď už fakt nevěřím že si vybírají porotci sami.

61
Prochor
Reagovat

@Ally: Je zajímavé, že když Voice nevnímáte jako zpěváckou soutěž, tak je to celkem zábavná show. Chce to vnést do diváckého pohledu kapku existencialismu a ono to půjde:-)

62
Rena
Reagovat

Také se mi Tereza líbila.

63
Jana2
Reagovat

Jestli nepostoupi ten cizinec když postoupil ten falešný František, tak už to bude fakt moc.

64
DJ Vlado
Reagovat

Můžete třikrát hádat, kterou okřídlenou repliku bývalého porotce (s zároveň i kandidáta na prezidenta) použiju u toho kluka, co zpíval Sebastiana :-D

65
Prochor
Reagovat

@DJ Vlado: Já znám od Horáčka jedno, které by se hodilo: „Jsou věci okamžité a jsou také věci věčné. A k těm věčným patří i jedno z nejtěžších a nejkrásnějších umění… odpouštět…“ Ale má na to vliv můj čím dál tím více ironický pohled na The Voice .

66
Bezík
Reagovat

Tak já nevím, kde se stala chyba. Došli talenti ? Nebo jsem nebyl správně naladěn ? Dneska za mě nikdo. Fakt nikdo. Nepustil bych ani jednoho. A to jsem byl opravdu v dobrém rozmaru. Ronnie O’Sullivan vyhrál s přehledem MS ve snookeru a zahrál jako první hráč v historii tisíc stovkových náběhů !!! Ale to co tam dneska lezlo …. jedna hrůza za druhou … nebo to fakt slyším blbě ? Povězte ….

67
jardach
Reagovat

Ty dily jsou cim dal pekelnejsi…a to jsem myslel,ze po Superstar uz horsi scenare nebudou a ono ejhle..ty umisteni reklam jsou pekelne,uz cekam kdy hodej reklamu doprostred vystoupeni..

68
Monika
Reagovat

Tak dneska Vladovi a Scalexovi nezavidim, dat dohromady TOp 3 bude pekelnej kumst. Vlastne me nebavil nikdo, nektere vykony mi prisly az precenene. uz to zacina bejt nuda, at je konec blind auditions a jedeme dal.

69
Ally
Reagovat

@Bezík: Já vlastně ani nevim, asi nikdo..ale možná jsem nedávala dost pozor :) Počkám si na rekap:) Ta Tereza ?
Ale byl by to vtipný díl, kdyby nikdo nepostoupil.. a ten kdo by postoupil by se naštval a nevybral žádného kouče :)

70
Culi
Reagovat

Jako by Nova všechny zajímavé hlasy vyčerpala už v počátečních dílech a teď nás už druhý týden (až na pár výjimek z minulého týdne) krmí tím, co zůstalo. Dnes mě opravdu nikdo nezaujal a už mě to celkově přestává bavit. Ať už se posunou do další fáze soutěže, proboha!

71
Inbezka
Reagovat

@Prochor: Prochor, jsi mě rozesmál teda – pomeranče a Láďa z Ostravy :-)))) Děkuji, snad se budu smát celý den:-)

72
Tomáš
Reagovat

No já koukám ale tentokrát s vámi musím i já výjimečně v něčem souhlasit. :-D Včera to byl vážně zatím nejslabší díl ze všech. Dokonce i já mám tentokrát problém sestavit Top 3 a to dokonce až tak že se mi do ní dostane tentokrát i jedna baba. A to už je teda u mě vážně co říct takže asi to včera bylo vážně dost špatný. :-D

O prvním místě mám však absolutně jasno

1 Ladislav Korbel – Prvně Láďa a potom dlouho, dlouho nic. Je mi fuk jestli už zpívá někde v muzikálech ale má skvělou barvu hlasu a navíc dal skvěle mé oblíbené Linkin Park. Včera tam byl zdaleka ze všech nejlepší, jemu bych se tedy otočil.

2 Sofijane Tadjine – Tak v té další bíbě mi včera přišel jako druhý nejlepší. Krásný hlas, jen mě tam trochu rušila ta podivná výslovnost angličtiny, která podle mě není nic moc a měl by na ní ještě zapracovat. Navíc vypadá v obličeji trochu jako Steven Seagal. :-D Že neumí česky ani slovensky mě osobně nevadí, v téhle show jde stejně hlavně o zpěv a ten ujde.

3 Tak tady už mám vážný problém koho na to třetí místo vlastně mám vybrat :-D Ale dobře, abych nebyl až takový mysogin tak vyberu taky jednu babu když už mám konečně tu možnost. Dobře, tak teda Andrea Atyafiová. Bylo to energické vystoupení ale jinak mi bude její další osud v soutěži stejně ukradený. Váhal sem mezi ní a Eliškou Urbanovou, nakonec sem zvolil Andreu.

Toť moje Top 3 za tento týden

Jinak k dalším postupujícím

Marek Pošta – Je to ten samý který byl v SuperStar 2015 a vypadl tam v Semifinále? Asi ano že? Možná to někoho překvapí ale Marek mě nebere. Nelíbí se mi jeho barva hlasu, je takový příliš tenký a slabý, řekl bych že místy i ukňouraný. A navíc ani jako osoba u mě Marek nevzbuzuje sympatie. Přijde mi pořád stejně pěvecky nevyzrálý jako v roce 2015, otázka je jestli se s tímhle druhem hlasu vůbec ještě může někam posunout. Ale produkce s ním asi počítá když ho dali na závěr a budou ho chtít do živáků, je to pro ně vhodný typ. Jak jinak, všechno proti mýmu proudu a mě naschvál, když už dají chlapa tak schválně takovýho komu fandit moc nebudu. :-D Pokud proti sobě Jana v rozstřelu postaví Marka a Lukáše Zemana a Lukáše pošle domů, tak já jí ty vlasy ve kterých se čechrá asi vyrvu protože to by byl vážně výsměch a vrchol všeho.

Jinak sem ještě dával jakési šance tomu boxerovi Františkovi ale jeho podání Feel mě vážně neoslovilo, bylo to vlažné a neuzpíval to pořádně, může se ještě zlepšit ale moc velké šance mu nedávám. Každopádně je v pohodě že mu Vojta Dyk dal aspoň tu šanci.

Vidím to stejně jako vy – výběrů naslepo je zase zbytečně moc a talenti už docházejí. Pokud to bude na úkor živáků a produkce plánuje třeba jen 3 Live Shows s 12ti finalisty – každý by měl v týmu jen 3, tak to ať se na to raději proboha už příště vážně vykašlou.

73
yeey
Reagovat

Děs běs včera, absolutně nechápu, proč mají takovou potřebu nejdřív z lidí vyždímat, kdo jim kdy umřel, jak se jim v životě nedaří apod., aby je pak ještě poslali domů jak zpráskaný psy, když se jim ještě nikdo neotočí.

Sedm výběrů naslepo je fakt moc a jestli nás tenhle zbytečný díl připravil o jednu live show, tak fakt skvělá práce, produkce :-D Už aby to bylo za náma, a to nám zbývá na další 2 díly jen 11 postupujících, takže to bude ještě horší :-)

74
Tomáš
Reagovat

Ke komu ze včerejšku se ještě vyjádřit? Ten co zpíval Sebastiana byl příšernej. Dcera Brigity Szelidové ( ta co skončila na 7. místě v roce 2014 v česko – slovenském X Factoru ) Terezia Čikoš sice umí jakž takž zpívat ale za mě teda taky nic moc nebyla, fakt žádný zázrak. Taky to nechápu proč je tolik výběrů naslepo a asi by se nad tím pan Liška a lidé z produkce měli zamyslet. Nejvíc se děsím toho že těch finalistů nepůjde do živáků ani těch 16 ( z každého týmu 4 ) ale jen 12 – 3 soutěžící u každého kouče. Kdyby ty Live Shows vážně až takhle ostrouhali na úkor těchhle úplně zbytečných a nadbytečných dílů Výběru naslepo, tak to ať jdou už vážně do háje.

Stále se neví nic o tom kolik teda bude Live Shows ani kolik soutěžící do nich půjde, ani datum kdy bude GrandFinále a znám vítěz? To je dost divné že se to ještě neví, kdyby někdo věděl tak mě tu informujte.

Já už ztrácím přehled i o tom jaký má který kouč soutěžící. Je to někde podrobně rozepsané? Věřili byste že teď si nejsem jistý u koho v týmu je Adriana? Asi je to důkaz toho že mě vážně nezajímá. :-D Myslím že je u Jany nebo u Vojty ale jistý si teď vůbec nejsem. Láďa Korbel je dobře že šel se svým rockovým zaměřením k Pepovi, na druhou stranu by se mohl v jeho týmu nepěkně obírat o hlasy s Janem nic. Ale oni se beztak oba dva stejně do živáků nedostanou. Kdybych si musel nutně vybrat, dal bych přece jen přednost Janovi Nic pro jeho větší osobitost. Pepa má ještě v týmu Johna Boyda a ten je taky fakt dobrý ale taky bych ho oželel když bych si musel nutně vybrat mezi ním a jinými. Pepa tam má vlastně i Patrika Zoula, si říkám že jeho tým je už dost napráskaný dobrýma chlapama a že by měl Pepa vzít do živáků aspoň 3 muže a jednu ženu za předpokladu že půjdou z každého týmu do živáků 4 soutěžící. Nevím teda jestli to projde u produkce ale v minulé řadě měl naopak Pepa v týmu tři ženy a jednoho muže v Live kolech, tak nevím proč by to nemělo projít pokud se zase nebude nadržovat babám. A jak tu psal Lukáš Zeman z týmu Jany Kirschner že svou účast ve finálových kolech nemůže slíbit, tak tam si už myslím na 99,9 % že Lukáš do živáků neprojde. Tím se dostávám k další věci – Je tedy už v současné době jasno o tom kdo půjde do Live Shows? Je už o tom rozhodnuto? Předpokládám že ty další souboje po výběrech naslepo a další věci než začnou Live kola s rozhodováním diváků budou všechny předtočené a že to už všechno proběhlo a je tedy o tom kdo bude v Live Shows a kdo ne už rozhodnuto a nebo se pletu?

75
Mila1
Reagovat

No tak já už jsem docela otrávená. Každou neděli si říkám, že to bude lepší a je to čím dál horší. Čím dál víc reklam a méně zajímavých hlasů. A pošťuchování koučů je taky už poněkud nudné.
Ze včerejška se mi líbila Eliška, úžasná energie, krásný hlas.
Špatná nebyla ani Terezie, ale na Elišku neměla.
Z kluků zazářil ten poslední – Marek a taky vůbec nebyl špatný Sofiane, ikdyž u něj mi vadí taková ta profi protřelost. Co mne ale absolutně nenadchlo byli Linkini v podání Ladislava Korbela. Na písničky Chestera jsem obzvláště citlivá a nedají se takto odeřvat. Kdo zná texty těhle písniček, tak ví, kolik bolesti je v nich ukryto a nejde je zpívat tak, jak to předvedl Ladislav. Sice ukázal, že umí zařvat, ale to mne tedy opravdu nestačí. Navíc jsem v tom jeho hlase neslyšela nic zajímavého.
Celkově shrnuto – Eliška a Marek.

76
Looky
Reagovat

https://www.instagram.com/p/BuqhBhZAcwF/ – tady tenhle post, resp. komentáře něco málo říkají o tom, kdy by mělo být finále. O postupech do finálových kol ještě není rozhodnuto.

Tím, že to nemůžu slíbit jsem myslel, že to prostě není disciplína jako skok do dálky, kde člověk ví, že stačí skočit dál než ostatní a vyhrajete, ale je to jako krasobruslení, kde to hodnotí rozhodčí z části podle vlastních kritérií a dalších zájmů. A taky ještě neznáte všechny členy našeho týmu. To je jako tipovat, jestli postoupí fotbalový tým ze skupiny mistrovství světa, když je k němu zatím nalosovaný jeden soupeř ze čtyř :) Omlouvám se za sportovní terminologii, síla zvyku :)

77
Mila1
Reagovat

A ještě malá poznámka. Pustila jsem si znovu Elišku, Marka a kvůli Linkinům i Ladislava. A ujistila jsem se v tom, co jsem cítila i včera. Eliščino položení se do písničky, ta radost ze zpívání, jak si to užívá, to je bomba. Ona se při zpívání úplně promění a valí tu svou energii na posluchače. Není v tom žádná kalkulace, je to naprosto přirozené. Podobně, ikdyž trošku méně, jsem to cítila i u Marka. Ale u toho Ladislava mi to přijde jako dobře naučené a žádná přidaná hodnota. Je to hotový profi zpěvák. Nic víc nic míň.

78
Monika
Reagovat

Ten Marek byl uz v superstar a vypadnul v semifinale a evidentne se vubec nikam neposunul, prijde mi uplne stejnej.

79
Ina
Reagovat

zpětné koukání je super. Přeskočím reklamy, zbytečné kafrání poroty, Dykovo ego i Janu posedlou emocemi. Ti zpěváci jdou vážně dole vodou. Mě se Elis líbila víc s tím ukulele, ale teď to mělo zase grády, takže asi vlastně v pohodě. Ta estráda kolem Marka Pošty byla opět dost trapná. Kluk má zajímavý hlas, ale ještě tomu něco chybí. Jinak žádné velké wau se nekonalo. Taky si myslím, že výběry na slepo se daly zkrátit a udělat jeden přímák navíc. Občas sleduji DSDS na RTL a tam cástingy jedou už minimálně 3 měsíce každou sobotu. Děsný.

80
Ina
Reagovat

pardon, ona ta Eliška není Elis Mrázová….tím posunováním něco vypadlo:-)) pustila jsem si ji znovu a holka má fakt něco dosebe.

81
Valamin
Reagovat

Takže, chci se velice převelice omluvit za rouhání u minulého dílu, neboť jsem prohlásil, že jsem zhnusen, protože se jedná o nejslabší díl. Ale vše odpuštěno. Proti dnešnímu dílu to byl ráj na zemi, vlastně ve Voiceu. Jenže ráj nám vystřídalo peklo, ať už u lidí, kteří po reflexi srdceryvných životních příběhů nakonec nepostoupili (hlavně že to tam s nimi museli nesmyslně natahovat, to je snad už ze strany produkce šikana!), tak u postupivších zpěváků, z nichž nikdo není natolik zajímavý, charismatický, nebývale nadaný až geniální, že bych je chtěl vidět dál. Nechtěl, beru to tedy tak, že se jedná o výplňkový díl, aby se mohly zkrouhnout živáky, kterých, předpokládám, bude stejně málo a žádný větší posun u vybraných zpěváků neuvidíme.
Ale hezky k věci přeci:
Barbora Cínová – nestuduje, dělá velký kulový, tak šup s ní do Hlasu. K tomu všemu už jednou ve zpěvu uspět zkoušela, ale nepovedlo se. A nepovedlo se ani teď, uf.
Eliška – Mám rád tyhle energické hluboké hlasy, které mají sílu. Za mě nejlepší vystoupení za daný díl. Ale budu hnusný, slečna by mohla zhubnout. Když vidím takovouhle pozitivně naladěnou babu, která dává do zpěvu všechno, což funguje, ale je trochu při těle, tak mi to je prostě líto ( u jiných je mi to šumák, ale ona je fajn). Smiřte se s tím. Jak se říká: on tvůj smysl pro humor šu… nebude!
Tomáš – Chudák chlap, rozumět mu moc není, prožil si těžkou nemoc, zpěv nic moc, ale natáhnout to s ním na délku leštěného prdu produkci blbý není. Akorát ho ztrapnili. Tady zpěv nehodnotím – pokud lze vůbec tvrdit, že ho nějak se svým antisluchovým zařízením hodnotím.
Korbel – Tak to teda pozor! Kdo si bere Linkiny, porušuje boží přikázání. Přišlo mi, že vyloženě napodobuje Chestera, nijak osobitě to neznělo. Ta píseň je navíc dost depresivní, plná rozervaných emocí, ale z výrazu Korbela to poznat nebylo. Smál se při tom, jako kdyby sledoval videa typu fail compilation 2019.
Mária – Mário, je mi buřt, kde jsi se narodila. Je mi líto, že ti zemřela maminka. Nezajímá mě, kdo ti přišel fandit. Zajímá mě tvůj zpěv a přednes. Zpěv tuctový, přednes jalový. Ale jinak moc hezká holka, moc. Spíš na někoho takového bych vsadil, že bude Vladův typ, ne Andrea. Ale ještě by musela umět zpívat, takže výsledek žádná sláva, kráse se sbohem dává.
Terézia – ujde, krásný hluboký hlas. ale chybí, nevím… sametovost, nějaká něha by mohla být i v altové verzi. Ale ve výškách jakoby její hlas ztratil specifičnost, už tak zajímavý nebyl, je mi líto.
František – Taky dělá v životě ho… ak¨k tomu boxuje. „Kdybych uspěl ve Voiceu, tak bych nejenom tátovi, ale celý svojí rodině, splatil tu důvěru, kterou do mě vkládaj, protože i přes všechny špatný rozhodnutí, který jsem udělal, za mnou stojej.“ Překlad v rodinném duchu: „Co nám zbývá jinýho, když mladej dělá velký kulový a aby toho nebylo málo, ještě boxuje, což zrovna není zábava, která by nebudila strach v očích naší milující rodiny, proto budeme doufat, že uspěje aspoň ve zpěvu a bude už konečně od těch jeho móresů klid.“ Jinak osobitý Feel(ing), škoda, že falešný a přichcíplý.
Nikita ? – Nicotná barva hlasu, přišlo mi, že nestíhal zpívat a ještě k tomu to bylo jakési zastřené, správný nepostup.
Andrea z Košic s příběhem o žárlivém tyranovi expříteli – …a to je vše, co si pamatuji. Pardón, nezaujal mě hlas, vzhled, charisma, přednes, nějaký nepokrytě skrytý talent, úsměv, prostě nic nevím, netuším, krutě nechápu a blbě čumím. Nevím, proč se otočili a kdo? Ani koho si vybrala a co z toho? Uniká mi to rychleji než vlastní IQ, a to už v dáli ani nevidím.
Honza Mikula – S těmi svými rodiči půjde snad i do hrobu, ne? Ok, jde se na zpěv. Ježíš… proč? Proč tuhle píseň? To napadlo jeho nebo někoho z produkce nebo chtěl udělat radost rodičům? Na trolling se mi to ale nezdá. Snad by v něčem jiném mohl být jeho hlas i zajímavý, ale v tomhle nelze ukázat nic. Nic! Ten song je sebedestruktivní z principu své existence!
Sofinanskheble ??? – nevím, nepamatuji si jméno, nestihl jsem, odpadl jsem z předchozího vystoupení. Celou dobu jsem u něho čekal, že přijde falešný tón, protože vypadal tak nejistě a ten hlásek sice nebyl špatný, když zandal chraplák, ale místy byl na druhou stranu i mekavý a tenký v některých polohách. Něco mezi říší eunuchů a svazem kuřáků. Celkově to asi nebylo vyloženě špatné, ale pán není někdo, komu bych měl potřebu fandit. Takový Lukáš Zeman z minula byl mnohem lepší a sympatičtější, taky otec a ještě hrál na nástroj, to je vždycky fajn. A to rozhodování po zpěvu bylo delší než žalostná volba prezidenta, ehhh.
Michaela – učitelka, hudebnice, zpěvačka, vystudovaná houslistka, kapelnice. Zpívá vlastní písně. Dobře. Myslí, že se někdo otočí. Co by ne. Potud dobré. Pojďme na to. A on se nikdo neotočil. Ten vytrénovaný hlas tam je a určitě musí znít dobře. Ale nezněl, protože… tramtadadá… zpívala děsnou, ale děsnou vykopávku. Tady bych se jí snad i zastal, to si přece nemohla vybrat sama, nechce se mi tomu věřit. To jí to nemohl někdo říct, děláte si ze mě… že jo!
Marek Pošta – prý další známý, jehož zjevení v Superstar mi zůstává utajeno a snad i ukradeno, protože si ho opět a zas a znovu nepamatuju, zdarec. Nevím, jestli se mi jeho zpěv líbí, nebo ne. Je to něžné, romantické a hladivé, anebo mdlé, prázdné, plytké a nevýrazné? Už ani nevím, co si mám myslet a co si vůbec myslím, pokud něco. Ende.

82
Mia
Reagovat

@Valamin: V podstate mám podobné pocity ako ty, len ich neviem tak pekne napísať a som možno o kúsok menej kritická, ale s hodnotením Korbela súhlasím na 100 percent. Verila som mu jeho emócie asi ako mäsu v Babišových párkoch a jak sa tam furt culil tak mi vstavali chlpy na hlave. Smiešne podľa mňa je, ako tu Tomášek celý čas nadáva na holky, ako z nich na neho nič nejde, potom príde chlap s číslom nacvičeným jak opička v cirkuse ale len preto, že má gule, tak Tomášek slintá blahom. Keby takýto výkon podala holka, tak ju znesie pod čiernu zem aká je strojená a umelá a neviem čo ešte. :-D A bola som teda zvedavá na tú Andreu, keď sa už teda dostala do Tomášovej top 3 a na to môžem povedať len WTF?

83
Johana
Reagovat

@Valamin: mám ráda nadsázku, takže jsem se výborně pobavila.
Super připomenutí toho, na co jsem vlastně v neděli koukala, neboť v paměti mi zůstaly jen nepřirozené Korbelovy škleby a dilema, zda se píše fajtovať nebo fightovať…obojí mi totiž připadá jako pěkná hovadina.

84
Tomáš
Reagovat

@Mia: Hele prostě mě se líbí Linkini, mě se líbí ten song. Líbí se mi Korbelova barva hlasu a líbilo se mi jak to zazpíval. Tak co víc ti na to mám říct? Jasně že zpěváci z muzikálů působí poněkud strojeně a nedokážou se od toho až tak odpoutat, je to taková deformace z povolání. Vzpomeňte třeba na Petra Kutheila. Ale když má ten zpěvák i přesto dobrý hudební vkus a zajímavou barvu hlasu, tak mě to stejně baví. A celkově už mě nebaví jak vyhrávají pořád samé holky, chce to prostě už konečně nějaký úplně jiný typ vítěze. Z tohohle dílu, který byl dost slabý mi prostě Korbel se svým rockovým chraplákem přišel nejlepší ať už to měl naučený jak chtěl. To je celý. A ta Andrea tu má v Top 3 spíš z nouze že už sem tam fakt neměl koho dát. Ta holka byla aspoň originální ale fandit jí rozhodně nijak výrazně nebudu, spíš asi vůbec. Korbelovi fandit budu pokud se do živáků dostane ale když ho srovnám třeba s Janem Nic, tak bych dal taky přednost Janovi Nic protože je přirozenější a osobitější. Takže asi tak.

85
Tomáš
Reagovat

Je někde přehled o tom jaké soutěžící má který kouč po dosud odvysílaných dílech v týmu? Nebo může to sem někdo napsat kdo by si to pamatoval? Mohli bysme tu všichni napsat které soutěžící v jednotlivých týmech bysme zatím v tuhle chvíli poslali do Live Shows – za předpokladu že tam půjdou z každého týmu aspoň 4 soutěžící a v to i doufám. Možná by bylo lepší počkat až výběry naslepo skončí a týmy budou kompletní ale když ono je to tak strašně natahované a zdlouhavé že bych to sem rád napsal už teď. Ale ne úplně se orientuju kdo zatím v jakém týmu je. Tak co, má někdo ten přehled o tom, nějaký rozpis?

86
Rena
Reagovat

Jak píše Valamin – Už ani nevím, co si mám myslet a co si vůbec myslím, pokud něco…
Už je toho moc. Už mě to nějak unavuje. Dlouhé a zbytečné příběhy u lidí, kteří pak ani nepostoupí a je mi jich někdy i líto. A je jich zbytečně moc. Díky tomuto zbytečnému natahování se ztrácí sledovanost.

U koho jsem zpozorněla byla Terezie se svým hlubokým, smetanovým hlasem – ta se mi líbila, jako druhá Eliška pro tu energii, kterou v hlase měla – snad jediná v tomto díle… Andrea Tomáše byla průměr, ale asi hned třetí za těmito. Holky sympatický, dobře se na ně kouká. Kluci slabota – nikdo sympatický – když jsem se na ně nedívala tak nejlepší František a Pošta.

Nikdo ze zpěváků ale nebyl nijak zvlášt zajímavý, charismatický, nebývale nadaný až geniální… bohužel.

87
Rena
Reagovat

Když poprvé vystoupil sotva 16tiletý Adam Kukačka s kytarou v Superstár, chytlo mě to okamžitě – poslechla jsem si ho aspon 10x několik dnů po sobě, hned jsem věděla, že tento budulínek je můj favorit. Měl obrovské charisma, měl v sobě NĚCO a jak vidno, poznala to i porota… Porovnejte 25letého Marka Poštu… necítím nic :(

https://www.youtube.com/watch?v=rSiSud0odnM

vlastní písen v 18ti…https://www.youtube.com/watch?v=zbT_NU3GoTE

Ted má Adam 21, je stále úspěšnější – vlastní kapela, hodně koncertů, stíhá i vysokou školu… změnil i svůj vzhled.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=448936062180297&set=pob.100000891749047&type=3&theater

https://www.facebook.com/tsstarlet/photos/pob.100000891749047/10156525556929145/?type=3&theater

88
Lukša
Reagovat

@Tomáš: Zatím bez poslední epizody, ale přesto zlatá dobrá wiki: https://cs.wikipedia.org/wiki/The_Voice_%C4%8Cesko_Slovensko_(3._%C5%99ada)

89
Violete
Reagovat

Z Pepova tymu u me vitezi zatim Patrik Zoul,Veronika Vrablova,Jan Nic a Alexandra Nova.

90
Violete
Reagovat

A z tymu Kirschner me oslovili Lucie Vecerova,Michaela Husarova,Simona Maierova a Peter Juhas.

91
Violete
Reagovat

Od Kaliho Laura,Aneta a Karolina,od Dyka Viktoriya,Jaromir a Adela.

92
Tomáš
Reagovat

@Rena: Jo copak Adam, to byla klasa. Taky mu ne úplně všechno sedlo ale ve srovnání s Markem to byl už hotový zpěvák a muzikant s jasným hudebním názorem a krásnou chraplavou barvou hlasu. Strašně mě naštvalo když tehdy vypadl a vyřadil ho krasavec Itcho, pamětníci zde si určitě budou pamatovat. :-) Marek v porovnání s ním mě vážně nebaví, působí na mě nudně a navíc mi není ani moc sympatický. A je mi nepříjemná jeho barva hlasu, takový ukňouraný hlásek bych to nazval a to je asi největší problém u mě. Ale produkce ho asi plánuje poslat do živáků aby moc neohrozil holky, tak co nadělám no. :-)

93
Tomáš
Reagovat

Tak já bych v tuhle chvíli poslal do živáků aspoň z těch co si pamatuju tyto čtveřice

Pepa tým : Jan Nic, Patrik Zoul, Ladislav Korbel, a ten čtvrtý by za mě byl John Boyd a pokud by bylo moc blbé dát tam 4 muže tak z žen bych vybral maximálně Veroniku Vráblovou. Ale koukám že Pepa tam má Adrianu, tak ta mi určitě vyřadí v úplně nesmyslném a nelogickém souboji ještě před živáky Honzu Nic tak jako vyřadila Bagová Hnilicu a Lenka Hrůzová Tomiho Furmaníka :(

Jana tým : Lukáš Zeman, Peter Juhás, Lucie Večeřová a jako čtvrtého bych vybral asi Dannyho Ledna i když by to nebylo spravedlivé a rozhodně by si to zasloužila víc třeba taková Valentina ale já bych zkrátka byl více zvědavý na Dannyho

Kali tým : Diana Kalashová, Daniel Kapitán, Jaroslav Parči, Soifijane Tadjine. Zase by tam objektivně asi určitě měla být Karolína Koleková ale já bych tam raději měl Parčiho a chlápka z Marakeše :-)

Vojta tým : Dominik Hanza, Jakub Moulis, Jaromír Bartoš, čtvrtá třeba Eliška Urbanová teď z posledního dílu ale za sebe bych klidně bral Davida Baloga. Tady to tak taky určitě nebude, myslím že Vojta bude preferovat baby a v tom si s produkcí půjdou na ruku, Dominika a Jakuba dost možná postaví proti sobě v souboji jako typově podobné a to bude teda dost na nic. :-(

Jako celkově nevěřím že by to někdy taky mohlo dopadnout podle mých představ, nechci být pesimista ale jsem realista a myslím že to produkce jako vždy pořádně dokope a díky tomu to zase ovládnou baby jako vždy, žádná změna se zřejmě bohužel konat už nikdy nebude.

94
Tomáš
Reagovat

Koukám že kdyby vyhrála Adriana jak mnozí prorokují, tak by Pepa obhájil vítězství z minulého Hlasu a jeho tým by byl znovu vítězný. Pokud teda zase nedojde k nějakému naoko vyřazení a pak následně ke krádeži v soubojích jako posledně s Hrůzovou. Ale stejně si to nepřeju, rozhodně ani omylem ne s Adrianou.

95
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Já to mám takhle:

Pepa tým: Adriana Bessogonov, Jan Nic, Lukáš Vincler + někdo z trojice Ladislav Korbel, Veronika Vráblová a John Boyd

Jana tým: Lucie Večeřová (v této chvíli moje celková No. 1), Peter Juhás, Michaela Husárová + buď Lukáš Zeman, nebo Valentína Vlková

tým Kali: Karolína Koleková, Diana Kalashová (není moje favoritka, ale když už nic jiného, je to alespoň lolitka :-D), zbytek je mi zatím jedno, což mě mrzí, jelikož Kali je fakt sympaťák :-(

tým Vojta: Valéria Polčová, Dominik Hanza, Eliška Urbanová, čtvrtého nevím, ale celkově mě tenhle tým nezajímá vzhledem k antipatiím ke koučovi :-)

Jinak už je venku moje část rekapu, zatím však bez fotek, které přidám večer :-)

96
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Já to mám ještě jednodušší :D
Pepa : Adriana a John
Jana : Lucie a Peter

Nikdo další mě v zásadě nezajímá :D

Přidat komentář