Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

The Voice Česko Slovensko 2019, 2. výběr naslepo: Je třeba zabít Vojtu Dyka

19. Únor 2019 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Dyk volá Klusovi

Možná vás překvapil kontroverzní název rekapu, ve kterém parafrázuju název (podle mého názoru) nejpřeceňovanějšího českého filmu všech dob, což se hodí vzhledem k tomu, že paralelně s druhým výběrem naslepo běžel na ČT1 podle mě druhý nejpřeceňovanější český film (Bába z ledu), ale chování Vojty Dyka, jakkoliv je to pan zpěvák i muzikant, už mě vážně začíná vytáčet. A Vojta není jediný, kdo si to ode mě v článku schytal, nekorektnosti jsem se dopustil i k důchodcům, jakkoliv do „Přemluv bábu“ Marthy Issové a Jirky Mádla mám pořád ještě daleko. Pokud vás zajímají nejen tyto kontroverze, ale i to, jak druhý díl probíhal, jaké jsme viděli zpěváky a jak se vybarvuje porota, tak si přečtěte následující řádky.

Nicole Matoušová

zpívala: Jessie J – Price Tag
otočili se: Vojta a Kali
šla do týmu: ke Kalimu

Kdykoliv si nějaká soutěžící vybere Price Tag, tak se už automaticky neubráním srovnání s akustickou verzí mé bohyně Moniky Bagárové, takže tady už měla Nicole první mínus. Ale i kdybych se od toho srovnání oprostil, tak mi Nicole přišla hlasově zcela tuctová a zaměnitelná s bambilionem jiných zpěvaček. Volba Kaliho jako kouče byla vzhledem ke stylu logická, nicméně si myslím, že bude jednou z adeptek, kterým bude Kali muset po soubojích dát sbohem.

Nicole Matoušová

Jana Glovaťáková

zpívala: Jana Kirschner – Posledná
(ne)otočil se: nikdo

Jana má solidní silný hlas, který má ve výškách sklon k chrapláku, bohužel však podle mě udělala chybu ve výběru písně a to ne proto, že je to píseň porotkyně, ale hlavně proto, že je to velmi jednoduchá píseň, na které se toho moc předvést nedá. Ostatně Jana nebyla první zpěvačka v historii našich talentových soutěží, které se tato píseň stala osudná, už dvě děvčata s ní nepostoupila, konkrétně to byla krátkovlasá Zuzana Cibová, která ve čtvrtém semifinále první slovenské SuperStar skončila na posledním místě, a těžkotonážní Radka Semivanová, která i přes velký mediální humbuk vypadla v první federální SuperStar už v prvním kole divadla. Škoda, protože Jana své kvality ukázala i v bonusovém duetu, ve kterém přezpívala druhou (slavnější) Janu.

Jana Glovaťáková

Daniel Kapitán

zpíval: R. Kelly – I Believe I Can Fly
otočili se: všichni
šel do týmu: ke Kalimu

I tady bych mohl srovnávat s mou bohyní, ale vzhledem k rozdílu pohlaví si to tentokrát odpustím. Celkově se mi ale Danovo vystoupení hodnotí špatně a to ne proto, že bych se nedokázal odpoutat od Danova příběhu, ale hlavně proto, že tento typ hlasu zkrátka nemusím. Aneb jak by řekl Paľo Habera: „Takíto speváci móžú ladiť jako pánbohovia a u mňa to jednoducho nie je“. Ve střední poloze se Danova barva hlasu ještě poslouchá docela příjemně, i když je to taková dospělejší verze Denise Lacha, ale když se dostane do výšek, tak je to přesně ten typ mečáku, který nemám rád. Vzhledem k ovacím se dá očekávat, že se Dano dostane hodně daleko (i když absolutního vítěze v něm nevidím, tyto hlasy v našich krajinách nikdy nebodovaly), já však jeho fanouškem zřejmě nikdy nebudu.

Daniel Kapitán

Josef Fečo

zpíval: Mika – Grace Kelly
otočili se: Vojta, Kali a Pepa
šel do týmu: k Pepovi

Pokud mě některý soutěžící včera vyloženě iritoval, pak to byl právě Josef. Takovou směsici afektu a teatrálnosti aby člověk pohledal. Vzpomněl jsem si, jak Eduard Klezla ve třetí české SuperStar označil Honzu Kříže za „laciného estrádního baviče“, přičemž na Josefa by toto označení pasovalo ještě tak desetkrát víc. A jeho zpěv není zase tak mimořádný, aby tím tento handicap vyvážil. Doufám, že Pepa Vojtek bude soudný a nepošle tento pochodující afekt až do živáků, jen v tuto chvíli už má v týmu dva rozhodně lepší mužské zpěváky.

Josef Fečo

Laura Petersen

zpívala: Gnarls Barkley – Crazy
(ne)otočil se: nikdo

A máme tu opět jeden krajně nespravedlivý nepostup. Laura měla ze všech holek, které se včera před kouče postavily, jednoznačně nejzajímavější (quirky) barvu hlasu, a přestože v podání této písně nepřekonala mojí favoritku z minulého Hlasu Kristínu Mihaľovou, tak to na postup jednoznačně BYLO. Řeči porotců o kopírování mi, stejně jako v minulém díle u Mariána „Stinga“ Hudce, přišly alibistické. Pravý důvod, proč se Lauře nikdo neotočil, se ale bohužel stejně nedozvíme.

Laura Petersen

Dominik Hanza

zpíval: Tomáš Klus – Nina
otočili se: Vojta, Kali a Jana
šel do týmu: k Vojtovi

Dominik je přesným opakem Daniela Kapitána. Není to žádný velký zpěvák, ale jeho hlubší hlas se poslouchá velmi příjemně. Škoda jen, že na písni Tomáše Kluse se nemohl svůj hlas víc prodat. Osobně bych od Dominika raději slyšel některý hit od amerických rockových kapel z přelomu milénia, jejichž zpěváci se vyznačovali právě podobnými hlubšími hlasy, byť v našich končinách jsou často považováni za „one hit wonders“ (namátkou můžu uvést The Calling nebo Goo Goo Dolls). Každopádně ale Dominik má díky své barvě hlasu velký potenciál a jsem na něj v dalších kolech zvědavý. Jen způsob, jakým ho Vojta dostal do svému týmu (telefonování Tomášovi Klusovi) mi přišel poněkud nechutný a podpásový.

Dominik Hanza

Aleksandra Nová

zpívala: Duffy – Mercy
otočili se: Kali a Pepa
šla do týmu: k Pepovi

Gigahit Mercy od Duffy patří pro mě do skupiny písní, které některý soutěžící v minulosti vystřihl natolik úžasně, že se u každého, kdo si tutéž píseň následně vybere, neubráním srovnání. Mercy mám konkrétně spojené s Lucií Láncošovou, která ji v necelých čtrnácti letech úžasně vystřihla ve slovenském Talentu. Proto mě vystoupení Aleksandry už z principu nemohlo nějak víc dostat. Jinak to bylo velmi slušně zazpívané, lepší místa střídala horší. Postup zasloužený, nicméně jak si Aleksandra povede dál, to je momentálně ve hvězdách (bude hodně záležet na tom, jaké baby ještě k Pepovi do týmu přibudou).

Aleksandra Nová

Petr Vokál

zpíval: Tom Jones – Delilah
(ne)otočil se: nikdo

Nejstaršímu soutěžícímu, který je vizuálním mixem Adolfa Borna a Radovana Lukavského (omlouvám se oběma pánům, že je ruším z jejich věčného spánku), jistě zaslouží obdiv za to, kolik energie a vitality ve svém věku má, zatímco jeho vrstevníci většinou jen krmí ptáčky v parku, nadávají mladým a volí komunisty. Nicméně jeho vystoupení působilo vyloženě jako komická vsuvka a přeneslo nás do časů pořadu DOREMI. Martin Nikodým zazpíval tutéž píseň v loňské slovenské Tváři podstatně líp (a to není zpěvák, ale moderátor). To však nic nemění na tom, že panu Petrovi přeju i nadále pevné zdraví.

Petr Vokál

Valentína Vlková

zpívala: Aretha Franklin / Christina Aguilera – Something’s Got A Hold On Me
otočili se: Vojta, Kali a Jana
šla do týmu: k Janě

Valentína může v lecčems připomínat bramborovou finalistku minulého Hlasu Andreu Holou, na kterou kvůli jejímu Hujerbusu nemám příjemné vzpomínky (a to se mi ještě letos musela připomenout v národním kole Eurovize). Naštěstí Valentína je zpěvácky vyzrálejší a zároveň působí sympatičtěji než Andrea. Jejímu vystoupení nemám co vytknout, i když to pro mě nebyl vyložený zvedák, tak to mělo energii a zpěváckou jistotu. Chvíli jsem uvažoval, že Valentínu zařadím do své Top 3 tohoto dílu, kam jsem nakonec kvůli přece jen zajímavější barvě hlasu zařadil Dominika. Každopádně z postupujících zpěvaček toho dílu (pokud nepočítám nepostoupivší Lauru) je Valentína nejnadějnější.

Valentína Vlková

Miroslav Kaplan

zpíval: Bon Jovi – It’s My Life
(ne)otočil se: nikdo

Hodně slabé karaoke. Jon Bon Jovi by se obracel v posteli s manželkou (o které jsem si vygooglil, že se jmenuje Dorothea Hurley), kdyby Mirkovo podání slyšel. Mirek by se hodil tak maximálně do boybandu (ovšem ne jako leader), ale na kariéru sólového zpěváka (a rockového zvlášť) může rovnou zapomenout.

Miroslav Kaplan

Adéla Husárová

zpívala: Lady Gaga – Million Reasons
otočili se: Vojta a Kali
šla do týmu: k Vojtovi

Už jsem si říkal, že by bylo divné, kdyby se v tomto díle neobjevila ani jedna známá tvář, když náhle přišla Adéla, která se hned dvakrát zúčastnila SuperStar (konkrétně prvního a třetího federálního ročníku) a vždycky skončila v divadle. Myslím, že podobný osud Adélu potká i letos, ačkoliv má celkem zajímavou barvu hlasu, tak zpěvačka je to veskrze průměrná. Přestože nejsem fanouškem Terezy Maškové, tak musím říct, že tuto píseň zazpívala v loňské SuperStar miliónkrát líp. Zbytečný postup, místo Adély měla rozhodně postoupit Laura.

Adéla Husárová

Jan Nic

zpíval: Lucie – Šrouby do hlavy
otočili se: všichni
šel do týmu: k Pepovi

Jednoznačný vrchol večera. Honza je už vyzrálý zpěvák, ze kterého je na sto honů cítit osobnost. K tomu má zajímavou barvu hlasu a je ohromně muzikální. A když tomu připočtu i osobitou image (a pro mě zvlášť velký plus za klobouk), tak není co řešit a myslím, že máme jednoho z favoritů celé soutěže. Pokud Honzu nepotká osud některých rockerů z minulých ročníků a Pepa si ho vezme do live shows, tak má velké šance na celkové vítězství (rozhodně větší než Daniel Kapitán), jelikož podobné typy už v minulosti talentové soutěže u nás vyhrály (Jiří Zonyga, Lukáš Adamec).

Jan Nic

Top 3 nejlepších podle DJ Vlada:

1. Jan Nic
2. Laura Petersen (i když nepostoupila, nemohl jsem ji v Top 3 vynechat)
3. Dominik Hanza

Hodnocení druhého dílu podle DJ Vlada:

Oproti prvnímu dílu byl nejvýraznější změnou fakt, že zatímco minule měly ženy drtivou převahu, tentokrát trochu víc vynikly mužské talenty. Jinak se víceméně nic nezměnilo, jen u poroty je mi Kali čím dál sympatičtější, Pepa Vojtek čím dál víc připomíná „páté kolo u vozu“, Jana Kirschner je čím dál tím afektovanější (za což si to zejména na Facebooku pořádně schytává) a Vojta Dyk čím dál nesnesitelnější, zvláště pak jeho neustálé ponižování Kaliho (ať už kvůli vzhledu, nebo kvůli neznámosti v Česku) je neskutečně trapné a docela mě mrzí, že se proti tomu zde na Panáčkovi dosud nikdo neozval, zatímco při loňské SuperStar, když Habera jednou ponížil Bena („Ben, neser ma!“), tak to tady bylo hned „vzbouření na vsi“ (holt kdyby Kali vypadal jako Ben, tak by tu byl jiný poplach). O humusu, který Vojta předvedl s telefonováním Tomášovi Klusovi, už jsem mluvil výše. Jsem proto rád, že ho Kali předběhl alespoň v otcovství. O moderátorkách škoda mluvit, opět to působilo, jako kdyby tam vůbec nebyly. Myslím, že nejsem sám, koho napadlo, proč hlavními moderátory nejsou Sharlota a Matúš Krnčok, kteří moderují bonusový pořad The Voice Zone. Soutěžící jsou zatím kvalitní, ale vyložená bomba to taky není. Ale máme před sebou ještě několik výběrů naslepo, takže ještě se nějaké ty diamanty můžou objevit. Možná už příště. A já teď jdu podobně jako Petr Bajza a spol v Bylo nás pět napsat stokrát „Nemám se posmívat starým lidem“, ale někam, kde si mě nenajde Dykbus plný rozzuřených Vojtových fanynek.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 47
1
Pete
Reagovat

Ja Kapitana bohuzel jako absolutniho viteze vidim. Pokud se nahodou neobjavi jiny kluk ze sk. Co se tyce vyberu pisni M. Kaplana a J. Glovatakove, nemohli je ovlivnit

2
Tomáš
Reagovat

Taky bych přál to vítězství víc Jendovi. To střídání vítězů podle národnosti v těchto federálních projektech mě už vážně štve ale je tomu bohužel tak. Ale aspoň ať teda už konečně vyhraje muž no.

3
yeey
Reagovat

Ok Vlado, tak ja ti s tim Vojtou pomuzu :-D Mimochodem, ja se proti nemu ozval hned v prvnim prispevku k letosni rade, tohle je druhej ;-D ;-) Jen bych dodal, ze krome Kaliho furt husti i neco do Jany o nejaky profesorce a cetl jsem, ze na ni ma hemzy, ze se ucastnila miss nebo co :-) Prijde mi, ze Jana ho ma taky celkem plny zuby. Jak o nem na konci dilu rikala, ze je idiot, tak mi ani neprislo, ze by si moc delala srandu :-D No a kecy na Kaliho sou samozrejme trapny.

No ja ho nikdy tak uplne nepobiral, nemam rad jeho hlas ani tvorbu Nightwork (ten swing mu asi jde, ale to jde mimo me), celkove mi vetsinu casu pri zpevu zni, jak kdyby mu se mu, abych ho parafrazoval, gule skriply doprava- sorry, lip to asi vystihnout nedokazu :-D

Ale tak on je se sebou evidentne nadmiru spokojenej – mne jako nejvic wtf moment prislo, kdyz o pisnicce Grace Kelly zacal vypravet, ze to taky zpiva a ze je to fakt tezky, hlavne teda pro normalni smrtelniky – prisahal bych totiz, ze myslel smrtelniky, ktery nejsou tak talentovani a uzasni jako on :-D

4
Mark
Reagovat

Najlepšie online seriál https://sledujserialy.to/ a najlepšie online filmy https://www.sledujfilmy.to/

5
Tomáš
Reagovat

Taky se přikláním k těm kteří tvorbu Nightwork a Dyka nemusí, já tedy taky tuhle hudbu nemám rád. Takže co se týká koučů, držím palce Pepovi a Kalimu aby měli ty nejlepší výběry.

6
Johana
Reagovat

Co se týká Dyka, byla jsem v duchu skeptická hned jak se prolátlo, že bude jedním z porotců. Dobré je, že kde nejsou očekávání, není ani zklamání. Nejlépe ho, myslím, vystihuje výraz ,,samožer“, který někdo použil v komentářích na FB.
S Kirschner si nemají co vyčítat. Být živlem ještě neznamená být zábavným, vtipným a pohotovým a pokud tyto vlastnosti chybí, živelnost se stává trapným afektem.

7
Monika
Reagovat

@Johana: Mam to stejne, od Dyka jsem vubec nic neocekavala, tak me ani nemohl zklamat. Co se tyce hudby neposloucham a zpiva presne tak jak ho popsal yeey vyse, podepisuju :-))) Kirschner mam jako zpevacku hrozne rada a bala jsem se, aby se mi v roli kouce nezprotivila, bohuzel. Porad doufam, ze se po te vlne kritiky v zivacich uklidni a zlepsi. Vsak Farnou jsem taky nemohla vystat u castingu a v live prenosech suprova baba, nejlepsi porotkyne co u nas kdy byla.

8
Valamin
Reagovat

Tak co mě nejvíc překvapilo, bylo to, jak je Vojtěch Dyk nesympatický. Může být stokrát dobrý muzikant, ale jak se chová ke Kalimu, někdy i ke Kirschner, je urážející a spíš to vypovídá víc o něm, než o jeho smyslu pro humor, který evidentně nemá. Jak mu zadkem nestojí Nightwork, tam mu ty vtípky haprujou, působí potom arogantně a suše. Možná je to tím, že tyhle exhibice jsou jeho způsobem, jak si získat zpěváky, ke kterým se otočí, a v dalších kolech se jeho přístup změní. Ovšem směrem k dalším členům poroty to prostě nefunguje.

9
Eva
Reagovat

Už to tady jednou zaznělo, mohl by prosím rekapista přidávat ke jménům fotku, já si ty lidi podle jména nepamatuji, děkuji.

10
DJ Vlado
Reagovat

@Eva: Fotky na přání doplněny :-)

11
yeey
Reagovat

@Johana: To si nemyslím, že si můžou podat ruce. Aspoň já dávám přednost lidem, kteří jsou jen praštění a ztrapňují maximálně sami sebe (Kirschner), před lidmi co pro vlastní potěšení/prospěch ztrapňují ostatní, plus ještě dávají okatě najevo, jak moc si o sobě myslí (Dyk). Tuhle namistrovanost já u Kirschnerky osobně nevidím, a že tam dělá šašky, mi celkem vyhovuje. Rozhodně s ní není nuda, připomíná mi trochu Nicole Scherzinger z XF UK, kterou mám taky hodně rád. Ale tak evidentně jsem v menšině, většinou se valí špína spíš na Janu.

12
VojtaP
Reagovat

@yeey: já ti zase pomůžu s Janou. Mě taky nevadí a její hrabání do vlasů mě neirituje, jak ostatní, beztak bych si toho ani tolik nevšímal, kdyby se to furt nevytahovalo, přijde mi to už moc, jak se to řeší. Jak už tu Monika zmínila Ewu, tak bych se ani nedivil, kdyby to byl ten samý případ. Do Ewy se i tady svého času dost šilo, jak byla na castinzích „příliš živá“ a pak v live shows už většina otočila.

13
jj
Reagovat

Pořadí: 1. Dlouho Nic 2. Hanza 3. Vlková.
Ne, zas takový rozdíl mezi prvním a druhým nebyl, vlastně je mám skoro stejně. Hanza, i když zatím, možná hlavně díky písni, zní jak kopie Kluse, tak zpíval dobře a šlapal prvnímu na paty. Jan Nic to mohl v refrénu víc rozbalit, nevím, možná byl nachlazenej, soudím podle šátku kolem krku. V tomhle kole pro mě hodně holek nemělo moc příjemnej hlas ve výškách.
Šarlotu ani Krnčoka zmíněné v článku si nevybavuju, ale nedovolil bych si tvrdit, že by moderovali líp. Zatím jsou tam moderátorky jen na to, aby drželi palce, neměly moc prostoru něco předvést. A taky jsou tam od toho, aby vypadaly dobře, což zvládají dobře.

14
Johana
Reagovat

@yeey: ať si Jana přehazuje vlasy kolikrát chce, ať klidně diblíkuje a hází divné grimasy, ale ať poslouchá, když zpívá soutěžící…od to tam je. Při prvních tónech vyhodí ruce, kroutí se v křesle, hlasitě zpívá a mezitím stihne ještě diskutovat s ostatními a sledovat kdo mačká, nebo nemačká. Buď jsou postupy a nepostupy opravdu dané předem a porota je tam jen kvůli těm šaškárnám, nebo má Jana nadpřirozené schopnosti a při všech svých aktivitách je schopná pozorně vnímat i zpěv soutěžícího.
Ewu v porotě jsem měla ráda, nevadila mi ani na začátku a taky je fakt, že měla v té době o polovinu let méně, než Kirschner teď a ta praštěnost k ni sedla.

15
Eva
Reagovat

@DJ Vlado: olalá, úžasné, moc děkuji:-)

16
Petr
Reagovat

Pristi dil vypada nadejne, bude i Creep, to jsem jeste v cz soutezich neslysel, akorat Prihodova mela takovou dietni verzi

17
Honzad
Reagovat

Za mě je stejně největší průšvih to, že porotci nefungují jako samostatné jednotky, ale před otočením se se musí ještě několikrát ujišťovat u kolegů, jestli je to vážně dobrý nápad. Výjimkou je Vojtek, jinak všichni čekají na krok ostatních, diskutují, vybízejí ostatní, aby se otočili místo nich. V podstatě nic nedokáží udělat navzdory ostatním, jakoby tam nikdo neměl vlastní hlavu…

18
Ina
Reagovat

pustila jsem si až ze záznamu dneska a nedokoukala jsem to do konce. Nedalo se. U Dykova extempore s Klusem a Tamarou jsem to přepla. To byl vrchol exhibic těch dvou „hvězd“. Nikdy nikdo se nechoval tak uboze jako tito dva. Ani nikde jinde. Pamatuji, že se tady lidi naváželi do Farné, mě nevadila a při živácích byla dobrá. Srovnávat ji s Janou je absolutně mimo mísu. Nevím kolik bude ještě castingů, ale poprvé za snad 15 let se dívat nebudu. To se nedá…. fakt ne. Snad si ty negativní komentáře přečtou a v živácích uberou. Jestli ne, tak ať jdou někam. Pepa je pořád stejný Pepa a Kali mile překvapil.

19
Tomáš
Reagovat

@Honzad: Oni se asi musí vzájemně nějak hecovat, přece jen by to byla trochu nuda kdyby tam každý kouč seděl přikovaný v křesle jak robot a prostě jen zmáčkl nebo nezmáčkl tlačítko bez jakékoliv komunikace s ostatními kouči. Nicméně souhlasím že je to někdy přehnané a mohli by se rozhodovat víc za sebe, obzvlášť otravné to ale je když je tam fakt někdo dobrý a oni se hecují tak dlouho až nakonec vystoupení skončí a neotočí se nikdo.

20
Nika
Reagovat

Jen jedna poznamka. Dyka jsem nikdy extra nemusela, mozna ma dobrou peveckou techniku, ale hlas naprosto nezajimavy. Pred lety mi prisel zajimavy jako herec, postupem casu zpychl a naprosto se mi zprotivil. Stejne jako jeho partnerka, to je taktez nafoukana nana.
To, co ptedvedl s telefonovanim Klusovi, me zvedlo z gauce.Hnus, velebnosti. A na miste Kaliho bych mu jednu asi vysila.
Kirchnerka je sice afektovane prastena, ale neirituje me tak jako Dyk.
Co se tyce vykonu, zaujal me jen Nic. Jinak NIC, co by stalo za zajem.

21
Sa. I.
Reagovat

Nemohu se zbavit pocitu, že nás všichni /soutěžící s váháním při výběru svých lídrů i porotci s výběrem postupujících/ poněkud tahají za fusekli, že je prostě daný scénář a jen málo prostoru pro spontánní rozhodnutí a opět mi na mysl vytanul citát Mundus vult decipi čili, že „Svět chce být klamán“ /a je toho od chvíle vzniku „šoubízu“ samozřejmě masivně zneužíváno. Někdy je to příjemné, někdy, když to už moc vykukuje, tak o dost méně či vůbec. Velmi mě mrzí nepostup Jany G. a díky za Nice. Dominik mi také přijde jako mix Rumla, Šafaříka, navíc s příchutí Kluse, ale dobře se na něj kouká, působí jako fajn kluk a ty ingredience v koktejlu nejsou špatné ;-)

22
Bezík
Reagovat

@Sa. I.: To není pocit, tak to prostě je. Všechny tyhle „soutěže“ trpí totální přeprodukovaností, všichni ti „koučové“ a „porotci“ jsou jen dobří či špatní herci kteří jedou dle předem připraveného scénáře s nápovědou produkce ve sluchátku. Bohužel, tyhle snahy produkcí mít všechno pod naprostou kontrolou z toho začínají dělat docela paskvil.

23
Petr
Reagovat

Jo je to tak, vzdycky vyhraje jen ten koho urci produkcni. Zatim nejvic clanku venovali D.Kapitanovi, je jasny ze ho tlaci na vyhru. Uz vidim jak dostava pisne site na miru pro jeho mecak a v KO mu nasadi soupere,kteremu na druhou stranu daji zazpivat neco mimo jeho rozsahu, zanru.

25
Sa. I.
Reagovat

@Bezík:
Ad 22
Stejné pocity jsem měla i u poroty Stardance a přijde mi, že už všude ztratili tu ještě jakž takž únosnou míru. Podle diskusí na to přišlo už hodně diváků a těch „ovcí“, co to žerou, začínají mít ve stádu méně a méně a měli by se nad tím zamyslet.

26
Tomáš
Reagovat

Taky myslím že je to všechno nahrané, že soutěžící nevybírají koučové ale produkce ( to mi i jeden z bývalých účastníků přímo potvrdil ), prostě podvod jako vyšitý. Kdoví zda není nějak ovlivňováno později i SMS hlasování. Bohužel v tomhle se ztrácí smysl a kouzlo reality show a nechápu proč takový projekt vůbec dělají když to vlastně diváci ani koučové sami za sebe nemůžou moc ovlivnit? Proč místo toho o tom nenatočí film když je tak baví hrát? :-D Asi jim to takhle vynáší víc, to bude ten důvod. Je to smutné ale už asi nikdy neuvidíme na našich obrazovkách show, která je skutečně taková jak se tváří a kde můžeme sami skutečně o něčem rozhodovat a aktivně měnit děj. Musíme dát za vděk sehranému a zinscenovanému divadlu. Takhle už to prostě je.

27
Nika
Reagovat

Mate fakt za to, ze Kapitan bude tlacen do finale? Ja nevim, ale ten clovek neni psychicky v poradku a podle me nezvladne tlak ani konkurenci, ci nedejboze pripadnou kritiku. Pribeh sice silny, ale psychicky na swb nema. Dokonce si myslim, ze by mu soutez mohla pritizit v nemoci. Je rozdil zazpivat v rozstrelu a pak prochazet celou soutezi. Nevim, ale jeho vyber me spis vystrasil…kvuli nemu samotnemu. Jinak hlas pekny.

28
Petr
Reagovat

@Nika:
1. Je to kluk(dlouho nevyhral )
2. Je slovak( posledni voice i superstar vyhrala Ceska)
3. Ma pribeh, kdyby ta choroba byla vice vazna, neprihlasi se do televize.
4. Zna se s rapperi a ma neco nahrany. Rapperi a spoluprace s nimi jsou ted trendy.( je perspektivni)
5. Mel dosud nejvice prostoru
Kez bych nemel pravdu a vyhrala holka CZ

29
Johana
Reagovat

@Petr: měla bych jeden argument proti…z výherce se na pár měsíců po soutěži stává cvičená opička Novy. Myslím, že u Kapitána bude schopnost a ochota na tom spolupracovat dost omezena a že štáb si je toho velice dobře vědom.
Ten větší prostor pro něho vnímám spíš jako povzbuzení a jakési poděkování za to, že se přihlásil a vystoupil navzdory nemoci.

30
Mila1
Reagovat

@Johana: Já se u Kapitana nemůžu ubránit pocitu, že ta jeho nemoc (a to ji nechci nijak zlehčovat) nebude tak hrozná, ale má na lidi působit tím příběhem. Těžký schizofrenik by asi soutěž nezvládl. Mám podobný názor jako Petr, bude hodně tlačen porotou i produkcí..

31
Tomáš
Reagovat

@Petr: Holka CZ? Proboha už ne, už konečně pryč s dívčími vítězkami. Vždyť je to pořád dokola. To ať už to radši vyhraje ten Kapitán, mě to vadit nebude. I když nejvíc přeju vítězství panu Nic, to ale zcela jistě neklapne.

32
Prochor
Reagovat

@Petr: Podle mně má slušný potenciál Alexandra Nová.

33
Tomáš
Reagovat

@Prochor: To bych spíš řekl že Diana Kalashová, u té by mi vítězství ani moc nevadilo. Ale pevně doufám že letos fakt nevyhraje holka ani CZ ani SK ale že to bude už konečně zase po dlouhých letech chlap.

34
Nika
Reagovat

@Johana: vidim to hodne podobne. Ano, nedokazu posoudit vaznost jeho schizofrenie, zda ma lehci ci tezsi formu, usuzuji jen z jeho chovani, coz mohl byt ale take zvraceny zamer produkce. Nicmene prislo by mi to v tom pripade uz hodne za hranou, kdyby ho nutili k hereckym etudam. Ale jeho vaznost, bezemocnost, sklopene zraky, to v poradku prilis nebylo. Nemyslim si, ze tohle je adept na mnoha nekolika kol, notabene na vitezstvi. Spoluprace s nim bude dle meho skromneho nazoru dost problematicka.

35
Nika
Reagovat

Oprava* na mnoho kol

36
Martasa
Reagovat

@DJ Vlado:
Velice děkuji za přidané fotky k soutěžícím.

37
Prochor
Reagovat

@Tomáš: Je to možný. Každopádně souhlasím v rekapu s tím, že musíme počkat co holky předvedou a hlavně jestli si produkce neschovává v rukávě nějaké ženské eso. Třeba s úrovní Bagová / Hrůzová.

38
Tomáš
Reagovat

@Prochor: No mě z holek dostala právě nejvíc Diana Kalashová ale přiznávám že mám slabost pro její krásu i její hlas, taková platonická láska. Té jako možná jediné z bab bych to případné letošní vítězství asi odpustil. :-D

39
Ina
Reagovat

Taky si myslím, že u Kapitana bude produkce sázet na příběh. V každém případě je svéprávný, takže se sám rozhodl do toho jít. Stres, nepravidelný režim, světelné efekty by mohly stav zhoršit. Doufám, že jsou si toho vědomi i rodiče. Podle mě s ním bude těžké pořízení. Jinak hlas má moc hezký, Mě se líbil Nic . Takový správný týpek, Snad vydolují ještě nějakého nadějného kluka. Já se zítra dívat nebudu. Nemám náladu si kazit neděli emočně předimenzovanou Kirchnerkou a samožerem Dykem

40
Filip
Reagovat

Kaliho mam rad uz nekolik let… a i v porote je nejlepsi :)

myslim… ze Kali mnoho lidi… co ho neznali a mysleli sei… ze je to jen druhej Rytmus… tak hodne prekvapil ze? :)

41
Prochor
Reagovat

Ještě kvituju s povděkem, že mně zpěváci v Hlasu nenutí po 150-té poslouchat Halelujah nebo po 250-té poslouchat Adele. To se mi stává v Superstar že mám dojem, že existuje jen 10 melodií, které se opakují do zblbnutí. Na druhou stranu vzhledem k tomu, že nás čeká další příběh nevidomé zpěvačky, tak se prohlubuje můj dojem, že sledujeme čím dál víc jakousi zpěváckou paraolympiádu a že produkce už to trošku přehání.

42
Rena
Reagovat

Takže, možná vítězka – Valeria…úžasný. Mě to dostalo… Cítil to někdo podobně?

43
Ally
Reagovat

@Rena:
Hej aj ja;) …zimomriavky… trochu Adele?;)
Moc jsem toho zatim sice nevidela, ale..

44
Rena
Reagovat

@Ally: i zvláštní byla… někoho mi připomínala…

45
Tomáš
Reagovat

@Rena: Bohužel ne, necítím to tak. Hlas má dobrý a zpívat umí to ano, ale mě to nezaujalo. Asi za to může i výběr písně. Doufám že potřetí The Voice už baba nevyhraje.

46
Monika
Reagovat

@Tomáš: Tome mam to stejne, uz jsem to psala v nove diskuzi Valerie me nebere. Navic uz byla v Superstar (rikal Vlado) a vypadla, tak to nemusi bejt ani zadna pecka v dalsich kolech.

47
Petr
Reagovat

Jak koukam v nedeli uvidime sestrenici Aless winnera, kam zmizel?

Přidat komentář