Panáček v reality show

Výměna manželek (6.2.): Všeho málo, jen špíny nadbytek

6. Únor 2019 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

titl-vm1

V reality show Výměna manželek jsme si dva týdny oddychli od uklízení, ale konec pauzy, tentokrát se opět bude vše podstatné točit okolo zanedbaného bytu v Ostravě. Úklid už rozebírají i fanoušci na FB. Blízká přítelkyně Pavly tam táhne do boje s argumenty jako je nedostatek financí v rodině, tvrdí, že gauč není špinavý, ale fleky vznikají po ručním čištění sedačky, kdy se skvrny samy stáhnou směrem dolů. Nechávám na každém, aby si vybral variantu, která mu vyhovuje.

Vyměněné rodiny

Ostrava

ostrava

První rodinu tvoří Pavla (29), Jaroslav (31), Nikol (9), Daniel (2) a fenka Fifi.

Patnáctiletý vztah provází vleklé problémy. Pavla se cítí nedoceněná, Jaroslava víc zajímá televize, než rodina. Co zřejmě nezajímá nikoho, je pořádek v bytě.

Daskabát

daskabáty

Na druhé straně uvidíme Petru (47), Jardu (49) a Elinku (2,5).
Do Výměny je přihlásila Petra, která má pocit, že manžel dceru moc rozmazluje a pivo miluje víc než ji.

V Ostravě je Petra v šoku hned po příchodu do náhradního „domova“. Byt je málo vybavený, špinavé fleky na stěnách, matrace také nezáří čistotou, podobně je na tom i toaleta. Sedací souprava v obýváku je zřejmě po celé délce občuraná domácím mazlíčkem psem Fifi.

Sledujte premiérový díl, neuklízejte, diskutujté!

Zdroj: novaplus.cz, FB Výměna manželek, Blesk.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 18
1
anonym
Reagovat

Na FB se utvořily dvě skupiny, jedna, která uklízí když už je to nutnost, druhá, kde se uklízí neustále. Otázka je, co je pro koho nutnost.
V ukázce byl pokoj pro děti k pláči, špína kam se jeden podíval, je rozdíl nepořádek a špína, tahle byla ukázková. Použitá plína ve skříni, absence čistého prádla, zdi čert ví od čeho, raději nedomýšlet. Zřejmě příznivci této rodinky na FB mají nutnost úklidu silně posunutou. Ukázky jsou hodně nechutné, pro jemné povahy nepoužitelné. Já vydržím a dívat se budu :-)

Reagovat

@anonym: Tak, tak, provozní nepořádek beru, ale špínu ani omylem. V tom bytě snad nic čistého nebylo. Vlastně jo, ta náhradní manželka.

http://vymena.nova.cz/clanek/pocurany-gauc-a-zaneradeny-zachod-vymenenou-manzelku-privita-obrovsky-neporadek-video.html?fbclid=IwAR3KwXrTqu7W8ZutJ0_wUPM0Th8x4iY1mYhADsSIGaAwBEgvehYEZUnvba0

3
Mirka
Reagovat

Tu holčinu z Ostravy znám. Spíš teda jen od vidění, chodily jsme spolu na základku. Chápu, jak teď vypadá z tv, ale na to, z jakých poměru pochází, se celkem vyšvihla. (Neviděla jsem úplný začátek, jen kousek, kde nová manželka zametala a takový curbes máme za den taky a to nemáme psa. A gauč máme taky flekaty, i když ho pravidelně čistíme profi čisticím strojem).

Reagovat

@Mirka: Nejste Mirko ta její obhájkyně z FB? Vyšvihla? Ona je totální dno.

5
Mirka
Reagovat

Ne, já ani nevím, kde je na fb jaká diskuze, narazila.jsem na zmínku někde jinde a podle fotky jsem si pustila VM, jestli je to opravdu ona. Ani jsem se nedokoukala do konce, VM už mě fakt nebaví. Ale jako totální dno mi to nepřišlo, hlavně všichni víme, jak se co zveličuje. Kdyby vám kamera pečlivě projela byt, zaměřila se každé smítko pod postelí a k tomu pustila dramatickou hudbu, taky budete vypadat jak smudly. Za to druhá maminka se tam hroutila s trochy zameteného prachu a psích chlupů. To doma zametu každý den, jen místo bilych chlupů jsou moje vlasy.

Reagovat

@Mirka: Tak bordelářů už tam byla celá řada a daleko horších, víc mi vadil jejich vztah k dětem. Nešlo jen o smetí na podlaze, tam lezla špína ze všeho, hlavně ten vyčištěný gauč byl skvost. Za mě ani jedna rodina není ukázková, ale Ostrava, to jsou pro mne citoví mrzáci. Chlapeček se poprvé usmál snad až v tom skákacím hradě, holka domácí služka. Všimli jste si jejich nehtů na nohou? Zuby nekomentuji, to je bonus pro přijetí, ale Pavla byla líná, ušmudlaná cuchta s cigárem, to byla její jediná činnost. Petře by víc péče o sebe taky nezaškodilo.

http://vymena.nova.cz/clanek/zivot-po-vymene-je-hloupa-a-v-koupelne-jsem-ji-nevidel-tvrdi-jarda-o-pavle.html?fbclid=IwAR2S7qL8zxFl3cBGHVI2MN3nw0EUxycxWA3aQYtWtOXs7PXSkY0QWlkHW18

7
anonym
Reagovat

Jestli se tahle špindíra vyšvihla, tak bych nechtěla vidět, co bylo před tím vyšvihnutím.

@Mirka: Dovolím si zareagovat, kdyby mi kamera projela celý byt i několikrát za sebou tak zasviněný hajzlík a pročůraný gauč nenajde. O ostatním psát nebudu, kdo chtěl, viděl. Dětí je mi líto, takové dětství si nezaslouží žádný prcek.

8
Ludmila
Reagovat

Hm, mě tam přišlo trošku kreativity od štábu – strkal by někdo podělanou plenu do skříně, prostě nevěří, že tam nebyla narafičená

Reagovat

@Ludmila: Různě postrkaných plen už ve VM bylo povícero, že by záliba štábu? 😂 Jasně, střih dokáže hodně, ale základ se odvíjí od reality.

https://www.idnes.cz/onadnes/vztahy-sex/vymena-manzelek.A190206_164648_vztahy-sex_jup

10
Monika
Reagovat

Mne teda nejvic vadila Petra, sotva vylezla z auta hmm panelak nechci….marja devitileta holka je sama doma pet minut (omg nechapu co je na tom divneho, sama jsem byla od sedmi let dve hodky po skole nez prisla mama z prace, znam x rodin, kde takove decko je doma sama), pak herecka scenka s placem co tam udela v me domacnosti, chudak moje holcicka a celou vymenu se chovala jak policajt u vyslechu a hraje si s vama maminka, chodi s vama tatinek ven…tohle nesnasim..a jinak u ni doma zrovna poradek nebyl, na zahrade same harampadi a bordel a pani samotna by krome diety potrebovala spravit zuby, na jedne strane dira, na strane druhe kovovy zub, hruza.

11
anonym
Reagovat

@Ludmila: Ne někdo, ale šmudla jo, měla skříň při ruce. Na štáb bych nic neházela, alespoň já předpokládám, že hajzlík nezaneřádil kameraman a rozervaný kraťasy v rozkroku taky nejsou práce štábu.

12
anonym
Reagovat

@Monika: Zřejmě má paní na některé věci jiný pohled než šmudla. Co se týká zubů, tak tentokrát jich bylo více postižených a mladších a ještě s příměsí špatného mluvení. Že nemá ráda panelák je její problém, proč by to neřekla. A to ještě nevěděla, co bude za dveřmi. Paní je téměř o 20 let starší než šmudla, takže bych ji ani nijak nehaněla co se týká vzhledu. S porovnáním s Pavlou vypadala přímo luxusně :-)

13
Wally
Reagovat

Přemýšlím, jak může fena „očůrat“ gauč. Ta naše čůza pořád dělá jen loužičku, do výšky jí to fakt nemůžeme naučit. :)))

14
Ludmila
Reagovat

Že ta mladá byla líná šmudla, o tom žádná. Nicméně ta starší mamina od začátku jela svou, i kdyby mladá šmudla nebyla, ta starší by ji stejně ztrhala. Devítileté děcko opravdu zvládne být pár minut doma a k tomu i pohlídat brášku. No a fenky prostě do výšky nečůrají.

15
anonym
Reagovat

Je otázka, jestli to opravdu byla fenka nebo ten malý chlapeček. V konečné fázi je to jedno, čůrání jako čůrání. Možná to ani fenka nebyla :-) Tam se dalo čekat všechno.

Starší maminka moc na výběr neměla. V tom bytě nebylo co pochválit, s náhradním tatínkem se naštěstí dokázala domluvit i když to bylo těžší a děti zvládla dobře a o ty děti šlo nejvíc. Ať se snažím sebevíc, nenacházím nic kladného. Kdyby šmudla míň hulila, mohla by dětem občas tričko koupit i sama.

Jestli by starší mladší ztrhala i v případě vygruntovaného bytu a čistých dětí si nedovolím odhadnout.

16
Honzad
Reagovat

Nemůžu na to přijít, třeba někdo poradí – neobjevil se starší Jarda už dříve v nějaké reality show nebo prostě obecně v televizi? Určitě už jsem ho někde viděl, ale nemůžu přijít na to kde…

17
cathy
Reagovat

Jen malá poznámka – chovám psy cca 30 let a některé – obvzlášt dominantní – feny zdvihají nohu lépe než psi, nebo si dokonce stoupnou jen na přední – hlavně aby to bylo co nejvýš. Samozřejmě doma to vychované zvíře neudělá, ale v Ově byly chudáci děcka, natož aby se někdo věnoval psovi. Jsem moc ani nepochopila proč ho mají…
P.S. – Ajda – na ty nehty na nohou holčičky mi jen vyjely oči z důlků.

18
Marie
Reagovat

@Honzad: já mám pocit, že jsem Jardu viděla už dřív v Prostřenu. Taky tam ten týden, mimochodem, alkohol docela frčel…

Přidat komentář