Panáček v reality show

Výměna manželek (16.1.): Pán domu? Omyl, obyčejný hulvát a despota!

16. Leden 2019 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

titl vm
Někdy se v rodinách likviduje letitá špína, jindy se uklízí uklizené, protože pořádek považuje některý člen rodiny za středobod vesmíru. Nic se nemá přehánět, ale tento týden nás čeká opět extrém. Pedant předvede hysterické výlevy, zasype novou manželku nadávkami, všechno vždy kvůli úplným malichernostem. Despota přivede protějšek k slzám, ale už podle ukázek to vypadá, že za totálního blba vyjde z této Výměny manželek právě tento pan „rádoby dokonalý“.

Vyměněné rodiny

Suché Lazce (u Opavy)

suche lazce

První rodinu tvoří Marcela (32), Michal (31), Markéta (2) a Eliška (8).

Důvodem k přihlášení jsou časté hádky a odlišné názory. Od výměny si slibují zlepšení vztahů.

Děčín

decin

Na druhé straně se seznámíme s Veronikou (21), Patrikem (26) a Adelhaid (15 měsíců).

Veronika v manuálu varuje náhradní manželku před despotickým manželem. Patrik se potrpí na úklid, bazíruje na maličkostech, ani pro hrubší slovo nejde daleko. Rodinu do pořadu přihlásil on, a jak sám říká, hlavním důvodem byl honorář. Je zajímavé, že takovýto člověk dobrovolně podstoupí účast ve Výměně manželek. Peníze jsou silný motiv, pořádek i malá dcera jdou chvilku stranou, před kamerou se pak projeví v celé své „kráse“.
Sledujte, diskutujte!

Zdroj: novaplus.cz, FB Výměna manželek

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 19
1
Nikol
Reagovat

Ten Patrik,to hraje,nebo je uplnej picus? Jsem z neho nervy… Idiot jeden trapnej…

2
Martin
Reagovat

Totální magor!! Urychleně ať holka s dcerkou uteče a nevrací se co bude za 5 let? kdyby s ním přežívala… On by ji totálně zničil diktátor!!!

3
Martin
Reagovat

@Nikol: To byl debílek co? Chudák holka s dcerkou..

4
Michaela
Reagovat

Jedním slovem “MAGOR”ještě slušně řečeno

5
Pattrick
Reagovat

Psychopat dementní, děs..

Reagovat

Psychopat, holka v péči psychiatra skončí brzo sama a on bude dál žít s vlhčenými ubrousky a mopem. Utěrka hnus, prádlo hnus, na co si hrál? Pračka je na 5kg, dál už návod buď nečetl, nebo nepochopil. On chce auto, ona nemá nárok. Hlavní bylo zdůraznit, že holka je jeho, je Pražáková, že nemá doma botky, to neřeší. Možná už jeho staniční vypisuje žádanku k cvokaři.

http://vymena.nova.cz/clanek/rozesli-se-vymenena-manzelka-veronika-popsala-co-se-delo-po-nataceni.html?fbclid=IwAR2T5QoQhr1CT88bfjmDU4MXJ7zO8hfi_yic5xqk7EeYQVlLiTRAX3ieVhg

7
Valamin
Reagovat

Koukal jsem s otevřenou držkou a výrazem wtf. Že to bude peklo, bylo jasné už od začátku, ale až takováhle úroveň psycha? Rychle zdrhat, dokud je čas, tady žádný sliby nepomůžou, je mi líto. A i kdyby, ať si ho proboha radši nebere, páč nikdy se neví, kdy mu rupne v kouli.

8
Lukša
Reagovat

Paťovi Savo patrně vyžralo mozek, jinak nevím, jak je něco takového možné. Ze strachu před bakteriemi snad ani jednou neopustil byt, místo kontaminované vody se myje vlhčenými ubrousky, aby neušpinil další oblečení radši chodí pořád v tom stejném, místo klidné výchovy řve všude okolo. Veronika má poslední šanci od něj odejít, jinak jí psychicky totálně zdeptá. Snad jí tenhle díl otevře oči. Nejen kvůli sobě, ale i pro Adelhaide.

9
Sejmi
Reagovat

Patrik – hledám slova a nacházím mnoho – hovado, despota, sobec, cholerik, debil, paranoik, velký ego…Holka utíkej!!! Zasloužíš si úplně jiný život! Držím pěsti, abys dokázala ochránit sebe i malou!

10
Monika
Reagovat

No fuj to byl dil, z toho blba sel mistama az strach, hroznej despota a manipulator. jsem vedela, ze s nim ta holka zustane, to bylo uplne jasny, nenecha ji odejit a bude ji dal ovladat. Co me ovsem zaujalo, ze na posledni dva dny sla nahradni manzelka do hotelu na cele dny, uz se do rodiny nevratila, presto vymena nebyla predcasne ukoncena jako v jinych pripadech…

11
Slv
Reagovat

@Martin: Ono se snadno rekne, vem dcerku a utikej. A kdo ji pred psychopatem ochrani? Umite si predstavit, co bude nasledovat?

12
Ajda
Reagovat

Podle fotek na jeho FB (Patrik Pražák) jsou spolu roky a dříve rozhodně v tak „sterilním“ prostředí nežili.

http://vymena.nova.cz/clanek/zivot-po-marcela-z-vymeny-zustala-po-nataceni-s-patrikem-v-kontaktu-psal-ji-zvlastni-zpravy.html

13
Monika
Reagovat

ja stejne nechapu, ze si s nim vubec veronika zacala. vzdyt je to na pohled hezka a inteligentni holka, stihlounka, muze si vybirat. Co ji pritahovalo na tom bachratym typkovi s hnusnou drz.ou, ani oblikat se neumel, chodil jak nejakej vidlak. Kam dala oci…

14
anonym
Reagovat

@Ajda: Asi tak, jak píšeš. Jeho veřejné kecy o tom, jak je zklamaný a zničený připomínají psychicky nesrovnaného člověka. Horší než ufňukaná holka.

Na druhou stranu jeho přítelkyně mi taky nepřijde úplně v pořádku, děsí ji malé prostory, a to tam ještě nevlezla, ale už ví, že budou malé. Přitom ona sama bydlí v paneláku, kde tedy nijak velké místnosti nejsou, konkrétně pokoj malé je doslova plivátko.
Hned na začátku dát najevo „jsme víc než oni“.
Když jsou tak „čistotní“ nepochopila jsem plný koš špinavého prádla a na 10 dní odfrčet.

15
Ajda
Reagovat

@anonym: Stísněný byl u nich i jídelní kout, oni ho snad ani nepoužívají, aby se stůl neumazal. Tam i ona musí mít problém sednout, a co hrozba odřené zdi? Bylo vidět, jak někdo neuvažoval, zvětšil koupelnu (tam takový pořádek vidět nebyl) na úkor kuchyně, kde se asi tráví víc času? No a prádlo? Marcela je šmudla, že nechala na sušáku vyprané věci, Veronika je dokonalá, ta ho nechala páchnoucí v koši. Patrik asi v rámci zachování čistoty nosil pořád stejné hadry. Vadil mu prý i štáb, to čekal že mu dají sto tisíc, krabici vlhčených ubrousků a v předklonu vycouvají? Ono to s tou jeho hygienou bylo podivné – zaprané prádlo, díry ve zdi, nevytírali podlahu, hlavně lítal s vysavačem, hromady ubrousků na zemi, utěrka špinavý hadr… Svůj k svému, bylo jasné, že ta ho nikdy neopustí.

16
anonym
Reagovat

@Ajda: Je to stejné bytové jádro jako v místních panelácích. Pokud ubrali na jídelním koutku, tak si skutečně nesednou. Kecy o tom, jak není zvyklá na malé prostory je víc než směšné. Uklizeno normálně, co by taky v paneláku jiného dělali, než si uklidili. Pořád si myslím, že jsou oba stejní, jen mezi sebou bojují, kdo bude mít hlavní slovo. Výběr jména pro malou netradiční, zase jen ukázat „jsme lepší rodina“. Adéla je takové obyčejné, tak jí hned při narození zkazíme život jménem Adelheid:-)
Divím se, že mu nevadilo dávat prádlo na sušák na balkon, vždyť se tam práší, ono vadilo jen to, co se zrovna hodilo.

17
Valamin
Reagovat

Sem to sice nepatří, ale snad mi nikdo hlavu neutrhne: MasterChef(isko) 2019 na Panáčkovi bude mít ještě svou rubriku?

18
Inbezka
Reagovat

Souhlasím s názory na Patrika. Ale ten druhý manžel také nic moc teda.

19
Mirka
Reagovat

Veroniko pryč od něj,takovému magorovi žádné léčení nepomůže.Dříve nebo později k tomu stejně dojde,čím dřív tím líp.Bude vám lépe když budete sami .Je to prostě „koště“ jak se dnes říká

Přidat komentář