Panáček v reality show

Výměna manželek X: Nadsamec nebo pitomec?

17. Říjen 2018 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

titulkavm

Tentokrát nás nečeká souboj domácích uklízeček, ale hlavní roli sehraje dominantní Jiří. On vydělá, on rozhoduje úplně o všem, žena ho musí poslouchat na slovo, to je jeho životní filosofie. Dokonce manželce diktuje styl oblékání a musí mu odevzdávat celou výplatu. Jak dopadne střet temperamentní Jarmily s tímto despotou?

Vyměněné rodiny

Dlouhý Most u Liberce

dlouhý most

První rodinu tvoří Jarmila (51), Jan (44) a Adéla (16).
Jarmila je živel a řídí celou rodinu. Manžel je pohodář, proto nikoho nepřekvapí, že s nápadem přihlásit se do pořadu přišla manželka a on neodporoval.

Volfratice

volfratice

Na druhé straně se seznámíme s Martinou (35), Jirkou (39), Aničkou (16) a Lukášem (9).

Jsou spolu přes rok, obě děti mají jiného otce, ale Jirkovi říkají tati. Myslí si, že je hlava rodiny, zabezpečuje ji, proto může o všem rozhodovat. Submisivní Martina si nedovolí odporovat, odevzdává mu celou výplatu, každý nákup musí mít schválený. Jiří rozhoduje i o stylu oblékání, sebemenší výstřih je předem zakázaný. I když děti nejsou jeho, musí se i ony podřizovat jeho příkazům. V případě devítiletého Lukáše je výchova o něco přísnější než u Aničky. Malého chlapce v pořadu neuvěřitelně vystresuje. „Nestrašte ho, nestresujte ho,“ brání ho zuby nehty Jarmila. Není jí to ale nic platné. „Je to lempl,“ nebere si Jirka servítky.

Promo videa




Zdroj: tn.cz, novaplus.cz, FB Výměna manželek

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 12
1
Lukša
Reagovat

Výborně, takže tentokrát se nebude křičet kvůli úklidu, ale jen tak. A když není úklid, musí být alespoň dvojnásobné trýznění dětí. Ale proč se despota přihlašuje do Výměny? Chce se ukázat světu? Asi peníze…

Reagovat

@Lukša: Peníze, ty jsou u všech ta hlavní motivace.

3
Lukša
Reagovat

Tak dnes to byla jízda. Na jedný straně magor, kolem kterého se musí točit celá rodina, k tomu ještě nevlastní dcera, která se ho buď bojí a proto sdílí jeho názory, nebo spolu něco mají (tímhle žije celý FB a je pravda, že určité nestandardní prvky jsme mohli vidět, viz ve vodě). A jak se chovala k bráchovi? Ten se z toho za chvíli složí nebo se z něj stane stejná bestie po tátovi. Jeho žena je opravdu s takovou domácností spokojená???
Na druhé straně rodina, která asi žije celkem v pohodě, žena velitelka, manžel podřízený, ale tak přiměřeně. Jedinou slabinou je dcera, ale tu částečně omlouvá puberta. Na rozdíl od druhé slečny z toho pravděpodobně vyroste. A kamarádka byla přítelkyní nebo jen dívkou, která se chtěla ukázat v televizi?
A nakonec 8 očí. Paní Jarmila se pěkně rozjela, ale nelze s ní nesouhlasit.

4
Monika
Reagovat

@Lukša: ta scenka ve vode me hodne zarazila, vlastne nejvetsi udiv z dnesniho dilu. A ten jeji bracha fakt chudak psychicky se zblazni a az bude starsi vezme nevlastniho fotra sekyrou.

5
Bacon
Reagovat

Scéna ve vodě mě taky zarazila, ale na druhou stranu, kdo ví, co se zrovna dělo za kamerou… Producent(ka) mohla říct „Dělejte, že si hrajete ve vodě.“ a oni to tam pak na 2 vteřiny střihnou a nechají diváka, aby si domyslel…

Od té doby, co jsem viděl seriál UnReal (doporučuji všem milovníkům různých reality show), beru všechny tyhle pořady s ještě větší rezervou než předtím…

6
Lady XL
Reagovat

Tak jsem viděla až posledních cca 10 minut a to hlavně od okamžiku, kdy ta Jarmila dělala frajerku a že bude řezat dříví motorovkou. Jelikož si nevěděla moc rady se startováním, nezjišťovala si množství benzinu a ani přítomnost oleje, tak evidentně není zvyklá řezat pilou dříví. Byla jsem proto dost vyjevená, že do toho šla a hlavně, jak pak řezala!!! Já být na místě, tak jí pilu vyrvu z ruky, tam hrozilo, že se řízne do nohy a vykrvácí, než stihne kameraman položit kameru (pokud by to netočil dál…). Sama běžně řežu dříví elektrickou pilou, ale to co tam dělala za prostocviky, to bych nikdy s běžící pilou nedělala! Jinak nemohu moc hodnotit, když jsem neviděla nic předtím, jen mi bylo líto toho kluka, to bylo poznat, že je psychicky na dně a šťastný určitě doma není. Jen holt neví, že to může být i lepší… Snad to paní dojde, až vše uvidí v televizi.

Reagovat

Nevíme, v jakých podmínkách žila rodina před nastěhováním se k Jiřímu. Až nezdravé bylo chování dcery, jestli z vypočítavosti, těžko soudit. Ale vždy byla na straně despoty, polehávala u něj, držela se ho, stejné štěkání a názory, ten kontakt byl zarážející. Bratra terorizovala, jen aby se zalíbila „otci“, to holka opravdu nevidí jeho chování, násilí? A to netušíme, jakým způsobem se chová k její matce, což ona bere jako normu. Vypočítavá, jednoduchá buchta, můj názor na ni.
Oba protějšky neschopní bez velení cokoli podnikat, výměnu proseděli, Adéla chvílemi na facku, ale tipuji, že Jarmila chce mít ve všem navrch, vše sama a holka má holt blbé roky, ze kterých snad vyroste. Nyní je rozmazlený, nepoužitelný fracek :D
Jarmila byla na můj vkus až moc hlučná a chtěla ukázat, jak je akční, až to přeháněla. Trpěla jsem, když zabírali její zlatem okroužkované prsty a nesundala je ani u práce, děs.

Reagovat

https://ona.idnes.cz/vymena-manzelek-mas-doma-tyrana-vypadni-od-nej-f4q-/vztahy-sex.aspx?c=A181016_154327_vztahy-sex_jup

http://vymena.nova.cz/clanek/zdravi-lukase-v-ohrozeni-jarmila-behem-nataceni-podcenila-lukasovu-nemoc.html

Lukša, teď jsem si všimla, že máš zadržený komentář plný odkazů, většina tady je, některé v článku, tak je smáznu. Pokud tady některý nevidíš, klidně ho vlož znovu :-)

9
oidat
Reagovat

fura lidi se pta,jak muze zit s takovym debilem,ale premejslejte….co ji tak asi zbejvalo,ze dvou vztahu 2 deti,hnusna jak noc,asi hovno umi,tak se hodila k prvnimu chlapovi co je byl ochoten vzit do baraku,a radsi spolkne vsechno ,nez aby se pakovala pod most. A on si toho je moc dobre vedom,takze si z ni udelal otroka.A jesi ji przni dceru..moc bych za to nedal ,ze to vi i ona ale radsi drzi hubu aby nemusela do sveta. Jen by me zajimalo,jestli si jich uz nekdy vsimla socialka kvuli detem
Navic ,nekde jsem cetl ze on nepracuje,takze je zivi vsechny ona..nio poteskoste…uz je mi jasny proc nechce zaplatit v cukrarne za pohar sladkyho pro deti…to je pak dobra finta ze mladej nesmi cukr)))))
Narval bych ho do Mišelinky tahat gumy,hajzla simulantskyho

10
anonym
Reagovat

Rodina od Liberce mi byla tak nějak jedno. Hubatá holka je v každé druhé rodině.

Druhá familie byla na pěst. Ženská líná, jediné její povyražení kafe a cigára, zadek nezvedla. Zjevně byla štěstím bez sebe, že na ni nikdo neřve, může si dělat co chce a dokonce může ona sama ozhodnout, jestli si dá kafe nebo pivo, a k buzeraci svého okolí taky neměla daleko, rychle by se otrkala. Její druh úchylný uřvaný despotický zmetek, naprostá nula. V rodině viditelně vládl teror, holka se přidává na jeho stranu, má z toho zřejmě prospěch.
Chudák kluk, taková hromádka neštěstí, kterého klidně hodí do vody, nedá mu pořádně najíst, honí ho do práce kolem baráku, na tohle by sociálka zareagovat mohla.
Výzdoba domku byla unikátní, ještě nikdy jsem něco takového neviděla, už to mi přišlo úchylné. Mladí lidi a udělají si z bydlení skladiště trpajzlíků a nevím čeho a je to svaté. Ta ženská není o nic lepší než její druh.

11
Viki
Reagovat

@oidat: Nemyslím si, že by si ten magor něco uvědomoval, on prostě takový je. Nejenom ona musí být šťastná, že se jí někdo ujmul (to by mě zajímalo, jestli se 2x rozvedla a proč), on také může být rád, že se někdo ujmul jeho. Protože každá normální ženská by s ním neztratila ani slovo, na to by stačilo pár jeho primitivních vět.

12
anonym
Reagovat

@Viki: Souhlasím, každá alespoň trochu normální žena by do takového vztahu nešla. Ale ona už podle chování normální není. Dva magoři se dali dohromady a výsledek je to, co jsme viděli, pochopitelně jen něco. Své předchozí vztahy neuváděla.

Přidat komentář