Panáček v reality show

Výměna manželek X: Nic nového, opět uklízíme jako o život

3. Říjen 2018 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

Vymman
Dnešní Výměna manželek, to bude souboj zanedbaného bytu hráčů počítačových her vs. vypulírovaný byt romské rodiny, kde se jde manželka přetrhnout obskakováním rodiny. Tento boj bude dost nevyrovnaný, romský otec si do pořadu zřejmě nešel jen pro peníze, jak otevřeně přiznává, ale i zvednout si své ego. Jak dopadne nezkušená Lucie v romské rodině? Zvládne Kristýna rodinu, která rozhodně není podle jejich představ?

Vyměněné rodiny

Praha

praha

První rodinu tvoří Lucie (26), Lukáš (27) a Nikolka (18 měsíců).

Jejich vztah započal ve virtuálním světě, dali se dohromady díky hraní počítačových her po internetu. Před nedávnem prošli velkou krizí, která téměř skončila rozchodem. Oba od Výměny manželek očekávají zlepšení jejich napjatého vztahu.

Kraslice

kraslice

Na druhé straně se seznámíme s Kristýnou (32), Mírou (39), Míšou (13), Honzou (11), Dominikem (8) a Mirečkem (3).

Žijí ve velkém bytě, přihlásil je Míra, jediná motivace jsou pro něj peníze.

Asi největší problém v tomto dílu Výměny manželek bude mít Míra se svojí náhradní manželkou Lucií. Všechny potíže začne ventilovat během osmi očí. Rodinu z Prahy nazve špínou a Lucii dokonce p***u. „My si na tom zakládáme, že máme čisto. Už proto, že jsme cigáni a každý si na nás ukazuje, jak žijeme. A co, proč bychom si na tom nemohli zakládat,“ prohlásí při závěrečném setkání. Já jsem Róm, kdo je víc. Tak působí v ukázkách, uvidíme, v jaké roli se předvede dnes večer.

Promo video

Zdroj: tn.cz, novaplus.cz, FB Výměna manželek

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 16
Reagovat

Ty vole, vole, vole…. Moje stará, tvoje stará, ten chytrej cikán se nedal poslouchat.

http://vymena.nova.cz/clanek/konec-manzelstvi-lucka-z-vymeny-o-sobe-prohlasila-ze-je-zstekna.html

2
Ludmila
Reagovat

Ačkoliv, jsem rodince z Kraslic původně i fandila (slušné bydlení a práce), tak jsem nakonec změnila názor. Ten tatík z Kraslic to při 8 očích, zbytečně hrotil. Navíc, to že se na ně lidi dívají přes prsty nemusí být jen o úklidu, ale třeba kvůli chování, to by možná někdo mohl tatíkovi ty vole ty vole vysvětlit. Jeho žena je jistě dobrá hospodyně, ale vůči dětem mi přijde chladná jejich děti smutné. Navíc, trávit život úklidem a koukáním na TV, žádný výlet, to je dost chudý život.

Reagovat

@Ludmila: Jájínek Miro sám řekl, že než ji potkal, hodně zlobil, asi se snaží napravit si reputaci, přeci jen je to maloměsto. Ona svobodná matka tří dětí, vděčná za buzeraci, tak litá s hadrem a děcka nic jiného neznají. Druhá rodina byla vůbec rodina? Holčička byla hezounká.

4
Monika
Reagovat

Rodina z Kraslic me neskutecne stvala, takova pretvarka na kamery, hlavne poslat puget ruzi, to bude v televizi dobre vypadat :-)))
Rom v pohode kouril v kuchyni, v obyvaku, ani se nenamahal dojit aspon k oknu, vubec nebral ohled na male deti, zapalil si kdekoliv v byte,
Rom byl vulgarni pred detma, pan Vole, nahradni manzelku nazval p.cou hned po prijezdu na spolecne setkani, vskutku vizitka slusnaka
S detmi ani jeden z nich nechodil ven, dokonce ani ta Romka se te male hodne holcicce vubec nevenovala, prece ji nebude chovat, by pak nic nestihlka v byte uklidit, to me dostalo. Nikdy jsem ji nevidela hrat si s malou, koupat ji, jit s ni na hriste, vubec nic. celou dobu jen hra na uklizecku roku.

5
Lukša
Reagovat

Zase ty děti. Domácnost naklizená, ale všechny takové bez života, bez nadšení, bez špetky radosti. Ani si moc nevzpomínám, že by kdy promluvily, ta nejstarší určitě ne. Předpokládám, že Nova nám chtěla zase předhodit perfektní romskou rodinku oproti lajdácké bílé rodině, ale nepovedlo se. Naopak, vztah Pražáků se povedlo zpevnit. A velký palec nahoru za 8 očí. Nenechali se vytočit, i když druhá rodinka nehodlala vůbec poslouchat jejich názory a dokonce je urážela.

Reagovat

@Lukša: Pražáci už jsou od sebe, odkaz u 1. komentu.

7
Lukša
Reagovat

@Ajda: No vidíš, nečtu průběžně :-) Škoda, působili dobře, teď tedy chudák ta malá, myslím, že oba ji mají velmi rádi.

8
Kokamura
Reagovat

To zas bylo. Ceska xenofobni rodina ne moc vzhlednych lidi zijici ve spine si chce ve svem zivote dokazat, ze Cesi jsou nejvic. Pani se dostala k ciganum a mohla dokazat, jak si za svymi nazory, ktere sebevedome prezentuje na netu a pred skupinkou dalsich postizenych volicu SPD, stoji. Misto toho se znovu potvrdilo, ze cigani zijou mnohem lepe, vkusneji a hlavne v cistote oproti mnoha Cechum. A kdyz mohla argumentovat a prosadit svoje posahane nazory, tak pri kazdem sporu cumela jak ctyroky tele. Ceskej vlasteneckej bizar xD

9
Ludmila
Reagovat

@Ajda: to mi uniklo, já myslela, že jsou všechny děti společné

10
Ludmila
Reagovat

@Kokamura: tak s tím tedy opravdu nesouhlasím, on ten hezký nábytek a celodenní šůrování není všechno, rodinka z Prahy je malá, k lepšímu vybavení i lepšímu vybavení se mohla časem propracovat, nicméně společné zážitky jsou společné zážitky a nejít s dětma ani na vycházku, to je dost smutné

11
Ludmila
Reagovat

@Kokamura: navíc ta zbytečně vyhrocená debata na konci pořadu leda vede k posílení jejich případných xenofobních postojů, tohle prostě rodinka z Kraslic díky nešťastnému závěru prokaučovala možnost ukázat se v dobrém světle

13
Aža
Reagovat

zastihla jsem jen hádku ,ve které cikánský muž nadával na špinavé bílé gadži a vychvaloval cikánské rodiny atd. (stačilo mi to).
V opačném případě, kdyby se mluvilo v bílé rodině o špinavých cikánech , by pořad
nebyl uveřejněn.
V sousedství bydlím už hodně let s romskými sousedy a jejich dětmi.
Pracovití, vzdělaní, dobří lidé, ani nevnímám jejich původ.

15
Viki
Reagovat

Ta Kristýna mi jako Romka nepřišla. Ani ty její starší děti ne, takže tam byl Rom asi jen ten děsný buran, prostě klasický cikán. Nařvaný macho, i když jinak docela civilizovaný. Zde plně souhlasím s tím, co napsaly Lída a Monika.

16
Viki
Reagovat

Tak jsem si to pořádně shlédl: ty holky mi přišly obě celkem fajn, když pominu tu pro mě nepochopitelnou ženskou vlastnost nenechat na sokyni suchou niť. Manžel Lucky celkem ujde, zatímco vypatlaná hlava děs běs.

Přidat komentář