Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

The Voice Česko-Slovensko: Konec castingů

1. Říjen 2018 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

the-voice

Tento týden proběhnou poslední castingy pěvecké show. Přípravy tak míří do finále a je již téměř jisté, že Hlas zamíří do vysílání na jaře, opět na Nově a na Markíze. Nejvýznamnější změnou oproti roku 2014 je změna názvu, z Hlasu ČeskoSlovenska se stává The Voice Česko-Slovenska.

Koučové ani moderátoři zatím nejsou známí. Poslední řadu seděli ve křeslech Pepa Vojtek, Michal David a Majk Spirit, nezapomínejme ale na speciální křeslo, které obsadila dvojice Marta Jandová – Dara Rolins. Moderování se zhostili Leoš Mareš a Tina.

První řadu sledovalo průměrně 1,119 milionu diváků, druhá řada se propadla na v průměru 660 tisíc diváků. Pomůže Hlasu pětiroční pauza? A jaké moderátory a kouče byste si přáli?

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
Tomáš
Reagovat

Já bych byl raději kdyby se i na naše obrazovky vrátil zpět X Factor radši než Hlas. Celkově mi ten formát sedí víc. Škoda že práva stále drží Prima s Jojkou a ty ho asi už nikdy a tak jak by si zasloužil vysílat nebudou. Když už má být Voice, tak kdyby měl aspoň kvalitní soutěžící a kouče…nechci být skeptický ale obávám se že to produkce zase zprasí tak jako vždycky a výběr bude nakonec tristní. Po poslední SS já už si vážně iluze nedělám. Tak uvidíme schválně.

2
Tomáš
Reagovat

Ani se nedivím že to tu nikoho nezajímá. Už teď si průběh příštího Hlasu dokážu dost dobře představit. Ve výběrech naslepo se objeví nadějní a talentovaní chlapi ale postupně v dalších sítech budou všichni co budou za něco stát zase pečlivě vyřazeni aby do Live Shows prošli zase jen tragédi a aby se mohlo říkat jak mají děvčata zase nad chlapci navrch a nakonec to zase vyhraje dívka, tentokrát pro změnu ze Slovenska aby se prostřídala národnost. Je to už hrozně předvídatelné a to nikoho nebaví haló Liško, tak se nad tím zamysli pokud to tu náhodou čteš. Chtělo by to změnu a víc mužských talentů tam nechat do živých kol. Zpěvaček už bylo až až. Ale nevěřím že to Nova s Markízou zase nepokazí tak jako skoro každou pěveckou show na kterou šáhnou. On britský X Factor asi taky i letos bude ve svém vývoji předvídatelný ale tam aspoň chlap pořád šanci na vítězství má, u nás už je tohle zatracené.

3
Petr
Reagovat

me zajima, taky jsem byl na castingu

4
Luke
Reagovat

Taky vás zdravím, no sem zvědavej na kouče a soutěžící, ale musím říct, že mě baví hlavně ta první část soutěže kdy jsou kouči otočení, radči kdyby dávali ten Xfactor, ten by byl lepší…

Jinak malá vsuvka, narazil sem na netu na známou firmu Ales winner Emma a ten člověk je neskutečnej chudák a skutečně dobře, že má zákaz přistupu na tyto stránky, protože tam předvádí to, co tady.
Mj uráží tu paní, která v ČSMT zpívala operu a je slepá a zlatý buzzer prý dostane Patrovič a že je to jeho favorit a neskutečně tam lidi uráží…atd
Fakt je jenom dobře že tady skončil a můžeme poděkovat Ajdě, která ho blokla.

5
Prochor
Reagovat

Zítra a sobotu každý den od 9:00 je asi poslední casting v Park Inn Hotel Prague. Tak využijte poslední šanci borci !

6
Tomáš
Reagovat

@Luke: Taky tě zdravím. Copak Aleš, ten mi tady vážně nechybí a doufám že sem už ani nikdy nebude vpuštěn. :-) Jinak sem taky zvědavý na kouče a moderátory, podle mě by to chtělo nějaké nové tváře a ne ty staré okoukané ale otázkou taky je kdo do toho bude chtít jít.

Přidat komentář