Panáček v reality show

Výměna manželek X: Blanka vs. Mia (19.9.)

19. Září 2018 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

vmtitul
Dnešní díl Výměny manželek bude o hromadě dětí. Můžeme se těšit, že se tentokrát nebude přehnaně uklízet stoletá špína? Zvládne Blanka klidnou náhradní rodinu? Miu čeká pětice rozmazlených křiklounů, jak si s nimi poradí?

Vyměněné rodiny

Praha

praha

První rodinu tvoří Blanka (40), Valentýn (31), Niky (12), Kristýna (12), Patrik (7), Max (5) a Saša (1,5).

Valentýn pochází z Bulharska, rodinu přihlásil do pořadu on a jeho velkým přáním je, aby se v rodině méně křičelo. vše podřizuje dětem, jsou rozmazlené a mají problém poslechnout.

Kladno

kladno

Na druhé straně se představí Mia (25), Michal (32), a děti Honza (5) a Jája (2).

U této rodiny jsou prý vztahy v pořádku. Mia má pocit, že si jí manžel málo váží a vadí ji, že mu vše musí opakovat, nic neudělá na poprvé.

Blanka je zvyklá na hlučnou domácnost s pěti rozjívenými dětmi. V náhradní rodině jsou děti jen dvě, zdánlivě poslušné, jen dvouletá Jája má podivné manýry. Začne bezdůvodně novou maminku fackovat. Ani Mia to nebude mít úplně jednoduché. Děti jsou závislé na mobilech a tabletech. Problémy budou i Maxem, který odmítne jít do školky.

Promo video



Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
2
Lukša
Reagovat

@Ajda: Sice pohoda, ale ta závislost dětí v obou rodinách mě děsí. 8h na tabletu v takovém věku? A to, jak Týna ve 12 si libuje v zabíjení? Ehm, nechci jim nějak mluvit do výchovy, asi jim to funguje, ale nějaké bariéry by to nastavit chtělo. A jestli to půjde takhle dál, tak se jim nikdy nepodaří osamostatnit.

Reagovat

@Lukša: Ta závislost je dnes bohužel zcela normální jev, vidím to ve svém okolí. Dříve se četlo, lítalo venku, dneska se prckům strčí do ruky tablet, později mobil, pc, hraje si a nezlobí. Stačí se rozhlédnout třeba na letišti, není pomalu dítěte, které by „něco“ nemělo v ruce a nepřítomně zíralo.

https://ona.idnes.cz/vymena-manzelek-kladno-praha-dip-/vztahy-sex.aspx?c=A180917_213645_vztahy-sex_jup

4
Grat
Reagovat

Boze to byla nuda, chapu, ze ne vzdycky se podari zajimavej extremni dil, ale pokud se to nepovede, tak at to daji treba na TV Telka. Strasna ztrata casu vcera, vydrzel to nekdo do konce?

Reagovat

@Grat: Nevydržím se dívat na televizi a nic u toho ještě nedělat, takže jako kulisa dobrý. Extrémní díly začínají být za hranicí vkusu, stejně tak špína, kterou pak tahají po odvysílání.

Přidat komentář