Panáček v reality show

Výměna manželek X: Kristýna vs. Andrea (12.9.)

12. Září 2018 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

vm1
TV Nova neustále láká nové zoufalce k účasti v RS Výměna manželek. Tipuji, že hlavní podmínkou pro šanci být vidět na obrazovce je nepořádek, krachující vztah, nedostatek peněz, alkohol a nechuť pracovat. Bez šance však nejsou ani pedanti na úklid, workoholici a majitelé trošku luxusnějších nemovitostí, protože extrémy se přitahují a uslzených mamin není nikdy dost. Ti, kteří se považují za průměr, ti zřejmě ani nemají potřebu se hlásit a jen v údivu zírají, co se v pořadu děje. Ani tentokrát žádná změna. Jedna rodina nefunkční a zašmudlaná, druhá s romskou maminkou přesný opak. Zvládne hysterická Kristýna řád a pořádek? A jak si poradí v chaosu Andrea?

Vyměněné rodiny

Ostrava

ostr

První rodinu tvoří zkušená matka Andrea (34), partner Lukáš (33) a jejich tři děti Lukáš (10), Dominik (8) a Alex (16 měsíců).
Fungují v pohodě, touží vyzkoušet žít deset dní odděleně.

Kostelec u Jihlavy

kost

Tady se nám představí Kristýna (23), Filip (21), syn Pepa (4) a dcera Jolanka (5).
Vztah je poznamenaný Filipovou nevěrou. Kristýně zase nic neříká péče o domácnost a podle toho to u ní doma i vypadá.

Je jasné, že středem pozornosti bude rodina z Kostelce. U nich doma vládne nepořádek a chuť do uklízení nepostihne Kristýnu ani v náhradní rodině. Tam když slyší slovo úklid, chytá hysterické záchvaty. Splnilo se jí to, co nechtěla, bude mít na starost batole. Koho politovat? Určitě Andreu, která to rozhodně se svým smyslem pro čistotu nebude mít v Kostelci jednoduché.
To nejlepší na závěr. Kristýna při společném setkání ztropí scény kvůli domnělé nevěře a Andreu napadne pro její barvu pleti, je totiž Romka.

Promo videa

Jen pro silné žaludky, naštěstí bez reálného zápachu




Zdroj: tn.cz, novaplus.cz, FB Výměna manželek

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 16
1
Ilona
Reagovat

Ještě nikdy jsem nekomentovala, ale dnes už to fakt nejde. Ale co vlastně psát, škoda slov, snad jen chudák děti ze kterých zas vyroste jen jejich „maminka“.

Reagovat

Takový konec tady ještě nebyl, ale ony děti bohužel rychle zapomenout a sklouznou do bývalého stereotypu bezprizorného přežívání. A co na to dámy z OSPODu?

3
Lukša
Reagovat

Ty bláho, tak ten konec ukazuje vše. Děti nejen že nejdou za mámou, ale dokonce brečí (ne, štěstím fakt ne). Doma bordel, psa má radši než své děti (ale ne zas tak moc aby aspoň s ním chodila ven). Jen co viděla ženu tmavší pleti, projevilo se její buranství naplno a přijmout něco od Romky bylo nad její síly. Přitom Andrea jasně ukázala, že házet všechny Romy do jednoho pytle je chyba, z výměny vyšla nejlépe.
Člověku je strašně líto těch dětí. Nejhorší je, že mají našlápnuto k tomu, aby z nich přesně tohle vyrostlo…

4
dorka
Reagovat

Tak úzko mi dlouho nebylo. Ty děti tam někde jsou, zůstaly s tou špínou a ona je teď navíc nenávidí, protože měly radši tu druhou, přestože tmavou. Nechci ani domyslet.

5
lily
Reagovat

Ten hysterický výstup nakonec opravdu mlluví za vše… „já to vím, že se o děti nestarám, no a co, to je ta cigánská mentalista!“ ???? A ten chlapeček, jak plakal, že nechce tuhle maminku… strašné, strašné. Filip jí stejně uteče, jen škoda, že s sebou nemůže vzít i ty děti.

Reagovat

http://vymena.nova.cz/clanek/novinky/drsny-konec-premierove-vymeny-ma-prekvapivou-dohru-zivot-kristyny-uz-neni-jako-driv.html

V pořadu jsem to možná přeslechla, ale na FB zaznívá, že děti kdysi byly nějaký čas v dětském domově a pak je dostala zase domů.

7
Elaa
Reagovat

Žila šest let s cikánem, nezdálo se vám, že i Pepík byl napůl tmavej? Ta averze byla nechutná, stejně jako ona.

8
anonym
Reagovat

Co bude s mámou je mi srdečně jedno, ale co bude s dětma? Smutná výměna, tady se nedalo ani usmát.

9
Aža
Reagovat

@Ajda: Už se na Výměny nekoukám, vždy jsem pak celou noc nespala a prožívala to znovu.
Nedalo mi to a přehrála jsem si tvůj záznam. Ale i tak jen posledních 20 min.
Vzalo mě za srdce, jak se chlubí, že si s dětmi nehraje atd a chlubila se svou doslova
blbou náturou.
Na Výměnu se lze dívat je se sebezapřením. Také jsem v tisku četla, (MF), že děti byly v
domově. Byly jí odebrány sociálkou a vráceny jen proto, že u ní byl přítel.
Ten také ručí za děti, že budou v pořádku jinak půjdou zpět.
Doufám, že se sociálka také dívala na tento díl….

10
Naďa
Reagovat

Doufam,ze tento porad videla socialka a deti ji okamzite odeberou!!ty deti si zaslouzi normalni zivot!Tohle preci neni vubec normalni,aby takovy clovek mel deti!!!
Te zene preju,aby cely zivot drela bidu z nouzi a detem preju,aby nasli rodinu,ve ktere z nich vyrostou slusni lide a budou milovat zivot!
Je mi z ty zensky uplne zle!Fuj!

11
Ilona
Reagovat

Ta kristyna je takova kun….Ja ji jednou potkat tak ji slapnu na ksicht.Fuj takova spina a jeste nadava na cigani a hlavne ze je vetsi spina

13
Aža
Reagovat

Ze zkušenosti tuším, proč asi děti Andrey se z počátku od mamky odvracely.
Pobyt s jinou matkou je deprimoval a zlobily se na svou mamku, že je tak
dlouho nechala být samotné.
V té rodině docházelo ke křiku a scénám, jejich tatínek se také v té době změnil.
Je to silné pro nás diváky, natož když to prožívají děti. Už jí nevěří, co když je zase
brzy opustí,…
Je to hra na city lidí, nehledí se na city děti, asi tak.

14
Ajda
Reagovat

TV Nova měla s účinkováním dětí už dříve problémy, ale nic podstatného se nezměnilo. Vlastně ano, vybírají čím dál větší asociály, to dříve nebývalo.

15
Monika
Reagovat

Vymena je cim dal horsi, uz to vedou pres extremy, vse se toci jen kolem poradku, driv skutecne az takhle umele vybrane rodiny nebyvali. V upoutavce na dalsi dil byla zas rodina s peti detmi, uz je to dost nuda, vse jak pres kopirak.

16
Monika
Reagovat

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-serialy-filmy-kino-a-tv/564829/priznani-very-z-vymeny-zivim-se-prostituci-manzel-i-deti-o-tom-vi.html

Fujtajbl co to musi bejt za pochybne existence, ktere jsou ochotni takove zenske jeste platit. Normalni chlap by na ni nevlezl. Strasny.

Přidat komentář