Panáček v reality show

Výměna manželek X: Kristýna vs. Věra (5.9.)

5. Září 2018 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

vm2
Reality show Výměna manželek odstartovala minulý týden premiérovou, již desátou řadu. Kristýna touží po změně, a když ji má, začne brečet chvilku po příchodu do náhradní domácnosti. Zvládne rodinu zvyklou žít v nepořádku a manžela, holdujícího alkoholu? A co Věra, jak ta se podřídí rodince, kde je na úklid běžná věc?

Vyměněné rodiny

Příbram

příbram

První rodinku tvoří Kristýna (25), Ondřej (24) a jejich dcera Kristýna (2,5).

Důvod přihlášení? Přítel je málo akční a Kristýna chce změnu.

Milovice

milovice

Na druhé straně se představí s Věrou (38), Alešem (44), Aničkou (9), Lukášem (7), Luckou (5) a Evou (2).

Důvodem účasti u této rodiny je hlavně nedostatek peněz. To však není jediný problém. Manžel se rád napije, Věra má pocit, že si jí málo váží. Takže klasika jako vždy.

Kristýna lituje přihlášení hned po vstupu do bytu. Špinavé stěny, nepořádek, odřené dveře, absence ložnice, nedostatek peněz a rozbitá lednice. Deset dní stresu a o konflikty prý nebude nouze. Kristýna u osmi očí neudrží emoce a vyčte Věře vše, co ji v její domácnosti deptalo. Ta uraženě odejde, mladá holka ji nemá co peskovat!

Premiérovou epizodu Výměny manželek sledujte ve středu 5. září 2018 ve 20:20 na Nově!

Promo video


Zdroj: tn.cz, novaplus.cz, FB Výměna manželek

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
Monika
Reagovat

Nejak se mi nechce hodnotit zadluzenou rodinu, pac se asi vsichni shodneme, je to furt stejny alkohol, cigarety, exekuce, proste vybornej material do Vymeny. Nicmene ta druha rodina…pani mohla vzit deti nekam na vylet, pro ne by to byla ohromna udalost, mely by obrovskou radost, za deset dni s nima nikde nebyla, aby nahodou nemusela neco platit. Na rozloucenou jim nekoupila ani zadnou pozornost. jeji manzel byl tez trapny s tisicovkou, div za to nechtel smenku, houby by se jim stalo, v jinych vymenach je naprosto obvykle, ze v zadluzene rodine nahradni manzelka utrati neco ze sveho. vzdyt by ji petistovka nezabila. navic pani byla ledova, ani vlastni dite k ni neprojevovalo nejakou extra lasku. Vsimnete si, jak Kristynka privitala svoji mamu a jak mamu privitaly ctyri deti…

Reagovat

Jedni zadlužení a klidně žijí dál na úkor jiných, druzí zbytečné hladoví. Mít prachy = jsem něco víc, ale sláma jim čouhala z bot. Rodina z Milovic jedna velká špína. Práce na černo, živí je dávky, ještě jedno, dvě děti paní stihne.

Na FB se množí odkazy na porno rodiny z Milovic, neviděla jsem, nemám potřebu, údajně hnus. Prosím, nevkládat žádný odkaz!!!!!

https://ona.idnes.cz/vymena-manzelek-0jo-/vztahy-sex.aspx?c=A180904_221523_vztahy-sex_jup

3
anonym
Reagovat

Rodina z Milovic žije jako čuňata ve chlívě. A chovají se ještě hůř. To, co je na FB je nekoukatelné.
Já bych se nijak neangažovala jako charita, proč jim platit cigarety a chlast, ať si zaplatí i mast pro děcko, nemluvě o tom, že už ji měli mít dávno koupenou. Ti budou samý dluh pořád, i kdyby se jim strkalo vrchem spodem. Paní krajně nepříjemná.
A brát si děti, jedno z toho s neštovicema, na výlet? Sebevražda, když si představím, že by se celou dobu šťouraly v nose.
Kristýnka svoji matku přivítala normálně, zato 4 děti se na matku vrhly s velkou radostí při představě, že se zase nebudou muset umývat a nikdo jim nebude tahat prsty z nosu, páč je to vlastně samoléčba.

4
Monika
Reagovat

@anonym: To vypada na Kristynu osobne.

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-serialy-filmy-kino-a-tv/563275/vera-z-vymeny-penize-od-novy-nesly-na-dluhy-udelali-jsme-si-radost-a-vyhlasime-bankrot.html

Zvlastni, ze jim penize nesebral exekutor, myslela jsem si, ze pujdou rovnou k nemu.

5
anonym
Reagovat

@Monika: :-D no co už, klidně budu i Kristýna, hlavně, že nejsem Věra.

Než se k exekutorům zvěsti o účinkování ve VM dostanou, zřejmě už nebude co zabavit. Nebo oni jim to dopředu nahlásili, že budou mít nějaký finanční příjem?

Tak snad se alespoň děcka měla chvíli líp.

Reagovat

Taky mě překvapilo, že peníze utratili, ale to jen potvrzuje jejich zálibu žít na úkor druhých, nulová odpovědnost, však ono to nějak dopadne,

Nejstarší holka v Milovicích taky zaraženě seděla a nehrnula se vítat šmudlu matku.

7
dorka
Reagovat

Kterou byste chtěly raději za snachu? V Milovicích by byl váš kluk veden k tomu, aby byl raději doma a chlastal, než aby vydělával „ofiko“, v Příbrami by se snacha snažila doma makat stejně, jako váš kluk v práci, aby si po dobu mateřské nepřipadala neužitečná. Já mám jasno.

Reagovat

@dorka: Rozhodně tu mladou rodinku. Já už bych jim tu přehnanou lásku k penězům rozmluvila, aby je tak neřešili. To neznamená, že by neměli pracovat, ani to nasazení mi nevadilo. Dnes je běžné, že se zaměstnanci vytěží co nejvíc, nebo holt práce vyžaduje vyšší nasazení, směny, proto některým práce nevoní.
Na FB jsem četla, že Věra údajně čeká páté dítě.

9
dorka
Reagovat

A možná je to jen životní období. Pamatuju, že když jsem byla s dětma na mateřské, manžel drtil přesčasy, co to šlo. A já zas doma pořád něco píglovala a vylepšovala. Pak jsem šla do práce a celé se to uklidnilo a vrátilo do normálních kolejí… A Věra další dítě? Super. Takže ne čtyři, ale pět budoucích pobíračů dávek.

Přidat komentář