Panáček v reality show

Výměna manželek (11.4.): Naďa vs. Jana

11. Duben 2018 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

titulka

Desátá řada Výměny manželek si opět libuje v extrémech. Senzace za každou cenu, jen je otázka, jestli to u diváků zabírá. Naďu jsme mohli vidět v Prostřenu, žádný zázrak to nebyl. Bude ve Výměně za hvězdu? Zvládne Jana novou, ne rodinu, ale přímo komunitu dvanácti lidí? A co Naďa, poradí si s odlišnou výchovou v náhradní rodině.

Vyměněné rodiny

Nymburk

nymburk

První rodinu tvoří Naďa (38), Martin (42), dvojčata Maxmilián a Alex (16 měsíců), Kristýna (17), Andrea (11), Karolína (16), Jirka (19), Vašek (18), Adam (20), Josef (40), Růža (37).
Do pořadu je přihlásila dcera, aby mamince dokázala, co všechno pro ni i ostatní znamená.

Bělá pod Bezdězem

bělá

Na druhé straně se seznámíme s Janou (32), Petrem (41), Kristýnou (3) a Davidem (9).

Účast v pořadu si přáli oba. Doposud jsou spolu pomalu jako siamská dvojčata, neustále spolu a jen spolu. Jak zvládnou desetidenní odloučení?

Pro Janu bude obrovským překvapením počet členů její náhradní rodiny. Obstarat bude muset nejen Martina s dětmi, ale zároveň i několik kamarádů, kteří s nimi žijí a dokonce i bývalého přítele Nadi s jeho novou přítelkyní. Naďa bude zápasit s odlišným přístupem k výchově dětí.

Premiérový díl sledujte ve středu 11. 4. od 20.20 na TV Nova.

Promo


Zdroj:tn.cz,novaplus.cz, FB Výměna manželek

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 12
2
anonym
Reagovat

Nelíbila se mi ani jedna rodina. Bydlení žádná sláva, obě dvě chytré, ale výsledky špatné. Jedna by radila druhé jak a co dělat.
Záhada štěnic se vyluštila, někdo je tam dovlekl, ani se nedivím při takovém provozu a střídání bydlících. Připadalo mi to tam jako v nějakém squatu.
Tatínci za mě dost nepoužitelní, ve velké rodině pán mluvil velmi málo a když už z něho něco vylezlo tak mu stejně nebylo rozumět. Absenci zubů nahradily řetízky a náramky.
Dobrotě paní Nadi nějak nevěřím, třeba se moc pletu, ale ta ženská je mi nepříjemná, větší část VM profňukala a prostěžovala.

3
dora
Reagovat

vidím z toho, že to nikdo nekomentuje, že jste se taky přestali dívat… to se nedá, je to fraška

Reagovat

@dora: Tento díl jsem neviděla, nějak nevím, jestli to chci ještě dohnat.

5
Lukša
Reagovat

I já, stálice u Výměn, nějak nestačím. To tlačení na pilu je strašlivé, a pokud jste viděli ukázky na další díl, bude to asi největší jízda série… Někdy si říkám, že by se na Nově měli vrátit k tomu, jak se točilo v počátcích. Ale to už by dnešní diváctvo zřejmě taky nebavilo.
Možná by to chtělo na Panáčkovi rozjet nějaké nové pořady, když ty staré už netáhnou :-)

Reagovat

@Lukša: Pravidelně se u několik let starých článků objevují „přihlášky“ do pořadu. Některé včetně telefonu, skoro všechny s absencí gramatiky. Už jsem rezignovala pořád jim něco vysvětlovat a dávat správný kontakt. To by byl materiál pro natáčení :D

Taky mě nebaví pořád vidět sociální případy skoro jako přes kopírák. To už se jim nehlásí „běžné“ rodiny? Ale sledovat dvě stejné rodiny, které se předhání, která je větší milovník dokonalosti a ve finále jsou to všichni lenoši a bordeláři s hromadou zakřiknutých, či naopak nezvladatelných dětí.

Prima teď avizuje od 23. 4. nějaký pořad se Štikovými, to děsí předem. Opravdu si myslí, že divák chce sledovat takový odpad? Zadlužení, rozvedení, ale ona vychovává jiné (Tchýně) a teď budou předvádět co?

https://prima.iprima.cz/stiky/5-4-2018-topstar-televize-prima-se-pousti-do-neceho-co-u-nas-nema-obdoby-primacka-novinka-s

7
Lukša
Reagovat

@Ajda: Prosím jen to ne. Je mi stydno jen při upoutávkách, které už nějakou dobu běží. Myslím, že Prima hodlá porazit perly Barrandova v kategorii Nejhorší pořad.
Větší potenciál vidím třeba v novácké novince Utajený šéf. https://www.mediaguru.cz/clanky/2018/04/tv-nova-privadi-mezinarodni-format-utajeny-sef/

Reagovat

@Lukša: A Barrandov hodlá natáčet příběhy o exekucích, prý materiálu bude na celé roky. Asi fakt boj o kravinu roku.

9
anonym
Reagovat

Tento týden Výměna manželek bude obzvlášť výživná.
http://vymena.nova.cz/clanek/novinky/desive-napadeni-ve-vymene-jane-bude-muset-pomoct-stab-tohle-jste-jeste-nevideli-video.html
Jana už absolvovala Farmu a Hledá se táta a máma, turistka.
Co vím určitě, že pořady se Štikovou a Koktovýma určitě sledovat nebudu, mám se ráda.
@Ajda: Viděla jsem a je to pořád dokola, když tam nejsou blechy, jsou tam štěnice. Jedna ženská horší než druhá. Pánové naprosto nepoužitelný materiál. Prostě klasika.

10
anonym
Reagovat

@Ajda: Předpokládám, že uvádět je bude Musil nebo Soukup:-D

11
Ajda
Reagovat

@anonym: Možná to bude moderovat unylá Kačenka.

Soukupa snad uvidíme u fracka Novotného v Aférách – Jak jsem podváděl svoji zlatokopku! Prosím, kdo zjistí, kdy to poběží, dejte vědět :D

Na Barrandově všemu předchází bombastická reklama a pak vše rychle vyšumí do ztracena, kromě pořadů pana majitele. Stačí sledovat program nebo FB – Sousedé, Rozchody….
Teď na nějaké jejich podstanici opakují Popelky s Osmanym, ještě z Brna. Když stihnu, pouštím si to u práce jako kulisu a díky nekonečným reklamám, které občas nepřepnu mám zase přehled o ubohosti této TV.

12
anonym
Reagovat

@Ajda: V tom případě raději chlapečka Musila.

Sousedy jsem viděla 10 minut a to tak dlouho proto, jelikož jsem doslova zcepeněla údivem, co se dá dneska natočit a vysílat.

Novotnému rozumím každé desáté slovo, ale pohlídám si ho :-)

Přidat komentář