Panáček v reality show

Výměna manželek (17.1.): Petra vs Míša

17. Leden 2018 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

vm2a

V novém díle show Výměna manželek se jak jinak opět řeší nedostatek financí, výchova dětí a nesmí chybět ani uklízení. Zvládne pohodlná Petra dvě děti v pubertě? A co Míša, jak si poradí v nové rodině, když náhradní manžel bude neustále v práci?

Vyměněné rodiny

Opava

opava

Tuto rodinu tvoří Míša (34), Roman (43), syn Dominik (13) a dcera Laura (10).

Po šestnácti letech cítí Míša stereotyp a navíc vztah prochází krizí. Očekává nový impulz a oživení vztahu.

Velešín

velesín

Na druhé straně se představí Petra (39), František (31) a syn Robert (8) a Štěpán (4).

Tato rodina toho má za sebou víc než dost. Když byla Petra ve třetím měsíci těhotenství s jejich synem, tak ji manžel opustil, vybílil konto, ona skončila v azylovém domě a vztah rozvodem. Po nějaké době se opět setkali a dokonce byla nová svatba.
Petra má dva syny s Františkem, ale i dvě starší děti (18,16) z předchozího vztahu. „Kromě těch dvou kluků mám ještě dvě starší děti. Ty se mnou bohužel nebydlí. Odstěhovaly se ke svému taťkovi a žijou u něj,“ rozpovídala se Petra. „Děti se sebraly a utekly mi z bytu, protože jsem měla přítele, který byl feťák,“ prozradila ještě. Starší děti by se k ní rády vrátily, ale ona nechce. Neumí si společný život představit, vyhovuje jí současný stav. Zajímavé, že lituje, že přítele upřednostnila před dětmi a nyní to dělá znovu.

Promo


Zdroj: nova.cz, FB Výměna manželek, youtube.com

Sledujte premiérový díl pořadu Výměna manželek ve středu 17. ledna 2018 ve 20:20 na Nově!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
Viki
Reagovat

No, to bude asi hustý, ale tak jako tak jsem se dávno rozhodl VM nesledovat. Konec konců, ve stejném čase běží na dvojce Etudy, a to je o něčem jiném. Tam jsou přece jen víceméně normální lidi.

Reagovat

@Viki: Výměna se dá přehrát na internetu. Nebo je druhý den dopoledne repríza. Já dnes nevím, bojím se, že tři díly Gdovína v kuse nedám. Tak to budu střídat a poslední díl už bude po Výměně.

3
Viki
Reagovat

@Ajda: mám takový pocit, že Nova má svůj internet placený, a to teda nemíním. Nemluvě o tom, že už mám těch RS tak akorát – je to přehlídka ubohosti, možná i cílený útok na tradiční společnost (hnus se vydává za něco normálního, obvyklého) a ze strany diváků jde o perverzi. Slušný člověk se na některé věci prostě nedívá. Já jsem s RS prostě skončil – Třeštice nakonec ukázala, že jde takové věci točit i jinak.

Reagovat

@Viki: Nova se zastyděla a pořady jsou vždy nějakou dobu zdarma. Platí se voyo, ale tam jsou zase díly seriálů dříve než v tv. Nejhorší je barrandov, ale to je děs tv sama o sobě.
Etudy nejsou RS, ale časosběrný dokument, to je přeci jen jiná úroveň než RS.

5
Viki
Reagovat

@Ajda: tak ano. etudy nejsou RS, taky vznikly ještě za socíku. Nicméně je to také pořad o životě reálných lidí a pro prostší diváky to může být to samé, proto jsem to zmínil.

Přidat komentář