Panáček v reality show

Výměna manželek 2017: Katka vs Monika (13.9.)

13. Září 2017 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

KvsM

Tento týden nás čeká Výměna manželek, která se dá opět nazvat tzv. uklízecí. Václav je nesnesitelný pedant, který prudí kvůli každému drobečku.
Dokáže se mladá maminka Katka přizpůsobit životu v rozestavěném domě? Jak zvládne Monika tři malé děti a hlavně nepříliš tolerantního manžela?

Ukázka z tohoto dílu

Vyměněné rodiny

Skalice

skalice1

První rodina překvapí svým bydlením – žijí totiž v rozestavěném domku, na jehož dostavbě manželé Monika (43) a Robert (43) spolu se syny Tomášem (16), Robertem (17) a Dominikem (13) pracují už několik let. Do pořadu se přihlásili kvůli finanční odměně, kterou hodlají použít na dostavbu domu.

Ústí nad Labem

usti nad labem1

Maminka z druhé rodiny Kateřina (25) si doma vedle úklidem posedlého manžela připadá nedoceněná. Má pocit, že si jí manžel Václav (33) neváží. Mají spolu tři děti – Terezku (3), Aničku (2) a syna Míšu (5).

unl1

Vašek si hodně potrpí na pořádek, vidí každé smítko a vyžaduje okamžitou nápravu. Proto mu jeho žena přezdívá „drobkový král“. O jeho pedantství se během deseti dní přesvědčí i Monika, která se mu pokusí postavit. Brzy se tak mezi nimi strhnou drsné hádky, a dokonce dojde i na psychické napadání.

Jak premiérová Výměna nakonec dopadne, uvidíte ve středu ve 20:20 na TV Nova.

Zdroj: Blesk.cz, nova.cz, FB Výměna manželek, youtube.com

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 23
1
Wally
Reagovat

Václav mi připomíná manžela móódelky Žanety (?). Jeden větší debil než druhý.

2
Viki
Reagovat

Ty brďo, ten Václav je ale vybraný kretén. A taky má být po kom: jeho matka je némlich to samé. Každého jen buzerovat, hledat k tomu důvody, no nazdar. Tu mladou lituji, tři živé děti, z nichž jedno je na zabití co chvíli, a do toho prudění namyšleného vola. Kristepane, jestli by mě napadlo zkoumat podlahu, dokonce vysávat poté, co byla umyta.

3
amna
Reagovat

@Viki: to byla tchyně, ne maminka toho drobkokrále.. aspoň myslím?
každopádně mazec, já bych ho hnala….
hlavně do jídla pro děti kilo mouky na zahuštění… fakt jsem z něj umírala :)

4
Monika
Reagovat

Vsimli jste si jak mela Anicka zkazene zuby? Ty brdo, to jsem zirala ve trech letech mela uplne odrovnane zuby, zadni stolicky shnile fuj. Bylo to v jednom zaberu, jak ji krmila nahradni matka hodne videt. A ten dudlik, pliny, nemluvila….A v neposledni rade ty holky byly tluste jako prase, fakt strasne. takhle vykrmit mala decka. Sotva holky chodily, spis souraly tluste nohy o sebe, Z toho sadla se mi delalo zle.

5
janka
Reagovat

Ve výměně se mi líbila pohoda na stavbě a byla jsem zcela zhnusena ze způsobů jakým si dovolil Vašek urážet jakoukoliv ženu, Názory tchyně byly pro mě nepochopitelně tvrdé a odsuzující výroky. Hold je to rodina, kde se hodnotí, kritizuje a není tam prostor pro pocity spokojenosti, sdílení a vzájemné úcty. Každý žije co potřebuje, budiž jim přáno. Katka je holka pracovitá, ovšem je zcela zmanipulovaná manželem a maminkou, moc ji přeji, aby jednou prozřela a naučila si vážit sama sebe.
Účastníkům ze stavby přeji hodně lásky.

Reagovat

http://vymena.nova.cz/clanek/novinky/monika-z-vymeny-manzelek-hodne-jsem-zhubla-a-zestarla-snad-o-deset-let.html

Monika vypadala o deset let starší. Kdysi byla podmínka – minimálně jedno dítě do deseti let. Mít tři velké kluky, to je celkem pohoda. Vašek kretén, ale Moničino ječení po dětech bylo už přes čáru. Pořád se oháněla tím, že u nich se neřve, ale uměla to parádně. Katky matka celej zeťák. Katka na matku roku taky kandidovat asi nebude.
Opět stejná písnička – chtějí poznat změnu a přitom odmítají ustoupit z vlastního zajetého stereotypu.

7
JanaV
Reagovat

Tak musím říct, že tentokrát jsem si myslela, že to bude trochu klidnější díl, ale zase to nezklamalo….
Já si ještě všimla, že ten mladej tatínek jí pořád vyčítal, že je s dětma venku. Proč si teda pořizovali domek, když říkal, že děti mají být doma?
A musím říct, že tenhle článek mě hodně překvapil
http://tn.nova.cz/clanek/jsi-spina-vzkazala-katka-monice-z-vymeny-zakrvacela-ji-celou-postel.html
Nejsem teda stará, ale mluvit do televize o něčí menstruaci mi přijde naprosto ubohé… Tím se u mě hodně mladá maminka shodila, takže je otázka, jestli prostě ty dva nejsou něco podobného a mladá maminka se na té stavbě prostě držela zpátky.

8
JanaV
Reagovat

@Ajda: Mě to křičení přišlo jako reakce, že se lekla, že jí ta malá uteče na schody a spadne. Jak jí natáčeli, tak se jí úplně klepali ruce… Reagovala bych asi podobně, když člověk cítí za ty cizí děti větší zodpovědnost….

Reagovat

@JanaV: Klepat se mohla, hned a pořád cígo v ruce. Místo plnění pračky měla děcka hlídat, kór když byly tak divoké. Ta pračka mě taky bavila, ženská v jejím věku neumí zapnout starou pračku, které jsou všechny na jedno brďo :D
Žádosti o ruku už začínají nudit.

10
Monika
Reagovat

Ten magor Vasek chtel mit vymydlenej celej byt, vadilo mu kazde smitko na podlaze, ale ze ma trileta holka totalne vykazene zuby neresil. radsi par smitek na podlaze a zdrave zuby maleho decka.

11
Monika
Reagovat

@JanaV: Uff, tak tohle mi taky vadi takove citlive informace bych do televize vubec nepoustela. Nehodi se to, tohle verejne rikat nemusela, je trapna a asi se k sobe opravdu hodi a Vaska si zaslouzi. Mimochodem nemam o ni dobre mineni nechat holce takhle vykazit zuby a aby byly holky tak obezni, to je vizitka rodicu.

12
Pechy
Reagovat

@Ajda: To piše asi tchýně :-)

13
Wally
Reagovat

@Ajda: Já bych taky neuměla. A to jsem starší než ona. Vždy jsem měla s předním plněním, takže tyhle typy šly mimo mne.

@Monika: Zubů jsem si nevšimla, ale děti byly naprosto v pohodě. Nechápu tvoje věčné nechutné poznámky na jejich tloušťku. :(((

14
Žena
Reagovat

@Ajda: Opravdu si myslíte, že mít tři velké kluky (17, 16 a 13) je pohoda? Chtěla bych vidět děti Katky a Vaška, až budou v jejich věku. Zda budou také tak pohodové jako tihle kluci. Záleží totiž na tom, jak se rodina k sobě chová od samého začátku, v čemu jsou děti vychovávané… A upřímně řečeno, ve většině rodin je pubertální věk dětí 13–17 let celkem kritický. Proto tvrdím, že pohoda v té rodině se staršími kluky vládne proto, že na ní všichni pracují. Mimochodem si všimněme také toho, že mezi nejstarším a prostředním Moničiným synem je věkový rozdíl také pouhý rok; mezi prostředním a nejmladším tři roky. Katka má mezi nejstarším a prostřední dcerou 2 roky; mezi prostřední a nejmladší rok. Takže si myslím, že z tohoto hlediska to má Katka podobné, jako to měla kdysi Monika.
PS: Tloušťky Katčiných dětí (syna a nejmladší dcery) jsem si taky všimla.

15
Ajda
Reagovat

@Žena: Ano, nadále si trvám na tom, že tři velcí a hodní kluci jsou na pohodu. Komentuji deset dní Výměny, ne jejich výchovný proces od narození. Mimochodem, Monika má jednoho syna (16), zbylí dva jsou jejího partnera. Společně žijí pouze dva a půl roku.

@Pechy: Tchýně zatím nejsem, tak smůla. Jen holt vidím chyby na obou stranách, nic není jen černé nebo bílé.

16
Dany
Reagovat

Psychopat Václav a Kateřina mu dělá děvečku! Dobře jí tak! Normální, sebevědomá žena by s takovým hulvátem nebyla ani vteřinu!

17
Viki
Reagovat

Trochu mě překvapilo, jak se Katka měla k tomu svýmu despotovi, když byla 10 dní v rodině, kdy vládl naprostý vztahový klid. I když beru, že z rozestavěného baráku nemohla být nadšená.

18
Slavěna
Reagovat

@Wally: Mně děti taky připadaly dost oplácané…

19
Majka
Reagovat

Pardon teda, ale ten, kdo tady mluvi o oplacanosti nebo dokonce obezite tech deti by si mel asi zajit na ocni! Ty deti jsou uplne normalni, ta nejmladsi je jeste batole, tak na takove proporce! Clovek fakt zasne kolikrat, jak se nekdo dokaze vyjadrovat o detech :-/

20
X
Reagovat

@Majka: souhlasím s vama deti byli normální i kdyz sem na ně krikla byli úžasný všichni tri

21
Kukaččák
Reagovat

Moniko, nemáte nebo neměla jste vy nějakej problém s váhou? Reagujete dost podivně.

22
Honza
Reagovat

@Kukaččák: Na základě toho, jak tady Monika reaguje obecně, myslím, že bude mít problémů víc… :D

23
Dana
Reagovat

@JanaV:
Tak teˇjsem si to pustila a mladá maminka u mě klesla na úroveň jejího manžela a vlastně i její maminky. Hlupáci, co na to říct. Mladá rodina měla podle mě rozmazlené děti, já bych na ně také houkla, rozumně se dalo dohodnout akorát s chlapečkm, holky byly děsné. A na co si mladá maminka stěžovala? Že děti byly rozjivené a ona je dávala 14 dní dohromady? Tak neměla chodit do výměny, husa jedna. Rodina z Ústí u mě propadla na plné čáře, druhá rodina byla pohodová.

Přidat komentář