Panáček v reality show

Výměna manželek 2017: Iva vs Soňa (6.9.)

6. Září 2017 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

iva vs sona

Jak asi může vypadat rodina, kde matka je v podstatě sama ještě dítě a manžel je ve věku jejího otce? Iva otěhotněla po dosažení zletilosti a Marián měl v tu dobu už pár let po čtyřicítce. Jak Iva zvládne postarat se o náhradního manžela a tři děti? A co Soňa? Bude jí deset dní stačit, aby pochopila vztah a životní styl nové rodiny?

Vyměněné rodiny

Upoutávka na tento díl

Semily

semily

První rodinu tvoří Iva (17), Marián (45) a jejich dcera Dominika (13 měsíců).

Seznámili se, když jí bylo 14 let. Jen co Iva oslavila patnáctiny, otěhotněla. Napadá mě, kdo je v tomto páru víc divný. Ani jeden z rodičů se s péčí o dítě zrovna nepřetrhne. Iva porodila, ale dál si žije víc život puberťačky, než matky. Dítě zanedbává, neuklízí, kouří a vysedává u počítače. Marián by mohl být Ivy otec a Dominiky dědeček, ale zodpovědnost mu také moc neříká. Do Výměny manželek se přihlásili prý kvůli tomu, aby Iva viděla život v jiné rodině. V rozhovoru pro eXtra, sama Iva přiznala, že hlavní motivace byl honorář. Rozhovor si můžete přečíst na konci – viz související články.

Chomutov

chomutov

Na druhé straně se seznámíme se Soňou (28), Karlem (31), dcerami Natálií (8), Kristýnou (10) a synem Karlem (21 měsíců).

Nic bližšího o této rodině neuvádí, první rodina je zcela zastínila. Zatím jen víme, že stejně jako zanedbává Iva vlastní dceru, bude ignorovat péči i o náhradního syna.

Stručný obsah dílu – viz související články (Jsi pedofil, slyšel Marian ve Výměně manželek. Jeho žena natáčení vzdala).

Zdroj: Blesk.cz, nova.cz, FB Výměna manželek, youtube.com

Související články

Exkluzivní rozhovor se 17letou matkou z Výměny manželek: Dělám to pro peníze
/extra.cz

Z pedofilie nařčený Marian (45) z Výměny: Ivana (17) byla moje první žena/blesk.cz

Výměna manželek se 17letou matkou: Všude špína, nepřebalené dítě a hlad! /blesk.cz

Jsi pedofil, slyšel Marian ve Výměně manželek. Jeho žena natáčení vzdala/idnes.cz

Výměna manželek: Vydržel vztah Marianovi a Ivě? Marian popsal, jak to teď je!/prask.cz

Soňa z Výměny manželek: Do rodiny čekají další přírůstek!/ahaonline.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 25
1
Viki
Reagovat

Tak to se máme na co těšit.
Ajdo, jinak zdravím – po letech! Doufám, že mě tady už nebudou pronásledovat nějaké kozy!

2
Viki
Reagovat

V rozporu s tím, co se nám snaží telka namluvit, tak daleko lépe na mě působí dvojka Iva a Marián. Soňa poměrně dost prudí a ten její manžel je otřes. Ten tu mladou péruje hrozně. zajímalo by mě, jestli si tohle prudění dovoluje i k Soně.
Jo, malá Dominika je moc milá holčička.

Reagovat

Nemůžu soudit, viděla jsem to jen útržkovitě, spíše poslední třetinu, snad zítra stihnu celý díl. Můj prozatímní dojem? Bezcitného a líného fracka přestalo bavit poslouchat buzeraci, tak si vydupala ukončení, protože doma je to po jejím, manžel poslouchá a ona se v klidu fláká. Holčička byla krásná, ale co s touhle výchovou z ní vyroste?

@Viki: Taky zdravím! Doufám, že myslíš kozy čtyřnohé :D

4
Slavěna
Reagovat

@Viki: No, tak to jsem se asi dívala na jinou Výměnu.

5
Slavěna
Reagovat

I náš pes z útulku je vymazlenější než Dominika. Co z té holčičky vyroste…?!

6
Viki
Reagovat

@Ajda: Tak máš asi pravdu, byť já tu lenost a frackovitost až tolik nevnímal. Jestli pracovala či nepracovala, to telka neukázala, fakt je, že ji Karel buzeroval fest. Já bych to nechal být, protože tolik vím, že tohle nesnáší žádná ženská.
No, a hlavně se ti dva předvedli při společné diskuzi, to byla nestydatost. Takové kazatele morálky, navíc agresivní, aby člověk pohledal. Štěkali tam na ně teda ukázkově a ta slepice se snad chtěla dokonce prát.
Jediné, co beru, je to, že Iva nastolila stav totální netolerance k ostatním názorům, takže ve všem je po jejím, to je teda hodně blbý.
Co se koz týče, tak jistě jsem neměl na mysli to, co dámy nosí s sebou do práce.

7
Viki
Reagovat

@Slavěna: Ne, ne, určitě jsme se dívali na stejnou výměnu, akorát že já jsem přesvědčen, že telka nám ukazuje (vnucuje) svou realitu a tak jsem v hodnocení opatrnější.

8
Slavěna
Reagovat

@Viki: Asi se shodneme v tom, že ze Soni a Karla záměrně udělali tu „lepší“ rodinu. Ve srovnání s nějakou „normální“ by úplně propadli. Ze Soni dělali slušňačku, jen ten slovník při setkání nevychytali…:) Ovšem já si též myslím něco o pedofilovi. Dominice nedávali pořádně najíst, bude z ní stejný nedomrlá holka jako její matka.

Reagovat

Na fb je vyjádření Mariana k současnému stavu. Marián: „Více času věnujeme té malé holce….“

Mluvit o vlastní dceři jako „té“, to je otřesné. Iva byla v pasťáku, měla tam být do osmnácti, tak se chytla podivného týpka na fb a raději rychle otěhotněla. Celé to tipuji na plánovaný „útěk“. Odnáší to chudák holčička.

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/vymena-manzelek-vydrzel-vztah-marianovi-a-ive-marian-popsal-jak-to-ted-je.html

10
Ananas
Reagovat

Strašně smutné.
A chce další dítě.
http://www.blesk.cz/kategorie/2820/serialy-filmy-kino-a-tv

11
Monika
Reagovat

Na Ive se strasne podepsalo smutne detstvi, nasledky si nese dodnes, je to proste dite, vubec neni zrala na vychovu dcery, potrebovala by odbornou pomoc jako sul. Marian je fujtajbl, bych mu nejradsi plivla do ksichtu, zmetkovi. Stary chlap ma mit rozum, co je to za cloveka, ktery na internetu chatuje se 14 holkou a rika laska na prvni pohled. pedofil, vzdyt i tak vypadal, od pohledu odporny chlap, ani kolo bych si o nej neoprela. Clovek by ocekaval, ze ve svem veku uz bude mit nejake zazemi a nepujde o zkrachovalou existenci, neschopnou ani sebemensi manualni prace. Hroznej primitiv, jak vypravel kde se kdy ozral a komu dal do drzky. Pokud se nepletu, chtel jednu vrazit tchyni, ale ta se uhla a dostala do drzky holcicka a ten kreten se tomu jeste tlemi. Chudak holcicka, byla strasne hezka.

12
Monika
Reagovat

Sona s Karlem meli kliku, ze k nim do dvojice dali Ivu s Marianem, takze navenek vysli jako ta lepsi dvojka. V jine kombinaci by totalne vyhoreli. Sona poukazovala na bordel a sama nebyla lepsi. Koupelna je vizitka kazde zeny, at si nejdriv zamete pred vlastnim prahem, ta jeji spinava koupelna s nechutnou vanou byl otres. Marianovi se smala, ze je manualne nezrucny a ten jeji bambula mel doma tolik prace k oprave a na nic nesahnul. Drolici podlahy, drolici omitky a tak dale.

13
Eli
Reagovat

ještě na to má „nárok“ když žila v prostředí v jakém žila, ale bohužel jak je jednoduchá, tak nevidí, jak ubližuje tý malý (roztomilej skříteček ta malinká holčička) A ten pedofil co si říká manžel – nepoužitelnej chlap, booože tak ji má něco naučit, nějakej řád nebo cokoliv a ne jí pomlouvat ještě…Ta holka neměla kde odkoukat, jaká je správná role mámy nebo hospodyňky – doma to nezažila, tak to prostě neumí, potřebovala by sama mámu nebo babičku, tetu, kamarádku, prostě někoho, kdo jí to naučí :-( Je to drsný, ale někteří lidé by neměli mít možnost se rozmnožovat (s tím měli začít už rodiče té holky a i rodiče toho jejího manžela)… *-) Druhá rodina je taky nic moc – kdyby neměli za soupeře tyhle dva, tak by z toho nevyšli dobře (ušmudlaný, zanedbaný byt, ve 28 letech 3 dítě, manžel trdlo, které neumí vzít do ruky šroubovák atd.) Smutný díl fakt že jo…

14
Eli
Reagovat

Fakt mi z toho včerejšího dílu Výměny manželek bylo smutno – ta mladá holka je jednoduchá, pitomá prostě, ale je jí 17 a ještě na to má „nárok“

15
Ananas
Reagovat

@Eli:
Na té holce je strašně vidět, jak se ty chyby předávají dál a dál, jak těžké musí být překročit ten stín mizerné původní rodiny, výchovy. Otec ochlasta ji mlátil a přitom na ni řval, že je nevychovaná a ona tomu bude pořád věřit.
Nakonec se s tím slizounem „manželem“ má líp, než kdy předtím. Ach jo.

16
Ajda
Reagovat

@Eli: Když si pořídí dítě, tak nárok na nezodpovědnost ztrácí. A když si starý blb pořídí dítě s dítětem, tak má být on ten vzor a ne, že skáče, Jak mladá poroučí.

Sedí celý den u pc, kdyby chtěla, má výchovu i stravování dcery zmáknuté. Třeba na emiminu by ji maminy vše naučily. Jen by musela chtít. Není to tak dlouho zpátky,co šestnáctileté matky nebyly nic tak výjimečného.

17
Monika
Reagovat

No ja nevidim problem v tom veku, jasne jsou i 17 lete matky a zvladaji to skvele. Bohuzel zakladatelka nepoznala rodicovskou lasku, nikdo ji doma nechvalil, jen na ni rvali, nemela se to kde naucit. Sama by potrebovala nekoho kdo ji povede zivotem a veci ukaze, nikoho takoveho nema. Navic ona je velice jednoduchy a omezeny clovek, neni schopna spoustu veci ani pochopit. Je strasne smutne, ze presto vsechno je jeji soucasny zivot s tim pedofilem pro ni to nejlepsi, co kdy v zivote poznala.

18
Eli
Reagovat

@Ajda: Jak jsem psala, ona neměla nikdy ten vzor, IQ asi taky nemá moc velké, takže je mi jí svým způsobem fakt líto :-( nikdy neměla to správné zázemí, tu rodinu, která by jí poradila, pomohla atd. tak zůstala s „chlapem“, který na ní byl trochu hodný a to jí stačilo :-( Booože představa, že by takovýhle chlap sáhnul na moji 15ti letou dceru a pak by mi přišel říct, že jí zbouchnul… No neeee, já bych ho asi zabila a manžel taky :-) :-) Je mi líto té malinkaté holčičky, doplácí na špatnou rodinu stejně jako ta její nevyzrálá máma :-( Někteří lidé by se fakt neměli rozmnožovat…

19
Viki
Reagovat

Tak mě potěšilo, že nejsem sám, kdo odhadl, že „kladná“ rodina není až tak kladná – a to jsem si řady věcí nevšiml. A že by Iva celou tu dobu jen kouřila na balkóně, jak nám telka ukazovala? U ní je fakt problém, že moc toho neumí a navíc je hloupá, takže si nedá říci. Pochybuji, že by se naučila něco na emimiu (tam se takové věci fakt řeší?), bůhví, co na PC řeší – nejspíš kdáká se sobě rovnými. Nu a co horšího, je to zřejmě ten typ, co musí být vždy po jeho (z tohoto hlediska je ten její šamšula ideální, protože jí pochopitelně udělá co na očích uvidí), takže i kdyby ji někdo skutečně vedl a radil, asi by moc nepochodil. Nejspíš také proto nakonec výměnu nezvládla.

20
Ajda
Reagovat

Blesk – Iva chce druhé dítě, vysadila HA, Marian nechce, ale ustoupí, peněz prý mají dost.
Jak je starý, tak je blbý. Já mám z Ivy pocit, že je chytřejší a protřelejší, než si tady všichni myslíme.

21
Ester
Reagovat

@Ajda: Přesně to jsem si říkala i já, že Iva je daleko chytřejší a protřelejší, než si spousta lidí myslí. Mně osobně přijde přímo „vychcaná jak mraky“ a zdatná manipulátorka. Manžela má zmáknutého perfektně a jak sám řekl, ustoupí jí skoro ve všem, jen aby mu neutekla. A co se týká dcery, tak ten chlad, lhostejnost a vpodstatě nijaký vztah k ní dokázala na kameru odůvodnit tak šikovně, že ji část diváků dokonce litovala a její chování k dceři a „zhorucení“ ve vyměněné rodině si vysvětlovala mládím, pohnutým dětstvím a nedostatkem zkušeností. Jenomže skutečnost, že Iva dceři uvaří čaj do lahvičky na dva dny (fuj, dělá se mi z toho zle) a krmí ji tak, jak ji krmí a přitom sama si klidně koupí dvě čokolády najednou, to ledacos napovídá. Totéž ta Ivina obava, aby jí vyměněná manželka dceru nerozmazlila — to všechno není o nezkušenosti ani o pohnutém dětství, to je o lenosti, bezohlednosti, sobeckosti a lhostejnosti. A co se týká Mariana, tak škoda slov, ten se Ivě dobře přizpůsobil a nevěřím, že se v téhle rodině něco změnilo.

23
Viki
Reagovat

@Ajda: nechápu, v čem spočívá ta chytrost či protřelost Ivy, když si žádá druhé dítě. Kdyby byla samoživitelkou, tak budiž, ale ona přece manžela má.

24
Ajda
Reagovat

@Viki: Ty mi občas přijdeš trošku mimo. Samoživitelku by spasilo druhé dítě? Blbost! Otěhotněla – nemusela být v pasťáku do 18 let. Manžel vydělává, ona s ním cvičí. Druhé dítě jí zajistí válení doma a manžel bude pracovat ještě víc. Nezvládá výchovu dítěte, domácnost, ale pc ovládá, kouřit umí, válet se doma umí. Prostě pohodlný život, ale sama nepohne ani prstem. Dceři dávkuje i čaj a sama kouří jak fabrika – sobec. Protřelá holka, manipulátorka, on ji dětský domov, drogy a alkohol od jedenácti let proškolil do života. Ale to je můj pohled, klidně ji můžeš vidět jako chudinku. Nechápu, že není pod dohledem OSPODu.

25
Viki
Reagovat

@Ajda: Mě se nechce věřit, že by byla až tak chytrá, ale možná to tak má intuitivně. Fakt je ten, že sbalila chotě dost zvláštním způsobem, ale že by úmyslně, promyšleně? Na to mi přijde dost blbá.
Spousta ženských s manžely cvičí a nemusí být z pasťáku. Některé to tak mají. Chyba těch, co si to nechají líbit. Marián – není mi jasné, jak to, že zůstal tak dlouho sám, skutečně nemá ňákou minulost? – je asi rád, že ji má. Že to není žádný lumen je jasné, co ale také po ní chtít? Aspoň že nefetuje. Jinak jsem asi nedával pozor nebo podezřívám Novu, že ji jako totální lenošku prezentovala – také čemu tam věřit, žejo.
Co se samoživitelek týče, když já znám jen právě takové ty účelové. Čím víc dětí, tím větší dávky, jsou doma, vysmáté – tak je znám já.

Přidat komentář