Panáček v reality show

Výměna manželek 2017: Lenka vs. Věra (24.5.)

24. Květen 2017 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

VM titl.

Jak zvládne doktorka Lenka domácnost s velkým počtem dětí? Jak si poradí Věra s miminkem a hady, kteří jsou součástí rodiny? Sledujte aktuální díl Výměny manželek a dozvíte se víc.

Vyměněné rodiny

Opava

opavaaa

Rodina z Opavy tvoří Lenka (35), Rostislav (42) a malinká Eleonora (4 měsíce).

Lovosice

lovosiceee

Ve druhé rodině se seznámíme s Věrou (48), Petrem (47), syny Arnoštem (11), Šimonem (15) a dcerami Ellenou (10), Bárou (9) Marií (15), Kateřinou (15), Bárou (17).

Rodinu z Opavy přihlásil do Výměny manželek Rosťa, hlavním důvodem byla recese, ale i finanční odměna. Rosťa je docent na vysoké škole, který sbírá zbraně a chová hady. Druhou rodinu přihlásila do Výměny manželek Věra. Hlavně proto, aby ukázala, jak funguje rodina s tolika dětmi. Některé mají v pěstounské péči.
Tolik dětí bude velkým překvapením pro náhradní manželku a maminku Lenku, která z počátku nebude věřit svým očím. Obstarat tolik dětí není rozhodně jednoduché. Lenka se totiž doma stará jen o jedno miminko. Teď musí vařit v obrovských hrncích, do toho stíhat úklid a celkový chod domácnosti. Jak takový zápřah zvládne?

Premiérová Výměna manželek už ve středu od 20:20 na Nově!

Zdroj: FB Výměna manželek, Tn.cz, nova plus

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 24
1
La guerra
Reagovat

Mě ta Lenka připadala taková divná, ušlapnutá, jak kdyby ovládaná tím chlapem, a zároveň shnilá, nepoužitelná…Přitom celkem v té náhradní rodině fungovala, tak co dělala celé dny doma? Možná z ní vyzařovala nějaká vnitřní nejistota, když ji dítě pořád řvalo a přitom s tou druhou paní bylo tak spokojené..

2
JanaV
Reagovat

Mě ta Lenka přišla naopak sympatická, jestli jsem poslouchala dobře, tak mluvila i o tom, že se bude chtít vrátit do práce, což je celkem fajn, nemít jako životní cíl se jenom starat o rodinu a a že dítě brečelo? Jako máma to třeba brala jinak, taky je rozdíl prvorodička a máma, která má těch dětí víc, už toho tolik neřeší. Naopak musím říct, že ta druhá maminka mi přišla jako slepice, která se snaží vyvolat konflikt za každou cenu. Jako chodit za chlapem mu říkat, koukej kolik jsem toho stihla a vyloženě si vynucovat, že je lepší než někdo jinej, to je přece tak hloupý…

Reagovat

@La guerra: Mně zase ta druhá matka – Věra byla nesympatická od prvních záběrů. Neustále se předváděla, vyžadovala pozornost, pochvalu, přitom houby dělala. Doma má odrostlé děcka, ženskou, o které nic neřekla a nemůže chodit do práce? Lenka holt byla starší prvorodička, která si hledala režim. Předpokládám u ní i jistou inteligenci, takže neměla potřebu ventilovat city na kameru. Poklonu má její manžel, nenechal se zmanipulovat jako mnoho jiných, stál za svojí ženou a nesnížil se na úroveň Věry, která ji každou druhou větou pomlouvala a shazovala.

Jak je Věra jednoduchá je vidět i na tom, jak zveřejňuje cizí důvěrné informace, jen aby byla za hvězdu.

http://vymena.nova.cz/clanek/novinky/drsne-odhaleni-z-vymeny-manzelek-vera-odhalila-minulost-rostislava-udajne-byl-tyrany.html

4
Eva
Reagovat

Chtela jsem vyjadrit svuj nazor na Lenku, ale La guerra to uvadi naprosto presne. Lenka pusobila velice zvlastne, nemela jsem z ni dobry pocit, jakoby s ni neco bylo. Nechci ji hanet, ale je bud prilis flegmaticka, pohodlna nebo je v tom neco jineho co vi jen ona sama, na to, ze je mlada, uz pusobi hodne usedle. Jak se rikalo u nas doma, „chtelo by to trochu zivota do toho umirani“. Ale kdyz se to jejimu manzelovi libi, no jak rikal, predtim mel doma ficak, tak ted si uziva nudnou šeď.

Reagovat

Nejenom Věra, ale i její manžel se musí zviditelnit zveřejněním důvěrných informací.

http://tn.nova.cz/clanek/petr-z-vymeny-prozradil-lencino-tajemstvi-chce-si-najit-milence.html

6
La guerra
Reagovat

@Ajda:
No, já zas předpokládám, že inteligentní člověk do takového pořadu vůbec neleze… Chápu, že je prvorodička a že v jejím věku to není snadné, sama mám děti později, ale nechápu, proč v manuálu psala, že malá stále řve, když pak byla úplně zlatá…No že ji manžel před ostatními nedal je hezké, ale z jejich vztahu bylo cítit nějakou podivnou závislost, ona má nízké sebevědomí, tak se nechá manipulovat od takového psychouše, který má hubu plnou keců… Sympatická mi nebyla ani jedna rodina, ti druzí – běžná průměrná rodina, kde vrchol kultury je tetování pomalu v padesáti, co k tomu říct, prostě klasika, co se hlásí do této sorty pořadů, no…Proč se ale přihlásila Lenka a její muž absolutně nechápu…

7
La guerra
Reagovat

Ale jinak máte pravdu, Ajdo, Věra je opravdu jednoduchá, ten odkaz na drby ze života druhé rodiby, které uveřejnila, to je humus!

Reagovat

@La guerra: Do toho pořadu lezou většinou asociálové, div, že se našly i „normální“ rodiny.
Rosťa na začátku přiznává, že mu šlo o peníze, rodinu přihlásil on, že je za to někdo odsoudil, jiný chválil, těžko soudit, ale rozhodně uvěřitelnější důvod, než kecy o touze si to vyzkoušet. S Lenkou její rodina přestala kvůli VM komunikovat, možná důvod její zaraženosti?! Platy na VŠ asi nic moc a podle jeho řečí má zřejmě tři děti z prvního manželství, takže alimenty na krku.
Druhá rodina plno dětí, vlastní, nevlastní, expřítele, v péči, taky pěkný guláš.

9
Jarmila
Reagovat

Přiznám se,že nechápu jak se dva vysokoškolsky vzdělaní lidé u nichž by člověk předpokládal aspoň nějakou inteligenci,mohou přihlásit do takového pořadu. A už vůbec nechápu jak může matka odejít od tak malého dítěte. Mám stejně starého vnuka a snacha by ho neopustila ani na den. Sto tisíc je sakra malá částka na to,abych vydala všanc své soukromí. A to,že si lidé stěžují na své partnery úplně cizím lidem,probírají s nimi intimní detaily,navíc ještě před kamerami,to už je úplně nepochopitelné. Co se týče dnešní výměny, Lenka byla velmi nejistá,působila zakomplexovaně a velmi závisle na svém manželovi. Takový ten typ „mouchy snězte si mě“ Myslím,že není líná,je jen naprosto neschopná si věci zorganizovat,všechno jí hrozně dlouho trvá. Věra je ovšem ten typ ženské,která se za každou cenu snaží být nejlepší a to hlavně před partnery jiných žen. Je to odporné a podlé. Neustále poukazovala na to jak všechno zvládá,jaká je superžena a supermáma. Přitom,dětí měla sice sedm,ale všechny ve věku kdy už většinu věcí zvládnou samy. Takže se určitě nepředře.

10
Viki
Reagovat

Hurá, Ajda si tentokrát našla čas. Akorát že já koukal spíše na fotbal, Takže nevím. kde ta Lenka posbírala 7 dětí. A nebyly mezi nimi i poněkud přismahlé dětičky? Nebo se mi to jen zdálo? Kde najdu vysvětlení?

11
La guerra
Reagovat

@Jarmila: Naprosto souhlasím, zcela jste obě strany svým komentářem vystihla, pěkně napsané!

12
Viki
Reagovat

kruci, oprava, to Věra má těch 7 dětí. Už jsem si jakési vysvětlení našel v Ajdiných odkazech, ale stejně. A co tam dělala taková ta tlustá cikánka, co jsem ji tam jednu chvíli zahlédl, to byla výpomoc v domácnosti? Nebo matka jedné z holek?

13
Monika
Reagovat

Tak pro me z vymeny nejhur vysla Vera. Hrozne mi vadi zenske, co se snazi byt lepsi nez puvodni manzelky a vylozene s nima soutezi. Korunu tomu nasadi jeste takove co mluvi s detma a maminka s tebou nechodi na hriste, maminka s tebou nedela ukoly, nejezdi na vylety…Vera byla jedna z nich, neustale se snazila puvodni manzelku shazovat a dozadovat se uznani a obdivu noveho manzela. Na druhou stranu uznavam, ze to s malou holcickou skvele umela, bylo videt, ze ma zkusenosti s detmi. Nesouhlasim s Jarmilou, ze se nepredre, vsak jeji deti take byly male a musela se otacet. Koneckoncu ma po peti detech a ve svem veku krasnou postavu. (Mela by si z ni vzit machna Lenka priklad).

14
Ajda
Reagovat

@Jarmila: U Opaváků šlo o peníze, což já taky nechápu.

Lenka určitě líná být nemohla, doma bylo naklizeno, holčička čisťounká, prala pleny, což mnoho matek neví co je. Ráno chystal manžel snídani a ona šla se psem. Chlupy na sedačce jsou při psovi v bytě běžné. Spíše bych to tipla tak, že Rosťa byl vycepovaný z minulého vztahu a automaticky to dělal i v novém vztahu, tak ji nic nenutilo vařit a nakupovat. Poslední co před odjezdem řekla, bylo – hlavně pozor na malou. V nové rodině podle kuchařky uvařit uměla. Věra pořád předhazovala, jak se postará, uvaří, vypere atd., ale venku s malou byla jen jednou, pro salám. Její bramborový salát a špízy byla pro mě vražedná kombinace. Ale zase to celé působilo na efekt. Plný plech špízů, nedivila bych se, že to byl scénář štábu.

15
Tatana
Reagovat

No, nekoho tak afektovanyho jako Verka bych doma nesnesla ani 5 minut.

16
Monika
Reagovat

Ja tu rodinu z Opavy svym zpusobem chapu, ze se prihlasili. Manzel hned na zacatku rekl, ze tam jdou kvuli penezum. Ferova odpoved, ted dostavaji za deset dni sto tacu, to uz je celkem slusna castka a pro mnoho rodin pekne kapesne. Penize hrajou roli ve vetsine pripadu, jen malokdo prizna pravej duvod, porad lepsi nez pohadky o zkusenostech v jine rodine. pan mel sice vysokou skolu, ale jako docent na VS ten plat nebyl asi nic moc. Pokud k tomu nemel vlastni projekty, tak vubec mala vyplata. navic asi mel tri deti z predchoziho manzelstvi a vzhledem k tomu, ze jeho ex byla takova hydra, urcite si zajistila vysoke alimenty a on pusobil jako typ cloveka, co neprotestuje, vsak jde o deti. takze uzivit z platu docenta ctyri deti neni zas takova sranda. A i ten jejich byt byl dost staromodni a obycejnej. Navic nevysli z toho poradu jako exoti, jak uz byva zvykem, neda se rict, ze by nejak utrpela jejich povest.

18
abele
Reagovat

Mě ta Lenka přišla naopak sympatická, jestli jsem poslouchala dobře, tak mluvila i o tom. json formatter

19
Monika
Reagovat

Tak jsem si precetla webove stranky Rostislava a nejsem z toho moc moudra, spis mam jeste vetsi pochybnosti. Prijde mi to cele takove divne…

20
La guerra
Reagovat

@Monika: Mě taky, nevím, co si o tom celém myslet…

21
Viki
Reagovat

tak jsem si přečetl, co tam napsal ten Rosťa a musím říci, že něco podobného také znám (i když teda zdaleka ne tolik, ale pokusy byly). Nevím jestli jsou takové jen některé ženské nebo je pravidlem, že když si ženská najde jiného, tak úplně ztratí rozum.
Na celé věci mě však zaráží jiná věc: totiž neexistence právní ochrany. Jak je možné, aby policajti někoho sebrali jaksi mýrnyxdýrnyx (promile alkoholu jim přece sdělí přístroj) a odvezli na záchytku. Ani opilost přece není důvodem manžela odtáhnout, pokud tu nejsou další důkazy násilí. Na záchytce mu promile neměřili? Nu a o soudech škoda mluvit, známe to i z jiných případů. Někdy mám pocit, že je tu celkově veden útok na společnost, rodinu. Asi aby vyvolali v lidech pocit naprosté bezmocnosti. Do toho zapadá i organizace přepravy čmoudů do Evropy (i k nám), aby to celé bylo v rozvratu. Takový právní neřád tu nebyl ani za komunistů, dokonce ani za Němců ne.

22
Viki
Reagovat

@Monika: Co je na tom divného, to jsou naprosto běžné grify ženských, co se rozvádějí. A nemusí to být ani takové bestie jako zmíněná Eva. Viděl jsem to už před dávnými lety na kolegyních v práci, co se rozváděly, co ty svedly při rozdělování majetku, o dětech nemluvě. Tenkrát ale ještě fungovaly soudy,které kupodivu měřily všem stejně. Dnes mají takové ženské jistotu, že se jim nic nestane, a tak toho využívají. Teda aspoň některé, abych tu nebyl za mysogina.

23
Ajda
Reagovat

Mně na tom přijde zarážející, že hned od začátku tam byla základní věc, kterou ve fungujícím vztahu nechápu – trvalé bydliště. I když není byt můj, žiji tam s partnerem, proč tam nemít trvalý pobyt. Kalkul, ostražitost, podraz od prvních dnů, to mě tam zaráží. Další praktiky jsou celkem uvěřitelné, chování státních úředníků nepřekvapí, hlavně chtějí klid a neobtěžovat.

24
Eli
Reagovat

Lenka byla sice taková submisivní a tichá šedá myška, ale prostě je to takový typ – rozhodně mi byla sympatičtější, než „macho“ Věra (brrr ty její přeoperované divné oči) a to, jak stále upozorňovala co všechno ona stihla a udělala – no lezla mi na nervy… Chápu že má víc zkušeností, s dětmi, ale všechny, které v té domácnosti byly, nejsou její a hlavně už jsou velké (děti v pěstounské péči mají snad 2 roky) takže žádné malé dětičky. Jo, je to takový generál a asi chce, aby jí každý stále chválil, ale pro mě byla Věra zklamáním (svým chováním na konci a vlastně i v průběhu pořadu, jak se chovala jako takový „jájáček“). Naopak klobouk dolů před Lenčiným manželem – krásně se Lenky zastal a bylo vidět, že ji má rád… Věru bych doma nesnesla – to by bylo boro.. Jo a co to tam bylo za divnou silnou ženskou? To jsem nějak nepostřehla, odbíhala jsem…

Přidat komentář