Panáček v reality show

Výměna manželek 2017 (8.3.): Danka vs. Bára

8. Březen 2017 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

VM1a

Jak si poradí Danka ve velkém luxusním domě pod dohledem pedanta Vaška? Dokáže se Bára přizpůsobit skromným poměrům a jinému životnímu stylu v malém pražském bytě?

Vyměněné rodiny

Polepy

polepy

V hezkém rodinném domě žije Bára (36), Vašek (41) a jejich malý syn Matěj (2).

Praha

praha

V pražském bytě se seznámíme s Dankou (30), Alexandrem (52) a dcerou Danielkou (2).

Fotky rodin v tomto týdnu chybí, fotek z domu i bytu je naopak nadbytek.

Rodina Báry rozhodně nešla do Výměny manželek pro peníze. Obývají totiž obrovský dům s velkou zahradou a nedostatkem rozhodně netrpí. Chtěli to zkusit zejména proto, že je zajímalo, jak fungují jiné rodiny. Manžel Báry je navíc velký pedant na pořádek a jeho žena byla zvědavá, jak se vypořádá s náhradní manželkou. Oproti tomu rodina Danky žije v malém pražském bytě se starším vybavením, že by to přeháněli s úklidem, se říct nedá. Bára u nich bude muset spát na nafukovací matraci. Jak zvládne Danka každodenní úklid ve velkém domě?

Sledujte premiérový díl ve středu 8. 3. od 20.20 na Nově!

Zdroj:Tn.cz, FB Výměna manželek, Aha!.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 19
1
Jana M
Reagovat

na jedné straně psychicky týraná žena ve zlaté kleci, na druhé straně pohodáři sice ne v luxusu, ale v pohodě. to jak se té danky nic z invektiv pana dokonalého nedotklo, všemu se smála bylo vidět v jaké pohodě je, zatímco bára se bála i posadit se a vypít si čaj

Reagovat

Vadil mi už titulek, kterým pořad avizovali – luxus vs. chudoba.

Báry partner byl takový určitě od začátku, měl za sebou vztah, holka měla volbu. Podřídila se mu, teď je pozdě hrát si na chudinku. Je jen na ní, co od vztahu očekává a co je ochotná podstupovat. Závislost na úklidu, který je nutný proto, aby se věci neničily, ve mě vyvolává pocit, že zakomplexovaný ubožák si na úvěry pořídil dle něj „luxus“. Teď očekává obdiv a tím si zvedá své ego. Věřím tomu, že jim nešlo o peníze, ale ukázat dokonalost, bohužel předvedli akorát přesný opak.

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-serialy-filmy-kino-a-tv/454897/chuda-danka-30-a-bohata-bara-36-z-vymeny-manzelek-staly-se-z-nich-kamosky.html

3
Hyman
Reagovat

Nemůžu si pomoct, ale pan Vašek by si měl ujasnit, jestli chtěl služku nebo manželku…zatím je tam Bára za služku…levná námezdní síla…až jí to dojde, uteče…

4
Monika
Reagovat

@Ajda: Naprosto souhlasim, jen bych jeste dodala, ze pan hral strasne divadlo celou dobu, hodne se kontroloval, aby nevybouchnul a neudelal si ostudu. Bylo na nem videt, ze nebyt tam kamery, tak se chova jeste hur…

Reagovat

@Monika: Přesně tak, on byl rapl od pohledu. Opravdu je jen Báry volba, že toto podstupuje. Dítě bokem, hlavně uklízet. Ona by si měla ujasnit, co jsou její priority. Klec a úklidová drezura :-)

6
kika
Reagovat

Nezlobte se, normálně se k podobným diskuzím nevyjadřuji, ale dnes jsem ze zvědavosti nakoukla….opravdu nechápu ty negativní reakce v komentářích. Nechápu, proč by měl být šikovný člověk, který umí vydělat peníze a zabezpečit rodinu a který má kolem sebe rád řád a pořádek, nazýván „zakomplexovaným ubožákem“. Nechápu proč by měl mít někdo pocit že je to o penězích?! To je o celkovém přístupu k životu a věcem kolem sebe. Čištění zoubků před spaním, nároky na hygienu a stravu syna….to je taky známka zakomplexovanosti??? Že by si pořídil „luxus na úvěr“ a potom se velkoryse vzdal honoráře z pořadu ve prospěch charity….?? Ani jednou jsem nezaznamenala, že by manžel Báry dával na odiv vlastní finanční situaci, životní úrovni, nebo něco cokoli podobného. ….Mám taky ráda pořádek kolem sebe, nemám ráda smítka na podlaze, kapky na kuchyňské lince a uklízím asi 3 hodiny denně, čistím dětem zuby před spaním a dbám na kvalitní stravu…Ale nebydlím v luxusním domě se zahradou a mám tedy dilema – spadám už do kategorie zakomplexovaného ubožáka, nebo jsem ještě normální člověk????..Bára byla skvělá. Milá, empatická, citlivá. Nemám pocit, že by si hrála na chudinku…(spíš mám pocit, že taky z někoho trochu ukapává hodně špatně skrývaná MALÁ ZELENÁ UBOHÁ ČESKÁ ZÁVIST…že??? :-) Danka a její manžel taky v pohodě, Nežijí v luxusu, ale mají hezký, spokojený vztah. Jé, to se mi ulevilo :-)

7
Hyman
Reagovat

@Monika: manžel Danky to na konci vystihl naprosto přesně…:-D, ale lidé s poruchou svou poruchu nevidí :-(

Reagovat

@kika: To není závist, není ani co závidět, to je jen jiný pohled. Když někdo tak až chorobně lpí na majetku, dává ho na odiv třeba účastí v pořadu (viz sob ala české vánoce), lpí na úklidu, tak něco je špatně (OCD?). Řešit zašlapanou podlahu místo syna mi přijde mimo. O penězích na charitu jsem četla na FB, asi jste to vy, kdo je tam tak strašně obhajuje, neřeším výlevy jeho exmanželky a asi i rodiny. Já hodnotím co jsem viděla. A ten pán byl nabubřelý, neurvaný a povýšený snob. To je můj názor a když někdo jde do tv, musí umět přijímat i negativní reakce. Mít hypotéku není ostuda, kdo ji nemá, ostuda bylo jeho chování. On má problém někde v sobě a takto si ho ventiluje.

9
Hyman
Reagovat

@Ajda: souhlas, vidím to stejně..

10
Ajda
Reagovat

@kika: Musím se smát. Vy nemáte potřebu se vyjadřovat k podobným diskusím. Ano, to už jste nám zde jednou pod jiným jménem napsala. Měla jste tehdy potřebu nám sdělit, že manžel z dané Výměny byl pěkný idiot a vám se chce z něj zvracet.

11
Lady XL
Reagovat

@Ajda: Také souhlasím. Ne, nemluvil o penězích, ale choval se jak pán k poddané. Divím se, že se manželka už nezhroutila. Jednu chvíli při závěrečném posezení to vypadalo, že vybuchne (ona) a řekne ještě víc, co jí vadí. Fajn, manžel je pro čistotu, ale za jakou cenu? A aby se žena klepala, zda to pánu tvorstva bude chutnat, zda schválí kvalitu úklidu? A garáž si nechat uklízet? Manželka by mu měla přenechat své povinnost aspoň na týden a vidělo by se. Tak snad se polepšil, ale moc jsem mu nevěřila, je to v něm.

12
Monika
Reagovat

Miluju vzdycky vety typu…..vubec sem nechodim, jen jsem na to nahodou narazila….nikdy se nevyjadruju, ale dneska mi to neda…uz ta prvni veta „Nezlobte se, normálně se k podobným diskuzím nevyjadřuji, ale dnes jsem ze zvědavosti nakoukla…“ me pobavila a tusila jsem co prijde :-)))

13
Monika
Reagovat

Vlastne me napada, ze pan mel dva ukoly od nove manzelky 1) meli jet vsichni na vylet 2) meli si jit s prateli sednout na sklenku vina, nevsimla jsem si, ze neco z toho nastalo…Sice tam byl jeden zaber, jak jsou s chlapcem venku, ale to snad nebyl ten vylet…

14
Ajda
Reagovat

@Lady XL: Na Fb se o Vančurovi (zřejmě onen pán) hodně nelichotivě vyjadřuje jeho exmanželka + další příbuzní. Slovník otřesný, urážejí a kopou proti Báře a jemu. Jestli dokázal žít (prý 20 let) s takovým póvlem, tak musí být podobného ražení. Svůj k svému. Na Báře si honí ego, na tom si trvám.

15
Monika
Reagovat

Ona je i otazka, proc si tak udajne bohaty clovek najde takovou becku, to rozhodne neni ideal uspesnych a bohatych lidi.

16
Lady XL
Reagovat

@Ajda: Kouknu. Mám stejný názor, Báru má fakt jako bezplatnou uklízečku, navíc ji deptá psychicky. Moc bych se nedivila, kdyby jí občas jednu lupnul. Ale snad se trochu při výměně probral, když našel někoho, kdo mu oponoval aspoň občas a házel na něj „bobek“. Nová manželka to dávala docela s přehledem, já bych to nedávala. Vždyť on vysloveně čekal na to, co jí bude moct zase vytknout a jestli tohle dělá Báře, potěš Bůh.

17
Tempera
Reagovat

Souhlasím se všemi mimo kiki (nebo je to kikin se sobem?). Řekla bych, že pan Vašek by potřeboval terapii, To jeho neustálé kontrolování čistoty je chorobné a je to už skoro obsese. Vůbec bych se nedivila, kdyby od něj Bára utekla, co nejdřív a co nejdál.

18
Martina
Reagovat

Prala bych Bare, aby nasla odvahu a od manzela odesla, ale nemyslim, ze k tomu dojde. Je bohatej, dobre ji i dite zabezpeci, a to pak clovek primhouri obe oci a radsi trpi, nez by se vzdal luxusu.

19
Ich
Reagovat

@kika: Strašně, ale úplně strašně si pletete pojmy s dojmy. Já mám muže, který umí taky vydělat peníze a je strašně šikovný, pořídili jsem společným úsilým velký dům, máme i několik dalších nemovitostí a aut a upřímně – samotné je mi blbě z představy, že bychom pořídili něco dalšího. Udržovat majetek je na palici. Klidně bych toho měla třetinu a místo baráku jen větší byt. Ať na tom strávíte kolik chcete času, nebude to podle vašich představ protože je toho jednoduše příliš. Sním o tom, jak jednoho dne někam odjedu a nechám půl roku na ten náš luxus sedat prach.

Přidat komentář