Panáček v reality show

ANKETA: Vítězové SuperStar a ostatních talentových soutěží (finále)

7. Leden 2017 | napsal(a): | reality show: reality show obecně

Vítězové SuperStar a ostatních talentových soutěží Top 9

Silvestrovská anketa, ve které jste měli možnost celý týden volit ty nejlepší vítěze ve třech kategoriích, jde do finále. Z každé kategorie postoupili tři nejlepší do finálové devítky. Kteří jsou ti šťastní? A k jakým překvapením v anketě došlo? To se dozvíte, když si přečtete následující řádky, na jejichž konci máte opět možnost podpořit svého favorita ve finálové anketě.

1. kategorie: Vítězové SuperStar

1. Emma Drobná – 53% (132 hlasů)
2. Aneta Langerová – 20% (51 hlasů)
3. Vlasta Horváth – 17% (42 hlasů)
———————————–
4. Peter Cmorík – 3% (8 hlasů)
5. Lukáš Adamec – 3% (7 hlasů)
6. Zbyněk Drda – 2% (5 hlasů)
7. Sabina Křováková – 1% (3 hlasy)
8. Martin Chodúr – 1% (2 hlasy)
9. Vierka Berkyová – 0% (1 hlas)
10. Katka Koščová – 0% (0 hlasů)

celkem hlasů: 251

Tuto kategorii suverénně ovládla vítězka poslední SuperStar, krásná a charismatická Emma Drobná, která dostala dokonce nadpoloviční většinu hlasů a daleko za sebou nechala i první a nejúspěšnější SuperStar Anetu Langerovou, která se tak musela spokojit se stříbrem. Postupující trojici poměrně překvapivě doplnil vítěz druhé české SuperStar Vlasta Horváth, který v posledních hodinách dokonce začal šlapat na paty Anetě. Ostatní vítězové skončili s odstupem v poli poražených. Největším překvapením této kategorie je propad vítěze první federální SuperStar Martina Chodúra, který nečekaně skončil až v poslední trojici.

2. kategorie: Vítězové ostatních zpěváckých soutěží

1. Martina Bárta – 28% (41 hlasů)
2. Viki Matušovová – 16% (23 hlasů)
3. Jan Cina – 14% (21 hlasů)
———————————–
4. Lo Hrůzová – 13% (19 hlasů)
5. Lukáš Adamec – 10% (15 hlasů)
6. Hana Holišová – 7% (10 hlasů)
7. Jiří Zonyga – 4% (6 hlasů)
8. Mária Čírová – 3% (5 hlasů)
9. Jan Kříž – 3% (4 hlasy)
10. Peter Bažík – 2% (3 hlasy)
11. Ivanna Bagová – 1% (1 hlas)
12. Vilo Csontos – 0% (hlasů)

celkem hlasů: 148

Oproti vítězům SuperStar byla tato kategorie mimořádně vyrovnaná a nikdo v ní neměl nic jisté. Překvapením je i jméno vítězky, ačkoliv je Martina Bártová (která si dnes říká Martina Bárta) velmi talentovaná a zajímavá zpěvačka, tak soutěž Robin Hood – Cesta ke slávě, kterou spolu s Janem Křížem v roce 2010 vyhrála, byla nejméně sledovanou soutěží v historii našich talent shows. Stříbro získala další vítězka muzikálové show – Viki Matušovová, která v roce 2008 dominovala ve slovenské soutěži Elán je Elán. Naopak nejčerstvější ze všech vítězů, herec Jan Cina, který vloni na podzim zářil ve druhé řadě populární show Tvoje tvář má známý hlas, zůstal v hlasování poněkud za očekáváním a bronz získal jen o prsa vietnamské závodnice. Největší smůlu měla další papírová favoritka, vítězka druhého Hlasu Lo Hrůzová, které postup do finále unikl o pouhé dva hlasy. Kuriozitou celé ankety je dvojnásobný vítěz Lukáš Adamec, který navíc v obou kategoriích skončil na shodném pátém místě.

3. kategorie: Vítězové Talentu

1. Patrícia Janečková – 59% (77 hlasů)
2. Dae Men – 22% (28 hlasů)
3. Act 4 Slovakia – 6% (8 hlasů)
————————————–
4. Old School Brothers – 5% (6 hlasů)
5. Atai Omurzakov – 4% (5 hlasů)
6. Miroslav Sýkora – 2% (3 hlasy)
7. Gyöngyi Bódišová – 2% (2 hlasy)
8. Jozef Pavlusík – 1% (1 hlas)

celkem hlasů: 130

Tato kategorie měla od začátku jednoznačnou favoritku a tou nemohl být nikdo jiný než fenomenální Patrícia Janečková, vítězka Talentmanie. Její vítězství stejně jako stříbro pro silové akrobaty Dae Men, vítěze prvního federálního Talentu, dokazuje, že rok 2010 byl pro všeobecné talentové soutěže tím nejúspěšnějším. O třetí místo se svedl celkem vyrovnaný boj, který těsně vyhrály čerstvé vítězky posledního Talentu, krasojezdkyně Act 4 Slovakia, které tak o postup připravily taneční skupinu Old School Brothers, vítěze vůbec prvního slovenského Talentu. Mírným překvapením je nepostup Ataie Omurzakova, jediného zahraničního účastníka ankety.



Hlasovat do finálové ankety můžete opět celý týden, tedy do páteční půlnoci. Absolutní vítěz bude vyhlášen v sobotu 14. ledna. Proto neváhejte a hlasujte.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
ales winner emma
Reagovat

za mě zcela jednoznačně Emma

2
Jarda
Reagovat

Za mě zcela jednoznačně Patricia Janečková, co se zpěvu týká tak se k ní nikdo nemůže ani přiblížit, už dnes je to zpěvačka světového formátu. Celá tato anketa ale nemá žádný smysl, srovnáváme hrušky s jablky a jde spíše o popularitu, trochu se to podobá Českému slavíkovi a tam už dávno nehlasuji. Tady ale vůbec o nic nejde.

Přidat komentář