Panáček v reality show

ČSMT 2016 startuje 4. září na Slovensku, v ČR den poté na JOJ Family

28. Srpen 2016 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

csmt-2016-joj-family
O tomto víkendu se objevila velmi zajímavá informace o startu další řady Česko Slovensko Má Talent a to ročníku 2016. Premiérový díl budou moci slovenští diváci vidět večer v neděli 4. září na TV Joj. Čeští si počkají o den déle do pondělí 5. září, kdy se premiérový díl ČSMT neobjeví na TV Prima, jak by nejeden divák očekával, ale na nové stanici JOJ Family, kdy právě Česko Slovensko má Talent 2016 bude hlavním koněm podzimního vysílacího schématu této nové stanice. Další budou např. Nákupní maniačky.

Jde rozhodně o zajímavý krok expanze slovenské TV Joj na český trh. Uvidíme, jak si povede se sledovaností, protože ač se snažím, jak se snažím, já JOJ Family (dosud jako JOJ Cinema) v běžném digitálním spektru nenaladil. A jak se zadařilo vám? Máte tuto TV ve své nabídce? Má být bezplatná a běžně dostupná.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
ales winner emma
Reagovat

omlouvám se nepatří to sem ale přece jen Markíza potvrdila v roce 2017 další řadu Hlas Československa

2
patrik
Reagovat

@ales winner emma: Zdarec prosim tě odkut do víš že bude The Voice Cz_Sk 2017

3
lukyno
Reagovat

JOj Cinemu na anténu nenaladíš,je to placeny kanál a joj family naladíš,pokud chytáš mux 4( fanda,smíchov a telka tam vysílá)

4
Radek aka SUNíčko
Reagovat

@lukyno: Mno, Fandu, Smichov i Telku mam, ale JOJ Family jsem nenašel. Zkusím tedy více hledat. Jinak s tou JOJ Cinema bylo uvedeno na webu, že dosud se tam zjevuje ten kanál takto. Ani tu totiž nemám :-) Dostupné informace se zmiňují i o tom, že podobnou expanzi plánuje na Slovensku Prima.

5
ales winner emma
Reagovat

patrik odkud to vím včera to oficiálně markýza potvrdila a je to zdroj mediálně.sk

6
ales winner emma
Reagovat

je to článek markýza pro budoucí sezonu potvrdila Hlas , farmu i novou show Andreje bičana se podívej

7
ales winner emma
Reagovat

a navíc ještě taková drobná informace ono se to i dalo čekat protože the voice byl v roce 2012 i 2014 a měl být i letos ale dali si pauzu zřejmě kvůli té novince Ostrov a proto to bude příští rok 2017 třetí řada jenom sem zvědav co bude se SUPERSTAR která vždy chodila v liché roky a měla být taky v 2017 naposled byla podzim 2015 ale Vlado dj mě slíbil že se zkusí zeptat Pepeho na Superstar tak sem zvědaví z čím potom příjde

8
patrik
Reagovat

jsem zvedav jak se poperou s Hlasem snad dají uplně novou porotu a hlavně novou stage jak je podobny v USA,AU,UK verzi néé tu jak jsme okopírovali podle Rumunského hlasu jak v roce 2012 a 2014

9
jamie
Reagovat

@Radek aka SUNíčko: Naladit to lze až ode dneška! Zatím je tam jen promo smyčka https://www.youtube.com/watch?v=8ZQ4RvX6zY4 .. :) Tak co? Už JOJ Family naladíš? :)

Přidat komentář