Panáček v reality show

X Factor UK 2016: Dermot O’Leary je zpět a s ním také komorní room auditions!

29. Březen 2016 | napsal(a): | reality show: X Factor UK

dermyxf

Představitelé ITV postupně odkrývají své trumfy pro chystanou 13. řadu britského X Factor. Diváci se budou moci těšit na svého oblíbeného „tančícího moderátora“, do role průvodce show se po roční pauze vrací Dermot O’Leary. V našem shrnujícím spekulačním článku si tak můžeme odškrtnout post moderátora. S Dermotem se kromě jeho tanečků a výkopů vrátí také jiný prvek show, který tvůrci v loňské řadě nechali u ledu, a to room auditions. Porota si tedy nadějné interprety nejdříve proklepne v soukromí, než je pustí na nablýskanou stage před publikum.

Dermot nahrazuje moderátorskou dvojici Caroline Flack a Olly Murs, na tomto postě tak vydrželi pouze jednu sezónu s tím, že se každý chtějí věnovat jiným projektům. Olly konkrétně své hudební kariéře a Caroline kromě jiných také obnovené reality show Love Island. Sám Dermot je ze svého návratu samozřejmě nadšený a přiznal, že už oprašuje své taneční boty. Nabídku znovu přijal, protože podle něj není neexistuje nic více vzrušujícího než live TV v sobotu večer a také bere show za svou srdeční záležitost.

Už teď je jasné, že Dermot bude při castinzích působit jako psychická podpora pro pyšné maminky a další členy rodiny a prožívat s nimi úspěchy a bohužel i neúspěchy. Do jaké fáze se úspěšní soutěžící podívají po room auditions zatím není známé. Rouškou tajemství je také stále zahalena podoba poroty a moderátorů spinoffu Xtra Factor.

Vysílání show se opět očekává na konec letních prázdnin, tedy poslední týden v srpnu.

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
1
Marek
Reagovat

Moderátor dobrá volba, bohužel double auditons nikoliv.

2
VojtaP
Reagovat

@Marek: mám to stejně, podle mě ty prvotní arena auditions fungují mnohem líp. Slyšet ty lidi nejdříve akusticky je sice zajímavé, nicméně se vytrácí ta šance na moment překvapení.
Jinak pozor, zatím nepadlo, že budou double auditions, třeba si na arénu s diváky počkáme až na konec bootcampu, bylo by to logické, co se týče postupné gradace soutěže.

3
Dušan
Reagovat

ah….načo zas room auditions :/

4
Ludvik
Reagovat

Cheryl potrvdila ze v X Factoru konci :'(

5
Bedy
Reagovat

@Ludvik: Podle mě je to i dobře. Cheryl už nemá co nabídnout. Poslední rok už nebyla nic moc, krom toho že se na ni dobře dívalo :).

Tak to vidím na místo pro Nicole (což bych osobně velmi kvitoval)… Spolu se Simonem, Ritou vy byli fajn. Jen ten 4. porotce nevím nevím… Bude to opět Louis Walsh nebo nějaká mladá krev? :)

6
Ludvik
Reagovat

@Bedy: Posledni rok byla Cheryl super :D jediny vypadek mela v roce 2014 :D

7
yeey
Reagovat

Kdyz je Cheryl pryc, je cesta otevrena pro Nicole, kterou Cheryl zrejme blokovala… Ritu klidne nechat, preci jen se pomerne osvedcila, i kdyz predevsim diky silne kategorii, co dostala… Koukal sem a hovori hodne o Sharon, ale ta uz se mnohokrat vyjadrila, ze s XF konci a vracela se fakt jen na tu 10. radu…. i kdyz myslim, ze by ji penize presvedcily :-DD

8
Ludvik
Reagovat

Hlavne ne Sharon! Ja ji nemam rad :D to uz radeji Mel B :D

Přidat komentář