Panáček v reality show

Ano, šéfe 2016 (14.1.): Zdeněk Pohlreich se vrátí do 3 restaurací

14. Leden 2016 | napsal(a): | reality show: Ano, šéfe 2018

ano-sefe-2016-navrat-trmice

Leden v televizi, to předešlé roky znamenalo především vymetání archívu a žádné nově věci. Letos je tomu, zdá se jinak. A tak, nejen veřejnoprávní ČT se snaží, co se seriálů týká, tak i TV Prima, která dnes, 14. 1. 2016 vypouští ven novou řadu oblíbeného Ano, šéfe. První díl, bude návratový, kdy se Zdeněk Pohlreich vydá do divácky nejzajímavějších restaurací z loňské série, tj. Ano, šéfe 2015. Která přesně místa to budou, zjístíte dále v článku.

Šéf se vrátil do míst, na která se nedá zapomenout a která se i jemu vryla do paměti. Chce se znovu sejít s hvězdným týmem z trmického učiliště (rekap Ano, šéfe z Trmic). Právě díky tomuto dílu a kauze „řetízek v jiném hrníčku“ se doposud neznámý učeň Pavel Bureš stal hvězdou internetu. Berounská Bastila už není v Berouně, kuchař Michal Krulich si otevřel Bastilu novou, jinde a s jinou partnerkou. Tentokrát vaří v malé vsi Cerhovice. A jak se daří týmu z American Grill baru v Mohelnici? V restauraci, kde šéfa vyděsili syrovým hamburgerem a kde se doslova a do písmene bál o své zdraví?

Jak tyto 3 návštěvy dopadly, tak to uvidíte ve čtvrtek 16. ledna 2016 ve 21:30 na TV Prima.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Ano, šéfe 2018

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
jenkaa
Reagovat

Tak ta ukázka z trmického učiliště byla zajímavá, Jsem zvědava, na díl i na reakce.

2
jenkaa
Reagovat

Ve vedeni skol (zejména u středního odborného vzdělávaní) jsou vice, a to než je zdrávo, dosazeni lide s politickým zázemím. Anebo lide neschopni. Tudíž s politickým zázemím,´.Bez IQ, nápadů, kreativity a snahy. A to mne potvrdil dojem z této části, tedy nejen….budu prodávat radši bagely nebo posuchy, čistá hlava…………………….Hlavne ze slavíme Amose, Karla atd…….ale realita………………..

3
Bobby Brown
Reagovat

Ředitel školy se choval již minule jako posera. Teď to jen podtrhl. Situaci vyhodnotil jako nějaký útok a tak si teď pozval 3 baby a jednoho kluka, aby tomu Pohlraichovi společně nařezali. Úplně ho vidím, jak se týden hecoval, aby vypadal před kamerou jako drsňák. Místo nějaké diskuze připravený nálet a sprcha obviňování, aby oni z toho višli jako ti správňáci a Z.P. jako démon. Dost dobrý tah od Z.P. bylo to pozvání k němu do „nóbl“ podniku a ukázka, že i tito „neschopníci hendikepovaní“ jsou schopni fungovat, když se jim někdo věnuje. Fajn, nebudou z nich šéfkuchaři, ale jako kuchaři/pomocná síla v kuchyni dokáží evidentně fungovat. A je to právě škola pana ředitele, která z těch děcek vychováva neschopné dementy a ještě to zbaběle omlouvá, že jim snad tím prokazuje nějakou milost.

4
Ivan Nezal
Reagovat

Ta mladší sestra z americké restaurace byla moc hezoučká a miloučká, její sestra, která podnik vede také byla z hlediska vizáže celkem pěkná, ale chování vůči personálu měla jako buranka, jako nevychovaný spratek, velmi sebevědomá, namyšlená….. O sobě říká, že je perfekcionalistka, ale zákulisní část provozu tomu neodpovídala. Vlastní restaurace slušná, ale zázemí nic moc. O učilišti se nemá cenu zmiňovat, neboť to byl Absurdistán….. Celkově se mi pořad líbil.

Reagovat

Hm, tak American Grill Bar Restaurant v Mohelnici to tento týden balí a otevře se v Olomouci :-) https://www.facebook.com/chicagogbr/photos/a.903971402967455.1073741828.902761816421747/1104117349619525/?type=3&theater

6
Champ
Reagovat

I really wish David will have more gigs and project both in US , Asia, other Latin America which David never been to, when he finish his misnios. Hope He maintain trending topic until he come back, to keep the fire, we can do it!

Přidat komentář