Panáček v reality show

Výměna manželek 2015 (30.9.) – Světla vs. Lída

30. Září 2015 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

[singlepic id=11246 w=615]

Můžeme se těšit na další mezinárodní Výměnu manželek. Statek vs. dům u moře, tak by se mohl nazvat tento díl. Matka tří dětí Světla (36) si bude muset poradit s domácností plnou zvířat. Čeká ji rovněž starost o pět dětí. Lída (33) se naopak ocitne ve slunném Španělsku, kde rodina Světly ze Svitav tráví část roku.

Tento díl by podle všeho měl být zatím poslední z nejnovější série. Nova nestihla díly připravit do vysílání včas, proto od 7. 10. opět změna a zbytek premiérových dílů by podle tisku měli uvádět někdy na jaře. Ale u Novy nikdy nevíme, minulou řadu dala k ledu na skoro dva roky.

Vyměněné rodiny

Statek v Nové Lhotě
Rozsáhlý statek vedle zvířat obývají Lída (33), Pavel (38) a jejich pět dětí: Láďa (13), Vendy (12), Pavel (8), Maruška (4) a Štěpánka (1,5)

Svitavy – Španělsko
Rodina ze Svitav má přechodné bydliště u moře. Vedle Světly (36) je cholerický manžel Robert a tři děti: Karin (16), Sára (6) a malá Charlotte.

Na premiérovou Výměnu manželek se můžete těšit už ve středu 30. 9. ve 20: 20 na Nově.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
Reagovat

Milého rentiéra bych utopila v tom jeho bazénu.

2
Adam
Reagovat

Jak jsem jmenuje rodina ze Spanelska prijmenin dekuji

3
aaa
Reagovat

@Adam:
Robert Koros
Světla Břehovská
Karin Břehovská

4
Radek
Reagovat

chci jenom říct i když je to reality show že teda stou krávou co šla na jatka jste to tam dávat nemuseli ne každej má na to chut se dívat zkazili jste mi celej večer chudák kráva a nato že nevinecham ani jeden díl fakt mě pořad baví tak stimhle jste mě fakt nasr…!!!!

Reagovat

@Radek: Brečíš na špatném hrobě. Ten kompetentní najdeš na novaplus :d

6
divačka
Reagovat

Robert a Lída jsou cholerici, ale Robert je horší. Lída je podle mě ten typ, co křičí, ale za chvíli to přejde a jede se dál. On je podle mě náfuka, kterej jak se jednou urazí, tak s ním nic nehne. Ví, že tam bude mít doma tu ženskou ještě 8 dní a celou tu dobu táhne dusno, místo aby taky ustoupil a snažil se navodit obstojnou atmosféru. Už právě kvůli těm dětem, kterejma se tak oháněl. A to, že neřek, co tý holce je, zvlášť když to bylo nakažlitý, to už bylo fakt přes čáru.

Moc jsem nepochopila, co pronajímají – nějaké pokoje v tom baráku?

Pokud jde o Lídinu rodinu, tak nerozumím tomu, proč mají tolik dětí když už třeba při třech musejí cítit, že to nezvládají tak, jak by chtěli. A ten její manžel sice vypadal v pohodě, ale jak dvakrát řekl, že ona se musí změnit, jinak jí uteče, to mě teda zarazilo. Chápu, že pokud jde o něj, může to tak cejtit. Ale co tím vyřeší? On si pomůže, ale co děti? To když on odejde, tak se ona zklidní a děti na tom budou líp? Mělo by mu přece jít hlavně o děti, a ne o něj.

Jejich dcera by si asi zasloužila

7
Jana
Reagovat

V podstate je v Hradku nad Nisou povahove uplne stejny clovek.Jen on ma pravdu barak a bazen diskuse neprobira zajimaji ho jen penize a zelenina s kterou podnika.Pujcil si odemne invalidni duchodkyne pred rokem strojek na strihani s nastavci v kufriku a dodnes ho nevratil .Takze asi takhle pan PODNIKATEL??????Jana

Přidat komentář