Panáček v reality show

Výměna manželek 2015 (9.9.) : Jana vs. Kristýna

9. Září 2015 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

[singlepic id=11174 w=615]

Jak si poradí v dalším díle reality show Výměna manželek Jana z luxusního pražského bytu s životem v jedné místnosti, přísným manželem a se zvířaty? A povede se přinést veselé a pohodové Kristýně novou energii do života pražské rodiny?
Sledujte premiérovou Výměnu manželek ve středu 9. 9. od 20:20 na TV Nova.

Kdo se vymění

[singlepic id=11175 w=615]

V pražském bytě žije pošťačka Jana (35) a její manžel Roman (41) se svými dvěma dětmi. Jana řeší partnerskou krizi. Sice žije v luxusu a má všechno, na co si vzpomene, zdá se ale, že jiskra mezi ní a manželem je pryč. Dokonce to došlo tak daleko, že byla svému manželovi nevěrná. Od Výměny manželek čeká nový impuls.

[singlepic id=11176 w=615]

Na druhé straně v Želeticích na Hodonínsku bude Kristýna (33), její manžel Michal (33) a tři děti. Pět členů obývá pouze jednu jedinou místnost – palanda, dětská postýlka, rozkládací gauč, kuchyňka i obývák. V této rodině mají své místo kůň a koza. Chvílemi to vypadá, že jsou zvířata na prvním místě a pak až děti.

Související články

Překvapivá dohra Výměny manželek: Nevěru ustáli, ale rozvrat nastal jinde!/ Ahaonline.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
Marek
Reagovat

V tomto díle se opět potvrdilo, že smíšené rodiny nemohou fungovat na 100%.
Z pana Michala jsem neměl dobrý pocit a z argumentu, že žije jenom pro svou malou dceru mi bylo špatně a potom se diví, že větší dcera k němu nemá žádný vztah.

Reagovat

Pražáci se nerozvedli, prý mají lepší vztah než před Výměnou. Druhá rodina má o koně méně, dostavěli pokojíček a syn má nového psa. Jinak vše při starém. Natáčelo se před cca 15 měsíci.

Nevím proč, ale celou dobu se mi Jana zdála poněkud divná. Přetvářka? Nervy? Nevím, ale něco mi na ní vadilo. Podobně jsem to měla u Michala. Moje děti, naše děti, to občas umí pěkně drhnout.

Překvapivá dohra Výměny manželek: Nevěru ustáli, ale rozvrat nastal jinde!

3
Slavěna
Reagovat

Kristýna žije s chlapem, který evidentně nemá vztah k jejím dětem. Co udělá..? Pořídí si s ním další dítě. Pecka. Jana nesmyslně pošle Michala s Terezkou na nákup holčičích hadříků. Terezky mi bylo líto nejvíc. Jana a Roman, plácaní o nevěře do televize. Ach jo.

Přidat komentář